מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
-
בקרוב יש לי יום הולדת (טוב עוד כמה חודשים) אז חשבתי ליקנות סוף סוף מסך חדש למחשב (כרגע אני עם מסך 15 אינץ' של סוני ה E100) ראיתי מספר דגמים חמודים מסדרת המסכים של נק(GX2) הייתי רוצה חוות דעת על המסכים של החברה הזאת ועם אפשר על הסידרה הזאת בכללי וקצת מידע על מדיניות הפיקסלים שלהם בארץ תודה פישי
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם , רוצה להזמין את אחד מהמסכים הקוראנים מאיבי , כמובן שיש דיי הרבה אפשרויות והמון דיי דומים אחד לשני עם כל מיני שינויים קטנים. מה מומלץ נכון להיום בין 27" לבין 32" ברזולוצית 2K , המסך מיועד בעיקר לגיימינג על הגדרות הכי גבוהות. תודה !
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מסך מחשב 27 ברזולוציית 2K רציתי לדעת חוות דעת על DELL U2715H, אני משתמש במחשב ללימודים ולעריכת וידיאו בעיקר עם PREMIERE תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ראיתי את המסך הזה DELL LCD 22" E228WFP VALUE FLAT PANEL MIDNIGHT GREY MONITOR ואת המסך הזה SAMSUNG LCD 22" 226BW 2ms DVI (זמן התגובה מאוד חשוב לי.) במחיר ממש נחמד. השאלה שלי איך הוא יתמודד עם משחקים וסרטים בתודה נתנאל.
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מחפשת מסך לשימוש ביתי (מסמכים-WORD וכו'.. וכן סרטים) המליצו לי על שני המסכים האלו, מישהו מכיר אותם? ויודע איזה אחד מהם יותר עדיף? האם הם נוחים לעבודה גם עם מסמכים (ולא רק לצפיה בסרטים..) חשוב לי שהמסך יהיה חזק וישמש אותי למספר שנים, וכמובן שיהיה איכותי (על הE2040T פחות שמעתי, אז אשמח לשמוע ממישהו שעבד איתו) תודה רבה רבה! יעל.
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש הבדלים גדולים בין מסך מחשב LCD שהוא לא HD לבין אחד שהוא HD ? עכשיו יש לי Dell 2007WFP שווה לי לשדרג לאחד שהוא HD או שההבלים לא יהיו גדולים ?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אשמח אם משהו יוכל לעזור לי ראיתי שהרבה ממליצים על המסך DELL U2412M, ורציתי לשאול שתי שאלות: *אני מתכנן לרכוש כרטיס gtx 670 או HD7970 1) לגיימינג המסך טוב? כיוון שהניגודיות שלו היא 16:10 ברזולוציה 1920x1200 2) 8ms זמן תגובה למשחקים (בעיקר ברשת) לא יפגע ביעילות שלי כשחקן? תודה רבה לעונים!
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה, המסך שלי החליט שהוא עשה את שלו ומת, אני מחפש לקנות חדש במיידי וכרגע ההתלבטות היא בין השניים הנ"ל. שימושים עיקריים הינם צפיה בסדרות, סרטים, וגם משחקים כגון Skyrim, Dragon age וכדומה. התקציב הוא באזור ה 1000 שקל. אשמח לתשובות בהקדם כי מעדיף לקנות היום (גג מחר בבוקר). לא ממש מצאתי הרבה ביקורות על הסמסונג, אבל על הגרסת 22" היו ביקורות די טובות ב newegg ו amazon חשבתי על "24, אבל השולחן מחשב לא גדול וגם ה"22 הקודם שהיה לי די הספיק מבחינת הגודל.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
זה המסך שיש לי https://www.lg.com/africa/monitors/lg-23MP65HQ-P לזה אני רוצה לשדרג https://www.lg.com/us/monitors/lg-27UK850-W-4k-uhd-led-monitor
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, גודל המסך: 27"-32" סוג מסך: LED תקציב: 2500 שח +- הכוונה היא לחבר את הקונסולת פלייסטיישן 3 (hdmi) , מחשב (hdmi דרך כרטיס מסך תומך HD, ממיר יס (שאולי בעתיד ישתדרג ל-HD) לכן צריך שיהיו מינימום 3 יציאות של hdmi. המסך מיועד לעבוד הרבה שעות ובעיקר אני מצפה שהוא יריץ לי משחקים מהסוני בגרפיקה טובה, כמובן שאני רוצה שיציג את המחשב והטלוויזיה באיכות גבוהה. אני ארצה לחבר רמקולים בנפרד (מערכת קולנוע/רמקולים רגילים למחשב), אני לא יודע מה ההשלכות של זה בפועל אבל אני מעדיף שתהיה לי איכות שמע חיצונית טובה ככה שהאיכות סאונד של המסך לא חשובה במיוחד. תודה
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לשדרג למסך 27" עם רזולוציה של 1080p וגם שתהיה לו תמיכה ב g-sync. בארץ לא מצאתי מסך עם הפירוט הנ"ל אז חשבתי אולי להזמין מחו"ל. השאלה שלי היא האם כדאי להזמין מחו"ל, השיקול הכספי פחות משחק תפקיד, אלא יותר עניין של אחריות ותיקונים. אשמח לדעתכם.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
OK כנראה כבר חלק מכם יודעים שאני מחפש מסך 24 ועכשיו זה עבר להילוך גבוהה ( ז"א ברגע שאני אמצא את המתאים לי אני קונה ) אז ההתלבטות היא כזאת : 1. Philips 240BW8EB 2. NEC 2470WVX 3. DELL 24O7WFP 4. DELL 24O8WFP אם אתם ממליצים על מסך רצוי מאד שתגידו גם איפה אוכל לראות אותו ( כי הייתי ברוב החנויות המובחרות ואין כלום ) הייתי ב אופיס דיפו באג וביג בוקס
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב ועכשיו אני מחפש מסך טוב בתקציב עד 5K (ניתן לחרוג עד 500 ש"ח~ אבל רצוי מאוד שלא). בהתחלה חשבתי לקנות LCD TV בגודל של 26, אבל אני לא בטוח בקשר לזה, זה ניראה לי פחות איכותי ממסך מחשב בעל רזולוציה גבוהה. לכן החלטתי לרדת מעניין הTV ולחפש מוניטור רגיל. אשמח לקבל המלצות למסכים איכותיים, זה מה שחשבתי עליו: http://www.notebookclub.co.il/zoom.php?ln=en&item_id=122&PHPSESSID=4b9651e6450c4ee89decc0215d23bfe5 ד"א המחשב מיועד למשחקים. תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי כרגע 2007WFP שאני אוהב מאד אבל יש לי גירוד ל ''24. קשה לי להעריך את תג המחיר, היתי רוצה שיתן יחס עלות תועלת דומה לזה שנתן לי ה 2007WFP. אני בעיקר עובד עליו, רואה סרטים ומשחק מדי פעם. כמו כן - האם כרטיס המסך שלי מספיק חזק או שבכלל אין קשר בין הדברים? (המפרט שלי בפרופיל...) תודה!
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, הבוקר קניתי לסבתא שלי Toshiba 32WL66. בגדול רואים סבבה בטלווזיה, אבל שמתי לב שכשאני מחבר מכשיר(DVD, ממיר...) שיש לו תפריטים, הכתב בתפריטים מטושטש לחצי שניה ואז הוא נהייה חד, וזה קורה כל פעם שאני זז עם החיצים. למישהו יש מושג למה זה קורה? נ.ב. חברתי את המכשירים עם AV.
