עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by gtf,

איך אני בודק אם יש לי במסך פיקסלים שרופים?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by yosib,

מחפש מסך חזק למשחקים 19 אינץ שטוח. בתודה יוסי

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. חבר קיבל כמה הצעות מחיר למסכים בסביבות 700 ש"ח איזה מהדגמים האלה עדיף לו לקנות: 1. Fujicom LCD Monitor FJ2050 2. מסך "20 רחב SAMSUNG/EX2020X (5 ms 1:1M 3. מסך "22 רחב SAMSUNG/B2240M + (5ms 1:70000) אשמח לעזרתכם תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. שלום לכולם. היום הגיע אליי הדל 2407 שכלכך חשקתי בו, אך לאכזבתי הרבה, גילתי פיקסל שרוף בחלק העליון של המסך... החנות נותנת אחריות אבל השאלה היא האם להחליף את המסך.... האמת שהפיקסלון הזה לא ממש נראה לעיון, ולא מפריע.. שאלתי היא האם כדאי להחליף...?? והם הפיקסל השרוף הזה יכול לגרום לשרפתם של פיקסלים נוספים.??

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by Seadweller,

היום הזמנתי 32WL66 32 אינץ של טושיבה - http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=JW32WL66 ורציתי לדעת אם הטלוזיה טובה ... קניתי אותה בשביל הסלון... אמרו לי שלא רואים עם LCD ממש טוב בYES האם זה נכון? וגם שחיפשתי פרטים על הטלוזיה מישהו כתב : " בחלק מהממירים של Yes יש חיבור רגיל בלבד (composite). לא מומלץ להשתמש בחיבור זה, תבקשו להחליף את הממיר לאחד עם חיבורים טובים יותר " מזה אומר? יש לי ממיר ממש ישן של YES... ממיר שחור... האם כדאי לי לקנות ממיר חדש? ולמה החיבור הזה לא טוב?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by KF,

האם אני יכול לחבר למחשב נייד שלי מסך מחשב רגיל ולעבוד בריבוי מסכים ? אני צריך חיבורים מיוחדים כלשהם ? נ.ב המסך של הנייד בגודל 15.6 ואני מניח שהמסך שאצרף לו יהיה גדול יותר,האם יש לזה משמעות ?ר

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by gotex,

שתיהם אותו מחיר איזה עדיף

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. שלום לכולם ראיתי את המסך הנ''ל ורציתי לדעת איך הוא מתפקד במשחקי רשת. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=705391 כרגע הוא נראה לי האופציה הכי טובה לשימושים שלי (סרטים, טקסט, אבל הרוב משחקי רשת) יש גם את זה HP LP2475w‎ עם פאנל S-IPS http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/sm/WF06b/382087-382087-64283-444767-444767-3648442-3726480.html האם הוא איכותי ומספק את הסחורה ? איך הם ביחס ל דל 24 ? ומי מהם הכי טוב למשחקי רשת ובאיכות תמונה?. הודה לעוזרים! *לגבי הזמינות של HP LP2475w‎ - דברתי עם נציג מהתמיכה העסקית של HP וכרגע הם לא מייבאים אותו לארץ...חבל מאוד.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by h-s,

שלום רב רציתי להתייעץ בנוגע לרכישת מסך מחשב אני עובד בסטודיו של אולפן ורוב שעות היום אני על המסך רציתי לדעת איזה מסך 27 בתקציב של עד כ 1600 ש"ח 1800 יכול להתאים לי אני עושה גם עריכות וידאו לכן חשוב לי גם צבע די איכותי ומדוייק . כמובן אני לא מחפש את הרמות הגבוהות אבל משהו טוב למדי שנותן תוצאות יפות במסגרת התקציב כמו כן מסך נוח לעיניים שאינו מעייף אותם מהר .

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  10. אני מתכנן לקנות היום מסך ואמרו לי שאני ילך על ה U2211H כי הוא 21.5 ס'מ במקום ה U2311H שהוא 23 אינץ. המרחק ממני למסך הוא משהו כמו 60 ס'מ,לפעמים אני יושב יותר רחוק וזה מגיע ל 80 ס'מ. אז איזה מסך עדיף לקנות אם המרחק שלי הוא בסביבות ה 60-80 ס'מ?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by Olorin,

שלום ברשותי מסך סמסונג 971P שעובד ברזולוציה אופטימלית של 1280x1024, אבל ברזולוציה כזו הכל קטן מדי במסך ולכן שיניתי לרזולוציה של 1024x786, הבעיה היא שיש ירידה מורגשת באיכות בין הרזולוציה האופטימלית לרזולוציות אחרות. האם ישנה אפשרות לראות טוב גם ברזולוציה נמוכה יותר מהאופטימלית? האם יש הצעות לפתרון הבעיה? תודה

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. יצאתי מעט מבולבל מכל המידע שניסיתי לאסוף פה, לכן אשאל כמה שאלות ואשמח לתשובתכם: 1) בתקציב של עד 2000 ש"ח מהו המסך הטוב ביותר לצפיה בסרטים ולקריאת טקסט!! 2) האם לשימושים אלו עדיף מסך רגיל או רחב? 3) שאלת הבן השלישי בהגדה ???: האם כשינם שתי חיבורים - אנלוגי ודיגיטלי יש להשתמש באחד מהם או שיש תועלת משימוש בשניהם? 4) אין לי נסיון כלל עם מסכי LCD, אבל קבלתי לבדיקה מסך LG L1970HR וכשניסיתי לראות איתו סרט, היה משהו לא חלק בתמונה! קשה לי להגדיר, מעין טשטוש. הדבר בלט בקטעים בהם הצבעים היו כהים מאוד ובמיוחד בשחור - היו מעין כתמים כחולים! ממה זה נובע? ומהו המסך איתו לא 'אחווה' מראות כאלו?

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by nucleo,

שלום רב לכולם, מצטער על שאני פותח עוד נושא כזה אך עדיין איני סגור על עצמי. לאחר שקראתי פה בפורום על תופעות שונות ומשונות בפיליפס 240PW9EB (זליגת אור וזמזום מעצבן) אני רוצה רק לקבל חיזוק ואת דעתכם. בנתיים מה שהשתנה זה שהמסך כנראה יהיה המסך הראשי שלי בבית בעוד שהדל שלי (2007FP) כנראה יעבור למשרד. הבנתי שהפיליפס איכותי יותר למטרות CGI מהדל 2048 (H-IPS לעומת S-PVA) ורציתי לדעת: 1. האם אני צודק? 2. האם אני יכול לקחת אותו בלב שלם לאור הנושא שהיה פה בו היו טענות לתקלות מוזרות? 3. האם אני יכול לקחת אותו בלב שלם בכלל? (: 4. האם יש סיכוי שיקרה משהו בכיוון המכירה הקבוצתית של ה HP? 5. יש אפשרות אחרת? *אני קצת מפחד מהדיון ההוא(לינק מצורף) והמשתמע ממנו לגבי הפיליפס אבל מצד שני אני רואה…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. קבלתי אותו היום חברתי אותו רואים בסדר גמור כאשר גולשים ברשת אבל בסרטים (אני משתמש ב VLC בשביל לנגן סרטים ובדקתי גם בנגן של חולונות) רואים נקודות ירקות קטנות כל הזמן גם בתמונות עם שחור רואים אותם צרפתי תמונה לדוגמא יש איזשה הגדרה שאני צריך לשנות? [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by liadz,

שלום לכולם אני חדש פה! רציתי לשאול אולי מישהו יודע איך אני מחבר טלוויזיה רגילה למחשב, שהטלוויזיה תהיה כמו מסך מחשב, חלק אמרו לי שצריך כרטיס טלוויזיה, וחלק אמרו לי שכרטיס טלוויזיה זה לראות שידורי טלוויזיה במחשב. אולי צריך רק כבל לחבר לטלוויזיה ולמחשב וכך אני אוכל לראות סרטים במסך טלוויזיה שמחובר למחשב. תודה מראש לכל העוזרים

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by Sblast,

קניתי עם המשחב החדש את המסך שלי , והוא פשוט מסך מחורבן. קיבלתי הרבה המלצות עליו. המסך אינו שטוח על שטוח. (כמו LG) הוא אינו מתאים בדיוק לפריים, והתצוגה מאוד קשה ליכוונון. צבעים חלשים. אני צריך לקנות כבל חדש?? תודה על העזרה!

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. שלום לכולם! אני צריך בבקשה עזרה בבחירת מסך מחשב בגודל 19'-20'. השימוש במסך, נעשה בעיקר עם פוטושופ. אשמח להמלצות למסך בתקציב של כ-1500 ש"ח. תודה רבה רבה לעוזרים!

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by rmanor9,

שלום, אני לקראת קנייה של מסך חדש ושמעתי הרבה על ה DELL 2209WA. מישהו מכיר מקום שבו אפשר לראות אותו בפעולה (איזור באר שבע) ? אני רק עובד על המחשב (קריאת טקסטים) ולא ממש רואה סרטים. עדיין יש יתרון למסך הזה בשבילי? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. שלום, מופיע קו על גבי המסך ללא קשר לסוג התוכנה שרצה באותו רגע, הקו מדי פעם נעלם אבל לרוב הוא מופיע. כשהשתמשתי ב-"PRINT SCREEN" לצורך המחשת הבעיה הקו לא הופיע בתמונה(אני הוספתי אותו אח"כ). [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by Track,

האם יש חנות כלשהיא או מקום שבו אני יכול לפחות לראות את המסך שאני מתכוון לקנות? ביקרתי במקומות כמו אופיס דיפו אבל אין להם מסכים מעל 20 אינץ. אני מחפש את ה2407WFP או יותר גדול. תודה!

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by original,

שלום לכולם, אני לפני קניית קניית מסך 32 אינץ' וראיתי שיצא דגם חדש בשם 32LK430Y שמחליף את 32LD460. השאלה שלי האם יש הבדלים במסכים מלבד עוד כניסת HDMI ותמיכה בשידורי עידן לדגם החדש, והאם הוא שווה את התוספת הכספית מהדגם הקודם? להלן המפרטים הטכניים של הדגמים: http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=2&subcatid=408&prodid=1088&keySearch= http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=2&subcatid=283&prodid=785&keySearch= תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by naoriko,

בין http://ksp.co.il/?uin=13766 לבין http://ksp.co.il/?uin=16349 לא אכפת לי העיצוב חשוב לי נתונים בלבד תכלס **ביצועים** מי שמכיר שייתן המלצות אני מאוד אודה לכם תודה לעוזרים!!

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. http://accidentalscientist.com/2014/12/why-movies-look-weird-at-48fps-and-games-are-better-at-60fps-and-the-uncanny-valley.html

24. Started by avi2006,

אני מתכוון לרכוש מחשב חדש שמיועד בעיקר לסרטים אך גם למשחקים ועבודה שוטפת (אינטרנט וכדומה). אני רוצה לקנות מסך 19 אינץ' אבל קצת מבולבל מהמבחר שיש בשוק. אני מסוגל להקציב כ 1600 שקל פלוס מינוס למסך הזה, ולא סגור אם שווה\לא שווה לדאוג לחיבור DVI, שווה\לא שווה לנסות לרכוש מסך בפורמט רחב (לשחק במשחקי מחשב בפורמט רחב זה בכלל אפשרי? ומה בקשר לאתרי אינטרנט?), גם לא סגור על חברות (מלבד סמסוונג ו LG) וכדומה. אשמח לשמוע עצות (בחינם ;D) על מסכים "שווים" בטווח המחירים הזה שאתם מכירים, בעדיפות מחנויות בצפון כמו KSP או נועה מחשבים (לא שאני מכיר את החנות השניה, אבל הבנתי שיש להם מבחר לא רע). תודה על כל עזרה!

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. אח שלי זקוק למסך חדש לאחר שהמסך הישן כבר לא מתפקד... הוא צריך מסך שיוכל להתחבר לXBOX360 שיש לו. השאלה היא קודם כל איזה סוג מסך יתאים לו? הוא צריך מסך עם טיונר? נראה לי שעוד אופציה זה מסך עם חיבור HDMI, אבל אם אין למסך רמקולים איך אפשר יהיה לשמוע משהו? (ואם כן יש רמקולים אז הקול יעבור דרך הHDMI?) צריך איזה חיבור AUDIO OUTPUT? (לא יודע את השם המדויק) מבחינת דרישות נוספות זה מחיר סביר (כמה שיותר נמוך יותר טוב- כל עוד זה מסך איכותי). אחי בסה"כ בן 13 וחצי ככה שהוא לא צריך מסך מפוצץ של דל עם פאנל מטורף... אני אשמח גם למסך כמה שיותר קטן, מסכי ה23-24 אינץ' נראים לי מוגזמים לגמרי לעבודה ממושכת, פשוט יותר מדי וחבל על העיניים שלו כל עזרה תתקבל בברכה, אין לי שמץ של מושג בחיבור קונסול…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.