עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום. אני מחפש צג (לא עבורי, אלא עבור אמא שלי) LCD בגודל 17 עם כניסת DVI. הדרישה היא שכולו יהיה כסוף, גם הצג עצמו וגם הבסיס. זה מה יש : עדיף שיהיה כמה שיותר אסטתי ובעל איכות תצוגה לא רעה. יש מסכים טובים שעונים לדרישות הנ"ל, עד 1600 ש"ח (ורצוי פחות)?

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. שלום לכם, רציתי עזרה בבחירת מסך למחשב שלי. דברים שחשוב לי: שיהיה איכות יפה לצבעים וגם שיהיה ביצועים טובים. אני לא כל כך מבין בתחום, אז אשמח לעזרה.. דבר נוסף שחשוב לי, שאוכל להחליף 2 input-ים בין ה-PC ל-PS4. הכ. מסך של ה-PC שלי הוא GTX 1070. תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by shlosi,

חשוב שהמסך יהיה לא קעור. חשבתי על מחיר סביב ה1500-2500. לא קריטי לי שיהיה 4K, אבל לא רוצה בררה. המלצות?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by bob24,

לאחר חיפושים רבים שעלו בתוהו ,אשמח לדעת אם מישהו יודע איפה בארץ אני אוכל למצוא את המסך הנ"ל בA01 והאם יש דרך לבדוק שזו הגרסה כאשר אני בא לחנות \פותח את האריזה האם זה כתוב איפשהו?

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. לא כל כך קשור לפורום אבל לא מצאתי פורום אחר וכאן ראיתי שאנשים מדברים על זה שהם הריצו סרטי HD על המסך שלהם חיפשתי סרטים כאלה בנרות לא מצאתי מישהו יכול להגיד לי איזה סרטים יצא לHD?

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. ביולי/ אוגוסט (עם סיום התואר השני) אני קונה מחשב חדש. כנראה שאקנה את המסך הבא: S27A850D http://www.samsung.com/us/computer/monitors/LS27A850DS/ZA באמזון הוא עולה בערך 860$. (בערך 3200 שקל). מישהו יודע אם יש אותו בארץ, ובאיזה מחיר? (או מארגן קנייה קבוצתית..)

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by Rockstatement10,

מחפש לקנות מסך למחשב עד סכום של 500 ש"ח בערך, אולי טיפה יותר... רזולוציה FHD כמובן. שימוש גיימינג בעיקר וגם סרטים. בעקרון כל מסך יתאים כל עוד יש IPS? עדיף לקחת DELL על פני VIEWSONIC?

8. Started by Arik.G,

כרגע יש לי מסך בודד 19״ של סמסונג. רזולוציה 1440*900. פאנל tn. יש לי אפשרות לקנות מחבר מסך נוסף במחיר סמלי זהה למה שיש לי. חשבתי לקנות עוד אחד כזה ביד 2 ולחבר את שלושתם כאשר הם עומדים על הצד. הכוונה לקבל רזולוציה של 1440*2700. השימוש הוא למשחקים. הכרטיס מסך יהיה כנראה gtx760 או שווה ערך בamd מה דעתכם? או שכבר לחכות ולנות מסך בודד 23״?

9. נפל לידי מסך 17" 4:3 וחשבתי לחבר אותו למסך הקיים שהוא 19" 16:10 ככה שהוא ירחיב לי את המסך, חיברתי את שתי המסכים לכרטיס המסך(ATI HD4770) אבל לא הצלחתי להשיג את התוצאה שרציתי, הצלחתי רק לעשות ככה שהמסך של ה 17" ישכפל את המסך של ה 19" או מצב שהוא יהיה כהרחבה למסך של ה19" שאפשר לגרור אליו חלונות. התוצאה שאני מחפש היא ששני המסכים יתפקדו כך: http://img222.imageshack.us/img222/1074/snowboarding034cr8.jpg זה אפשרי במסכים בעלי יחס וגודל שונה?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. שלום לכולם, אני שוקל לקנות את המסך הזה, לצורך משחקים סרטים ותיכנות.. איך המסך הזה באופן כללי? מבחינת מחיר/תועלת ושמעתי שמסכי 22 לא משתלמים במיוחד.. למה? בנוסף, הבנתי שהמסכים הרחבים לא נתמכים ע"י חלק מהמשחקים..- משחקים חדשים? משמעותי?

• 27 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. אני הדלקתי תמסך וזה פתאום ניהיה כבר איזה שבוע זה ככה.מה זה מיהו יודע..? וזה מסך crt

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by fohad,

גודל המסך "17 צבע המסך שחור בהירות 300cd/m² רזולוציה 1024x1280 גודל פיקסל 0.264mm יחס ניגודיות 1:3000 מהירות תגובה 2ms כניסות + כניסה דיגיטלית DVI + כניסה אנלוגית (DSVB-15) מה אתם אומרים ??? מסך טוב?? והוא עולה רק 1188 שקל!! דרך אגב אני חדש ...

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by Crapy,

חבר שלי קנה תמסך ב2015 ונשאר עוד איזה שנה אחריות והוא קונה עכשיו מסך של 4K והציע למכור לי אותו ב1200 שקל המסך מבחינת הכל במצב חדש הכל עובד תקין אין שריטות וכו, מה אתם חושבים?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by שאול1,

בהדלקת מחשב, נורית ה- POWER נדלקת בכחול, לאחר מספר שניות נדלקת בצהוב, על המסך מופיע הכיתוב: "ANALOG POWER SAVING MODE" ולא מוצגת תמונה. אין תגובה גם לכל כפתורי כיוון המסך. למסך שתי כניסות: VGA ו- DVI, לחיבור המסך לכרטיס המסך אני משתמש בכבל VGA מסך אחר שאני מחבר, עובד תקין לחלוטין ב-2 סוגי החיבורים, כלומר הבעיה במסך. המסך בן כ-5 שנים השימוש במסך לצרכים ביתיים כלליים ולא למשחקים כבדים. עצה לתיקון? היכן?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. אתמול קיבלתי את המסך שהזמנתי, U2311H, שיתחבר למחשב שאני מרכיב. בינתיים חסרים לי עוד כמה חלקים שאמורים להגיע, אז חיברתי את המסך ללפטופ הישן שלי. התצוגה באופן כללי טובה, אבל יש טשטוש קל, או "צללית", בעיקר מסביב לטקסט אבל גם סביב קווים חדים אחרים. ניסיתי עם נייד אחר, גם כן בחיבור VGA, והבעיה נפתרת ברובה אבל עדיין התצוגה פחות חדה מאשר על מסך הלפטופ או מאשר זכור לי על מהמסך של ההורים למרות שהוא אמור להיות פחות איכותי (Syncmaster עם פנל TN). מיותר לציין שאני עובד ברזולוציה המירבית של המסך (כתצוגה יחידה כאשר מסך הלפטופ כבוי), בהגדרות ברירת מחדל. יש דרך לפתור את זה, או שאני פשוט אקווה שבחיבור DVI למחשב החדש הבעיה תפתר מעצמה? כרגע אין לי איך לבדוק את הDVI.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by OmerNeu,

כפי שכתבתי בכותרת אני מתלבט בין שני המסכים הנ"ל. ומה שאני רוצה לדעת לפני שאני קונה את המסך: איזה מסך טוב יותר? (שמתי לב שאומרים שS2431WE יותר טוב מ2408WFP אבל האם הטענה הזו מתאימה גם לS2231?) ועד כמה זה יהיה משמעותי? (המסך יהיה לשימושים לא מקצועיים) תודה רבה. עומר.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. שלום לפני כמה חודשים רכשתי 2 מסכים מדגםDELL 2414u (עם המסגרת הדקה) שמתי לב כאשר אני מעביר את הדפדפן או אקסל בין המסכים כאשר אני מגיע למסך המשני יש לי צבעים אחרים לדוגמא... השורות הלבנות באקסל הופכות להיות אפורות במסך השני בדקתי את רמת בהירות והצבעים והם שווים למישהו יש כיוון ? תודה לעוזרים מראש.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by Guarding angel,

אהלן לכל הוותיקים שנים שלא הייתי כאן ממש התגעגעתי אני מחפש מסך גיימינג עם התכונות הבאות עד 1,700: 1440p 165hz IPS 10bit (8bit+frc) PIVOT \ SWIVEL רכישה מאילת גם אפשרית לא מעוניין לרכוש בחו"ל המפרט הנוכחי (לקראת שדרוג מעבד): 3600x@4200 ASUS X570-E ROG STRIX PATRIOT 32GB@3200 RTX2080Ti 2TB NVME Coolermaster 850W Gold PSU מעבד ישודרג בקרוב ל-5600x או 3900x.

19. שלום, קניתי לאחרונה מסך מחשב זול ב400 ש"ח שחשבתי שהוא מספיק טוב, אבל רואים בו גרוע מאוד והקרינה ממנו נוראית(קישור למסך http://www.samsung.com/uk/consumer/it/monitor/led-monitor/LS22D300HY/XU ) לכן אני רוצה לקנות מסך יותר נורמלי, אבל לא יקר מדי. עדיפות ל700-800 שקל עם אפשרות לחרוג ל1000, עם חיבור HDMI, משדר ב full hd ואיכות צבעים טובה. תודה ושבת שלום.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by alonn,

שלום, עד לאחרונה הייתי הבעלים הגאה של Dell UltraSharp 2209wa שלצערי נסדק במהלך מעבר דירה. הייתי מאוד מרוצה ממנו ואני צריך את עזרתכם במציאת תחליף ראוי. בעקבות מחסור במקום בחדר, אני שוקל בכובד ראש את כל העניין המחשביזיה. לאחר שיטוט קצרצר באינטרנט נוכחתי לדעת ש-Dell לא מייצרים כאלו וש-SAMSUNG עשו כמה אבל הביקורות די פושרות. מה עמדתכם בעניין? ואגב, האם ניתן לחבר מסך מחשב רגיל לממיר HD של HOT? על הדרך אשמח גם לקבל המלצות הן למחשביזיות והן למסכים רגילים. אני מניח שאיזור ה-28" יהיה אידיאלי, השולחן שלי די צר ומסך גדול יותר יקשה על עבודה במחשב. שימושים: עבודה שוטפת וצפייה בסרטים. תקציב: נאמר עד 2500 ש"ח, אלא אם כן קיימת איזו מחשביזיה של Dell שפיספסתי ואז אפשר לחרוג קצת . תוד…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by shay820,

שלום לכולם וחג שמח מעוניין במסך גדול למטרת צפייה בגרפים,מרחק הישיבה מהמסך יהיה בערך מטר. האם קיים מסך שיאפשר לי את זה? אני מתכוון מבחינת חדות ומבחינת קירבה למסך? תודה רבה שי

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by pure perfection,

מה המצב ?? מה אתם עומרים על המסך הזה AOC E2343F LED , מישהו התנסה איתו ?? חוות דעת שלכם יתקבלו בברכה . עכשיו חיפשתי ולא מצאתי באיזה PANEL משתמש המסך , אז אם מישהו יכול להגיד לי אני אודה לו מאוד . תודה

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by liran_al,

אני לא מבין בכלל במסכים, פאנלים וכ"ו. אני מחפש מסך גדול 23-24 אינץ', שיהיה נוח לקריאה ממושכת ועבודה עם onenote. המסך יחובר ללפטופ בכבל HDMI (יש לי מתאם DVI) אין צורך ברמקולים. התקציב - 600+-

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. שלום חברים אני מתלבט האם לקנות את ה Dell U2415 שהוא מסך 16:10 מצוין כך הבנתי לפי ביקורות מהרשת, כולל Recommended מהאתר TFTcentral, הבעיה שהוא קצת ישן, לעומתו יש את המסך Dell U2417H שהוא חדש יותר וביחס 16:9 אבל מהאתר הנ"ל קיבל רק approved שזה קצת פחות ממומלץ... אשמח לתובנות

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. אני מחפש חנות כלשהי שאפשר לצפות במסך הזה, וכל מקום שאני מתקשר אומרים לי שאי אפשר לצפות.. אני משתגע

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים