מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,887 דיונים בפורום זה
-
שלום רב לאחרונה הועלה רעיון להחליף את מסך המחשב שלי כרגע יש לי מסך 22" של סמסונג T220P , בן שנתיים, בעל פנל TN ורזולוציה של 1920*1200 המחשב משמש בעיקר למשחקים ברזולוציות גבוהות ואולי בגלל זה אני מעדיף מסכים 10:16 התקציב המדובר הוא סביב ה 1,500 ש"ח. השאלה שלי היא האם מסך בתקציב הזה יכול לתת קפיצת מדרגה רצינית מספיק כדי להצדיק את הכסף? ואם כן איזה מסך? קראתי פוסטים מסביב והסתכלתי בזאפ וראיתי מסך DELL U2311H שנכנס בתקציב, האם הוא יהווה שידרוג משמעותי למסך שלי? מעליו נמצא ה U2410 שכרגע מחוץ לתקציב (אלא אם יש למישהו שם של חנות ששם הוא בתקציב...), האם רק הוא יהווה שדרוג משמעותי מספיק? אולי כדאי לחכות עוד כמה חודשים ואז מחירו ירד והוא יכנס לתקציב? איך זה שה 2209WA ששקלתי לקנות ל…
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המסך שלי מעולה, פשוט לא ראיתי כמוהו, אבל הייתי רוצה מסך גדול יותר, עם זמן תגובה מהיר יותר ואני מוכן לוותר על דיוק צבעים (אבל לא על איכות המסך !). עכשיו לך תמצא מחליף לכזה מסך. קודם כל חקרתי על הU2311 כי הוא באמת מציאה שאין כמוה, אבל הוא באותו הגובה של המסך שלי רק רחב יותר, גודל נקודה גדול יותר וקצת פחות איכותי ובלי הפיצ'רים שהתרגלתי אליהם. אז הסתכלתי עוד מסביב, הגעתי למבוי סתום ופנטזיות על הWFP של ה30 אינצ' HELP !
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח. כיום יש לי כרטיס מסך HD 5770 עם מסך CRT של LG בן 3 בערך ואני מעוניין להחליף אותו במסך LCD/LED בגדול 22" בתקציב של עד 1500 ש"ח (לפי מה שראיתי אפשר למצוא מסכים טובים בסכום הזה אבל אני פשוט לא מבין גדול ) עיקר השימוש שלי במחשב הוא במשחקי מחשב, גלישה באינטרנט ומדי פעם צפיה בסרטים וסדרות. את המסך אני מעוניין לרכוש מחנות בבאר שבע. תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש סטנד ל2 מסכי 24 אינצ' (של דל). יש המלצות? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום... (הודעה ראשונה שלי גם ) בקרוב אני מקבל את המסך 20 אינטץ' של ה2007FP. אך יש לי כמה חששות. 1.הכרטיס מסך שלי הוא 420MX ואני חושש שהוא לא יוכל להגיע ל1600X1200 2. הכרטיס מסך שלי לא תומך בDVI אלה בVGA אז האיכות של המסך תרד? 3. יש לי מעבד 1.6G אז אני פוחד שהמחשב שלי יקרוס בגלל המסך החדש... אני מקווה שתענו לי.
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בשביל שבישראל יהיה טכנולוגית HD מה צריך בדיוק לעביר כבלים? איך זה עובד?
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
התחדשתי לי השבוע במסך הזה ואין מה להגיד, רואים מדהים! עכשיו כשאני מנסה לסובב אותו בדריברים אני מקבל את ההודעה הבאה: "The requested rotation mode is not supported by your current display mode (resolution and/or refresh rate and/or colour depth)." כמובן שניסיתי את כל הרזולוציות והצבעים האפשריים (הקצב ריענון תקוע על 60HZ). ניסיתי גם לבטל את הDUAL וזה גם נותן את אותה הודעה כנ"ל גם שאני מנסה "לסובב" את סוני. יש דרך לסדר את זה או שזאת בכלל בעיה של הכרטיס מסך ATI 9200? הכרטיס למרבה ההפתעה עובד לא רע כשבדל הרזולוציה היא על 1920X1200 ובסוני 1280X1024. הוא גם מצליח להריץ את FARCRY ברזולוציה 1920X1200 כאשר הכל על LOW והסוני מבוטל. ועכשיו מצא את ההבדלים: הראשונה מה 12…
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אבקש המלצה למסך 23 לשימושי אינטרנט וגיימינג. מה ההבדלים בין המסכים, והאם יש לכם המלצה למסך? HP 23 cw 780₪ Dell P2314 900₪ תודה
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש מסך מחשב שמתאים לכרטיס מסך geForce GTX 1060 6GB. התקציב עד 1500 שח אפשר גם לקנות מחו"ל. מעדיף גודל של 27 אינץ'. השימוש היחידי הוא למשחקים, הכי כבדים שאני משחק זה gta v ,arma 3 וסימולטורים. האם מסכי 4k כמו ASUS MG28UQ או LG 27UD58 מתאימים לכרטיס המסך הזה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ההתלבטות שלו היא בין 2 אלה : http://www.general.org.il/default.asp?id=177&CatId=88 או דגם XEROX XAP-192I אני יודע שהראשון הוא MVA , השאלה שלי האם השינה גם הוא פאנל MVA ? חשוב מאוד שלא יהיה TN . תודה ויום טוב , אריק.
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בשעה טובה החלטתי איזה מסך אני רוצה - DELL FP2007 הזמנתי את המסך ולאחר ציפייה לא קצרה קיבלתי אותו. התכוננתי נפשית : למצב של פיקסל בודד שרוף (בחנות אמרו שמעל 1 הם מחליפים) חיברתי את המסך ומהר מאוד חשכו עיניי :'( מקום גדול וברור למטה בצד שמאל בצבע אפור כהה. זה לא לכלוך על המסך. מדידה גסה עם סרגל מראה משהו בסדר גודל של 1.5mm x 0.5mm שלפי חישוב שלי זה 12 פיקסלים סמוכים שרופים ! צירפתי תמונה. מישהו יכול לעזור באבחנה ? מה עושים ? אני גר בחיפה והחנות במרחק שעתיים נסיעה
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי היות והמסך שלי גוסס (syncmaster 913N) עם תופעות מוזרות מריחות טקסט חוסר פוקוס כאילו מנסה להציג רזולציה לא טבעית בכוח) אני צריך מסך חדש לעבודה וסרטים (מעדיף עם יכולת PIVIOT) מחשב בסיסי עם כרטיס מסף OB אבל כנראה אני יוסיף לו איזה כרטיס מסך כדי שיתמודד יותר בקלות עם הרזולוציות הגבוהות) מצאתי כמה דגמים אבל לא החלטתי סופית יש את ה U2410 שהטוב מכולם אבל היקר מכולם (מחפש משהו דומה אני לא רוצה להשקיע 2300 על מסך מחשב שאחרים לא הרבה פחות טובים עולים חצי יש את U2311H למרות שלא 1200 במחיר של כ 1600 יש את Samsung 2433BW אבל לצערי TN וזה חשש ב1350 מה כדאי? אולי יש עוד אפשרויות שפיספסתי?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יצרתי קשר עם 10+ חנויות ברחבי הארץ, אין אותו לאף אחת. אם מישהו מכיר חנות שמחזיקה את המסך במלאי (עם פאנל IPS), אנא אמרו לי איפה. תודה
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הי, יש לי כרטיס מסך nvidia geforce 525m ואני חושב לרכוש את ה u2312 של dell. רציתי לדעת האם אני אוכל להמשיך עליו משחקים על 1920*1080 בלי לפגוע באיכות של המשחק? וגם מה אתם חושבים על המסך. תודה
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני צריך מסך בתקציב של 900 עד1000 שקל בלי חריגה למחשב החדש. אם זה חשוב המחשב יהיה למשחקים כבדים. תודה רבה לעוזרים. מסך FULL HD כמובן(:
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.penny-arcade.com/comic/2006/07/26 הגיע הזמן שמישהו יגיד משהו על הפרסומות האוויליות לחומרת מחשב. כמו כל החייזרים הכסופים והספינות חלל על קופסאות חומרה. ראבאק, כמה שזה מטופש. חברות נורמליות כמו ASUS שומרות על עיצוב נקי. מסך שפונה לENTHUSIAST MARKET - הפרסומת שלו צריכה לכלול מידע ענייני - ולא תמונה של הומו בחדר משגלי הבהמה שלו, משחק בתמונה של הקופסא של WC3. וזה סתם קומיקס מצחיק
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, הגעתי למסקנה שאני רוצה לעבוד עם שני מסכי 19" ולא אם אחד רחב של 24" קיבלתי המלצות חמות ממנהל הפורום לגבי הVIEWSONIC 930B... ניכנסתי לאתר של CNET http://reviews.cnet.com/ViewSonic_VP930b/4505-3174_7-31517896.html ושם דווקא די יורדים עליו... ונתנו לו ציון 6.2 רציתי לשאול האם יש מסכים באותה קטגוריה שיהיו אלטרנטיבות שוות ?(ביצועים מחיר)? אני אגב עורך וידאו.. ומשתמש באפליקציות רבות במקביל (לכן שתי מסכי 19") כמו כן אם יש מישהו שמוכר את הVIEWSONIC יד שניה שיפנה אליי... כי עדיין המחיר בחנויות יקר לי מדיי עליו (אני הרי קונה 2). תודה רבה!
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי! אני מחפש מסך למחשב בעל רזולוציה של 2k-4k איכותי בגודל 24-26 אינצ', שמתאים לעבודה ממושכת מולו (שיאמץ כמה שפחות את העיניים). המחשב מיועד למשחקים בהגדרות גבוהות ולימודים (המון המון קריאה). (המחשב מכיל שתי gtx970) מחיר 2k-3.5k (אם יש משו מאוד מומלץ אפשר לחרוג אין הגבלה על התקציב אבל כמובן לא לזרוק סתם כסף ובאותה מידה אפשר גם להוריד את הסכום)
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי שלום, לאחר שבועיים מתסכלים של חיפוש אינטרנטי אחר המסך המושלם לצרכים שלי, התייאשתי ואשמח לעזרתכם. מחפש מסך בטווח הגדלים הללו, ברזולוציית 2K ולא 4K. ההרצים פחות קריטי לי ואני 'אתפשר' גם על 100. השימושים שלי הם בעיקר עבודה עם הרבה חלונות, וגיימינג (בעיקר אולי גיימיניג) במשחקי סינגל, אני בכלל לא משחק קומפטטיבי (הכי הרבה שלי זה RDR2 Online - שזה גם לא באמת). אני אעשה גילוי נאות, יש לי טלוויזית OLED B9 בבית, אז התחלתי להבין את חשיבותו של המסך (גם אם הכרטיס מסך שלי לא יתמוך באיכויות הגבוהות ביותר של משחקי המחשב), ולכן אני רוצה מסך שיעיף אותי מבחינת צבעים, בהירות, ניגודיות וצבע שחור ופחות להש…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי התלבטות על האם לקנות את המסך הזה http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16824014105&ATT=24-014-105&CMP=OTC-C173T או הDELL 20.1" ב50 דולר או משהו כזה יותר אם למשהו יש המלצות אחרות אני ישמח לקבלן תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך בגודל של בערך 24 אינץ, לשימושים כלליים: קצת משחקים, אבל לא משחקי רשת מהירים, אינטרנט, יו טיוב ואופיס. התקציב בערך 1000 ומשהו, חשבתי על מסך קעור. אשמח לרעיונות והמלצות.
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, קראתי פה לגבי מסכים והבנתי שה DELL2007WFP ו DELL2007FP הם די אהודים כאן. רציתי לשאול אם הם יתאימו לצרכים שלי: 1. אני לא משחק במחשב. בטח לא את המשחקים המתוחכמים. 2. אני רואה סרטים 3. אני קורא מסמכים וספרים (Pivot) בטח יהיה נוח. 4. אני עובד הרבה ב Word, Excel, Programming Tools וכאלו. 5. יש לי מחשב די ישן (לפני חמש שנים הוא היה די טוב :-* ) אבל בלי השקעה בכרטיס מסך. יש כרטיס מובנה בלוח אם (אפילו ללא DVI). לגבי 2 - איך הם בסרטים? לגבי 3 - יש לו Pivot שנוח לסובב? לגבי 4 - הבנתי שיש עניין של אותיות קטנות - האם ניתן לכוונן את מערכת ההפעלה שתעבוד עם תווים גדולים יותר בלי לעשות בלאגן על המסך עם אפליקציות למיניהם שבונות על גודל פונטים מסויים? לגבי 5 - הבנתי שיש עניין עם תמיכ…
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני ממש לא מבינה בנושא ואשמח לכל עזרה בבחירת מסך טוב.ניסיתי לקרוא כאן בפורום ולהבין מה כדאי אבל ללא הצלחה הגעתי להבנה שיותר מתאים לשימושים שלי מסך רחב וגם שבין 20" ל22" עדיף 20". אני מבלה ה מ ו ן שעות מול מסך מחשב וצריכה משהו באמת טוב. ראיתי המלצות על: DELL 2007WFP ASUS PW201 VS2035 (איזו חברה לא הבנתי) כולם יפים אבל מה הכי כדאי/שווה/איכותי וגם מתאים לכרטיס המסך שלי: GeForce 7600GT ? כמובן שאם יש עוד דגמים אשמח לשמוע עליהם. אודה לכם על כל עזרה :hi:
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, פעם ראשונה כאן...בכל מקרה, אני מחפשת מסך מחשב. יש לי כרגע גודל מסך של 22 אינצ' של viewsonic ואני מחפשת מסך חדש בתקציב של עד 2000-2500 שקלים, כמה שאלות- 1. האם מסך 24 אינץ זה גדול מידי אחרי 22 אינץ, או שאפשר להתרגל? 2. קצת שאלתי ולא ממש הבנתי אם כדאי מסך IPS או מסך רגיל. השימושים שלי הם אינטרנט, וורד, סרטים, יוטיוב, בעיקר הרבה עבודה על המחשב כי אני סטודנטית. אני כמעט ולא משחקת על המחשב, מלבד קנדי קראש וכאלו שטויות... 3. איזה פירמות מומלצות? חשוב לי שלא יכאבו העיניים ושהמסך יהיה איכותי לאורך זמן- מה אתם ממליצים?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב לחברי הפורום יש לי מחשב בעל כרטיס מסך ATI Radeon HD 4800 Series המסך שאני משתמש בו מהסוג הישן (זה עם התחת הגדול) גדם SAMSUNG ומשתמש בו 14 שנים. המסך עדיין עובד אבל לאחר שרכשתי לאשתי מחשב לפטופ שמתי לב להבדלים באיכות בין המסכים. אז באמת שהגיע הזמן לשדרג ולעבור למסך מתקדם ואיכותי (אולי ל-14 שנה הבאות), הבעיה היא שאינני מבין מאום במסכי מחשב, מה שאני יודע זה שהמחשב מיועד לגלישה, סרטים ולפעמים משחקים שונים. תקציב המיועד לרכישה 900 – 700 ₪. ואני מתלבט איזה גודל מסך לרכוש, המסך הנוכחי (הישן) בגודל 40 ס"מ (15.7 אינטש), האם כדאי לרכוש 18.5 אינטש, 19 או 21 אינטש? ואיזה יחס גובה-רוחב כדאי, אני רגיל ליחס 4:3 אבל כנראה מדובר ביחס שכבר אינו מותאם למצב הנוכחי כי בעת…
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-