מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,887 דיונים בפורום זה
-
למה התמונה ב 2209 נראית הרבה פחות טובה מבמסך של הלפטופ? הצבעים נראים דהויים\לא מספיק חדים
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני יודע על VP930 ב2150 שח אבל יש לי שתי בעיות איתו: 1. אחריות רק ב 7 פיקסלים שרופים נראית לי גבוהה מדי 2. שמעתי שמסכי VS סובלים מאפקט "צריבת תמונה" האם זה נכון? האם יש מסכים אחרים בטווח הזה? אם לא, מהו מסך TN עם זווית צפיה רחבה ואיכות צבעים טובה? אני לא משחק בכלל והסרטים שאני רואה הם בסגנון אינגמר ברגמן 8) כך שזמן תגובה חשוב לי הרבה פחות מזווית צפייה ואיכות צבעים.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מעוניין לבצע O.C לתדר התצוגה של המסך שלי. כרגע אני על רזולוציית FHD (ז"א 1920X1080) ומוגבל עד ל- 60HZ. אני רוצה להריץ אותו על 75HZ. זה לא בדיוק OC שכן המסך שלי תומך ב- 75HZ רק ברזולוציות נמוכות יותר. זה המפרט הטכני של המסך: http://www.hdtvreview.com/BenQ-T2200HD-hdtv.html אשמח לקבל הנחייה איך לעשות זאת ועדיף בלי תוכנה צד שלישי (או מה- WIN או מהדרייבר כ.מסך). כמו כן האם זה מסוכן וייפגע בביצועי משחקים שרצים על סביב ה- 30FPS? אגב יש לי HD6850 שמתחבר כמובן דרך DVI.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עריכה: אחרי עדכון הדרייבר לכרטיס המסך נוספו עוד מספר רזולוציות, אבל לא הרזולוציה הנ"ל... זה הכרטיס מסך SiS 661FX/GX Mirage Graphics 32 MB רק את זה יש בהגדרות תצוגה: 800/600 768/1024 864/1152 800/1280 1024/1280
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.amazon.com/gp/product/B00JR6GCZA/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER סה"כ כולל מיסים ומשלוח יוצר בערך 4500 ש"ח !!! נכון לא מחיר זול אבל לעומת 7800 שקלים מחירו בארץ ....
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום כולם כפי שאתם בטח רואים יש לי במפרט 5970 .. חשבתי לעשות עליו חוויית גיימינג ואני מוכן לשים על זה כסף (והרבה) מחפש 3 מסכי מחשב (מינימום 24 אינץ') ללא שוליים או borderless ללא פלסטיקה שחורה מסביב למסך.. לא אכפת לי איזה סוג פאנל (מצידי שיהיה TN) כמובן זה יהיה בשביל משחקים.. וכמובן עבודה במקביל על מספר שולחנות עבודה.. המסכים יהיו צמודים אחד לשני לכן חשוב שכמה שפחות שוליים יותר טוב.. אשמח להמלצות.. [br]פורסם בתאריך: 2.02.2011 בשעה 21:28:45 כנראה ביקשתי יותר מדי..
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ראיתי כל מיני דיבורים באינטרנט על OC למסך שמתבטא בהעלאת קצב הרענון עם תוכנה בשם CRU. העלתי את הקצב של המסך שלי מ60 ל70 בלי בעיות, ול75 אני מקבל מסך שחור בזמן השינוי אבל אחרי זה זה נשאר על 75. נראה לי שרואים הבדל במשחקים ובתנועות חדות על המסך, יכול להיות שזה סתם פסיכולוגי. זה באמת OC? הרי זה לא משנה את הטמפ', האם זה מקצר את אורך החיים של המסך בצורה כלשהי?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התקציב שלי הוא עד 1200... ואני רוצה מסך 23-24 אינצ', מה אתם אומרים עליו שווה?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://techreport.com/news/25859/asus-pb287q-serves-up-4k-panel-for-799 http://wccftech.com/dell-4k-display-ces-2014/
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש בפורום ואני מחפש מסך איכותי למשחקי מחשב. אני משחק בעיקר FPS אשמח עם תעזרו לי למצוא מסך עם refresh rate גבוה ו זמן תגובה מהיר שמתי לב שברוב המקומות שמוכרים מסכים לא כותבים את הrefresh rate וזה נורא מוזר לי בנוסף אשמל לדעת את דעתכם: מה הכי חשוב במסך שמיועד לגיימינג?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן חברה יש לי מסך LCD 22" של מחשב דגם סמסונג 226BW עכשיו אני רואה המון סרטים וסדרות במחשב ולפעמים בא לי לשכב במיטה ולראות את הסרטים רציתי לברר אם יש אפשרות לקנות זרוע למסך שאיתה אני אוכל לכוון אותו ולסובב אותו לכיוון המיטה שלי וככה יהיה לי נוח יותר לראות סרטים מהמיטה תקציב עד 200 שקל תודה לכולכם מראש ושבת שלום!
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
מה המצב אנשים, עוד לא רכשתי מסך חדש, אבל בזמן האחרון אני הייתי עצל חבר לפירמוט של כמה מחשבים שלו, יש לו מסך EX2200 שהוא 22" 16:9, עד עכשיו לא מצעתי שום יתרון ברזולציה גדולה משום מה, כלומר איפו היתרון שלה ? לדוגמה בגלישה, כולכם פה עושים זום לפחות 150%? או איך? חוץ מתוספת שטח עבודה ויותר מקום לאייקונים, איפו באמת היתרון האמיתי? אני יכול לתת לדוגמה את ה IPAD החדש שהוא רק 9.7 אבל רזולוציה גדולה מ FHD, גודל המסך הרי אותו דבר , אז בממשק אין הרבה הבדל חוץ מתוספת חדות, אבל מה לגבי אפליקציות וגלשיה? בדומה לתוכנות למחשב , כמו שאין הרבה תוכנות שמותאמות ליותר מליבה אחת חח, בקיצור השאלה כמו שהבנתם, איפו היתרון ברזולוציה גדולה ? כי במצב הזה אני יכול להסתדר אם טלוויזיה 32" שתהיה מצ…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש לי מסך מדגם lge2350t, יש אפשרות לחיבור ממיר של hot?
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
פאנלים של מסכי DELL החדשים שאוטוטו יימכרו פה בדגמי 2012 בהשוואה לקודמים.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
כמו בכותרת, האם ישנה אלטרנטיבה כלשהי באותו מחיר?<br /> אולי משהו יותר טוב? תאורת לד אחורית? מסך עם ניגודיות טובה יותר\מבעים מדוייקים יותר\תגובה מהירה יותר באותו מחיר?<br /> <br /> תודה מראש (:
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הורי החליטו להשתתף ברכישת מסך LCD למחשב ולכן התקציב עלה מ-2,000 ל-3,000 ש"ח. זה מסך בעיקר לסרטים/אינטרנט וקצת משחקים. מומלץ מסך רחב, אך לא חובה. יש הצעות?
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לאילו שימושים הנ"ל יתאים ולאילו לא וכן חוות דעת באופן כללי.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש מכירה של T260 במחיר טוב דרך קופ"ח הכללית. כמובן שזה TN והדל-ים עדיפים, אבל זה זריז, זול וזמין.
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קודם כל LCD או פלזמה , מתכוון לחבר תמחשב + קונסולה.. ps3 או xbox עדיין לא החלטתי שנית כמה אינצ' אני אצטרך? המרחק מהספה לקיר הוא - 6 מטר. נראלי קצת רחוק אני עם טלווזיה 32 מרובעת כזו וזה נראלי קטן יחסית.. טווח מחירים עד 10אלף כמובן שמתיימר לכמה שיותר זול אבל לא מתפשר על איכות כך שאם ניתן להשתמש בכל הסכום אז בכל הסכום ואם יש חריגה קטנה ששווה את זה אז אין בעיה. כמו כן לחדר מסך 42 עד 6000אלף אם יש המלצות בכייף !
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תקציב 2000-2500 על מה אתם ממליצים. בדיוק קונה מחשב חדש (עכשיו מברר) כנראה 9700k i7 1070 gtx ssd nvme 970 evo 32gb ram מה כדאי? האם מסך 34 אינץ זה יותר מידי גדול? עדיף 29 אינץ? האם ultrawide 21:9 עדיף לעבודה עם קיובייס? המשחקים שאשחק הם cod החדש pes fifa ועוד ומשחקים שייצאו ב2019 יותר חשוב לי העבודה בקיובייס 70% ממשחקים 30% אשמח לעזרתכם תודה
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה המצב חבר'ה ?.. אני צריך המלצה למסך LCD רחב בגודל 20 אינץ' עד 900 ש"ח עם אפשרות של חריגה של 100 ש"ח למטרת משחקים כבדים כי יש לי כרטיס מסך מסוג ATi HD4850 ושיהיה מהאתר של פנדה מחשבים (www.pandas.co.il) כי אני רק שם ... תודה מראש, משה עריכה: ראיתי שאתם ממליצים על המסך Samsung 22 LCD T220 20000:1 2MS והוא חורג גם ב - 80 שקל מהתקציב שלי אז השאלה שלי האם הוא באמת טוב ומתאים לדרישות שלי ?.. או שאולי יש מסך יותר טוב בתקציב הזה ?.. אבל אני מזכיר, שיהיה רק מהאתר של פנדה מחשבים ...
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חבר'ה, הזמנתי היום ב P1000 את המסך: ``24 ViewSonic Q241wb FULL HD DVI קראתי ב GOOGLE שיש למסך הזה פאנל VA שזה מעולה! אבל קראתי שנראה לי אחרי דצמבר 2007 הדגמים יצאו עם פאנל TN ו VIEWSONIC ערכו באתר שלהם ניגודיות מ 1:1000 ל 1:800 1:1000 זה היה VA ו 1:800 זה TN עכשיו פרט מוזר/מעניין, ב P1000 רשום 1:1000 וגם באתר הספק GENERAL LTD רשום 1:1000 בטלפון הספק לא ידע לומר לי... היא אמרה שאין לה פיזית אחד במחסן לבדוק. אז מה אתם אומרים? מה שיש בארץ זה VA או TN? יצא לי במחיר 1500 שקל, ב24 תשלומים שווים ללא ריבית! תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שימוש עיקרי - אינטרנט , קריאה טקסט, משחקים , מדי פעם סרטים. חשוב שמסך יהיה איכותי כי אני יושב שעות לידו. בינתיים חשבתי מסכים של סמסונג t220p ,t220,2253bw האם כדאי לי לקחת את dell 2209wa? ראיתי שיש הרבה דיונים אליו? האם מסך של רזולוציה 1080 על 1920 טוב למשחקים?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה חשבתי לקנות מסך חדש וכניראה שהמסך הקיים נעלב והתפגר. אני לא מעוניין לתקן אותו אלה לקנות חדש. ראיתי במבט ראשוני את המסכים של סמסונג בדגמים XL2370 (חורג מהתקציב) והתרשמתי שאולי אוכל לחרוג טיפה מהתקציב בשבילו. בכל מקרה ראיתי גם את הדגמים: samsung p2370 lg w2486l lg w228l ושמעתי המלצות מחברים גם לפזול לכיוון NEC ו DELL אני מחפש את המסך הכי טוב (רצוי שגם יהיה יפה ולא מכוער) למשחקים וסרטים. אין לי עבודות גראפיות אבל כמובן שחשוב שבצבעים יהיו טובים וחיים. הכי חשוב זה בלי ריצוד כי סבלתי מזה במסך המת שלי ולמרות כל הניסיונות לסדר את זה - לא הצלחתי.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-