מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעייה קטנה... יש לי פה מסך LCD שעובד רגיל והכל... אבל זה נראה כאילו הזכוכית שלו מנופצת כזה.. יש שברים על המסך. אני לא יודע איך זה קרה. יש קטע קטן כזה שנראה כאילו הוא מנופץ כמו חלון של אוטו שזרקו עליו אבן. אפשר לתקן את זה ? והאם זה יקר. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות מסך LCD 20 אינץ ואני מתלבט בין 2 דגמים SAMSUNG 206BW לבין DELL 2007WFP רציתי לדעת מי מבניהם יותר משתלם?ולמה והאם הכרטיס מסך שלי (GEFORCE FX 5200) מתאים למסך רחב ולא ימרח לי את התצוגה. רציתי גם לשאול מישהו שיש לו את אחד מהמסכים האלה איך רואים בהם ואם התצוגה לא מכווצת מדי? ואם באמת יש חיבור לטלויזיה דיגיטלית במסך של DELL? תודה!
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה חשבתי לקנות מסך חדש וכניראה שהמסך הקיים נעלב והתפגר. אני לא מעוניין לתקן אותו אלה לקנות חדש. ראיתי במבט ראשוני את המסכים של סמסונג בדגמים XL2370 (חורג מהתקציב) והתרשמתי שאולי אוכל לחרוג טיפה מהתקציב בשבילו. בכל מקרה ראיתי גם את הדגמים: samsung p2370 lg w2486l lg w228l ושמעתי המלצות מחברים גם לפזול לכיוון NEC ו DELL אני מחפש את המסך הכי טוב (רצוי שגם יהיה יפה ולא מכוער) למשחקים וסרטים. אין לי עבודות גראפיות אבל כמובן שחשוב שבצבעים יהיו טובים וחיים. הכי חשוב זה בלי ריצוד כי סבלתי מזה במסך המת שלי ולמרות כל הניסיונות לסדר את זה - לא הצלחתי.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
השימוש שאני צריך את המסך משחקים וסרטים
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה המצב אנשים, עוד לא רכשתי מסך חדש, אבל בזמן האחרון אני הייתי עצל חבר לפירמוט של כמה מחשבים שלו, יש לו מסך EX2200 שהוא 22" 16:9, עד עכשיו לא מצעתי שום יתרון ברזולציה גדולה משום מה, כלומר איפו היתרון שלה ? לדוגמה בגלישה, כולכם פה עושים זום לפחות 150%? או איך? חוץ מתוספת שטח עבודה ויותר מקום לאייקונים, איפו באמת היתרון האמיתי? אני יכול לתת לדוגמה את ה IPAD החדש שהוא רק 9.7 אבל רזולוציה גדולה מ FHD, גודל המסך הרי אותו דבר , אז בממשק אין הרבה הבדל חוץ מתוספת חדות, אבל מה לגבי אפליקציות וגלשיה? בדומה לתוכנות למחשב , כמו שאין הרבה תוכנות שמותאמות ליותר מליבה אחת חח, בקיצור השאלה כמו שהבנתם, איפו היתרון ברזולוציה גדולה ? כי במצב הזה אני יכול להסתדר אם טלוויזיה 32" שתהיה מצ…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חשוב לי מאוד אמינות של המסך חיבור DVI שיתאים לכרטיס מסך שלי כרטיס גרפי Leadtek nVIDIA GeForce 8600GT Extreme 256MB PCIe (אפשר לראות את מפרט המחשב שלי) לגבי led או lcd בתקופה האחרונה אני לא בקיא בנושא - בגדול מה שיותר אמין. זמן בין תקלות הכי ארוך. גודל מסך מינימום 19 שיקולי עלות תועלת - 1300 זה סכום מקסימלי, (אם יש מסך ב1300 שנותן לי איכות\תועלת ב5% יותר ממסך שעולה 700 אני יוותר עליו) כמו כן , עדיף שלא יהיה סמסונג - אני לא מרוצה מהפירמה, בעיות בעבר. (אבל אם יש אחריות מעל 3 שנים וספק אמין אז אני אשקול). מהחיפוש בפורום הבנתי שהוא טוב(וזה לא סמסונג -יתרון מבחינתי) , נכון או שטעיתי בדגם? פה אני רואה נוסף לו e , מה זה אומר eips? זה מתאים לdvi שיש לי במחשב? מה הכוונה אחריות רשמ…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך לקנות מסך מחשב ומתלבט מה הכי טוב לי (כן, כרגע אני עדיין עם CRT). אופי העבודה: 50% תיכנות 30% משחקים (בעיקר ספורט ו FPS 20% עבודה משרדית ואינטרנט. תקציב: עד 2000 שקל (אם חייבים אז אפשר לחרוג ב 200-300). האם כדאי לי ללכת על LG L2000CP בגלל הפאנל ? או שאולי כדאי לי ללכת עם העדר ולקחת אחד ממסכי ה 22" הרבים שבשוק, למרות פנל TN (בכל זאת מסך גדול יותר זה גם יתרון) ? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כמו בכותרת, האם ישנה אלטרנטיבה כלשהי באותו מחיר?<br /> אולי משהו יותר טוב? תאורת לד אחורית? מסך עם ניגודיות טובה יותר\מבעים מדוייקים יותר\תגובה מהירה יותר באותו מחיר?<br /> <br /> תודה מראש (:
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
I would love to know , if someone here owns the LG L204WT LCD screen and can tell me how it performs to him. i am looking to buy it, though i was hoping to buy the Samsung 205BW but its impossible to find it in israel. unless you know otherwise, and you can tell me where??? thanks!
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שימוש עיקרי - אינטרנט , קריאה טקסט, משחקים , מדי פעם סרטים. חשוב שמסך יהיה איכותי כי אני יושב שעות לידו. בינתיים חשבתי מסכים של סמסונג t220p ,t220,2253bw האם כדאי לי לקחת את dell 2209wa? ראיתי שיש הרבה דיונים אליו? האם מסך של רזולוציה 1080 על 1920 טוב למשחקים?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם למישהו יש מידע על זמינות של המסך הזה? לא מביאים אותו יותר לארץ? יש פה אנשים שרצו לקנות וגם לא מוצאים ? יש למישהו מידע אם יביאו מלאי נוסף בקרוב? כנראה שטלפון לחיון יענה לי על השאלות אבל אולי מישהו פה יודע משהו
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תקציב 2000-2500 על מה אתם ממליצים. בדיוק קונה מחשב חדש (עכשיו מברר) כנראה 9700k i7 1070 gtx ssd nvme 970 evo 32gb ram מה כדאי? האם מסך 34 אינץ זה יותר מידי גדול? עדיף 29 אינץ? האם ultrawide 21:9 עדיף לעבודה עם קיובייס? המשחקים שאשחק הם cod החדש pes fifa ועוד ומשחקים שייצאו ב2019 יותר חשוב לי העבודה בקיובייס 70% ממשחקים 30% אשמח לעזרתכם תודה
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
זה המסך שיש לי בעבודה כרגע: https://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=955218 ואני מעוניינת לקנות משהו דומה הביתה, אני מעצבת ואני אשמח שזה יהיה 4k כדי שלא תהיה לי בעיה של פיקסלציה בחיבור למאק. אשמח לעצתכם בנוגע לשאלה האם יש משהו דומה אבל בתקציב יותר צנוע.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
הורי החליטו להשתתף ברכישת מסך LCD למחשב ולכן התקציב עלה מ-2,000 ל-3,000 ש"ח. זה מסך בעיקר לסרטים/אינטרנט וקצת משחקים. מומלץ מסך רחב, אך לא חובה. יש הצעות?
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב.. אחרי שאיחרתי את המועד בקנייה של הדל הרגיל, ועכשיו שלHC יש באגים, מה לקנות ?? אני יכול להגדיל את התקציב אבל לא בצורה משמעותית.. בינתיים אם אפשר הצעות למסכי 24" שיפעלו טוב בעיקר בסרטים (HD) ולגלישה באינטרנט.. לגבי משחקים- מתי שאני אקנה מחשב חדש (אולי בחופש ) אז אני אצטרך את המסך גם למשחקים, אז צריך שהמסך יפעל גם טוב למשחקים.. תודה
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רזולוצית 1920*1080 גדולה מדי לצרכים שלי. מכיוון שמסכי LCD\LED מראים תמונה חדה רק על הרזולוציה הנייטיבית שלהם, אני צריך מסך קטן יותר. ראיתי שקיימים מסכי 19.5 אינץ' זולים, עם רזולוציה של 900 x 1600 , שזה סביר. הבעיה היא, שחשוב לי גם שהמסך יתאים למשחקים. אני יודע שיש חשיבות לזמן התגובה, אבל אני לא יודע אם יש הבדל פרקטי בין 5MS לבין 2MS. שמעתי פעם אחת טענה מפיו של מוכר, שהעין שלנו גם ככה לא מזהה את ההבדל. מצד שני, ראיתי אצל אנשים מריחה משמעותית במשחקים על מסך של 5MS(אני משתמש עד היום בCRT, לכן ה"סטנדרט" שלי למריחה עלול להיות גבוה יותר..) באייבורי ראיתי שלושה דגמים רלוונטיים: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13905 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13465 https://www…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש בפורום ואני מחפש מסך איכותי למשחקי מחשב. אני משחק בעיקר FPS אשמח עם תעזרו לי למצוא מסך עם refresh rate גבוה ו זמן תגובה מהיר שמתי לב שברוב המקומות שמוכרים מסכים לא כותבים את הrefresh rate וזה נורא מוזר לי בנוסף אשמל לדעת את דעתכם: מה הכי חשוב במסך שמיועד לגיימינג?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מסך LCD, שדרכו גם אני יהיה מעוניין לראות טלוויזיה.(לא בטוח אבל יש סיכוי טוב) כמובן שיתבר אליו כרטיס מסך עם יציאת DVI. רציתי לדעת איזה מהמסכים טוב יותר לשימושים של משחקים מהירים (UT), וסרטים, ועבודה שוטפת בווינדוס. בעקרון אני יודע ששינהם בערך אותו דבר, כי שניהם 8MS, בערך אותו דבר בזוויות, לשניהם יש אופציה של תלייה מקורית על הקיר (שמאוד עוזרת לי) שניהם תצוגה 8BIT. ידוע לי שהVP171B היה תמיד המלך הבלתי מעורער של המסכי LCD, אבל יצא עכשיו הדגם החדש ה730 שהוא בעקרון האח הקטן של ה930 המהולל. (אני יודע שיש להם פאנל שונה אבל עדיין ה730 הוא גם עומד טופ) תודה רבה קובי.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מסך חדש למחשב. חבר שעובד בתחום (אבל לא מבין גדול במסכים) הציע לי במחיר מצויין מסך 19 של DELL: http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=1629 כשבדקתי את נתוני המסך - הם נראו לי כולם דיי סבירים, פרט לעובדה שריאיתי שלמסך יש רק חיבור אנלוגי - ואין חיבור דיגיטלי. רציתי לשאול אתכם עד כמה הדבר חשוב ? אני בעקרון לא גיימר, ועיקר השימוש שלי במחשב הוא לסרטים ואינטרנט וצפיה בתמונות שצילמתי במצלמה דיגיטלית. מידי פעם אני גם משחק במשחקי אסטרטגיה (כגון AOE) אבל לא מעבר. האם אתם חושבים שהמסך הזה הוא סביר עבור השימוש שלי ? \ המון תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לאילו שימושים הנ"ל יתאים ולאילו לא וכן חוות דעת באופן כללי.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עד היום המחשב שלי היה מחובר למסך טלויזיה אינפיניטי 26 אינץ. אתמול המסך שבק חיים והוא נדלק פעם כן פעם לא. אני שוקל לקנות מסך חדש(או שאנסה לתקן את הקיים) קיבלתי הצעת מחיר לסמסונג LCD-TV 27"W SAMSUNG P2770HD 5MS ב1890 ש"ח. אשמח לקבל חוות דעת/הצעות אחרות סביב אותו מחיר בגדלים של 26/27 לכל היותר. השימוש העיקרי למסך הוא סרטים/משחקים. הנושא דיי דחוף כי אני בלי מסך משמע בלי מחשב אז תודה מראש לכל מי שנרתם לעזור
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני יודע על VP930 ב2150 שח אבל יש לי שתי בעיות איתו: 1. אחריות רק ב 7 פיקסלים שרופים נראית לי גבוהה מדי 2. שמעתי שמסכי VS סובלים מאפקט "צריבת תמונה" האם זה נכון? האם יש מסכים אחרים בטווח הזה? אם לא, מהו מסך TN עם זווית צפיה רחבה ואיכות צבעים טובה? אני לא משחק בכלל והסרטים שאני רואה הם בסגנון אינגמר ברגמן 8) כך שזמן תגובה חשוב לי הרבה פחות מזווית צפייה ואיכות צבעים.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש לי מסך מדגם lge2350t, יש אפשרות לחיבור ממיר של hot?
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. אני משתמש כיום במסך 24 אינצ'. אני חושב שהעיניים שלי יעדיפו מסך גדול יותר. מצאתי את המסך הבא: http://store.sony.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=10551&storeId=10151&langId=-1&productId=8198552921666273534&XID=A:552179:CJ&ref=http://dealnews.com/Refurb-Sony-40-Google-TV-1080-p-LED-Backlit-HDTV-for-500-free-shipping/542498.html אני מתגורר בארה"ב, אגב. השאלה החשובה היא האם אני מפספס פה משהו, ויש להתחשב בגורמים אחרים. קצב רענון משפיע? 60 הרץ במסך המחשב לעומת 120 במסך הטלווזיה. הרזלוציה זהה, כך שאני מניח שמבחינת כרטיס המסך, אין בעיה. חיבור HDMI ישנו (2500K עם Z68). אשמח לשמוע כל פיסת מידע. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מעוניין לבצע O.C לתדר התצוגה של המסך שלי. כרגע אני על רזולוציית FHD (ז"א 1920X1080) ומוגבל עד ל- 60HZ. אני רוצה להריץ אותו על 75HZ. זה לא בדיוק OC שכן המסך שלי תומך ב- 75HZ רק ברזולוציות נמוכות יותר. זה המפרט הטכני של המסך: http://www.hdtvreview.com/BenQ-T2200HD-hdtv.html אשמח לקבל הנחייה איך לעשות זאת ועדיף בלי תוכנה צד שלישי (או מה- WIN או מהדרייבר כ.מסך). כמו כן האם זה מסוכן וייפגע בביצועי משחקים שרצים על סביב ה- 30FPS? אגב יש לי HD6850 שמתחבר כמובן דרך DVI.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-