עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by pinkmasta,

שלום, יש ברשותי מסך 19 אינץ דגם 1970HR מבית LG שאני מעוניין לתלות על הקיר. אני משוכנע שזה אפשרי אבל אני לא יודע כל כך איך, האם יש איזה מתקן שאני צריך לקנות או איך זה עובד בדיוק עם המסך הזה.. אשמח לתשובה.. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by oshrinuri,

שלום, לאחרונה רכשתי מחשב חדש. הכרטיס מסך הנוכחי הוא HD 5850. ברצוני לרכוש מסך חדש, שיתאים לחווית משחקים טובה ויספק איכות תמונה גבוהה. אני יותר בכיוון של מסך 24"/23.6", עם רזולוציית Full-HD (פאנל TN). הקטע הוא שלאחר שיחה עם אדם מאוד מקצועי בקשר למסכים, הוא אמר לי שכדאי לי ללכת על ה-Dell 2209wa. (למרות שהוא 22", ואני מעדיף 24"). שאלתי אותו למה הוא ממליץ על הדל, וכמובן שכל הסיבות הידועות נאמרו (האיכות תצוגה המדהימה). כמו כן, הוא אמר שההבדל בין 2 הרזולוציות (1920*1080 לעומת 1680*1050 הוא רק 30 פיקסלים מבחינה אנכית, דבר שהפתיע אותי מאוד, כי חשבתי שאיכות התצוגה נמדדת לפי הכפלת הפיקסלים [=מגה פיקסל]. והוא הנפיץ כמה מיתוסים. אז בקיצור, החששות שלי הם: האם לקחת את הדל שמספק לי רזול…

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by 3emi,

מישהו מכיר את המסך? האם הוא חדש או ותיק? אני לא זוכר שראיתי אותו בעבר אבל הוא מופיע עכשיו בחנויות עולה 1029 שקל איך הוא משתווה ל Dell UltraSharp U2414H שעולה 1330 http://www.amazon.com/Samsung-23-6-Inch-Viewing-Monitor-S24D360HL/dp/B00IEZGYNA/ref=cm_cr_pr_product_top ביקורות די חיוביות ונראה לי שהמסך די חדש מ 2014

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by zedisdead,

מסך לא למשחקים בגודל 19 אינטץ

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by dotans,

שלום, אבקש המלצה למסך 23 לשימושי אינטרנט וגיימינג. מה ההבדלים בין המסכים, והאם יש לכם המלצה למסך? HP 23 cw 780₪ Dell P2314 900₪ תודה

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  6. בשביל שבישראל יהיה טכנולוגית HD מה צריך בדיוק לעביר כבלים? איך זה עובד?

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. יצרתי קשר עם 10+ חנויות ברחבי הארץ, אין אותו לאף אחת. אם מישהו מכיר חנות שמחזיקה את המסך במלאי (עם פאנל IPS), אנא אמרו לי איפה. תודה

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. שלום... (הודעה ראשונה שלי גם ) בקרוב אני מקבל את המסך 20 אינטץ' של ה2007FP. אך יש לי כמה חששות. 1.הכרטיס מסך שלי הוא 420MX ואני חושש שהוא לא יוכל להגיע ל1600X1200 2. הכרטיס מסך שלי לא תומך בDVI אלה בVGA אז האיכות של המסך תרד? 3. יש לי מעבד 1.6G אז אני פוחד שהמחשב שלי יקרוס בגלל המסך החדש... אני מקווה שתענו לי.

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by LRa,

שלום, הבוקר קניתי לסבתא שלי Toshiba 32WL66. בגדול רואים סבבה בטלווזיה, אבל שמתי לב שכשאני מחבר מכשיר(DVD, ממיר...) שיש לו תפריטים, הכתב בתפריטים מטושטש לחצי שניה ואז הוא נהייה חד, וזה קורה כל פעם שאני זז עם החיצים. למישהו יש מושג למה זה קורה? נ.ב. חברתי את המכשירים עם AV.

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by eranir,

רציתי לדעת איזה כרטיס מסך אני צריך בשביל המסך הזה. אני לא ממש גיימר, וגם כשאני משחק אין לי בעיה להתפשר על הגדרות בינוניות (ואני אפילו לא מדבר על פילטרים...). אני כרגע מתלבט בקניית המחשב בין 8800 (640 או ש-320 יספיק?) ו-x1950xt. בנוסף, איך עדיף לי לחבר את הממיר של הכבלים למסך, דרך כניסת הקומפוזיט שלו, או דרך כרטיס טלויזיה?

