עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by crazyfunk,

בהזדמנות זו רציתי לאמר תודה לכל חברי הפורום שסייעו לי בכל השאלות (הלפעמים בנאליות) ובמיוחד לבאגירה. שחלק את הידע העצום שלו איתי. קניתי אותו היום אצל NEXTSTOP (ירושלים), חבר'ה נחמדים שנתנו לי לעשות כמה בדיקות שרציתי על המסך. כולל בדיקת פיקסלים שרופים. השוואה בין הרחב לזה ובדיקת פאנל (יצא לי 210 יעני IPS) הרגע חיברתי אותו והוא סבבה.. (אצטרך להתרגל לפונטים הקטנים האלה) נתקלתי בתופעה מוזרה אני חיברתי את הכבל DVI ומשום מה לא משנה איך הגדרתי הוא לא מזהה את המסך ופשוט רושם: ENTERING POWER SAVE כאשר חיברתי מסכי LCD עם DVI בעבר לא היתה שום בעיה.. יש לציין שכ. המסך שלי הוא: ATI RADEON 9600 PRO כרגע אני מחובר דרך VGA... אבל אני לא מתכוון להשאר ככה... בכל מקרה אם מישהו נתקל בתופעה הז…

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by ychamp,

יש לי התלבטות על האם לקנות את המסך הזה http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16824014105&ATT=24-014-105&CMP=OTC-C173T או הDELL 20.1" ב50 דולר או משהו כזה יותר אם למשהו יש המלצות אחרות אני ישמח לקבלן תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by badboy91,

שלום לכולם אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי ( יותר שיאפשר יהיה לעבוד בריבוי מסכים ) - ולאיטים רחוקות קצת גיימינג מחפש מסך קעור היום יש לי Samsung C27f591FDM המסך ברזולוצית FHD חשבתי ללכת על המסך הזה : "34 LG LED IPS 34UC89G-B 21:9 UltraWide המחיר שלו כמעט 3 2560x1080 המסך השני אני בטוח הוא יותר טוב כי גם הרזולוציה יותר גבוה הוא: Asus PG348Q 34'' מה יותר מומלץ האם שווה להשקיע את ה 1300 ש"ח ? שניי המסכים תומכים ב GSYNC כי יש לי GTX 980 בעתיד אולי ישדרג אותו i7-5820 16gb האם לא כדאי להשקיע במסך כזה ? (עם GSYNC) ולקנות מסך עדיף 4K ללא גימינג במידה ואני…

4. Started by BlindFaith,

שלום. יש לי מסך LG Flatron L1953HM-SF כבר מעל לארבע שנים והוא מעולם לא עשה לי בעיות. אתמול הוא הפסיק לעבוד, ונראה כאילו הוא לא מקבל חשמל. כשאני מחבר אותו לחשמל ולא קורה כלום, אבל אם אני מחבר אותו לחשמל לאחר כמה זמן שהוא לא היה מחובר (בערך מעל ל10 דקות), הנורה שלו לרגע נדלקת בצבע כחול (הצבע שמורה שהוא דולק, כאשר צבע כתום מורה שהוא במצב stand by), ולאחר מכן נכבת שוב. בגלל זה אני מאמין שהמסך לא מקולקל, אלא נמצא במעין safe mode או משהו בסגנון, אבל לאחר הרבה בדיקות באינטרנט, לא הצלחתי למצוא פתרון. תודה מראש לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. שלום אני רוצה לקנות מסך מחשב למשחקים וסרטים בגודל "24 אינץ יש לי מחשב 4 ליבות דגם 6600Q וכרטיס מסך 8600GT 257 MB אני יכול לשפר את הכרטיס מסך עם יהיה צריך בשביל המסך אז כך העם מסך למשחקים וסרטים יתאים UltraSharpTM U2410 של Dell (עם פאנל IPS‏ - In Plane Switching) או מסך ULTRASHARP 2408WFP (עם פאנל VA - Vertical alignment) שני המסכים יש להם נתונים כמעט דומים אבל לפאנל VA יש ניגודיות 1:3000 אלפיים יותר מהמסך עם הפנל IPS אבל לפאנל IPS יש יותר איכות צבע מה יתאים לי יותר למשחקים פאנל IPS‏ - In Plane Switching או פאנל VA - Vertical alignment באתר כתוב שלפאנל IPS יש יותר איכות צבע חדות ותמונה חיה ו-1.04 מיליארד צבעים קח שתי קישוריות IPS http://www1.euro.dell.com/il/he/business/…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by tall978,

שלום . אני מחפש לקנות מסך לשימוש לימודים (עיצוב בעיקרון), בגודל 19-21 עם חיבור DVI (זה כבר סטנדרטי לא?) תקציב - עד 1000 שקל עדיפות גדולה לחברת LG תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. שלום רב, לאחר חיפוש מתיש בפורופ מצאתי שכדאי לי לבחור אחד מהמסכים האלה: LG 2486L DELL 2209WA DELL U2311H LG E2360T מה אתם אומרים? אני רוצה לקנות מסך למשחקים בעיקר ולאינטרנט וקריאה. מעוניין להשקיע במסך פעם אחת לכמה השנים הבאות. תודה

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. מבקש למחוק את ההודעה, הבעיה טופלה, תודה !

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. בוקר טוב. אשמח לקבל המלצה למסך לילד בן 6 שעולה לכיתה א', לפחות 21". לא יודע כמה זה אמור לעלות, אבל מכיוון ולא מדובר במשחקים עם גרפיקה מעבר למשחקי אינטרנט, נראה לי שאפשר ללכת על המינימום הנדרש. תודה.

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. שלום קניתי לאחרונה מסך VIEWSONIC VP930 ויש תופעה של הבהוב של המסך ששמים לב אליה כשנמצאים בשולחן עבודה או כשגולשים באינטרנט על גבי רקעים מסוימים. כמו כן על גבי הרקעים האלה הצבעים נראים לא טוב (יותר מדי אדום). איך אני פותר את הבעיה? עריכה: כמו כן יש לי שאלה בנוגע לרמקולים - האם זה מסוכן להפעיל רמקולים (רמקולי מחשב רגילים) ליד המסך?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. OK כנראה כבר חלק מכם יודעים שאני מחפש מסך 24 ועכשיו זה עבר להילוך גבוהה ( ז"א ברגע שאני אמצא את המתאים לי אני קונה ) אז ההתלבטות היא כזאת : 1. Philips 240BW8EB 2. NEC 2470WVX 3. DELL 24O7WFP 4. DELL 24O8WFP אם אתם ממליצים על מסך רצוי מאד שתגידו גם איפה אוכל לראות אותו ( כי הייתי ברוב החנויות המובחרות ואין כלום ) הייתי ב אופיס דיפו באג וביג בוקס

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by Las@Vegas,

שלום, דיי חרשתי על התגובות בפורום, הכל המליצו על DELL 2007FP\WFP אבל בשל קושי למצוא אותם אני דיי בטוח שאני יוותר. אני מחפש מסך טוב לעיניים, לא חייב להיות סוף הדרך אני לא גרפיקאי מומלץ לטקסט, בעיקר אבל גם סרטים ופחות משחקים. לפי מה שאני הבנתי מומלץ פאנל S-PVA אבל אני לא יודע באיזה מסך יש את זה ואיזה מסך הוא טוב. אני יושב במרחק של משהו כמו 70-80 סנט' מהמסך אז אני מניח שאני מחפש 20 אינצ'. כרגע אני עובד כבר שנתיים על Laptop - LG 5SLE ככה שאני מקווה שיהיה שיפור בתצוגה. הרבה ציינו את הפאק של מסך ה - S-IPS (זליגת אור) מה הפאק של S-PVA? תודה יבגני

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by Alex_1k,

איך הוא למשחקים וסרטים ? יש לו אופציה של סיבוב ב90 מעלות?

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by pini k,

שלום, אני מחפש סטנד ל2 מסכי 24 אינצ' (של דל). יש המלצות? תודה

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by matan333,

שלום לכולם. אני רוצה לקנות מסך חדש למחשב 22-23 אינץ' בתקציב 600-800 ש"ח. השימושים שלי במחשב הם בעיקר גלישה באינטרנט ומדי פעם משחקים כמו פיפא. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מסך. תודה מראש

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. בוקר טוב מחפש מסך IPS 23-24 אינץ', שישמש כמסך ללפטופ בזמן שהלפטופ מתפקד כמחשב שולחני בבית. הדרישות הן שיהיה נוח לקרוא בו (עבודה מרובה עם מאמרים וקריאה) ושיהיה נוח ומדוייק לעריכת תמונות ווידאו. צפייה בסרטים היא שימוש משני. התקציב - עד 1500. כרגע הסתכלתי על Dell U2414H, שנראה טוב מבחינת המפרט... האם יש עוד אלטרנטיבות מומלצות? המסך יהיה מחובר בחיבור MiniDP. תודה רבה ויום טוב! אוריאל

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by 3emi,

מישהו מכיר את המסך? האם הוא חדש או ותיק? אני לא זוכר שראיתי אותו בעבר אבל הוא מופיע עכשיו בחנויות עולה 1029 שקל איך הוא משתווה ל Dell UltraSharp U2414H שעולה 1330 http://www.amazon.com/Samsung-23-6-Inch-Viewing-Monitor-S24D360HL/dp/B00IEZGYNA/ref=cm_cr_pr_product_top ביקורות די חיוביות ונראה לי שהמסך די חדש מ 2014

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. http://www.i-in.co.il/cust2/electra/acer/minisite3.html?gclid=CPeavaSMh5kCFQNOtAod8h1nmg ברור מראש שמדובר כנראה ב-19' WIDE TN מהסוג הנחות ביותר, לא? מישהו יודע דגם מדוייק?

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by portance,

מישהוא יודע מה זה הנתון הזה של lg שהם כותבים שלמסכי מחשב שלהם יש יחס ניגודיות שהוא (dfc (digital fine contrast? מישהוא יודע מה זה אומר?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=13739 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_371_594_1279&products_id=5561 הם באותו מחיר מה יותר טוב מבניהם

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by SABONIS,

שלום לכולם. קיבלתי כרגע את ה DELL 2007WFP, גרסה A04. לא שיחקתי יותר מדי עם הכיוונים, רק הורדתי את הבהירות מעט, וזהו. אולם הבעיה היא שכרגע אם אני למשל פותח את האקספלורר בעמוד ריק (BLANK PAGE), או סתם שם דף לבן לחלוטין, אני רואה מעין כתמים קטנים כאלה. קשה להסביר את זה, כאילו המסך מצופה באיזשהו חומר ואני רואה מעין כתמים קטנים על כל המסך. זה מורגש במיוחד בתמונה בהירה, ובתמונה כהה זה פחות בולט לעין. הכתמים הללו מזכירים לי כאשר אני יושב מול טלוויזיה CRT רגילה ויושב קרוב אליה, אז גם ישנם כתמים כאלה. אם זכרוני אינו מטעה אותי ויכול להיות שהוא כן מטעה, במסך LCD 15" הקודם של ACER שהיה מותקן על המחשב הנ"ל לא ראיתי את התופעה הנ"ל, או יכול להיות שמכיוון ומדובר היה על 15" לא שמתי לב אלי…

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. שלום רב רכשתי כרטיס מסך HD5850 שיש בו חיבור HDMI הנה לפניכם התמונה שימו לב ל חיבור HDMI - לצד 2 חיבורי DVI ויש לי מסך עם חיבור VGA בלבד מה עושים כדי שאוכל לחבר את המסך לכרטיס המסך ? ואם אין אפשרות כזאת אז האם אני צריך מתאם או כבל לחבר את המסך GVA לחיבור DVI

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by Ivgi,

אחרי שוטטות כאן בפורום החלטתי ללכת על ה 2333t השוואתי מחירים באינטרנט והזמנתי. התקשרו אליי כעת מהחנות ואמרו שאין להם יותר במלאי את ה 2333t והציעו לי לקחת במקום את הדגם החדש יותר b2330. הדגם החדש די לא מוכר בביקורות פה. המחיר של "החדש" הוא ב 70 שקל יותר. האם לקחת את החדש או להזמין את הקודם בחנות אחרת, התחושה שלי שהקודם טוב יותר, מאחר שהוא זה המומלץ פה. תודה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by Shoko,

שלום, נשרף לי המסך אחרי הרבה שנים שבהן הוא שירת אותי (סמסונג t220). אני מחפש מסך, עדיפות ל 24" שיחליף אותו. התקציב בכותרת. השימושים הם בעיקר עבודה משרדית וקריאה באינטרנט + צפיה בהרבה סדרות. על מה אתם ממליצים? חשבתי על הדלים החדשים, האם כולם ips? בנוסף ראיתי שכל הדלים החדשים הם 16:9 ולא 16:10 וזה קצת הפריע לי. האם יש חדשים 16:10 ולא ראיתי? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by Roee Ekman,

שלום לכולם, צריך בבקשה המלצה על מסך בגודל 24'' או 25'', בתקציב של עד 1000 שקל (חריגה של 200 שקל מצד אחד, מצד שני לא חייבים לנצל את כל הסכום). השימוש במסך הוא בעיקר לגלישה באינטרנט וצפייה בסרטים. צפוי גם שימוש בפיפ"א. מכיוון שהמסך הוא לטווח ארוך, האם כדאי ללכת על 4k או שמשהו אחר (מה למשל) יהיה מצוין? תודה מראש!

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.