מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,887 דיונים בפורום זה
-
הי לכולם יש לי כרגע מחשב שמחובר אליו מסך מחשב אחד, ליציאת ה-DVI שלו. אני רוצה לקנות בנוסף למסך הקיים הזה גם טלויזיה, ושגם היא תחובר למחשב, ליציאת ה-HDMI. השאלה שלי היא כזו: האם המחשב יראה את הטלויזיה כמסך שני, ואז יהוך אותה לדסקטופ שני? כלומר שאוכל להזיז חלון של תוכנה פתוחה, מהמסך הראשון אל המסך (טלויזיה) השני? או, שהתמונה תהיה זהה בשני המסכים: גם במסך, וגם בטלויזיה יראו בדיוק את אותו הדבר? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
נפל לידי מסך 17" 4:3 וחשבתי לחבר אותו למסך הקיים שהוא 19" 16:10 ככה שהוא ירחיב לי את המסך, חיברתי את שתי המסכים לכרטיס המסך(ATI HD4770) אבל לא הצלחתי להשיג את התוצאה שרציתי, הצלחתי רק לעשות ככה שהמסך של ה 17" ישכפל את המסך של ה 19" או מצב שהוא יהיה כהרחבה למסך של ה19" שאפשר לגרור אליו חלונות. התוצאה שאני מחפש היא ששני המסכים יתפקדו כך: http://img222.imageshack.us/img222/1074/snowboarding034cr8.jpg זה אפשרי במסכים בעלי יחס וגודל שונה?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הייתי היום אצל חבר שלי, ובאותה הזדמנות לקחתי ממנו ספריי של Silver Line לניקוי מסכי LCD. חשבתי שיש לי בבית את המגבון הקטן שמגיע עם המסך עצמו, אבל כנראה שנאבד לי. איזה אופציות נוספות יש לי? אני יכול לקחת נייר טואלט, מגבת מטבח וכו' או שהם מחוספסים מדי וישרטו לי את המסך?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
השימושים שלי מהמסך יהיו בעיקר משחקים סרטים אני הרבה קורא כתבות באנטרנט ודרך תוכנות כמו WORD וACROBAT READER. חשוב גם שלא יאמץ את העיניים יותר מידי. תעזרו לי להחליט... ???
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ברשותי מסך Samsung BX2235 אני לא יודע מה זה אומר led על טכנולוגיה lcd
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=31813&PHPSESSID=4e91018e17de27e5e02d334201eeba6d מה דעתכם? באופן כללי בלי קשר למחיר המוגזם איך המסך ? שמעתי שמתלוננים על הזמן תגובה עריכה: המסך הוא למשחקים סרטים וכאלה (כרטיס מסך gtx570)
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אני כרגע משתמש בכבל HDMI והבנתי שכבל DP יכול לשפר את הרץ של המסך, ייתכן?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
-
אהלן מחפש לקנות מסך 24 אינץ שמיועד בעיקר לעבודה(תכנות) וגם קצת צפייה בסרטים\סדרות . התקציב הוא עד 800 שקל, מה מומלץ בסכום הזה? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התלבטות לגבי מסך נגיעה או מסך בלי touch screen מבחינת איכות בלבד, מה יותר טוב? אני רוצה לקנות מחשב ALL IN ONE, ואם אני לא טועה המסכי מגע יש בהם השתקפות של מה שקורה מאחורה וזה מציק, מצד שני ממש לא מזיז לי שאני יכול לגוע במסך, בשביל זה יש לי מקלדת ועכבר אלחוטיים. אז מבחינת איכות בלבד!!! איזה מסך עדיף, אם בלי TOUCH SCREEN? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש מסך LCD בגול של 20-22 אינצ' בעיקר לצורכי מחשב, אבל גם לצפיה בסרטים דרך המחשב. אני רוצה לחבר את המסך הזה גם לטלויזיה(ממיר של יס). השאלה עד כמה רואים טובים טלוויזיה במסכי מחשב, ואולי כבר עדיף לקנות מסך LCD 17-19 למחשב ולקנות בנוסף טלוויזית LCD לחדר. אני מחפש לא לבזבז יותר מידי כסף. ומעדיף מסך שיוכל לשמש גם למחשב וגם טלויזיה. ואם לא אני לא רוצה לעבור את הסכום של 7000 שקל. בתודה מראש ניב.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז כנראה שהמסך הזה כן יצא בסוף (לאחר שמועות ועיכובים בעבר): http://www.prad.de/en/news/shownews_tft2824.html 270- 250 אירו בארופה. לא ברור לי כרגע מה תהיה הרזולוציה מאחר ובאתר המקושר למטה רשום 1920X1200. ??? http://translate.google.com/translate?u=http%3A%2F%2Ftechnic3d.com&langpair=de%7Cen&hl=de&ie=UTF-8&oe=UTF-8&prev=%2Flanguage_tools
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. היום הגיע אליי הדל 2407 שכלכך חשקתי בו, אך לאכזבתי הרבה, גילתי פיקסל שרוף בחלק העליון של המסך... החנות נותנת אחריות אבל השאלה היא האם להחליף את המסך.... האמת שהפיקסלון הזה לא ממש נראה לעיון, ולא מפריע.. שאלתי היא האם כדאי להחליף...?? והם הפיקסל השרוף הזה יכול לגרום לשרפתם של פיקסלים נוספים.??
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שימוש גיימינג וסרטים. ה2407 הוא יד שניה ולא HC.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. רציתי להחליף את המסך מחשב הישן שלי שהתקלקל, במסך טוב יותר, וגם שהיה טוב לעינים שלי. אשמח אם תוכלו להמליץ לי איזה איזה סוג פנאל הכי טוב לעיניים? , וגם אם אני צריך לבדוק עוד פרמטרים בשביל שהיה טוב לעיניים? השימוש שלי בעיקר לעשות עבודות שלקחות כמה שעות טובות, ושהעיניים שלי כמה שפחות התעיפו ושלא יעלה לי את המספר (במשקפיים), ופחות בעניין של גיימינג ושזה היה כמה שיותר מהיר. אשמח לתשובה, וגם להמלצות (עד 500 אפשר גם יותר אם יש הבדל משמעותי). (דרך אגב קראתי מה שרשמו פה ואשמח שזה היה יותר רלוונטי לעכשיו).
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בהדלקת מחשב, נורית ה- POWER נדלקת בכחול, לאחר מספר שניות נדלקת בצהוב, על המסך מופיע הכיתוב: "ANALOG POWER SAVING MODE" ולא מוצגת תמונה. אין תגובה גם לכל כפתורי כיוון המסך. למסך שתי כניסות: VGA ו- DVI, לחיבור המסך לכרטיס המסך אני משתמש בכבל VGA מסך אחר שאני מחבר, עובד תקין לחלוטין ב-2 סוגי החיבורים, כלומר הבעיה במסך. המסך בן כ-5 שנים השימוש במסך לצרכים ביתיים כלליים ולא למשחקים כבדים. עצה לתיקון? היכן?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי , אני מחפש המלצה למסך LCD כאשר הדגש הוא על משחקים וסרטים בגודל 22 אינץ' בתקציב עד 1500 ש"ח. תודה
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כפי שכתבתי בכותרת אני מתלבט בין שני המסכים הנ"ל. ומה שאני רוצה לדעת לפני שאני קונה את המסך: איזה מסך טוב יותר? (שמתי לב שאומרים שS2431WE יותר טוב מ2408WFP אבל האם הטענה הזו מתאימה גם לS2231?) ועד כמה זה יהיה משמעותי? (המסך יהיה לשימושים לא מקצועיים) תודה רבה. עומר.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אתמול רכשתי את המסך, המשלוח היה מהיר מאוד והמסך הגיע היום. לצערי כבר במהלך ההפעלה של ה XP הבחנתי בנקודות חשודות ... הורדתי DPB ומצאתי 4 נקודות שחורות (2 נקודות במסך הכחול ו 2 במסך האדום. זה אומר שאלו פיקסלים שרופים או שאלו פיקסלים תקועים ?). בכל מקרה, במסגרת האחריות נאמר לי (עוד לפני הקניה) שמעל 3 פיקסלים מחליפים. מעבדת השירות דרך אגב מחליפה בתנאים מקלים יותר (לפחות זה מה שענו לי במייל ...). אני מניח שאני הולך לבדוק את ה"אחריות בבית הלקוח" שלהם. בקיצור - מבאס ! הסיבה שאני מעלה את ההודעה הזאת היא כיוון שמרבים להמליץ על המסך הזה, אבל צריך לקחת בחשבון שלמרות שהוא האיכותי ביותר במחיר הזה (פאנל VA ב 1400 ש"ח) הרי שאני מניח שלהתקע עם 3 פיקסלים שרופים לא שווה את החיסכון של 600 ש…
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש מחיר מבצע עכשיו על המסך הזה ויוצא מחיר סופי כ 2150 ורציתי לשאול מה דעתכם על המסך הזה? ישמש אותי בתור טלויזיה לחדר נטו לסרטים/סדרות, לדעתכם שווה לקחת אותו? או לחכות ל Black Friday?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם מסך SyncMster T190P יכול להתאים לכרטיס מסך GeForce gtx760? (שיעבוד בצורה יעילה ושהכרטיס מסך יוכל לעבוד בצורה מקסימלית?) תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום שלום, יש לי ממיר HD של חברת הוט , ויש לי מסך עם כניסת HDMI. האם יש אפשרות לחבר את הממיר למסך (ושהמסך ישמש כטלויזיה לכל דבר?)
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
א.לאחרונה שמתי לב לכתמים מוזרים שנראים שומניים (אין לי מושג מאיפה הם הגיעו) על המסך (DELL2009W לצורך הענין) אפשר לנקות עם מטלית עדינה ולחה? זה לא יהרוס את ציפוי המאט? ב.לבעלי מסכי DELL: האם גם המסך שלכם משמיע חריקות/קולות מתכתיים כשמעלים ומורידים אותו?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. http://www.wallashops.co.il/%D7%9E%D7%A1%D7%9A-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-24-BENQ-LED-%D7%93%D7%92%D7%9D-GL2450-DVI-VGA/pi1DE39673D3 2. http://www.wallashops.co.il/%D7%9E%D7%A1%D7%9A-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-24-CROWN-%D7%93%D7%92%D7%9D-238DX/piMF238DX שניהם עולים באזור ה 650, שזה בערך התקציב שלי, אודה לכם על עזרתכם.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכם, מבקש עזרה - מתקשה לתפעל את המסך דרך כניסה DVI שקיימת בו. מקבל הודעה - NO SIGNAL כרטיס מסך GIGABYTE 6600GT - עם יציאות DVI ו-VGA. ניסיתי 3 כבלים DVI, אחד מהם - DUAL LINK ושניים - SINGLE LINK. ניסיתי כל מיני אופציות שקראתי עליהן בפורומים שונים גם לפי מדריך המסך עצמו (לכבות מסך, מחשב,לנתק מהחשמל, לחכות, לחבר, להדליק וכו...) אך ללא הצלחה.. יציאה DVI של הכרטיס עובדת, בדקתי את זה כשחיברת את המסך דרך יציאה DVI בכרטיס מסך לכניסה VGA במסך דרך מתאם DVI/VGA. אודה לעזרתכם.
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-