עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by naki,

אז שוב יש לי בעיה עם הgsync. המצב האידאלי מבחינתי זה מסך נעול על 144hz. על עכשיו כדי לנעול הייתי מפעיל דרך הדרייבר סנכרון אנכי, הכל היה נעול עד 144fps והכל טוב.. עכשיו הוא נועל לי על 60. כשאני מכבה הוא עולה מעל 144, מהיר נועל לי גם על 60. בדקתי הgsync מוגדר ועובד. המסך שלי 144hz gsync fhd. עדכנתי לדרייבר האחרון. אני רוצה שהכרטיס יתן את הכח שלו בין 60 ל144 fps ולא מעבר... כרטיס מסך 980ti מה אפשר לעשות? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by levy18,

יותר לסדרות וסרטים מאשר משחקים (אבל גם משחקים) מסך מחשב LG W2486L LED http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=741793 מסך מחשב Samsung BX2450 LED סמסונג http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=765588 מסך מחשב Dell U2311H LCD דל http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=762793 ה-LED הוא לא LED אמיתי, נכון? והאם המסכים תומכים ב-3D? אם לא אז איזה מסכים כן? בקיצור איזה מסך עדיף?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by TalShafir,

היי, עד עכשיו השתמשתי במסך(טלוויזיה) של סמסונג: Samsung SyncMaster T260HD והיום הוא עשה לי בעיה שהוא כל הזמן מעביר ערוץ אז הוא לא נשאר על HDMI ואם הוא לא יפסיק כשאחבר אותו שוב בימים הקרובים(אולי איפשהו בבית או אצל השכנים יש איזה שלט דפוק) אני אצטרך להחליף אותו. השימושים העיקריים שלי הם תכנות וקצת משחקים, ראיתי בפורום המלצות על Dell P2414H או Dell U2414H. אבל ראיתי את המסך: LG 27MP47HQ שגם נראה נחמד ויש עליו חוות דעת טובות באמזון. ומבחינת דרישות אני חושב להישאר על 1080p בשביל המשחקים אבל אם ההפרש למסך 1440P לא גדול מידי אפשר גם גודל אני לא כ"כ בטוח אני אצטרך לראות אבל אני חושב ש24" ומעלה אמור להיות בסדר. אשמח להמלצה אם כדאי ללכת …

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by shlosi,

חשוב שהמסך יהיה לא קעור. חשבתי על מחיר סביב ה1500-2500. לא קריטי לי שיהיה 4K, אבל לא רוצה בררה. המלצות?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. שלום לכולם אני צריך לקנות מסך מחשב ומתלבט מה הכי טוב לי (כן, כרגע אני עדיין עם CRT). אופי העבודה: 50% תיכנות 30% משחקים (בעיקר ספורט ו FPS 20% עבודה משרדית ואינטרנט. תקציב: עד 2000 שקל (אם חייבים אז אפשר לחרוג ב 200-300). האם כדאי לי ללכת על LG L2000CP בגלל הפאנל ? או שאולי כדאי לי ללכת עם העדר ולקחת אחד ממסכי ה 22" הרבים שבשוק, למרות פנל TN (בכל זאת מסך גדול יותר זה גם יתרון) ? תודה

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by DerHunter,

היי, הסתכלתי על לא מעט מסכים וכרגע אני מתלבט בין שניים: Asus VG278QR: https://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=1016265 MSI Optix MAG271CR https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=998954 אני יודע שהMSI עם פאנל VA ורציתי לדעת אם הוא שווה את ההפרש בין המסכים. אם יש המלצה למסך 27" 144hz תומך g sync אחר באיזור המחירים האלה שעדיף אשמח לשמוע תודה רבה

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. שלום, איך שאני מדליק את המסך, יש לי 1-2 פסים אנכים בעובי של 1 פיקסל לכל אורך המסך שנעלמים לאחר כמה דקות. זה קורה רק כשאני מדליק את המסך אחרי שהיה בהשהייה למשך כמה שעות (לדוגמה לאחר לילה). יש לי אחריות על המסך לעוד חודש (סה"כ 3 שנים). הבעיה היא שקניתי את המסך בארץ (מפנדה ז"ל), אבל אני גר בארה"ב. בשירות לקוחות של DELL האמריקאי אמרו שהם לא ממש יכולים לעזור לי כי אין לי קבלה (יש לי, מפנדה, אבל היא בעברית והם לא מקבלים את זה). האם יבואן DELL בארץ יכול לעזור לי ולהחליף לי את המסך בארה"ב? או שאין סיכוי ולחשוב כבר על מסך חדש? (ד"א איך ה Dell UltraSharp U2412M 24" LED - בעיקר לגלישה באינטרנט וקריאת טקסטים). תודה.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by fizban,

שלום לכולם! הייתי מעוניין לשמוע מאנשים שקצת מבינים יותר ממני בנושא, איך ניתן לחבר כמה מסכים במקביל.. הכוונה היא לחבר עד 4 מסכי LCD, והשאלות שלי הן כדלקמן: 1. האם דרוש יותר ממחשב אחד בשביל תצורה כזאת? 2. אני יודע שיש כרטיסי מסך של 2 יציאות.. אבל האם קיימים של יותר? (אני צריך עד 4 כולל) 3. במידה ולא קיימים, האם אני אצטרך מערך crossfire/SLI לדבר כזה? 4. מה טווח המחירים של כרטיסים מסוג זה במידה והם קיימים? 5. האם עדיף לקנות כרטיסים כאלו בארה"ב? הרעיון הכללי מאחורי זה, הוא ליצור משרד עבודה כמו שרואים בטלוויזיה, אם האנשים שמתעסקים בשוק ההון, שמול כל בן אדם קיימים כמה מסכים שכל אחד מראה דבר שונה.. לדוגמא: מסך אחד מראה מניות חו"ל שני מראה מניות ישראליות שלישי מראה גרפים וכדומה..…

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. המסך ישמש לעבודה ממושכת יומיומית מהבית (בעיקר תכנות). אמל״ק - האם לרדת מעט באיכות בשביל מסך גדול יותר, עם חיבורים עדיפים? והאם כדאי בכלל 27 אינץ לצרכים שלי? אופציה ראשוניה - Dell U2518D 25 אינץ מסדרה U האיכותית ביותר של דל, 1,550 ש״ח https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=24583 אופציה שניה - Dell P2720DC 27 אינץ מסדרה P (גרסה אחת מתחת לU), מתחבר בחיבור USB-C אחד ללפטופ (תצוגה, נתונים, טעינה). 1,590 ש״ח. https://www.pc365.co.il/product-21765-Dell_27_USB_C_Monitor_P2720DC_3Y?hidedetails=true&gclid=CjwKCAjw3-bzBRBhEiwAgnnLCvqsBnFi6DqM34LreeCwbO12VLJsnll0rYkM09YFCarYrB4tbrtXthoCiOoQAvD_BwE …

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. שלום לכולם ביום רביעי קרה אסון, הופיע לי ריבוע ענקי בצד הימני העליון של המסך בצבע כחול, האומר לי שחיבור הקומפסייט לא מחובר וכפתוריי המסך חדלו מלפעול. כך זה התחיל... בזמן שאני עושה את צרכי היום יום שלי מול מסך ה2007FP, אני שם לב לטיפות מים על המסך, ודי גדולות! למזלי היה לי מנקה מסכים עם מטלית, מנקה אבק וספריי לניקוי LCD, אך לא מצאתי אותו... לאחר חיפושים ארוכים בבית במצב קריטי שהמים ישאירו כתם גיליתי שהמנקה היה ממש לידי, מתחתי בארון . נגשתי אל המסך והוצאתי את מנקה האבק, כיביתי את המסך (אך לא הוצאתי את מקור המתח ממנו) והתחלתי בניקוי הראשוני. ניקיתי מהמסך את כל האבק עד לגרגר האחרון, והתחלתי בריסוס. השתמשתי בכמות של חומר הניקוי, אשר נזל לתחתית מסגרת המסך (כמו כל חומר …

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. שלום קניתי לאחרונה מסך VIEWSONIC VP930 ויש תופעה של הבהוב של המסך ששמים לב אליה כשנמצאים בשולחן עבודה או כשגולשים באינטרנט על גבי רקעים מסוימים. כמו כן על גבי הרקעים האלה הצבעים נראים לא טוב (יותר מדי אדום). איך אני פותר את הבעיה? עריכה: כמו כן יש לי שאלה בנוגע לרמקולים - האם זה מסוכן להפעיל רמקולים (רמקולי מחשב רגילים) ליד המסך?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by The-StiG,

אני רוצה לקנות מסך ששמו סמסונג 960BF זה 19 אינץ ויש לו 4 MS זמן תגובה . המסךף באמת יקר אבל אני רוצה את הטוב ביותר ככה שאני מוכן לשלם עליו ת2200-2500 שקל שהאו עולה . או כל מחיר כי אני פשוט לא זוכר אני רוצה ביקורת כדי לדעת מה איתו , אני ירצה לשחק איתו , לעבוד באינטרנט והכל , אבל אני רוצה את הטוב ביותר . מה אתם אומרים לע המסך ,אני אשמח אולי לאיזה אתר עם ביקורת בעיברית אם למישהו יש תודה רבה לעוזרים .

