עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. אז ככה... השאלה שלי אם אני יחבר מסך טלווזיה למחשב שלי ויעבוד מולו, עם אילו בעיות אני יכול להתקל? אני בעקרון רוצה להוציא תמסך CRT הישן שלי מהחדר ולחבר מחשב לטלוויזיה ולצפות טלווזיה מהטלווזיה? בקיצור שיהיה מסך אחד. מנסיון של חיבור מחשבים ניידים בחיבור SVIDEO למסך LCD 32" הטקסט הופיע אבל לא ראו אותו טוב. אם ברצוני להשתמש במסך טלווזיה בתור מסך למחשב - באיזה חיבור עדיף להשתמש, והאם יש הגדרות עדיפות? יש לי בכרטיס מסך (הוא חלש אגב... GF 8400GS) יציאת מסך רגילה (לCRT שמנים D:) יציאת DVI (לLCD סקסים) ויציאת SVIDEO (ל? מסכים.). אני רוצה שיראו במסך כמו שרואים במחשב... ניתן? אגב - לא בשביל משחקים... פעם ב... סרטים, ישמש לאינטרנט, מוזיקה, סרטונים באינטרנט, ושימושים רגילים של מחשב. והא…

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. שלום לכם... קורה משהו מוזר במחשב של חבר כאשר המסך מחשב נכנס למצב שינה (לא המחשב עצמו) בגלל הגדרות חסכון בחשמל, והוא חוזר למחשב לאחר כמה שעות שהמסך במצב הזה אז לוקח למסך להידלק חזרה בערך 5 דקות. לא משנה מה קורה בזמן הזה, גם אם מפעילים מחדש, המסך פשוט לוקח את הזמן ומתעורר גם אם המחשב בביוס או במערכת הפעלה. אם אני משנה לשם הבדיקה את הגדרות צריכת החשמל ל2 דקות ומחכה למסך שייכבה ואז מזיז את העכבר, המסך נדלק כמעט מיד. המחשב חדש, מריץ windows 8 מקורי. (בנתיים ביטלתי את האפשרות של כיבוי המסך) מחיפוש ברשת הרבה אומרים שאולי המסך בסוף חייו..מה אתם חושבים?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  3. היי חברים, אני מחפש מסך לאחותי לצורך עבודה משרדית מהבית (אופיס וכו'). המסך הזה גדול (31.5), רזולוציה 4k פנאל IPS ויש חיבור type-c עם טעינה של 65w (חוסך חיבור של מטען). כמה שאלות: חוות דעת שלכם על המסך? הצעות לדגמים נוספים מתאימים? האם לדעתכם אחותי (שעבדה על מסך 24) תתרגל בקלות לגודל או שהמסך עלול להיות גדול מידי עבורה? והאם מסכים קעורים (הדגם הזה לא) מומלצים לעבודה משרדית? תודה! צחי

4. אחרי חיפוש הבנתי שמסך נפוץ הוא 2007WFP אך נראה שאי אפשר להשיג אותו. האם קיים מסך שמשתווה לו, ובמחיר סביר? כרגע יש לי מסך TN ואני מעוניין לשדרג למסך עם פאנל יותר איכותי, אם לא S-IPS אז S-PVA אז משהו יותר טוב מ TN. מה שחשוב שלא יהיה גרוע מאיזהשהי בחינה מפאנל TN (מהירות תגובה?), ויתאים לשימוש כללי-אינטרנט, צפייה בסרטים ולמשחקים במידה שאין מסך 20" איכותי יותר1680x1050, כנראה שאצטרך להתפשר על מסך עם פאנל TN פשוט, ואז אשמח להצעות. תודה.

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by SeeYouInHell,

שלום עד היום אני עם מסך 17" של POLYVIEW S17E הוא סבבה לי והוא בערך בן 6 ,ככה היום אני רוצה כבר לעדכן את המסך (רזולוציה וגודל) ל 22 אינץ' אך לא רוצה לירות בארנק שלי עם שוטגן מקסימום אקדח סיכות ולכן החלטתי שלפי שראיתי גם אצל חבר שהביא מסך של VIEWSONIC 24 אינץ' פול HD(1920X1080( שרואים בו באמת אבל באמת פצצה ב800 שקל אני מאמין שאני יכול להשיג 22 ב700 ומטה מצאתי אחד שניראה לי מעניין ומועמד ראוי והוא הCHIMEI 22QD הבעיה שלי היא שאני חושב שאולי הרזולוציה פול איצדי ב22 תיהיה טיפה קטנה מידי השאלה שלי היא כזאת האם המסך הזה הוא טוב מידי בכדי להיות אמיתי (זול מאוד לעומת מה שהוא מציע) כלומר האם ראיתם את המסך הזה והאם הוא נפילה לא נורמלית? אם הסטנדרט שלי שבישבילי הפוליויו הוא מעולה א…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by ys1,

