מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,887 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים ברצוני לקבל חוות דעתם על המסך: W2243T 21.5'' LCD 5ms LCD DVI WideScreen Black מבית LG שמעתי שהמסך הינו FULL HD האם זה נכון שהוא בתמיכה מלאה בFULL HD או שמה זהו רק משהו כזה חפיף? בכלל הייתי מעונין לדעת האם המסך שווה את מחירו והאם הוא מומלץ מאנשים שרכשו או עובדים עליו סתם לידע כללי, אני מעונין במסך מחשב במחיר סביר כמו של זה (בסביבות 800-900 שקלים) וכאשר קיבלתי עליו הצעה הוא נראלי לכאורה במסך טוב מקווה לשמוע את המלצותיכם ודעתכם. בתודה מראש ויום טוב
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המסך מיועד לשמש גרפיקאי, כך שחשוב שאיכות המסך וחדותו תיהיה מצויינת. גודל מסך 23'', יציאות HDMI (אם קיים בנוסף DVI מעולה). תקציב 800-1000 ש"ח, עדיפות לרכישה מ-KSP. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי יש לי שתי מסכים 1 dellu13h ואחד samsung שניהם בגדלים של 27 אינץ כול אחד. ה דל מחובר כ dvi והשאלה שלי איך אני מחבר גם את הסמסונג כי יש לי רק dvi 1 בכרטיס מסך.כמו כן יש לי hdmi אבל ניסיתי וזה לא עבד,אשמח להמלצות לעזרה. תודה מראש :party0023:
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מחפשת מסך לשימוש ביתי (מסמכים-WORD וכו'.. וכן סרטים) המליצו לי על שני המסכים האלו, מישהו מכיר אותם? ויודע איזה אחד מהם יותר עדיף? האם הם נוחים לעבודה גם עם מסמכים (ולא רק לצפיה בסרטים..) חשוב לי שהמסך יהיה חזק וישמש אותי למספר שנים, וכמובן שיהיה איכותי (על הE2040T פחות שמעתי, אז אשמח לשמוע ממישהו שעבד איתו) תודה רבה רבה! יעל.
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אין תקציב כי אני פשוט תלבט בין שני דגמים מסויימים, המסך הוא למשחקים, וידאו, תוכנות גרפיות (פוטושופ, פלאש, אילוסטרייטור...) אני מתלבט בין הדגם L246WH של LG http://hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=61&subcatid=103&prodid=320&keySearch= לבין T240 של סמסונג http://www.samsung.com/us/consumer/detail/spec.do?group=computersperipherals&type=monitors&subtype=lcd&model_cd=LS24TWHSUV/ZA&fullspec=F אני לא ממש מבין בפרטים הטכניים אז אני אשמח לעזרה בבחירה... חשוב לי גם המעמד של המסך, כי הוא יהיה על שולחן ואולי מעבר לשימוש הרגיל מולו על כיסא אולי אני ארצה להיות גם על מיטה (לוידאו) ואז אני אצפה בו מלמטה.. (אז הזווית צפייה היא שונה.. וחשוב שה…
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אשמח אם משהו יוכל לעזור לי ראיתי שהרבה ממליצים על המסך DELL U2412M, ורציתי לשאול שתי שאלות: *אני מתכנן לרכוש כרטיס gtx 670 או HD7970 1) לגיימינג המסך טוב? כיוון שהניגודיות שלו היא 16:10 ברזולוציה 1920x1200 2) 8ms זמן תגובה למשחקים (בעיקר ברשת) לא יפגע ביעילות שלי כשחקן? תודה רבה לעונים!
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, גודל המסך: 27"-32" סוג מסך: LED תקציב: 2500 שח +- הכוונה היא לחבר את הקונסולת פלייסטיישן 3 (hdmi) , מחשב (hdmi דרך כרטיס מסך תומך HD, ממיר יס (שאולי בעתיד ישתדרג ל-HD) לכן צריך שיהיו מינימום 3 יציאות של hdmi. המסך מיועד לעבוד הרבה שעות ובעיקר אני מצפה שהוא יריץ לי משחקים מהסוני בגרפיקה טובה, כמובן שאני רוצה שיציג את המחשב והטלוויזיה באיכות גבוהה. אני ארצה לחבר רמקולים בנפרד (מערכת קולנוע/רמקולים רגילים למחשב), אני לא יודע מה ההשלכות של זה בפועל אבל אני מעדיף שתהיה לי איכות שמע חיצונית טובה ככה שהאיכות סאונד של המסך לא חשובה במיוחד. תודה
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש מסך 17' נחמד, לא יקר במיוחד, רצוי פחות מהסכום שציינתי.. המלצות? שאלה נוספת, אם אני קונה את המסך עצמו הישר מהיבואן/ספק המחיר יהיה יותר נמוך מן הסתם, נכון?
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי אפשרות להשיג את המסך הנ"ל בכ-1500 ש"ח (אל תשאלו מאיפה כי זו לא חנות או משהו מסודר) בכל מקרה,הבנתי שיש משהו לגבי הפנאל שלו..או גרסא או משהו כזה. אשמח אם מישהו יסביר לי מה העניין לגבי זה,מה ההבדלים,מה יותר טוב ממה ולמה וכו' כמו כן אשמח לחוות דעת לאנשים שיש להם אותו,איך הוא באופן כללי (אני לא גיימר ככה שזה לא מעניין אותי,זה יותר לגלישה באינטרנט וכו') בנוסף,האם ישנם דברים מסוימים שאני צריך לדעת? לבדוק? שאלה נוספת היא האם בדר"כ הם מגיעים עם פיקסלים שרופים מניסיונכם? האחריות היא עד 5 לכן אני מעוניין לדעת. **אני מבקש בלי הערות כמו "תחסוך ל-2007 של דל" או משהו בסגנון. ידוע לי שפנאל TN הוא מעפאן אבל 2200 ש"ח לא בנמצא** תודה מראש לכולם. כמובן שכל תוספת שיש לכם להאיר/להעיר לגב…
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לא הבנתי מה זה הפנלים האלה. מישו יכול להסביר לי בבקשה. תודה.
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני יותר נוטה לרכישת מסך טלויזיה גדול בכוון של 42" עם רזולוציה של 1920X1080 וקצב רענון של 100MHZ. יש דגם זול שנמכר בשופרסל במחיר נמוך והאיכות סבירה למרות שייתכן מאוד שיש מסכים יותר יקרים ויותר טובים. http://www.newpan.co.il/Index.asp?ArticleID=3179&CategoryID=576&Page=2 בכל מקרה נתקלתי במפרטים שרשום שם שהרזולוציה של המסך לצורך שימושי טלויזיה אומנם היא 1920X1080 אבל לצורך שימושי מחשב היא יותר נמוכה. האם זה תמיד ככה? כלומר אם אני ארכוש מסך טלויזיה ברזולוציה FHD אזי לצורך שימוש מחשב (סימולטור טיסה) הרזולוציה תהיה נמוכה יותר? ??? ? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה היא הדרך הטובה ביותר לניקוי מסך LCD? תודה רבה לעונים..
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני קראתי לאחרונה על 2 מסכים חדשים האחד [h=1]LG 34" Ultrawide Curved Gaming/Work Monitor[/h]והשני הוא המסך המדובר של ACER acer+XR341CK מי מהם טוב יותר. והעם יש עוד דגמים בסגנון הזה שכדאי לבדוק? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יותר משנה לאחר שנחשף בפעם הראשונה, ה-UP3017Q החדש והיחיד במינו (לעת עתה) סוף סוף זמין לרכישה באופן ממשי, ואף במחיר נמוך מהמוצהר לכתבה
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום. יש לי מסך LG Flatron L1953HM-SF כבר מעל לארבע שנים והוא מעולם לא עשה לי בעיות. אתמול הוא הפסיק לעבוד, ונראה כאילו הוא לא מקבל חשמל. כשאני מחבר אותו לחשמל ולא קורה כלום, אבל אם אני מחבר אותו לחשמל לאחר כמה זמן שהוא לא היה מחובר (בערך מעל ל10 דקות), הנורה שלו לרגע נדלקת בצבע כחול (הצבע שמורה שהוא דולק, כאשר צבע כתום מורה שהוא במצב stand by), ולאחר מכן נכבת שוב. בגלל זה אני מאמין שהמסך לא מקולקל, אלא נמצא במעין safe mode או משהו בסגנון, אבל לאחר הרבה בדיקות באינטרנט, לא הצלחתי למצוא פתרון. תודה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני קורא מאמרים כרגע ומתלבט בין ה DELL E228WFP ובין ה Samsung 225BW .. שמתי לב ששניהם משתמשים בפאנלים מסוג TN וזה מעט מאכזב, אבל יחסית לכסף הם נותנים תמורה מצוינת. אשמח לקבל דעות ואם למישהו יש אחד מהם אשמח לקבל התרשמות ממנו! תודה!
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מחובר גם לטלויזיה LCD ושם אני רואה סרטים.. אני מחפש מסך טוב ,התחלתי להתעניין במסכים 22 אינטש אבל קראתי תגובות שהפנאל שלו TN לא איכותי כמו המסכים 19 אינטש.. חברה אני מבקש בבקשה המלצה למסך 19 או 22 אין לי מושג מה עדיף רחב או רגיל.. אבל חשוב שיהיה איכותי לא פחות מהsamsung 793df(מסך שמן) שיש לי כיום. נ.ב אני חייב להוריד את ההורים שלי מהווריד כבר שנתיים הם רוצים שאני אקנה מכספם מסך דק בגלל שאין לי מקום על השולחן (כדי ללמוד "בטח"). תודה רבה
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בוקר טוב מחפש מסך IPS 23-24 אינץ', שישמש כמסך ללפטופ בזמן שהלפטופ מתפקד כמחשב שולחני בבית. הדרישות הן שיהיה נוח לקרוא בו (עבודה מרובה עם מאמרים וקריאה) ושיהיה נוח ומדוייק לעריכת תמונות ווידאו. צפייה בסרטים היא שימוש משני. התקציב - עד 1500. כרגע הסתכלתי על Dell U2414H, שנראה טוב מבחינת המפרט... האם יש עוד אלטרנטיבות מומלצות? המסך יהיה מחובר בחיבור MiniDP. תודה רבה ויום טוב! אוריאל
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים!!.. שמתי לב שמהיום בבוקר התחיל ריצוד יחסית רציני של המסך. הוא מורגש היטב בחלק העליון (למרות שיש גם בחלק התחתון), עד כדי כך שזה מאד מפריע לעין. בדקתי את ההגדרות מסך במטרה לעשות איפוס למסך... אין שינוי. אבל שמתי לב שכשנכנסתי להגדרות מסך (במסך) החלון של ההגדרות לא ריצד, מה שאומר שזה מגיע מהמחשב. המחשב היה מכובה זמן מה וזה קרה ישר אחרי ההדלקה. ובכל מקרה כדי לשלול בעיה של חום בדקתי טמפרטורות של המעבד, לוח אם והכל תקין. ניסיתי אולי לשחק עם הכבלים של המסך אך אין שום שינוי... אפילו הרחקתי עוד יותר את המארז מהקיר ופתחתי חלק מהמארז כדי שיתאוור... המסך שלי זה samsung 930b דגם לוח אם: kn51pvmt-9 של ג'יגה בייט. הכרטיס מסך מובנה, דגם 6150 (ג'יפורס). והטמפרטורות: לוח אם: 35 מ…
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני הולך כנראה על LG L1750B , ראיתי אותו ואת הסמסונג 730B בחנות ואהבתי יותר את הLG , הבנתי ששניהם מומלצים במחיר הזה. מישהו יודע אולי מה מדיניות החלפת הפיקסלים של LG ?
