עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by carpedm,

היי, האם יש מישהו שיש לו את המסך הזה ויכול לתת לי רשמים א. לגבי ביצועים שלו (בעיקר לגבי סרטים) יש לי חשש כנראה בלתי מוצדק מזמן תגובה של 8ms ב. האם מישהו יכול להעלות לפורום או לכוון אותי לקישור בפורום שיש תמונות של המסך הזה (הייתי שמח לראות אותו מחוץ לקונטקסט של פרסומות)

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by ofer40,

היי לאחר שקיבלתי הבהרות בנוגע למסך הנ"ל החלטתי לנסות את מזלי במכרז והצעתי 1450 שקל לפני משלוח. אתמול קיבלתי הודעה שכמעט זכיתי אבל היו הצעות גבוהות יותר. היום הצעתי אותו מחיר וזכיתי כי כנראה זה המחיר שחיון יכולה לחיות איתו. מה שכן בוואלה הצעתי אותו מחיר והוא לא התקבל. אני מקווה שעשיתי החלטה נבונה כי זו פעם ראשונה שאני עובר מ CRT ל LCD. תודה

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. שלום רב, יש לי 2 מסכים, ואת שניהם אני רוצה לחבר למחשב תוך שימוש בחיבור ה-DVI שלהם. יש לי כרטיס מסך אחד במחשב GF 8500GT עם DVI ו-VGA. אין לי על הלוח כרטיס מסך מובנה. יש לי כמה מתאמי DVI, אבל גיליתי שכולם מתאימים למצב ההפוך - שבו רוצים לחבר מסך בחיבור VGA ליציאת DVI בכרטיס מסך. השאלה מה עושים? יש למישהו רעיון? ??? למה אני רוצה לעשות כך? כי 1. את המסך הראשי שלי אני רוצה לחבר ב-DVI, בשביל איכות תצוגה. המסך המשני, יש לו חיבור VGA ו-DVI, אבל אני מחבר אותו לעוד מחשבים (לצורכי בדיקה) ואז, אני צריך שיהיה לי את חיבור ה-VGA פנוי בשביל המחשבים האחרים, אז אני צריך לחבר אותו למחשב הראשי שלי עם חיבור ה-DVI.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  4. שלומות לכולם, אחרי שסבלתי מכאבי ראש לא מוסברים כתוצאה ממעבר למסך שמואר ע"י LED, במקום הניאון הרגיל, וסבלתי ממכאובי ראש בלתי עוברים ועייפות בעיניים נתקלתי בלינקים הבאים. משום מה, בעברית לא מצאתי מספיק חומר, אז אני מעלה את העניין למודעות הצרכן הישראלי. ההסבר ההמצא ביותר נמצא באתר הבא, לרבות כיצד ניתן לבחון בצורה קלה--פשוט לכוון את הפרביו של מצלמה דיגטאלית ולראות איך הוא מקפץ: http://www.squidoo.com/led-backlight-flicker מסבתר, שמסכי LED, בכל הנוגע לראיה שלנו הם למעשה חזרה לתקופת ה-CRT, וישנם אנשים שפשוט לא מסוגלים להשתמש בהם. נא לשים לב, שהמרצד הראשי באתר הזה הוא חביב הקהל כאן. לא אחר מאשר DELL 24 האהוב - שימו לב איך הוא מרצד... אתר נוסף אשר טוען כי PSA: LED-Backlighting Ca…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by Bagheera,

לפחות לפי המאמר כאן נראה שיש עיקוב בהצגת התמונה על מסך LCD שיכול להגיע למספר מילישניות בחלק מהמסכים. למרות שישנם מסכים שמצטיינים כמו ה VX922. מסכי הLCD כמעט תמיד פיגרו טיפה אחרי מסך CRT ואף פעם לא עברו אותו. אין קשר בין זה לבין זמן התגובה של הפיקסלים אלו שתי נתונים שונים.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by MORIEL,

תגידו חבר'ה, איך כל אחת מהחברות האלה: dell neovo acer mag אני מתכוון בתור מסך מחשב LCD. תודה MORIEL

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by pms1,

שלום עיקר השימושים שלי זה word קריאת מסמכים באיזה מהמסכים יהיה יותר נוח לעיניים לקרוא ? מבחינת גודל נקודה שלא יהי קטן מידיי ? חדות ? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by proevo4ever,

היי, אני כרגע משתמש בכבל HDMI והבנתי שכבל DP יכול לשפר את הרץ של המסך, ייתכן?

9. שלום לכולם, אני שוקל לקנות את המסך הזה, לצורך משחקים סרטים ותיכנות.. איך המסך הזה באופן כללי? מבחינת מחיר/תועלת ושמעתי שמסכי 22 לא משתלמים במיוחד.. למה? בנוסף, הבנתי שהמסכים הרחבים לא נתמכים ע"י חלק מהמשחקים..- משחקים חדשים? משמעותי?

• 27 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by vila,

שלום רב, אני רואה שיש הרבה המלצות לא לקחת את הפנל הפשוט והפחות טוב. לפי מה שראיתי - בפנלים שנחשבים יותר טובים קצב הרענון הוא בדרך כלל 8MS, האם זה משמעותי? האם מסך שצריך להתאים למשחקים צריך להתחשב בנתון זה? האם זה לא אזהרה ממריחות? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. הבנתי שהמסך מומלץ ואני מהחלט מעוניין, בנוסף אני עוקב אחרי העצה החוזרת בפורום שהדבר הכי חשוב לפני שקונים מסך זה ללכת לראות אותו... בזאפ לא מצאתי חנויות באזור הדרום שמוכרות אותו, או בכלל, רוב החנויות אינטרנטיות ואין להן תצוגה. מישהו מכיר חנות (עדיף בדורם, לא חובה...) שאפשר לראות את המסך בתצוגה שלה? תודה מראש. גבע טל.

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by Oxygen87,

יש לי אפשרות להביא אותו חדש ב-400 שקל. זה מסך 19 ואני בעיקרון צריך אותו כי המסך שלי מקרטע שאני משחק במשחקים. המסך הזה יעבוד חלק במשחקים ? נ.ב זה דיי דחוף להיות מחר זה כבר לא יהיה רלוונטי

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. אני מעוניין מאד לרכוש את המסך הזה , אבל אני רגיל לעבוד על רזולוציה נמוכה יותר מהמקסימלית (הטבעית) והנה זה מה שקראתי באתר PRAD: The ViewSonic VP930 doesnt offer any interpolation settings by itself. Resolutions other than the native resolution of 1.280 x 1.024 are always scaled to full screen. Since the resolution of 1.280 x 1.024 has an aspect ratio of 5:4, other resolutions whose aspect ratio is 4:3, for example 1.024 x 768, will be displayed slightly stretched. If the monitor is connected digitally, users can also make interpolation settings via the menu of the graphics card driver. Whereas in analog mode, there is no way of influencing the way resolutions other than t…

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by maor24,

תראו קניתי לא מזמן את המסך הזה Samsung SyncMaster 226BW ועד עכשיו אני מבסוט ממנו ולפני שקניתי אותו קראתי בכל מיני מקומות שזה המסך 22 אינץ' הכי טוב שקיים והוא מסך מעולה וכו'. היום מישו אומר לי שהמסך הזה לא משו.. זה נכון או חרטה???? כי בהרבה מקומות ששאלתי אנשים שמבינים ובדקתי באינטרנט ביקורות הרבה היו מרוצים ממנו ואמרו שזה המסך הכי טוב ל-22 אינץ'..

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by חיים_23,

שלום אני צריך המלצה למסך 22 אינצ' עד סכום של 800 ש"ח השימוש - אינטרנט סרטים וכו' מה שחשוב שיהיו לו כניסות usb ועדיפות (אם עדיין יש היום בשוק) למסך עם מצלימה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  16. Started by haim6130,

מהי הרזולוציה הכי גבוהה ל 22" ? נגיד ל 19" יש 1280X1024...

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. אני קונה PS4 לבן בקרוב בנוסף למחשב, החלטתי שזו השקעה משתלמת ובא לי לשחק את האקסלוסיביים, ובמיוחד פשוט נשבר לי לחכות לGTA V למחשב וכל עניין הדחייה הנוספת הזה עצבן אותי. המסך שלי הוא samsung sm s22b300 - די ישן אבל פאנל מצויין ואני לא רואה שום צורך להחליף אותו בקרוב. ראיתי שכל מפצלי הHDMI תומכים ב12 ביט לערוץ בלבד... כמובן שזה לא יעבוד עם המחשב וגם לא עם הPS... למחשב יש 32 ולPS אני מניח שגם. האם למישהו יש מושג היכן ניתן להשיג אחד שתומך 32 ביט במחיר נורמאלי? (במסך אין HDMI אבל יש DVI שזה אותו דבר בדיוק, ויש לי מתאם לHDMI.) המון תודה!

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by xeyt,

אוקי אני הולך לקנות מסך LCD 19 8MS כנראה proview או סמנסונג עכשיו יש שתי אופציות יש את ה מסך רחב שהוא עולה סך הכל 90 שקל יותר והמליצו שם מאוד עליו פשוט לא הייתי בטוח ויש כמובן את הרגיל מה עדיף?

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by harbinger,

כי לפי מה שאני הבנתי ה BWX יש לו גם רכזת USB מובנת , אז אם כל השאר אותו דבר לא עדיף לקחת אותו?? כי אני לא ראיתי הבדלים אחרים... אני יביא קישור... תקנו אותי אם אני טועה http://www.samsung.com/us/consumer/detail/features.do?group=computersperipherals&type=monitors&subtype=lcd&model_cd=LS22MYKRFV/XAA http://www.wellcom.co.il/catalog/product_info.php?language=he&products_id=7023

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by Magicians,

יש מלא מסכים כאלה ואני מתקשה בבחירה.. חשוב לי בעיקר למשחקים וסרטים/סדרות איזה מסך מומלץ....? עדיפות לקנות בארץ, כי בחו"ל יכול להסתכן במסך פגום ויהיה קשה להחליף (?)

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  21. ערב טוב, אני מחפש מסך מחשב עם פאנל איכותי, שישמש לגלישה באינטרנט ועבודה משרדית. יש לי ניסיון טוב מאוד עם מסכי DELL ואשמח להמלצה על מסך שלהם. גודל: 23" של DELL תקציב: 600-700 ש"ח בנוסף אשמח מאוד גם להמלצה למסך נוסף גדול יותר (25"-27") גם אם הוא יחרוג מהתקציב בכמה מאות. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  22. Started by eliil1,

1) SAMSUNG 2243BW 2)SAMSUNG T240 3)SAMSUNG 971P 4) DELL E248 5)DELL 2208 -------------- כרטיס מסך: 4850 / 9800GTX+ זכרון 4 GB 2*2 E8400 מעבד מטרות: משחקים,סרטים, קריאה טקסטים וכו'... מה הכי עדיף? לפי מה שהבנתי , ל2243 המריחות ממש קטנה , ולT240 למשל היא גדולה...אבל אני ממש לא בטוח בזה , ואני חייב הצעה ממישהו שמבין. תודה.

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by TAsn,

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=10336 אני משתמש הרבה במחשב, רואה סרטים\סדרות וקורא הרבה מאוד טקסט (מתכנת). יושב לפעמים 12 שעות ביום על המחשב (בימים עמוסים). מה דעתכם? מסך טוב? אם מדובר על 500 שקל או העיניים שלי, אני מוכן להשקיע עוד כסף מה דעתכם?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. כבר זמן רב שאני מתלבט לגבי הקנייה של המסך הזה. אך יש מספר דברים שקצת מרתיעים אותי. כרגע אני עם מסך 19 אינץ' של פיליפס ברזולציה 1440X900. השימושים של הם משחקים סרטים מוזיקה תכנות אינטרנט ועוד. העניין הוא שאני לא נוהג לשדרג את מחשב כל שנה זה לא בראש סדר העדיפויות שלי. עכשיו השאלה היא כזאת, בהנחה שעכשיו אני מוכן להוציא סכום כסף לא מבוטל על מחשב(נגיד עד 5K) פלוס המסך שזה עוד 2.3K בערך, ואני לא הולך לשדרג את המחשב ב-3 שנים הקרובות לפחות. השאלה מה עדיף, להישאר עם מסך 19 ברזולוציה כזו שיכול להיות שגם בעוד 3 שנים יהיו משחקים שיעבדו עליו על הגדרות מינימליות ואולי אפילו טיפה יותר, או לקנות מסך FULL HD וכבר בשנה הבאה כנראה להרגיש ירידה ניכרת של ביצועיים, שלא לדבר על ההגדרות שאני אשח…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by AmitDanan,

ערכתי את השאלה למטה

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.