עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום, היום שידרגתי את המחשב של אמא שלי. המפרט (שמשנה): לוח אם של גיגהבייט GA-MA69VM-S2 . http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2500&ProductName=GA-MA69VM-S2 מסך CMV T39D 20.1" המסך מחובר עם חיבור 15פינים ללוח. (אין יציאת DVI במובנה) התקנתי את גרסה 7.10 (העדכנית ביותר) של הדרייברים של ATI\AMD. הבעיה- אני לא מצליח לקבוע רז' נכונה למסך. (הנתונים שלו אינם מזוהים ע"י הכרטיס מכיוון שהוא לא מחובר בחיבור DVI) האם מישהו מכיר פתרון לבעיה? (ולא, לא לקנות כרטיס לא מובנה)

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by roma,

קניתי היום את המסך הנ"ל, אמא שלי בדקה פיקסלים מתים בחנות ולא היה, אבל היא לא בדקה צבע שחור אלא רק RGB. בבית הרצתי את הDEAD PIXEL BUDDY וגיליתי שרק בשחור פיקסל אחד לא פועל. בשאר הצבעים הוא עובד. רציתי לדעת מה בדיוק זה אומר.. ואיך מטפלים בזה מבחינת אחריות? ד"א החנות שממנה קניתי היא KSP.[br]פורסם בתאריך: 18.02.2009 בשעה 18:26:39 -הקפצה-זה ממש חשוב לי, אני רוצה לדעת אם הפיקסל הזה שלא מאיר בשחור ועפור כהה(כלומר נקודה לבנה), לאחר זמן מה פשוט יכבה ואני יראה אותו גם בגוונים בהירים כנקודה שחורה?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by ron11,

קניתי מסך DELL U2410 מפנדה ומצאתי פיקסל מת בצבע ירוק בהיר היתקשרתי לפנדה והם אמרו לי ליפנות לדל היתקשרתי לדל ואמרו לי שהמדיניות שלהם רק משישה פיקסלים או שלושה ומעלה שרופים רק אז מחליפים מסך הפקיד היה לא בטוח במשהוא אומר יש לכם מושג עם זה באמת המדיניות שלהם ועם אני יכול שהחברה תחליף לי אותו לחדש ? תודה לעוזרים !!!

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by eladrevach,

המסך התלת מימד החדש של lg באמזון http://www.amazon.com/LG-W2363D-PF-23-Inch-Widescreen-Monitor/dp/B0043D2OEA/ref=pd_ecc_rvi_cart_1 ואת המוצר הזה כן שולחים לארץ... תנסו ותיראו בארץ בכל מקום רוצים עליו 2200 פה 400 דולר ועוד משלוח של משהו כמו 50 דולר ביחד יוצא משהו כמו 1600 שקל חסכתם 600 שקל מישתלם... אני כנראה מזמין נישארו 3

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. שלום יש לי מסך LCD חדש יחסית ואני לא יודע אך לנקות אותו. אם יש לי אבק על המסך אני לוקח את המטלית של המשקפים ומנקה איתה עכשיו רציתי לדעת מה לעשות במידה ויש משהו שאני לא יכול לנקות איתה. אך אני מנקה בדרך הכי פשוטה וללא סיכון שאיזה פיקסל "ימות" לי... תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by סער_שי,

במשחקים המסך שלי פועל נפלא (L1970HR), לא מרגיש שום מריחות. אבל בהתעסקות עם חלונות (WINDOWS) יש מריחות של הטקסט. האם זה נובע בגלל שהזמן תגובה משחור ללבן הוא גבוה בהרבה מזמן התגובה בין גוונים? בנוסף - יש סרטים שבהם העין שלי חשה באי נוחות כשיש תנועה מהירה על המסך. אבל כשאני עוצר את התמונה (PAUSE) - אני רואה שהמריחה עצמה היא בגוף הסרט. האם זה בגלל האיכות הגרועה של הסרט או שזה עדיין קשור למסך? והאם זמן תגובה יכול לגבוה עם השנים? (כלומר - האם ה"איכות" של התגובה המהירה נפגמת עם שימוש ממושך במסך?)

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by yogev_23,

מבחינת איכות אות

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by SeeYouInHell,

שלום עד היום אני עם מסך 17" של POLYVIEW S17E הוא סבבה לי והוא בערך בן 6 ,ככה היום אני רוצה כבר לעדכן את המסך (רזולוציה וגודל) ל 22 אינץ' אך לא רוצה לירות בארנק שלי עם שוטגן מקסימום אקדח סיכות ולכן החלטתי שלפי שראיתי גם אצל חבר שהביא מסך של VIEWSONIC 24 אינץ' פול HD(1920X1080( שרואים בו באמת אבל באמת פצצה ב800 שקל אני מאמין שאני יכול להשיג 22 ב700 ומטה מצאתי אחד שניראה לי מעניין ומועמד ראוי והוא הCHIMEI 22QD הבעיה שלי היא שאני חושב שאולי הרזולוציה פול איצדי ב22 תיהיה טיפה קטנה מידי השאלה שלי היא כזאת האם המסך הזה הוא טוב מידי בכדי להיות אמיתי (זול מאוד לעומת מה שהוא מציע) כלומר האם ראיתם את המסך הזה והאם הוא נפילה לא נורמלית? אם הסטנדרט שלי שבישבילי הפוליויו הוא מעולה א…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by rooster,

היי הייתי רוצה לדעת אם אתם חושבים שזה דבר נפוץ שמסך בגודל כזה מגיע עם פיקסל 1 שרוף או שאני אמור להחזיר אותו (הגיע עם שליח..) הדגם t260 תודה!