שלום, נמצא בתהליך של רכישת מחשב חדש. מנסה להתכנס לתקציב סביר בנושא כרטיס מסך ומסך שיאפשר Gaming. כיום אני עובד עם מסך Dell U2410 Ultrasharp (1920x1200) באיכות פנטסטית, אבל שלא מתאימה ל- Gaming. מחפש מסך 24" שיתאים ל- GTX1060 ושבאיכות לא תהיה נפילה גדולה מידי ביחס למה שאני רגיל. האם Dell S2417DG יעשה את העבודה ? האם אפשר להריץ בו משחקים ב- FHD וזה ייראה טוב, שכן מדובר במסך QHD ? תודה רבה על כל הכוונה ועצה טובה.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  7. Started by leaco,

שלום, אשמח אם מישהו יוכל להסביר בצורה רחבה קצת יותר איך משפיע Scaling של FHD למסכי 1680x1050 כמו ב2209wa מבחינת איכות התמונה, עד כמה זה נראה לעין ומה מפסידים טכנית. תודה, צחי.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. אהלן חברים אני מת כבר להשיג מסך עם 120HZ בחול זה כבר יצא מזמן אבל בארץ אני לא מוצא..למשהו יש מושג איפה אני יכול להשיג בארץ מסך עם 120HZ רענון?תודה

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by Zeev86,

היי. אני מחבר (באמצעות VGA) מסך 24 אינץ' למחשב נייד על מנת לצפות בסרטים (כבל HDMI שיש לי לא נותן איכות טובה). מדי פעם, ולעתים כל כמה שניות, אני רואה על המסך קו אופקי שמחלק את התמונה לשני חלקים. הקו מתחיל מלמטה, עולה, ואז נעלם, עד הפעם הבאה. הבנתי שבמשחקים Vsync אמור לפתור את הבעיה. איך אני גורם לה להעלם בMedia Player Classic? תודה מראש על העזרה! אגב, במסך עצמו של המחשב הנייד זה לא קורה. מסך: Samsung SyncMaster XL2370HD כרטיס מסך: ATI Mobility Radeon HD 5650

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  10. Started by Dr.Shawarma,

בעקבות מעבר לעבודה מהבית התדרדרתי משני מסך דל 1200p אחד ליד השני, למסך אחד מדגם U2412M. זה די מאט אותי עקב חוסר היכולת לעבוד עם כמה חלונות במקביל. לכן אני מחפש מסך ultrawide להחליף את הדל המיושן שלי למשהו קצת יותר מודרני. חשובה איכות תמונה בערך באותה רמה, פאנל IPS, יהיה נחמד אם יהיה HDR וצ'ופרים מודרניים למיניהם. אין מגבלת מקום על השולחן. מגבלת התקציב עומדת על 1000 פאונד (אני בבריטניה, מה לעשות), עדיף פחות. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  11. Started by KobiIL,

שלום! אני צריך עזרה עם הגדרת צבע במסך זה, מי שיש לו את המסך הנ"ל ויכול בבקשה לשתף את ההגדרות צבע שלו אני מאוד אשמח. תודה מראש. קובי.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by doron_tu,

אבקש לקבל חוות דעת על מסך "19 של דייהו EF1901 נתונים: גודל מסך : 19" רזולוציה מקסימלית : 1280 * 1024 16.7 מיליון צבעים גודל נקודה : 0.294mm H / 0.294mm V זווית צפייה : 150 ° (H) / 135° (V) יחס ניגודיות Contrast Ratio : 1:700 בהירות Brightness : 300 cd/m² זמן תגובה מקסימאלי: 8 ms תדר אופקי : 31KHz ? 81 KHz תדר אנכי : 55Hz - 75 Hz כניסות : כניסה אנלוגית : (RGB) - חיבור D-SUB כניסה דיגיטלית : DVI

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. אז ככה, אני מתלבט בין 3 הדגמים האלו: Samsung 971P Viewsonic VP930b Samsung 226BW יש קודם כל התלבטות "גדולה", בין איכות לגודל - 22" TN, או 19" VA, שזה האם לוותר על ה-226BW או לא. אחרי זה, נניח שהלכתי על 19", מה עדיף? שניהם מאוד דומים בתכונות ובמחיר. שמעתי על בעיות עם ה-VP930b אבל מצד שני ל-971P יש גם כל מיני "פאשלות" כמו מסך Glossy וכו'. מה אתם אומרים? לקחת את ה-971P או את ה-VP930b, או בכלל ללכת על 226BW שהוא הרבה פחות איכותי אבל יותר גדול? השימוש הוא בעיקר למשחקים וסרטים. תודה.

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by ackohen,

מעוניין לקנות בזמן הקרוב מסך חדש. כרגע יש לי מסך LG Flatron L1953TR שעובד מעולה, אבל אני מבין שכיום גם עם הכוח של כרטיסי מסך חדשים וכן שיפור הרזולוציות לרמות גבוהות בהרבה ה - 1280*1024 וכו'.. כדאי לי להשתדרג למסך יותר טוב. אז השאלה היא - איזה מסך? אני לא מקובע לגבי הגודל - יכול להיות 22, 23, 24 לא קריטי לי כל כך. מה שחשוב לי היא האיכות והרזולוציה. הבנתי שיש היום מסכי IPS / EIPS - שנחשבים לטובים יותר בהרבה, ממה שראיתי - הדגש הוא בעיקר על זווית הצפייה לא? ואם זה מחשב לגיימינג אז זווית צפייה אולי לא כל כך קריטית??? בכל מקרה אשמח להמלצות קונקרטיות וכן סתם לטיפים לקראת רכישה... תודה מראש [br]פורסם בתאריך: 16.11.2010 בשעה 13:00:20 אאהה כן.. שכחתי לציין תקציב..בעיקרון התק…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by Adirz0,

הראייה שלי כבר לא כ"כ טובה והמסך שיש לי עכשיו (CTX VL950 19INCH) הוא CRT. כמו שהבנתי במסכי LCD אין קרינה אז זה אני חושב שזה יהיה מצויין ועדיף לעיניים כי אני כרגע לא יכול לשבת יותר מ- 20 דקות ליד המסך הזה... בקיצור אני צריך כנראה מסך LCD שיהיה איכותי, חובה שיהיה מעל 21 אינצ' כי הוא גם הולך להיות טלויזיה (אם אפשר לשים ממיר של הוט והכל... וגם לראות סרטים מהמחשב או כל מיני דברים כאלה) בקיצור צריך משהו טוב. אני יודע שלמסכים למחשב מומלצים ה Dell UltraSharp וראיתי את זה: DELL LCD 24" 2407WFP ULTRASHARP FLAT PANEL MONITOR http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=256 בתכלס התקציב שלי הוא בוא נגיד 4500 שקל, אם יש משהו יותר טוב ויותר גדול אז יהיה לי עדיף, כי אני מחפש מסך כמה ש…

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by arield,

טוב אז סוף סוף אני מתחדש לי במסך מחשב חדש(אחרי הLG שיש לי אותו 7 שנים חח). בכל מקרה אני צריך המלצה על מסך מחשב שיהיה בגודל בין 20 אינץ' ל-22 אינץ'(עם עדיפות לקטן יותר מ22"). אני גיימר שמשחק הרבה במחשב(עם מערך כרטיסים GTX570).וחשוב לי שהמסך יהיה איכותי. חשוב גם שיתמוך בFHD. התקציב שלי הוא עד 1200 שקלים גג. איזה מסך אתם ממליצים לי לקנות?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by oOtalOo,

אח שלי קונה מחשב חדש (כנראה מ-RSM) עם מסך חדש, והוא רוצה שתהיה לו אפשרות לחבר את המסך לממיר של ערוצי טלוויזיה ולהשתמש במסך כטלוויזיה.שמתי לב שב-RSM ההבדל במחיר בין ה-U2311H dell למסך LG IPS236V-PN הוא 150 ש"ח בהזמנה מהאתר (לא הבדל גדול). לפני שנה קניתי לעצמי את ה DELL ואני ממש מרוצה ממנו ועכשיו אני רואה את המסך החדש יותר של LG שיש בו חיבור HDMI שנראה לי שצריך את החיבור הזה בשביל להתחבר לממיר טלוויזיה(תקנו אותי אם אני טועה) , וגם המסך LED ככה שנראה לי שהוא רמה מעל ה-DELL. אז קודם כל רציתי לבקש ממכם קישור ל-review על המסך של LG כי לא מצאתי לבדי. וגם לשאול האם אני צודק לגבי החיבור HDMI (אם לא אז מה כן צריך בשביל להתחבר עם המסך לממיר של טלוויזיה) ולבסוף רציתי לשאול את דעתכם א…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by eladb,

אני בד"כ עובד עם 2 מסכי FHD. חשוב לי פאנל IPS איכותי וגודל מסך, חשבתי על הDELL U25, אבל הבעיה שהוא לא 4K קצת מרתיעה אותי (אני רוצה שטח עבודה גדול), ומעדיף שהמסך החדש יהיה מסך יחיד. הU27 מעל התקציב לצערי... יש משהו מומלץ אחר? או שהבחירה הברורה תהיה U25? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by חן חן,

שלום אני בתהליכים של בניית מחשב, וכשהגעתי לחלק של בחירת מסך קיבלתי המון המלצות על הDELL 2209 (כמובן שגם על הDELL2408WFP אך הוא יקר מידי) אך אני לא מצליחה להבין מדוע לא לקחת מסך FULL HD שגודלו 24 אינצ' ומחירו זהה (יש מבחר מסכים כאלה) אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי מה כל כך טוב במסך זה והאם כדאי לקחת אותו או אחר... יש לציין שאני עוסקת בגרפיקה. תודה חן

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by galai198777,

זה מסך טוב למשחקים ולסרטים ? http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=G2460PF כדאי 27 ?

21. אהלן, יש לי את ה DELL 2407 WFP, והאמת הבעיה היחידה שלי איתו היא שהפיקסלים קטנים מדי. למרות איכותו, יותר נוח לי לעבור עם מסף 19' עם פאנל TN בגלל שהפיקסלים שם גדולים יותר. ניסיתי כל מני תצורות להגדלת הגופנים: - הגדלת ה DPI ל 120 - פשוט כל השאר נראה זוועה! אין שום פרופורציה - הגדלת הפונטים של WINDOWS (כלומר בDISPLAY PROPERTIES, ואז ב APPEARANCES בחרתי ב LARGE FONTS), אך זה מגדיל רק חלק קטן מהפונטים של WINDOWS, ולא את הרוב. - שינוי הרזולציה מה NATIVE של ה 1920 על 1200 נראה גרוע בכלל, וכמובן לא הגיוני. למישהו יש רעיון איך אפשר לפתור את הבעיה? אני כבר ממש קרוב להחליף את המסך לקטן יותר בעל רזולוציה נמוכה, אך בעל פיקסלים גדולים רק בגלל הבעיה הזו..

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. שלום, אני צריך מסך, לא בהכרח איכותי, שהנתון שהכי מעניין אותי בו זה היחס בין אורך החיים שלו למחיר שלו. אני יודע שיש אורך חיים של כך וכך עשרות אלפי שעות עבודה למסכים ו"אם עובדים אפילו 10 שעות ביום" זה מספיק די והותר אבל אני צריך מוניטור למצלמות אבטחה שישאר דולק 24/7 כל השנה, כל שנה. אם אני יודע מראש שאני משקיע 2000 ומקבל מסך שיחזיק לי בתנאים הללו הרבה יותר מאשר מסך ב600 או800 שקל אז זה שווה לי. שוב - איכות התמונה לא באמת מעניינת אותי. קראתי את הכתבות על מסכי LCD ואת מה שמצאתי בחיפוש אחרי "אורך חיים מסך" בפורום אבל לא מצאתי את מה שאני רוצה. אשמח לקבל המלצות אפילו רק לאיך לחפש את זה ברשת כי לאחר חיפוש וקריאה הגעתי למסקנה שהכי פשוט עבורי כרגע זה לשאול. תודה מראש, אורן

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. עוד מעט יהיה לי את כל הסכום ואני רוצה לקנות מסך למחשב חשבתי על LG W2486L כי הוא בגודל שאני רוצה (24') והוא נכנס לי בול לתקציב השאלה איך המסך הזה ואם הוא טוב יחסית למסכי LED מקבילים?! ולפי מה שהבנתי ההבדל בין LCD לבין LED הוא הנגדיות שרואים בו שחור יותר "אמיתי" זה נכון? ד"א אם יש מסכים שעדיפים עליו אני ישמח להצעות כמו שאמרתי ילי 1400 למטרה זו אבל תמיד יהיה שווה לחסוך עוד קצת למשהו יותר טוב אז חריגה של עד 150-200 יכולה להתקבל בברכה תודה לעוזרים וחג שמח!

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=colspan: 2] [/TD][/TR] [TR] [TD=colspan: 2]שלום, אני מחפש מסך שיתחבר למחשב לעבודה רציפה עם הנייד כשאני בבית (מרחק צפייה של 65 סנטי׳ בערך) המחשב הוא מק עם רזולציית 1440p. ושישמש גם לצפיית סרטים בhd מהמיטה (מרחק של בערך 1.5 מטר). מה עדיף לקנות מסך מחשב או טלוויזיה? אני לא מתכוון להתחבר לyes/hot וכל הצפייה תעשה דרך xmbc. איזה גודל של מסך עם איזו רזולוציה? תודה מראש[/TD] [/TR] [/TABLE]

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. שלום, מצאתי רשימה של מסכי Free-Sync שתומכים ב-G-SYNC: https://www.nvidia.com/en-us/geforce/products/g-sync-monitors/specs/ מישהו יודע אם ברשימה יש מסכים שנמכרים בארץ? יכולתי לבדוק ידנית ולמצוא מסך נורמלי אבל זה יקח הרבה זמן... ב-KSP חיפשתי... אין אפשרות למצוא Free-Sync מסכים שתומכים ב-G-Sync או שאתה שם פילטר על Free-Sync או על G-Sync

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים