עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by gtf,

מסך LCD 17 הוא אותו דבר כמו מסך CRT 17 וכו'?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. היי כולם! כרגע יש לי מסך של Samsung 955DF CRT בגודל 19 אינטש שמשרת אותי נאמנה (במיוחד) כבר 5 שנים.. לדעתי הגיע הזמן להחליפו ולעבור למשהו יותר דק, מתקדם וקצת פחות מוציא עיניים וקרינה כמו LCD שחור יפיפה.. בעיקרון יש לי התלבטות בין 3 מסכים.. : 1) לאבא שלי יש Samsung 971P גם באותו גודל, מסך יפיפה ואיכותי אבל לא מצאתי אם יש אותו בשחור איפשהו.. 2) מסך ה-ViewSonic VP930 ששמעתי עליו וקראתי עליו ביקורות טובות.. מה ההבדלים העיקריים בין ה- VP930 ל- 971P חוץ מזה שהאחרון חדש יותר? ----------- 3) או שתמליצו לי על מסך של DELL איכותי גם בגודל 19 או 20 אינטש כמו ה-2007FP? איך הוא? קראתי שהשחור שלו לא ממש "שחור" במצבים של תמונות כהות.. זה נכון? כמו כן במאמרים לגבי קניית מסך LCD …

• 7 תגובות
    • 826 צפיות
  3. ואי אפשר להנמיך יותר את הכיסא

• 7 תגובות
    • 793 צפיות
  4. Started by sadi,

מה אתם אומרים חברים?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by X-striker,

ולמה? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. תודה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. האם זה גם פאנל TN רגיל? למה למשל במסך שכזה הזווית צפייה היא הרבה הרבה יותר גדולה ממסך מחשב עם פאנל TN? למשל יש לי טלויזיה מחברה שהיא בטח גנרית, TOPFIELD, 42 אינץ שהיא פול HD, כרגע המחשב שלי מחובר ממנה ובמשחקים וכדומה רואים מדהים, פשוט ממש מושלם, במיוחד עם סרטי FHD. אז מה כל ההבדל בין מסכים כאלו לכאלו? תודה על התשובות

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. איזה מסך בגודל 26 מתאים ביותר למשחקים? תקציב: 3000 ש"ח תודה !

• 7 תגובות
    • 989 צפיות
  9. Started by Unavoidable Encounter,

הרזולוציה של 720p היא 1280x720 ושל המסך (Dell 2007WFP) היא 1680x1050. אם אני צופה בוידאו ברזולוציה של 720p ומגדיל אותו על כל המסך (חוץ מהפסים השחורים שנשארים) - האיכות יורדת? ואז זה בעצם כבר לא High Definition (מבחינת מה שרואים)? קצת הסתבכתי

• 7 תגובות
    • 824 צפיות
  10. שלום, אני מתכנן לקנות בקרוב את הEizo S2231WE, בגלל שאני מעוניין במסך רחב allrounder והוא דיי האופציה היחידה בארץ (ויש לי אפשרות להוציא בסביבות ה3K על מסך), אך דבר אחד שמפריע לי בו זהו המכלול צבעים הרחב. לפני כן אני אציין שכבר הצקתי קצת לorleans בהודעות פרטיות והוא מאוד עזר השימושים העיקריים שלי הם קריאת טקסטים וצפייה בסרטים, ורציתי לשאול עד כמה המכלול צבעים הרחב יפריע: בביקורת בPRAD.DE נתנו נתוני כיוונון שבהם הסטייה בSRGB לא נוראית כל כך, אבל הם מציינים שהיא עדיין מורגשת. האם מכלול הצבעים המורחב ממש יפריע? האם יש פה משתמשים שיש להם מסך בעל מכלול צבעים מורחב ויכולים לומר לי את דעתם מניסיון? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by shai7654,

כאשר אני רוצה לראות באיכות של hd של 720p הוא אומר לי out of range זה קשור למסך שלי?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by קיפוד,

שלום לכולם האם מישהו נתקל בבעיות עם התוכנות MAGIC TUNE ו- NAURAL COLOR של SAMSUNG? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 851 צפיות
  13. כרגע אני משתמש ב-19" רגיל (לא רחב). השימוש שלי בעיקר לסרטים וגלישה ופחות משחקים. חשבתי על 24" כי המרחק של המחשב מהמיטה 1-1.5 מטרים (אני רואה סרטים משם), אז לדעתי ניתן להשתמש בו לצפיה בסרטים, טלויזיה 32" תהיה בזבוז כנראה. אני מודע לכך ש-24" יהיה קצת בעייתי במשחקים בגלל הכרטיס מסך שלי אבל בהמשך אשדרג אותו. ראיתי שמוכרים בחנויות מסך 24" של חברת Xerox במחירים די טובים (לצערי לא רשמתי את הדגם), נראה טוב ומציג טוב, ציפוי זכוכית. לא מצאתי ביקורות על מסכים שלהם כלל... רציתי לשמוע על דגמים של 24" מומלצים ולא יקרים מדי או לחלופין טלויזיה 32", אם המחיר חורג אז לא נורא כל עוד יש התמורה טובה... תודה.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by nadavbu,

אני מתלבט בין שניהם. המחיר אותו מחיר, אבל נראה שכולם כאן בפורום מעדיפים את ה-Dell, אבל ה-LG באמת נחות ממנו? ואם כן, במה?

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  15. אני מעוניין לקנות מסך חדש למחשב. חבר שעובד בתחום (אבל לא מבין גדול במסכים) הציע לי במחיר מצויין מסך 19 של DELL: http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=1629 כשבדקתי את נתוני המסך - הם נראו לי כולם דיי סבירים, פרט לעובדה שריאיתי שלמסך יש רק חיבור אנלוגי - ואין חיבור דיגיטלי. רציתי לשאול אתכם עד כמה הדבר חשוב ? אני בעקרון לא גיימר, ועיקר השימוש שלי במחשב הוא לסרטים ואינטרנט וצפיה בתמונות שצילמתי במצלמה דיגיטלית. מידי פעם אני גם משחק במשחקי אסטרטגיה (כגון AOE) אבל לא מעבר. האם אתם חושבים שהמסך הזה הוא סביר עבור השימוש שלי ? \ המון תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by ArchDevil,

טוב אחרי שקניתי תמסך DELL 2209WA מאייבורי והיה לי פיקסל מת 1 אחרי יומיים החזרתי להם אותו והם החזירו לי תכסף. עכשיו ראיתי בזאפ תחנות NotebookClub ברצוני לדעת האם החנות אמינה? עושה בעיות? שווה לקנות משם? תודה לעוזרים. אהה ואם כתבתי במקום לא נכון אז בבקשה תעבירו את זה למקום הנכון תודה.

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by nimrodim,

ע"פ הפורומים של DELL סה"כ יוצר 7 חודשים...החלטה מאוד מוזרה לדעתי. http://en.community.dell.com/forums/p/19283170/19514900.aspx?c=us&l=en&cs=&s=gen

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. שלום לכולם, היות והתחום שלי הוא לא גרפיקה לצורכי דפוס, אלא עיצוב שבסופו של דבר רואים על מסכים (והמסכים של רובנו, לא מיועדים לגרפיקאיים). האם יש לי צורך בכלל במסכים לגרפיקאים? מה זה יתרום לי? או שסתם אני מתבלבל ואין לי צורך בדבר כזה... דבר נוסף, האם שווה להשקיע ב24'' או ש22'' מספיק וההפרש לא מהותי. אשמח לשמוע את דעתכם. ובנוסף, במידה וכן - מה המסך המומלץ לטווחים של 22''? (מגבלת מחיר של עד 2000) במידה ולא - גם אשמח להמלצה.

• 7 תגובות
    • 872 צפיות
  19. שלום לכולם , -אני מחפש המלצה למסך מחשב שישמש אותי ללמידה הכוללת צפייה ממושכת בתוכנת זום , קריאה ממושכת ועבודה עם פוואר פוינט וורד וכו'. צפיה בסרטים או משחקי מחשב אינם אחת מהצרכים שלי. הציפיה מהמסך היא שיעזור לי להפחית את העומס על העיניים אותו אני חווה היום במידה רבה. -המסך צריך להיות מחובר ללפטופ בעל כניסת מיקרו HD -התקציב למסך הוא כ1000 שח , ניתן לחרוג מעט למעלה או למטה -גודל המסך שחשבתי עליו הוא משהו בסביבות ה23 אינצ' - ראיתי שיש המון גדלים בין לבין , אז זה לא חייב להיות בדיוק 23 מקריאה בפורום , הבנתי שיש עדיפות למסכים בעלי פאנל VA , בנוסף הבנתי שיש מסכים להם טכנולוגיות ידידותיות לעיניים ופיצ'רים של…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  20. שלום לכולם. קניתי לפני שבועיים מסך חדש (הישן היה CRT רגיל), SAMSUNG T160P. סרטי HD נראים עליו נהדר כמובן אבל משום מה סרטים רגילים (DVD) נראים פחות טוב. ניסיתי להוריד את הרזולוציה בסרט, זה משפר טיפה. יש דרך לשנות זאת? בנייד שלי עם מסך 15.4 אני רואה באיכות מעולה

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by niv0us,

אני מחפש מסך LCD בגול של 20-22 אינצ' בעיקר לצורכי מחשב, אבל גם לצפיה בסרטים דרך המחשב. אני רוצה לחבר את המסך הזה גם לטלויזיה(ממיר של יס). השאלה עד כמה רואים טובים טלוויזיה במסכי מחשב, ואולי כבר עדיף לקנות מסך LCD 17-19 למחשב ולקנות בנוסף טלוויזית LCD לחדר. אני מחפש לא לבזבז יותר מידי כסף. ומעדיף מסך שיוכל לשמש גם למחשב וגם טלויזיה. ואם לא אני לא רוצה לעבור את הסכום של 7000 שקל. בתודה מראש ניב.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. חלפו להם 8 שנים ואני בונה את המחשב הבא שלי. יעוד: גיימינג אונליין (יתכן גם שידור בערוץ יוטיוב)+עיבוד ווידאו (לא מקצועי)+עיבוד תמונה (לא מקצועי)+אופיס (מרובה)+סרטים. סוגי משחקים: סימולציות טיסה (DCS, IL2 וכדו') הגדרות מקסימליות (ULTRA) כמו כן FPS (סדרת באטלפילד, COD ורייסינג סטורם) תשתית חומרתית: המחשב יבנה סביב כרטיס גראפי של אנווידיה GTX 1080TI מעבד I7 כלשהוא וזיכרון 16-32 מה יש כרגע: אני כבר שנים רבות עם DELL 2209WA ששירת אותי נאמנה אבל הגיע הזמן לגדול ואולי גם להתרחב ולראות את "העולם בגדול" תקציב: עד 5K מה אני יודע עד כה: שוטטתי קראתי ואף צפיתי ביוטיוב, הריבוי הגדול רק בלבל אותי, מה שמיקד אותי מעט זה שהמסך צריך להיות בשיטת G-SYNC של א…

• 7 תגובות
    • 2.8k צפיות
  23. שלום לכולם בסוף החלטתי ללכת על מסך 24 אינץ' ראיתי 2 מסכים שנראים לי הדגם הראשון של דל Dell P2419H, והדגם השני של סמסונג Samsung S24R650FDM, אם יש לכם המלצה למסך אחר אשמח לשמוע התקציב עד 700 ש''ח ואפשר טיפה יותר אם נחוץ וכדאי. השימושים: לרוב גלישה באינטרנט ומשחקים קלים כמו battlefield bad company 2 ואוליי CSGO , האם כדאי לי ללכת על פאנל IPS ? חשוב לי שהמסך יציג תצוגה\תמונה עם צבעים יפים וחדים. מסך מספר 1 - קישור למסך של דל (מפרט טכני) מסך מספר 2 - קישור למסך של סמסונג (מפרט טכני) המון תודות לעוזרים

24. הפרמטרים החשובים הם כניסות וידאו (עדיפות לטלויזיה), אמינות הצבעים (עדיפות לצג מחשב?), מחיר וגודל, לא חשוב מסך רחב או 3X4. אני מתכוון לשים את המסך ליד מסך המחשב ולנגן עליו בFULLSCREEN וידאו (תוך כדי עריכת וידאו בתור PREVIEW או בצפיה בסדרות וסרטים). גודל המסך לא צריך להיות יותר מ19-20 כי אני יושב קרוב, אבל מאוד משנה האמינות של הצבע בכל מה שקשור לעריכת וידאו. התקציב לשם העניין הוא עד 2500 שח. (מסך המחשב שלי כנראה הולך להיות L2000CP)

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.