עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. התקציב עד 7000, אבל אני אשמח אם יש משהו טוב בפחות

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. אני מניח שהכותרת ממצה את עצמה - קראתי באחת התגובות שכל המסכים האלה הם Wide אז אני מניח שאין צורך לציין זאת. בנוסף, אני מעדיף טלויזיה עם חיבור DVI ולא HDMI.

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. אהלן חבר'ה לא הייתי פה מלאאא זמן טוב אז ככה , יש לי התלבטות בין כמה מסכי מחשב בתקציב של 900 ש"ח הדרישה היא לפחות 21.5 אינץ' , Full HD ושל Samsung או LG המסכים שמצאו חן בעיניי : http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=10581 SAMSUNG P2250 890 ש"ח או http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=9875 SAMSUNG B2230 840 ש"ח או http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=10581 ‎ ‏ SAMSUNG E2220X 869 ש"ח מה עדיף ? יש המלצה למשהו אחר ? עד 900 ש"ח

4. Started by tsukivi,

אהלן חברים, ממה שהתרשמתי עד כה, שוק מטורף. קשה לי מאוד לקבל החלטה.. רוכש מחשב עם כ.מסך gtx 1070 לקצת גיימינג, קצת רינדור בתלת מימד ומשרדי. מחפש תמורה טובה לכסף. חשוב גם שיהיה קצת anti glare. מה אתם אומרים על dell u2417h? למישהו יש ניסיון עם המסך הזה? כל המלצה נוספת תתקבל בברכה..

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  5. Started by ronen100,

קניתי מחשב עם כרטיס RTX 2060 SUPER ועכשיו מחפש מסך שינצל את היכולות של הכרטיס ,מחפש מסך 27 (עדיף) או 24 ( אם יותר איכותי ) עם 1440p 144hz ראיתי את המסך של asus designo mx27aq האם זה מסך טוב או כדאי לחפש מסך אחר ( מעדיף להישאר בתקציב של עד 1800 אבל אפשר למתוח עד 2000 )

6. Eizo FlexScan S1931-SH או הדל 2007 fp? ראיתי על שניהם המלצות בפורום, ה 19 אינץ יותר יקר, האם בצדק?

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. ברשותי מסך DELL 2407WFP ברזולוציה של 1920x1200 כידוע (24 אינטש) ואני מעוניין לצרף אליו מסך שני כדי להגדיל את שטח העבודה הזמין. למיטב ידיעתי, לשם כך עלי לעבוד ב-Extended Desktop Mode עם מסך נוסף ברזולוציה אנכית של 1200 פיקסלים. בכל מצב אחר, אחד המסכים לא יעבוד ברזולוציה הטבעית שלו ואיכות הטקסט תיפגע קשות. אני צודק? 1. חשבתי על ה-SAMSUNG T220P שנותן 1920X1200 במחיר סביר בהחלט ואז ההגדרה שלי צריכה להיות 3840x1200, נכון? אמנם מדובר במסך מבוסס TN אבל מסכים איכותיים ברזולוציה כזו עולים פי 3 ובכל זאת, זה מסך משני ולא ראשי... 2. האם קיים דגם 24' ברזלוציית 1920x1200 במחיר סביר? הזול (והאיכותי) ביותר שראיתי הוא ה-PHILIPS 240BW8EB בפחות מ-1400 ש"ח... לא יודע לגבי זמינות בפועל. עריכה…

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by erwrxstier,

מכמה ביקורות שקראתי עליו הבנתי שהוא ה24 רחב הכי טוב שקיים כרגע (גם יותר מה-2407WFP של DELL ) יש לי הזדמנות להביא אותו מחול במחיר מטורף (820$) , הבעיה הגדולה שאני לא יוכל להתרשם ולראות אותו בעצמי מצד אחד , הביקורות עליו אדירות, הניסיון של המסכים של SAMSUNG עד היום היה מצויין והמחיר זול מאוד מצד שני , אין דבר שאני יותר שונא מלקנות משהו בלי לראות ולנסות אותו קודם , על אחת כמה וכמה עם מסכים יש לי עוד 48 שעות להחליט ככה שאם למישהו כאן יש ניסיון אישי עם המסך ויכול לתת חוות דעת רצינית זה יעזור מאוד תודה מראש יואב

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. שלום חברים! אני נמצא ממש לקראת סגירת עסקה על המסך U2413, רגע לפני האם יש אופצייה יותר טובה עבורי בדרגת תקציב הזו? מסריקה שערכתי לא קיימים כמעט סקירות למסך, אם כי בסקירה של TFT הוא לא זכה לשבחים בסיכום הכולל לכן אני מתלבט המסך מיועד כמסך חיצוני למחשב נייד חשובה לי איכות הצבעים והתצוגה, המסך ישמש לאינטרנט משחקים וכדו' אשמח לחוות דעת ועצות תודה מראש.

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. אז הילד התחיל לשחק פורטנייט וחשבתי לפנק אותו. אני מניח שמתישהו הוא יתקדם, אבל כרגע אנ'לא מחפש משהו High-end. צריך מסך בגודל בין 23.5-24.5, כניסת HDMI אחת לפחות, והכי חשוב - צריך גם מעמד וגם חורים ל VESA (כדי לתלות את ה NUC) תקציב אמור להיות סדר גודל של 1000. ואם בתשובה תוכלו לכתוב מה המינימום שאני בעיקר צריך לחפש (קצב רענון/זמן תגובה/פאנל) זה מאוד ישרת אותי. תודה רבה ותבוא עליכם ברכה אייל

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by Cynicoren,

שלום, אני מתלבט בין הדגמים הבאים - [TABLE=width: 64] [TR] [TD=class: xl24, width: 64, align: left]"24 Asus LED VG248QE [/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=width: 64] [TR] [TD=class: xl24, width: 64, align: left]AOC G2460FQ GAMING 24" 144Hz 1ms[/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=width: 64] [TR] [TD=width: 64, align: left]BenQ LED XL2420T[/TD] [/TR] [/TABLE] אשמח לשמוע על אופציות נוספות/טובות יותר שקיימות בארץ. תודה

12. Started by maor24,

תראו קניתי לא מזמן את המסך הזה Samsung SyncMaster 226BW ועד עכשיו אני מבסוט ממנו ולפני שקניתי אותו קראתי בכל מיני מקומות שזה המסך 22 אינץ' הכי טוב שקיים והוא מסך מעולה וכו'. היום מישו אומר לי שהמסך הזה לא משו.. זה נכון או חרטה???? כי בהרבה מקומות ששאלתי אנשים שמבינים ובדקתי באינטרנט ביקורות הרבה היו מרוצים ממנו ואמרו שזה המסך הכי טוב ל-22 אינץ'..

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by דימה ש,

מראש - אל תצחקו יש לי מסך פיליפס 107E 17" משנת 1999 כבר איזה שנה וחצי שלפעמים הוא נהיה צר כזה ואני פשוט דופק כאפה והוא מתפכח.. קיצר אני חייל ולא הכי הייתי צריך את המחשב עד שלאחרונה עברתי תפקיד ועכשיו אני בהרבה יותר בבית וצריך את המחשב, גם לצורכי עבודה. ההורים שלי הציעו לי שיקנו לכבוד היומולדת מסך מחשב LCD... אני חייב לציין שהCRT עובד מעולה גם כשהוא בן 10 שנים!(חוץ מכאפה כאן, כאפה שם... ) כדאי לי להחליף לLCD אפילו אם הנוכחי עוד עובד? זה משנה לעיניים מבחינת קרינה וזה..? (ב800-900 ש"ח אפשר לקנות משהו איכותי שיחזיק מעמד כמה שנים טובות? אני לא משחק משחקי מחשב בכלל. סרטים, קריאה וכתיבה, מעט עריכת תמונות, וגלישה רגילה באינטרנט ופורומים...) תודה מראש על כל תשובה!

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. שלום לכולם, אני רוצה לקנת מסך שהוא 19 אינץ, שלא יהיה רחב (לא אראה בו סרטים או אשחק בו יותר מדיי סרטים) ושכמובן יהיה עם פאנל שהוא לא TN. לצערי התקציב שלי הוא לא כל כך גבוה למסך שהוא לא TN (בסבבות ה- 1500 ש"ח). לאחר חיפוש הבנתי שאת ה- VP930 כבר לא מייבאים והדל (2007FP) מעבר לתקציב שלי..... האם יש מסכים אחרים שיכולים לבוא בחשבון בתקציב הנ"ל?? רוב השימושים שלי במסך הם בעיקר לגלישה, קריאת טקסטים ומעט מאד משחקים וסרטים....האם לשימושים האלה יספיק מסך שהוא בעל פאנל TN?? תודה לעונים.

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by חיים_23,

שלום אני צריך המלצה למסך 22 אינצ' עד סכום של 800 ש"ח השימוש - אינטרנט סרטים וכו' מה שחשוב שיהיו לו כניסות usb ועדיפות (אם עדיין יש היום בשוק) למסך עם מצלימה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  16. Started by Shay Shaked,

אהלן חברים, מחפש מסך עד 2000 ש"ח 144hz 1440p. ברשותי GTX 1080 עם i7-7700k. כרגע אני עם מסך asus 75hz. ממש רוצה לחוות את ה - 144hz. משחק לרוב PUBG ו - Shooters. ה - G-Sync לא קריטי בגלל מחירים גבוהים. שאלה נוספת היא האם מסכים עם 144hz Free Sync יעבדו כמו שצריך עם GTX1080? תודה!

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by guuner,

היי. אבא שלי צריך טלויזיה לסלון,היתה לנו אחת של MATZ שנקנתה לפני כשלוש שנים ועם הזמן נהיו לה כמו מסכים מפוצלים(משהו שקשה להסביר),וקווים מוזרים על כל המסך,עם הזמן זה נהיה יותר גרוע ועכשיו כבר אי אפשר להשתמש בה. מחפש משהו בסביבות ה1000 שקל עם חריגה קטנה. צריך חיבור VGA וUSB,משהו שיש בכל מסך טלויזיה היום,מה הכי טוב שאפשר להביא בתקציב הזה? דעתכם על המסך הבא? http://www.getit.co.il/Prod/76316/12

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. ViewSonic VP930 או 971P Samsung ? אגב לפי מה שמעתי המסכים הנל לא טובים למשחקים כי יש מריחה בגלל הפאנל ועדיף מסך כממו DELL 1907FP מה דעתכם? ואגב מה זה אומר בדיוק מריחה,איך אני רואה את זה?

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by elis02,

שלום, לאור המבצעים של הימים האחרונים, אני מחפש מסך מחשב בגודל 22-23 אינץ' (גמיש בגודל) עם חיבור hdmi לחיבור למחשב הנייד שלי. המטרה לבוא לבית ולחבר אותו למסך גדול (או עבודה ב2 מסכים) תקציב מסך בסביבות ה1000 שח. (כמה שפחות עדיף כמובן כל עוד יש איכות צפייה טובה. מאמין שיש מסכים טובים במחיר האלה ואפילו נמוכים יותר בימים אלה) יש לי נייד ASUS N550JK-CN065H תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by kurt80,

היי, מצטער שההודעה קצת ארוכה אבל כרגע אני קלולס לגמרי וצריך שיעשו לי קצת סדר בראש. אני צריך לקנות מסך חדש, עדיין מנסה להבין איזה מהם יענה על הצרכים שלי בצורה הכי טובה, כרגע אני לא סגור אפילו על הגודל. התקציב שלי הוא די גמיש כאשר הגבול העליון הוא 3000 ש"ח לערך (חריגה של כמה מאות אפשרית). המסך צריך קודם כל לשרת אותי כצלם חובב. הוא צריך להציג טקסט בצורה טובה, זה קטע חשוב כי אני קורא די הרבה.כשאני אומר טקסט אני מתכוון לדפי אינטרנט. אני קצת רגיש לטקסט קטן ולא בא לי להפעיל אחרי הקנייה כל מיני מניפולציות בנסיון לשפר את המצב . כרגע אני על מסך 17 אינץ ברזולוציה של 768*1024 איך טקסט (דפי אינטרנט) ואייקונים בשולחן העבודה יראו בהשוואה על מסך 22 אינץ ברזולוציה של 1050*1680 ומסך 24 א…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by vila,

שלום רב, אני רואה שיש הרבה המלצות לא לקחת את הפנל הפשוט והפחות טוב. לפי מה שראיתי - בפנלים שנחשבים יותר טובים קצב הרענון הוא בדרך כלל 8MS, האם זה משמעותי? האם מסך שצריך להתאים למשחקים צריך להתחשב בנתון זה? האם זה לא אזהרה ממריחות? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by CocainHore,

טוב חברים, אני מתכוון לקנות את המסך הזה עד שבוע הבא. אני קונה מחשב חדש לגמרי באיזור אוקטובר נובמבר, מסך אני חייב להחליף כי שלי כבר ישן פצצות ואין טעם שאני יחכה... עדיף להתרגל מעכשיו.. השאלות היחידות שלי שאני חייב לדעת, למרות שאני יודע שנפתחו 20 נושאים על המסך הזה אם לא יותר אני פשוט חייב לדעת כי וואלה זה 1300 שקל + דלק נסיעה מהצפון הרחוק לפנדה מחשבים בחיפה : 1. האם אני ירגיש איזשהם הבדלים בין המסך הזה למסך 2ms במשחקי מחשב ? [ כי אני מתכוון לשחק הרבה במחשב הבא ] 2. האם בכלל כדאי לחכות חודשיים ולקנות מסך אחר שייצא ? ואם בכלל ייצא מסך באיכות יותר טובה במחיר דומה ?

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by MORIEL,

תגידו חבר'ה, איך כל אחת מהחברות האלה: dell neovo acer mag אני מתכוון בתור מסך מחשב LCD. תודה MORIEL

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. עומד לקנות מחשב חדש - I7, GTX 1080. התקציב: עד 3000 +-. מעדיף כמה שפחות למען האמת. שימוש: הכל. כותב הרבה קוד, רואה הרבה סרטים, מתכנן לשחק הרבה חשבתי על הAsus MX299Q. זה 29" אולטרהוויד. בסה"כ קראתי בעיקר דברים טובים. רוצה להמנע מלקחת שני מסכים. אם כבר אני אקח שלושה. הקו הבודד באמצע התצוגה יהרוג אותי. מצד שני העלות כבר גבוהה בהרבה ( 4000+- כולל זרוע לשלושה מסכים ) זהו בערך. אז תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  25. Started by אדי44,

שלום מבקש המלצה למסך "22 עם תאורת LED במחיר של 1000 -+ שח" . מיועד בעיקר לאינטרנט ,הוא ישדרג מסך "17 לא רע . האם יש הבדל משמעותי באיכות התמונה בין מסכי המחשב עם תאורת לד לרגילים ?.או שזהו בעיקר גימיק. עד עתה זה מה ניתקלתי : 1- סמסונג EX2220 2- פיליפס 222EL1SB מי המומלץ מבין שניהם ,והאם יש מועמדים נוספים טובים יותר.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים