עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. בהתחלה התמקדתי רק במסכי 19" 3:4 אבל לאחרונה קורצת לי האפשרות לרכוש מסך 22" 16:9 באותו מחיר. כמובן שיש פשרה מסוימת באיכות הפאנל. השאלה היא האם זה מספיק עקרוני בשביל לוותר על גודל המסך? ראיתי שהמסכים הכי פופולריים (לפי זאפ) בגדלי 22" הם ה Samsung 226BW LG 226WTQ Dell E228WFP LG L222WT קשה להתרשם אך ורק מביקורות של אתרים מקצועיים ברשת כך שאני גם מחפש חוויות אישיות עם המלצות? אני מחפש בעיקר איכות תמונה, איכות בניה(שלא אצטרך להחליף אחרי חודשיים) אבל גם ביצועים במשחקים (שלא יהיו מריחות). כמובן שיהיה קשה למסך 22" בתקציב הזה לענות בצורה מושלמת על כל הדרישות הנ"ל אבל תמליצו לי על הכי טוב מבינהם (או אחר אם יש לכם המלצות). בקשר למסכי 19" יש לי את ההתלבטות הרגילה בין הVP930…

• 7 תגובות
    • 871 צפיות
  2. היי, אני בהתלבטות אם זה נכון או שווה לרכוש מסך גיימינג ברזולוציה 4K, 144HZ לכ.מסך שלי בכותרת... האם הכרטיס יעמוד בדרישות לרזולוציה כזאת, עד כמה שהבנתי מקריאת פוסטים/מאמרים/תגובות של אנשים GTX970 יתקשה במשימה. האם זה נכון והמשחקים פשוט יקרטעו? מפרט לצורך העניין: 2500K 3.3GHZ P8Z68-V 8GB DDR3 1333MHZ במידה וזה לא נכון, הכרטיס יעמוד בזה, איזה מסכים אתם ממליצים? כעיקרון הייתי מעדיף מסך 27", תקציב - בהתאם לדרישות שצריך למסך גיימינג טוב במינימום מחיר. רק רוצה להגיד תודה על כל העזרה שתינתן, מעריך את זה מאוד!

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by aracer,

אני מחפש מסך רחב 20 אני מעדיף בסביבות 1300 שקל. מה אתם אומרים על BENQ FP202W. המסך הוא פחות או יותר להכול משחקים סרטים וטקסטים אבל יותר למשחקים

• 7 תגובות
    • 831 צפיות
  4. היי לכולם, השבוע התחדשתי במסך - ההבדל לעומת מסך הלפ טופ (1200*1920 שאמור להיות איכותי) קיצוני ביותר! גם לעומת המסך השני ישנו הבדל ברור לעין במיוחד בגווני הצבעים שנראים שונה ואני אף לא יודע איזה מהם היותר נכון עכשיו הבעיה שגיליתי: בעוד שיציאת הקומפוזיט עובדת, חיברתי את הDVD לS VIDEO אבל עדיין אין לי תמונה?? רעיונות?? לקינוח קבלו תמונה נחמדה שצלמתי: [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 954 צפיות
  5. http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000PsxoiRiECwIhEVHJIFIo3fm:12bbi68k5?id=3955895&pr=QJ5&N=2%20539&sgID=7 - אני צריך מסך דק 19\17 במחיר של 1200 שח :} תודה...

• 7 תגובות
    • 724 צפיות
  6. Started by JohnClark,

שלום אחי קונה מסך LCD, אז הסתכלתי במפרטים שלכם וראיתי שהמסך 17 אינץ' הנפוץ ביותר הוא LG כלשהו, נראה לי 1750, אז אמרתי לו לקנות אותו. אבל אז אח שלי הסתכל בפרטים שלו וראה שאין לו כניסת DVI, שזה די מוזר לדעתי, לא? בכולופן, האם זה משהו קריטי או שזה לא ממש חשוב? תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by alonkl,

איזה מסך עדיף מכל בחינה שאני רושם כאן: דיוק צבע? מספר צבעים? זווית צפייה? אפשרויות כיוון? אחוזי בלאי? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 950 צפיות
  8. Started by ran07,

אני מתכוון לרכוש מסך של DELL מדגם 2709W האם למסך יש חדות (כמובן עם כרטיס מסך טוב )? האם סתם ככה הגודל מוגזם מידי ? כי בכל מקרה אני כנראה מביא אותו באותו מחיר של 2480WFP והאם יש איזה איזושהי עדיפות לדגם 2408 A01 מכל פרמטר שהוא 3300 שקל

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by jayz0r,

http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=314&CatCode=96 מה אתם אומרים? מישהו ראה אותה איפשהו, קנה אותה אולי? משהו? נראה ממש ממש זול ולכן אני מצפה שזה יהיה חרא מוחלט, אבל לך תדע... נ.ב. כשאני שואל איך היא, אני מתכוון מכל הבחינות. אני שוקל אפשרות של מסך גדול בחדר גם לטלוויזיה וגם למחשב, וכמובן HD בעתיד...

• 7 תגובות
    • 991 צפיות
  10. Started by inetw,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מסך חדש מה אתם אומרים על המסך הזה? LG מסוג דגם IPS236V גודל 23" http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2389183,00.asp מפרט טכני בעברית: http://www.speed4u.co.il/Product.asp?Pid=IPS236V-IPS&Cat2Cat1ID=35&Cat2ID=74&aff=Zap〈=he Youtube: מה דעתכם?חוות דעת?המלצה?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by crazydriver,

אני רוצה לקנות מסך של סמסונג מדגם 730bf ואני רוצה לדעת אם יש לו אפשרות של תלייה על הקיר... תודה רבה לכול העונים

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by gotex,

שתיהם אותו מחיר איזה עדיף

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. היי, יש לי שובר על סה"כ 1150 לניצול בשקם אלקטריק https://www.shekem-electric.co.il/mhwbim-vcivd-hiqpi/civd-hqpi/mski-mhwb.html?limit=36 אני רוצה להוסיף מסך שני לשולחן עבודה שלי, כרגע יש לי מסך 1080 של סמסונג 27 אינץ' עם רענון על 60 הרץ, אני רוצה לקנות מסך יותר טוב אם אפשר, ולהשתמש בו כמסך הראשי שלי, וב27 אינץ' של סמסונג כמסך משניה להודעות, גלישה באינפורמציה בזמן משחק מחשב וכו' אני יכול לעלות קצת מעבר לתקציב אך אשמח לא לבזבז מהכסף האישי, תודה רבה לכל העוזרים!

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by NuXeR,

שלום, קיבלתי סוף סוף אחרי ציפיה ארוכה את המסך 28" של HannsG. רואים נהדר, ואני מאוד מרוצה.. רק בעיה אחת משגעת אותי - אני מחובר דרך DVI, וכל פעם שאני מכבה את המסך ומדליק מחדש הוא לא מזהה שידור... ואז צריך לנתק ולחבר מחדש מיליון פעם, ולפעמים לעשות ריסט כדי שהוא יקלוט שיש שידור.. עוד מישהו נתקל בזה? שמעתי כמה דיווחים ברחבי הרשת על בעיה כזו, גם במסכי ACER למשל. האם אפשר/צריך למשש אחריות על "תקלה" שכזו? והאם זו בכלל תקלה? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום. לאחרונה קניתי מחשב חזק במיוחד לצורך גיימינג והחלטתי לקנות מסך שיתאים למחשב הזה. עכשיו ההתלבטות שלי היא בין 2 המסכים הנ"ל, ואני לא בטוח מה מתאים יותר... האם הips באמת שווה משהו או שעדיף ללכת על המסך השני? תודה לכל מי שעוזר!

• 7 תגובות
    • 963 צפיות
  16. Started by Omry,

היי. לאחרונה התחילה בעיית הבהוב מציקה מאוד במסך שלי. בערך כל 15 שניות המסך מהבהב לרגע. כלומר, התמונה נהיית ריקה (שחורה לחלוטין) וחוזרת למצב הרגיל. איך אפתור את הבעיה? האם לממש אחריות? עוד בעיה שמפריעה לי: לאחרונה גם הסמן של העכבר נתקע על אותם פיקסלים במסך, אבל בפועל ממשיך לזוז. כלומר, כשאני מזיז את העכבר עצמו ולוחץ על דברים אני יכול לשים לב שהוא שינה את מקומו והוא פועל לפיכך, אבל מבחינת וויזואלית זה נראה כאילו לא זז. איך אני פותר את הבעיה הזו? (לא יודע אם השאלה השניה קשורה לפה בכלל) תודה רבה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by Tuki sheishmor alay,

ברשותי מסך lg2000cp בגודל 20.1 וביחס 4:3. אני מחפש להשתדרג למסך יותר גדול ויש לי מגבלת רוחב בשולחן ולכן חשבתי ללכת על מסך לד פיליפס 225PL2EB ביחס 16:10.השימוש שלי הוא אינטרנט ומולטימדיה, אין לי משחקים במחשב. חשובה לי איכות, מותג ואחריות כאשר התקציב עד 1500 פלוס. אשמח לקבל כל דיעה/ ביקורת/ חוות דעת. בנוסף- להלן שאלת הדיוט: התמונה במסכי 16:10 אמורה להיראות טבעית? כלומר ללא עיוות של יחס גובה/ רוחב? תודה וסליחה על החפירה...

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום, אני רוצה לקנות מסך גיימינג, אני אעשה איתו עוד דברים כמו עיצוב וסרטים ואני מאמין שמסך שטוב לגיימינג יתאים גם לזה. הקריטריונים שלי הם כאלה: רצוי משהו שיצא בשנה האחרונה (אוהב להשאר עדכני) פורמט 16:9 רזולוציה 2560X1440 או יותר גודל 27" או יותר PIVOT ותמיכה בתקן VESA זה גם משהו שאני אוהב אני לא מבין הרבה בתכונות האחרות של מסכים לכן אני צריך המלצה למסך גיימינג שיעלה 4000 ש"ח פחות או יותר. אני נוסעה לאילת בקרוב, אז אם אני אוכל לקנות אותו שם במחיר נמוך יותר זה יהיה מצוין. תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. היי חבר'ה אני צריך המלצה על מסך עבור עבודה מרובה מול המחשב ומשחקים ואני מועניין שיהיה 24 אינצ' כי אני זקוק לשטח עבודה גדול האם אפשר להשיג מסך טוב בסביבות ה2000 שקלים? או שמע המסכים האיכותיים רק מתחילים מ3000 ל24 אינצ'? תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by ranrubin1,

http://ksp.co.il/?uin=19908 יש עליו מבצע של "השבת השחורה" המסך שלי הוא כרגע 1600X900 וכרטיס מסך R9 280X .. "אוברקיל"

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by fire1ce,

צריך המלצה למסך לסרטים וגלישה. האם יש מסכים בתקציב זה שהם לא פאנל TN המומלצים לסרטים? 22 כולם TN וזה בעדיפות שניה. בעדיפות ראשונה 20" לא wide לא בעל פאנל TN. תודה לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 949 צפיות
  22. שלום רב, יש לי מסך U2713HM שהיציאת DisplayPort החליטה להפסיק לעבוד, ה DVI עובד סבבה, שה DP מחובר לבד המסך לא מזהה את הסיגנל של המחשב. מן הסתם בדקתי כבלים שונים ומחשבים שונים. התקשרתי לשירות והם אמרו שהם ישלחו מישהו עם מסך אחר ויחליפו במקום. נשמע נחמד אבל הם מביאים לי מסך אחר שאני לא יודע מה הוא עבר לעומת המסך שיש לי שאני יודע שהכל סבבה חוץ מה DP. האם למישהו יש נסיון בזה? האם הם מחליפים למסכים מתוקנים, מסכים חדשים, יש ממה לדאוג? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום אני חדש פה בפורום, רכשתי השבוע מסך DELL 2407 חדש דנדש אחרי הרבה בדיקות פה בפורום וגם בהרבה אתרי בדיקות חומרה אחרים. אני בהחלט מרוצה מאוד מהבחירה שלי...למרות שהספקתי למצוא פיקסל מת ישר מהקרטון ): אבל חצי נחמה הוא במקום שממש ממש לא בולט לעין ואם לא הייתי עושה את הבדיקה גם לא הייתי מוצא אותו. מה שכן אני אודה מקרב לב לכל מי שיוכל לעזור לי לכייל את המסך להגדרות מיטביות שכן כרגע הוא בהחלט שורף לי את הפנים ואני בהחלט חושב שאני יכול להשתזף איתו (: אז מאיפה מתחילים כיול ? חשוב לציין יש לי RADEON 9700PRO 128MB , אני קונה מחשב חדש בקרוב ככה שזה מה יש בנתיים.. תודה מראש לעוזרים,

• 7 תגובות
    • 962 צפיות
  24. Started by phoenixtb,

שלום רב לכולם לאחר שקראתי את המאמר על מסכי LCD ובתור אחד שקורא הרבה מסמכים יש לי שאלה לגבי הפאנלים השונים: מדוע מסך TN אינו טוב לצפייה וקריאה ממושכת במסמכים לעומת הפאנלים האחרים? האם זה עניין בריאותי או אחר? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 743 צפיות
  25. Started by Omer asd,

שלום, אני מתבלט בין כמה סוגי מסכים, חשוב לי שהמסך יהיה גדול יתאים לגיימינג וכמובן שהאיכות תהיה מספקת. המפרט שלי הוא i5 6500 | GTX 1070 | 16GB RAM כלומר, המחשב מתאים ל144hz. התקציב נע בערך בסביבות ה1500 ש"ח עם אפשרות לחריגה קלה (במידה וכדאי). בעיקרון אני מתלבט בין האפשרויות הבאות • מסך בגודל 29" Ultrawide (אהבתי מאוד את העיצוב של המסך, הצבעים שמצאתי בLG 29UM68 נראים טוב, המסך עצמו נראה מאוד מפתה, מעניין ופרקטי) • מסך 27" עם אופציה ל144hz. (למה? מתאים לגיימינג.. מאכזב אותי הקטע שהפאנל לא יהיה IPS, כיוון שבכל זאת עם כרטיס מסך כזה יש רצון כלשהו להנות מהאיכות) • מסך 2K QHD (בעיקרון האופציה שכנראה אני אשלול). אם יש אופ…

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.