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by agility77,

שאני פותח את המסך רשום לי למעלה מצד שמאל ANALOG ואז DIGITAL ואז שוב, ANALOG.. הייתי רוצה לדעת איך משנים מהאנלוג חזרה לדיגיטל ולהשאר דיגיטל. ??? תודה מראש נ.ב המסך שלי הוא מדגם 2253BW של סמסונג.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by LRa,

שלום, אני מחפש מסך מחשב, גודל 24-25 אינץ בעיצוב מעניין למשרד. חשבתי על ה-Samsung S24B750V. איך המסך? האם יש לכם המלצה למסך אחר? תקציב 1000-1500. תודה

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by Felixess,

גודל המסך לא משנה לי, העיקר שיתמקד בגיימינג ויהיה full hd ו 16:9 בבקשה. המחיר מגיע ל 1300 עם חריגה של 100. בבקשה תעזרו לי למצוא את המסך המתאים ביותר ולהשתדל להשאיר את המחיר נמוך >: תודה.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by matan333,

שלום לכולם. אני רוצה לקנות מסך חדש למחשב 22-23 אינץ' בתקציב 600-800 ש"ח. השימושים שלי במחשב הם בעיקר גלישה באינטרנט ומדי פעם משחקים כמו פיפא. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מסך. תודה מראש

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. שלום מחפש המלצה למסך 24 אינץ' כולל אפשרות של סיבוב המסך ב-90 מעלות לעבודה משרדית בעיקר תכנות. אשמח להמלצות. התקציב הוא אזור ה-1000 שקלים אשמח לפחות אם יש דברים טובים.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by david2k,

שלום לכולם וחג שמח! קרוב משפחה שלי נמצא כרגע בחו''ל ובקשתי ממנו שיקנה לי את אחד המסכים. שאלה ראשונה. מאיזה סכום משלמים מכס היום על מוצרים. וכמה משלמים מכס על המוצרים הספציפיים האלה אם בכלל. שאלה שנייה. איזה מסך מבין שניהם הכי כדאי לקנות? במידה ולא משלמים אליו מכס כמובן.. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. שלום, רכשתי בשבוע שעבר מסך DELL 2007WFP (למתעניינים - גירסה A04, פאנל RT803 - כנראה S-IPS, תוצרת צ'כיה). בגדול המסך נראה לא רע אבל יש כמה בעיות: - על גבי גוונים של אפור (לדוגמא אתרים מסויימים, רקע של תוכנות גרפיות) וכן בדסקטופ עצמו יש הבהוב ניכר - FLICKERING, כן כמו CRT עם קצב רענון נמוך. בדקתי בפורום של DELL ארה"ב ומתברר שזה באג ידוע בדגם הזה בייחוד כאשר יש שימוש ב- VGA. האם מישהו נתקל בתופעה זו והאם יש פיתרון? - הכבל חשמל משום מה לא הגיע בקופסה ולנציגות של DELL אין כלל חלקי חילוף למסכים אז הם הביאו לי כבל משומש... - אשמח לקבל הגדרות לצבעים כדי להגיע ל- 9500 קלווין. חיפשתי הגדרות ולא מצאתי ואין לי תוכנות/ציוד לקליברציה. תודה!

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by BloodFist,

השימושים העיקריים הם סרטים\סדרות ומשחקים, קצת עבודות של בית ספר, אבל לא משהו רציני. תודה מראש.

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by oriklo,

מישהו יודע מאיפה הכי משתלם לקנות את המסך aoc g2460pg? הצעות מחול גם.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  22. סוף סוף אחרי חודשיים של תיכנונים הזמנתי את המסך מפנדה סך הכל עם המשלוח עלה לי 2400 רציתי לשאול כמה שאלות לגביו 1.איך אני יודע שבאמת הפאנל שלו הוא S-IPS והגירסא גירסא: A04 (איזה גירסא הכי טובה ?) 2.המשחק הראשון ששיחקתי היה פרו 6 למה יש מריחות ככה זה אמור להיות ? סך הכל חיצונית המסך נראה מדהיפ פשוט

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by bimbim,

שלום, אני צריך המלצות למסך בטווח ה1000 ש"ח שכולל חיבור HDMI משהו בין 20 אינץ ל24 אינץ יספיק. תודה לכל העוזרים!

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. שלום רב רכשתי כרטיס מסך HD5850 שיש בו חיבור HDMI הנה לפניכם התמונה שימו לב ל חיבור HDMI - לצד 2 חיבורי DVI ויש לי מסך עם חיבור VGA בלבד מה עושים כדי שאוכל לחבר את המסך לכרטיס המסך ? ואם אין אפשרות כזאת אז האם אני צריך מתאם או כבל לחבר את המסך GVA לחיבור DVI

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. היי חברים, אני לפני רכישת מחשב גיימינג (מבוסס i5 8600k + gtx 1060 6GB) מחפש להינות מגיימינג בינוני ורכשתי את המוניטור הבא : https://www.amazon.co.uk/Omen-HP-25-Monitor-FreeSync/dp/B072Z68K7P שמתי לב שהוא תומך בטכנולוגיית FREESYNC של AMD, עכשיו אני לא מתכנן את המחשב סביב כרטיס מסך של AMD.. מה הפסדתי? בסופו של דבר התקציב שלי למסך היה סביב ה1000 שקלים, ואחרי הנחה של המשרד בו אני עובד המסך עלה לי 1100 שקל.. מה דעתכם על הקניה? אני מפסיד פה הרבה? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים