עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. השימושים שלי מהמסך יהיו בעיקר משחקים סרטים אני הרבה קורא כתבות באנטרנט ודרך תוכנות כמו WORD וACROBAT READER. חשוב גם שלא יאמץ את העיניים יותר מידי. תעזרו לי להחליט... ???

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by Tall-Guy,

שלום :-) לפני כשנתיים קניתי בהמלצת חברי הפורום את ה ViewSonice VP930 ולמרות שאני לא מבין כזה גדול במסכים, אני מאוד מרוצה ממנו עד כה. המחשב שלי לעומת זאת מגמגם ובשלבי גסיסה, ולכן אני קונה ביד שניה מחשב של חבר שנוסע לחול ואינו צריך אותו יותר. המחשב מגיע עם מ SyncMaster 2258BW. רציתי לדעת, האם כדי לשמור קרוב ללב את ה ViewSonic שלי? או לעבור לסמסונג? הסיבה העיקרית שאני חושב על הסמסונג כאופציה זה גודל המסך ומאחר שהוא WIDE וזה דווקא הולך לא רע עם משחקים (הסיבה הראשית שבא אני משתמש במחשב). אם כן, לדעתכם המקצועית - לוותר על ה WIDE והגודל ולהישאר עם ה VP או ללכת על הסמסונג? את המסך הלא משומש אני פשוט יעביר למחשב אחר..

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by nucleo,

שלום רב לכולם, מצטער על שאני פותח עוד נושא כזה אך עדיין איני סגור על עצמי. לאחר שקראתי פה בפורום על תופעות שונות ומשונות בפיליפס 240PW9EB (זליגת אור וזמזום מעצבן) אני רוצה רק לקבל חיזוק ואת דעתכם. בנתיים מה שהשתנה זה שהמסך כנראה יהיה המסך הראשי שלי בבית בעוד שהדל שלי (2007FP) כנראה יעבור למשרד. הבנתי שהפיליפס איכותי יותר למטרות CGI מהדל 2048 (H-IPS לעומת S-PVA) ורציתי לדעת: 1. האם אני צודק? 2. האם אני יכול לקחת אותו בלב שלם לאור הנושא שהיה פה בו היו טענות לתקלות מוזרות? 3. האם אני יכול לקחת אותו בלב שלם בכלל? (: 4. האם יש סיכוי שיקרה משהו בכיוון המכירה הקבוצתית של ה HP? 5. יש אפשרות אחרת? *אני קצת מפחד מהדיון ההוא(לינק מצורף) והמשתמע ממנו לגבי הפיליפס אבל מצד שני אני רואה…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by slowly but surely,

שלום לכולם! אני מתלבטת בין 2 המסכים הנ"ל, השימוש הוא די מגוון: קצת סרטים, קצת משחקים, קצת גרפיקה. בקיצור, קצת מהכל. האם מישהו מכיר את המסכים ויכול להמליץ יותר על אחד מהם? תודה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. היי כמו שהכותרת אומרת. אני מחפש מסך מחשב במחיר של עד 600 שח. חשוב לי שהמסך יהיה 21-23 אינץ, עם עדיפות ל 23. אין לי שום דרישה מיוחדת אחרת. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  6. Started by KF,

האם אני יכול לחבר למחשב נייד שלי מסך מחשב רגיל ולעבוד בריבוי מסכים ? אני צריך חיבורים מיוחדים כלשהם ? נ.ב המסך של הנייד בגודל 15.6 ואני מניח שהמסך שאצרף לו יהיה גדול יותר,האם יש לזה משמעות ?ר

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. טוב אז ככה אני רוצה לקנות מסך חייב להיות FULLHD: 1920x1080 או 1920x1200 עדיף 1200 מעדיף LED אבל אני אתפשר על LCD אם אני חייב, המחשב עצמו לא מגביל אותי בשום צורה יש לי I7 ב4GHZ וכרטיס מסך 5970 של ATI, לגבי ה-REFRESH RATE אני פשוט לא מבין בזה, שמעתי ש120 זה אחלה אבל אני יודע שזה יקר אז לא אכפת לי גם 60. אני משתמש למשחקים ועריכת סרטים תקציב בסביבות 1000 שקל, נגמר לי הכסף... אם תוכלו לעזור לי אני יהיה שמח מאוד תודה!

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by eranir,

שלום לכולם, לפני כשנה וחצי קניתי את ה-2711, ונהניתי מאוד משטח העבודה שהוא נתן לי מעבר ל-2407 אליו הייתי רגיל. כעת ברצוני להגדיל עוד את שטח העבודה, פעמים רבות אני מוצא את עצמי עובד עם 3 או 4 חלונות פתוחים ברגע נתון, ומסך אחד פשוט לא מספיק. האופציה שלי עלתה לראש היא הוספה של שני מסכים קטנים משני צדי המסך המרכזי. אין לי כוונה לקנות עוד 27, פשוט יקר מדי, וכל אופציה אחרת שכוללת תוספת של מסך אחד בלבד תראה ממש רע. המסכים שראיתי כאופציונליים למתאר הזה הם שני מסכים של דל, ה-1908FPT או ה-2007FP. אני מעוניין דווקא במסכים לא רחבים, גם בגלל מגבלת מקום, וגם בגלל אסתטיקה. בכל מקרה, אם למישהו יש הצעה למסכים טובים אחרים אני פתוח להצעות. ועכשיו בנוגע לבעיה האמיתית: אין להשיג את המסכים האלו…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by ben389,

כיום אני משתמש בשני מסכים. הראשי הוא סוני S73 והמשני הוא מאג XJ700T שאתמול אחרי 8 שנים+- החליט לכבות את התותח שלו. כמו שזה נראה היום לא משנה במה אני אבחר בסוף הוא יצורף לסוני ולא יהיה מסך יחיד. זה מה שקורה אחרי 7 שנים עם זוג מסכים, אי אפשר לחזור אחורה. הדרישות שלי מהמסך החדש זה איכות איכות ושוב איכות. עד כמה שהבנתי אני צריך מסך עם פנל ips. יש צדק בדברים? אחרי בדיקות באתר http://www.flatpanels.dk/panels.php שלא נראה מעודכן שמתי לב שמסכי 19 עם פנל ips די נדירים בארץ ואלה שקיימים מתומחרים בצורה לא נורמלית. ההתלבטות היא אם כדאי להשקיע במסך כמו הדל 2007 או ללכת על 19 רגיל במחיר די דומה. היתרנות של הדל בשבילי הם הרוחב, הרזולוציה והכניסה לאות וידאו מה שמאפשר להשתמש בו גם כטלוי…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. שלום, אני יודע ששאלו את השאלה הזו אלפי פעמים, אבל אני מקווה שתהיו סבלניים איתי..... חבר שלי מתכוון להשקיע במסך 17' כ 1700 ש"ח, אז ניסינו להצטמצם לאפשרויות הללו: 1. SAMSUNG 730B, שהוא דגם וותיק יחסית, אך עם המלצות טובות. 2. SAMSUNG 740B, שהבנתי שהוא כמו זה שלפניו, אבל עם ASPECT RATIO של 4:3, שזה כנראה פחות טוב מ 5:4 שקיים ב 730B 3. LG 1732TQ, שעוד לא הבנתי מה המלכוד איתו: ניגודיות של 1:1400, 4MS וכל זה בסביבות רק 1700 ש"ח 4. VIEWSONIC VX724, שהוא גם מסך מומלץ, עולה כ 1700 ש"ח ב KSP. מקווה שתוכלו לכוון אותי למסך היותר מומלץ, ומה לבדוק כאשר הולכים לראות מסכים בחנויות (כי טוב מראה עיינים....)

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by gotex,

שתיהם אותו מחיר איזה עדיף

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by MichaelK,

התקציב הוא עד 1600 (אם יש בפחות אז יותר טוב) צריך מסך שיתאים לרזולוציות הגבוהות של הכרטיס מסך 8800GTS 320MB

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. שלום לכולם, ברשותי מסך הDell 2007FP בעל קוו ישר שנתקע בפיקסלים תקועים שלא ניתנים לתיקון (ניסיתי) רכשתי אותו במיטב כספי דרך Nextop ודרך המכירה הקבוצתית שאירגנתי. המסך מיוצר במקסיקו, בעל רוורזיה A05 ופאנל S-IPS, ובעל 3 שנות אחריות. שוחחתי עם Nextop אך הם טוענים כי אין להם יותר את המסך, והם יצטרכו לדבר עם Dell ולשאול איזה מסך חלופי נותנים במקום. עכשיו 24 לא בא בחשבון, כי המחשב שלי נבנה ל1600X1200, ביותר מכך לא אוכל להריץ את המשחקים במלוא ההנאה. והגענו למה שאני משער שירצו להציע לי, ה2209WA. כמו שרובכם יודעים, מדובר במסך E-IPS שעולה כיום 1600 ש"ח. ערכתי השוואה קטנה בין 2 סוגי הפאנלים וגיליתי כי: לE-IPS יש aperture ratio נמוך יותר (כדי להגביר את השידור) לE-IPS יש בוהק בזוויות ב…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by matan2411,

מה ההבדל בין חיבור DISPLAYPORY לחיבור HDMI? ואיזה חיבור יותר עדיף

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by TicTacToe,

אני מעוניין לפנות את חיבור הDVI שלי למתאם HDMI to DVI (חיבור קונסולה) ורציתי לדעת אם המתאם הבא יעשה את שלו http://www.tms.co.il/product/10260 הכוונה היא ,כמובן, לחבר את הכרטיס מסך לשקע הDP במסך. (כן זה כרטיס ישן ללא DP). שאלה נוספת היא : האם באמת צריך מתאם אקטיבי ע"מ לקבל שידור?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by ranan90,

איזה מסך יותר טוב? מבחינת הנתונים אני רואה שהGIGABYTE עם זמן תגובה של 0.5 ms לעומת 1ms של האסוס, האם זה משמעותי? בנוסף ראיתי שסוג המסך של ה-GIGABYTE הוא IPS לעומת VA באסוס, האם זה גם יתרון לגיימינג? המשחקים העיקריים זה cod ו-fifa.

17. אח שלי זקוק למסך חדש לאחר שהמסך הישן כבר לא מתפקד... הוא צריך מסך שיוכל להתחבר לXBOX360 שיש לו. השאלה היא קודם כל איזה סוג מסך יתאים לו? הוא צריך מסך עם טיונר? נראה לי שעוד אופציה זה מסך עם חיבור HDMI, אבל אם אין למסך רמקולים איך אפשר יהיה לשמוע משהו? (ואם כן יש רמקולים אז הקול יעבור דרך הHDMI?) צריך איזה חיבור AUDIO OUTPUT? (לא יודע את השם המדויק) מבחינת דרישות נוספות זה מחיר סביר (כמה שיותר נמוך יותר טוב- כל עוד זה מסך איכותי). אחי בסה"כ בן 13 וחצי ככה שהוא לא צריך מסך מפוצץ של דל עם פאנל מטורף... אני אשמח גם למסך כמה שיותר קטן, מסכי ה23-24 אינץ' נראים לי מוגזמים לגמרי לעבודה ממושכת, פשוט יותר מדי וחבל על העיניים שלו כל עזרה תתקבל בברכה, אין לי שמץ של מושג בחיבור קונסול…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  18. Started by doron_tu,

אבקש לקבל חוות דעת על מסך "19 של דייהו EF1901 נתונים: גודל מסך : 19" רזולוציה מקסימלית : 1280 * 1024 16.7 מיליון צבעים גודל נקודה : 0.294mm H / 0.294mm V זווית צפייה : 150 ° (H) / 135° (V) יחס ניגודיות Contrast Ratio : 1:700 בהירות Brightness : 300 cd/m² זמן תגובה מקסימאלי: 8 ms תדר אופקי : 31KHz ? 81 KHz תדר אנכי : 55Hz - 75 Hz כניסות : כניסה אנלוגית : (RGB) - חיבור D-SUB כניסה דיגיטלית : DVI

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. שלו את השולחן עבודה,או בנגן שאני רואה בו את הסרט לבחור את הרזולוציה הזאת? או שזה לא משנה בגלל שלסרט יש רזולוציה משלו?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by קובי 1980,

היי,אספתי אתמול את המסך המושמץ פה,ה 226bw של סמסונג.רציתי רק לשתף אתכם בהתרשמות שלי עליו.חשבתי לכתוב סקירה אבל לא יהיה בה צורך ככל הנראה. ובכן המסך הזה פשוט עצום מבחינת גודלו ועם זאת התרגלתי אליו מאוד מהר (הופתעתי מכך שיש המון אתרים שתומכים בWD). הייתה לי בעיה מסויימת עם powerdvd בצפייה בסרטים אבל עם שאר התוכנות אין שום בעיה.ואני עובד על העניין הזה, הסרטים עצמם אכן לא ממש פסגת האיכות (ה17'' הישן הציג בצורה קצת טובה יותר) אך הגודל מפצה על האיכות.בצפייה בסרטי dvd אין שום בעיה והתמונה טובה מאוד. ניסיתי להריץ מס' משחקים על ההגדרות הגבוהות שלהם והתוצאה לא איכזבה אותו,שום מריחה ושום נעליים תמונה מעולה.ואני עוד עם כ.מסך סטנדרטי יחסית. אני חוזר על משהו שכבר אמתרי לא פעם,נכון זהו…

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by massinvallus,

http://zap.co.il/model.asp?model_id=37968 או http://zap.co.il/model.asp?model_id=415703 ? תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. אתמול קיבלתי סוף כל סוף את המסך!!! התרשמות ראשונית מדהים! אין צורך אפילו לגעת בההגדרות הראשוניות שלו הכל מכוון ומכוייל כראוי.איכות תמונה הכי גבוה שיש ומכל זווית שרק מסתכלים עליו. הפעלתי מספר משחקים באחד מהם FIFA09 שמתי לב שהתמונה ממש נמרחת וזה מעצבן את העיניים יש משהו לעשות כנגד זה??? ראיתי את אותה התופעה גם בCRYSIS אבל הרבה הרבה פחות. שאלה נוספת ואני יודע שהיא תעורר כאן הרבה מחלוקות. הרזולוציה המקורית של המסך היא בפועל 1680X1050 הצלחתי וגם כרגע המסך אצלי עובד על רזולוציה של FULL HD 1920X1080.... זאת אחרי שנכנסתי להגדרות הכרטיס מסך ושם סימנתי בהגדרות מסך את האופציה force HD resolutions, ואז ניתנה לי ההאפשרות לשנות את הרזולוציה עד ל 1920X1080... השאלה שלי היא האם תיתכן פג…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. שלום , אני קונה כבר השבוע מסך 22 dell2209wa . יש לי כמה שאלות אחרונות לפני הקנייה: 1. ציטוט מביקורת באתר prad.de : "Professional gamers will unfortunately have to opt for a monitor with a TN panel." הציטוט מתייחס ללגים , מעבר בין פריימים (אני לא בטוח - כנראה זמן תגובה)... והאמת שכתוב שלמסך יש 13ms (באתר שבחן את הזמן תגובה) , זה זמן תגובה שהיה קיים לפני 4 שנים (למסך שלי מלפני 5 שנים יש 12ms). בכל זאת , רוב האנשים בפורום שקונים מחשב עם כרטיס מסך מעל 800 ש"ח (נטו משחקים כבדים) - קונים את המסך הזה. אחד המשחקים שאני באמת משחק זה pro evolution soccer , אני לא רוצה שהמסך יהרוס לי את החווית משחק - במיוחד שאני משקיע 1200 ש"ח בכרטיס מסך. השאלה: איך המסך מתפקד במשחקים? 2…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by Second Edition,

היי, אני מחפש מסך פליקר-פריי, עם היכולת לסובב אותו אנכית. רצוי עם יציאת HDMI. עד 25" כל המלצה תבורך, תודה.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by leahd3,

שלום לכולם. הסקירה על המסך של ACER. סקירה ראשונה שלי על מסך אז תהיו עדינים

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.