עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by zoman,

רציתי לברר האם יש למישהו בפורם את המסך הזה ויכול להחוות דעה ,קיבלתי המלצות חמות לגביו אך מדובר במסך יקר מאוד יחסית ואני רוצה להיות בטוח ,תודה.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. שלום לכולם, היום התחדשתי בSamsung 226BW.. יש לציין שבמסך הזה כבר אין סימוני פאנלים (s,a,c) וגם בservice function לא מופיע שום דבר.. מה הן ההגדרות האופטימליות של המסך הזה ? הגדרתי לפי המדריך של Xvertigo הנמצא בsticky.. נראה לא רע..אבל הוא מותאם לפאנל מסוים.. יש עוד משהו שאני צריך לדעת?

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. יש הבדלים גדולים בין מסך מחשב LCD שהוא לא HD לבין אחד שהוא HD ? עכשיו יש לי Dell 2007WFP שווה לי לשדרג לאחד שהוא HD או שההבלים לא יהיו גדולים ?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. יותר משנה לאחר שנחשף בפעם הראשונה, ה-UP3017Q החדש והיחיד במינו (לעת עתה) סוף סוף זמין לרכישה באופן ממשי, ואף במחיר נמוך מהמוצהר לכתבה

5. Started by UVnet,

כעיקרון השאיפה היא למחיר כמה שיותר נמוך אבל שלא יהיה זבל. משהו עם יחס מחיר/ביצועים טוב. כמה נמוך אני יכול לרדת במחיר בלי להתפשר? אחד מאלה שווה משהו? http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Monitor&DB4157=4159&DB4147=4150&DB4165=144719,231267,186421&orderby=price ובכלל שאלת השאלות (יכול להיות שאני צריך להקים בשביל זה נושא חדש תגידו לי אתם): עד כמה זה חכם לקנות מסך Widescreen? בכל מקרה שימוש הוא הרבה משרדי, הרבה משחקים ומעט סרטים/טלוויזיה (אם כי מסך טוב יכול להגדיל את זה) לגבי איזה כרטיס מסך: עדיין לא ברור (מחשב חדש). יהיה כרטיס לא רע בכל מקרה. X1950XT בתקווה, וגם אם לא זה אז משהו קרוב.

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by Nasok,

מה יותר טוב משניהם למשחקים סרטים אינרטנט וכו' כל דבר שילד בן 15 עושה

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by Roeebaeloha,

היי חברה אני מחפש מסך 4K לגיימינג, דברים שחשוב לי שהיו בו: צבעים טובים פאנל IPS זמן תגובה מנימליסטי ככול האפשר רזולוציית 4K תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by jon-E,

יש לי בבית מחשב שיש לו מסך samsug 793df וכרטיס מסך 6800 gs עכשיו בדקתי בהגדרות וראיתי שקצב רענון המסך הוא 60 hertz והמקסימום שאליו אני יכול להגיע זה 200 hertz רציתי לשאול אם אני ישנה מ-60 הרץ ל- 120 לא יקרה כלום נכון לי ידפק לי המסך או הכ.מסך? העזרה באמת חשובה לי תודה. חשוב לציין זה לא!!! מסך LCD

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. מבקש למחוק את ההודעה, הבעיה טופלה, תודה !

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by XGALX,

איך רמות המיליסקנד הולכות? סדר עולה או יורד? יעני 2 מילי .ס. יותר טוב מ4 מילי .ס. או להפך? אותה שאלה לגבי יחס הנגדיות...

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  11. http://www.penny-arcade.com/comic/2006/07/26 הגיע הזמן שמישהו יגיד משהו על הפרסומות האוויליות לחומרת מחשב. כמו כל החייזרים הכסופים והספינות חלל על קופסאות חומרה. ראבאק, כמה שזה מטופש. חברות נורמליות כמו ASUS שומרות על עיצוב נקי. מסך שפונה לENTHUSIAST MARKET - הפרסומת שלו צריכה לכלול מידע ענייני - ולא תמונה של הומו בחדר משגלי הבהמה שלו, משחק בתמונה של הקופסא של WC3. וזה סתם קומיקס מצחיק

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. בוא נתחיל את הסיפור מהתחלה... לפני כשלושה שבועות הזמנתי את ה- Dell 2007WFP מפנדה , המסך כמובן לא היה במלאי וחכתי שהחנות תברר עם היבואן מתי המסך מגיע, אחרי הרבה התכתבויות הלוך ושוב אמרו לי שאין צפי להגעת המסך . שאלתי אותם אם המסך Dell 2007FP הוא באותו המצב כמו המסך שהזמנתי והם ענו לי שכן, אין גם לו צפי הגעה. מאוד התבאסתי מכל הסיפור ושאלתי אותם מה לגבי ה-Philips 200WP7ES אמרו שיבדקו זאת (לפני כמה ימים) ועדיין לא החזירו לי תשובה. אז אני מקווה שהם יכולים להשיג את ה-Philips 200WP7ES אבל אני לא אופטימי במיוחד בגלל שגם הייצור שלו הופסק על פי מיטב הבנתי. בדקתי כמה אופציות אחרות למסך כמו ה-NEC LCD20WGX2PRO שמחירו דיי גבוה ועולה כ-300 ש"ח יותר מאשר ה-Philips 200WP7ES , בעיקר…

