מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
שלום, המסך שלי התקלקל לאחרונה ועכשיו אני צריך לקנות אחד חדש. התקציב הוא בערך 800 שקל. אם יש משהו ששווה לקנות והוא עולה טיפה יותר אז תציעו. הגודל המבוקש הוא 22 אינץ' או 23 אינץ'. מה אתם אומרים על מסכי AOC ? ראיתי שהם במבצע בכמה חנויות. תודה, נועם
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.prad.de/en/monitore/review/2008/review-eizo-s2231w.html המחיר בארץ, לפי זאפ, מתחיל ב-3850.
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני רוצה ליקנות מסך מחשב למישחקים וסרטים בגודל "24 אינץ יש לי מחשב 4 ליבות דגם 6600Q וכרטיס מסך 8600GT 257 MB אני יכול לשפר את הכרטיס מסך עים יהיה צריך בישביל המסך אז כך העים מסך למישחקים וסרטים יתאים UltraSharpTM U2410 של Dell (עים פאנל IPS - In Plane Switching) או מסך ULTRASHARP 2408WFP (עים פאנל VA - Vertical alignment) שני המסכים יש להם נתונים כימעט דומים אבל לפאנל VA יש ניגודיות 1:3000 אלפיים יותר מהמסך עים הפנל IPS אבל לפאנל IPS יש יותר איכות צבע מה יתאים לי יותר למישחקים פאנל IPS - In Plane Switching או פאנל VA - Vertical alignment באתר כתוב שלפאנל IPS יש יותר איכות צבע חדות ותמונה חיה ו-1.04 מיליארד צבעים קח שתי קישוריות IPS http://www1.euro.dell.com/il/h…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
התחדשתי לי השבוע במסך הזה ואין מה להגיד, רואים מדהים! עכשיו כשאני מנסה לסובב אותו בדריברים אני מקבל את ההודעה הבאה: "The requested rotation mode is not supported by your current display mode (resolution and/or refresh rate and/or colour depth)." כמובן שניסיתי את כל הרזולוציות והצבעים האפשריים (הקצב ריענון תקוע על 60HZ). ניסיתי גם לבטל את הDUAL וזה גם נותן את אותה הודעה כנ"ל גם שאני מנסה "לסובב" את סוני. יש דרך לסדר את זה או שזאת בכלל בעיה של הכרטיס מסך ATI 9200? הכרטיס למרבה ההפתעה עובד לא רע כשבדל הרזולוציה היא על 1920X1200 ובסוני 1280X1024. הוא גם מצליח להריץ את FARCRY ברזולוציה 1920X1200 כאשר הכל על LOW והסוני מבוטל. ועכשיו מצא את ההבדלים: הראשונה מה 12…
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המסך יתחבר לקונסולה בHDMI. אם יש המלצה למסך בעל 2 יציאות HDMI עדיף... אני מחפש משהו בגדלים של 24-26 אינץ' אבל אולי תפתיעו אותי במשהו יותר גדול שאני לא מכיר.... זמן תגובה מהיר חשוב למשחקים. * שאלה : האם למשחקים וסרטים ישנה מאוד אם מסך יהיה בעל זמן תגובה 5-6MS ולא 2MS? האם זה מורגש? מה אתם אומרים על Dell ST2410? קראתי ביקורות ממש טובות באתר זה: http://www.buzzillions.com/reviews/dell-st2410-24-inch-full-hd-widescreen-monitor-reviews כמובן שכל מי שהתייחס למסך בשביל שימושים מקצועיים אמר שזה לא המסך אבל רוב המבקרים התיחסו להיותו מסך למשחקים ודיווחו על שפור מדהים בהשוואה למסך הישן שלהם...
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח. כיום יש לי כרטיס מסך HD 5770 עם מסך CRT של LG בן 3 בערך ואני מעוניין להחליף אותו במסך LCD/LED בגדול 22" בתקציב של עד 1500 ש"ח (לפי מה שראיתי אפשר למצוא מסכים טובים בסכום הזה אבל אני פשוט לא מבין גדול ) עיקר השימוש שלי במחשב הוא במשחקי מחשב, גלישה באינטרנט ומדי פעם צפיה בסרטים וסדרות. את המסך אני מעוניין לרכוש מחנות בבאר שבע. תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
?
