מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם , -אני מחפש המלצה למסך מחשב שישמש אותי ללמידה הכוללת צפייה ממושכת בתוכנת זום , קריאה ממושכת ועבודה עם פוואר פוינט וורד וכו'. צפיה בסרטים או משחקי מחשב אינם אחת מהצרכים שלי. הציפיה מהמסך היא שיעזור לי להפחית את העומס על העיניים אותו אני חווה היום במידה רבה. -המסך צריך להיות מחובר ללפטופ בעל כניסת מיקרו HD -התקציב למסך הוא כ1000 שח , ניתן לחרוג מעט למעלה או למטה -גודל המסך שחשבתי עליו הוא משהו בסביבות ה23 אינצ' - ראיתי שיש המון גדלים בין לבין , אז זה לא חייב להיות בדיוק 23 מקריאה בפורום , הבנתי שיש עדיפות למסכים בעלי פאנל VA , בנוסף הבנתי שיש מסכים להם טכנולוגיות ידידותיות לעיניים ופיצ'רים של…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצות על מסכי מחשב רחבים/קעורים שיתאימו לגדלים האלה. המסך ישמש למשחקים, סרטים ועבודה. התקציב עד 5000₪. מדדתי את שולחן העבודה ונראה שהרוחב שהכי יתאים למסך נע בטווח 90 - 110 ס"מ. אם הבנתי נכון, הרזולוציה שרלוונטית לגדלים כאלה היא 43"ֹ. האם עלי לבדוק משהו נוסף? תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 7.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, צריך המלצה למסך גיימינג. תקציב הוא עד 2000 ש"ח, רצוי פחות. כרטיס מסך: RTX 2060 תודה.
-
-
- 7 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך לעבודה משרדית, חשוב לי שהמסך כמה שפחות יזיק לעיניים. שמעתי שפנאל IPS איכותי, זה נכון? לא רשמתי תקציב מפני שאני רוצה מסך טוב לשימוש שלי בעלות מינימלית שלא תפגע באיכות. אני יושב במרחק 70-80 ס"מ מהמסך איזה גודל מומלץ?
-
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. קיבלתי מהעבודה תקציב של 1,000 ש"ח, כולל מע"מ, לקנות מסך לעבודה מהבית. השימושים: תכנות, קריאת דוא"ל, גלישה באינטרנט. כל היום מול המסך. אני עובד עם שני מסכים של 24'' כל אחד ומרוצה מזה אז הגודל למסך החדש הוא 24'' בייעוץ הארגונומי המליצו לי על רזולוציה של 2560 * 1440 צריך חיבור HDMI עדיף גובה מתכוונן. אם זה בא על חשבון משהו אחר או מעלה במחיר אז אפשר לוותר כי אני משתמש בהגבהה. כדאי אחריות טובה. אני מעדיף לא לעלות במחיר מעבר לזה אם אפשר.
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
- 3 followers
-
-
ערב טוב. אני מחפש לשדרג את המסך שברשותי. הצורך הוא עריכת תמונות. כבר לא מעט שנים שאני עושה שימוש במסך Dell U2410, מסך אותו בחרתי בקפידה (קניתי אותו בזמנו ביד 2) לאחר שמצאתי שיש לו רמת דיוק צבע מאד גבוהה. העיקר - המסך הוא מסך 8bit אמתי (10bit = 8bit + FRC), ppi גבוה (94), RGB 100% ובסך הכל עושה את העבודה. המסך מתחיל להתעייף, ובנוסף קיימים היום מסכים עם צריכת חשמל נמוכה משמעותית (בגלל השינוי בתאורה האחורית, מגיע לשביעית מצריכת החשמל). הבעיה היא שאני מתקשה למצוא מסך 24'' עם רמת דיוק צבע דומה, במחיר סביר (אני פתוח לחיפושים ביד 2), בדגש על 8bit של ממש. אשמח לעצה למסך מומלץ, ואולי להחכים ולהבין למה אני לא מוצא מ…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום , לאחרונה רכשתי מחשב חדש .יש לי 2 מסכים ,אחד מחובר בDP (עובד תקין ) השני דרך DVI (crossover ישן ), בכרטיס מסך החדש אין לי DVI אז קניתי מתאם DVI ל HDMI . המסך מזוהה אבל אין תמונה . האם אני צריך כבל מיוחד ? DVI-D ל HDMI ? חשוב לציין שהפינים במחבר שונים מהDVI שהיה לי .לא יודע אם זה קשור.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
-
המסך נראה בעל נתונים מעולים במחיר פשוט ריצפה והבנתי שזה מסך מבית טוב והחברה הזו הייתה פעם (או שגם היום) מהמובילות בתחום המסכים. איך המסך יהייה לשימושים של משחקים, ניגון סרטי HD (וגם DVDRIP), גלישה באינטרנט? האם הוא נופל ממסכי ה 24 של LG ו Sumsung? תודה רבה. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2814&CatCode=541
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לא יודע מה יש למסך או או למחשב שלי. בכל מקרה כמה בעיות 1. משום מה אני לא מצליח לשים את המסך על הרזולוציה הטבעית שלו. משום מה כשאני מנסה לשים אותו על 1680*1050 הוא פשוט לא מגיב. עכשיו אני על הרזולוציה שהייתה למסך ה 17 אינץ' שלי שזה 1280* 1024 ואני רואה בהגדרות של הכרטיס מסך שלי את הרזולוציה 1680 על 1050 אבל כשאני לוחץ עליו הוא פשוט לא מביא לי לשים אותו אגב הכרטיס מסך שלי הוא 8800 GT 2. הנורית האדומה של המסך אמורה להבהב כשאני מכבה את המחשב? תודה מראש לעוזרים אגב עדכנתי דרייברים וזה לא עזר
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני החלטתי לקנות מסך מחשב חדש, הסתכלתי בזאפ וראיתי שני מסכים שתאמו את התקציב שלי. T220P 2333SW המסך 2333SW הוא 23 אינצ' עם FULL HD, והT220P הוא FULL HD בגרסת ה SYNCMASTER שהיא עולה עוד 100-200 ש"ח. בSKYPC ה2333SW עולה 1024 ש"ח, והT220P בחנות הכי קרובה לבית מצאתי ב 1085 ש"ח (בגרסתו הרגילה לא SYNCMASTER). עכשיו אני לא מבין כל כך בהבדלי איכות במסכים מלבד הניגודיות (שהבנתי שזה לא כל כך משמעותי 20K ב 2333SW לעומת 50K בT220P), ראיתי שיש FULL HD ועיצוב יפה ונראה לי שבמחיר כזה שווה לקנות, רציתי את חוות דעתכם כדי שאני לא אקנה את זה ואחר כך אצטער. כרטיס המסך שלי הוא Geforce 9800GT המסך מיועד בעיקר למשחקים ולסרטים, הסברים על ביצועי הכרטיס ברזולוציות השונות יעזור לי מאוד. תודה …
-
- 7 תגובות
- 993 צפיות
-
-
עזרו בבקשה עם ההחלטה: רוצים לרכוש מסך. חברה שלי אנימטורית, על כן חשוב לה נושא של עיוות צבעים וזוויות ראייה, לי חשוב רק לצפייה בסרטים. אופציה 1: לקנות Samsung SyncMaster T260 שהוא ענק (26') אבל עם חיסרון ענק - NT אופציה 2: לקנות מסך S-IPS באותו במחיר +-, אבל רגיל (20'). [אכי זול כנראה בין אלה הוא HP LP2065]
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעוניין לרכוש מסך 22"" בעיקר לצפיה בקולנוע, אבל גם עם האפשרות להפוך את המסך למסך טלויזיה בחדר שינה או סתם לנוחות של חיבור שבחיבור "בננות" מאמצעי הקלטת וידיאו אחר. כלומר - לצרכים גנריים, וככל הידוע לי אין כבל HDMI to GCVBS/S-vedio/Y,Pb,Pr. המסך היחיד שמצאתי, במסגרת התקציב, ושקיבל ביקורות מצוינות אצלכם, הוא כאמור ה- CHIMEI. האם מישהו מכיר מסכים נוספים, עדיף כאלה שתומכים ב- FHD (כדוגמת ה- T220P וה- W2261V), רק עם יציאות/כניסות וידיאו בנוסף ל- DVI/HDMI? ==> ואני מודע לזה ש- FHD ממרחק של מספר מטרים כבר לא ממש ניתן להבחנה ע"י עין אנושית. פשוט יש לי בבית נץ שאוהב לראות DISCOVERY אבל ברצינות - תמוה בעיני ש- CHIMEI היחידים שמייצרים מסך עם החיבורים הלכאורה"סטנדרטיים" הנ"ל. …
-
- 7 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בין מס' דגמים והייתי שמח לקבל קצת אינפורציה וחוות דעת, שני הפרמטרים שהכי חשובים לי זה, חדות ודיוק צבעים, גם כיול המסך בפשטות יתרום ללא ספק לנוחות העבודה. השימוש העיקרי יהיה עבודה ב CS3 ו CS4 , עם תמונות סיטלס המסך ישודך לכרטיס GTX260, הכיוון הוא '20 (הבנתי שב 1600X1200 גודל הנק' קטן יותר והמסכים האלו חדים יותר) Dell 2007fp כמובן, ממולץ על ידי רבים LG L200CP למרות למרות שהפרמטרים זהים ל Dell, לא יודע למה אני לא שקט לגביו... NEC MultiSync LCD 2070NX האם שווה למתוח את התקציב עבורו? ולמשהוא קצת שונה... EIZO FLEXSCAN LCD 22" S2201W EIZO FLEXSCAN LCD 19" S1932 תודה. גל
-
- 7 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום רב, לאחרונה התחלתי להתעניין בנוגע לקניית מסך מחשב חדש. החלטתי לבחור במסך בגודל של 22". המסך ישמש בעיקר לגלישה, עבודה משרדית, שימוש כללי במחשב וצפייה בוידאו מדי פעם (לא משהו רציני, מעט HD). לאחר עיון בפורום וקריאת מספר ביקורות, צימצתי את האפשרויות לכדי שלושה דגמים. הייתי רוצה לקבל חוות דעת ולבחון את ההבדלים בין המסכים השונים, שכן מחירם כמעט וזהה לחלוטין. המסכים: Samasung T220 Samsung 2243BW Samsung 2253BW לטעמי, העיצוב של ה-T220 ראוותני מדי, אך אם הוא באמת עדיף על שאר המסכים, ניתן יהיה להתפשר על מראה (חלק דווקא יאמרו כי הוא היפה מבין השלושה, אך אני נוטה לחלוק על דעתם). בכל מקרה, זו לא הרשימה הבלעדית והייתי רוצה לשמוע גם הצעות לדגמים שונים שאולי יתאימו לי יותר במסגרת ה…
-
- 7 תגובות
- 907 צפיות
-
-
אהלן, אני מעונין לקנות מסך LCD תומך בHD, ששימושו העיקרי וכמעט מוחלט יהיה סרטים. מעוניין להשקיע עד 2000 ש"ח. 22 אינצ' או יותר. יש לי כרטיס מסך nvidia 7800GT שלמיטב הבנתי תומך בHD, כלומר תהיה לי האפשרות לשידור HD, ואני עתיד לקבל בקרוב מערכת רמקולים 5.1 למחשב. (של Cambridge Soundworks). הבנתי שכדאי לי לבדוק מסכים של DELL ו-SAMSUNG. אני מעונין במסך שיתמוך ברזולוציה של 1920 x 1080 או 1920 x 1200 (לא ברור לי אם יש הבדל שניתן להבחין בו), כלומר שתהיה לי את האפשרות לFULL-HD. אני מתכנן להריץ עליו בעיקר קבצי .MKV , סרטים וסדרות שקודדו ל720p או 1080i. בהזדמנות זו רציתי לשאול אם זה יתכן שיש מסך בעל תמיכה ברזולוציה 1920 x 1080 אבל שלמעשה אינו ישדר את המקסימום מקבצי HD, כלומר האם הרז…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני המסכים האלה... הצרכים שלי יהיו למשחקים וסרטים. רציתי לדעת איזה מסך עדיף ואם יש מסך אחר יותר טוב באותו סדר גודל מחיר אני אשמח לדעת. המסך יהיה על כרטיס מסך GTX260 התקציב שלי הוא 1100 +/-.
