עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. אז ככה התקציב שלי הוא 1400 שקל אבל מחול זאת אומרת שמסך שעולה פה בארץ 2000 -2500 עולה לי הרבה פחות מחול כבר בדקתי כמה אני ממש אוהב את LG ראיתי את השלישיה החדשה שלהם של ה3D ורציתי לדעת מה אתם חושבים עליהם (ראו באתר של LG) אני צריך את המסך בעיקר למשחקים ואחר כך סרטים אבל אני רוצה את כל חווית המשחק ככה שאם יש 3D אני יהיה מאוד מאוד שמח! הגדלים לא הכי משנים העיקר שיהיה יותר מ22 ולא יותר מ27 (אני יושב דיי קרוב למסך)

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by yitshak,

מתלבט בין אלה: BenQ GL2460 ב 521 ₪, או BenQ GL2460HM ב 585 ₪, לא יודע מה ההבדל ביניהם, "24, טכנולוגית LED, מצאתי המון המלצות חיוביות על הדגם הזה Samsung S24F350FH ב 585 ₪, מעט יותר קטן "23.5, המחיר הכי נמוך לטכנולוגית PLS שנחשבת יותר טובה, אבל היות והדגם חדש לא מצאתי הרבה המלצות Dell P2414H, גודל "23.8, טכנולוגית IPS, אבל המחיר קופץ ל 768 ₪ פתוח גם לשמוע הצעות לדגמים אחרים שנמכרים באייבורי, היות והרכישה היא מאילת ללא מע"מ: https://eilat.ivory.co.il/catalog.php?orderBy=priceLow&act=cat&id=2602&filters[1000][]=4603&filters[1000][]=1056&filters[1000][]=3169&filters[1000][]=1001&filters[1000][]=4419

3. Started by andrei21,

משדרג מסך מ22 אינטש, מטרות, אינטרנט, סדרות... טיפה משחקים פעם ב , כגון אסטרתגיה בתורות, RPG,פחות רייל טיים אז לדעתי קצב רענון וזמן תגובה פחות חשוב, אבל אני לא מבין גדול במסכים, ולא בא לי שהמסך יתחיל להקרע בסרטים סדרות ומשחקים הדגש על איכות תמונה ונוחות לעיניים, זווית צפייה אנכית, כיוונון גובה וזוית המסך אנכית . תקציב עד 1200שח רצוי כמה שפחות אם אפשר תודה

4. Started by niv0us,

אני מחפש מסך LCD בגול של 20-22 אינצ' בעיקר לצורכי מחשב, אבל גם לצפיה בסרטים דרך המחשב. אני רוצה לחבר את המסך הזה גם לטלויזיה(ממיר של יס). השאלה עד כמה רואים טובים טלוויזיה במסכי מחשב, ואולי כבר עדיף לקנות מסך LCD 17-19 למחשב ולקנות בנוסף טלוויזית LCD לחדר. אני מחפש לא לבזבז יותר מידי כסף. ומעדיף מסך שיוכל לשמש גם למחשב וגם טלויזיה. ואם לא אני לא רוצה לעבור את הסכום של 7000 שקל. בתודה מראש ניב.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by ofer40,

היי לאחר שקיבלתי הבהרות בנוגע למסך הנ"ל החלטתי לנסות את מזלי במכרז והצעתי 1450 שקל לפני משלוח. אתמול קיבלתי הודעה שכמעט זכיתי אבל היו הצעות גבוהות יותר. היום הצעתי אותו מחיר וזכיתי כי כנראה זה המחיר שחיון יכולה לחיות איתו. מה שכן בוואלה הצעתי אותו מחיר והוא לא התקבל. אני מקווה שעשיתי החלטה נבונה כי זו פעם ראשונה שאני עובר מ CRT ל LCD. תודה

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by Konst1988,

שלום לכולם. אני מעוניין במסך 23-24 איכותי, אך איני יכול למצוא איך אני יכול לדעת איזה פאנל יש למסכים? זה לא כתוב לא באתר של סמסונג ולא באתר של LG.(או לפחות לא במקום שאני הצלחתי למצוא). אני אודה לכם אם תוכלו להגיד לי מה הפאנלים שלהם או איך לברר? ניסיתי לחפש באתר שכתוב בסטיקי אבל זה לא מצא אף אחד מהם. המסכים: E2350T P2370MS XL2370HD BX2450 BX2335 תודה לעונים.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by eyazlaz,

שלום, עוד כבערך שבוע אני נוסע לשוויץ, וראיתי שם מסכי 144hz בחצי מהמחיר בארץ, עכשיו השאלה היא, נגיד שאני קונה שם מסך, לדוגמא: ה-ASUS VG248QE או ה-BenQ XL2411Z, איך אני יכול להביא אותם איתי לארץ? מישהו פעם הביא איתו מסך לארץ? אם כן איך? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by most,

שלום, כןכן לא התחרפנתי יש לי בשני חנויות מסוימות הנחה של 30% ראיתי שרוב המסכים בגדלים של 22-23" נעים באזור ה 1000 ש"ח כמו סמסונג 2333SW ,2243,BENQ E2200HD, CHIMEI 24ED את כל אלו אני יכול להשיג ב 30% פחות (הלוואי ויכולתי את ה DELL ) יש איזו המלצה למי מהם? אגב את ה CHIMEI שהוא 24 (23.6) בפורמט 9:16 אני יכול להשיג ב 600 ש"ח בלבד (חדש ועם אחריות יבואן) עוד ראיתי מסך של פוג'יקום - מישהו מכיר ? טוב? גרוע?

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by Magicians,

יש מלא מסכים כאלה ואני מתקשה בבחירה.. חשוב לי בעיקר למשחקים וסרטים/סדרות איזה מסך מומלץ....? עדיפות לקנות בארץ, כי בחו"ל יכול להסתכן במסך פגום ויהיה קשה להחליף (?)

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  10. השבוע היו הכרזות של מסכים חדשים של שני החברות הללו כאשר השינוי המפתיע הוא שLG מספקת כעת מסכי IPS מישהו יודע מחירים ?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by ^GunX^,

http://www.samsung.com/au/products/monitors/tft/730bf.asp http://viewsonic.com/products/desktopdisplays/lcddisplays/xseries/vx724/#features הזמן תגובה לא ממש חשוב לי - העיקר שיהיה 8 או פחות , יותר חשובה לי האיכות תמונה ושלא יעייף את העין. ד"א מה ההבדלים בין ה730BF ל730B חוץ מהזמן תגובה?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by tood24,

היי, חשבתי על LG או סמסונג יתאים? חובה FHD.?או יספיק HD בלבד

13. השימושים שלי מהמסך יהיו בעיקר משחקים סרטים אני הרבה קורא כתבות באנטרנט ודרך תוכנות כמו WORD וACROBAT READER. חשוב גם שלא יאמץ את העיניים יותר מידי. תעזרו לי להחליט... ???

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by Armageddon1,

לא יודע אם נכון להשתמש במילה כיול , אין לי מכשיר כיול ואני לא מבין בזה . אבל ראיתי בכל מיני אתרים ופורומים שנותנים הגדרות מסוייומות ויש גם קובץ icc\icm מצורף . עד כמה זה יכול באמת להשפיע על הצבעים והאיכות תמונה אם אני מוריד כאלה קבצים ומעלה אותם ב color management ? יש איזה תוכנת כיול חינמית שפחות או יותר מכיילת את המסך? או שזה בכלל לא משנה למשתמש ביתי שלא מתעסק עם גרפיקה ותוכנות גרפיות ?

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by __MIKO__,

בהגדרות מסך שלי במחשב יש אפשרות כמובן ל4:3 או 16:10 , לעומת זאת רוב המסכים היום הWIDE הם ב16:9 , אז בעצם על מה צריך ללכת? האם בעצם ההגדרות מסך הם בהתאם לכרטיס מסך או המסך ואם אקנה מסך 16:9 אוכל להגדיר אותו גם ב16:9 ? [br]פורסם בתאריך: 13.10.2009 בשעה 16:54:21 שאלה נוספץ אני עובד ע ם מחשב P4 2.4 512Kהאם צריך כרטיס מסך שונה מהgeforce4 mx440 שיש לי?< ואם כן איזה (AGPX4 X8? )

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. אהלן מחפש לקנות מסך 24 אינץ שמיועד בעיקר לעבודה(תכנות) וגם קצת צפייה בסרטים\סדרות . התקציב הוא עד 800 שקל, מה מומלץ בסכום הזה? תודה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. שלום אני הולך לקנות מסך "19 של Samsong או של LG ואני רוצה לדעת מה הכי כדאי לי לקנות לגיימינג-מסך בעל איכות אך לא יקר מ-1000 ש"ח... מישהו יכול לעזור לי בבחירה? מהי רזולוציה ומה הרזולוציה המומלצת ולא יקרה מידי לגודל "19 , ואיך מחליטים איזה יחס ניגודיות הוא הטוב ביותר במחיר המשתלם ביותר? ולסיכום: עזרו לי לבחור מסך LG או Samsong עד 1000 ש"ח, ובעל איכות!

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. נדרש מסך 24" לחדר לסטודנטית, בעיקר word וצפיה בהרצאות בוידאו. המסך ישב על שולחן ויחובר למחשב נייד (שאמור לשבת סגור בצד) ולמחשב יציאת Micro HDMI בלבד. רוצים רק Dell (מרוצים מהאיכות, מהאחריות וכו'). ממעט הביקורות לא מצאתי חסרונות ל-SE2419H, אבל לא הצלחתי להבין מהביקורות אם הוא מבריק במיוחד ועלול להוות בעיה אם יש מקור אור ישיר שמכוון אליו (במקרה הזה- יש אור ישיר שמכוון אליו ואין ככ מיקום אחר למקם את המסך). אשמח לשמוע ביקורות אם מישהו שמע/ראה/התנסה או לקבל המלצה על מסך 24 אחר של Dell - באותו טווח מחיר (עד 800 ש"ח). לא צריך תכונות ארגונומיות מיוחדות, גם לא צריך תליה על קיר. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  19. שלום, מחפש מסך זול וטוב שישמש אותי למטרות מאוד רגילות ומשרדיות, כמו: גלישה באינטרנט, עבודה באופיס וכדומה. הדרישה היחידה שלי שהטקסט יהיה חד וברור ככל האפשר. לא מעניין אותי צבעים, אלא פונטים חדים וברורים כמו ב CRT רגיל. הגודל 17 או 19, לפי המלצתכם. אני לא הולך לצפות בסרטים (מחובר לטלויזיה), לערוך גרפיקה או לשחק דרכו. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. ח'ברה בבקשה תענו לי על השאלה הזאת שמשגעת אותי ואני לא יודע איזה מסך לבחור מה ההבדל בין מסך שהוא Full HD ומסך רגיל כלומר פחות מ 1920x1080. מה ההבדל?? תודהה

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by Bagheera,

לפחות לפי המאמר כאן נראה שיש עיקוב בהצגת התמונה על מסך LCD שיכול להגיע למספר מילישניות בחלק מהמסכים. למרות שישנם מסכים שמצטיינים כמו ה VX922. מסכי הLCD כמעט תמיד פיגרו טיפה אחרי מסך CRT ואף פעם לא עברו אותו. אין קשר בין זה לבין זמן התגובה של הפיקסלים אלו שתי נתונים שונים.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. שלום יש לי בעיה במסך lg דגם 43ud79 הבעיה משגעת אותי לפני יומיים שמתי לב שיש לי בעיה במסך והיא שחצי ממנו או חלקים ממנו או לפעמים כולו נהיה שחור אני איצרף תמונה של הבעיה היחלפתי כבל displayport איפסתי הגדרות מסך אך זה לא עזר הבעיה נמשכה יומיים אחרי זה היחלפתי מסך שמתי את המסך הבעייתי בצד ובמקרה היה לי מסך חדש של פליפס כשמתי אותו במקומו אין כבר שום בעיה דיברתי איתמול עם שירות הלקוחות של lg ואמרו לי שבעוד שבועיים בא טכנאי לתקן את המסך אז בשביל להיתכונן להגעת הטכנאי היחזרתי את המסך של lg ומה שמוזר כבר שלושה ימים נכון למועד כתיבת הודעה זו אין שום בעיה והמסך עובד תקין חשוב לי לציין שיש לי שני כרטיסי מסך של asus 1080ti לפני שקרתה הבעיה קיבלת…

23. Started by The incredible,

כמה שווה מסך של AOC LM728?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by GALITT2000,

1. http://www.wallashops.co.il/%D7%9E%D7%A1%D7%9A-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-24-BENQ-LED-%D7%93%D7%92%D7%9D-GL2450-DVI-VGA/pi1DE39673D3 2. http://www.wallashops.co.il/%D7%9E%D7%A1%D7%9A-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-24-CROWN-%D7%93%D7%92%D7%9D-238DX/piMF238DX שניהם עולים באזור ה 650, שזה בערך התקציב שלי, אודה לכם על עזרתכם.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  25. Started by דקל,

שלום מבקש המלצה מסך שימוש משרדי , אני יושב שעות מול המחשב כל יום יש לי מחשב עם כניסת hdmi ו- vga האם לגבי רמקולים כדאי בנפרד או כחלק מהמסך? תקציב גמיש - ראיתי כי מסכים טובים מתחילים ב- 800 ש"ח קיבלתי המלצות על 2 מסכים אבל אשמח לקבל המלצה גם על אחרים 1. s24c650 של סמסונג - הבנתי כי מגיע עם רמקולים ו-hdmi 2. p2414h של dell - הבנתי כי ללא רמקולים

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים