מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מסך בגודל 27', אני עדיין לא סגור על הגודל של המסך אז אשמח לייעוץ לשניהם, מחיר עד איזור ה1,200 שקל. סדר העדיפות של המסך שלי: 1) עבודה משרדית 2) קצת משחקים. יש לי היום מסך של סמסונג T220 והוא מעולה לי למשחקים אז אני מניח שהמסך הבא יהיה בסדר גם. אני אשתמש במסך לעבודה משרדית ממושכת לאורך יום שלם. חשוב שיהיה נוח לקריאה, שלא יעייף את העיניים וכו. יש לי כרטיס מסך 660TI. * אשמח למסך שיהיה אפשר להגביה אותו. * לא צריך רמקולים. * אני לא הולך לצפות בסרטים \ סדרות במסך. הבנתי שאני צריך פאנל IPS, איך המסך הזה? SE2717H - http://www.iqpc.co.il/product/dell-27-se2717h-ips האם צריך להוסיף…
-
- 7 תגובות
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
ב-P1000 מוכרים את S34E790C ב2900 שקל. האם המסך הזה שווה? הנה עמוד הקניה: http://www.p1000.co.il/sales/saledetails.aspx?productid=222627 ב-AMAZON המסך עולה 4000 שקל בלי משלוח ומסים.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום מסך לגיימינג עד 2000 ש"ח, יש דבר כזה? מחפש המלצה מיועד לכרטיס מסך 1080
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
- 4 followers
-
-
חלפו להם 8 שנים ואני בונה את המחשב הבא שלי. יעוד: גיימינג אונליין (יתכן גם שידור בערוץ יוטיוב)+עיבוד ווידאו (לא מקצועי)+עיבוד תמונה (לא מקצועי)+אופיס (מרובה)+סרטים. סוגי משחקים: סימולציות טיסה (DCS, IL2 וכדו') הגדרות מקסימליות (ULTRA) כמו כן FPS (סדרת באטלפילד, COD ורייסינג סטורם) תשתית חומרתית: המחשב יבנה סביב כרטיס גראפי של אנווידיה GTX 1080TI מעבד I7 כלשהוא וזיכרון 16-32 מה יש כרגע: אני כבר שנים רבות עם DELL 2209WA ששירת אותי נאמנה אבל הגיע הזמן לגדול ואולי גם להתרחב ולראות את "העולם בגדול" תקציב: עד 5K מה אני יודע עד כה: שוטטתי קראתי ואף צפיתי ביוטיוב, הריבוי הגדול רק בלבל אותי, מה שמיקד אותי מעט זה שהמסך צריך להיות בשיטת G-SYNC של א…
-
- 7 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני שנים עם המסך LG FLATRON W2286L והגעתי למצב שאני צריך להסתכל מהזווית שלי המסך בשביל לראות דברים שהם בצבע אפור בהיר (כמו נניח לסמן V בקוביה בהרשמות וכו'). סימן שצריך מסך חדש אני מניח.. אבל... אני לא מבין בזה כלום. לכן אני פה להתייעצות.. המפרט הנוכחי שלי מבוסס על 770GTX ומעבד intel i5 4570. אני יודע שאני מעדיף 1980x1050.. אני משחק בעיקר PUBG ואני לא משחק המון שעות ביום לכן הבנתי שאין לי באמת צורך ב144Hz אלא 60Hz יספיקו.. הבנתי שעדיף מסך שהוא IPS אני מעדיף מסך שאפשר לכוונן.. כלומר אם אשב גבוה ממנו אז אוכל להזיז את המסך שיהיה 110 מעלות במקום 90 נניח.. אין לי תקציב מדויק.. אני פשוט רוצה משהו שיענה על הצרכים שלי. פה …
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב אז כרגע אני מחובר לטלויזיה אבל ממש חייב מסך סביב ה 2000-2500 ש"ח המסך יושב בסלון לצד טלויזיה 55" 4K LG לסרטים בלבד חשבתי על ה U2715H גם מבחינת המלצות עליו ועל DELL שימושים משחקים וקריאה כרגע עם 280X והכוונה לקנות GTX 1070 ומעלה ברגע שנוידיה יוציאו את סידרה 20XX השאלות: האם יש עוד המלצות בטווח המחירים הזה ? עד כמה חשוב מעל 60HZ בהנחה שאני לא משחק COMPETITIVE GAMES? (משחקים ששיחקתי DRAGON AGE / FIFA / WITCHER 3 / AC ORIGINS / TOMB RAIDER) אף פעם לא בULTRA עקב החומרה אבל הגרפיקה נהדרת גם ב HIGH אף פעם לא בדקתי FPS כי המשחק רץ וניראה נהדר אז לא באמת היה אכפת לי האם GSYNC/FREESYNC ממש משמעותי למשחקים שאני משחק ואם כן האם קיים בטווח מ…
-
- 7 תגובות
- 3k צפיות
-
-
היי, יש לי שובר על סה"כ 1150 לניצול בשקם אלקטריק https://www.shekem-electric.co.il/mhwbim-vcivd-hiqpi/civd-hqpi/mski-mhwb.html?limit=36 אני רוצה להוסיף מסך שני לשולחן עבודה שלי, כרגע יש לי מסך 1080 של סמסונג 27 אינץ' עם רענון על 60 הרץ, אני רוצה לקנות מסך יותר טוב אם אפשר, ולהשתמש בו כמסך הראשי שלי, וב27 אינץ' של סמסונג כמסך משניה להודעות, גלישה באינפורמציה בזמן משחק מחשב וכו' אני יכול לעלות קצת מעבר לתקציב אך אשמח לא לבזבז מהכסף האישי, תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני מתבלט בין כמה סוגי מסכים, חשוב לי שהמסך יהיה גדול יתאים לגיימינג וכמובן שהאיכות תהיה מספקת. המפרט שלי הוא i5 6500 | GTX 1070 | 16GB RAM כלומר, המחשב מתאים ל144hz. התקציב נע בערך בסביבות ה1500 ש"ח עם אפשרות לחריגה קלה (במידה וכדאי). בעיקרון אני מתלבט בין האפשרויות הבאות • מסך בגודל 29" Ultrawide (אהבתי מאוד את העיצוב של המסך, הצבעים שמצאתי בLG 29UM68 נראים טוב, המסך עצמו נראה מאוד מפתה, מעניין ופרקטי) • מסך 27" עם אופציה ל144hz. (למה? מתאים לגיימינג.. מאכזב אותי הקטע שהפאנל לא יהיה IPS, כיוון שבכל זאת עם כרטיס מסך כזה יש רצון כלשהו להנות מהאיכות) • מסך 2K QHD (בעיקרון האופציה שכנראה אני אשלול). אם יש אופ…
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
הי חבר'ה, עברתי דירה ושברתי את המסך 😥. אני מחפש מסך לגיימינג עד 1000₪ (1100₪ אם אין ברירה) 27 אינץ'. מצאתי בזאפ את השלושה הבאים: https://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-monitor&db187910=187951&db4147=4926,4832047,1013868&db4163=4357968,181885&orderby=price אני לא מכיר את AOC, לגעת? לא לגעת? אולי לא כדאי להתקרב ל 27 אינץ' עם תקציב כזה? ה 24 שהיה לי התחיל להרגיש קצת קטן.. אשמח לדעתכם תודה
-
- 7 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
שלום , יש כרגע בשוק מסך מחשב שתומך ב4K בנוסף גם אם קצב רענון גבוה מ-60 עם G-SYNC בערך בגודל 23-27' , או שעדיין לא הגענו לשם?
-
- 7 תגובות
- 3.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום ניתקלתי בביקורות טובות של מסך ACER 31.5" עם רזולוציה של 2560/1440 , המסך הוא מסך LED קעור ומעוצב יפה לאחר מיסים ומישלוח המחיר הוא2631 ש"ח https://www.amazon.com/dp/B0765CXH2Z/ref=sspa_dk_detail_4?pd_rd_i=B076B9Y1R4&pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_p=a54d13fc-b8a1-4ce8-b285-d77489a09cf6&pf_rd_r=19K7PW2JBP701ZJ73JWX&pd_rd_wg=hApkG&pf_rd_s=desktop-dp-sims&pf_rd_t=40701&pd_rd_w=DvSd5&pf_rd_i=desktop-dp-sims&pd_rd_r=7c04b716-a53a-11e8-977c-fbfb99a5ad6d&th=1
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי לפני שנה וחצי את המסך s24f350fh המסך עובד טוב אבל לפני כמה ימים צצו להם 3 פיקסלים מתים השאלה אם סמסונג נותנת אחריות ל 3 פקסלים תודה יש פה תמונה של המסך אני בספק אם זה 2 או 3
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אשמח לקבל המלצה על מסך לצורך עריכה גרפית. אשתמש בתוכנות כגון פוטושופ, אילוסטרייטור, אינדיזיין... לא עבור אנימציה או תלת מימד או דברים כבדים אחרים. התקציב הוא 1000 ש"ח, אם ישנן הצעות במחיר קצת יותר גבוה, אולי זה יהיה רלוונטי אם זה יהיה שווה את זה. גודל המסך הרצוי הוא סביבות 27" הבנתי שהפאנל המתאים לכך הוא IPS. ארצה כיסוי כמה שיותר גבוה של sRGB ואם אפשר גם כיסוי כמה שיותר גבוה של ADOBE RGB. ממש ממש תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אשמח לקבל המלצה למסכי מחשב 24" שמומלצים לעבודה עם מקבוק פרו למתכנתים שעובדים כל היום מול המחשב. אני מתכוון להזמין 12-15 מסכים אז אם יש המלצה על מקום לרכישה זה יהיה מעולה. הכוונה היא לחבר 2 מסכים למחשב. עד 700-800 ש"ח למסך. תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 4.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכם, רציתי עזרה בבחירת מסך למחשב שלי. דברים שחשוב לי: שיהיה איכות יפה לצבעים וגם שיהיה ביצועים טובים. אני לא כל כך מבין בתחום, אז אשמח לעזרה.. דבר נוסף שחשוב לי, שאוכל להחליף 2 input-ים בין ה-PC ל-PS4. הכ. מסך של ה-PC שלי הוא GTX 1070. תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מבקש לקנות מסך שטקסט מופיע בו באופן חד וברור. השימוש הוא קריאה ועריכת טקסט לאורך שעות ארוכות (מדי). האם Dell U2417H /U2419H הם המסכים המומלצים לצרכים אלה, בתחום המחירים שלהם, והאם יש לאחד יתרון משמעותי על האחר. במידה שיתוספו צרכי תכנות, האם Dell U2415 (יחס 16:10) הוא מסך מומלץ בטווח המחירים שבו הוא נמכר. תודה רבה לעונים!
