מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים, בשבועות האחרונים אני עסוק בהתלבטויות לא פשוטות בין רכישת מסך "24 LCD למחשב בתקציב של 3.5K לבין רכישת טלוויזית LCD "32 בתקציב של 5K. הייעוד של הטלוויזיה הוא אינו לשמש כמסך מחשב אלא כאמצעי להצגת סרטים מהמחשב וחיבור לממיר של YES, במקרה זה אני אמשיך להשתמש במסך המחשב הנוכחי שיש ברשותי כיום. לעומת זאת, הייעוד של מסך המחשב הוא לשמש כאמצעי להצגת סרטים, חיבור לממיר של YES וכמובן כמסך מחשב לכל דבר. כפי שניתן לראות, הייעוד של כל אחד מהסכים הוא שונה בתכליתו ולכן גם הדבר מקשה על ההחלטה. אני מתלבט האם ההכלאה הזאת, בין מסך לטלוויזיה משתלמת או שמא עדיף לשמור על ההפרדה הזאת בין טלוויזיה ומסך מחשב על מנת להנות משתי העולמות בצורה הטובה ביותר. אשמח לשמוע את דעתכם ועצתכם בנושא על…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש לעצמי מסך lcd לשימוש הפרטי גלישה אינטנרט אופיס ולפמעים משחקים ... התקציב הוא 1400 תודה לכולם המחיר נערך
-
- 7 תגובות
- 888 צפיות
-
-
לחבר שלי יש את אחד מהמסכים הבאים http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=680884 או http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=501189# ורואים לא רע בכלל עכשיו רציתי השוואה בין המסכים הנל לאומת ה DELL 20" ולאומת ה 226BW
-
- 7 תגובות
- 920 צפיות
-
-
ישנו את מסך הlg דגם L1953TR ויש את הסמסונג 19 אינץ' גם כן 931BW שני המסכים עומדים על המחיר של 1000 -1100 ש"ח מה נראה לכם שכדאי לי לרכוש או שיש לכם אופציה אחרת מעניינת בשבילי?
-
- 7 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מסך למשחקים בעיקר אבל הייתי שמח גם אם אוכל להשתמש בו כטלויזיה התיעצתי עם כמה אנשים ויצא שאמרו לי שלא מומלץ כל כך לקנות מסך שישמש גם כטלויזיה וגם למשחקים כי יש הבדל עצום בפיקסלים רציתי לדעת עם זה נכון ואם זה באמת עד כדאי כך גורם להבדל בתצוגה ובנוסף אמרו לי שלמשחקים מסכים רחבים זה על הפנים ועדיף לי לקנות 19 אינץ במקום 22 רציתי לדעת מה יותר כדאי והאם זה באמת נכון ואני מתלבט בין לקנות Samsung 216BW 2MS ל Samsung 226BW 2MS ששניהם 22 אינץ או לקנות מסך כלשהו של 19 אינץ וגם חשוב זה שהוא יהיה lcd עם חיבור DVI אני מוכן להתפשר כמעט על הכל התקציב הוא 1500 2000 שקל אבל בעדינות אני צריך את שאר הכסף למודינג במחשב P: אשמח לתובה בקדם האפשרי תודהה נ.ב אני גם רוצה לתלו…
-
- 7 תגובות
- 938 צפיות
-
-
אני מחפש מסך LCD בגודל "19, עם רזולוציה אופטימלית של 1280X1024, וקצב ריענון של 75Hz. חשוב שיהיו גם כניסה אנלוגית וגם DVI. פחות חשובה התגובתיות (המסך לא מיועד למשחקים) אבל ממש חשובה איכות התמונה ואיכות הצגת הצבעים. המסך מיועד למחשב דיי ישן (ולכן הדרישות המאוד מסויימות לרזולוציה ולקצב ריענון - המחשב לא תומך במשהו אחר) אך זהו מחשב חזק מאוד יחסית, שעלה בזמנו הרבה מאוד כסף, ולכן אני מצפה לעוד שנים של שימוש בו. למקרה שיהיה לי גם מחשב חדש יותר בהמשך אני רוצה שתהיה במסך גם כניסת DVI. יש המלצות למשהו כזה? תודה!
-
- 7 תגובות
- 829 צפיות
-
-
http://ksp.co.il/hpart_uin.php?uin=5260 מדובר בדגם חדש לסדרת המסכים מגודל 22 אינץ' של כימל ?? מישהו ניסה את הדגם הזה ? האם הוא אמור להיות יותר טוב מה 228d ? אם אני הולך לראות את המסך בתצוגה , איך אני יכול לבדוק שכל הפיקסלים שלו תקינים ? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי guys.. ידידה טסה לגור בארה"ב לכמה חודשים ומקווה למצוא מסך רחב טוב באיזור ה-400 דולר, אולי ב-NEWEGG. יש שם דברים מומלצים שאי אפשר למצוא כאן במחיר נורמאלי? משהו שהוא אינו TN? קישורים יתקבלו בברכה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא מבין גדול במסכים אבל אני הייתי רגיל ל CRT אז אני לא רוצה TN ושלא יראו את המסך בצורה שונה מזוויות שונות(כהה וכדומה..).שיהיה דומה ככל האפשר ל CRT.מסך טוב שיתמוך בכל המשחקים ובמיוחד CRYSIS.אני אשתמש בכרטיס מסך 8800 GTS 512MB חשוב לי שיהיה גם טוב לסרטים(מן הסתם).כרגע לא ממש משנה לי אם זה יהיה 21 או 19.הכי חשובה האיכות.כמו כן יש לי שאלה מה ההבדל בין הגירסאות של WIDE ורגיל? תודה רבה לכולם ושיהיה שבת שלום.
-
- 7 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום, אני פעם תכננתי לקנות את המסך הזה(DELL 2007WFP) והוא מאוד תואם לדרישות שלי, עם הפאנל S-IPS, ראיתי כאן בדיון שכבר לא מייצרים את המסך הזה,יש מקומות שעדיין אפשר להשיג אותו אולי בארץ? והוא עדיין מסך שנחשב טוב היום? ויש אולי מסך שהוא S-IPS,רחב,20" ומעלה ולא יותר מ2000 ש"ח מומלץ? תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חשבתי שלא.. אני עדיין חושב שמה שיש לי זה REV00 וגם כשקניתי אותו זה מה שנאמר לי ומה שחשבתי. אגב אין לי שום בעייה עם זה 00.. הנה זה מה שרשום על הדיסק: REV01 קניתי אותו שלשום, אין פיקסלים שרופים החנות: א.ד.ס סודרי מחשבים (ירושלים). מחיר: 3398 ש"ח (בטח עוד מעט ירד ל 3397.. מה אנשים לא יעשו בישביל לעלות שתי שורות בזאפ^^) תמונות המסך רגיל + 90 מעלות: - לצפייה בחלון חדש: http://www.planetnana.co.il/chuvas16/DSC00229.JPG http://www.planetnana.co.il/chuvas16/DSC00233.JPG וזה הדיסק שעליו רשום01 http://www.planetnana.co.il/chuvas16/DSC00232.JPG
-
- 7 תגובות
- 922 צפיות
-
-
היי יש לי כמה שאלות על המסך ואשמח לשמוע את דעתכם 1.איך היה המסך כטלוויזיה אני יודע שלמשל ב 2407 למרות הפאנל הדומה אומרים שהאיכות ממש לא משהו אולי בגלל הגודל מה המצב בתחום זה ב 2007? 2.איך גדול הנקודה יחסית למסכים אחרים ואיך זה ישפיע למשל על גודל הטקסט? 3.מה מדיניות הפיקסלים השרופים של דל לגביי מסכים אלו?
-
- 7 תגובות
- 816 צפיות
-
-
ראיתי שה2253BW החדש של סמסונג תומך ב 1:1 pixel mapping. מה זה נותן אם אני לא רואה טלויזיה במחשב. משתמש בויסטה, תמונות, משחקים, טקטסים, אינטרנט ורואה סרטים. האם זה משנה משהו לגבי הצגת התמונות שצילמתי בדיגיטלית? ראיתי שכשאני פותח תמונות ב226BW מהדיגיטלית זה משאיר שוליים שחורים בצדדים. כך זה אמור להיות, כלומר אין פה עיוות - לא ? האם יהיה הבדל ב 2253BW?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, חבר שלי קונה מחשב חדש ואני מתלבט לדבי המסץ שעליו לקנות. הוא מעוניין במסך 19" לשימושים יומיומיים (אינטרנט וכו'). הוא מעוניין בנוסף לחבר ממיר למחשב ולהשתמש במסך כטלוויזיה בחדר. אני מעוניין בהמלצות על מסכים שעומדים בדרישות, תודה רבה. נ.ב, הכרטיס מסך שיהיה לו במחשב הוא 2600Pro, האם הוא יכול דרכו לצפות בטלוויזיה, או שיש צורך בכרטיס טלוויזיה ייעודי? תודה רבה, דוד.
-
- 7 תגובות
- 932 צפיות
-
-
קודם כל, איכות התמונה מאכזבת ביותר. עברתי ממסך CRT 17 של מאג משנת 2000 (דגם לא מוכר) ואיכות התמונה בו הייתה יותר טובה. אולי זה בגלל שהמסך לא מכוייל אבל. אז איך אני מכייל את הצבעים של המסך? הירוק, האדום, הכחול - מה המספרים האופטימליים שכדאי לשים בהם? ועוד שאלה, ברזולוציה של 1050X1680, בניגוד לרזולוציה של 768X1024, אתרי האינטרנט מאוד קטנים והם תופסים אולי 50% משטח המסך - מה אפשר לעשות כדאי להרחיב את האתרים על פני כל המסך, כמו ב-768X1024? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום למסך ישמילמטה חיבור USB אשר לפי הוראות ההתקנה יש לחברו למחשב חוץ מהחיבור DVI שאני מישתמש השאלהלמה הוא נועד חיבור ה USB?