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, דיי חרשתי על התגובות בפורום, הכל המליצו על DELL 2007FP\WFP אבל בשל קושי למצוא אותם אני דיי בטוח שאני יוותר. אני מחפש מסך טוב לעיניים, לא חייב להיות סוף הדרך אני לא גרפיקאי מומלץ לטקסט, בעיקר אבל גם סרטים ופחות משחקים. לפי מה שאני הבנתי מומלץ פאנל S-PVA אבל אני לא יודע באיזה מסך יש את זה ואיזה מסך הוא טוב. אני יושב במרחק של משהו כמו 70-80 סנט' מהמסך אז אני מניח שאני מחפש 20 אינצ'. כרגע אני עובד כבר שנתיים על Laptop - LG 5SLE ככה שאני מקווה שיהיה שיפור בתצוגה. הרבה ציינו את הפאק של מסך ה - S-IPS (זליגת אור) מה הפאק של S-PVA? תודה יבגני
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם היום סוף סוף קיבלתי את המסך מבאג. הגעתי הביתה ניסיתי להתקין את התוכנות magicTune ו magicRotation בגרסת הפרימום (התקנה משולבת של שתיהן). כפי שקרה למס' אנשים פה אחרי שהתוכנה עלתה היא טענה שהיא לא תומכת במערכת ההפעלה (דיחלק XP איזה מין תוכנה את?). הורדתי אותה והלכתי לאתר כפי שהפנו פה, הורדתי משם גירסה חדשה שמחליפה את גרסה 4, גם גרסה זו היא "פרימיום". אחרי שהתקנתי אותה המחשב עלה , נתן מסך כחול ונתן לעצמו אתחולים בלי להתייעץ איתי קודם. חשבתי שאולי התקנתי את הגרסה של הויסטה אז הורדתי והתקנתי מחדש ושוב קרתה אותה תופעה. אמרתי לעצמי , אוקי לא נאמר נואש ואחרי שהורדתי את ה"פרימיום" החלטתי להתקין בנפרד את שתי התוכנות האמורות כשהתחלתי מ magicTune לבדה (בלי הmagicRotation)…
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תמליצו לי על מסך "22 בסביבות ה- 1800 ש"ח. 70% משחק 20% גלישה ברשת 10% צפיה בסרטים אם אפשר את כל הפיצ'רים/חיבורים עדכניים שיש כיום. שמעתי שהסמסונג טובים ביחס למחיר או אולי חברה מוכרת אחרת גם אפשרי. בנוסף תציינו איזה פאנל עדיף. תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, רכשתי לא מזמן מחשב גיימינג חזק (כרטיס גרפי NVIDIA 2080 SUPER), ואני רוצה להוסיף מסך למה שיש לי כרגע - Dell U2715H שקניתי לפני 5+ שנים במצב טוב. שימושים: גיימינג (מתי שאפשר), עבודה/לימודים (בגלל זה מסך שני ולא להחליף את הקיים). תקציב: לא יותר מ-3,000 שקלים, בעדיפות בטווח ה1,000-2,000 אם אפשר. הערות: עדיפות ל-27 אינץ' (שיהיה זהה מבחינת הגודל של המסך הקיים), ואיכות תמונה טובה+ (עד כמה שזה די בקשה ברורה). במידה ונדרש מידע נוסף לגבי חומרה קיימת או דברים אחרים, אשמח לענות.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
באתר של dell שמתי לב שיש 2 גימורים שונים למסגרת המסך ,הכוונה לחזית הנראית לעין כאשר מתבוננים ישירות מול המסך.הראשון בצבע שחור ,והשני בצבע כסוף. השבוע הלכתי לאחד הרשתות בכוונה לרכוש מסך עם הגימור השחור ובשום אופן לא את הכסוף. המוכר שם את האריזה על הדלפק ,אך הוא לא ידע להגיד עם איזה גימור נמצא המסך אשר בתוך האריזה. לא עזרו גם 2 שיחות טלפון שהוא עשה לאן שהוא בכדי לברר את הסוגיה. בסופו של דבר לבנתיים לא קניתי את המסך מאחר והמוכר לא היה מוכן להתחייב לגבי צבע המסגרת. האם יתכן שבשוק קיימים מסכים עם 2 הגימורים ?.ואיך ניתן לדעת מה יש בתוך האריזה לפני פתיחתה. 1- צג עם גימור כסוף : http://www1.euro.dell.com/il/he/home/monitor/monitor-dell-2209wa/pd.aspx?refid=monitor-dell-2209wa&…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
מישהו מכיר את המסך? האם הוא חדש או ותיק? אני לא זוכר שראיתי אותו בעבר אבל הוא מופיע עכשיו בחנויות עולה 1029 שקל איך הוא משתווה ל Dell UltraSharp U2414H שעולה 1330 http://www.amazon.com/Samsung-23-6-Inch-Viewing-Monitor-S24D360HL/dp/B00IEZGYNA/ref=cm_cr_pr_product_top ביקורות די חיוביות ונראה לי שהמסך די חדש מ 2014
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי אני מחפש מסך שיוכל לעבוד טוב עם המסך רטינה של המאקבוק. מהבנה שלי מסך 4k אמור להיות הכי מתאים, אבל מי מהם? אני מחפש משהו בתקציב של ~1500 אבל גמיש, אם יש משהו מדהים בסביבה. אשמח לקבל המלצות תודה, רון.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום , מחפש מסך איכותי לעבודה משרדית , 24 אינץ התקציב הינו עד 2500 ש"ח אשמח להמלצות איכותיות תודה רבה,
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-