-
- 7 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אז כמו שאמרתי מסך מיולי 2004 נראה בגודל 16-17 אינצ' רק עם חיבור VGA והPower Cord אמריקאי, ואני לא רואה איזה סוויצ'(כמו בספקיי כח של מחשבים) לשינוי מ110V ל 220V..אני יכול לחבר אותו בpower cord ישראלי וזהו?או שלחבר אותו בtransformer כזה?(שגם קיבלתי איתו) הינה תמונה( http://www.endoscopepartsplus.com/images/220V110VDIA.JPG )
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריכה מסך בגודל 26 אינטש, הוא ישמש בעיקר לקריאה מרובה ולצפיה בסרטים (HD) ובטלויזיה 2500 4000ש"ח . תודה לעוזרים ושבוע טוב [br]פורסם בתאריך: 19.04.2009 בשעה 21:19:13 סליחה על ההקפצה, אשמח לתגובההתקציב גדל ל3000.. יום טוב.
-
- 7 תגובות
- 833 צפיות
-
-
כרגע יש לי מסך של דל 2007 WFP מסך שאני די מרוצה ממנו, יש לו פאנל טוב, סטנד מעולה וכו'. הבעיה היא שאחרי כמה זמן גיליתי שהוא פשוט קטן מדי, 20" זה פשוט לא מספיק אז אני חושב לעבור ל- 24" שבאמת נותן גודל עצום ו- FULL HD. אז חשבתי לקנות את הדל 2408..רק חבל שבזמן שחשבתי המחיר קפץ באיזה 600 שקל בכל מקרה, מישהו מכיר אלטרנטיבה מוצלחת לדל ברמת מחירים של 2500 ש"ח ~ ?
-
- 7 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום לכולם. היום התחדשתי במסך 2209WA חדש שקניתי מ- IQPC. הבעלים של החנות מאוד אדיבים ועוד הביאו לי את המסך מהחנות באשדוד לתל אביב בעצמם. הקנייה הייתה מהירה ומאוד התרשמתי מהחנות לטובה. אבל ע"י בדיקה באתר http://www.gdargaud.net/Hack/DeadPixels.html גיליתי כמה פיקסלים מתים. ע"פ בעלי החנות האחריות היא אצל דל. כאמור רק היום קניתי את המסך ויש אחריות לשבוע על כל פיקסל שרוף. מה אני צריך לעשות?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני קונה עכשיו מסך מחשב של סאמסונג 240P, למסך יש כניסת HDMI. אני גם רוצה להזמין את הממיר החדש של יס שגם לו יש כניסת HDMI. עכשיו השאלה שלי היא האם אני יכול לחבר את הממיר החדש של יס למסך המחשב ובעצם המסך ישמש אותי גם למחשב וגם לראות בו טלוויזיה, האם הדבר אפשרי? איפה אני מגדיר את המסך שישמש גם כטלוויזיה? ואיך אני עושה שישמעו את הסאונד ברמקולים של המחשב? תודה!
-
- 7 תגובות
- 973 צפיות
-
-
הדרישות שלי מהמסך קצת נוקשות למרות שבכסף אני קצת גמיש: גודל 19 - 21 אינצ' סוג 3:4 (אני ממש לא אוהב מסכים רחבים) רזולוציה 1280 - 1024 (אני לא מסתדר עם רזולוציות גבוהות יותר) מיועד בעיקר לעבודה מול טקסט ואינטרנט. מחיר: עד 2,000 ש"ח האמת, ממש לא מצאתי מסכים רלוונטיים. היה הדל 2007 שכבר לא מסופק. אשמח ואודה לכל המלצה.
-
- 7 תגובות
- 746 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך למחשב ביתי שמשמש בעיקר למשחקים וסרטים בתקציב של 600-700 ש"ח אני מתלבט בין כמה, אבל יש לי אחד שאני כנראה סגור עליו וזה הפיליפס הזה http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1MF220CW9FB האם המסך הזה הוא טוב לצרכים שלי והאם יש אפשרות למצוא מסך טוב יותר בטווח המחירים הזה ואפשר לחרוג אבל טיפה. תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זה אמור להיות ממש קל, אני פשוט לא זוכר איך עושים את זה. למשל אני רואה סרטון באינטרנט, ואחרי 5 דקות המסך שלי פותח את השומר מסך, כאילו אין שום פעילות. איך אני מבטל את זה?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-