עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by redersh,

אני רואה זליגת אור מארבעת הפינות של המסך האם זה אמור להיות כך? ניתן להחליף במצב כזה? המסך נקנה אתמול הבאתי גם תמונות [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by Menash95,

תקציב בסביבות 1000 שקל. רזולוציה 1080p, כרטיס 1070. 144hz לא כל כך מדבר אליי כי אני לא יודע אם זה שווה את המחיר הגבוה. מה שכן חשוב לי זה זמן תגובה נמוך ואיכות תמונה טובה.

3. Started by TalShafir,

היי, עד עכשיו השתמשתי במסך(טלוויזיה) של סמסונג: Samsung SyncMaster T260HD והיום הוא עשה לי בעיה שהוא כל הזמן מעביר ערוץ אז הוא לא נשאר על HDMI ואם הוא לא יפסיק כשאחבר אותו שוב בימים הקרובים(אולי איפשהו בבית או אצל השכנים יש איזה שלט דפוק) אני אצטרך להחליף אותו. השימושים העיקריים שלי הם תכנות וקצת משחקים, ראיתי בפורום המלצות על Dell P2414H או Dell U2414H. אבל ראיתי את המסך: LG 27MP47HQ שגם נראה נחמד ויש עליו חוות דעת טובות באמזון. ומבחינת דרישות אני חושב להישאר על 1080p בשביל המשחקים אבל אם ההפרש למסך 1440P לא גדול מידי אפשר גם גודל אני לא כ"כ בטוח אני אצטרך לראות אבל אני חושב ש24" ומעלה אמור להיות בסדר. אשמח להמלצה אם כדאי ללכת …

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. שלום לכולם. מקווה שזה הפורום המתאים לבעיה, למרות שלא שמתי לב שבפורום הנל יש בכלל בעיות שקשורות למסכים.. מה שקרה זה שסובבתי את המסך (971P סמסונג) ב 90 מעלות על מנת לצפות בתמונות בצורה נוחה יותר. המסך זיהה שסובבתי אותו וגרם ל OSD של המסך להיות מוצג גם מסובב ככה שהכל נראה תקין בכל מקרה. לאחר שסובבתי אותו בחזרה, המסך משום מה לא זיהה שזה קרה ולכן ה OSD עדיין מסובב. ניסיתי המון פעם לסובב לפה ולשם ולכל כיוון אפשרי אך המסך משאיר את ה OSD כמו שהוא(מסובב ב 90 מעלות) ולא רוצה לחזור למצב הרגיל. האם יש דרך לבקש מהמסך לחזור להיות מסובב ב 0 מעלות, מהבלי לסובב אותו פיזית כי זה לא ממש עובד? מקווה שהסברתי את עצמי כראוי. תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by tomllic,

אהלן. עד לפני כמה ימים הייתי נעול על האולטראשארפ 23 של דל. אחרי זה חשבתי למה לא לקחת את האולטראשארפ 24 שעולה היום 1150 ? יש מסכים אחרים ב-1150 ש"ח שטובים ממנו ? כמו כן, איך הוא בהשוואה לפיליפס 247E4LHSB שזול ממנו בהרבה (790 ש"ח) ? אני יודע שהרזולציה של הדל היא 1200 ושל הפיליפס "רק" 1080, אבל איך הם בשאר הפרמטרים ? הצרכים שלי הם צפייה בסרטים וסדרות, אינטרנט ומשחקי באטלפילד. תודה. - - - תגובה אוחדה: - - - תוספת, המפרט שלי בצד ואני משחק היום באטלפילד עם FPS קבוע של בערך 60-100 עם נפילות מדי פעם לכיוון ה-45 על מסך מותג מדבקה 1440X900. עדיף לי לקחת מסך ברזולוציה FHD או 1200 ?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by cha_had,

בוקר טוב, ראיתי באתר של אייבורי וק.ס.פ שיצאו שני דגמים חדשים של מסכי IPS בגודל 23' ל חברת MAG ו-VIEWSONIC ששנת הייצור שלהם היא 2014 וזמן תגובה שלהם הוא 2MS ו-4MS. אני מעוניין בחודשיים הקרובים לרכוש מסך חדש ורציתי לשאול אם יש פה מישהו שהתנסה עם אחד מאלו? חיפשתי באינטרנט ואין כמעט שום התייחסות אקטואלית אליהם. אני לא שכחתי את המסך של DELL HM2312 שיש עליו תגובות טובות בכל מקום, אבל עדיין המספר 2014 של שנת הייצור שלהם מאוד קורץ לי לעומת 2011 של HM2312 שמן הסתם יש לו גם זמן תגובה לא טוב של 8MS. אני מודע לכך שה-8MS האלה לא רלוונטים אבל עדיין... 2-4MS VS 8MS? כמובן שיש מסכי LG IPS, שאיני מתכוון לרכוש בשום אופן בעקבות עוגמת נפש מאוד גדולה שחוויתי עם כמה מוצרים שלהם בשנים האחרונו…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. אהלן חברים, אז התחדשתי במחשב חדש לפני כשבוע (בעזרת הפורום הנהדר הזה) והתחלתי לחשוב על שדרוג של המסך. כרגע אני עם מסך LG בגודל 19" שנרכש לפני כעשור. עדיין עובד (טפו טפו טפו), אבל כבר הגיע הזמן להתחדש. אני לא סגור על גודל, ובטח לא על מחיר, אבל מעדיף לא להוציא יותר מ-800 שקל על זה (אלא אם ממש חייב). כאמור, אני עם מסך 19" מרובע (זה נקרא יחס 4:3?) - תמיד הייתי על רזולוציה של 1024X768 (מתוך הרגל) ומאז קבלת המחשב החדש אני על 1280X1024 (ככה הווינדוס המליץ, וזרמתי איתו). חשבתי על גדלים של 23-24 אינץ'. אני ממש אוהב את המסכים של DELL והבנתי שהם מומלצים. בקשר לשימושים שלי במחשב - קצת משחקים (FIFA, CS), סרטים, אינטרנט - בקיצור שימושים די רגילים. האם …

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. בשביל שבישראל יהיה טכנולוגית HD מה צריך בדיוק לעביר כבלים? איך זה עובד?

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by rtmblog,

למה התמונה ב 2209 נראית הרבה פחות טובה מבמסך של הלפטופ? הצבעים נראים דהויים\לא מספיק חדים

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by coorva,

מהו המסך עם הביצועים הכי טובים בסרטים ומישחקים שניתן לקנות כיום בקטגוריה זו? תודה

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by Guy_B1,

אהלן, אני בונה מחשב גיימינג חדש וקצת מתלבט בנוגע למסך שאקנה. התקציב שלי למסך הוא עד 1000 ש"ח ואני מעוניין במסך בגודל 23-24". אחרי שקראתי כמה המלצות והשוותי מחירים, ההתלבטות העיקרית שלי היא בין P2414H ו-UZ2315H (שמתאימים לתקציב שלי). יש גם את U2414H ו-U2412M שחורגים מהתקציב, אבל אם ההבדל מאוד משמעותי, אולי עדיף לי להשקיע באחד מהם קצת יותר כסף ממה שתכננתי ולחסוך בעתיד. אשמח לשמוע דעות, וכמובן אם יש עוד המלצות (לאו דווקא של Dell).

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. שלום, לאחרונה חשבתי לקנות מסך חדש וכניראה שהמסך הקיים נעלב והתפגר. אני לא מעוניין לתקן אותו אלה לקנות חדש. ראיתי במבט ראשוני את המסכים של סמסונג בדגמים XL2370 (חורג מהתקציב) והתרשמתי שאולי אוכל לחרוג טיפה מהתקציב בשבילו. בכל מקרה ראיתי גם את הדגמים: samsung p2370 lg w2486l lg w228l ושמעתי המלצות מחברים גם לפזול לכיוון NEC ו DELL אני מחפש את המסך הכי טוב (רצוי שגם יהיה יפה ולא מכוער) למשחקים וסרטים. אין לי עבודות גראפיות אבל כמובן שחשוב שבצבעים יהיו טובים וחיים. הכי חשוב זה בלי ריצוד כי סבלתי מזה במסך המת שלי ולמרות כל הניסיונות לסדר את זה - לא הצלחתי.

13. מחפש מסך ב1200-1350 למשחקים וקצת עריכה..אם יוצא 20" גם סבבה. ושאלה.. כדאי להזמין מסך מחו''ל כי המחירים ממש ממש זולים.

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. מדובר במסך 20" שאני יכול לקנות אותו במבצע ב2200 ש"ח (מבצע של עובדים). הנתונים על הנייר לא רעים. http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=415703 דבר אחד חשוב-אני בקושי משחק על המחשב....לצערי אין זמן! אבל עובד על אפליקציות מרובות מסכים: פרמייר, פוטושופ, ויזואל סטודיו. או שלקנות מסך מוכר ואיכותי 19" כמו L1970HR במחיר זהה? תודה, ביי :s05:

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by eranisra,

היי, אני משתמש במחשב בעיקר למשחקים וצפייה בסדרות. אך הישיבה מקרוב - 22 זה לא יותר מדי??? כרגע יש לי 19 של LG(1970HR) אני רוצה לתת אותו לאבא שלי ולהחליף. חשבתי רק להחליף ל20 אך אני רואה שה22 ממש זולים אך האם זה לא גדול מדי?

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by Mercurie,

היי, אני שנים עם המסך LG FLATRON W2286L והגעתי למצב שאני צריך להסתכל מהזווית שלי המסך בשביל לראות דברים שהם בצבע אפור בהיר (כמו נניח לסמן V בקוביה בהרשמות וכו'). סימן שצריך מסך חדש אני מניח.. אבל... אני לא מבין בזה כלום. לכן אני פה להתייעצות.. המפרט הנוכחי שלי מבוסס על 770GTX ומעבד intel i5 4570. אני יודע שאני מעדיף 1980x1050.. אני משחק בעיקר PUBG ואני לא משחק המון שעות ביום לכן הבנתי שאין לי באמת צורך ב144Hz אלא 60Hz יספיקו.. הבנתי שעדיף מסך שהוא IPS אני מעדיף מסך שאפשר לכוונן.. כלומר אם אשב גבוה ממנו אז אוכל להזיז את המסך שיהיה 110 מעלות במקום 90 נניח.. אין לי תקציב מדויק.. אני פשוט רוצה משהו שיענה על הצרכים שלי. פה …

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. הכרטיס מסך הוא 8800GTS 640MB. כמו כן רציתי לשאול לשאול אם אפשר להשיג פאנל יותר טוב מTN ואם זה משנה.

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. שלום לכולם ביום רביעי קרה אסון, הופיע לי ריבוע ענקי בצד הימני העליון של המסך בצבע כחול, האומר לי שחיבור הקומפסייט לא מחובר וכפתוריי המסך חדלו מלפעול. כך זה התחיל... בזמן שאני עושה את צרכי היום יום שלי מול מסך ה2007FP, אני שם לב לטיפות מים על המסך, ודי גדולות! למזלי היה לי מנקה מסכים עם מטלית, מנקה אבק וספריי לניקוי LCD, אך לא מצאתי אותו... לאחר חיפושים ארוכים בבית במצב קריטי שהמים ישאירו כתם גיליתי שהמנקה היה ממש לידי, מתחתי בארון . נגשתי אל המסך והוצאתי את מנקה האבק, כיביתי את המסך (אך לא הוצאתי את מקור המתח ממנו) והתחלתי בניקוי הראשוני. ניקיתי מהמסך את כל האבק עד לגרגר האחרון, והתחלתי בריסוס. השתמשתי בכמות של חומר הניקוי, אשר נזל לתחתית מסגרת המסך (כמו כל חומר …

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. ההתלבטות שלו היא בין 2 אלה : http://www.general.org.il/default.asp?id=177&CatId=88 או דגם XEROX XAP-192I אני יודע שהראשון הוא MVA , השאלה שלי האם השינה גם הוא פאנל MVA ? חשוב מאוד שלא יהיה TN . תודה ויום טוב , אריק.

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. ע"פ ההוראות של היבואן צריך מטליות אנטי סטטיות ללא אלכוהול. מישהו יודע אילו מטליות צריך לקנות בדיוק?

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. אהלן, לפני כחודש קניתי מחשב חדש, חיפשתי כאן המלצה למסך 20 אינץ' בעל פאנל איכותי ולבסוף הלכתי על Dell 2007WFP. אולם, לא מצאתי חנות שמחזיקה את המסך הזה, הוא פשוט לא מיוצר יותר (וחבל) הדגמים החדשים יותר של דל (2009/ 2008 ) הם בעלי פאנל TN, ולכן החלטתי לוותר עליהם. אז שבתי לHwzone עם צורך להמלצה חדשה, של מסך 20 אינץ' בעל פאנל איכותי למשחקים, סרטים, והרבה גלישה באינטרנט. תקציב: עד 3000 שקל ( ממש לא חייבים לנצל הכל, עדיף באיזור ה2300+-) תודה מראש לעוזרים

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. היי, אני מעוניין לקנות מסך ultra wide ברזולוציה 1440p (יש לי 980ti וultra wide יותר חשוב לי בגלל העבודה מאשר האיכות שבה המשחקים ירוצו, גג אשדרג את הכרטיס). אם הrefresh rate מעל 60 ויש איזושהי תמיכה בgsync זה בונוס אבל לא כזה קריטי, תמיכה בvesa או stand טוב קצת יותר חשוב אבל גם יכול להתגמש שם. משחק קצת FPS פה ושם אבל בעיקר RPG, ישמש גם לתכנות בעבודה מהבית (שני חלונות פתוחים זה ליד זה בו זמנית לרוב). בארץ (זה רעיון טוב להזמין מחול מסכים?) עד 1500 שקל (יכול להתגמש אם זה שווה את זה) מעוניין לקנות בזמן הקרוב.

23. Started by DannyL6262,

היי חברים, רציתי להתייעץ איתכם לגבי רכישה של מסך מחשב. התקציב שלי הוא עד 1000 שקלים ורציתי להביא מסך שיחובר גם לסוני וגם למחשב שלי, בגודל 27". רציתי לשאול לגבי קצב רענון מסך, שכן אני יודע ומבין שעם מסך 144HZ אני לא אוכל להפיק ביצועים טובים יותר מהסוני שמוגבל ל60FPS, אבל קראתי (וראיתי סרטונים ביוטיוב) שמציגים שהLAG INPUT של מסך 144HZ משפר משמעותית חווית משחק בסוני מאשר צג של 60HZ. בנוסף אני מתכנן שהמסך יהיה מחובר גם למחשב כך שגם אוכל להנות מחוויה חלקה יותר גם בצפייה בסרטים. רציתי לשאול מה דעתכם והאם כדאי לי לרדת למסך 24" עם 144HZ (מפאת תקציב) או לדבוק ב60HZ אבל מסך 27"? האם שימוש בחוויה משרדית במחשב ואולי שיפור קטן בחווית משחק בסוני שווים את זה? ואם כן, מה אתם ממליצים…

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. הי חברים. יש לי מספר שאלות שאני מתלבט לגביהם בהתקרבותי לרכישה. אני מעוניין במסך תלת מימד (רצוי אקטיבי). בKSP לדוגמא מוכרים כמה של 23 ו27 אינצ'. אני מדבר על סדרה T23A950 + T27A950. השאלות היא: 1. האם ה23 מספיק באופן כללי? האם יש הבדל משמעותי בין הגדלים? 2. איזה מהמסכים מומלץ יותר? (לעבודה בmaya בעיקר וסתם להשתעשע עם קולנוע 3D בבית). 3. מה העניין של ה3D vitsion 2 אם יש משקפיים אקטיביים למה שמישהו ירצה לקנות את הדבר הזה? 4. לאחר קריאה ונסיון למצוא מידע נוסף הבנתי שיש איזו בעיה עם FULL HD לשתי העייניים? במסך הזה זה גם קורא? אם כן איך פותרים? יש לי 560 GTX. תודה רבה מראש לכל העוזרים!

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by PrinceVegeta,

התקציב שלי הוא עד 1200... ואני רוצה מסך 23-24 אינצ', מה אתם אומרים עליו שווה?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.