עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום. אני מעוניין לקנות מסך חדש. יש לי כרגע מסך 17 ". אני מעוניין במסך יותר גדול. אבל הבעיה היא, שיש לי 9600GT. כרגע, על 1280x1024 אין לא שום בעיה. הלכתי לחבר שלי שיש לו מסך רחב, והבאתי את המחשב שלי איתי. ניסיתי לשחק עם המסך שלו, 20" רחב, לא זוכר איזו רזולוציה, והכרטיס נתן ביצועים פחות טובים. עכשיו, אני רוצה לדעת איזה מסכים לא רחבים ברזולוציה 1280x1024 בגודל של 19/20" קיימים. אם אתם מוכנים אז מומלץ להביא קישור למקום שאני יכול לרכוש מסך זה. תודה ;D

• 7 תגובות
    • 863 צפיות
  2. Started by avielsvis,

מזה התאמה בלחיצה לפורמט 3:4? אני תמיד רואה שכתוב במסכים. והאם מסך 19" רזולוציה 1280-1024 זה טוב?[br]פורסם בתאריך: 10.01.2009 בשעה 17:58:59 3:4 זה Auto Adjustment?

• 7 תגובות
    • 880 צפיות
  3. היי... אני עוד מעט קונה XBOX 360, ואני צריך גם מסך לחבר אותו אליו (יש לנו שתי טלוויזיות בבית, אחת LCD שההורים שלי לא נותנים לי לחבר אליה שום דבר כי הם יודעים שאני אשתלט עליה P:, והשנייה היא CRT).... החלטתי ללכת על הDELL 2408WFP, ורציתי לשאול: אתם מכירים במקרה חנויות אמינות וזולות שמהן אפשר לקנות את המסך הזה? רוב החנויות שמצאתי הן או ממש יקרות, או חנויות שבחיים לא שמעתי עליהן... אני שואל כי יש לי נסיון רע עם להזמין מחנויות כמו PANDAS (שבגללם נשארתי נטול מחשב 10 חודשים, ואני לא צוחק) וKSP (שהתייחסו אלינו הכי חרא שאפשר בלי אשכרה לירוק לנו בפנים)... מה אתם אומרים? יש המלצות? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 959 צפיות
  4. Started by HADARY99,

שלום, אני צריך מסך למחשב בגודל 22" הכי טוב שיש ב 800 - 1000 שח ( רזולוציה 1680X1050 ) תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by Kopi8,

אהלן, קיבלתי היום מסך חדש - 2209WA של Dell. כשניסיתי לחבר אותו באמצעות כבל ה-DVI לכרטיס המסך שלי, 6600GT, גיליתי כי הדבר לא מתאפשר והמסך לא מציג שום תמונה (מופיעה הודעה כאילו הם לא מחוברים כלל). לעומת זאת, החיבור האנלוגי תקין. יש לציין כי לא התקנתי דרייברים עבור המסך. מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה מראש!

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by yanivgold,

יש לי אפשרות לקנות את הדגם m9177 של apple ב2500 שח האם כדאי?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  7. אני קונה כנראה בשעות הקרובות את המסך המדובר של סמסונג- Samsung 2243bw ורציתי לדעת לאיזו חנות מהרשימה של החנויות בזאפ יש קשר עם היבואן הרשמי. אם מישהו קנה / בירר / יודע לאיזו חנות מהקישור הבא יש קשר ליבואן הרשמי של סמסונג כך שאוכל לקבל אחריות מלאה במקרה תקלה , אשמח לדעת איזו חנות. כמו כן יש לי הצעה מחנות עם יבואן רשמי ב 1390 ש"ח - האם שווה לי להשקיע עוד 100 ש"ח בשביל האחריות הזאת? תודה לעונים במהרה. הקישור המדובר להשוואות בין המחירים של Samsung 2243bw: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=691094

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by bigwave,

מישהו יודע איפה אפשר לקנות מסכי CRT?

• 7 תגובות
    • 909 צפיות
  9. ראיתי כמה תגובות של אנשים שאומרים שהטלויזיות בארץ עדיין לא מתאימות... מה????ראיתי מלא טלויזיות HDTV מלאים עם כניסת HDMI...אזמה?

• 7 תגובות
    • 804 צפיות
  10. אני ממש לא מבין גדול אבל אני קונה מחשב חדש בזמן הקרוב והבנתי שאני אצטרך לקנות מסך חדש כדאי שאוכל לראות את המשחקים בצורה טובה כרגע יש לי מסך 19 אינץ' שטוח לא דק הייתי רוצה לדעת אם הוא יעבוד טוב עם המשחקים החדשים ועם כרטיס המסך gtx206 המחשב עצמו מיועד לסרטים ומשחקים תודה רבה מראש לכל העוזרים

• 7 תגובות
    • 858 צפיות
  11. היי, לאחרונה ראיתי בקטלוג של באג מסכים של 22" של LG ושל סמסונג ודי נדלקתי על הרעיון למסך כזה. לכן עברתי על כמה דפים בפורום וראיתי שאנשים פה אוהבים את DELL וממליצים עליהם, וכמו כן המחיר הנמוך ביותר של ZAP למסך הזה הוא 1880 לרגע זה. כמו כן חיברתי את הכבלים (הוט) למסך הנוכחי שלי,ואני יודע שבגלל של LCD יש רזולוציה יותר גבוהה מטלויזיה אז רואים פחות טוב. לכן: 1.האם אתם ממליצים על המסך הזה? (לשימוש רגיל של מחשב->תוכנות כו') 2.האם יראו יותר טוב את שידור הטלויזיה? 3.האם לא להתרשם מחברות עם מחירים נמוכים כמו nu tech ,שהמחירים שלהם מעוררים תמיהה? 4.יש לי כרטיס מסך די ישן fx5200 האם זה יתמוך במסך?

• 7 תגובות
    • 783 צפיות
  12. היי שלשום קניתי את המסך המדובר בחנות KSP בעיר מגוריי, המסך הגיע מתאריך ייצור 04/2013, REV A00. למרות שאין זליגות אור חריגות, נתקלתי בבעיה של חוסר אחידות בפאנל - השליש השמאלי של המסך מציג גוון מעט צהבהב ו"חם" יותר משאר המסך, זה בולט על רקעים אפורים בהירים או לבנים, כמו למשל באתר ZAP, שרקעו אפרפר, או אפילו באתר הזה. מצד אחד, אני לא רוצה לחזור למסך הישן שלי (גם Dell 2007FP ששירת אותי נאמנה למעלה מ-6 שנים ובינתיים עבר לאבי) מכיוון שהמסך סה"כ מדהים בגודלו ובחדותו. מצד שני, חשבתי שאוכל "לחיות" עם התופעה אך גיליתי שהיא מציקה לי. מה האפשרויות שלי? הבנתי שכיום אני יכול פשוט להתקשר לשירות הלקוחות של החברה והם ישלחו שליח עם מסך חדש? או להתנהל מול החנות - והם יחליפו לי למסך חדש? והי…

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. יש אומנם כבר תכני נטפליקס זמינים ב -4K , סרטים להורדה ושידורי הטלוויזיה יעברו בעתיד הלא רחוק לפורמט זה . כמו כן גם מצלמות דיגיטליות ומצלמות ACTION , כבר תומכות בתקן זה . השאלה היא ,האם המשתמש הממוצע ירגיש שיפור משמעותי בתצוגה, ככול שזה נוגע למשחקים וסרטים שתומכים בכך , בין מסך 4k לעומת מסך WQHD ( כלומר 2560 *1440 ) , כאשר יושבים במרחק של 100 ס"מ ממסך "קטן" יחסית בגודל של 27 ?

14. Started by RAZIEL98,

שלום יש ברשותי מסך טלויזיה מחובר למחשב עכשיו אני רוצה לסדר שאת מה שאני עושה על המחשב יראו על הטלויזיה(אני מתכוון לשכפול מסך ) עכשיו השאלה שלי איך אני משנה בהגדרות של המסך מחשב שהיה שכפול של שני המסכים \ בתודה מראש רזיאל

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Arisum,

שלום לכולם, אני מעוניין לשדרג את המסך שלי בתקציב של בין 800-1100, וכרגע מתלבט בין שני דגמים: u2312hm P2414H בסופו של דבר מה שחשוב לי במסך זה הנושא של איכות התמונה יותר מאשר הגודל שלו, מה שגורם לי קצת לחשוש ממסך 24 עם 1080(בזמן שלפי מה שהבנתי הרזולוציה הטבעית עבור גודל זה היא 1200). ראיתי שהרבה ממליצים בפורום הזה על המסך,אבל בהתחשב בפרטים שהצגתי, מה מבינהם תהיה הבחירה הטובה יותר? כמובן אם קיימת אופציה טובה יותר אשמח לשמוע המסך נועד לגיימינג וסרטים ותכנות(כך שאצטרך לעבוד עם טקסטים לא מעט). תודה מראש לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. תדירות הרענון של המסך שלי היא 60 אם אני מעלה אותה ל75 (או 65 /70/75) *מהדרייבר זה גורם נזק כלשהו למסך או לדבר אחר?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. תכירו את הבייבי החדש שלי: Philips H-IPS 240PW9EB http://www.consumer.philips.com/consumer/en/sg/consumer/cc/_onlineStoreStatus_false/_productid_240PW9EB_69_SG_CONSUMER/_retailStoreStatus_false/LCD-widescreen-monitor+240PW9EB-69 אני צריך לקפוץ לקנות כבל ארוך יותר וגם DVI HDMI ל-PS3 שלי אז אם מישהו יהיה מעוניין, אעדכן אתכם מאוחר יותר על התוצאות. בינתיים אני יכול לאמר שראיתי קצת סרטים ב-FHD לראשונה בחיים שלי ונמרח לי חתיכת חיוך מטומטם על הפרצוף שאני לא מצליח לנער זה ועכשיו אני יכול לנצל כמו שצריך את ה-BEAST שלי (צד שמאל למטה) אחרי שה-19" המרובע(!) שהשתמשתי בו עד היום היה כמו צוואר בקבוק. GTA4 נראה ממש ממש ממש "בכלל לא רע" על 40FPS ב-1600 על 1400. בעזרת השם בקרוב …

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. Started by ex_,

תודה

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by tidan27,

שלום! ברשותי מסך של דל על המסך מגיע ציפוי שנקרא 3h מה תפקידו של הציפוי הזה והאם הוא מגן מפני שריטות?

20. אני משתמש בתוכנה שמכניסה את המסך שלי לסטנדביי , ויוצא שאני מפעיל אותה כל כמה דקות...השאלה היא האם זה שאני מפעיל ומכבה את התאורה האחורית של המסך (מה זה? לדים? או פלורוסנט? ) מקצרת את חייו ?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Sargon,

ממה שאני מבין מסכי LCD לא ממש מגיעים לאיכות של מסכי CRT. למסכי CRT יש איכות תמונה הרבה יותר טובה. ניגודיות יותר טובה, צבעים יותר רוויים וגם זמן תגובה היה יותר מהיר לפני יותר מ10 שנים. מלבד הגודל של מסך הCRT ומלבד האנרגיה שהוא צורך, יכול להיות שהוא גם פחות בריא לעיניים. אבל אוליי זה גם בגלל שהמסך CRT הרבה יותר עוצמתי ורווי מלחתחילה... השימושים העיקריים לפתיש למסכים כאלה זה למשחקים. מתי מסך מודרני עולה על האיכות של מסך CRT? ואוליי מסך CRT יכול לתת איכות טובה מאוד במחיר הרבה יותר זול ממסך מודרני?

22. Started by eh50,

אם אני משחק במסך lcd שהרזולוציה הטבעית שלו היא 1280*1024 ואני משחק ב1600*1200 איך המשחק יראה???

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. עזרו לי פה לבנות מפרט למחשב אבל אני רוצה להיות סגור על המסך זה המפרט http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=446577.0 רציתי לדעת מה אתם אומרים מה כדאי לקנות תודה מראש

• 7 תגובות
    • 924 צפיות
  24. אני רוצה לקנות מסך 22 " עכשיו יש לי כמה אפשרויות או הסמסונג 226 הDELL 228 או את הASUS VW222U אותו אני יכול להשיג גם בהנחה (200-300 שקל). מה כדאי לי? להשקיע עוד כסף בשביל הדל/סמסונג או ללכת על האסוס? האם יש הבדל כזה משמעותי ביניהם? אשמח להמלצות, תודה.

• 7 תגובות
    • 856 צפיות
  25. Started by Baz34,

שלום לכולם, הייתי מעוניין לקבל המלצות למסך 22'' , שימוש עיקרי: משחקים (במיוחד FSX ). שמעתי טענה נפוצה במסכי ה-22'' לגבי הרזולוציה שלהם. האם אכן ישנה בעיה מסוג זה או אחרת במסכים בקטגוריה זו? תודה מראש למתייחסים

• 7 תגובות
    • 777 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.