מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
מתלבט בין Dell U2515H בעל רזולוציה 2560x1440 על 25"או Dell U2417H בעל רזולוציה 1920x1080 על 23.8" השאלה שלי היא לא לגבי טיב המסכים, כי ברור לי ששניהם טובים מאד, אלא לגבי הרזולוציה. רציתי לשאול מניסיונכם יש לי לפטופ עם geforce 620 ו- Intel 4000 - האם הם יודעים לעבוד עם כזאת רזולוציה (בצורה טובה)? קראתי על עניין הטקסטים הקטנים והתאימות - והבנתי שצריך לעשות לעשות לווינדוס סקיילינג של סביב ה150% כדי שזה יראה נורמלי , ואני שואל, זה לא מאבד את את האיכות בסקיילינג? אשמח אם תעזרו לי כי הידע שלי בזה מינימלי מאד
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב, לפני מספר ימים רכשתי את המסך (האמת שאמא שלי רכשה אותו אבל לא משנה) CMV T39D 20" בחנות KSP ברעננה. המסך עונה על צרכיה של אמי בצורה סבירה מאוד ואף מעבר לכך ואני מרוצה. הבעיה- ישנו פיקסל שרוף בקצה העליון של המסך. הפיקסל אינו ממש מפריע, אך עם זאת, זה פיקסל שרוף על ההתחלה.... הפיקסל נראה שרוף רק בחלק מהצבעים (מה שאני חושב שנקרא "סאב-פיקסל" או משהו כזה). האחריות של KSP מכסה בימינו גם פיקסל שרוף אחד ב 10 הימים שלאחר הרכישה (סוף סוף). האם אתם יודעים אם זה כולל גם "סאב-פיקסל"? (אין לי רצון להטריח את אמא שלי לחנות סתם, היא עובדת הרבה מאוד) תודה
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בוקר טוב מחפש מסך IPS 23-24 אינץ', שישמש כמסך ללפטופ בזמן שהלפטופ מתפקד כמחשב שולחני בבית. הדרישות הן שיהיה נוח לקרוא בו (עבודה מרובה עם מאמרים וקריאה) ושיהיה נוח ומדוייק לעריכת תמונות ווידאו. צפייה בסרטים היא שימוש משני. התקציב - עד 1500. כרגע הסתכלתי על Dell U2414H, שנראה טוב מבחינת המפרט... האם יש עוד אלטרנטיבות מומלצות? המסך יהיה מחובר בחיבור MiniDP. תודה רבה ויום טוב! אוריאל
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בין אם מדובר בקצב תגובת פיקסלים של פחות ממילי-שנייה בודדת או בקצה רענון תצוגה של יותר מ-240 הרץ - נראה שהרצון לקבלת תמונה חדה וברורה בכל מצב עדיין כאן איתנו לכתבה
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה היא הדרך הטובה ביותר לניקוי מסך LCD? תודה רבה לעונים..
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יותר לסדרות וסרטים מאשר משחקים (אבל גם משחקים) מסך מחשב LG W2486L LED http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=741793 מסך מחשב Samsung BX2450 LED סמסונג http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=765588 מסך מחשב Dell U2311H LCD דל http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=762793 ה-LED הוא לא LED אמיתי, נכון? והאם המסכים תומכים ב-3D? אם לא אז איזה מסכים כן? בקיצור איזה מסך עדיף?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום קניתי לאחרונה מסך VIEWSONIC VP930 ויש תופעה של הבהוב של המסך ששמים לב אליה כשנמצאים בשולחן עבודה או כשגולשים באינטרנט על גבי רקעים מסוימים. כמו כן על גבי הרקעים האלה הצבעים נראים לא טוב (יותר מדי אדום). איך אני פותר את הבעיה? עריכה: כמו כן יש לי שאלה בנוגע לרמקולים - האם זה מסוכן להפעיל רמקולים (רמקולי מחשב רגילים) ליד המסך?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לקנות מסך חדש למחשב 22-23 אינץ' בתקציב 600-800 ש"ח. השימושים שלי במחשב הם בעיקר גלישה באינטרנט ומדי פעם משחקים כמו פיפא. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מסך. תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.i-in.co.il/cust2/electra/acer/minisite3.html?gclid=CPeavaSMh5kCFQNOtAod8h1nmg ברור מראש שמדובר כנראה ב-19' WIDE TN מהסוג הנחות ביותר, לא? מישהו יודע דגם מדוייק?
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, קראתי פה לגבי מסכים והבנתי שה DELL2007WFP ו DELL2007FP הם די אהודים כאן. רציתי לשאול אם הם יתאימו לצרכים שלי: 1. אני לא משחק במחשב. בטח לא את המשחקים המתוחכמים. 2. אני רואה סרטים 3. אני קורא מסמכים וספרים (Pivot) בטח יהיה נוח. 4. אני עובד הרבה ב Word, Excel, Programming Tools וכאלו. 5. יש לי מחשב די ישן (לפני חמש שנים הוא היה די טוב :-* ) אבל בלי השקעה בכרטיס מסך. יש כרטיס מובנה בלוח אם (אפילו ללא DVI). לגבי 2 - איך הם בסרטים? לגבי 3 - יש לו Pivot שנוח לסובב? לגבי 4 - הבנתי שיש עניין של אותיות קטנות - האם ניתן לכוונן את מערכת ההפעלה שתעבוד עם תווים גדולים יותר בלי לעשות בלאגן על המסך עם אפליקציות למיניהם שבונות על גודל פונטים מסויים? לגבי 5 - הבנתי שיש עניין עם תמיכ…
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, עשיתי טעות ורכשתי טלוויזיה כצג ראשי למחשב וניופאן מסכימים לעשות לי טריידאין מול טלוויזיה אחרת. אני זקוק להמלצה בעבור דגם עדכני של טלוויזיה מחברת טושיבה\פיילוט\האייר עם ציפוי ANTIGLEAR. תקציב עד 2000 עד 3000 ש"ח גג והגודל לא משנה!@ אבל שיהיה בין 27 ל40 אינץ. דבר נוסף שהוא לא פחות חשוב זה עניין ה TIMEOUT - כיבוי אוטומטי של המסך כאשר אין אות בחיבור HDMI (מיועד כצג ראשי למחשב) פשוט מסתבר שחיבור DVI כבר לא קיים בטלוויזיות.. יחד עם זאת VGA בגדליי טלוויזיה מתבטא בקווים מגעילים ככה שזו לא אופציה. כל התכונות האילו קשות מאוד לסינון כיוון שבדרך כלל הם לא מצוינות בשום מקום ובאתרים השונים, לכן אני זקוק לעזרתכם. *שאר התכונות לא חשובות כלל. שרק יהיה ברזולוציית FHD. כל השאר לא רלוו…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני הולך כנראה על LG L1750B , ראיתי אותו ואת הסמסונג 730B בחנות ואהבתי יותר את הLG , הבנתי ששניהם מומלצים במחיר הזה. מישהו יודע אולי מה מדיניות החלפת הפיקסלים של LG ?
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח! קרוב משפחה שלי נמצא כרגע בחו''ל ובקשתי ממנו שיקנה לי את אחד המסכים. שאלה ראשונה. מאיזה סכום משלמים מכס היום על מוצרים. וכמה משלמים מכס על המוצרים הספציפיים האלה אם בכלל. שאלה שנייה. איזה מסך מבין שניהם הכי כדאי לקנות? במידה ולא משלמים אליו מכס כמובן.. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום ,אני מחפש מסך 19' איכותי להרבה שעות עבודה ,תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום . אני מחפש לקנות מסך לשימוש לימודים (עיצוב בעיקרון), בגודל 19-21 עם חיבור DVI (זה כבר סטנדרטי לא?) תקציב - עד 1000 שקל עדיפות גדולה לחברת LG תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לפני שאתחיל לתאר את הבעיה אני מכרח לומר, המסירות והאדיבות של צוות האתר/הפורום הזה, ישנים וחדשים, פשוט נפלאים. תודה רבה על מה שאתם.(מתנצל על פרץ הרגשות הפתאומי, ריפרפתי בהודעות ישנות, והייתי חייב(שוב) להודות.) טוב הענין הוא, יש לי מסך בן 4.5 שנים viewsonic g90f המסך היה מעולה עד לפני שבועיים, הוא התחיל להראות צבעים דהויים, מין פליקרים פה ושם, וזה היה מסתדר מעצמו. לפני שבוע אחרי שהוא נכנס למצב כיבוי(רק המסך) ניסיתי לחזור לשולחן העבודה, המסך השמיע צליל הדלקה, אבל שום תמונה. עשיתי ריסט, והכל עבד. היום אותו הדבר, וכלום, הוא נדלק כשהמחשב מתחיל לפעול(הנורית הופכת ירוקה.) אבל אין תמונה. חששתי בהתחלה שזה הכרטיס מסך, אבל המסך השני שלי(טלויזיה LCD) משדר חלקלק. אני לא רוצה לעבור לLCD…
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חיפשתי בZAP מסך מחשב תלת מימד, יש בסךהכל 4. בנוסף אני גם לא אוהב ACTIVE SHUTER GLASS, נראה לי שהאכות של זה גרועה. זה תמיד מאוד כהה. וזה גם מעצבן. מה גם שצריך לרנדר הכל בקצב כפול לפחות. אז מצאתי את המסך הזה שהוא עם PASSIVE GLASSE, שכרגע זה נראה לי הטכנולוגיה האופטימלית. http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2402705,00.asp http://www.tamlil2100.co.il/Product.aspx?cid=112&pid=23397 מה אתם חושבים? יש לכם עוד כל מיני דעות והמלצות על מסכי תלת מימד למחשב? אני בעיקר רוצה את זה בשביל משחקים ובשביל הפיתוחים שלי.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום הזמנתי מאמזון את המסך asus vg248qe עכשיו גיליתי שיש גירסה עם g-sync המסך בדרך (משלוח ימי). מקצת חקירה הבנתי שיש ערכה של עשה זאת בעצמך של g-sync איפה אפשר להשיג כזו?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב רכשתי כרטיס מסך HD5850 שיש בו חיבור HDMI הנה לפניכם התמונה שימו לב ל חיבור HDMI - לצד 2 חיבורי DVI ויש לי מסך עם חיבור VGA בלבד מה עושים כדי שאוכל לחבר את המסך לכרטיס המסך ? ואם אין אפשרות כזאת אז האם אני צריך מתאם או כבל לחבר את המסך GVA לחיבור DVI
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי כרגע מסך 20" שהוא לא FHD אבל הוא די טוב וחד האמת.. אם אקנה מסך דל FHD יהיה שיפור?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני חושב לקנות מסך חדש בגודל של 23-24 ורציתי לדעת האם יש מסך כיום שנחשב כבחירה הרצויה? לפני כשנה+ הDELL22 היה הבחירה האוטומטית לכל מי שחיפש מסך חדש 22'. זאת הייתה ההמלצה שחזרה על עצמה אינספור פעמים בפורומים. רציתי לדעת האם יש כיום מסך בתחום ה23-24 שהוא היורש הרוחני? מסך שעליו אפשר להמליץ ללא היסוס וללא מתחרים? (בכוונה לא ציינתי תקציב, כי השיקול שלי הוא לא שיקול תקציבי אלה שיקול עלות/תמורה ואיכות המסך -- אני מוכן לשלם יותר אם זה שווה את זה). אין לי בעיה לחכות חודשיים שלושה אם יש דגם שאמור לצאת בקרוב שצפויי להיות משכמו ומעלה. השימוש יהיה למשחקים וגלישה.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך מחשב, גודל 24-25 אינץ בעיצוב מעניין למשרד. חשבתי על ה-Samsung S24B750V. איך המסך? האם יש לכם המלצה למסך אחר? תקציב 1000-1500. תודה
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. מקווה שזה הפורום המתאים לבעיה, למרות שלא שמתי לב שבפורום הנל יש בכלל בעיות שקשורות למסכים.. מה שקרה זה שסובבתי את המסך (971P סמסונג) ב 90 מעלות על מנת לצפות בתמונות בצורה נוחה יותר. המסך זיהה שסובבתי אותו וגרם ל OSD של המסך להיות מוצג גם מסובב ככה שהכל נראה תקין בכל מקרה. לאחר שסובבתי אותו בחזרה, המסך משום מה לא זיהה שזה קרה ולכן ה OSD עדיין מסובב. ניסיתי המון פעם לסובב לפה ולשם ולכל כיוון אפשרי אך המסך משאיר את ה OSD כמו שהוא(מסובב ב 90 מעלות) ולא רוצה לחזור למצב הרגיל. האם יש דרך לבקש מהמסך לחזור להיות מסובב ב 0 מעלות, מהבלי לסובב אותו פיזית כי זה לא ממש עובד? מקווה שהסברתי את עצמי כראוי. תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי היבהובים במסך LG E2350T. זתומרת מהרגע שאני מפעיל את המחשב כל הקטע שעולה הלוגו של השם של לוח אם עד לטעינה של הווינדוס הוא מהבהב וכשהוא מגיע כבר לחלון ברוך הבא הוא מפסיק... מה זה?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לאור ריבוי דיונים על מסכים איכותים (1200 על 1900) עד 22 החלטתי לפתוח דיון נפרד על מנת לא לשבור את התזה של הדיון בנושא ה 24.ראיתי כמה דגמים איכותיים שמשתווים ללנובו אבל יותר גדולים ממנו בגודל.אני מדבר נכון לעכשיו hp w2408H samsung 245T נכון לעכשיו אינני יודע על איזה פנלים הם מבוססים.הנחה שלי יוצאת לפי נתונים אלה שהם מבוססי PVA. מבחינת כדאיות ה HP עולה 2600 מה ששם אותו מול הדל 2007 הכל כך נחשק וההבדל הקטן שהוא עדכני וזמין... עוד לא בדקתי על איזה פנל הוא מבוסס ואני אעדכן את הדיון בהמשך גם בביקורות.
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-