מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
האם ככל שתדירות המסך נמוכה יותר יש יותר לאגים במשחק??על התזוזה במשחק? למשל עד עכשיו הייתי עם מסך של 75HZ עכשיו אני על 60 האם זה משפיע?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שימוש גיימינג וסרטים. ה2407 הוא יד שניה ולא HC.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, היום קיבלתי את המסך הנ"ל, על הקופסא רשום 2200WA אבל בתוך הכרטסייה של הדגם רשום 2209WAf זה תקין? שאלה נוספת היא מה הדרך הטובה ביותר לבדוק פיקסלים שרופים ואיך אני עושה את זה? תודה רבה לכולם : )
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כבר שבוע שהמסך שלי לא נדלק בבוקר. אני לא מכבה את המסך, רק את המחשב, הנורת בקרה עדיין מהבהבת אבל לא עולה כלום על המסך. הנחתי שיש מצב זה בגלל הקור אז עם מייבש שיער חיממתי איזה 20-30 שניות מאחורה ונדלק, מאז כל פעם כדי להדליק אני חייב לתת לו חימום. המסך כבר לא באחריות אבל הוא במצב חדש, וזה לא משהו שהיה לי חורפים קודמים. יש למישהו רעיון איך לפתור את זה? זה לדעתכם מעיד שהמסך בדרך להשרף ? אשמח לכל מידע שקשור בנושא! עריכה : מסך מחשב MAG IPS 22". לא יודע דגם מדויק. אגב עוד שאלה. יש לי מאחורה חיבורים של DVI ו VGA. במחשב יש לי יציאת HMDI וVGA לכן כרגע משתמש בכבל VGA. האם יהיה הבדל באיכות אם אשיג כבל DVI לHDMI? או שזה לא קריטי? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המסך העיקרי שלי הוא 47 אינץ 3D...ואני משתמש בו ב90 אחוז מהזמן. המסך המשני הנוכחי שלי 19 אינץ מאוד ישן שאינו תומך ב1080 ואני רוצה להחליף אותו. אני מחפש מסך שיתמוך לי בFHD ... גודל 21-24 המסך שאני מחפש צריך להיות ממש זול וסביר בלבד. מה האופציות שלי ? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מראש - אל תצחקו יש לי מסך פיליפס 107E 17" משנת 1999 כבר איזה שנה וחצי שלפעמים הוא נהיה צר כזה ואני פשוט דופק כאפה והוא מתפכח.. קיצר אני חייל ולא הכי הייתי צריך את המחשב עד שלאחרונה עברתי תפקיד ועכשיו אני בהרבה יותר בבית וצריך את המחשב, גם לצורכי עבודה. ההורים שלי הציעו לי שיקנו לכבוד היומולדת מסך מחשב LCD... אני חייב לציין שהCRT עובד מעולה גם כשהוא בן 10 שנים!(חוץ מכאפה כאן, כאפה שם... ) כדאי לי להחליף לLCD אפילו אם הנוכחי עוד עובד? זה משנה לעיניים מבחינת קרינה וזה..? (ב800-900 ש"ח אפשר לקנות משהו איכותי שיחזיק מעמד כמה שנים טובות? אני לא משחק משחקי מחשב בכלל. סרטים, קריאה וכתיבה, מעט עריכת תמונות, וגלישה רגילה באינטרנט ופורומים...) תודה מראש על כל תשובה!
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אתמול רכשתי את המסך, המשלוח היה מהיר מאוד והמסך הגיע היום. לצערי כבר במהלך ההפעלה של ה XP הבחנתי בנקודות חשודות ... הורדתי DPB ומצאתי 4 נקודות שחורות (2 נקודות במסך הכחול ו 2 במסך האדום. זה אומר שאלו פיקסלים שרופים או שאלו פיקסלים תקועים ?). בכל מקרה, במסגרת האחריות נאמר לי (עוד לפני הקניה) שמעל 3 פיקסלים מחליפים. מעבדת השירות דרך אגב מחליפה בתנאים מקלים יותר (לפחות זה מה שענו לי במייל ...). אני מניח שאני הולך לבדוק את ה"אחריות בבית הלקוח" שלהם. בקיצור - מבאס ! הסיבה שאני מעלה את ההודעה הזאת היא כיוון שמרבים להמליץ על המסך הזה, אבל צריך לקחת בחשבון שלמרות שהוא האיכותי ביותר במחיר הזה (פאנל VA ב 1400 ש"ח) הרי שאני מניח שלהתקע עם 3 פיקסלים שרופים לא שווה את החיסכון של 600 ש…
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אפשר לקבל כמה ס"מ הגובה והרוחב של הנייד הזה של LG גודל מסך 13.3 ? http://www.p1000.co.il/shop/Templates/enterpricesaleproduct.aspx?AuctionId=7724034 1366 X768
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני יודע שהפסיקו לייצר את ה Dell 2007wfp האם יש לו כיום מחליף ראוי? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי ממיר הוט רגיל עם 3 יציאות כשהצהוב מובר לVIDEO בממיר' והאדום והלבן מחוברים לאודיו.. עכשיו לאן אני מחבר את היציאות האלה במסך מבט מלמטה תווית תיאור 1 מחבר כבל חשמל ז"ח 2 מחבר חשמל ז"י עבור Dell Soundbar 3 מחבר DisplayPort 4 מחבר HDMI 5 מחבר DVI-1 6 מחבר DVI-2 7 מחבר VGA 8 מחבר Composite video 9 מחבר Component video 10יציאת שמע( תמיכה ביציאה עם שני ערוצים ) 11 יציאות USB במעלה 12 יציאות USB במורד 13 מנעול מעמד (השתמש בבורג עם תבריג M3x8 לנעילת המעמד, הבורג אינו כלול) אני חיברתי את הצהוב לצהוב ואת האדום לאדום ואת הלבן לירוק ולא הצלחתי זה רשם לי שאין סיגנל..אז אולי לא חיברתי נכון. הצעות? תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בשעה טובה התחדשתי במסך הנ"ל, כיצד ניתן לכייל אותו?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, יש לי מסך IPS של LG דגם 27MP35 בכל פעם שתוכן התצוגה מכיל רק שחור מוחלט (ללא אף פיקסל בודד שאיננו שחור מוחלט) המסך מחשיך את רמת הבהירות בתהליך הדרגתי מ100% ל0% הנמשך כשנייה אחת, עד כדי כך שהמסך כבה. אם אלחץ על לחצן הכיבוי במקרה שכזה, לא יקרה דבר בעצם מאחר והפאנל כבר פשוט דאג לכבות את עצמו... יש את האתר הזה שהוא למעשה חלון שחור ריק לחלוטין כך שבעזרתו הכי קל לשחזר את הסיטואציה: www.e-try.com/black.htm נכנסים לאתר לוחצים F11 כדי לפרוס אותו כל כל המסך ועכשיו רק להזיז את הסמן אל מחוץ לתצוגה. ברגע שהסמן מחוץ למסך - לא נותרו עוד פיקסלים שאינם מוגדרים כ-0, לכן המסך מרשה לעצמו לכבות את עצמו. הבעיה היא שההתעוררות מתרחשת תוך שבריר …
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מניח שהכותרת ממצה את עצמה - קראתי באחת התגובות שכל המסכים האלה הם Wide אז אני מניח שאין צורך לציין זאת. בנוסף, אני מעדיף טלויזיה עם חיבור DVI ולא HDMI.
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני נמצא עכשיו בסין וקניתי שם את ה-BX2250. כאשר מפעילים את המסך הוא לא מציג את התמונה על כל המסך אלה משאיר שוליים שחורים. האם זה נורמלי ? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אתר הבית של היבואן יניר מערכות http://www.yanir.co.il הפלזמות של המותג הם לרוב של TATUNG לינק http://www.tatung.com והמסכי LCD הם לרוב של KTC לינק http://en.ktc.com.cn ועוד אחד http://www.b2blcd.com גם מותג VIEWCOM די דומה למסכים של FujiCom לינק http://viewcom.com.cn
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש מסך LCD בגול של 20-22 אינצ' בעיקר לצורכי מחשב, אבל גם לצפיה בסרטים דרך המחשב. אני רוצה לחבר את המסך הזה גם לטלויזיה(ממיר של יס). השאלה עד כמה רואים טובים טלוויזיה במסכי מחשב, ואולי כבר עדיף לקנות מסך LCD 17-19 למחשב ולקנות בנוסף טלוויזית LCD לחדר. אני מחפש לא לבזבז יותר מידי כסף. ומעדיף מסך שיוכל לשמש גם למחשב וגם טלויזיה. ואם לא אני לא רוצה לעבור את הסכום של 7000 שקל. בתודה מראש ניב.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בשבועות האחרונים גלשתי בפורום והתעניינתי לי במסך חדש, בהתחלה ששאלתי על המסך הנ"ל קיבלתי תגובות שזה אחלה מסך ושכדאי לקנות אותו. אתמול נכנסתי בשביל להתרשם עוד קצת וליהיות בטוח, ומצאתי רק תגובות רעות עליו, ולעומתו המסך המקביל של LG מקבל שבחים פה מכולם. הייתי רוצה לקבל תשובה חד משמעית, למה ל-א כדאי לקנות אותו, ובמה הוא נופל ממסכים אחרים ברמתו(ה-hr של LG ודומיהם...), תודה! חשוב, ראיתי את שני המסכים בפעולה אחד ליד השני עם אותן הגדרות וכל זה, בשומר מסך של השעון מי שמכיר, והם נראו לי בול אותו דבר. ההבדל היחיד ביניהם לטעמי היה המסגרת(שחור או לבן) והמחיר(כמה עשרות שקלים).
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אחרי חודשים של חסכון יש לי מספיק כסף לרכוש מסך נורמלי! אך עדיין נותרתי עם כמה שאלות, כעת אני זוכר רק כמה אך אני משער שאני אזכר בהמשך. בלי שום קשר רציתי להציע לכתוב FAQ בנעוץ, כי רוב השאלות בפורום הן בד"כ אותן השאלות. 1. אני עוד לא סגור לגבי איזה מסך לקחת, את ה2007 הרגיל או את הרחב, אני לא משחק, אבל קורא בפורומים,רואה הרבה סרטים(לא תמיד בHD) ומעצב/מתכנת מדי פעם. עלי לקחת את הרגיל או את הרחב? 2. איזו חנות בסוף היא הכדאית ביותר לרכישה? אני רוצה פאנל ISP וLCDTV יקרים מאוד. חשבתי על נועה, אבל אני לא יודע אם הם מאפשרים לבדוק את המסך בחנות, אין לי כוח לסוע אליהם פעמיים. 3. יש לי כרטיס מסך FX550, הרזולוציה הגדולה לא תעמיס לי על המחשב בצפייה בסרטים? 4. אין לי כבלים או לווי…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מכמה ביקורות שקראתי עליו הבנתי שהוא ה24 רחב הכי טוב שקיים כרגע (גם יותר מה-2407WFP של DELL ) יש לי הזדמנות להביא אותו מחול במחיר מטורף (820$) , הבעיה הגדולה שאני לא יוכל להתרשם ולראות אותו בעצמי מצד אחד , הביקורות עליו אדירות, הניסיון של המסכים של SAMSUNG עד היום היה מצויין והמחיר זול מאוד מצד שני , אין דבר שאני יותר שונא מלקנות משהו בלי לראות ולנסות אותו קודם , על אחת כמה וכמה עם מסכים יש לי עוד 48 שעות להחליט ככה שאם למישהו כאן יש ניסיון אישי עם המסך ויכול לתת חוות דעת רצינית זה יעזור מאוד תודה מראש יואב
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אחרי הרבה זמן שאני בהתלבטויות קשות בקשר לסוג המסך שאני יקנה טאץ' או רגיל אם של חברה רצינית או סתם מותג מדבקה עם נתונים גבוהים יותר טובים עם רמקולים או בלי רמקולים וכו' . בסופו של דבר קניתי אתמול מKSP את המסך DELL U2211H שעל פניו בלי 90% מהדברים שציפיתי שיהיו לי על המסך שאני אקנה . והינה כמה נקודות שהופכות אותו למסך שהוא בכמה רמות טוב יותר ממסך LCD אחר בשוק : 1. מסך קל לתפעול ולהרכבה בצורה מפליאה . 2. לא מבריק ולא נוצץ כמו כל המסכים החדשים מסגרת סולידית חלקה פשוטה שמשדרת הרבה יותר סולידיות . 3. כפתורים בצד של הכיבוי והתפריט לא בולטים לעין דבר המוסיף למראה היוקרתי של המסך . 4. תמונה חדה ביותר עד לנקודה הכי קטנה , אין לי מושג למה הרבה אנשים ציינו פיקסלים שרופים וכו' . 5. לא…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי לשימושים של עיבוד תמונה (פוטושופ + לייטרום) וגלישה, איך המסך Dell S2718D לעומת Dell U2717D? כולם ממליצים בדר"כ על סדרת ultrasharp, אבל יש מחיר טוב על Dell S2718D באמזון כרגע. תודה, מאיר
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, חיברתי את המסך Proview YF22UC למחשב שלי בחיבור HDMI, יש לי כרטיס מסך מסוג Nvidia 9400GT. כל רזולוציה שניסיתי להפעיל במסך היתה לא מתאימה, והמסך הראה רק את ה"מרכז" של התמונה, כאילו זה סוג של זום קטן. ניסיתי גם את ה Native Resolution של המסך והיא גם לא עבדה. יש משהו לעשות בנידון או שזה אבוד? ד"א גם ניסיתי לחפש בתפריט של הטלויזיה עצמה אבל אין שם יותר מדי אפשרויות...
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אתמול קיבלתי את המסך שהזמנתי, U2311H, שיתחבר למחשב שאני מרכיב. בינתיים חסרים לי עוד כמה חלקים שאמורים להגיע, אז חיברתי את המסך ללפטופ הישן שלי. התצוגה באופן כללי טובה, אבל יש טשטוש קל, או "צללית", בעיקר מסביב לטקסט אבל גם סביב קווים חדים אחרים. ניסיתי עם נייד אחר, גם כן בחיבור VGA, והבעיה נפתרת ברובה אבל עדיין התצוגה פחות חדה מאשר על מסך הלפטופ או מאשר זכור לי על מהמסך של ההורים למרות שהוא אמור להיות פחות איכותי (Syncmaster עם פנל TN). מיותר לציין שאני עובד ברזולוציה המירבית של המסך (כתצוגה יחידה כאשר מסך הלפטופ כבוי), בהגדרות ברירת מחדל. יש דרך לפתור את זה, או שאני פשוט אקווה שבחיבור DVI למחשב החדש הבעיה תפתר מעצמה? כרגע אין לי איך לבדוק את הDVI.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כרגע הוא נמכר בהנחה של $100 כלומר ב $299 http://accessories.us.dell.com/sna/productdetail.aspx?c=us&l=en&s=dhs&cs=19&sku=320-2676&dgc=SS&cid=39715&lid=1003769 אם למישהו יש אפשרות להביא אותו מחו"ל זה בטוח אחלה קנייה ואולי אפילו משתלם להביא אותו דרך מסטופ או איזה שירות מתחרה (נדמה לי שיש איזה מתחרה זול יותר ששולח דרך הים ולא במשלוח אוויר, מה שאני מניח שמוזיל משמעותית את המשלוח)
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. http://www.wallashops.co.il/%D7%9E%D7%A1%D7%9A-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-24-BENQ-LED-%D7%93%D7%92%D7%9D-GL2450-DVI-VGA/pi1DE39673D3 2. http://www.wallashops.co.il/%D7%9E%D7%A1%D7%9A-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-24-CROWN-%D7%93%D7%92%D7%9D-238DX/piMF238DX שניהם עולים באזור ה 650, שזה בערך התקציב שלי, אודה לכם על עזרתכם.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-