מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,887 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם, רציתי עזרה בבחירת מסך למחשב שלי. דברים שחשוב לי: שיהיה איכות יפה לצבעים וגם שיהיה ביצועים טובים. אני לא כל כך מבין בתחום, אז אשמח לעזרה.. דבר נוסף שחשוב לי, שאוכל להחליף 2 input-ים בין ה-PC ל-PS4. הכ. מסך של ה-PC שלי הוא GTX 1070. תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כבר ננעלתי בזכותכם על הדל ששמעתי עליו רק דברים טובים אבל כנראה אוכל לקבל הנחה על מסך סמסונג והדגם שנראה לי מהם הכי מתאים לי הוא: Samsung S24A450BW שיש לו אפשרות לפיבוט ערוץ צבע 8bit זוויות צפייה טובות אבל פאנל tn אני רוצה מסך מעולה שישמש אותי למספר שנים לשימושים מאסיבים אז מה אתם אומרים ?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
כרגע יש לי מסך בודד 19״ של סמסונג. רזולוציה 1440*900. פאנל tn. יש לי אפשרות לקנות מחבר מסך נוסף במחיר סמלי זהה למה שיש לי. חשבתי לקנות עוד אחד כזה ביד 2 ולחבר את שלושתם כאשר הם עומדים על הצד. הכוונה לקבל רזולוציה של 1440*2700. השימוש הוא למשחקים. הכרטיס מסך יהיה כנראה gtx760 או שווה ערך בamd מה דעתכם? או שכבר לחכות ולנות מסך בודד 23״?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, בפרמטרים נראים די זהים. מה מבין השניים מומלץ?
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
דיברתי עם נועה ופנדה. פנדה אמרו שאין להם מושג מתי המסך הולך להגיע, ואולי הוא ידע מחר (ביום שישי אמר לי היום...) נועה אמרו לי שהמסך מגיע אליהם עוד שבועיים בפאנל S-ISP, והמדיניות שלהם לגבי הפיקסלים השרופים זה: פיקסל ומעלה באותו היום, ולאחר מכן 3 פיקסלים ומעלה תוך שנה ואת השאר אני לא זוכר. קיצר פנדה נשמעו לי בטוחים בעצמם, אני חושב להזמין לפני, לפני שכולכם תגמרו תמלאי מחדש : לגבי זה שמארגן את הקניה הקבוצתית, מה נסגר?
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קודם כל תודה ל ORLEANS שהמליץ לי על המסך הנהדר הזה... המסך הוזמן יום רביעי מחנות בשם AUDIOVIDEO .... יום למחרת השליח הגיע לביתי עם המסך. אז חיברתי את המסך ו22" זה אחלה גודל אני חשבתי שזה יהיה קטן... רואים פשוט מדהים במסך הזה סרטים חוויה לא נורמלית ומשחקים רצים מעולה אני אוסיף תמונות בהמשך... נ.ב : יש הגדרות מיוחדות שאני צריך לשים כדי להוציא את המיטב מהמסך ? לא התעסקתי עם כל ההגדרות עדיין...
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, כןכן לא התחרפנתי יש לי בשני חנויות מסוימות הנחה של 30% ראיתי שרוב המסכים בגדלים של 22-23" נעים באזור ה 1000 ש"ח כמו סמסונג 2333SW ,2243,BENQ E2200HD, CHIMEI 24ED את כל אלו אני יכול להשיג ב 30% פחות (הלוואי ויכולתי את ה DELL ) יש איזו המלצה למי מהם? אגב את ה CHIMEI שהוא 24 (23.6) בפורמט 9:16 אני יכול להשיג ב 600 ש"ח בלבד (חדש ועם אחריות יבואן) עוד ראיתי מסך של פוג'יקום - מישהו מכיר ? טוב? גרוע?
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני קורא הרבה ספרים על מסך המחשב, ומאז המעבר למסכים רחבים אני בבעיה. במחשב הישן שלי השתמשתי במסך 20" עם רזולוציה של 1400 על 1050. הנקודה היא שהשתמשתי בו במצב עומד (Portrait) כך שהתאים לי יופי לקריאת ספרים. המסך החדש שלי הוא u2410. הוא מספק לי 1920 על 1200. הנק' היא שבגלל שהוא רחב לא נוח לעבוד איתו במצב עומד (הוא מגיע יותר מדי גבוה ונמוך כך שצריך ללכת עם הראש למעלה למטה, וגם הוא צר מכדי שאפשר יהיה לעבוד עם עוד חלון לצד חלון הקריאה) . אם שמים אותו במצב רגיל אז הדף מוצג קטן (כי אני משתמש ב-IE כדי לקרוא, וצריך להוריד עוד הרבה בשביל התפריטים של IE, כך שאני מעריך שנשאר רק 1000 פיקסלים לגובה הדף). חשבתי להוסיף עוד מסך לצד ה-u2410 כדי שיהיה לי נוח לקרוא איתו מסמכים וספרים. מה מומ…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.xbitlabs.com/articles/monitors/display/samsung-sm2233rz.html תהנו.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מסך מחשב אשר ישמש אותי בעיקר לצרכי תכנות בעבודה (כאשר מדובר בסטארטאפ קטן בו הרבה מעבודות העיצוב גם-כן נופלות לתחומי, כך שחשוב שהמסך גם יציג "צבע נכון" ואיכותי). התקציב הוא בסביבות ה300$-400$, כאשר למקרים של מסכים מומלצים במיוחד תתאפשר חריגה. הגודל שאני מחפש הוא לדעתי בסביבות ה24-27 אינץ'.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצה למסך FHD 37-42 אינץ אין צורך במהירות רענון גבוהה מ60hz אני מאוד לא בקיא במחירי המסכים כיום אז נניח ואני מחפש משהו באזור ה1500 שקל, אם זה מעל או מתחת ל1500 אז ממש לא נורא, סתם זרקתי מספר. המסך ישמש גם לצפייה בטלוויזיה עם חיבור HDMI וגם למשחקי מחשב (המטרה כמובן שעל משחקי המחשב הוא ייתן תצוגה יפה מאוד) כיוון שהמסך ישמש גם כטלוויזיה, אני אצפה בו מזוויות שונות, אז אשמח להמנע ממסך שצפייה מזווית מסוימת בו יוצרת בעיה. אין צורך בתמיכה ברזולוציה גבוהה מ1920*1080 (אני מניח שהדרישה של FHD שקולה לזו). יחובר למחשב עם 970GTX 4GB . תודה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
הזמנתי אותו אחרי המלצה מפורום מפרטים. ואני רואה שלא ממש מחבבים אותו פה, להחליף? בעיקר למשחקים ועבודה משרדית.(סרטים דרך הטלוויזיה) עוד משהו, יצא לכם לשחק דרך מסך הטלוויזיה בלבד?(42") זה נוח?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב אני די חדש בפורם כאן ואני מתנצל מראש אם עברתי על החוקים או שכתבתי כותרת לא מתאימה. אני שוקל לקנות מסך חדש בגודל 24 אינ'ץ ומצאתי את שני הדגמים הללו: 1.LG W2486L 2.Samsung BX2440 שניהם בגודל 24 אינ'ץ ולגבי המחירים שלהם הם בטווח של המחירים שאני רוצה שזה בין 1000-1300 ש"ח מטרת המסך הינו למשחקים בעיקר וכמובן גם לסרטים (לא ממש הרבה) וגלישה באינטרנט ,קראתי מלא ביקורות וכמובן שיש רעות כגון על פיקסלים מתים בשני הדגמים הללו אבל גם יש ביקורות טובות ששניהם מעולות . תודה רבה לעוזרים מראש אם יש לכם המלצות לעוד סוגי מסכים טובים אודה לכם אם תוכלו להציע לי
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. ברצוני לקנות מסך 23 או 24 אינץ במחיר של עד 1500 שקל, למשחקים בינונים עד כבדים וסרטים באיכות גבוהה. טיילתי קצת בפורום וראיתי המון המלצות על המסכים האלה: 23 אינץ = "DELL U2312HM" 24 אינץ = "DELL U2412M" שאלותי הם: 1. מהירות התגובה של שני המסכים הינה 8ms . הבנתי שכתוצאה מכך המסכים לא מתאימים ממש למשחקים. האם זה נכון? 2. האם יש מסך אחר (דגם אחר\חברה אחרת) שמומלץ למשחקים? 3. המסך יישב על שולחן, קרוב לחלון. האם במסכים אלה יכולים להיות השתקפויות מהאור וכדומה? 4. בדגם U2412M , המסך מגיע ב Aspect Ratio של 16:10. האם נתון זה יגרום לסרטים שבדרך כלל מופצים ביחס של 16:9, להיראות לא טוב? 5. בדגם U2412M , הבנתי שיש בעיה מסוימת…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לפני כמה חודשים רכשתי 2 מסכים מדגםDELL 2414u (עם המסגרת הדקה) שמתי לב כאשר אני מעביר את הדפדפן או אקסל בין המסכים כאשר אני מגיע למסך המשני יש לי צבעים אחרים לדוגמא... השורות הלבנות באקסל הופכות להיות אפורות במסך השני בדקתי את רמת בהירות והצבעים והם שווים למישהו יש כיוון ? תודה לעוזרים מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש צג (לא עבורי, אלא עבור אמא שלי) LCD בגודל 17 עם כניסת DVI. הדרישה היא שכולו יהיה כסוף, גם הצג עצמו וגם הבסיס. זה מה יש : עדיף שיהיה כמה שיותר אסטתי ובעל איכות תצוגה לא רעה. יש מסכים טובים שעונים לדרישות הנ"ל, עד 1600 ש"ח (ורצוי פחות)?
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
אני לא מבין בכלל במסכים, פאנלים וכ"ו. אני מחפש מסך גדול 23-24 אינץ', שיהיה נוח לקריאה ממושכת ועבודה עם onenote. המסך יחובר ללפטופ בכבל HDMI (יש לי מתאם DVI) אין צורך ברמקולים. התקציב - 600+-
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לקנות מסך חדש ומאוד מתקשה לבחור בין מסכי ה120HZ. מצאתי רשימת מסמכים שפורסמה על ידי NVIDIA של כל מסכי ה120HZ. http://www.nvidia.com/object/3d-vision-system-requirements.html אשמח מאוד אם תוכלו להביא את דעותיכם לגבי המסכים האלה ולעזור לי לצמצם את האופציות. אני הייתי מאוד שמח למסך IPS או אפילו VA אבל פשוט לא מצאתי (והבנתי שזה גם לא קיים) מסך כזה בעל קצת רענון של 120HZ. קראתי הרבה ביקורות על הBenQ מבין הרשימה, כמעט סגרתי אליו סופית אבל אז ביקורת שלילית ממש ערערה לי את הבטחון. אני אביא את המסך מארה"ב ביבוא אז אם ידוע למישהו על מסך טוב מבין הרשימה שאפשר לרכוש בארץ אני אשמח, זה יצמצם את המחיר מאוד. גודל המסך הרצוי: עד 24" לפחות 21" (עדיף 22"). תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מתלבט לפני קניה של מסך מחשב בגדלים של 23" ומעלה. ממה שאני רואה פה בפורום, הדגמים המומלצים במחיר סביר (תקנו אותי אם יש עוד אופציות טובות שאני מפספס במחיר שפוי) הם מסכי DELL: U2414M U2312HM רציתי לדעת מה ההבדלים בין המסכים (למשל מה מציין ה H ב 23") האם יש להם אותו פאנל ? כמו כן, למסכי דל יש REV עם החודשים... יודעים מה ההבדלים בין ה REV השונים של המסכים הללו ? כמו כן, שמתי לב שה 24" הוא ביחס 16:10 וה 23" הוא ב 16:9, עד כמה ההבדל מורגש לעבודה במחשב (בכל זאת ה 23" זול יותר). בנוסף לכך הבנתי שבאוקטובר אמור לרדת מס הקניה על מוצרי בידור אלקטרונים ועוד כמה דברים, האם מסכי מחשב נכללים בקטגוריה זו ? ולבסוף, האם אתם יכולים להמליץ על חנות שמוכרת את הדגמים ומוכנה להתחייב שאם יש פיק…
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי U2414H עם בעיה שהוא לא מתעורר ממצב שינה ב-DP, רק כיבוי והדלקה שלו עוזרים. היה לי U2414H A01 עם הבעיה הזו ודל החליפו לי את המסך הזה לסדרת A03, וגם עכשיו זה שוב ממשיך אחרי שבועיים בערך שיש לי אותו. למה זה ככה? מוזר לי מאוד. במידה ואגיד להם את זה אקבל דגם אחר?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב הכותרת ממצה ת מה שאני צריך הציעו לי 20.1" DELL 2007WFP בפרום "מפרטי מחשב" אך לאחר שראיתי שוב 20" בא לי על 22". חשובה לי מאוד איכות הצבע מכיוון שאני עוסק בגפיקה. עם חסרים פרטים אשמח לענות. תודה מראש עמרי
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התקציב עומד על כ2000. לכל התחומים (משחקים, סרטים, יס, אינטרנט) חשוב לי מאוד ארגונומיה שזה מה שיש לפילפס. וחשוב לי שאני אוכל לחבר אותם לממיר יס. אני יודע שבסמסונג יש HDMI האם הוא יתן אותה איכות לעומת הפילפס ביחד עם כרטיס טלוויזיה? שניהם מסכים עם איכות טובה אך הפילפס עם יותר (לפי דעתי) אך הארגונומיה חשובה... מה הייתם ממליצים? אולי תאירו לי על נקודות שלא ראיתי? והאם יש מתאם מVGA/DVI לחיבור שיתחבר ליס?
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש מלא מסכים כאלה ואני מתקשה בבחירה.. חשוב לי בעיקר למשחקים וסרטים/סדרות איזה מסך מומלץ....? עדיפות לקנות בארץ, כי בחו"ל יכול להסתכן במסך פגום ויהיה קשה להחליף (?)
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש חנות כלשהי שאפשר לצפות במסך הזה, וכל מקום שאני מתקשר אומרים לי שאי אפשר לצפות.. אני משתגע
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-