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, התחדשתי במסך סמסונג T220P שדרך אגב הוא מעולה! הבנתי שיש חומר ניקוי שמנקים איתו את המסך.. איך זה נקרא ואיפה קונים? תודה רבה!
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם ! קודם כל אני מודה לכל מי שהמליץ על המסך הנ"ל רק האורגונומיות שלו הדהימה אותי .. עם כל הכבוד למסך שהוא אוריגמי (מישו אמר סקופילד?) אני צריך קצת עזרה בנושא דבר ראשון לא קיבלתי מדריך אחד נורמלי עם המסך כל מה שקיבלתי לא באנגלית ואפילו לא בעברית וגם הדיסק שקיבלתי אין בו כלום באמת..סתם אזהרות בטיחות אני לא יודע אם צריך בכלל להתקין דרייבר בכל אופן לא מצאתי באתר של דל את הדגם מסך כדי להוריד יש שם רק ל30 ול27 אינץ' משום מה.. יש לי כמה שאלות א.איך אני בודק פיקסלים שרופים ? באותה תוכנה Dpb ? לא יצא לי לראות פיקסלים מתים בתוכנה הזו..יש סיכוי שגם אין לי שרופים ? או שאני לא אמור כל כך לראות בעין לא מזוינת? ב.קיבלתי כבל USB שאמור להתחבר למסך רק שאני לא יודע למה זה עוד …
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי את המסך SAMSUNG LCD 19 940BW אחרי התיעצות פה בפורום וקריאה של ביקורות אוהדות על המסך מבחינת עלות/ביצועים. אתמול קיבלתי אותו וחיברתי אותו למחשב, עם כרטיס מסך 7600GS 512MB ועם היציאה הדיגיטלית שלו, ה-DVI. ברגע שאני פותח תמונה שחורה, על כל המסך, כלומר שכל המסך משחיר, אני רואה שכל החלק העליון מואר יותר מידי, כאילו רמת הבהירות באיזור הזה גבוהה יותר מבשאר המסך, בעבודה רגילה זה לא מפריע, אבל בסרטים, משחקים, מתי שיש רקע שחור, זה בולט לעין. רציתי לדעת האם זו תופעה טבעית של המסך ? או שזו בעיה במסך שלי, ואני יכול להחליפו ? אתם מכירים את התופעה ? תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש ברשותי את המסך הזה :Philips Brilliance LCD monitor 190S9FB ורציתי לדעת מה האיכות שלו... כאילו עם אני רואה נגיד סרט HD אז הוא תומך? (מחובר כרגע על DVI) האם DVI מוציא HD? פשוט זה המסך היחיד שהצלחתי למצוא שהו מרובע (3X4) ולא מסך רחב פשוט קניתי אותו ממשהו שיש לו חנות מחשבים והוא החליף את כל המסכים בתצוגה לרחבים... אם תוכלו לתת לי פרטים קצת זה יעזור בתודה אלי. נ.ב. :שבת שלום לכולם
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, אז לאחר שהVP930 שימש אותי נאמנה 5 שנים אני מתקדם הלאה ומחפש המלצה למסך 24" לשימוש כולל - סרטים, משחקים אבל בעיקר קריאת טקסט (דפי אינטרנט וכו..) התקציב הוא כ2200 ש"ח עם אפשרות לחריגה של 200 ש"ח.. מחיפוש בפורום אני רואה שהרוב ממליצים על הDell U2410. הדבר היחידי שמטריד אותי במסך הזה הוא שהוא כבר בן למעלה משנה ובעולם הטכנלוגי של היום זה אמור להיחשב כמוצר די ישן.. ולא בא לי להוציא 2300 על מסך "ישן".. ראיתי בזאפ שיש גם כמה "חידושים" למסך.. REV A05 וREV A01.. האם יש עוד? חדשים יותר שעלי להתעקש בעת הקנייה? אז האם יש עוד מסכים מומלצים לשימוש ובתקציב הזה? או שהדל עדיין שולט? תודה מראש לכל העוזרים..
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-