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. בוקר טוב מחפש מסך IPS 23-24 אינץ', שישמש כמסך ללפטופ בזמן שהלפטופ מתפקד כמחשב שולחני בבית. הדרישות הן שיהיה נוח לקרוא בו (עבודה מרובה עם מאמרים וקריאה) ושיהיה נוח ומדוייק לעריכת תמונות ווידאו. צפייה בסרטים היא שימוש משני. התקציב - עד 1500. כרגע הסתכלתי על Dell U2414H, שנראה טוב מבחינת המפרט... האם יש עוד אלטרנטיבות מומלצות? המסך יהיה מחובר בחיבור MiniDP. תודה רבה ויום טוב! אוריאל

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by somsomlo,

שיהיה פאנל טוב... והעיקר שלא יעשה סחרחורות וכאבי ראש כמו שהמסך CRT שיש לי עכשיו עושה. לא משחק משחקים אבל נראה לי שכל מסך שיש היום יתאים למשחקים.. ואם לא אז עדיף שיתאים למשחקים במידה ויצא לי להתקין איזה משחק. תודה.

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by crazyfunk,

שלום לכולם, הגעתי למסקנה שאני רוצה לעבוד עם שני מסכי 19" ולא אם אחד רחב של 24" קיבלתי המלצות חמות ממנהל הפורום לגבי הVIEWSONIC 930B... ניכנסתי לאתר של CNET http://reviews.cnet.com/ViewSonic_VP930b/4505-3174_7-31517896.html ושם דווקא די יורדים עליו... ונתנו לו ציון 6.2 רציתי לשאול האם יש מסכים באותה קטגוריה שיהיו אלטרנטיבות שוות ?(ביצועים מחיר)? אני אגב עורך וידאו.. ומשתמש באפליקציות רבות במקביל (לכן שתי מסכי 19") כמו כן אם יש מישהו שמוכר את הVIEWSONIC יד שניה שיפנה אליי... כי עדיין המחיר בחנויות יקר לי מדיי עליו (אני הרי קונה 2). תודה רבה!

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by G-DIABLO,

היי אני מחפש מסך חדש למחשב. מה צריך: חיבור vga חיבור dvi כי איתו אני מחבר את המחשב חיבור hdmi גודל משהו כמו 23 24 אני חושב שאם אני כבר קונה מסך אז כנראה שנהפוך אותו לסוג של טלויזיה ונחבר לו ממיר. אפילו רק בשביל הקלטות. אז כנראה צריך חיבור סקארט ואולי טונר dvbt מובנה. אגב אפשר להשתמש במסך כזה כדי להקליט ישירות למחשב? או שחייבים בשביל זה כרטיס מסך ייעודי? קצת על השימושים: אני תוכניתן וכותב קוד על המחשב ונמצא מולו הרבה שעות אז הוא צריך להיות טוב. בנוסף אני רואה בו סרטים וסדרות. אני לא כ"כ משחק במחשב. אני גולש וקורא בו הרבה חומר. כרגע אני לא שם מגבלת תקציב כי אני מוכן להשקיע..אבל בגדול אם זה יעבור את ה 2000 משמעותית זה כנראה כבר מוגזם. המלצות? תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. אני קורא מאמרים כרגע ומתלבט בין ה DELL E228WFP ובין ה Samsung 225BW .. שמתי לב ששניהם משתמשים בפאנלים מסוג TN וזה מעט מאכזב, אבל יחסית לכסף הם נותנים תמורה מצוינת. אשמח לקבל דעות ואם למישהו יש אחד מהם אשמח לקבל התרשמות ממנו! תודה!

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. איך זה שרב המסכים הרחבים הגדולים אינם 16:9 אמיתיים? כמו למשל רב מסכי ה22" הם בגודל 1050*1680 זאת אומרת 16:10. (ולמה לעזאזל מפרסמים בנתונים למשל בזאפ שהם 16:9נתון שקרי) גם מסכי ה-24" הם 1200*1920 שזה 16:10. ככה שיוצא שרואים סרטים HD עם שוליים... כי התקן לסרטים הוא 16:9 אמיתי. למשל 1920*1080 ב-FHD. מישהו יכול להסביר לי? ואגב מה קורה בסרטים עם כל המסכים האלו? האם הם נמתחים או עוברים אינטרפולציה לפיקסלים ? מה קורה למסכים עם רזוליציות נמוכות בזמן צפייה בסרטים?

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by Ivgi,

אחרי שוטטות כאן בפורום החלטתי ללכת על ה 2333t השוואתי מחירים באינטרנט והזמנתי. התקשרו אליי כעת מהחנות ואמרו שאין להם יותר במלאי את ה 2333t והציעו לי לקחת במקום את הדגם החדש יותר b2330. הדגם החדש די לא מוכר בביקורות פה. המחיר של "החדש" הוא ב 70 שקל יותר. האם לקחת את החדש או להזמין את הקודם בחנות אחרת, התחושה שלי שהקודם טוב יותר, מאחר שהוא זה המומלץ פה. תודה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. היי יש לי שתי מסכים 1 dellu13h ואחד samsung שניהם בגדלים של 27 אינץ כול אחד. ה דל מחובר כ dvi והשאלה שלי איך אני מחבר גם את הסמסונג כי יש לי רק dvi 1 בכרטיס מסך.כמו כן יש לי hdmi אבל ניסיתי וזה לא עבד,אשמח להמלצות לעזרה. תודה מראש :party0023:

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by pooggy,

שלום אני יותר נוטה לרכישת מסך טלויזיה גדול בכוון של 42" עם רזולוציה של 1920X1080 וקצב רענון של 100MHZ. יש דגם זול שנמכר בשופרסל במחיר נמוך והאיכות סבירה למרות שייתכן מאוד שיש מסכים יותר יקרים ויותר טובים. http://www.newpan.co.il/Index.asp?ArticleID=3179&CategoryID=576&Page=2 בכל מקרה נתקלתי במפרטים שרשום שם שהרזולוציה של המסך לצורך שימושי טלויזיה אומנם היא 1920X1080 אבל לצורך שימושי מחשב היא יותר נמוכה. האם זה תמיד ככה? כלומר אם אני ארכוש מסך טלויזיה ברזולוציה FHD אזי לצורך שימוש מחשב (סימולטור טיסה) הרזולוציה תהיה נמוכה יותר? ??? ? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. אני מחפש מסך 24 אינטש עם רזולוציה 1920*1200. יש את אופציות הTN בסביבות 1600 ש"ח, סמסונג T240. באיזור ה-3000 שקל יש את הדל 2408WFP עם פנל VA, וקצת בפחות כסף ממנו את הפיליפס Philips 240PW9EB עם פנל H-IPS. כמה קישורים רלוונטים: http://monitortest.blogspot.com/ http://forums.hardwarezone.com.sg/showthread.php?t=2144004 http://www.hardforum.com/showthread.php?p=1033534091 אתמול מצאתי את אופציית ה-HP LP2475W http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/sm/WF06a/382087-382087-64283-3884471-3884471-3648442.html http://techreport.com/discussions.x/15999 http://www.productwiki.com/hp-lp2475w שגם מציע פנל IPS, גם ארגונומיה מצויינת ושפע כניסות, רק מה, לא מיובא לארץ עדיין. דיברתי עם HP ואמרו …

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by גיל52,

שלום אני כרגע בתהליכי רכישה של טלוויזית Led 32 אינץ שתשמש אותי גם כמסך מחשב ההתלבטות העיקרית שלי היא האם ללכת על טלוויזיה FHD או שאפשר להסתפק בHD ready ובאיזו מידה הדבר ישפיע על החווית משחק? וכמה הוא יורגש במסך שהוא יחסית קטן (32 אינץ) המחשב שלי בנוי לגיימינג ואני כמעט תמיד משחק על ההגדרות הכי גבוהות

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. מחובר גם לטלויזיה LCD ושם אני רואה סרטים.. אני מחפש מסך טוב ,התחלתי להתעניין במסכים 22 אינטש אבל קראתי תגובות שהפנאל שלו TN לא איכותי כמו המסכים 19 אינטש.. חברה אני מבקש בבקשה המלצה למסך 19 או 22 אין לי מושג מה עדיף רחב או רגיל.. אבל חשוב שיהיה איכותי לא פחות מהsamsung 793df(מסך שמן) שיש לי כיום. נ.ב אני חייב להוריד את ההורים שלי מהווריד כבר שנתיים הם רוצים שאני אקנה מכספם מסך דק בגלל שאין לי מקום על השולחן (כדי ללמוד "בטח"). תודה רבה

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. בוקר טוב. אשמח לקבל המלצה למסך לילד בן 6 שעולה לכיתה א', לפחות 21". לא יודע כמה זה אמור לעלות, אבל מכיוון ולא מדובר במשחקים עם גרפיקה מעבר למשחקי אינטרנט, נראה לי שאפשר ללכת על המינימום הנדרש. תודה.

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים