עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by THeOne23,

גלשתי באתר של פאנאדס כדי להשוות בין מסכים דקים שונים שאני מתכוון לקנות בקרוב. ונתקלתי בחברה אלמונית (לכאורה) בשם EIZO שהמחירים על המסכים שלה ממש מטורפים: 8K ואפילו 10K על מסכים של 24" הנה לינק: http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=39_43_1942 לכן רציתי לדעת מה כבר מיוחד במסכים של EIZO שהם עולים כל כך הרבה? הם מיועדים במיוחד לגרפיקה/עבודה מקצועית או מה?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by tront,

לפני יומים קניתי את המסך של סמסונג 206BW וראיתי כמה בפורום שאומרים שהם רואים את הסרטים באיכות HD, מה הכוונה והאם גם אני יכול לעשות את זה?

• 7 תגובות
    • 983 צפיות
  3. Started by bigwave,

מישהו יודע איפה אפשר לקנות מסכי CRT?

• 7 תגובות
    • 903 צפיות
  4. Started by X_Dror,

יש לי בעיה ב- Samsung 710T שלי. כמעט בכל פעם שמשנים רזולוציה או מחליפים Source (DVI-VGA) המסך מתחרפן ומופיעים עליו המון פסים דקים בכל מני צבעים. בשביל שהוא יחזור לעבוד צריך לנתק אותו מהחשמל ולחכות כ-20 דקות עד חצי שעה. אני די בטוח שאין הרבה איך לתקן את הבעיה, ושצריך לממש את האחריות. כשקניתי את המסך נאמר לי שאחריות ממשים רק אצל היבואן. עכשיו אין לי מושג מי היבואן של Samsung בארץ (מצאתי אחד אבל הוא רק של טלוויזיות, מקריים וכו). מצורפת תמונת דוגמה לבעיה: [attachment deleted by admin]

5. יש לי כרגע מסך samsung 940BX. אני זקוק למסך נוסף למחשב חדש בתקציב הנ"ל, אם אפשרות לחריגות קטנות בלבד. יהיו לי שני מחשבים בבית - אחד זקן (P4, G-Force 4) שישמש לעבודה משרדית בלבד, ובחדש מלבד עבודה משרדית ואינטרנט ירוצו מדי פעם גם משחקים בינוניים - לא ברמה/רזולוציות הכי גבוהות. כרטיס המסך במחשב החדש - Sapphire 2600XT DDR3. ראיתי בפורום שיש ביקורת טובה (במסכים "שווים לכל נפש") על samsung 932B - (עולה 1280 ש"ח) בתוספת של 60 ש"ח ניתן לקנות 932BF, שהוא גם יותר מתאים לי כי הוא לא רחב. חוצמזה יש לו זמן תגובה מהיר יותר (2 במקום 5ms). האם יש הבדל מהותי בין המסכים, ואם לא, האם מומלץ ללכת על ה-?BF (קישור לנתוני המסך) http://www.samsung.com/ca/products/monitor/lcd_regular/ls19ped…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  6. שלום לכל חברי הפורום אני מחפש מסך מחשב רחב למשחקים בעיקר (50%) סרטים ולטקסט. ראיתי שדי קטלו את השירות של מסכי סמסונג, אפשר להציע דגמים אחרים? תודה רבה מראש לכל העונים

• 7 תגובות
    • 861 צפיות
  7. שלום, אני זקוק למסך לחדר של הבן שלי שישמש (אם אפשר כמובן) לבאים : 1. מחשב - עיקר השימוש הוא אינטרנט, Word, קצת משחקים (FIFA, NFS, PES וכו') 2. XBOX360 3. תחליף טלוויזיה (היום 20 אינץ פשוטה) רוצה להשקיע כאמור עד 1500-1600. השילוב הוא בשביל לחסוך מקום בחדר ולהיפטר מהטלווזיה (מחוברת ל- Yes) מאוד מעריך את העזרה !

• 7 תגובות
    • 773 צפיות
  8. קיבלתי את הסמסונג 22 אינטש השטוח. הוא באמת נראה אחלה ויפה אבל הכל מעוות. כל התמונות יוצאות שטוחות ופחוסות. האם יש דרך לתקן את זה? קצת מאכזב

• 7 תגובות
    • 814 צפיות
  9. Started by ilanb0,

מערכת הפעלה XP PRO\ כרטיס ג'יגה בייט 3850. 1 - איזה מסך יתאים(גודל 19/20)? 2 - האם רחב או מרובע?

• 7 תגובות
    • 856 צפיות
  10. מסך אחד למחשב שהשימוש בו הוא בעיקרון אופיס, אינטרנט ואולי קצת סרטים. מסך שני למחשב עם שימוש דומה אבל עם יותר משחקים, לא משחקי שוטרים ו 3d - יותר משחקים כמו SIMS וכדומה. תודה!

• 7 תגובות
    • 871 צפיות
  11. Started by (G),

הייתי במרדנית וביררתי בקשר למסך ואמרו לי שכבר לא כותבים A,S על המסך ואין דרך לבדוק, האם זה נכון?

• 7 תגובות
    • 866 צפיות
  12. Started by avishai1b,

אני קונה מחשב חדש ב 10,000 ~ עם מסך... אשמח לקבל המלצות על מסכים 21''+ --למשחקים בלבד-- **עדיף לא WIDE** תודה מראש :

• 7 תגובות
    • 865 צפיות
  13. Started by iakovl,

טוב חברה אחרי 8!!! שנים שאני משתמש בMAG 786FD הישן שלי (והוא עובד מצויין עדיין) החלטתי ללכת על מסך LCD חדש (8 שנים!!! די... הספיק לי) אחרי אינספור דיונים שקראתי הגעתי למסקנה הפשוטה, בתקציב שלי (שהוא בעיקרון 1700 ש"ח אבל עם תזוזה גם ל2000 במקרה המאוד קיצוני) המסך הכי טוב שאני יכול לקחת זה 226BW (אם היה CW אז היה יותר טוב) הבעיה איתו היא הרולטה הרוסית עם הפנלים... שאפילו אנשים אומרים שיש פאנלים שעם הגדרות יהיו טובים בערך כמו S מה אני צריך ממסך? סרטים... טקסט... בעיקר סרטים (אני חולה אנימה מה לעשות) אם אפשר היה להוסיף PIVOT (סיבוב על ציר 90 מעלות) היה טוב. משחקים זה לא הצד החזק שלי (כל עוד אני בצבא) וכמובן האופציה של VIDEO IN גם נחמדה.... אני שוקל גם את 2007WFP... יותר יקר א…

• 7 תגובות
    • 907 צפיות
  14. לא אכפת לי אן זה 19" או 20", צריך את המסך הכי טוב וללא מריחות. אם 20" לא הכי טוב נלך על 19" הכי טוב, רזולויה לא מפריעה לי מכיוון שה8800GTS 320MB שלי תקול וכנראה יוחלף בGTS החדש (512MB), או 8800GT 512MB. תודה

• 7 תגובות
    • 877 צפיות
  15. היי, האם כדאי להשאיר מסך LCD כל הזמן דולק או לתת ל WINDOWS להכניס אותו ל stand by? מה "ישמור" על המסך לאורך זמן? תודה, אופיר

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. מחפש מסך למחשב בעיקר למשקים וגם עבודה בWORD סרטים וכו' ... אבל הרוב משחקים..... יש לי כרטיס מסך : NIVIDA 8800 OLTRA המחיר בין 1000 ל2000 לא חייב להשתמש בכל הכסף..... תודה רבה לכל העוזרים!

• 7 תגובות
    • 809 צפיות
  17. Started by ofeky1,

IPS MVA P-MVA PVA S-IPS S-PVA TN ????? תודה מראש לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by Yaniv_sosner,

אני צריך מסך מעולה LCD ''22 למחשב.. עדיף מהחברות האלו: LG/Samsung/Dell.. מחיר מקס' 1700ש''ח תודה מראש יניב

• 7 תגובות
    • 901 צפיות
  19. שלום לכולם. מה אתם אומרים על המסך הזה? SAMSUNG 226BW 22'' LCD http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=576847 האם יש עוד אפשרויות למסך נוספים תקציב אני לא בידיוק יודע כי אני לא יודע כי לא יודע מה טוב. המסך ביקר לאינטרנט, סרטים ומדי פעם משחקים. תודה רבה מראש

• 7 תגובות
    • 727 צפיות
  20. בהתחלה התמקדתי רק במסכי 19" 3:4 אבל לאחרונה קורצת לי האפשרות לרכוש מסך 22" 16:9 באותו מחיר. כמובן שיש פשרה מסוימת באיכות הפאנל. השאלה היא האם זה מספיק עקרוני בשביל לוותר על גודל המסך? ראיתי שהמסכים הכי פופולריים (לפי זאפ) בגדלי 22" הם ה Samsung 226BW LG 226WTQ Dell E228WFP LG L222WT קשה להתרשם אך ורק מביקורות של אתרים מקצועיים ברשת כך שאני גם מחפש חוויות אישיות עם המלצות? אני מחפש בעיקר איכות תמונה, איכות בניה(שלא אצטרך להחליף אחרי חודשיים) אבל גם ביצועים במשחקים (שלא יהיו מריחות). כמובן שיהיה קשה למסך 22" בתקציב הזה לענות בצורה מושלמת על כל הדרישות הנ"ל אבל תמליצו לי על הכי טוב מבינהם (או אחר אם יש לכם המלצות). בקשר למסכי 19" יש לי את ההתלבטות הרגילה בין הVP930…

• 7 תגובות
    • 867 צפיות
  21. אני יודע שכנראה שבתקציב הזה אני לא אצליח להשיג מסך נורמלי עם פאנל VA, אבל בכל זאת, מכיוון שאני גם צריך מחשב חדש, התקציב למסך הוא עד 1300, רצוי שיהיה בסביבות 1100-1200 ( כל עלייה במחיר תבוא על חשבון רכיב אחר ). איזה מסך לדעתכם יענה על הצרכים הבאים: * עבודה עם תוכנות סטטיסטיות ומתמטיות, כלומר ביצוע הרבה גרפים בצבעים שונים * סרטים - פעם ב....לא הדבר העיקרי לשמו נרכש המסך, אבל בהחלט מדי פעם ארצה לראות סרט באיכות טובה * משחקים - כמעט ולא. אולי משחק אחד או שניים, סביר להניח שאחד מהם יהיה כדורגל, משהו כמו FIFA, או משהו בסגנון זה. הייתי מעדיף מסך 19 אינץ' ולא 17 אינץ', נראה לי שניתוח בסיס נתונים גדול יהיה קל יותר עם מסך גדול יותר. תודה !

• 7 תגובות
    • 806 צפיות
  22. Started by doronz,

שלום לכולם, אני צריך בבקשה המלצה על מסך 22 אינטש לסטודנט. המסך אמור לשמש כמסך חיצוני ללפטופ עם כרטיס NVIDIA 8400 שעובד ברזולוציה של 1280X800 Wide. אני מחפש מסך שישמש לגלישה באינטרנט,כתיבת מסמכים,וצפייה בסרטים. הענין הוא שאני עובד המון שעות מול המחשב ולכן מחפש מסך שלא יאמץ מדי את העיניים. ההתלבטות כרגע היא בין מסך 22 של chimei הנמכר למשל ב KSP ב 1300 שח לבין מסך סמסונג 22 אינטש הנמכר בכ 1700 ש"ח. האם ההפרש ביניהם שווה לשימושים הנ"ל? האם מישהו יכול להציע מסך אחר בטווח המחירים הנ"ל? תודה, דורון.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by 12w23e,

שלום אני מעוניין במסך מחשב לעבודות תיכנות. (לא משחק בכלל, רק אינטרנט ובעיקר תיכנות). אני חושב על גודל של 21-22 אינץ , אבל אשמח להמלצות. הבנתי שבגדלי ה-24 ממולץ ה-dell 2407. יש המלצות על גדלי ה-21, 22 ?? תודה, ליאור .

• 7 תגובות
    • 786 צפיות
  24. היי יש ברשותי מסך HYUNDAI L90D+ שמחובר לכרטיס מסך GEFORCE 7950 GX2 ואני לא רואה כלום שמחובר בחיבור הדיגיטלי. בהדרות מסך בחלונות רשות תחת קטגוריית מסכים DEFULT MONITR , ניסיתי להתקין דרייבר מהדיסק וזה רושם שהגירסא הכי טובה היא זאת שמותקנת כרגע. עזרה תודה

• 7 תגובות
    • 796 צפיות
  25. Started by elabet,

מה עדיף יותר? מבחינת מחיר ומבחינת איכות (למרות ששניהם פאנל TN) אני בשיקולי קנייה. התקציב די לוחץ. תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.