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי! אני מחפש מסך למחשב בעל רזולוציה של 2k-4k איכותי בגודל 24-26 אינצ', שמתאים לעבודה ממושכת מולו (שיאמץ כמה שפחות את העיניים). המחשב מיועד למשחקים בהגדרות גבוהות ולימודים (המון המון קריאה). (המחשב מכיל שתי gtx970) מחיר 2k-3.5k (אם יש משו מאוד מומלץ אפשר לחרוג אין הגבלה על התקציב אבל כמובן לא לזרוק סתם כסף ובאותה מידה אפשר גם להוריד את הסכום)
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
באתרי מכירות קבוצתיות כמו וואלה, ynet וכו' מוצעים למכירה מסכים מתצוגה במחירים אטרקטיביים בהחלט. בפרט, מוצע למכירה מסך Samsung 2253BW ב- 700 ש"ח. מהם החסרונות/סיכונים בקניה כזאת?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המסך שלי מעולה, פשוט לא ראיתי כמוהו, אבל הייתי רוצה מסך גדול יותר, עם זמן תגובה מהיר יותר ואני מוכן לוותר על דיוק צבעים (אבל לא על איכות המסך !). עכשיו לך תמצא מחליף לכזה מסך. קודם כל חקרתי על הU2311 כי הוא באמת מציאה שאין כמוה, אבל הוא באותו הגובה של המסך שלי רק רחב יותר, גודל נקודה גדול יותר וקצת פחות איכותי ובלי הפיצ'רים שהתרגלתי אליהם. אז הסתכלתי עוד מסביב, הגעתי למבוי סתום ופנטזיות על הWFP של ה30 אינצ' HELP !
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הסתכלתי היום על מסך הסלולרי שלי (Nokia N73) וחשבתי, למה בLCDים השולחניים התצוגה לא כזו טובה?? הצבעים בנוקיה עשירים, עמוקים יותר והתמונה חדה יותר מכל מסך LCD שיצא לי לראות, כמו כן השחור שם נראה אמיתי יותר ומלא! למישהו יש מושג באיזו טכנולוגיה משתמשים במסכים האלו? (בכל אחד מהנוקיות הגבוהות למשל)
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה הסיכונים בלרכוש מסך דק יד שניה? והאם פנל SIPS משמעותי כל כך לעומת TN או PVA עריכה האם קצב רענון חשוב במסכים דקים ? כי ראיתי שהפנל IPS הוא מאד איטי 16 מילי שניות לעומת 5 של ה TN תשובות בבקשה
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בהנחה שתקציב לא מהווה בעיה,על איזה מסך שווה ללכת?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מצרף פה תמונה של שני מסכי דל, שעל פניו נראים לי זהים אבל כנראה שיש הבדל אחרת לא היו מפרסמים אותם בנפרד, האם ההבדל הוא רק בצבע או שיש עוד הבדלים קונקרטיים? בנוסף, כעיקרון אני צריך את המסך כדי לחברו למחשב נייד, כדי שיחליף את המסך הקטן (15.6) שלו, האם צריכה להיות בעיה? השימוש של המסך הוא לקריאת טקסט מרובה - אני לקראת סיום לימודי המשפטים שלי, יש סמינריונים ויש בהמשך הקצת יותר רחוק גם עבודה מהבית במסגרת ההתמחות וכו' - היתי שמח לאפשרות לעבוד עם שני מסמכים במקביל פתוחים על המסך הזה, האם הוא רחב מספיק לזה? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
משום מה לא ראיתי כאן יותר מדי אנשים מדברים על האסוס. איזה מבין המסכים טוב יותר? מכל הבחינות.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אבקש המלצה למסך 23 לשימושי אינטרנט וגיימינג. מה ההבדלים בין המסכים, והאם יש לכם המלצה למסך? HP 23 cw 780₪ Dell P2314 900₪ תודה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
כיום אני עם ה2209wa של דל. רוצה לשדרג גודל ורזולוציה. לשימוש במשחקים ובפוקר און ליין. מתלבט בין: 1. LG IPS 27EA33V 2. DELL U2412M LED ההבדל הכספי לא מעניין אותי. אני משחק פוקר און ליין וחשוב לי שיהיה לי מקום לפתוח מספר רב של שולחנות ככה שאני צריך שטח עבודה במסך, מצד אחד אני מפחד שהמעבר מ22 ל24 יהיה זניח מצד שני ל24 יש רזולוציה יותר גבוהה משל ה27 אז אולי זה מצמצם את ההבדלים בינו לבין ה27. אני עם כרטיס מסך gtx 570 אם זה גם משנה משהו ואינני מתכוון להחליף אותו בקרוב.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה הייתם ממליצים היום כעל המסך הטוב ביותר העונה על הדרישות הבאות: ''19 4:3 ארגונומיה טובה צרכים: גלישה, משחקים, מסמכים וכ"ו (פאנל TN בהחלט סביר כאן) למרות שציינתי שהתקציב על 1500~ לדעתי אפשר להשיג מסך עם הדרישות האלא גם עד 1000~ ככה שאם חורגים מה 1000 ש"ח צריך להיות סיבה טובה. המלצות יתקבלו בברכה.[br]פורסם בתאריך: 24.04.2009 בשעה 20:36:47 אגב לפי התבוננות באתר יש הרבה המלצות על ה Samsung 971P שנראה שעונה על כל הדרישות אני ישמח לקבל עוד המלצות על מסכים בהשוואה למסך הזה כמובן הייתי שמח להיות עם 2 3 מסכים לבחור מבינהם עם הפלוסים והמינוסים הרלוונטים.
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחפש מסך להחליף את ה-CRT עגלה שלי, הייתי מעדיף להחליף ל-CRT רחב אבל אין בארץ, אז אין לי ברירה אלא "לשדרג" ל-LCD. השימושים הם בערך הכל פרט לעריכה גרפית, אני גם משחק אז צריך מסך שלא סובל מבעית גוסטינג, גם מתכנת \ לימודים, אז צריך שהיה נוח לעבודה ממושכת, גם רואה סרטים אז צריך שלא יהיה דליפות אור ואיכות תמונה טובה ובעיה נוספת שהמסך ישב ממול ל-2 חלונות. בנוסף הוא צריך לעבוד גם עם PS3, למרות שיש לי כבל HDMI-DVI אבל אני לא יודע אם זה יכול לעבוד עם ה-PS3. pivot יהיה בונוס לעבודה עם מסמכים, אבל זה שולי, כנ"ל לגבי מסך בעל ציפוי שאינו משתקף (למרות שעד עכשיו הסתדרתי עם ה-CRT). אני גם לא יודע להחליט אם עדיף 20 איכותי או 22 TN טוב. קיצר, יש המלצות? וגם רציתי לדעת אם במשחקים מורגשת המרי…
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני כבר תקופה מנסה לבנות מפרט, התקציב הוא 7000 ש"ח, לא מתוכנן OC ואם אני מוציא כל כך הרבה כסף שאין לי זה למשחקים בדרישות גבוהות : לאחר שיטוט מרובה בפורום הבנתי שהמסך 2007WTP הוא פשוט מסך מעולה ושהפאנל שלו מעולה (מחשב למשחקים) הצלחתי איכשהו לסדר את המפרט, לרדת במעבד, לוותר על מקלדת עכבר ורמקולים טובים לרדת בהרד דיסק כדי לאפשר למסך המדובר להיכנס בתקציב.. השארתי כ1200 שקל לכרטיס מסך שיירכש בעוד שבועיים שלוש, 8600 GT /GTS תלוי מה יעלה ככה.. עכשיו אני מבין שהשילוב של הכרטיס מסך הזה ושל המסך המדובר הוא לא טוב מפני שיש למסכים בגודל כזה (20') לקנות 8800, מה שאין סיכוי שאני יכול לקנות יחד עם המסך הזה. כך שהשילוב של הכ.מסך והמסך שאני הולך לקנות לא טובים ואני לא אוכל לשחק…
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מסך 22 אינצ' ואני לא יודע איזה מסך הכי כדאי אני רוצה מסך רחב 16:9 השימושים שלי הם הכול אינטרנט עבודות סרטים משחקים התקציב שלי עד 2000 ש"ח מה המסך הכי כדאי לקנייה? תודה
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
MVAו(3) P-MVAו(5) PVAו(7) S-IPSו(6) S-PVAו(5) TN Filmו(127) מה זה אומר?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יצרתי קשר עם 10+ חנויות ברחבי הארץ, אין אותו לאף אחת. אם מישהו מכיר חנות שמחזיקה את המסך במלאי (עם פאנל IPS), אנא אמרו לי איפה. תודה
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
השימושים הם אינטרנט, משחקים, פוטושופ ברמה חובבנית, סרטים וסדרות ושאר השימושים הרגילים. יש משהו טוב עם פאנל IPS בתקציב שלי? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.gadgety.co.il/179615/dell...18q-announced/יש מישהו שיכול להסביר לי על זה והאם זה רלוונטי לגיימינג? האם יש מסכי 2K שמיוצרים עם הטכנולוגיה הזאת?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-