-
- 7 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה רכשתי את הצג Dell 2407WFP-HC, בו יש רכזת USB 2.0. כשאני מחבר את הצג למחשב עם כבל usb אני מקבל הודעה שזה יכול לעבוד מהר יותר אם אני אחבר לתקע usb2, למרות שזה התקע שיש לי במחשב. יש למישהו רעיון מה הסיבה לכך? אגב, לא ידעתי אם לשים את זה בפורום הזה כי מדובר ברכזת USB, או בפורום של מסכי המחשב כי הרכזת משולבת בצג... תודה מראש לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 919 צפיות
-
-
הפנמתי שאם מחפשים מסך מחשב 22" ממש מעולה צריכים להיות מוכנים להיפרד מ- 3000 שח לפחות. אז בהחלטה של הרגע, נכנסתי לחנות למוצרי חשמל ורכשתי לבן היקר מסך SUMSONG 226WB שלמתי 1350 ש"ח ( פחות מ-1500 שהקצבתי לעניין) ואמרתי תודה... מאחל למחפשים למצוא משו כאוות נפשם. בהצלחה. אורי
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מסך LCD לפחות 19'' עד 1200 ש"ח. בבקשה לצרף לינקים למסכים...
-
- 7 תגובות
- 848 צפיות
-
-
תקציב 1500 למחשב AMD תודהההה!!!!!!! אושרת :-*
-
- 7 תגובות
- 786 צפיות
-
-
מעוניין גם בהמלצות למקום הכי זול בו ניתן למצוא את המסך. אחריות רשמית של היבואן חובה המטרה-תומך FHD,משחקים וסרטים. אפשרות לתלייה תהיה תוספת נחמדה,אבל בחשיבות עליונה-ניגדיות וזמן תגובה (מצטער על הת'רד הכפול-פשוט רציתי לפתוח נושא ברור יותר עם כותרת עיניינית)
-
- 7 תגובות
- 798 צפיות
-
-
אוקיי אני מתכונן לרכוש מסך כנראה בשבוע הקרוב! השימושים שלי הם בעיקר למשחקים וגלישה באינטרנט! וממש קצת סרטים שאני מוכן להתפשר על העניין! ואני מתלבט בין המסכים הבאים: ASUS 22 LCD VK222U 2Ms ASUS 22 LCD VW222S 2Ms ASUS 22 LCD VW222U 2Ms ASUS 22 LCD MW221C 2Ms מה עדיף מכל המסכים האלה? למה המחיר של הMW221C גבוה יחסית לשאר המסכים? מה מיוחד במסך של הסידרה VK של החברה(חוץ מהמצלמה 1.3 המובנית)? ולמה אי אפשר לקנות את ה VK222H בארץ שלנו? תודה מראש לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב עכשיו בסביבות ה-4.5. אני רוצה מסך בסביבות ה-1300. אני הולך לשחק במחשב, לעבוד בו, ולראות קצת סרטים. אפשר המלצה על דגם בבקשה?
-
- 7 תגובות
- 637 צפיות
-
-
היי... אני עוד מעט קונה XBOX 360, ואני צריך גם מסך לחבר אותו אליו (יש לנו שתי טלוויזיות בבית, אחת LCD שההורים שלי לא נותנים לי לחבר אליה שום דבר כי הם יודעים שאני אשתלט עליה P:, והשנייה היא CRT).... החלטתי ללכת על הDELL 2408WFP, ורציתי לשאול: אתם מכירים במקרה חנויות אמינות וזולות שמהן אפשר לקנות את המסך הזה? רוב החנויות שמצאתי הן או ממש יקרות, או חנויות שבחיים לא שמעתי עליהן... אני שואל כי יש לי נסיון רע עם להזמין מחנויות כמו PANDAS (שבגללם נשארתי נטול מחשב 10 חודשים, ואני לא צוחק) וKSP (שהתייחסו אלינו הכי חרא שאפשר בלי אשכרה לירוק לנו בפנים)... מה אתם אומרים? יש המלצות? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 950 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ועם המחשב אני קונה מסך. אני מעוניין במסך 22"\20" למחשב שישמש אותי נאמנות גם בגיימינג, וגם בסרטים. יש לי 1500 שקל ואולי אולי אולי עוד 100 ש''ח אבל זהו, התקציב מאוד לחוץ זה סכומים גדולים. אם יש איזה שהן שאלות - הרגישו חופשי. אגב אני כרגע על CRT 786PF [חרא של CRT],כלומר שגם אם זה לא יהיה מסך סופר איכותי וסופר מכויל, אני לא יתרגש וזה לא ישנה לי. בתודה, Quantom
-
- 7 תגובות
- 752 צפיות
-