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by I7210I,

שלום יש לי מסך של DELL U2311H אם אני זוכר עם חיבורי USB במסך, כשאני מכבה אותו ומדליק אותו אז מתאם הBT שמחובר אליו לא נדלק,יש אפשרות שזה יהיה דולק כל הזמן? תודה

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. שלום, אני צריך מסך, לא בהכרח איכותי, שהנתון שהכי מעניין אותי בו זה היחס בין אורך החיים שלו למחיר שלו. אני יודע שיש אורך חיים של כך וכך עשרות אלפי שעות עבודה למסכים ו"אם עובדים אפילו 10 שעות ביום" זה מספיק די והותר אבל אני צריך מוניטור למצלמות אבטחה שישאר דולק 24/7 כל השנה, כל שנה. אם אני יודע מראש שאני משקיע 2000 ומקבל מסך שיחזיק לי בתנאים הללו הרבה יותר מאשר מסך ב600 או800 שקל אז זה שווה לי. שוב - איכות התמונה לא באמת מעניינת אותי. קראתי את הכתבות על מסכי LCD ואת מה שמצאתי בחיפוש אחרי "אורך חיים מסך" בפורום אבל לא מצאתי את מה שאני רוצה. אשמח לקבל המלצות אפילו רק לאיך לחפש את זה ברשת כי לאחר חיפוש וקריאה הגעתי למסקנה שהכי פשוט עבורי כרגע זה לשאול. תודה מראש, אורן

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. אני מעוניין לרכוש מסך טלויזיה לצורך עבודה עם המחשב מה אני צריך לבדוק לצורך הענין אם יש דגמים מועודפים התקציב עד 4K מיועד לחדר - לסרטים משחקים גלישה וכו' + איך מחשבים את המרחק מהטלויזיה (לדוגמא אם אני יושב כ- 3 מטר מהמסך לדוגמא) בתודה מראש, קובי

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by Dr.Shawarma,

בעקבות מעבר לעבודה מהבית התדרדרתי משני מסך דל 1200p אחד ליד השני, למסך אחד מדגם U2412M. זה די מאט אותי עקב חוסר היכולת לעבוד עם כמה חלונות במקביל. לכן אני מחפש מסך ultrawide להחליף את הדל המיושן שלי למשהו קצת יותר מודרני. חשובה איכות תמונה בערך באותה רמה, פאנל IPS, יהיה נחמד אם יהיה HDR וצ'ופרים מודרניים למיניהם. אין מגבלת מקום על השולחן. מגבלת התקציב עומדת על 1000 פאונד (אני בבריטניה, מה לעשות), עדיף פחות. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  14. Started by sim-m12345,

בדיון במפרטי מחשב (שאלתי שם לגבי מפרט שלם) הציעו לי לקבל חוו"ד נוספת לגבי המסך. מכיוון שזה המקום המתאים אשמח לשמוע מה דעתכם? המטרה משחק starcraft 2, גלישה, וורד. אפשר לעלות קצת במחיר אם מצדיק את ההשקעה. אשמח לתובנות ולהצעות. בתודה אימא של

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. היי חברים, אני מחפש מסך לאחותי לצורך עבודה משרדית מהבית (אופיס וכו'). המסך הזה גדול (31.5), רזולוציה 4k פנאל IPS ויש חיבור type-c עם טעינה של 65w (חוסך חיבור של מטען). כמה שאלות: חוות דעת שלכם על המסך? הצעות לדגמים נוספים מתאימים? האם לדעתכם אחותי (שעבדה על מסך 24) תתרגל בקלות לגודל או שהמסך עלול להיות גדול מידי עבורה? והאם מסכים קעורים (הדגם הזה לא) מומלצים לעבודה משרדית? תודה! צחי

16. Started by Kleppy,

שלום לכולם. לפני כמה ימים התחדשתי במסך LG 27EA33. הייתי מרוצה מאוד בהתחלה, עד שהתחלתי לשים לב שבסצנות שחורות במשחקים ובסרטים יש דליפת תאורה מאוד ברורה בצד שמאל התחתון של המסך. ניסיתי לשחק עם כל ההגדרות של המסך אבל שום שינוי לא משפר (כולל החלפה ל- HDMI במקום DVI). כל האיזור השמאלתי התחתון מואר עמום. זה מאוד מפריע בסצנות חשוכות. האם יש מה לעשות עם מצב כזה או שפשוט צריך להתרגל? עריכה: אני מצרף תמונה באיכות על הפנים כדי להמחיש. במציאות הכתם יותר מורגש.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by eviatar28,

Dell משחררת כל שנה דגמים חדשים של מסכים, אולי מישהו יודע מתי הם ישחררו דגמים חדשים מסדרת u? כאילו כמו זה: 2013- u2413 2014- u2414 2015- u2415 הu כאילו מסמן את הסדרה ואחריו גודל המסך ואחרי זה שנת יציאה... אז למישהו יש מושג מתי u2416 יצא (ואולי יגיע לישראל)? (כן אני יודע ש 2016 עוד לא הגיעה אבל כאילו אם זה תחילת שנה או חודש אפילו...)

18. Started by eladb,

אני בד"כ עובד עם 2 מסכי FHD. חשוב לי פאנל IPS איכותי וגודל מסך, חשבתי על הDELL U25, אבל הבעיה שהוא לא 4K קצת מרתיעה אותי (אני רוצה שטח עבודה גדול), ומעדיף שהמסך החדש יהיה מסך יחיד. הU27 מעל התקציב לצערי... יש משהו מומלץ אחר? או שהבחירה הברורה תהיה U25? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. דגם ה-VP28UQG החדש עשוי להיות הדרך הזולה ביותר בשוק להנות מרזולוציית Ultra HD אצלכם בבית לכתבה

20. Started by יפת,

אני רוצה למסך הזה לחבר אקסבוקס ולשמוע קול. האם יש דרך שדרך המסך או דרך רמקולים חיצוניים לשמוע את האקסבוקס 360?

21. יש המלצות? שימושים עיקריים? תכנות, אינטרנט, אופיס, סרטים/סדרות וקצת משחקים ברמה של FIFA ו-PES, קצת עריכת סרטונים ביתיים וקצת פוטושופ (כתחביב, לא מקצועי במיוחד) רצוי מאוד: רזולוציה טבעית 1920x1080. הבנתי שעדיף להתרחק מפאנל TN, האם יש משהו בתקציב הזה? תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by x-niko,

25.5 אינץ' .. מישהו יודע אם הוא איכותי בתור מסך לגיימינג http://www.windowsmarketplace.com/details.aspx?view=info&itemid=6013825 וגם יש T260 רגיל בלי hd ..מה הבבדלים ביניהם? תודה

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by SAOD,

שווה?? 1350 + 5 שנים אחריות, 3 שנים בבית הלקוח ועוד 2 על אלקטרוניקה.. מפרט: PANEL : DISPLAY AREA (mm) : 410.0x256.5 MAX. RESOLUTION : 1440x900 DISPLAY COLORS : 16.2M RESPONSE TIME (ms) : 5ms BRIGHTNESS (nits) : 300 CONTRAST RATIO : 800:1 VIEW ANGLE: HORIZONTAL : 85/85 VIEW ANGLE: VERTICAL : 80/80 DOT PITCH (mm) : 0.285x0.285 PANEL SURFACE : ANTI-GLARE HORIZONTAL FREQ. : 30~82KHz VERTICAL FREQ. : 56~75Hz BANDWIDTH (MHz) : 137MHz I/O PORT : COMPATIBILITY : PC/MAC ANALOG INPUT : D-SUB x1 OTHER SPEC : STAND : PLASTIC VESA MOUNT (mm) : 75x75 POWER : CONSUMPTION : 60W VOLTAGE : AC100-240V/50-60Hz OFF MODE : <=1W POWER TYPE : BUILT-IN REGULATIONS : FCC-B, UL/cUL, CE, CB, TUV/…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. לאחר כמה שנים עם מסך crt הוחלט לקנות מסך חדש התקציב עומד על על כ1500 ש"ח. יש 2 דגמים שהמליצו לי עליהם הdell u2312hm והdell u2412m ultra sharp האם הם שווים את הפרש המחירירם ביניהם? עריכה: ראיתי עכשיו גם את ה23 LG, IP-S236V LED איך הוא לעומת הdell? והאם יש משהו יותר מומלץ בתקציב הנ"ל?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. שלום לכם... קורה משהו מוזר במחשב של חבר כאשר המסך מחשב נכנס למצב שינה (לא המחשב עצמו) בגלל הגדרות חסכון בחשמל, והוא חוזר למחשב לאחר כמה שעות שהמסך במצב הזה אז לוקח למסך להידלק חזרה בערך 5 דקות. לא משנה מה קורה בזמן הזה, גם אם מפעילים מחדש, המסך פשוט לוקח את הזמן ומתעורר גם אם המחשב בביוס או במערכת הפעלה. אם אני משנה לשם הבדיקה את הגדרות צריכת החשמל ל2 דקות ומחכה למסך שייכבה ואז מזיז את העכבר, המסך נדלק כמעט מיד. המחשב חדש, מריץ windows 8 מקורי. (בנתיים ביטלתי את האפשרות של כיבוי המסך) מחיפוש ברשת הרבה אומרים שאולי המסך בסוף חייו..מה אתם חושבים?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים