מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
לאחר בעיות מרובות במחשב קניתי כרטיס מסך חדש (Radeon 9250 במקום GeForce FX5600XT) וגם פירמטתי את המחשב. קודם לכן הטלוויזיה הייתה מחוברת למחשב ולא היו לי שום בעיות, כעת יש לי 2 בעיות. החיבור הוא S-Video לכרטיס מסך, ו-Composite לטלוויזיה ורואים בשחור ולבן. הגדרתי בדרייברים שהכרטיס מסך ישדר ב-B/PAL וזה עדיין לא עוזר. בנוסף יש לי בעיית ריצודים קשה במסך הראשי (BenQ FP92W). הדרייבר לא נותן לי להעלות את ה-Refresh Rate מעל 60Hz ברזולוציה הטבעית של המסך (1440X900). על מנת להעלות את קצב הרענון אני חייב להקטין את הרזולוציה, מה שגורם לתצוגה מגעילה. אם למישהו יש פתרון לכל אחת משתי הבעיות אני אשמח לשמוע
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אסוס : http://www.skypc.co.il/pl_product~51430~9~0.htm LG : http://www.skypc.co.il/pl_product~L226WTQ~9~0.htm סמסונג : http://www.skypc.co.il/pl_product~226BW~9~0.htm איזה מסך הכי כדאי למשחקים כבדים ולמחשב שיהיה בו 8800GT?
-
- 7 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות את המסך המצוין בכותרת , ובגלל שמאוד קשה למצוא אותו עם פאנל S רציתי לדעת האם ההבדל בין הפאנלים הוא משמעותי? והאם משהו יודע איכן באמת ניתן להשיג את המסך עם פאנל S? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
טוב אחרי בערך חודש~ של שימוש במסך E197FP לא היו בעיות כלשהן רק שפתאום אחרי פורמט (או קצת אחרי אני לא ממש סגור על זה) התחילה להופיע קורונה על הפונטים (לפעמים ממש קטנה ולפעמים מורגשת בהחלט) ניסיתי לעשות את ה AUTO ADJUST המובנה במסך אבל זה לא עזר ממש... עוד שאלה- האם באמת הכרחי להשתמש בדרייברים של דל למסך? (ופלטת צבע באותה הזדמנות)
-
- 7 תגובות
- 925 צפיות
-
-
-
אני יודע שקצב הרענון לא קיים במסכי LCD, אבל לאחרונה החליפו לי מסך בנייד וכשאני קורא מהמסך החדש (תמונה סטטית) אני מרגיש בדיוק כמו המצב של קצב רענון נמוך ב- CRT - לא רואה פסים שחורים לרוחב המסך, אבל הגירוי בעיניים מציק. כמו שבמסכי CRT, חלק שמים לב וחלק לא גם כאן המצב דומה, זו הסיבה שלא חזרתי למעבדה עם הבעייה כי לדעתי הם יגידו שלהם הכל נראה תקין. אחרי שקראתי קצת על מסכי LCD, הבנתי שהמנורה שמקרינה את האור היא מנורת פלורסנט בד"כ. האם יכול להיות שהיא מהבהבת? מה אמורה להיות התדירות שלה ואיך מודדים אם זה תקין ?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוקי יש לי התלבטות בין שני מסכים, שניהם זולים אבל החלטתי להשקיע טיפה יותר במחשב ופחות במסך מידיעה שעדיף לי בהמשך לשדרג את המסך מאשר את המחשב (הסיבות לשיקולים עימי...) LG דק 19" LCD 1953TR +DVI או AOC 196V+ 2MS +DVI שניהם לא רחבים, הוצע גם מסך של IOLAIR אבל מעולם לא שמעתי עליהם... תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 963 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי צג LCD מדגם Flatron L1953TR, אותו רכשתי לפני כחודשיים. עד הלום, לא היו לי בעיות עם פיקסלים (רק לכלוך, פה ושם). היום לפתע שמתי לב שיש לי פיקסל קטן ושחור ברקע כחול. הפעלתי את UDPixel, העברתי למסך כחול לגמרי, ואיתרתי פיקסל שחור ורע בצד השמאלי התחתון של המסך. ניסיתי להפעיל את אפליקציית ה UDPixel למספר שעות, אך ללא הועיל. ניסיתי את Jscreenfix לכחצי שעה, גם-כן, אין תוצאה. גם "הלחיצות" לא עזרו. בכלל לא השפיעו על הפיקסל השחור, ברקע הכחול. הייתי מעוניין לדעת האם אכן מדובר בפיקסל מת לגמרי, או פיקסל תקוע שאולי אפשר להציל. אני יודע שישנה מדיניות "נוקשה" של X פיקסלים עבור מימוש אחריות (לא יודע בדיוק כמה בLG, אשמח לדעת) אבל אני, כמו כל אדם אחר שנתקל בבעיה שכזו, בטח…
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי את 2 המסכים בבית , תאחלס לא מוכן להיפרד מה VIEWSONIC שלי , אבל חיברתי את שניהם עכשיו ב DUAL אחד מול השני , לצערי אני רואה בLG יותר טוב על אף שהוא מחובר ב VGA (אין לו חיבור DVI) וה VIEWSONIC מחובר בDVI. אולי בגלל הקונטרסט שיש ל LG 1:2000 ולVIEWSONIC יש רק 1:800 ? אבל אלו דינמיים ונתונים יבשים לא חשבתי שתאחלס יהיה כזה הבדל. הLG צבעים חיים יותר לא יודע איך להסביר את זה , במשחקים בסרטים באינטרנט בכל דבר. מה אתם ממליצים לעשות? ותודה.
-
- 7 תגובות
- 843 צפיות
-
-
כתוצאה מרעמים וברקים לפני כמה שבועות, נשרף המסך שלי, הוא היה מאג גדול ומסורבל אבל עם זאת מספק מאוד. אני רוצה עכשיו לקנות מסך LCD טוב, שהתקציב הוא 1200 ואפשר קצת לחרוג ממנו, לא הרבה. אני לא מבין במסכים כמו שאני מבין במוזיקה אז אני מבקש כאן ייעוץ פשוט. אני לא יודע מה יותר כדאי, מסך רחב או מסך רגיל, אז תגידו לי אתם ם: , רק לא 17 אינץ'.
-
- 7 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אני די מתלבט, מסכי 24 נראים לי מאוד איכותים בכך שמאפשרים HD ורזולציה גבוהה וכו' השאלה היא מבחינת נוחות של אנשים שיש את זה בבעלותם, האם זה נוח לצפיה? האם לא גדול מידי? האם יושב טוב בחדר מחשב? פשוט כרגע יש לי מסך 19 דק, ולעבור ל24 נראה קפיצה גדולה, השאלה האם זה שווה את זה לא מבחינת העלות, אלא מבחינת האיכות והנאה מן התצוגה (האם זה לא גדול מידי) תודה.
-
- 7 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני עובד המון עם אפטר אפקטס (פוסט פרודקשן\אנימציה) ופוטושופ. כמו כן אני משחק במשחקים די כבדים עם כרטיס GEFORCE 8800GTS ,ורוצה לראות סרטים\סדרות ב-HD. חשבתי להשקיע במסך DELL 2407 שעולה כרגע 3600שח. הבעיה שכל מיני REVIEWS מדברים על GHOSTING ועוד כל מיני מונחים שאני לא מכיר כי עד היום עבדתי עם CRT 17 אינץ. אשמח אם מישהו יתן לי המצלמה לגבי המסך. כמובן ש EIZO הוא הפתרון האידיאלי בשבילי אבל זה ממש מעבר לתקציב. (אני סגור על 24 אינץ). תודה מראש לכל המתייחסים והעוזרים !
-
- 7 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום רב לכולם כיום יש לי מסך CRT 19 CTX ולאחר עבודה רבה במחשב יש לי כאבי ראש ולכן החלטתי לרכוש מסך חדש המחשב מיועד ל: גרפיקה, הדמיות, ובקריאת מסמכים, בעבודה מאומצת והשאלה היא איזה מסך כדאי לי לבחור?? מקצת קריאה של דיונים בפורום הבנתי שישנם כמה אופציות ,והמלצות ורציתי לדעת עד כמה זה קריטי בהנחה שהתקציב מוגבל ולחוץ ואני מעדיף להוציא כמה שפחות האפשרויות הם 1. Philips LCD 200W6CS "20 שמחירו 1363 שח נראה לי טוב בגלל המחיר אך הבנתי שאחיו ה200W6 MB בכלל לא מומלץ ויש לו הרבה בעיות והשאלה היא האם מסך זה מומלץ והאם הוא בא עם רגל 2. Dell 2007WFP שמחירו 2150 האופציה האחרונה בגלל המחיר הגבוה 3. ViewSonic VP930B שמחירו 1650 4. SAMSUNG 226BWשמחירו 1690 כמובן שהצעות אחרות יתקבלו בב…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, לצערי אחרי שהספק משך אותי חודש אני חושש שאני לא יקבל את הDELL 2007 FP שלי . בגלל שאני חייב מסך ונשבר לי לחכות, אני מבקש את עזרתכם בלבחור אחד. התקציב הוא עד 2300 (המחיר של ה2007 FP). המועמדים: Dell 22" LCD E228WFP שנמכר ב1700 ש"ח במגה CHIMEI 221d 22 שנמכר בKSP ב1390 ש"ח יש חנות אחרת חוץ מKSP שמוכרת אותו? Samsung 226BW 22 אשר מחירו התחלתי הוא כ2000 ש"ח. יש ביותר זול? אני מודע לכך שהמסכים לא משתווים לאיכות של ה2007FP (שאני לא הולך לקבל) ושהפנל הוא TN הנחות. אם מישהו יודע איפה בצפון ניתן לרכוש את ה2007FO במחיר סביר עד 2400 אשמח לשמוע, לפנדה אין במלאי ולא יהייה בקרוב. שימושו של המסך: הם אינטרנט, אופיס וקצת גראפיקה לא משהו שמחייב מסך CRT טוב. תודה על העזרה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כנראה אנחנו נקנה מ- KSP. המחשב ישמש למשחקים,סרטים,אינטרנט וכל מה שילד בן 13 עושה. כדאי שתהיה לו גם אמינות\אחריות טובה. ראיתי שיש להם שם מסכי Chi-Mei במחירים נורא מצחיקים, האיכות היא בהתאם? הצעתי להורים שלי שיקנו לו את ה- Dell2007FWP או FP אבל המחיר נראה להם מוגזם מדי. מה דעתכם?
-
- 7 תגובות
- 959 צפיות
-
-
מבחינת רזולוציות ושאר סוגיות התמיכה. אין לי כוונה לשחק משחקים. המסך לסרטים ועבודה משרדית בלבד.
-
- 7 תגובות
- 884 צפיות
-
-
אז ככה לאחר המלצות בפורום קניתי את המסך 971P של סמסונג. מסך מעולה להכל פרט למשחקים.. רואים מעולה במשחקים עד הרגע שבוא מזיזים את העכבר בג"נרלס או מוסרים מסירות ארוכות בפיפא. ואז רואים איזה צריבה רצינית במסך שהורגת לכם את העינים . ככה שכל מי שחושב על המסך הזה לצורך משחק שיוותר. עיקרון מחר אני מדבר עם החברה על ההחזרה של המסך כי הם הבטיחו שהוא יהיה טוב למשחקים. קניתי מרואים עולם ,נראים אחלה חברה. בקיצור אני צריך מסך אחר 19 לא משנה לי רחב או לא. שתהיה בו חדות בערך כמו הסמסונג או יותר טובה ושיהיה מעולה למשחקים עם פאנל איכותי. כמובן שאני אצטרך אותו ללימודים בעוד שנה וחצי ככה אז שיהיה טוב לטווח ארוך.. טווח המחירים עד 1900 . ומה דעתכם על המסך : NEC LCD MultiSync 19" 1970NXP
-
- 7 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום אני חדש פה בפורום, רכשתי השבוע מסך DELL 2407 חדש דנדש אחרי הרבה בדיקות פה בפורום וגם בהרבה אתרי בדיקות חומרה אחרים. אני בהחלט מרוצה מאוד מהבחירה שלי...למרות שהספקתי למצוא פיקסל מת ישר מהקרטון ): אבל חצי נחמה הוא במקום שממש ממש לא בולט לעין ואם לא הייתי עושה את הבדיקה גם לא הייתי מוצא אותו. מה שכן אני אודה מקרב לב לכל מי שיוכל לעזור לי לכייל את המסך להגדרות מיטביות שכן כרגע הוא בהחלט שורף לי את הפנים ואני בהחלט חושב שאני יכול להשתזף איתו (: אז מאיפה מתחילים כיול ? חשוב לציין יש לי RADEON 9700PRO 128MB , אני קונה מחשב חדש בקרוב ככה שזה מה יש בנתיים.. תודה מראש לעוזרים,
-
- 7 תגובות
- 958 צפיות
-
-
השימושים: גרפיקה ממוחשבת ומשחקים. האם זה הגיוני מבחינת התקציב?
-
- 7 תגובות
- 765 צפיות
-
-
המסך נועד לילד כאשר המשחק הכי "כבד" הינו SIMS2.
-
- 7 תגובות
- 930 צפיות
-
-
אני רוצה להפוך את הDELL אנכית ואני צריך איזה קובץ ואני לא מוצא אותו איפה אני יכול למצוא אותו?
-
- 7 תגובות
- 736 צפיות
-
-
ראיתי בכמה מקרים מסך LCD דגם XXXX-C או S או A מה הכוונה?
-
- 7 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום רב. אשמח לעצתכם. יש לי התלבטות בין שני המסכים הנ"ל, תקציב לא חשוב. מה שחשוב שהייעוד הוא לעבודות גרפיקה ועיבודי תמונה, סרטים וכמובן אינטרנט. כרטיס המסך שלי הוא 8800GT. עניין הדילמה הוא: ב-VP2030B הפאנל הוא: MVA עם גודל נקודה 0.255MM, זוית צפיה 170 מעלות וב-VP2130B הפאנל הוא: PVA עם גודל נקודה 0.27MM, זוית צפיה 178 מעלות שניהם ברזולוציה 1200X1600 אילו מבינהם הייתם בוחרים? חשוב לי איכות צבעים, נוחות עבודה עם המסך, שלא יהיו מריחות במשחקים (לא כבדים) ובסרטים. ושיהיה נוח לעבוד איתו בעיבוד תמונות בפוטושופ וכו'. המסך שאותו אני מחליפה הוא LG F900B. כתבתי פה פעם הודעה כבר, אם התלבטות אחרת. אבל החלטתי לשנס תקציב טוב לקבלת מסך טוב ושאני אהיה מרוצה ממנו. התלבטתי גם עם ה-DELL 2007…
-
- 7 תגובות
- 819 צפיות
-
-
אני רוצה להחליף את הCRT MAG 17" שלי במסך LCD איכותי. יש לי כסף אבל אני לא רוצה לבזבז את כולו על המסך אז אני מעדיף לבזבז כמה שפחות, אני מחפש מציאות... אני מאוד רוצה את הדל אבל בינתיים אני חושב שהוא יקר לי.. אז ראיתי את האסוס שאותו אני יכול להביא בהנחה, אבל מבאס אותי ה8MS והרמקולים על המסך... יש עוד מסכים באיכות/רמה/גודל של המסכים הנ"ל במחירים האלו או כמה שפחות? האם מחיר הדל צפוי לרדת? תודה... עריכה, שמתי לב שהדל הוא 16MS, זה לא מחורבן? איך המסך הזה? http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=502783 הוא מדהים! אני לא משחק הרבה, אני צריך מסך לאינטרנט וסרטים בעיקר
-
- 7 תגובות
- 976 צפיות
-