עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. מדובר במסך 20" שאני יכול לקנות אותו במבצע ב2200 ש"ח (מבצע של עובדים). הנתונים על הנייר לא רעים. http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=415703 דבר אחד חשוב-אני בקושי משחק על המחשב....לצערי אין זמן! אבל עובד על אפליקציות מרובות מסכים: פרמייר, פוטושופ, ויזואל סטודיו. או שלקנות מסך מוכר ואיכותי 19" כמו L1970HR במחיר זהה? תודה, ביי :s05:

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. שלום, איך שאני מדליק את המסך, יש לי 1-2 פסים אנכים בעובי של 1 פיקסל לכל אורך המסך שנעלמים לאחר כמה דקות. זה קורה רק כשאני מדליק את המסך אחרי שהיה בהשהייה למשך כמה שעות (לדוגמה לאחר לילה). יש לי אחריות על המסך לעוד חודש (סה"כ 3 שנים). הבעיה היא שקניתי את המסך בארץ (מפנדה ז"ל), אבל אני גר בארה"ב. בשירות לקוחות של DELL האמריקאי אמרו שהם לא ממש יכולים לעזור לי כי אין לי קבלה (יש לי, מפנדה, אבל היא בעברית והם לא מקבלים את זה). האם יבואן DELL בארץ יכול לעזור לי ולהחליף לי את המסך בארה"ב? או שאין סיכוי ולחשוב כבר על מסך חדש? (ד"א איך ה Dell UltraSharp U2412M 24" LED - בעיקר לגלישה באינטרנט וקריאת טקסטים). תודה.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. אחרי שנים שבהם מסכים שידעו להציג גוונים בעומק של 10 ביט היוו נישה יוקרתית ויקרה למקצוענים בלבד, שנת 2017 עשויה לסמל את נקודת המפנה בה נראה שינוי גדול במגמה, ותודה ל-HDR10 לכתבה

4. Started by SABONIS,

שלום לכולם. קיבלתי כרגע את ה DELL 2007WFP, גרסה A04. לא שיחקתי יותר מדי עם הכיוונים, רק הורדתי את הבהירות מעט, וזהו. אולם הבעיה היא שכרגע אם אני למשל פותח את האקספלורר בעמוד ריק (BLANK PAGE), או סתם שם דף לבן לחלוטין, אני רואה מעין כתמים קטנים כאלה. קשה להסביר את זה, כאילו המסך מצופה באיזשהו חומר ואני רואה מעין כתמים קטנים על כל המסך. זה מורגש במיוחד בתמונה בהירה, ובתמונה כהה זה פחות בולט לעין. הכתמים הללו מזכירים לי כאשר אני יושב מול טלוויזיה CRT רגילה ויושב קרוב אליה, אז גם ישנם כתמים כאלה. אם זכרוני אינו מטעה אותי ויכול להיות שהוא כן מטעה, במסך LCD 15" הקודם של ACER שהיה מותקן על המחשב הנ"ל לא ראיתי את התופעה הנ"ל, או יכול להיות שמכיוון ומדובר היה על 15" לא שמתי לב אלי…

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. האם טלוויזיה (לשימוש כמסך מחשב) שהינה 120Hz, לעומת 60Hz, דורשת פי 2 כוח עיבוד (וכל כן כרטיס מסך חזק יותר)? או שאין שום קשר בין הדברים?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. והדגמים הם: LG LCD 19 L1900R 2ms 1:3000 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_44_2207&products_id=16365 LG LCD 19 L1970HR 2Ms http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_44_2207&products_id=13903 Samsung 19 LCD 932B 5Ms http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_41_2213&products_id=16469 ואם שכחתי מסכים אחרים שאתם ממליצים של LG או SAMSUNG אז סבבה תירשמו גם. תודה

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by cryp,

שולם האם המסך הזה טוב למשחקים וסרטים? http://www.samsung.com/us/consumer/office/monitors/business/LS23B3UVMV/ZA/index.idx?pagetype=prd_detail

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. היי חברים, אני לפני רכישת מחשב גיימינג (מבוסס i5 8600k + gtx 1060 6GB) מחפש להינות מגיימינג בינוני ורכשתי את המוניטור הבא : https://www.amazon.co.uk/Omen-HP-25-Monitor-FreeSync/dp/B072Z68K7P שמתי לב שהוא תומך בטכנולוגיית FREESYNC של AMD, עכשיו אני לא מתכנן את המחשב סביב כרטיס מסך של AMD.. מה הפסדתי? בסופו של דבר התקציב שלי למסך היה סביב ה1000 שקלים, ואחרי הנחה של המשרד בו אני עובד המסך עלה לי 1100 שקל.. מה דעתכם על הקניה? אני מפסיד פה הרבה? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by fizban,

שלום לכולם! הייתי מעוניין לשמוע מאנשים שקצת מבינים יותר ממני בנושא, איך ניתן לחבר כמה מסכים במקביל.. הכוונה היא לחבר עד 4 מסכי LCD, והשאלות שלי הן כדלקמן: 1. האם דרוש יותר ממחשב אחד בשביל תצורה כזאת? 2. אני יודע שיש כרטיסי מסך של 2 יציאות.. אבל האם קיימים של יותר? (אני צריך עד 4 כולל) 3. במידה ולא קיימים, האם אני אצטרך מערך crossfire/SLI לדבר כזה? 4. מה טווח המחירים של כרטיסים מסוג זה במידה והם קיימים? 5. האם עדיף לקנות כרטיסים כאלו בארה"ב? הרעיון הכללי מאחורי זה, הוא ליצור משרד עבודה כמו שרואים בטלוויזיה, אם האנשים שמתעסקים בשוק ההון, שמול כל בן אדם קיימים כמה מסכים שכל אחד מראה דבר שונה.. לדוגמא: מסך אחד מראה מניות חו"ל שני מראה מניות ישראליות שלישי מראה גרפים וכדומה..…

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by vvvictor,

שלום! רוצה לקנות מסך מחשב חדש U3011 DELL "30 . מישהו קנה כבר? מחפס יבואן אשר מוכן להביא אותו.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by BloodFist,

השימושים העיקריים הם סרטים\סדרות ומשחקים, קצת עבודות של בית ספר, אבל לא משהו רציני. תודה מראש.

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by davidz85,

היי, יש לי כמה שאלות לגבי SAMSUNG T220. לפני הכל אני אציין שעשיתי חיפוש בפורום ולחלק מהשאלות קיבלתי תשובות אומנם דלות ולא הכי מלאות. בגלל שהמסך יחסית שווק לא מזמן, נדמה לי שאיפשהו במאי 2008, יש עליו מעט מאוד ביקורות והמלצות ומעט מדריכים איך לשפר את חוויית הצפייה בו. בעיקרון אתמול קניתי אותו, וברוב הזמן אני עסוק באיך להגיע לצבע המושלם ולניגודיות ולחדות הכי מושלמים שאפשר להגיע עם המסך הזה. עבדתי ע"פ המדריך הזה - http://www.lagom.nl/lcd-test/. הצבעים נראים די בסדר, אבל לפי דעתי אפשר להגיע ליותר מכך. במשחקים המסך עובד פצצה אבל בעבודה שוטפת בווינדוס שזה אומר גלישה באתרים וקריאה וכל מיני ... אני מרגיש שהעיינים שלי מתעייפות, ושהתמונה "חשוכה" מידי, ומשחק עם הBRIGHTHESS לא ממש עוז…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by willyp,

היה לי לפני-כן SAMSUNG 931B עם פאנל TN. בתור מעצב גרפי הבדלתי מיד בשינויים בצבעים, נכונים ומדויקים הרבה יותר אחרי כיול המסך... בהשוואה למסך הקודם - הבדלים שמיים וארץ. עומק השחור סביר ביותר, בתור בעל פיוניר קורו בסלון (הטלויזיה הטובה בעולם ב2D) השחורים היו יכולים להיות טובים יותר, אבל אני לא מאוכזב, עדיין טובים יותר מהמסך הקודם, כך גם התאורה האחורית, אין כתמי תאורה נראים לעין. יש לי שאלה בעניין הPIVOT - האם כשמסובבים את המסך הוא אמור לשנות לבד את התצוגה לאנכית? כי כשאני מסובב לא קורה כלום. בכל מקרה, מומלץ, נאמר לי גם שזה מהחתיכות האחרונות שנשארו מהמסך הזה בארץ, מי שרוצה - למהר.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. היי אני מחפש מסך חדש שיתאים ל GTX980. מצאתי המלצות טובות על המסך AOC G2770PQU שגם תומך ב GSYNC. חשבתי להזמין אותו מאיביי AOC G2770PKU יוצא טיפה יותר מ 1700 ללא מע"מ\מכס. ראיתי פה בעבר אנשים שהזמינו מסכי ענק מאיביי מעניין אותי לדעת אם העסקה הזו שווה. או שיש אופציות עדיפות

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by tomllic,

אהלן. עד לפני כמה ימים הייתי נעול על האולטראשארפ 23 של דל. אחרי זה חשבתי למה לא לקחת את האולטראשארפ 24 שעולה היום 1150 ? יש מסכים אחרים ב-1150 ש"ח שטובים ממנו ? כמו כן, איך הוא בהשוואה לפיליפס 247E4LHSB שזול ממנו בהרבה (790 ש"ח) ? אני יודע שהרזולציה של הדל היא 1200 ושל הפיליפס "רק" 1080, אבל איך הם בשאר הפרמטרים ? הצרכים שלי הם צפייה בסרטים וסדרות, אינטרנט ומשחקי באטלפילד. תודה. - - - תגובה אוחדה: - - - תוספת, המפרט שלי בצד ואני משחק היום באטלפילד עם FPS קבוע של בערך 60-100 עם נפילות מדי פעם לכיוון ה-45 על מסך מותג מדבקה 1440X900. עדיף לי לקחת מסך ברזולוציה FHD או 1200 ?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by Kukishin,

DELL 2408, בטח אחד הילדים. יש מה לעשות בנושא?

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by Mercurie,

היי, אני שנים עם המסך LG FLATRON W2286L והגעתי למצב שאני צריך להסתכל מהזווית שלי המסך בשביל לראות דברים שהם בצבע אפור בהיר (כמו נניח לסמן V בקוביה בהרשמות וכו'). סימן שצריך מסך חדש אני מניח.. אבל... אני לא מבין בזה כלום. לכן אני פה להתייעצות.. המפרט הנוכחי שלי מבוסס על 770GTX ומעבד intel i5 4570. אני יודע שאני מעדיף 1980x1050.. אני משחק בעיקר PUBG ואני לא משחק המון שעות ביום לכן הבנתי שאין לי באמת צורך ב144Hz אלא 60Hz יספיקו.. הבנתי שעדיף מסך שהוא IPS אני מעדיף מסך שאפשר לכוונן.. כלומר אם אשב גבוה ממנו אז אוכל להזיז את המסך שיהיה 110 מעלות במקום 90 נניח.. אין לי תקציב מדויק.. אני פשוט רוצה משהו שיענה על הצרכים שלי. פה …

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. אהלן חברים, אז התחדשתי במחשב חדש לפני כשבוע (בעזרת הפורום הנהדר הזה) והתחלתי לחשוב על שדרוג של המסך. כרגע אני עם מסך LG בגודל 19" שנרכש לפני כעשור. עדיין עובד (טפו טפו טפו), אבל כבר הגיע הזמן להתחדש. אני לא סגור על גודל, ובטח לא על מחיר, אבל מעדיף לא להוציא יותר מ-800 שקל על זה (אלא אם ממש חייב). כאמור, אני עם מסך 19" מרובע (זה נקרא יחס 4:3?) - תמיד הייתי על רזולוציה של 1024X768 (מתוך הרגל) ומאז קבלת המחשב החדש אני על 1280X1024 (ככה הווינדוס המליץ, וזרמתי איתו). חשבתי על גדלים של 23-24 אינץ'. אני ממש אוהב את המסכים של DELL והבנתי שהם מומלצים. בקשר לשימושים שלי במחשב - קצת משחקים (FIFA, CS), סרטים, אינטרנט - בקיצור שימושים די רגילים. האם …

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by ro-man,

אז ככה אני רוצה לקנות מחשב +מסך מחשב, הכרטיס מסך שהולך להיות לי או HD5750 או HD5770... השימוש במחשב ומסך יהיו למשחקים כבדים וסרטים באיכות HD... אם לDELL היה FHD הייתי לוקח ללא התלבטות... לLG יש FHD?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by cha_had,

בוקר טוב, ראיתי באתר של אייבורי וק.ס.פ שיצאו שני דגמים חדשים של מסכי IPS בגודל 23' ל חברת MAG ו-VIEWSONIC ששנת הייצור שלהם היא 2014 וזמן תגובה שלהם הוא 2MS ו-4MS. אני מעוניין בחודשיים הקרובים לרכוש מסך חדש ורציתי לשאול אם יש פה מישהו שהתנסה עם אחד מאלו? חיפשתי באינטרנט ואין כמעט שום התייחסות אקטואלית אליהם. אני לא שכחתי את המסך של DELL HM2312 שיש עליו תגובות טובות בכל מקום, אבל עדיין המספר 2014 של שנת הייצור שלהם מאוד קורץ לי לעומת 2011 של HM2312 שמן הסתם יש לו גם זמן תגובה לא טוב של 8MS. אני מודע לכך שה-8MS האלה לא רלוונטים אבל עדיין... 2-4MS VS 8MS? כמובן שיש מסכי LG IPS, שאיני מתכוון לרכוש בשום אופן בעקבות עוגמת נפש מאוד גדולה שחוויתי עם כמה מוצרים שלהם בשנים האחרונו…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by Rockstatement10,

במידה ואני לא משתמש במחשב כמה דקות אז המסך נכבה (זה נורמאלי) אבל כשהוא נכבה ולאחר שרשום Entering Power save mode ואז המסך נכבה, אז לאחר מכן הוא נדלק שוב ושוב ורושם את ההודעה הזו ונכבה ונדלק כל הזמן עד שאני מדליק את המחשב. זו בעיה במסך?

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by shibie,

לא הבנתי מה זה הפנלים האלה. מישו יכול להסביר לי בבקשה. תודה.

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. אני עומד לקנות את המסך הנ"ל, לפי זאפ שני החנויות הזולות יותר (בהפרש של 450 ש"ח מהשאר) הן חצי חינם ואייבורי, שתיהן מציעות 3 שנים אחריות יבואן רשמי. השאלה אם כדאי לקנות אצלם כי המחיר נמוך יותר והמסך במלא מגיע מדל, החנות היא רק משווק, או שכדאי לשלם יותר ולקנות ממקום מכובד יותר, משהו שלא נקרא "חצי חינם" למשל במקרה של בעיה עם המסך, אצטרך לפנות לחנות או ישירות לדל?

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. המסך ישמש לעבודה ממושכת יומיומית מהבית (בעיקר תכנות). אמל״ק - האם לרדת מעט באיכות בשביל מסך גדול יותר, עם חיבורים עדיפים? והאם כדאי בכלל 27 אינץ לצרכים שלי? אופציה ראשוניה - Dell U2518D 25 אינץ מסדרה U האיכותית ביותר של דל, 1,550 ש״ח https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=24583 אופציה שניה - Dell P2720DC 27 אינץ מסדרה P (גרסה אחת מתחת לU), מתחבר בחיבור USB-C אחד ללפטופ (תצוגה, נתונים, טעינה). 1,590 ש״ח. https://www.pc365.co.il/product-21765-Dell_27_USB_C_Monitor_P2720DC_3Y?hidedetails=true&gclid=CjwKCAjw3-bzBRBhEiwAgnnLCvqsBnFi6DqM34LreeCwbO12VLJsnll0rYkM09YFCarYrB4tbrtXthoCiOoQAvD_BwE …

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. שלום, רכשתי בשבוע שעבר מסך DELL 2007WFP (למתעניינים - גירסה A04, פאנל RT803 - כנראה S-IPS, תוצרת צ'כיה). בגדול המסך נראה לא רע אבל יש כמה בעיות: - על גבי גוונים של אפור (לדוגמא אתרים מסויימים, רקע של תוכנות גרפיות) וכן בדסקטופ עצמו יש הבהוב ניכר - FLICKERING, כן כמו CRT עם קצב רענון נמוך. בדקתי בפורום של DELL ארה"ב ומתברר שזה באג ידוע בדגם הזה בייחוד כאשר יש שימוש ב- VGA. האם מישהו נתקל בתופעה זו והאם יש פיתרון? - הכבל חשמל משום מה לא הגיע בקופסה ולנציגות של DELL אין כלל חלקי חילוף למסכים אז הם הביאו לי כבל משומש... - אשמח לקבל הגדרות לצבעים כדי להגיע ל- 9500 קלווין. חיפשתי הגדרות ולא מצאתי ואין לי תוכנות/ציוד לקליברציה. תודה!

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים