מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
-
שלום, לאחרונה רכשתי מחשב חדש. הכרטיס מסך הנוכחי הוא HD 5850. ברצוני לרכוש מסך חדש, שיתאים לחווית משחקים טובה ויספק איכות תמונה גבוהה. אני יותר בכיוון של מסך 24"/23.6", עם רזולוציית Full-HD (פאנל TN). הקטע הוא שלאחר שיחה עם אדם מאוד מקצועי בקשר למסכים, הוא אמר לי שכדאי לי ללכת על ה-Dell 2209wa. (למרות שהוא 22", ואני מעדיף 24"). שאלתי אותו למה הוא ממליץ על הדל, וכמובן שכל הסיבות הידועות נאמרו (האיכות תצוגה המדהימה). כמו כן, הוא אמר שההבדל בין 2 הרזולוציות (1920*1080 לעומת 1680*1050 הוא רק 30 פיקסלים מבחינה אנכית, דבר שהפתיע אותי מאוד, כי חשבתי שאיכות התצוגה נמדדת לפי הכפלת הפיקסלים [=מגה פיקסל]. והוא הנפיץ כמה מיתוסים. אז בקיצור, החששות שלי הם: האם לקחת את הדל שמספק לי רזול…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, מעוניין לרכוש את המסך הרשום בכותרת לטובת גיימינג 4K. המפרט, אם רלוונטי, מצורף כ-JPEG. ובכן, נתקלתי בשני דגמים שמשווקים בישראל, כאשר שם הדגם הנפוץ ביותר נקרא S32BG850NM, והשני S32BG850NP. כמובן, קיימים תתי-דגמים נוספים בעולם, וייתכן שזה עניין אזורי, אבל האם ישנם הבדלים ביניהם, ואם כן, מהם? תודה מראש והמשך יום נפלא לכולם!
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
- 2 followers
-
-
המסך החדש של הענקית מקוריאה מציע גודל ענק של 34 אינץ\', מבנה קעור, יחס רחב של 21:9, רזולוציה גבוהה - וגם זוג רמקולים מובנים ותג מחיר שטרם נחשף לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a1%d7%9e%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%92-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%92%d7%94-%d7%9e%d7%a1%d7%9a-%d7%94%d7%92%d7%99%d7%99%d7%9e%d7%99%d7%a0%d7%92-%d7%94%d7%90%d7%95%d7%9c%d7%98%d7%99%d7%9e%d7%98%d7%99%d7%91/
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
רציתי לדעת מה ההבדל בין שני המסכים האלה של LG . http://www.lg.com/il/monitors/lg-24EB23PM/technical-specifications לבין זה : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=883237 תודה !
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
היי קניתי לפני יומיים U2414H והיה לי איתו כמה בעיות קודם כל נכנסתי למשחק ( DYING LIGHT ) והיה מסך שחור, לא יכלתי לעשות כלום, שמעתי הכל אבל שום שימוש. ואז בכלל לא יכלתי לעשות כלום, כאילו המחשב בכלל לא הגיב ושום פקודה לא עבדה, הייתי צריך לכבות ולהדליק את המסך כדי שתחזור אליי השליטה. אחר כך נכנסתי ועבד, אבל בכל זאת... אחר כך BF3 פעמיים בערך זה קרה, נכנסתי ומסך שחור, אני שומע הכל ויכל לשלוט במחשב, סגרתי פעמיים ונכנסתי ואז זה פעל. היום זה קרה עם GTA V כשאני משחק, באמצע המשחק ממעזר וחוזר ואין לי מסך, הוא שחור ואני שומע הכל, יכלתי לשחק רק עם משחק ממזוער ( ALT +ENTER ) אם אני לא טועה.. אז מישהו יכל להסביר לי מה אני יכל לעשות פה? אני חייב לציין שלא היו לי את הבעיות האלו עם המסך ה…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.gadgety.co.il/179615/dell...18q-announced/יש מישהו שיכול להסביר לי על זה והאם זה רלוונטי לגיימינג? האם יש מסכי 2K שמיוצרים עם הטכנולוגיה הזאת?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.guru3d.com/news_story/low_cost_seiki_pro_branded_4k_ultra_hd_displays.html פנאל VA
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המסך יתחבר לקונסולה בHDMI. אם יש המלצה למסך בעל 2 יציאות HDMI עדיף... אני מחפש משהו בגדלים של 24-26 אינץ' אבל אולי תפתיעו אותי במשהו יותר גדול שאני לא מכיר.... זמן תגובה מהיר חשוב למשחקים. * שאלה : האם למשחקים וסרטים ישנה מאוד אם מסך יהיה בעל זמן תגובה 5-6MS ולא 2MS? האם זה מורגש? מה אתם אומרים על Dell ST2410? קראתי ביקורות ממש טובות באתר זה: http://www.buzzillions.com/reviews/dell-st2410-24-inch-full-hd-widescreen-monitor-reviews כמובן שכל מי שהתייחס למסך בשביל שימושים מקצועיים אמר שזה לא המסך אבל רוב המבקרים התיחסו להיותו מסך למשחקים ודיווחו על שפור מדהים בהשוואה למסך הישן שלהם...
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה, כמו שחלקכם יודעים רכשתי Viewsonic VP930 שעל אף מחירו הגבוה סבל מבעיית קורונה בצער רב וביגון החזרתי אותו והחלטתי שאני לא רוכש מסך עד שאני רואה פיזית בעיניים. יצא לי לאחרונה להיות ב-Sale של LG בו רכשתי לאחר לבטים רבים ועקב המלצות בפורום ששמו כאן קישור אליו, את ה-L204WT. אכן מסך טוב, השחור יפה, סרטים סבבה, משחקים על הכיפק אבל הצבעים לא מגיעים לדרגת ה-Viewsonic (צפוי לא? מדובר בפאנל TN שהוא נחות יותר). המסך עלה לי 1690 ש"ח ולדאבוני גיליתי שיש לו Pixel תקוע (צבע כחול)... ניסיונות רבים לשחרר אותו בעזרת לחיצות ותוכנות עלו בתוהו וכך חזרתי אל אותו Sale למצוא מסך חליפי. עוד לפני שקניתי את ה-L204WT שקלתי את ה-L2000C שראיתי שם אבל כל הדיבורים על ה-L204WT כאן גרמו לי לקנות…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני אוטוטו קונה מחשב חדש בתקציב מופרז קצת יש לי מסך CRT 17" של LG ואני מחפש מסך אבל ראיתי פה בפורום שמדברים על מושגים שאני לא מבין השימושים שלי במחשב :משחקים + גלישה + עבודה עם תוכנות כגון אוטוקאד יש כמה מסכים "19 שראיתי היום אבל לא יודע עד כמה הם טובים כולם של סמסונג 931C 931BF 971P ואיך המסכים של ASUS תודה
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני זקוק ל 2 מסכים - אחד לי ואחד לילדים. לגבי המסך שלי -מסך לגיימינג, התחבטות קשה בשל פערי המחירים. האם שווה להשקיע ב 4K ברמות המחירים הנוכחיות? האם יש מסך 4K מומלץ וזול (יחסית)? 1. BenQ 1ms GTG XL2720Z 2. AOC 24" G2460PQU 3."24 Asus LED VG248QE 4. BenQ XL2420T 5. Dell U2713HM לגבי מסך לילדים:. המחשב שלהם משמש בעיקר למשחקים. כרגע מותקן בו כרטיס מסך MSI GT 630 ( http://www.msi.com/product/vga/N630G...#hero-overview ). מתכוון להחליף להם למחשב חזק יותר רק בעתיד הרחוק (3 שנים לפחות),מחפש מסך של 19" ומעלה. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
הסתכלתי היום על מסך הסלולרי שלי (Nokia N73) וחשבתי, למה בLCDים השולחניים התצוגה לא כזו טובה?? הצבעים בנוקיה עשירים, עמוקים יותר והתמונה חדה יותר מכל מסך LCD שיצא לי לראות, כמו כן השחור שם נראה אמיתי יותר ומלא! למישהו יש מושג באיזו טכנולוגיה משתמשים במסכים האלו? (בכל אחד מהנוקיות הגבוהות למשל)
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הנתונים נצויינים- 4K, IPS, בהירות וניגודיות טובות. מה אני מפספס?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, אני מחפש מסך בגודל של בערך 24 אינץ, לשימושים כלליים: קצת משחקים, אבל לא משחקי רשת מהירים, אינטרנט, יו טיוב ואופיס. התקציב בערך 1000 ומשהו, חשבתי על מסך קעור. אשמח לרעיונות והמלצות.
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש הבדלים גדולים בין מסך מחשב LCD שהוא לא HD לבין אחד שהוא HD ? עכשיו יש לי Dell 2007WFP שווה לי לשדרג לאחד שהוא HD או שההבלים לא יהיו גדולים ?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש את המסך הטוב ביותר בתקציב שצויין בכותרת ואני צריך שיתמוך ברזולצייה של 1600X1200
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, התחדשתי במסך סמסונג T220P שדרך אגב הוא מעולה! הבנתי שיש חומר ניקוי שמנקים איתו את המסך.. איך זה נקרא ואיפה קונים? תודה רבה!
