עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. למישהו יש משהו רע להגיד על המסך הזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=128 כי המחיר די אטרקטיבי ביחס לשוק ואני מחפש מה לא טוב- לפי מה שכתוב יש שם פשוט ה-כ-ל. אני הולך להשתמש במסך בעיקר כטלויזיה (תלוי מעל המיטה) אבל פעם ב לחבר את הלפטופ כדי לעבוד על מסך גדול יותר.

2. Started by shibie,

לא הבנתי מה זה הפנלים האלה. מישו יכול להסביר לי בבקשה. תודה.

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by Wideblade,

היי אני מחפש מסך 24 אינץ' בשביל לחבר אליו את האקסבוקס 360 שלי... קראתי הרבה בפורומים, במיוחד פה, ולפי הבנתי ההמלצה העיקרית היא על DELL 2408WFP... ברשותי 2000 שקל בערך, ואין לי בעייה לחסוך ל2900- אבל זה ייקח קצת זמן.... עכשיו לפי מה שקראתי בפורומים, קיבלתי רושם שמסך TN זה משהו נוראי ובלתי נסבל; וראיתי הרבה מסכי 24 אינץ' שנשמעים טוב, והם זולים- אבל הם TN... אז התרחקתי... יש לי מסך 17 אינץ' של LG- הL1750B. הייתי בטוח שהוא לא יכול להיות TN, כי הוא ממש סבבה, וTN נשמע כל כך נוראי... אז גלשתי קצת באינטרנט, והפלא ופלא- המסך שלי שלדעתי ממש מצויין, ובעל איכות ממש מעולה- הוא בעל מסך TN! זה גורם לי לחשוב, אם הTN הזה נחשב גרוע, מה זה PVA? יש דרך להשוות? האם ההבדל באמת כל כך גדול? כי א…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by orkir,

יש מקומות שבהם רשום שהניגודיות של המסך היא 1:2000 ויש מקומות שבהם רשום שהניגודיות היא 1:1600, איזה מהם נכון? (לי יש מסך כזה ועל האריזה שלו היה רשום 1:1600, אבל ראיתי לפני כמה ימים באיזו חנות מחשבים על אריזה סגורה של מסך כזה שרשום 1:2000...)

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by oriklo,

מישהו יודע מאיפה הכי משתלם לקנות את המסך aoc g2460pg? הצעות מחול גם.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  6. היי לכולם גמר חתימה טובה. בשבוע האחרון החלטתי שאני מחפש מסך מחשב. עקב המצב של הקורונה אני גם כן עובד מהבית ולעבוד מהלפטופ של העבודה זה לא כזה נחמד. אז עלה לי רעיון לקנות מסך מחשב סביב 27-28 אינצ שישמש אותי גם לגיימינג ב xbox series x (הזמנה מוקדמת). וגם לעבודה יום יומית ושימושים סטנדרטיים (לא עריכה מקצועית או משהו). עכשיו ה xbox series x יגיע עם תקן hdmi 2.1 שאמור לספק משחק ב 120HZ. אבל לפחות ממה שאני מבין וקורא אני לא רואה סיכוי כזה שמלבד כמה כתרים בודדים שיצאו יהיו משחקים נוספים שיתמכו בקצב פריימים כזה. שקלתי תחילה לחכות לדגמים האלו שיתמכו ב 2.1 אבל בפועל אני לא חושב ש 60HZ או קצת יותר זה נורא אני לא שחקן תחרותי או משהו בסגנון …

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by avinatbezeq,

אני קורא הרבה ספרים על מסך המחשב, ומאז המעבר למסכים רחבים אני בבעיה. במחשב הישן שלי השתמשתי במסך 20" עם רזולוציה של 1400 על 1050. הנקודה היא שהשתמשתי בו במצב עומד (Portrait) כך שהתאים לי יופי לקריאת ספרים. המסך החדש שלי הוא u2410. הוא מספק לי 1920 על 1200. הנק' היא שבגלל שהוא רחב לא נוח לעבוד איתו במצב עומד (הוא מגיע יותר מדי גבוה ונמוך כך שצריך ללכת עם הראש למעלה למטה, וגם הוא צר מכדי שאפשר יהיה לעבוד עם עוד חלון לצד חלון הקריאה) . אם שמים אותו במצב רגיל אז הדף מוצג קטן (כי אני משתמש ב-IE כדי לקרוא, וצריך להוריד עוד הרבה בשביל התפריטים של IE, כך שאני מעריך שנשאר רק 1000 פיקסלים לגובה הדף). חשבתי להוסיף עוד מסך לצד ה-u2410 כדי שיהיה לי נוח לקרוא איתו מסמכים וספרים. מה מומ…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. שלום רב, מחפש מסך חדש שיעבוד באיכות מעולה עם משחקים ברמה גבוהה (כרגע הכרטיסי מסך הם 9600GT SLI אבל בע"ה אני משדרג גם אותם) בנוסף, שיהיה טוב לקריאת מסמכים תמיכה מלאה בFHD ובבקשה הסבר על HDMI1.4 1.3 תודה רבה!!!

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by rroonnii,

למשחקים (בעיקר מגוף ראשון ) חווית המשחק משתפרת פלאים עם מסך למשל 32 ,מאשר מסך 22 ?. כמובן כוונתי לטלוויזיה 32 . מהם איכות הצבעים וחדות במשחקים? ומהו המחיר שאפשר להביא מסך טלוויזיה נחמד שכזה?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by ENROLL,

אני סגור על קניית המסך הזה וראיתי שמוכרים אותו עם REV01, REV05 ו-REV07. אין לי מושג מה ההבדלים ביניהם וברור לי ש-07 הוא הדגם האחרון. אודה אם מישהו שמבין בזה יעזור לי.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by dudimalka,

אהלן חברה יש לי מסך LCD 22" של מחשב דגם סמסונג 226BW עכשיו אני רואה המון סרטים וסדרות במחשב ולפעמים בא לי לשכב במיטה ולראות את הסרטים רציתי לברר אם יש אפשרות לקנות זרוע למסך שאיתה אני אוכל לכוון אותו ולסובב אותו לכיוון המיטה שלי וככה יהיה לי נוח יותר לראות סרטים מהמיטה תקציב עד 200 שקל תודה לכולכם מראש ושבת שלום!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. קניתי את ה T220 לפני בערך ארבעה חודשים ועכשיו בצד שמאל למטה של המסך מופיע לי סימן דיי גדול שחור וסגול כאילו קצר במסך וזה גדל כל הזמן כמו פיקסלים שנישפרים כל הזמן אני מתאר לעצמי שעדיין יש לי אחריות על המסך היכן אני יכול לתקן אותו? איפה המעבדה לתיקונים של המסכים האלה? אגב קניתי אותו בבאג תודה ענקית מראש ומצטער אם עברתי על חוק כלשהו אני פשוט לחוץ לפתור את הבעיה עם המסך לפני שהוא יהרס לגמרי

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by maorbe,

אני קונה מksp 1) ?730BF 17'' LCD 4ms DVI? סמסונג 2) ?VX724 17'' LCD 3ms DVI? וויוסוניק 3) ?730b 17'' LCD 8ms DVI? סמסונג כמובן ההבדלים הם בזמן תגובה ולשני הסמסונג ניגודיות של 600:1 לעומת הוויוסוניק שהוא 500:1 המחיר כאן לא משנה שלושתם באותו סדר גודל אז על מה אתם ממליצים?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by NTT,

הDell 2408WFP יוצא לא מכויל בכלל מהמפעל, אז איך אפשר לדעת איך לגרום לדיוק בצבעים עד כמה שאפשר?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by fizban,

שלום לכולם! הייתי מעוניין לשמוע מאנשים שקצת מבינים יותר ממני בנושא, איך ניתן לחבר כמה מסכים במקביל.. הכוונה היא לחבר עד 4 מסכי LCD, והשאלות שלי הן כדלקמן: 1. האם דרוש יותר ממחשב אחד בשביל תצורה כזאת? 2. אני יודע שיש כרטיסי מסך של 2 יציאות.. אבל האם קיימים של יותר? (אני צריך עד 4 כולל) 3. במידה ולא קיימים, האם אני אצטרך מערך crossfire/SLI לדבר כזה? 4. מה טווח המחירים של כרטיסים מסוג זה במידה והם קיימים? 5. האם עדיף לקנות כרטיסים כאלו בארה"ב? הרעיון הכללי מאחורי זה, הוא ליצור משרד עבודה כמו שרואים בטלוויזיה, אם האנשים שמתעסקים בשוק ההון, שמול כל בן אדם קיימים כמה מסכים שכל אחד מראה דבר שונה.. לדוגמא: מסך אחד מראה מניות חו"ל שני מראה מניות ישראליות שלישי מראה גרפים וכדומה..…

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. שלום לכם, מבקש עזרה - מתקשה לתפעל את המסך דרך כניסה DVI שקיימת בו. מקבל הודעה - NO SIGNAL כרטיס מסך GIGABYTE 6600GT - עם יציאות DVI ו-VGA. ניסיתי 3 כבלים DVI, אחד מהם - DUAL LINK ושניים - SINGLE LINK. ניסיתי כל מיני אופציות שקראתי עליהן בפורומים שונים גם לפי מדריך המסך עצמו (לכבות מסך, מחשב,לנתק מהחשמל, לחכות, לחבר, להדליק וכו...) אך ללא הצלחה.. יציאה DVI של הכרטיס עובדת, בדקתי את זה כשחיברת את המסך דרך יציאה DVI בכרטיס מסך לכניסה VGA במסך דרך מתאם DVI/VGA. אודה לעזרתכם.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by YinonOzery,

שלום, קניתי מחשב חדש לאחרונה (GTX 970) ואני מעוניין לקנות גם מסך כדי שאני יראה כמו שצריך. גודל - 21"-24" מקסימום תקציב - 1300 ש"ח תודה

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. שלום. ידוע לי שמכשירי KVM נועדו למסך אחד למספר מחשבים, אבל אני צריך פיתרון הפוך. אני צריך לחבר כבל HDMI שיוצא ממחשב אחד ל2 מסכים, שתהיה לי אפשרות להחליף תצוגה בעזרת לחיצת כפתור. האם קיים פיתרון כזה? תודה!

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by Dubliner,

יש לי בערך חודשיים את המסך הזה ועד היום ראו בו פשוט מעולה והייתי ממש מרוצה ממנו. היום התחילה בעיה מוזרה. מה שקרה זה שפתאום, בלי שעשיתי כלום, הופיע מעין שלג כמו בטלויזיה רק בצבע אדום. יש כאלו נקודות אדומות שכל הזמן זזות, בדיוק כמו השלג בטלוויזיה וזה בולט בעיקר על רקע כחול. המסך מחובר למחשב נייד בחיבור אנלוגי. אם אני מכבה את המסך ונותן לו לנוח כמה שניות ומדליק חזרה זה משום מה נעלם, אבל אחרי כמה דקות חוזר. למישהו יש מושג מה זה הדבר הזה או שמדובר פשוט במסך דפוק? זה הגיוני בכלל שאם יש תקלה במסך היא תופיע רק אחרי חודשיים?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by TechRoy,

שלום לכולם, אני מחפש לקנות מסך חדש ומאוד מתקשה לבחור בין מסכי ה120HZ. מצאתי רשימת מסמכים שפורסמה על ידי NVIDIA של כל מסכי ה120HZ. http://www.nvidia.com/object/3d-vision-system-requirements.html אשמח מאוד אם תוכלו להביא את דעותיכם לגבי המסכים האלה ולעזור לי לצמצם את האופציות. אני הייתי מאוד שמח למסך IPS או אפילו VA אבל פשוט לא מצאתי (והבנתי שזה גם לא קיים) מסך כזה בעל קצת רענון של 120HZ. קראתי הרבה ביקורות על הBenQ מבין הרשימה, כמעט סגרתי אליו סופית אבל אז ביקורת שלילית ממש ערערה לי את הבטחון. אני אביא את המסך מארה"ב ביבוא אז אם ידוע למישהו על מסך טוב מבין הרשימה שאפשר לרכוש בארץ אני אשמח, זה יצמצם את המחיר מאוד. גודל המסך הרצוי: עד 24" לפחות 21" (עדיף 22"). תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. שלום רב, אני זקוק לזוג מסכים זהים, לצורך עבודה על פרימיאר גודל 23. אודה מאוד להמלצתכם. טווח המחירים הוא בין 800 ל-1100 ש"ח. ראיתי מספר מסכים בלינק הבא, http://www.tms.co.il/cat/45/215:923 אבל כמובן שגם המלצות על מוצרים אחרים יתקבלו בברכה. תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. הגיע לי אימייל עם מכירה של המסך ב [h=2]$369.99[/h] מה אתם אומרים ? זה 1450 שקל בלי משלוח ותוספות http://computers.woot.com/offers/samsung-28-4k-led-backlit-monitor-12?utm_campaign=Amazon+VIP+-+20150405+-+Computers.Woot+-+samsung-28-4k-led-backlit-monitor-12+-+camp2&utm_source=Amazon&utm_medium=email

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. יש לי U2414H עם בעיה שהוא לא מתעורר ממצב שינה ב-DP, רק כיבוי והדלקה שלו עוזרים. היה לי U2414H A01 עם הבעיה הזו ודל החליפו לי את המסך הזה לסדרת A03, וגם עכשיו זה שוב ממשיך אחרי שבועיים בערך שיש לי אותו. למה זה ככה? מוזר לי מאוד. במידה ואגיד להם את זה אקבל דגם אחר?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by UnwiZ,

שלום לכולם, אני מחפש מסך מחשב אשר ישמש אותי בעיקר לצרכי תכנות בעבודה (כאשר מדובר בסטארטאפ קטן בו הרבה מעבודות העיצוב גם-כן נופלות לתחומי, כך שחשוב שהמסך גם יציג "צבע נכון" ואיכותי). התקציב הוא בסביבות ה300$-400$, כאשר למקרים של מסכים מומלצים במיוחד תתאפשר חריגה. הגודל שאני מחפש הוא לדעתי בסביבות ה24-27 אינץ'.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. והדגמים הם: LG LCD 19 L1900R 2ms 1:3000 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_44_2207&products_id=16365 LG LCD 19 L1970HR 2Ms http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_44_2207&products_id=13903 Samsung 19 LCD 932B 5Ms http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_41_2213&products_id=16469 ואם שכחתי מסכים אחרים שאתם ממליצים של LG או SAMSUNG אז סבבה תירשמו גם. תודה

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.