עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. תקציב 1500 למחשב AMD תודהההה!!!!!!! אושרת :-*

• 7 תגובות
    • 791 צפיות
  2. חבר'ה קניתי את המסך הזה cmv 221d .. אני פותח אותו מהקופסא אני רואה שהתקע לחשמל הוא לא ישראלי בכלל WTF הם מצפים (ksp) שהלקוחות יקנו בעצמם מעביר ישראלי?!?! תגידו לי אם זה נורמאלי ככה למה זה מעלה לי ת'בובונים בראש!

• 7 תגובות
    • 762 צפיות
  3. יש לי כרגע מסך samsung 940BX. אני זקוק למסך נוסף למחשב חדש בתקציב הנ"ל, אם אפשרות לחריגות קטנות בלבד. יהיו לי שני מחשבים בבית - אחד זקן (P4, G-Force 4) שישמש לעבודה משרדית בלבד, ובחדש מלבד עבודה משרדית ואינטרנט ירוצו מדי פעם גם משחקים בינוניים - לא ברמה/רזולוציות הכי גבוהות. כרטיס המסך במחשב החדש - Sapphire 2600XT DDR3. ראיתי בפורום שיש ביקורת טובה (במסכים "שווים לכל נפש") על samsung 932B - (עולה 1280 ש"ח) בתוספת של 60 ש"ח ניתן לקנות 932BF, שהוא גם יותר מתאים לי כי הוא לא רחב. חוצמזה יש לו זמן תגובה מהיר יותר (2 במקום 5ms). האם יש הבדל מהותי בין המסכים, ואם לא, האם מומלץ ללכת על ה-?BF (קישור לנתוני המסך) http://www.samsung.com/ca/products/monitor/lcd_regular/ls19ped…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by oshri8,

שלום לכולם, הבן שלי (שנתיים וחצי) קם בבוקר לפני הלך לחדר של המחשב וקישקש על המחשב בעט אדום, כשאני אומר קישקש אני מתכוון שלא השאיר סנטימטר שהוא לא צייר עליו. עם מטלית וחומר למסך ניקיתי את כל הדיו אבל כידוע, עט הוא לא בדיוק הדבר הכי עדין. נשארו לי שריטות (חלקם עמוקות וארוכות ) על כל המסך. לא ניראה שיש פגיעה במטריצה עצמה. ניסיתי את כל השיטות שמופיעות באינטרנט שהם בעיקר: מחק ווזלין. לא עזר בכלל.. המסך הוא viewsonic vp930b עלה לי בזמנו הרבה כסף ואני הייתי מאוד מאוצה ממנו עד עכשיו. כמה צריך לעלות תיקון בערך? שווה לתקן? אם אני ארכוש מסך חדש הוא יהיה רק עם פאנל VA כלשהו ולכן יהיה יקר משמעותית ממסך פשוט. בקיצור, אני בבעסה. לתקן? לא לתקן? עצות בבקשה. תודה על העזרה …

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. מעוניין לרכוש מסך 22"" בעיקר לצפיה בקולנוע, אבל גם עם האפשרות להפוך את המסך למסך טלויזיה בחדר שינה או סתם לנוחות של חיבור שבחיבור "בננות" מאמצעי הקלטת וידיאו אחר. כלומר - לצרכים גנריים, וככל הידוע לי אין כבל HDMI to GCVBS/S-vedio/Y,Pb,Pr. המסך היחיד שמצאתי, במסגרת התקציב, ושקיבל ביקורות מצוינות אצלכם, הוא כאמור ה- CHIMEI. האם מישהו מכיר מסכים נוספים, עדיף כאלה שתומכים ב- FHD (כדוגמת ה- T220P וה- W2261V), רק עם יציאות/כניסות וידיאו בנוסף ל- DVI/HDMI? ==> ואני מודע לזה ש- FHD ממרחק של מספר מטרים כבר לא ממש ניתן להבחנה ע"י עין אנושית. פשוט יש לי בבית נץ שאוהב לראות DISCOVERY אבל ברצינות - תמוה בעיני ש- CHIMEI היחידים שמייצרים מסך עם החיבורים הלכאורה"סטנדרטיים" הנ"ל. …

• 7 תגובות
    • 875 צפיות
  6. Started by yotamavi,

אז הלכתי לבדוק מסכים וראיתי את המסך הזה ונדלקתי עליו רואים בו מדהים-מדהים-מדהים אז רק רציתי לשאול איך תתבטא הבעיה במשחקים בגלל שהוא רחב....יש מצב שמשחקים ממש לא ייעבדו? וגם רציתי לדעת באיזה דרך אני אוכל לחבר אותו כמסך טלוויזיה רגיל לממיר ? אגב, אני חדש

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. אני נפגשתי עם הרבה מסכים אלב מקרה כזה לא קרה לי! עכשיו אני רוצה לעשות משהו בכפתורים בצד בDELL U2311H והם לא מגיבים,כלום! בכלל! וכיאלו האור הכחול פועל,מה עושים?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by rboy,

היי חברה, כבר הייתי סגור על קנייה של הדל 2209wa אבל לאחר קריאת ביקורות רבות לגבי המסך הבנתי שיש בעיה של צפיה במסך בחושך עקב בהירות גבוהה מדי דבר שיכול לבוא לידי ביטוי בעיקר בצפייה בסרטים בחושך, האם יש מישהו שיש לו את המסך ויכול לחוות דעה על המסך? :s05: עכשיו אני מתלבט אם אולי ללכת על הLG יש לו את אותו הפאנל וה"בעיה" הנ"ל אינה באה לידי ביטוי במסך של LG לפי הביקורות. הבנתי שהדל מגיע מכויל טוב יותר מהמפעל, למרות שאין לי מושג בעניין אני בטוח שאני אסתדר עם שינוי ההגדרות או הכיול של הLG. יתרון נוסף של הLG זה חיבור HDMI. לעומתו היתרונות של הדל הם יציאות USB מחיר נמוך יותר. לדעתי המסך גם נראה קצת יותר טוב, והמותג DELL קצת יותר נחשב. אני גם יודע שאת הדל מפסיקים לייצר אבל זה לא מה…

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by Shbd,

שיהיה גם בין היתר בסדר למשחקים, עד 1500 ש"ח. תודה

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. Started by adi518,

כרגע יש לי מסך של דל 2007 WFP מסך שאני די מרוצה ממנו, יש לו פאנל טוב, סטנד מעולה וכו'. הבעיה היא שאחרי כמה זמן גיליתי שהוא פשוט קטן מדי, 20" זה פשוט לא מספיק אז אני חושב לעבור ל- 24" שבאמת נותן גודל עצום ו- FULL HD. אז חשבתי לקנות את הדל 2408..רק חבל שבזמן שחשבתי המחיר קפץ באיזה 600 שקל בכל מקרה, מישהו מכיר אלטרנטיבה מוצלחת לדל ברמת מחירים של 2500 ש"ח ~ ?

• 7 תגובות
    • 918 צפיות
  11. אבא שלי מתעקש שהוא רוצה מסך עם מצלמת אינטרנט מובנת ושיהיה באיכות טובה קיים חיה כזאת?

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. מבקש עזרה בבחירת מסך , גודל 19 או 22 , רגיל או רחב, הכי טוב שיש, תקציב לא מוגבל תודה אבירם

• 7 תגובות
    • 807 צפיות
  13. Started by Iv0ry,

לדגם קוראים DELL 1908 הנה תמונה http://elink2.gnt.ee/productimages/DELL-1908FP.jpg השאלה שלי אם שווה לי לקנות אותו ב-600 ש"ח? (משיגים לי בהנחה) בבקשה להתייחס לנתונים הטכניים.. שחכתי לציין שברשותי כרטיס HD4850 שישתמש במסך הזה. האם כדאי 19" בשביל גיימינג ?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אז ככה , אני מקבל הנחה גדולה על החברות הבאות : סמסונג אסוס מאג LG השאלה איזה מסך עדיף מבין החברות האלו , עד 2000 שקל ( לפני הנחה ) ? לשימוש עיקרי של משחקים וסרטים אני לא חייב מסך רחב תודה, דור [עריכה: אפשר גם של DELL ]

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by CyberZero,

בס"ד אני צריך בבקשה המלצה למסך עד 750 שקל עם חריגה לשימוש גיימינג וסרטים לא חובה רמקולים מובנים... עדיפות שהגודל יהיה 21.5(full hd) ומעלה מנהלים מצטער שאנ לא עורך עם טופס פשוט אני משתשמש בטלאפון... ועדיפות לחנות ksp תודה מראש לעוזרים וערב טוב

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by EAD,

שלום ראיתי את המסך הזה, שיש לו נתונים לא רעים בכלל כמו חדות רגילה של 1:800 ודינמית של 1:2000 בהירות של 1:300 גודל 20.1 אינץ פאנל שלIPS איכותי עם 16.77 מליון צבעים וזמן תגובה של 8 מילשניות מה דעתכם עליו?לא מצאתי ביקורות עליו ברשת, אז אשמח לשמוע ומה עדיף? המסך הזה או זה של NEC NEC-Mitsubishi 20WGX2 ?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. אז ככה אני חושב על קנייה של מסך חדש.. בעיקר למשחקים, משחק הרבה.. לא צריך משהו יותר מדי איכותי או מסך רחב, מעדיף את הרגיל (FP). יש לי כרגע LCD של 17 אינץ' ואני רוצה עכשיו אחד יותר גדול, 19 אינץ', LCD כמובן. חשבתי על זה: Dell 19" 1908FP 5ms LCD . המחיר שלו איפה שאני אקנה אותו, אם בכלל זה 1170 ש"ח. יש הצעה למשהו טוב יותר בתקציב? תודה מראש !

• 7 תגובות
    • 934 צפיות
  18. Started by Zeev86,

ב-P1000 מוכרים את S34E790C ב2900 שקל. האם המסך הזה שווה? הנה עמוד הקניה: http://www.p1000.co.il/sales/saledetails.aspx?productid=222627 ב-AMAZON המסך עולה 4000 שקל בלי משלוח ומסים.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by shacoshe,

שלום אני רוצה לקנות מסך 24 אינץ של LG אך אני נתקל במספר נתונים שמבלבלים אותי ,ואני לא ממש יודע במה לבחור השימושים העיקרים שלי הם : תלת מימד ,פיתוח תכנות , משחקים ,גלישה באינטרנט אני עומד בפני מספר אפשרויות ולא יודע מה ישמש אותי יותר וכמה משמעותים הנתונים הללו או כמה זניחים (א ו ב מתמקדים במסכים עם 2 מיילי שניות) א) מסך LCD רגיל , האפשרויות הן אלו , שאני גם שם לא יודע מה הכי טוב W2442PA , W2453V , W2453SQ ב) מסך LCD LED עם נתונים טובים גם באותה קטגוריה של 2 מילי שניות W2486L ג) או בכלל לעלות ל 5 מילי שניות ולקחת מסך עם רזולוציה של 1200*1920 ולקחת אחד מאלו L246WH , L246WHBN , W2452T כמה משמעותי או זניח ההבדל בין 2ל 5 מיילי שניות ,? כמה משמעותי התמונה במשחקים , סרטים ושימוש…

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by morx,

שלום! איזה מסך עדיף מבין 2 אלה למעלה? אישית אני מעדיף את הרזולוציה של הדל אבל הסמסונג נראה יותר איכותי. מה עדיף ? תודה!!

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. ערב טוב, חשוב לציין שזהו מחשב עם כרטיס מסך 9500pro אז רזולוציה צריכה להיות בהתאם. אחרת המחשב פשוט מקרטע. בנוסף, המסך מיועד להורים ולכן יש לשים לב תצוגה תהיה מספיק גדולה. בינתיים חשבתי על Samsung 943BW. אשמח להצעות שלכם. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום לכל חברי הפורום אני מחפש מסך מחשב רחב למשחקים בעיקר (50%) סרטים ולטקסט. ראיתי שדי קטלו את השירות של מסכי סמסונג, אפשר להציע דגמים אחרים? תודה רבה מראש לכל העונים

• 7 תגובות
    • 871 צפיות
  23. Started by roi.vahab,

היי , אני מעוניין לשדרג את המסך שלי philips 239CL .חשבתי על U2312HM . עיקר השימוש הוא משחקים כבדים (כרטיס מסך 780) /עריכת תמונות קבצי RAW /עריכת וידאו . הבקשה היא על 5/24 אינץ לא יותר מזה . אשמח להמלצות נוספות /חוות דעת . תודה מראש .

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by RYaniv,

אהלן יש לי 3 שאלות לגבי המסך והיבואן 1. האם יש למישהו חוות דעת לגביו? איך הוא יחסית לסמסונג T220P לצורך העניין ? 2. המחיר של המסך הוא באיזור ה 1175 ש"ח. האם יש משהו בטווח המחירים הזה שעדיף משמעותית ממנו ? 3. היבואן (הרשמי) שלו הוא אומניטק. במידה ואני קונה את המסך דרך אייבורי, יש אחריות במעבדות של אייבורי. מה זה אומר למעשה? האם עלי לרדת מהרעיון של לקנות מאייבורי ולחפש חנות שהאחריות שלה היא היישר מהיבואן הרשמי ? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.