עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. אני משתגעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע כל אחד ממליץ על מסך אחר ויש מלא מחירים ומלא מסכים שכולם ע"פ נתונים שווים אני לא מצליח להינעל על מסך וזה מתסכל אותי חבל שאין פה המלצות כמו בפורום של הרמקולים בקצב הזה כדור בראש לעצמי חח..

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by bornio,

I would love to know , if someone here owns the LG L204WT LCD screen and can tell me how it performs to him. i am looking to buy it, though i was hoping to buy the Samsung 205BW but its impossible to find it in israel. unless you know otherwise, and you can tell me where??? thanks!

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. אני מעוניין לקנות מסך חדש למחשב. חבר שעובד בתחום (אבל לא מבין גדול במסכים) הציע לי במחיר מצויין מסך 19 של DELL: http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=1629 כשבדקתי את נתוני המסך - הם נראו לי כולם דיי סבירים, פרט לעובדה שריאיתי שלמסך יש רק חיבור אנלוגי - ואין חיבור דיגיטלי. רציתי לשאול אתכם עד כמה הדבר חשוב ? אני בעקרון לא גיימר, ועיקר השימוש שלי במחשב הוא לסרטים ואינטרנט וצפיה בתמונות שצילמתי במצלמה דיגיטלית. מידי פעם אני גם משחק במשחקי אסטרטגיה (כגון AOE) אבל לא מעבר. האם אתם חושבים שהמסך הזה הוא סביר עבור השימוש שלי ? \ המון תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by Hatzi6,

http://m.ksp.co.il/product.php?uin=31667# אני הבהתלבטות בין המסך הזה לבין הגרסה הזאת: Dell UltraSharp U2414H 23.8'' LED IPS http://m.ksp.co.il/product.php?uin=22773 אבל הבנתי מחיפוש פה בפורום שה- U2415 יותר טוב העניין הוא שהוא בקטגוריית "מציאון" עד כמה כדאי לרכוש אחד כזה שהוא מוגדר כ"מציאון"? זה באמת כמו חדש או להימנע?

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. http://www.michelschool.co.il/content.asp?cid=9&id=390 בהצלחה

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. שלום. ידוע לי שמכשירי KVM נועדו למסך אחד למספר מחשבים, אבל אני צריך פיתרון הפוך. אני צריך לחבר כבל HDMI שיוצא ממחשב אחד ל2 מסכים, שתהיה לי אפשרות להחליף תצוגה בעזרת לחיצת כפתור. האם קיים פיתרון כזה? תודה!

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by Arcanide,

שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מסך LCD, שדרכו גם אני יהיה מעוניין לראות טלוויזיה.(לא בטוח אבל יש סיכוי טוב) כמובן שיתבר אליו כרטיס מסך עם יציאת DVI. רציתי לדעת איזה מהמסכים טוב יותר לשימושים של משחקים מהירים (UT), וסרטים, ועבודה שוטפת בווינדוס. בעקרון אני יודע ששינהם בערך אותו דבר, כי שניהם 8MS, בערך אותו דבר בזוויות, לשניהם יש אופציה של תלייה מקורית על הקיר (שמאוד עוזרת לי) שניהם תצוגה 8BIT. ידוע לי שהVP171B היה תמיד המלך הבלתי מעורער של המסכי LCD, אבל יצא עכשיו הדגם החדש ה730 שהוא בעקרון האח הקטן של ה930 המהולל. (אני יודע שיש להם פאנל שונה אבל עדיין ה730 הוא גם עומד טופ) תודה רבה קובי.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by Qman,

אני רוצה לקנות מסך חדש למחשב שלי, שימושים סרטים עבודות, גיימינג וכו'... אני מתלבט בין שני מסכים של סמסונג 23 אינץ', אני לא רואה ביניהם הבדל אז אני לא יודע מה עדיף אבל יש ביניהם פער של מאה + שקל מסך ראשון http://ksp.co.il/hmain.php?uin=9877 מסך שני http://ksp.co.il/hmain.php?uin=10793 אם אין ביניהם כל כך הבדל אז נראלי אני אבחר ביותר זול, מה אתם אומרים?

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by XnirX,

אני מעוניין בחוות דעת ממי שהתנסה עם המסך הנ"ל או מבין במאפיינים של מסכים.... הוא יהיה מספיק טוב עבור משחקים כבדים? .. עבור טקסטים..? אני לא מעוניין לשמוע אם מסכים עדיפים על פניו .. פשוט חוות דעת מקצועית.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by tascam,

S1910 EIZO vs Sony LCD SDM-HX95S אני מאוד מיתלבט בן שני המסכים לסוני יש X BLACK ויותר CMD למי יש יותר צבעים באמת ? מי מהיר יותר ? מי עדיף ? די דחוף לי כי אני ביומיים הקרובים קונה אחד משני המסכים האלה. תודה לעונים

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by maorbe,

אני קונה מksp 1) ?730BF 17'' LCD 4ms DVI? סמסונג 2) ?VX724 17'' LCD 3ms DVI? וויוסוניק 3) ?730b 17'' LCD 8ms DVI? סמסונג כמובן ההבדלים הם בזמן תגובה ולשני הסמסונג ניגודיות של 600:1 לעומת הוויוסוניק שהוא 500:1 המחיר כאן לא משנה שלושתם באותו סדר גודל אז על מה אתם ממליצים?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. השימושים שלי הם בעיקר סרטים גלישה באינטנט וקריאה גם קצת פחות מה אתם אומרים?

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. הי, רכשתי צג חדש , סמסונג 931C עם חיבור DVI, וברשותי כרטיס מסך עם יציאת DVI, כך שנראה שיש התאמה ואפשר לבצע שידוך. לצערי , החיבור אינו עובד. אולי זה בעיית חומרה של אחד משני הצדדים ואולי זה הגדרות של כרטיס המסך. האם למישהו פה יש נסיון עם זה? ובכלל, האם שווה לי להתאמץ בכלל כדי לפתור את הבעיה : האם יש הבדל רציני בין חיבור אנלוגי לדיגיטלי? ועוד דבר : אפשר לחבר DVD או ממיר של יס למסך? אשמח מאוד אם אוכל. כך גם ניתן לבדוק איכות מסך ללא מגבלות רכיבי המחשב, לא? תודה, נמרוד

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. שלום, אני מחפש מסך בעיקר עבור עיבוד תמונות, מה שחשוב לי מאד, 1. חדות (הבנתי שמסכי "20 חדים יותר מ "19 ו "22, האם זה נכון?) 2. צבעים וגוונים (הנטיה שלי היא לפנאל S-IPS) 3. יכולת הפרדת גוונים גבוהה 4. שלא יהיו הילות משונות במעברי קונטרסט וצבע איכות התמונות שלי חשובה לי מאד ולמסך יש השלכה ישירה על הפלט הסופי, לכן אני מחפש מסך איכותי וטוב מאד. גודל המסך יקבע בהתאם לתשובות על השאלה בסעיף 1 , תקציב 2000-3500 ש"ח אשמח לקבל כל המלצה, תודה. גל

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by skunky2,

היי אני רוצה לקנות מסך LCD 20 אינץ ואני מתלבט בין 2 דגמים SAMSUNG 206BW לבין DELL 2007WFP רציתי לדעת מי מבניהם יותר משתלם?ולמה והאם הכרטיס מסך שלי (GEFORCE FX 5200) מתאים למסך רחב ולא ימרח לי את התצוגה. רציתי גם לשאול מישהו שיש לו את אחד מהמסכים האלה איך רואים בהם ואם התצוגה לא מכווצת מדי? ואם באמת יש חיבור לטלויזיה דיגיטלית במסך של DELL? תודה!

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. השימוש שאני צריך את המסך משחקים וסרטים

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by zzrxox,

הכרטיס מסך יהיה 6870, האם במשחקים יהיה לכרטיס קל יותר לעבוד על מסך ה- 22? האם בצפיה בסרטים יש הבדל משמעותי בין שני המסכים?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. שלום לכולם אני מעוניין לרכוש מסך מחשב שיוכל לשמש אותי גם כטלויזיה בעקרון זה לילד קטן אז אין צורך במפרט גבוה עד כדי כך הדרישה היחידה היא שגודל המסך ינוע בין19-21 אינצ' תודה רבה לעונים

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by warezon,

עד היום המחשב שלי היה מחובר למסך טלויזיה אינפיניטי 26 אינץ. אתמול המסך שבק חיים והוא נדלק פעם כן פעם לא. אני שוקל לקנות מסך חדש(או שאנסה לתקן את הקיים) קיבלתי הצעת מחיר לסמסונג LCD-TV 27"W SAMSUNG P2770HD 5MS ב1890 ש"ח. אשמח לקבל חוות דעת/הצעות אחרות סביב אותו מחיר בגדלים של 26/27 לכל היותר. השימוש העיקרי למסך הוא סרטים/משחקים. הנושא דיי דחוף כי אני בלי מסך משמע בלי מחשב אז תודה מראש לכל מי שנרתם לעזור

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by Domovoi,

אז מה הכי איכותי? oled,SED or the old crt זמן תגובה רזולוציה (native or not) black levels בהירות

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by hedva,

לפני מספר חודשים היו הרבה בעיות עם פיקסלים שרופים במסך הזה. האם המצב השתפר לאחרונה ומה המדניות הנוכחית לגבי פיקסלים שרופים? ועוד שאלה, האם יש לכם התרשמות על חנות או מספר חנויות מומלצות, שבהם אפשר לקנות מסך עם פאנל s-ips?

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. זה המסך שיש לי בעבודה כרגע: https://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=955218 ואני מעוניינת לקנות משהו דומה הביתה, אני מעצבת ואני אשמח שזה יהיה 4k כדי שלא תהיה לי בעיה של פיקסלציה בחיבור למאק. אשמח לעצתכם בנוגע לשאלה האם יש משהו דומה אבל בתקציב יותר צנוע.

23. חשוב לי מאוד אמינות של המסך חיבור DVI שיתאים לכרטיס מסך שלי כרטיס גרפי Leadtek nVIDIA GeForce 8600GT Extreme 256MB PCIe (אפשר לראות את מפרט המחשב שלי) לגבי led או lcd בתקופה האחרונה אני לא בקיא בנושא - בגדול מה שיותר אמין. זמן בין תקלות הכי ארוך. גודל מסך מינימום 19 שיקולי עלות תועלת - 1300 זה סכום מקסימלי, (אם יש מסך ב1300 שנותן לי איכות\תועלת ב5% יותר ממסך שעולה 700 אני יוותר עליו) כמו כן , עדיף שלא יהיה סמסונג - אני לא מרוצה מהפירמה, בעיות בעבר. (אבל אם יש אחריות מעל 3 שנים וספק אמין אז אני אשקול). מהחיפוש בפורום הבנתי שהוא טוב(וזה לא סמסונג -יתרון מבחינתי) , נכון או שטעיתי בדגם? פה אני רואה נוסף לו e , מה זה אומר eips? זה מתאים לdvi שיש לי במחשב? מה הכוונה אחריות רשמ…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by commendor,

איפה אני יכול לקנות מסך "LCD 19 זול וטוב?

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. נגיד את P2419H, פשוט בלי המעמד שאני לא צריך, ואין סיבה לשלם עליו. אני רואה שיש מוצר כזה אצל דל https://www.dell.com/ng/business/p/dell-p2419h-monitor-ws/pd לא מוצא מקום שמוכר אותו. קשה לחפש את זה כי בכל דף פירוט מוצר רשומות המידות "ללא מעמד". מכירים מקום כזה בישראל/ששולח לישראל?

דיונים חדשים בפורומים