-
- 7 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
ולא סתם, אלא בגודל 55 אינצ' ..... https://www.tgspot.co.il/alienware-new-55-inch-gaming-panel-have-oled-panel/amp/ למי שיכול להרשות לעצמו, כמובן. ויש יותר צנועים, אבל ללא ייחוד של ממש....
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, בטווח המחיר שלי יש שני מסכים שעונים לגודל מסך סביר, מעל 100 הרץ, צג ISP וחברה מוכרת. https://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=AD27QD https://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=34UC79G-B אף אחד לא באמת סגור על עצמו בקטע שהאם ULTRA WIDE מתאים למשחקים ובכלל אם קעור מתאים. האם יש מסך אחד שעדיף על השני, ללא קשר לפרמטרים? להתרחק משניהם? להטיל מטבע? אשמח לעזרה
-
- 7 תגובות
- 3k צפיות
-
-
איזה מסך מומלץ Samsung27f391fh או P2719H DELL
-
- 7 תגובות
- 2.8k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, רציתי לדעת אם מישהו מכיר את המסך הזה ? Acer XB271HU אם הבנתי נכון הוא אמור להתחרות ב Gigabyte F127Q-P מי מבין השניים טוב יותר לגיימינג ? שואל ספציפית על האייסר כי אני יכול לקבל אותו במחיר טוב. תודה *אם יש דגמים נוספים של אייסר אשמח לשמוע - מעוניין ב 2K מינ' ורק 27 אינץ'
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
תגידו יש מה לעשות עם מסך predator Acer xb271hu הפאנל שבור צד ימין למטה. אפשר למכור את זה לחלקים , או שלפח בעיקרון?
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש מסך 27 או 32 אינץ', הכי חשובה לי איכות התמונה בסרטים/סדרות, אחר כך עבודה משרדית/גלישה במשך לא מעט זמן ביום ובסוף גיימינג (אני אשחק על 60FPS@1080P גם אם מדובר במסך 144 ו-4K). אני תמיד נוטה ל-IPS, אבל אני כן אוהב לצפות בחדר חשוך ולמרות שעד היום לא ממש הפריע לי, הרבה מדברים על הניגודיות והעדיפות של VA בחדרים שחורים. מצד שני אני מבין שאני מקריב קצת מאיכות התמונה, אז קצת מתלבט. התקציב בין 2000 ל-3000, אם יש משהו קצת מעל 3000 שיהיה הבדל רציני אני מוכן להוסיף. הדילמה העיקרית שלי היא כמה מהותי יהיה ההבדל בין המסך הנוכחי שלי (Dell P2314H, פאנל IPS ו-1080p) לבין מסך חדש. מהרושם שאני מקבל לא נראה שהיו שיפורים מהותיים מדי במסכים בשנים האחרונות, כל דור נראה שיש שיפו…
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם בסוף החלטתי ללכת על מסך 24 אינץ' ראיתי 2 מסכים שנראים לי הדגם הראשון של דל Dell P2419H, והדגם השני של סמסונג Samsung S24R650FDM, אם יש לכם המלצה למסך אחר אשמח לשמוע התקציב עד 700 ש''ח ואפשר טיפה יותר אם נחוץ וכדאי. השימושים: לרוב גלישה באינטרנט ומשחקים קלים כמו battlefield bad company 2 ואוליי CSGO , האם כדאי לי ללכת על פאנל IPS ? חשוב לי שהמסך יציג תצוגה\תמונה עם צבעים יפים וחדים. מסך מספר 1 - קישור למסך של דל (מפרט טכני) מסך מספר 2 - קישור למסך של סמסונג (מפרט טכני) המון תודות לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-