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by mystikal,

לפי מה שהצלחתי להבין עד כה על מסכי lcd , שפורפרת MVA עדיפה לצרכים של עריכת וידאו ותחנות עבודה. איזה מסכים קיימים בטכנולוגויה הזאת ? אני מכיר בנתיים את האפל ואת הויסוניק. יש המלצות או תיקונים ?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. שלום לכולם, פעם ראשונה כאן...בכל מקרה, אני מחפשת מסך מחשב. יש לי כרגע גודל מסך של 22 אינצ' של viewsonic ואני מחפשת מסך חדש בתקציב של עד 2000-2500 שקלים, כמה שאלות- 1. האם מסך 24 אינץ זה גדול מידי אחרי 22 אינץ, או שאפשר להתרגל? 2. קצת שאלתי ולא ממש הבנתי אם כדאי מסך IPS או מסך רגיל. השימושים שלי הם אינטרנט, וורד, סרטים, יוטיוב, בעיקר הרבה עבודה על המחשב כי אני סטודנטית. אני כמעט ולא משחקת על המחשב, מלבד קנדי קראש וכאלו שטויות... 3. איזה פירמות מומלצות? חשוב לי שלא יכאבו העיניים ושהמסך יהיה איכותי לאורך זמן- מה אתם ממליצים?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by owen10,

Philips LED 248C3LSB VS Samsung LED S24B370H מה אתם אומרים על המסכים האילו? מה עדיף? המסך מיועד למשחקים וסרטים תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by kobi_sion,

מה היתרונות של המסך הנל מול מסכים דומים 24 אינצ של והאם הוא מצדיק את ההפרש במחיר (המסך יקר) ?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  15. Started by zabal12,

שלום , לפני כ-5 שנים קניתי מסך DELL U2312 (שחור)בעקבות המלצה פה בפורום . אני מעוניין להוסיף מסך שני. אבל אני רוצה שיהיה כמה שיותר דומה (מבחינה חיצונית )למסך שיש לי כרגע . חיבורים פנויים במחשב שלי HDMI/DVI מבחינת קצב רענון או 4K לא קריטי לי (המסך מיועד לתכנות) אבל אם זה לא יקר מידי אני אשמח שיהיה . תקציב בסביבות ה-900 שקל . תודה לעוזרים !

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  16. Started by nadavy11,

היי כיילתי את המסך שלי ואני מחפש דרך לדעת אם הוא באמת בערכים הנכונים של הכיול , אם הבהירות נכונה או הצבעים נכונים ב preset כזה או אחר כי יש כמה שנראים לי נכונים אבל לא יודע מי מהם הוא המדויק . אני מחפש תוכנה או דרך להציג את הנתונים בטבלה , כמו כאן לדוגמא - http://hwzone.co.il/reviews/graphics/20inch/10 הטבלאות הפרבוליות . אשמח אם תוכלי לעזור לי , אני לא בטוח שכאן הוא המקום הנכון לשאול את זה , אשמח אם תפנו אותי למקום מתאים יותר . תודה ושבת שלום נדב .

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  17. שלום רב לחברי הפורום יש לי מחשב בעל כרטיס מסך ATI Radeon HD 4800 Series המסך שאני משתמש בו מהסוג הישן (זה עם התחת הגדול) גדם SAMSUNG ומשתמש בו 14 שנים. המסך עדיין עובד אבל לאחר שרכשתי לאשתי מחשב לפטופ שמתי לב להבדלים באיכות בין המסכים. אז באמת שהגיע הזמן לשדרג ולעבור למסך מתקדם ואיכותי (אולי ל-14 שנה הבאות), הבעיה היא שאינני מבין מאום במסכי מחשב, מה שאני יודע זה שהמחשב מיועד לגלישה, סרטים ולפעמים משחקים שונים. תקציב המיועד לרכישה 900 – 700 ₪. ואני מתלבט איזה גודל מסך לרכוש, המסך הנוכחי (הישן) בגודל 40 ס"מ (15.7 אינטש), האם כדאי לרכוש 18.5 אינטש, 19 או 21 אינטש? ואיזה יחס גובה-רוחב כדאי, אני רגיל ליחס 4:3 אבל כנראה מדובר ביחס שכבר אינו מותאם למצב הנוכחי כי בעת…

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by portance,

מישהוא יודע מה זה הנתון הזה של lg שהם כותבים שלמסכי מחשב שלהם יש יחס ניגודיות שהוא (dfc (digital fine contrast? מישהוא יודע מה זה אומר?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. שלום לכולם. מקווה שזה הפורום המתאים לבעיה, למרות שלא שמתי לב שבפורום הנל יש בכלל בעיות שקשורות למסכים.. מה שקרה זה שסובבתי את המסך (971P סמסונג) ב 90 מעלות על מנת לצפות בתמונות בצורה נוחה יותר. המסך זיהה שסובבתי אותו וגרם ל OSD של המסך להיות מוצג גם מסובב ככה שהכל נראה תקין בכל מקרה. לאחר שסובבתי אותו בחזרה, המסך משום מה לא זיהה שזה קרה ולכן ה OSD עדיין מסובב. ניסיתי המון פעם לסובב לפה ולשם ולכל כיוון אפשרי אך המסך משאיר את ה OSD כמו שהוא(מסובב ב 90 מעלות) ולא רוצה לחזור למצב הרגיל. האם יש דרך לבקש מהמסך לחזור להיות מסובב ב 0 מעלות, מהבלי לסובב אותו פיזית כי זה לא ממש עובד? מקווה שהסברתי את עצמי כראוי. תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by amirsource,

שלום לכולם. אני צריך מסך בתקציב של 900 עד1000 שקל בלי חריגה למחשב החדש. אם זה חשוב המחשב יהיה למשחקים כבדים. תודה רבה לעוזרים. מסך FULL HD כמובן(:

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by SS2Ricer,

שלום, רכשתי לא מזמן מחשב גיימינג חזק (כרטיס גרפי NVIDIA 2080 SUPER), ואני רוצה להוסיף מסך למה שיש לי כרגע - Dell U2715H שקניתי לפני 5+ שנים במצב טוב. שימושים: גיימינג (מתי שאפשר), עבודה/לימודים (בגלל זה מסך שני ולא להחליף את הקיים). תקציב: לא יותר מ-3,000 שקלים, בעדיפות בטווח ה1,000-2,000 אם אפשר. הערות: עדיפות ל-27 אינץ' (שיהיה זהה מבחינת הגודל של המסך הקיים), ואיכות תמונה טובה+ (עד כמה שזה די בקשה ברורה). במידה ונדרש מידע נוסף לגבי חומרה קיימת או דברים אחרים, אשמח לענות.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. שלום לכולם , רוצה להזמין את אחד מהמסכים הקוראנים מאיבי , כמובן שיש דיי הרבה אפשרויות והמון דיי דומים אחד לשני עם כל מיני שינויים קטנים. מה מומלץ נכון להיום בין 27" לבין 32" ברזולוצית 2K , המסך מיועד בעיקר לגיימינג על הגדרות הכי גבוהות. תודה !

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by asaf999,

שלום לכולם, קניתי מחשב ועכשיו אני מחפש מסך טוב בתקציב עד 5K (ניתן לחרוג עד 500 ש"ח~ אבל רצוי מאוד שלא). בהתחלה חשבתי לקנות LCD TV בגודל של 26, אבל אני לא בטוח בקשר לזה, זה ניראה לי פחות איכותי ממסך מחשב בעל רזולוציה גבוהה. לכן החלטתי לרדת מעניין הTV ולחפש מוניטור רגיל. אשמח לקבל המלצות למסכים איכותיים, זה מה שחשבתי עליו: http://www.notebookclub.co.il/zoom.php?ln=en&item_id=122&PHPSESSID=4b9651e6450c4ee89decc0215d23bfe5 ד"א המחשב מיועד למשחקים. תודה.

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by ychamp,

יש לי התלבטות על האם לקנות את המסך הזה http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16824014105&ATT=24-014-105&CMP=OTC-C173T או הDELL 20.1" ב50 דולר או משהו כזה יותר אם למשהו יש המלצות אחרות אני ישמח לקבלן תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by spaltiel,

יש לי מסך Dell 2007FP איך מגדירים במחשב שהוא יזהה אוטומטית באיזה מצב המסך נמצא? כלומר אם אני מסובב את המסך ב-90 מעלות אז שהמחשב ישנה אוטומטית את הרזולוציה, במקום שאני כל פעם אצטרך להיכנס להגדרות הכרטיס מסך וישנה שם. דרך אגב יש לי כרטיס מסך GF FX5500. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים