עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by venlp,

שלום, אני חדש בפורום פה אני מתכנן לקנות Samsung 226BW ואני כבר די נעול עליו מכל מני סיבות. עכשיו, אני יודע שהמסך הזה יכול להגיע עם כל אחד משלושת סוגי הפאנלים האלה- A / S / C אני מוכן להזמין את המסך רק אם אני אהיה בטוח לגמרי שאני אקבל פאנל A או S ולא פאנל C, השאלה שלי היא, האם יש אפשרות להבטיח שאני אקבל את אחד משתי הפאנלים הטובים לפני ההזמנה? תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by yossi21,

עד לא מזמן היה לי מסך 20 אינץ' של LG והוא מת לי אחרי 5 שנים. עכשיו יש לי מחשב חזק ואני משתמש בו למשחקים וסרטים בעיקר אבל אין לי מסך להנות מכול זה. חבר הציע לי לקנות מסך של דל, הוא אמר שהמסכים שלהם איכותיים. אז חשבתי והחלטתי שאני רוצה מסך דל 23 אינץ' Full HD ברמה טובה שאני באמת אוכל להנות ממשחקים וסרטים.. ומצאתי את הדגם הזה: http://www.dell.com/il/p/dell-p2314h/pd?~ck=anav הבעיה היא שיש למסך הזה זמן תגובה של 8ms והמסך LG שהיה לי, היה לו זמן תגובה של 2ms וזה די משמעותי כשמדובר במשחקי מחשב. יש לי חבר שיש לו את המסך הזה: http://ms.esupermarket.sk/samsung-s23c650-23-w-led-pls-1920x1080-mega-dcr-5ms-250cd-dp-dvi-pivot-cierny/ והוא המליץ לי עליו. התקציב שלי הוא עד 1000 ש"ח, מספ…

3. שינויים חשובים , מורגשים ?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. ציטוט מהאתר: 08/04/2007 ועוד במחיר הנמוך ביותר ברשת כיום - ישר כוח

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  5. גודל - 27 אינץ. רזולוציה - 1440P יחס - 16:9 פאנל IPS. G-Sync. מתכוונן. כולל רכזת USB 3.0. רמקולים מובנים. קצב רענון - 144Hz (אופציה להמהרה ל-165Hz). מחיר ב- Newegg כולל הכל - 2700 ש"ח: https://www.newegg.com/global/il/Product/Product.aspx?Item=N82E16824106004 מחירו בארץ: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=932211

• 7 תגובות
    • 3.3k צפיות
  6. אני רוצה להחליף את הCRT MAG 17" שלי במסך LCD איכותי. יש לי כסף אבל אני לא רוצה לבזבז את כולו על המסך אז אני מעדיף לבזבז כמה שפחות, אני מחפש מציאות... אני מאוד רוצה את הדל אבל בינתיים אני חושב שהוא יקר לי.. אז ראיתי את האסוס שאותו אני יכול להביא בהנחה, אבל מבאס אותי ה8MS והרמקולים על המסך... יש עוד מסכים באיכות/רמה/גודל של המסכים הנ"ל במחירים האלו או כמה שפחות? האם מחיר הדל צפוי לרדת? תודה... עריכה, שמתי לב שהדל הוא 16MS, זה לא מחורבן? איך המסך הזה? http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=502783 הוא מדהים! אני לא משחק הרבה, אני צריך מסך לאינטרנט וסרטים בעיקר

• 7 תגובות
    • 987 צפיות
  7. כולם מכירים את המצב שבו רואים סרט המוקלט בפורמט 16:9 על גבי מסך 4:3 - החלק העליון והחלק התחתון של המסך מוחשכים. דבר זה נכון גם לגבי מסכי מחשב וגם בטלוויזיה. מה קורה כאשר יש מסך 16:9 ורואים סרט של 4:3 ? ??? האם החלק הימני והחלק השמאלי מוחשכים ? האם התמונה "נמרחת" על המסך ורואים תמונה מעוותת ? האם יש מסכים טובים יותר וטובים פחות לצפיה בשני הפורמטים ? מה קורה במסכי מחשב ומה במסכי טלוויזיה ?

• 7 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. Started by mordehay8886,

שלום, אני מחפש מסך לעבודה משרדית, חשוב לי שהמסך כמה שפחות יזיק לעיניים. שמעתי שפנאל IPS איכותי, זה נכון? לא רשמתי תקציב מפני שאני רוצה מסך טוב לשימוש שלי בעלות מינימלית שלא תפגע באיכות. אני יושב במרחק 70-80 ס"מ מהמסך איזה גודל מומלץ?

• תודה!
    • 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. כידוע ניתן לעשות שימוש בDell 2407WFP גם לצפיה בטלויזיה בחיבור לממיר הדיגיטאלי (YES/HOT). אחת האפשרויות הינה באמצעות חיבור הCOMPONENT שבמסך ולשם כך יש צורך בהמרת האות מפורמט RGBcvS (מהממיר הדיגיטאלי) לYPBPR (קומפוננט). בעלות של כ-400 ש"ח ניתן לרכוש TRANSCODER מסוג SCART to Y-U-V Converter וכעת לשאלתי: האם מישהו מבעלי ה2407 עושה שימוש בממיר מ-SCART ל-COMPONENT לצורך חיבור המסך לממיר הדיגיטאלי? והאם קיים שיפור משמעותי באיכות התמונה (בהשוואה לComposite)? http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=csy2100&Cat2Cat1ID=101&Cat2ID=506#

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Dalga,

שלום, אני מתלבט בין מס' דגמים והייתי שמח לקבל קצת אינפורציה וחוות דעת, שני הפרמטרים שהכי חשובים לי זה, חדות ודיוק צבעים, גם כיול המסך בפשטות יתרום ללא ספק לנוחות העבודה. השימוש העיקרי יהיה עבודה ב CS3 ו CS4 , עם תמונות סיטלס המסך ישודך לכרטיס GTX260, הכיוון הוא '20 (הבנתי שב 1600X1200 גודל הנק' קטן יותר והמסכים האלו חדים יותר) Dell 2007fp כמובן, ממולץ על ידי רבים LG L200CP למרות למרות שהפרמטרים זהים ל Dell, לא יודע למה אני לא שקט לגביו... NEC MultiSync LCD 2070NX האם שווה למתוח את התקציב עבורו? ולמשהוא קצת שונה... EIZO FLEXSCAN LCD 22" S2201W EIZO FLEXSCAN LCD 19" S1932 תודה. גל

• 7 תגובות
    • 852 צפיות
  11. שלום, המסך מיועד לתכנות וקריאה אינטנסיבית (בעיקר קבצי PDF). דרישות המסך: 1) 22" 2)רזולוציה 1050:1680 לא יותר בשום פנים ואופן 3)פנל מאט (לא מבריק) רצוי anti-glare. תודה מראש למגיבים.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by G-DIABLO,

היי אני מחפש מסך חדש למחשב. מה צריך: חיבור vga חיבור dvi כי איתו אני מחבר את המחשב חיבור hdmi גודל משהו כמו 23 24 אני חושב שאם אני כבר קונה מסך אז כנראה שנהפוך אותו לסוג של טלויזיה ונחבר לו ממיר. אפילו רק בשביל הקלטות. אז כנראה צריך חיבור סקארט ואולי טונר dvbt מובנה. אגב אפשר להשתמש במסך כזה כדי להקליט ישירות למחשב? או שחייבים בשביל זה כרטיס מסך ייעודי? קצת על השימושים: אני תוכניתן וכותב קוד על המחשב ונמצא מולו הרבה שעות אז הוא צריך להיות טוב. בנוסף אני רואה בו סרטים וסדרות. אני לא כ"כ משחק במחשב. אני גולש וקורא בו הרבה חומר. כרגע אני לא שם מגבלת תקציב כי אני מוכן להשקיע..אבל בגדול אם זה יעבור את ה 2000 משמעותית זה כנראה כבר מוגזם. המלצות? תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by R3gM4n,

אשמח לקבל המלצות על מסכי מחשב רחבים/קעורים שיתאימו לגדלים האלה. המסך ישמש למשחקים, סרטים ועבודה. התקציב עד 5000₪. מדדתי את שולחן העבודה ונראה שהרוחב שהכי יתאים למסך נע בטווח 90 - 110 ס"מ. אם הבנתי נכון, הרזולוציה שרלוונטית לגדלים כאלה היא 43"ֹ. האם עלי לבדוק משהו נוסף? תודה מראש!

14. Started by shirNoshe,

לא אספר את כל הסיפור,אבל יש לי מסך CRT 19 של VS.באומניטק הציעו לי לשדרג למסך LCD תמורת ה-CRT שלא כדאי להם לתקן. השאלה היא לפני שאני נכנס למשא ומתן ,האם בכלל לחשוב על מסך LCD שלהם(אני חושב רק על WIDE)והאם יש מסך ששוה לי לקחת של VIEWSONIC. אני חייב לציין שבכל הדרך זכיתי ליחס פשוט מעולה ומקצועי מהם,אני יודע שזה לא קשור,אבל לדעתי זה שירות יוצא דופן באיכותו החיובית.

• 7 תגובות
    • 860 צפיות
  15. שלום לכולם, אני צלם ואני עוסק הרבה בעריכת תמונות ברזולוציות גבוהות 3000*4000 אני מחפש לקנות מסך מחשב איכותי חסית בגודל 20 - 24 אינצ', שהכי יתאים לי למטרה זו (חשוב מאוד שהצבעים יהיו כמה שיותר מדוייקים) בסכום של עד כ-3000ש"ח. תודה מראש, סשה.

• 7 תגובות
    • 995 צפיות
  16. Started by Miros,

זה מסך רחב... על איזו רזולוציה אני צריך לשים אותו? וגם איזו במשחקים? יראו טוב? לא דמויות נמרחות או שמנות כאלו ? איכות ירודה ? כי האיכות של המסך מצויינת

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  17. אני רוצה 19 אינץ ומעלה, עדיף שיהיה רחב, עד 1600 שקל, 8 מילי ומטה.... בעבר הסתכלתי בפורום וראיתי המלצות לסמסונג נראה לי ה940 אני לא יודע אם עדיין הוא הכי טוב למחיר הזה אבקש המלצות

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. הורדתי את ה- Pixel Persistance Analyzer מ- http://www.benchmarkhq.ru/english.html?/be_monitor.html ובדקתי מול מספר מסכי LCD. המסכים לא מתקרבים לביצועי CRT. מה דעתכם?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום, אני צריך המלצה למסך LCD, העדפה ל- 22", תקציב של 1700 ש"ח, אפשר לחרוג טיפונת במידת הצורך. בעיקר לצפיה בסרטים, סדרות אך גם למשחקים. יש העדפה למסכי Dell (יכול להשיג אותם בהנחה מטורפת), אבל לא חובה להינעל על Dell. תשתדלו לא לחרוג יותר מידי, אם אתם כבר חורגים.. תודה מראש חבר'ה!

• 7 תגובות
    • 743 צפיות
  20. אני עם LG IPS236V כבר כמה שנים, מבחינתי יש כמה בעיות עיקריות: פשוט אין מספיק שטח לעבוד. המעמד שלו מאד מגביל מבחינת כיוונון המסך. השימושים שלי הם בעיקר: קריאה/כתיבה של טקסט (גם קוד ספיציפית אז שטח עבור חלונות רבים זה מבורך). משחקים (מכל מיני סוגים החל מדברים כמו FTL עד Shadow of Mordor, ה- Redux של Metro וכד') - הרזולוציה הנוכחית היא 1080P אבל זה לא אומר שאני לא אשמח ל 1440P. חשבתי אולי על Dell u2715h אבל ראיתי כמה הסתייגויות לגביו בפורום, אשמח לעצתכם.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. אני רואה שמדברים כל הזמן רק על מסכים רחבים אני מחפש מסך מחשב מומלץ ללימודים, אני מעדיף מסך לא WIDE גודל רצוי לפחות 19 אינץ', בתקציב של 1000 ש"ח אפשר לחרוג קצת. אשמח לקבל המלצות לילה טוב

22. Started by Roy Froimovici,

לפני כ-2 שבועות וחצי רכשתי שני מסכי סמסונג S27D850T - אחד מתצוגה והשני חדש (שניהם נקנו מאייבורי). 3 ימים אחרי הקנייה, המסך מתצוגה לא קיבל תמונה מה-displayPort והבהב בצורה שברור שמדובר בתקלה. הגעתי לאייבורי, ובניגוד להחלפה שהובטחה לי במקרה כזה, הציעו לי החזר כספי, וכמובן שזה לא היה רלוונטי כי אז אני נשאר עם מסך אחד במחיר מלא וזה לא היה הדיל שרציתי. לבסוף שלחתי את המסך לתיקון - נכון להיום, מאז הקנייה המסך היה יותר ימים בתיקון מאשר אצלי. הבעיה היא, שכבר פעמיים קרתה בעייה דומה במסך השני (החדש), וריסטארט למחשב פתר זאת. בפעם האחרונה שהבעיה קרתה הייתי באמצע סימולציה שכבר רצה מעל 24 שעות, מה שאומר שהייתי צריך להתחיל אותה מההתחלה ויצא שהזמן הזה התבזבז. מכל הסיפור הזה אני מסיק שהמס…

23. Started by (G),

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3433083,00.html שורה תחתונה, מסך 22 אינץ מצוין ועולה פחות מ-2007WFP אך האם הוא יותר טוב? זה המחיר באופיס דיפו, הנתונים לא רעים בכלל וזה ULTRASHARP http://www.officedepot.co.il/(qo3hd2vgapfaex55yfgmm3if)/catalogSubCategory.aspx?PR=*&id=1704021

• 7 תגובות
    • 969 צפיות
  24. שלום יש לי את המסך של סמסונג T220P ויש לי מן פס שחור למעלה במסך הפס הזה מופיע רוב הזמן אבל נתקלתי בקטעים שהוא לא הופיע המסך חדש בן שבוע גג שבועיים יש לי כרטיס מסך HD4870 אבל אני מבין שזה לא הכרטיס מסך רציתי לדעת האם זה משו נורמלי ואני יכול להחליף את המסך ? או שזה סתם משו ? תודה לעוזרים <מפרט תמונה http://i44.tinypic.com/t5rwit.jpg

• 7 תגובות
    • 2.7k צפיות
  25. הי אני חושב להחליף את הפיליפס "19 במסך LCD . ההתלבטות שלי היא בין "24 ל- "26, יש לי מרחק של כ1.10 מטר עד המסך והשימושים שלי, הם אינטרנט, סרטים וקצת משחקים. התקציב הוא בסביבות ה-4000 שקל. עכשיו לשאלות: 1. איזה מסכים כדאי לבדוק ולא פחות חשוב, איפה יש תצוגה של מסכים בגדלים כאלה, כדי שאוכל להחליט איזה גודל עדיף לי... 2. זו שאלה טכנית... עד היום ידעתי שמסך HD בעצם מתאפיין ברזולוציה של 1920X1080 או 1920X1200. אבל תוך כדי חיפוש אני נתקל במסכים עם כזו רזולוציה שלא מוגדרים כמסכי HD. מה מיחד את ה-HD? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 887 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.