עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. אשמח לקבל המלצה למסך FHD 37-42 אינץ אין צורך במהירות רענון גבוהה מ60hz אני מאוד לא בקיא במחירי המסכים כיום אז נניח ואני מחפש משהו באזור ה1500 שקל, אם זה מעל או מתחת ל1500 אז ממש לא נורא, סתם זרקתי מספר. המסך ישמש גם לצפייה בטלוויזיה עם חיבור HDMI וגם למשחקי מחשב (המטרה כמובן שעל משחקי המחשב הוא ייתן תצוגה יפה מאוד) כיוון שהמסך ישמש גם כטלוויזיה, אני אצפה בו מזוויות שונות, אז אשמח להמנע ממסך שצפייה מזווית מסוימת בו יוצרת בעיה. אין צורך בתמיכה ברזולוציה גבוהה מ1920*1080 (אני מניח שהדרישה של FHD שקולה לזו). יחובר למחשב עם 970GTX 4GB . תודה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  2. Started by shay820,

שלום לכולם וחג שמח מעוניין במסך גדול למטרת צפייה בגרפים,מרחק הישיבה מהמסך יהיה בערך מטר. האם קיים מסך שיאפשר לי את זה? אני מתכוון מבחינת חדות ומבחינת קירבה למסך? תודה רבה שי

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. שלום לכולם אני מעוניין לרכוש מסך מחשב שיוכל לשמש אותי גם כטלויזיה בעקרון זה לילד קטן אז אין צורך במפרט גבוה עד כדי כך הדרישה היחידה היא שגודל המסך ינוע בין19-21 אינצ' תודה רבה לעונים

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. http://www.amazon.com/gp/product/B00JR6GCZA/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER סה"כ כולל מיסים ומשלוח יוצר בערך 4500 ש"ח !!! נכון לא מחיר זול אבל לעומת 7800 שקלים מחירו בארץ ....

5. Started by swisaman,

ברשותי כרגע מסך DELL 2209WA,מסך מעולה בסה"כ אבל קצת התיישן. בעיקרון,אני מחפש להוסיף עוד מסך שישמש כמסך ראשי לגיימינג ולעריכות\עיצוב וב2209WA אני אגלוש באינטרנט \ יעשה משהוא אחר... מן הסתם ארצה לעלות לרזולוציית FHD לפחות ומסך כמה שיותר איכותי,חשבתי על 120HZ על מנת לצמצם מריחות ולהגביר תחושת משחק "חלקה יותר" - השאלה אם התוספת כסף באמת שווה את זה. התקציב הוא עד 1400 ש"ח ~ בגלל שהכרטיס מסך שלי כבר לא TOP מבחינת ביצועים אז מסכים בעלי רזולוציה דיי גבוהה הם לא אפשרות מפני שכניראה אצטרך להתפשר דיי הרבה במשחקים.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by alex.turovsky,

פאנלים של מסכי DELL החדשים שאוטוטו יימכרו פה בדגמי 2012 בהשוואה לקודמים.

7. Started by eyazlaz,

שלום, עוד כבערך שבוע אני נוסע לשוויץ, וראיתי שם מסכי 144hz בחצי מהמחיר בארץ, עכשיו השאלה היא, נגיד שאני קונה שם מסך, לדוגמא: ה-ASUS VG248QE או ה-BenQ XL2411Z, איך אני יכול להביא אותם איתי לארץ? מישהו פעם הביא איתו מסך לארץ? אם כן איך? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. שלום. אני מחפש צג (לא עבורי, אלא עבור אמא שלי) LCD בגודל 17 עם כניסת DVI. הדרישה היא שכולו יהיה כסוף, גם הצג עצמו וגם הבסיס. זה מה יש : עדיף שיהיה כמה שיותר אסטתי ובעל איכות תצוגה לא רעה. יש מסכים טובים שעונים לדרישות הנ"ל, עד 1600 ש"ח (ורצוי פחות)?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by davidb252,

היי, יש לי מסך 22 שהרזולוציה מומלצת עבורו היא 1050*1680. יש לי כרטיס מסך NVIDIA ATI RAGE 128 LG XPERT. התקנתי דרייברים עבור המסך אבל אין לי אפשרות לבחור את הרזולוציה הנ"ל אלא רק רזולוציות אחרות. האם יש דרך לאלץ את המחשב לתמוך ברזולוציה הנ"ל או שמדובר במגבלה של הכ. מסך שלא ניתן לעקוף? תודה רבה!

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. אני מתלבט לפני קניה של מסך מחשב בגדלים של 23" ומעלה. ממה שאני רואה פה בפורום, הדגמים המומלצים במחיר סביר (תקנו אותי אם יש עוד אופציות טובות שאני מפספס במחיר שפוי) הם מסכי DELL: U2414M U2312HM רציתי לדעת מה ההבדלים בין המסכים (למשל מה מציין ה H ב 23") האם יש להם אותו פאנל ? כמו כן, למסכי דל יש REV עם החודשים... יודעים מה ההבדלים בין ה REV השונים של המסכים הללו ? כמו כן, שמתי לב שה 24" הוא ביחס 16:10 וה 23" הוא ב 16:9, עד כמה ההבדל מורגש לעבודה במחשב (בכל זאת ה 23" זול יותר). בנוסף לכך הבנתי שבאוקטובר אמור לרדת מס הקניה על מוצרי בידור אלקטרונים ועוד כמה דברים, האם מסכי מחשב נכללים בקטגוריה זו ? ולבסוף, האם אתם יכולים להמליץ על חנות שמוכרת את הדגמים ומוכנה להתחייב שאם יש פיק…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by davidreznic,

א.לאחרונה שמתי לב לכתמים מוזרים שנראים שומניים (אין לי מושג מאיפה הם הגיעו) על המסך (DELL2009W לצורך הענין) אפשר לנקות עם מטלית עדינה ולחה? זה לא יהרוס את ציפוי המאט? ב.לבעלי מסכי DELL: האם גם המסך שלכם משמיע חריקות/קולות מתכתיים כשמעלים ומורידים אותו?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. שלום, קניתי לאחרונה מסך מחשב זול ב400 ש"ח שחשבתי שהוא מספיק טוב, אבל רואים בו גרוע מאוד והקרינה ממנו נוראית(קישור למסך http://www.samsung.com/uk/consumer/it/monitor/led-monitor/LS22D300HY/XU ) לכן אני רוצה לקנות מסך יותר נורמלי, אבל לא יקר מדי. עדיפות ל700-800 שקל עם אפשרות לחרוג ל1000, עם חיבור HDMI, משדר ב full hd ואיכות צבעים טובה. תודה ושבת שלום.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. אהלן מחפש לקנות מסך 24 אינץ שמיועד בעיקר לעבודה(תכנות) וגם קצת צפייה בסרטים\סדרות . התקציב הוא עד 800 שקל, מה מומלץ בסכום הזה? תודה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by Arik.G,

כרגע יש לי מסך בודד 19״ של סמסונג. רזולוציה 1440*900. פאנל tn. יש לי אפשרות לקנות מחבר מסך נוסף במחיר סמלי זהה למה שיש לי. חשבתי לקנות עוד אחד כזה ביד 2 ולחבר את שלושתם כאשר הם עומדים על הצד. הכוונה לקבל רזולוציה של 1440*2700. השימוש הוא למשחקים. הכרטיס מסך יהיה כנראה gtx760 או שווה ערך בamd מה דעתכם? או שכבר לחכות ולנות מסך בודד 23״?

15. שלום אני הולך לקנות מסך "19 של Samsong או של LG ואני רוצה לדעת מה הכי כדאי לי לקנות לגיימינג-מסך בעל איכות אך לא יקר מ-1000 ש"ח... מישהו יכול לעזור לי בבחירה? מהי רזולוציה ומה הרזולוציה המומלצת ולא יקרה מידי לגודל "19 , ואיך מחליטים איזה יחס ניגודיות הוא הטוב ביותר במחיר המשתלם ביותר? ולסיכום: עזרו לי לבחור מסך LG או Samsong עד 1000 ש"ח, ובעל איכות!

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by Play,

דיברתי עם נקסטופ והוחלף המסך...לנעול

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by ran500,

היי אשמח להמלצה למסך מחשב 21 21.5 אינצ בריא לעיניים אני עובד המון שעות במחשב עם חיבור hdmi ניסיתי בעבר גודל 24 והיה לא נוח עבורי תודה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. שלום לכולם, אני קונה מחשב חדש בזיגזג מחשבים ומנסה להבין למה הפורום ממליץ בחום על מסך המחשב הזה: DELL 23" U2311H Panel IPS - 1920X1080 FHD http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=12435 כמות: 1 מחיר: 1,100 ש"ח ( למזומן:1,078 ש"ח ) האם בגלל שהיה מבצע טוב בשבילו ואז הוא היה טוב ביחס תמורה/מחיר או שהוא באמת מסך טוב למשחקים גם במחיר מלא כמו שאני אשלם? מנגד ראיתי את המסך הבא: מסך מחשב Samsung 24'' LED LCD S24A300BL DVI - 5ms SLIM http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=16104 כמות: 1 מחיר: 1,090 ש"ח ( למזומן:1,068 ש"ח ) כאשר מסך זה מחברה שאני מכיר כטובה יותר (האם נכון?) והוא LED בעוד שבזה של DELL לא ראיתי את הפרט הזה והוא 24 …

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  19. Started by Crapy,

חבר שלי קנה תמסך ב2015 ונשאר עוד איזה שנה אחריות והוא קונה עכשיו מסך של 4K והציע למכור לי אותו ב1200 שקל המסך מבחינת הכל במצב חדש הכל עובד תקין אין שריטות וכו, מה אתם חושבים?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. אז ככה התקציב שלי הוא 1400 שקל אבל מחול זאת אומרת שמסך שעולה פה בארץ 2000 -2500 עולה לי הרבה פחות מחול כבר בדקתי כמה אני ממש אוהב את LG ראיתי את השלישיה החדשה שלהם של ה3D ורציתי לדעת מה אתם חושבים עליהם (ראו באתר של LG) אני צריך את המסך בעיקר למשחקים ואחר כך סרטים אבל אני רוצה את כל חווית המשחק ככה שאם יש 3D אני יהיה מאוד מאוד שמח! הגדלים לא הכי משנים העיקר שיהיה יותר מ22 ולא יותר מ27 (אני יושב דיי קרוב למסך)

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. מה המצב חבר'ה ?.. אני צריך המלצה למסך LCD‏ רחב בגודל 20 אינץ' עד 900 ש"ח עם אפשרות של חריגה של 100 ש"ח למטרת משחקים כבדים כי יש לי כרטיס מסך מסוג ATi HD4850 ושיהיה מהאתר של פנדה מחשבים (www.pandas.co.il) כי אני רק שם ... תודה מראש, משה עריכה: ראיתי שאתם ממליצים על המסך Samsung 22 LCD T220 20000:1 2MS והוא חורג גם ב - 80 שקל מהתקציב שלי אז השאלה שלי האם הוא באמת טוב ומתאים לדרישות שלי ?.. או שאולי יש מסך יותר טוב בתקציב הזה ?.. אבל אני מזכיר, שיהיה רק מהאתר של פנדה מחשבים ...

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by יניב51,

אבא שלי רכש היום את המסך מבאג, עוד לא פתחנו אותו ( וסביר להניח שנפתח עוד איזה חודשיים אחרי כל השיפוצים ), ועדיין לא מאוחר להתחרט. http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8531&perur=4 יש לו היום מסך 24" של סמסונג, ניראה לי ה 2433BW ( מגיע עם שלט ), והמסך דיי צורב לו בעיניים והצבעים לא משהו. אז בקיצור, איך ה XL2370? מה מיוחד בזה שהוא מסך LED ( חוץ מזה שהוא ממש דק ) תודה!

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by Rockstatement10,

מחפש לקנות מסך למחשב עד סכום של 500 ש"ח בערך, אולי טיפה יותר... רזולוציה FHD כמובן. שימוש גיימינג בעיקר וגם סרטים. בעקרון כל מסך יתאים כל עוד יש IPS? עדיף לקחת DELL על פני VIEWSONIC?

24. Started by most,

שלום, כןכן לא התחרפנתי יש לי בשני חנויות מסוימות הנחה של 30% ראיתי שרוב המסכים בגדלים של 22-23" נעים באזור ה 1000 ש"ח כמו סמסונג 2333SW ,2243,BENQ E2200HD, CHIMEI 24ED את כל אלו אני יכול להשיג ב 30% פחות (הלוואי ויכולתי את ה DELL ) יש איזו המלצה למי מהם? אגב את ה CHIMEI שהוא 24 (23.6) בפורמט 9:16 אני יכול להשיג ב 600 ש"ח בלבד (חדש ועם אחריות יבואן) עוד ראיתי מסך של פוג'יקום - מישהו מכיר ? טוב? גרוע?

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by X-Style,

כרגע יש ברשותי מסך של סאמסונג 22" דגם - 2243BW עם פאנל TN ואני מחפש מסך 24" עד 27" עם פאנל איכותי יותר. השימושים של המסך הם בעיקר משחקים ואינטרנט, ומדי פעם גם סרטים. עכשיו, הדגש במסך הוא ללא ספק הפאנל.. אני מעוניין לקנות את המסך עם הפאנל האיכותי ביותר, ואם אין מסכים גדולים מ24" עם פאנלים כאלו אז אני אסתפק גם בגודל הזה. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.