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חברי הפורום שלום רקע: ברשותי מסך ViewSonic VP930 כבר 5 וחצי שנים (נרכש ב 5/2007). זהו מסך 19 אינץ' ביחס 4:3 (כמובן LCD), שנרכש בעכבות המלצה בפורום זה. לפי האתר http://www.flatpanelshd.com/panels.php הפאנל של המסך הזה הוא: מדובר במסך מעולה, ולא היו לי איתו בעיות (למעט בעיה בספק הכח ממש לפני סוף תקופת האחריות, אבל הוא נשלח לתיקון) ואני ממש מרוצה ממנו. המסך עלה לי בזמנו 2000 ש"ח, ולדעתי הוא שווה כל שקל. הבעיה: היום הבחנתי שכאשר המסך נדלק, למשך כמה שניות התמונה מופיעה בגוון ורוד, אבל לאחר מכן זה מסתדר. הדבר גורם לי לחשוב שיש בעיה במסך, בדגש על בעיה במנורת המסך (או איך שלא קוראים לרכיב ש"זורק" אור על המסך). מכיוון שמדובר במסך דיי ישן, אני בספק אם כדאי להשקיע בבדיקה או בתיק…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בשעה טובה עברתי מCRT- ל-LCD סמסונג P971 . אני לא מצליח להפעיל את תכונת הפיבוט האוטומטי , (סיבוב פיזי של המסך ב-90 מעלות ,אמור לגרום לתצוגה גם להסתובב). הורדתי מאתר סמסונג תוכנות מעודכנות (מג'יק ורוטציה), לא עוזר. בעיה נוספת הצלחתי בעזרת התוכנה (ידנית) לעבור בתצוגה לרוטציה של 90 מעלות (הכי שימושי לי). אך כשאני מנסה בעזרת התוכנה לחזור לתצוגה אופקית (מצב רגיל), המסך חוזר חזרה למצב הנורמאלי רק ל-6 שניות ,ואז עובר שוב לתצוגה אנכית (מלבן עומד על צידו) . הדרך היחידה לחזור למצב הנורמאלי היא להסיר את התוכנה. מישהו מכיר את התופעה ?? ברשותי פנטיום 4 , וינדוס XP3 , כרטיס ג'יפורס 5200 .
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
באתר של dell שמתי לב שיש 2 גימורים שונים למסגרת המסך ,הכוונה לחזית הנראית לעין כאשר מתבוננים ישירות מול המסך.הראשון בצבע שחור ,והשני בצבע כסוף. השבוע הלכתי לאחד הרשתות בכוונה לרכוש מסך עם הגימור השחור ובשום אופן לא את הכסוף. המוכר שם את האריזה על הדלפק ,אך הוא לא ידע להגיד עם איזה גימור נמצא המסך אשר בתוך האריזה. לא עזרו גם 2 שיחות טלפון שהוא עשה לאן שהוא בכדי לברר את הסוגיה. בסופו של דבר לבנתיים לא קניתי את המסך מאחר והמוכר לא היה מוכן להתחייב לגבי צבע המסגרת. האם יתכן שבשוק קיימים מסכים עם 2 הגימורים ?.ואיך ניתן לדעת מה יש בתוך האריזה לפני פתיחתה. 1- צג עם גימור כסוף : http://www1.euro.dell.com/il/he/home/monitor/monitor-dell-2209wa/pd.aspx?refid=monitor-dell-2209wa&…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מחפשת מסך לשימוש ביתי (מסמכים-WORD וכו'.. וכן סרטים) המליצו לי על שני המסכים האלו, מישהו מכיר אותם? ויודע איזה אחד מהם יותר עדיף? האם הם נוחים לעבודה גם עם מסמכים (ולא רק לצפיה בסרטים..) חשוב לי שהמסך יהיה חזק וישמש אותי למספר שנים, וכמובן שיהיה איכותי (על הE2040T פחות שמעתי, אז אשמח לשמוע ממישהו שעבד איתו) תודה רבה רבה! יעל.
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום ברצוני לקנות מסך גיימינג עקב קניית כרטיס מסך חדש שקניתי האם כדאי לי מסך שתומך ב 144Hz -1440p או 60Hz -1080P? שאלה נוספת האם כרטיס המסך הזה יוכל לתמוך ברזולוציה 2560x1440 עם ביצועים טובים? או שהוא יתן לי ביצועים יותר טובים אם רזולוציה 1920x1080 ? איזה מסך יתאים לכרטיס הזה? GeForce RTX 2070 GV
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב, ראשית הייתי רוצה להודות לכל האנשים בפורום, המנהלים ושאר המגיבים שעזרו לי לבחור את המסך הוכחי שלי - samsung 2443BW. שנית, קיבלתי את המסך לפני יומיים ולדעתי הוא מדהים, זכרתי שאמרו פה בפורום שהוא לא יפה וכאלה אבל לדעתי הוא ממש יפה ומתאים לי בול. הדבר הראשון ששמתי לב אליו כאשר חיברתי את המסך היה העובדה שראיתי סוג של גלים לאורך אלכסון המסך. שיניתי את תמונת הרקע למשהו קהה יותר ממה שהיה וגלים אלה נעלמו. נתקלתי בגלים מסוג זה בדפי אינטרנט בעלי רקע בגוון הכחול. דבר נוסף שהפריע לי היה שכאשר הרקע שחור, אני רואה סוג של שלג בצורת קווים אלכסוניים במסך. גם כשהרקע של שולחן העבודה היה שחור וגם כשאני צופה בסרטון ביוטיוב למשל על -fullscreen זיהיתי את ה"שלג" הזה. לפרוטוקול אני אציין …
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה הסיכונים בלרכוש מסך דק יד שניה? והאם פנל SIPS משמעותי כל כך לעומת TN או PVA עריכה האם קצב רענון חשוב במסכים דקים ? כי ראיתי שהפנל IPS הוא מאד איטי 16 מילי שניות לעומת 5 של ה TN תשובות בבקשה
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-