עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. יש לי הזדמנות לקנות מסך U2715H בחצי מחיר - ללא מעמד . יש לי מסך U2414H האם המעמד של U2414H יתאים ? תודה מראש ! בכבוד רב, swg .

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by The incredible,

כמה שווה מסך של AOC LM728?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. אשמח לקבל המלצה למסך FHD 37-42 אינץ אין צורך במהירות רענון גבוהה מ60hz אני מאוד לא בקיא במחירי המסכים כיום אז נניח ואני מחפש משהו באזור ה1500 שקל, אם זה מעל או מתחת ל1500 אז ממש לא נורא, סתם זרקתי מספר. המסך ישמש גם לצפייה בטלוויזיה עם חיבור HDMI וגם למשחקי מחשב (המטרה כמובן שעל משחקי המחשב הוא ייתן תצוגה יפה מאוד) כיוון שהמסך ישמש גם כטלוויזיה, אני אצפה בו מזוויות שונות, אז אשמח להמנע ממסך שצפייה מזווית מסוימת בו יוצרת בעיה. אין צורך בתמיכה ברזולוציה גבוהה מ1920*1080 (אני מניח שהדרישה של FHD שקולה לזו). יחובר למחשב עם 970GTX 4GB . תודה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  4. Started by eranir,

לשמחתי הרבה הגעתי היום הביתה והתקנתי את המסך החדש. התהליך עבר בשלום יחסית (למעט העדר כבל החשמל בקופסה, איך לעזאזל זה קורה?) עד שהתחלתי לבדוק לנוכחות פיקסלים שרופים. איך שאני צובע את המסך בשחור קופץ לו פיקל לבן חמוד (5 ס"מ מקצה המסך השמאלי, 10 ס"מ מלמעלה). כמובן שמאותו רגע לא יכולתי להסיר ממנו את עיני, כך שקשה לי לשפוט עד כמה קשה להתעלם ממנו. תמונות, סרטים, הכל - העיניים שלי תפוסות עליו חזק. רציתי לשאול את חסרי המזל שביניכם שנתקלו בתופעה דומה - עד כמה מתרגלים ושוכחים עם הזמן? עד כמה זה מפריע בסרטים וכדומה? בעל החנות היה ממש סבבה והבטיח מלכתחילה להחליף את המסך בכל מקרה של פיקסלים מתים (לא רק 6 כמו באחריות של דל), אבל עכשיו אני מתלבט. הוא היה כ"כ נחמד שאני מרגיש לא בנוח להשא…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by ac1240,

כותרת תודה לא משנה אפשר לנעול

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. היי מחפש זוג מסכים לשימושים בסיסיים ולעריכת סאונד עם תוכנת קיובייס, לא למשחקים בתקציב של עד 1500 ש"ח לשניהם ביחד פרטי מערכת: כרטיס מסך מובנה עם מעבד i5 4590 יש יציאת vga dvi ו hdmi

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by Kziza,

אני מצטער אם זה לא המקום אבל לא ממש ידעתי איפה לשאול את זה... אז נשבר לי המסך של המחשב הנייד ואני לא ממש יודע באיזה חנויות כדי לי לתקן את זה או בכלל באיזה חנויות אפשר בכלל לתקן את זה... תודה מראש על העזרה.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by guuner,

היי. אבא שלי צריך טלויזיה לסלון,היתה לנו אחת של MATZ שנקנתה לפני כשלוש שנים ועם הזמן נהיו לה כמו מסכים מפוצלים(משהו שקשה להסביר),וקווים מוזרים על כל המסך,עם הזמן זה נהיה יותר גרוע ועכשיו כבר אי אפשר להשתמש בה. מחפש משהו בסביבות ה1000 שקל עם חריגה קטנה. צריך חיבור VGA וUSB,משהו שיש בכל מסך טלויזיה היום,מה הכי טוב שאפשר להביא בתקציב הזה? דעתכם על המסך הבא? http://www.getit.co.il/Prod/76316/12

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by rtirti,

שלום אני צריך המלצה על מסך מחשב עד 2,000 ש"ח וזה עם החריגה. חשבתי עליו http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=736008 איך הוא?? והאם יש טוב יותר??

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. יש לי מסך dell 2209wa שהתקלקל לאחרונה, לכן פתחתי קריאה במוקד השירות של דל (רכשתי מפנדה אשר מוכרים מסכים המיובאים ע"י אומניטק). הם אמרו שאני לא יכול להגיע בכוחות עצמי אל המעבדה, אלא הם צריכים לפתוח קריאה ורק אז טכנאי יחזור אלי. יותר מאוחר חזר אלי נציג שירות ואמר לי שאמורים להגיע אלי הביתה עם מסך חדש, שמחתי והופתעתי מטיב השירות. אך לאחר מכן יצרו איתי קשר מאומניטק ואמרו לי שהם צריכים להזמין חלק מחו"ל ורק כאשר הוא יגיע לארץ, יגיע טכנאי אל הבית שלי וינסה לתקן את המסך - התירוץ הזה נשמע לי די הזוי, כיוון שהם לא יודעים איזה חלק הינו החלק התקול, וחוץ מזה מדוע יש להזמין חלק מחו"ל למסך כה פופולרי? האם אתם נתקלתם בתהליך דומה בעת מימוש אחריות על מסך דל המיובא ע"י אומניטק? האם יש ד…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by maor24,

תראו קניתי לא מזמן את המסך הזה Samsung SyncMaster 226BW ועד עכשיו אני מבסוט ממנו ולפני שקניתי אותו קראתי בכל מיני מקומות שזה המסך 22 אינץ' הכי טוב שקיים והוא מסך מעולה וכו'. היום מישו אומר לי שהמסך הזה לא משו.. זה נכון או חרטה???? כי בהרבה מקומות ששאלתי אנשים שמבינים ובדקתי באינטרנט ביקורות הרבה היו מרוצים ממנו ואמרו שזה המסך הכי טוב ל-22 אינץ'..

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. טוב.. אחרי שאיחרתי את המועד בקנייה של הדל הרגיל, ועכשיו שלHC יש באגים, מה לקנות ?? אני יכול להגדיל את התקציב אבל לא בצורה משמעותית.. בינתיים אם אפשר הצעות למסכי 24" שיפעלו טוב בעיקר בסרטים (HD) ולגלישה באינטרנט.. לגבי משחקים- מתי שאני אקנה מחשב חדש (אולי בחופש ) אז אני אצטרך את המסך גם למשחקים, אז צריך שהמסך יפעל גם טוב למשחקים.. תודה

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. אני מחפש חנות כלשהי שאפשר לצפות במסך הזה, וכל מקום שאני מתקשר אומרים לי שאי אפשר לצפות.. אני משתגע

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by somsomlo,

שיהיה פאנל טוב... והעיקר שלא יעשה סחרחורות וכאבי ראש כמו שהמסך CRT שיש לי עכשיו עושה. לא משחק משחקים אבל נראה לי שכל מסך שיש היום יתאים למשחקים.. ואם לא אז עדיף שיתאים למשחקים במידה ויצא לי להתקין איזה משחק. תודה.

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. כבר זמן רב שאני מתלבט לגבי הקנייה של המסך הזה. אך יש מספר דברים שקצת מרתיעים אותי. כרגע אני עם מסך 19 אינץ' של פיליפס ברזולציה 1440X900. השימושים של הם משחקים סרטים מוזיקה תכנות אינטרנט ועוד. העניין הוא שאני לא נוהג לשדרג את מחשב כל שנה זה לא בראש סדר העדיפויות שלי. עכשיו השאלה היא כזאת, בהנחה שעכשיו אני מוכן להוציא סכום כסף לא מבוטל על מחשב(נגיד עד 5K) פלוס המסך שזה עוד 2.3K בערך, ואני לא הולך לשדרג את המחשב ב-3 שנים הקרובות לפחות. השאלה מה עדיף, להישאר עם מסך 19 ברזולוציה כזו שיכול להיות שגם בעוד 3 שנים יהיו משחקים שיעבדו עליו על הגדרות מינימליות ואולי אפילו טיפה יותר, או לקנות מסך FULL HD וכבר בשנה הבאה כנראה להרגיש ירידה ניכרת של ביצועיים, שלא לדבר על ההגדרות שאני אשח…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by vila,

שלום רב, אני רואה שיש הרבה המלצות לא לקחת את הפנל הפשוט והפחות טוב. לפי מה שראיתי - בפנלים שנחשבים יותר טובים קצב הרענון הוא בדרך כלל 8MS, האם זה משמעותי? האם מסך שצריך להתאים למשחקים צריך להתחשב בנתון זה? האם זה לא אזהרה ממריחות? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by shimi58,

לפני מספר ימים קבלתי את המסך ולאחר שכילתי אותו בעזרת eay1 התוצאות מדהימות באיכות ודיוק הצבעים זויות הצפיה העיניים אינן מתעיפות לאחר שעות רבות של עבודה.עיקר השימוש שלי כצלם עיבוד תמונות דיגיטליות ועריכת וידאו ברמה מקצועית.למרות מחירו (3700 ש"ח) מומלץ מאוד לכל שימוש.

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by pms1,

שלום עיקר השימושים שלי זה word קריאת מסמכים באיזה מהמסכים יהיה יותר נוח לעיניים לקרוא ? מבחינת גודל נקודה שלא יהי קטן מידיי ? חדות ? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by TAsn,

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=10336 אני משתמש הרבה במחשב, רואה סרטים\סדרות וקורא הרבה מאוד טקסט (מתכנת). יושב לפעמים 12 שעות ביום על המחשב (בימים עמוסים). מה דעתכם? מסך טוב? אם מדובר על 500 שקל או העיניים שלי, אני מוכן להשקיע עוד כסף מה דעתכם?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by AmitDanan,

ערכתי את השאלה למטה

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. יש מחיר מבצע עכשיו על המסך הזה ויוצא מחיר סופי כ 2150 ורציתי לשאול מה דעתכם על המסך הזה? ישמש אותי בתור טלויזיה לחדר נטו לסרטים/סדרות, לדעתכם שווה לקחת אותו? או לחכות ל Black Friday?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. שלום לכם, רציתי עזרה בבחירת מסך למחשב שלי. דברים שחשוב לי: שיהיה איכות יפה לצבעים וגם שיהיה ביצועים טובים. אני לא כל כך מבין בתחום, אז אשמח לעזרה.. דבר נוסף שחשוב לי, שאוכל להחליף 2 input-ים בין ה-PC ל-PS4. הכ. מסך של ה-PC שלי הוא GTX 1070. תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. שלום לכולם ! מבקש עזרה בהתאמת מסך מחשב ללפטופ . כרגע מחבר מסך 21 ישן עם זוית צפיה גרועה. שימוש עיקרי צפיה בזום , גלישה באינטרנט ,תוכנות קלות , אקסלים, וורד תמונות וכו'. ללא משחקים כלל. תקציב בערך 1200 שח . הכיוון מסך 27 מתלבט אם כבר ויש יתרונות לקעור . ומעוניין בכל זאת לשלב גם את המסך של הלפטופ . את המסך הישן אתרום. נתונים נוספים : חיבור ללפטופ dell Inspiron 5593 . יש type c דור ראשון (נתונים בלבד). רזולוציה מקסימלית 1920x1080. יש בדגם הזה כרטיס מסך MX230 Nvidia בנוסף לאינטל דור 10 . חובה מבחינתי כיוונים . בעבודה משתמש עם 2 מסכים מהדגם הזה "HP EliteDisplay E243" . שהוא אחלה…

24. אני מדבר על המסכים הזולים -400 דולר כולל משלוח לארץ. האם יש מישהו יכול לתת לינק/שם של מסך מומלץ?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by avinatbezeq,

יש מכירה של T260 במחיר טוב דרך קופ"ח הכללית. כמובן שזה TN והדל-ים עדיפים, אבל זה זריז, זול וזמין.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.