מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,887 דיונים בפורום זה
-
זה התחיל מלפני 10 חודשים בערך ככתם קטן יחסית בצבע כחול/כחול כהה/ציאן של 3 ס"מ ולאט לאט מתפשט, כשלוחצים על המסך ה"נטיפים" מתרחבים , אבל חוזרים כשמפסיקים את הלחץ. בחלק מהמקומות הכתמים נסוגו/נעלמו לגמרי.. תמונות מלפני חצי שנה: מהיום: יש לבעיה הזאת שם? יש דרך להעלים את זה?
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, דיי חרשתי על התגובות בפורום, הכל המליצו על DELL 2007FP\WFP אבל בשל קושי למצוא אותם אני דיי בטוח שאני יוותר. אני מחפש מסך טוב לעיניים, לא חייב להיות סוף הדרך אני לא גרפיקאי מומלץ לטקסט, בעיקר אבל גם סרטים ופחות משחקים. לפי מה שאני הבנתי מומלץ פאנל S-PVA אבל אני לא יודע באיזה מסך יש את זה ואיזה מסך הוא טוב. אני יושב במרחק של משהו כמו 70-80 סנט' מהמסך אז אני מניח שאני מחפש 20 אינצ'. כרגע אני עובד כבר שנתיים על Laptop - LG 5SLE ככה שאני מקווה שיהיה שיפור בתצוגה. הרבה ציינו את הפאק של מסך ה - S-IPS (זליגת אור) מה הפאק של S-PVA? תודה יבגני
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כנראה הולך לקנות מסך IPS/PLS באיזור ה24 אינץ' בקרוב. 1440 כבד לי (וגם למחשב), ככה שהשאלה היא בין שני אלה. אם ההבדל במה שאני מוצא בגוגל הוא 200 שקל, האם שווה ללכת על ה1920X1200? ספציפית מדבר על המסכים האלה - http://ksp.co.il/?uin=32596 http://ksp.co.il/?uin=29020 הקנייה לא בהכרח בKSP, סתם זרקתי לינקים משם.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן חברים, אני מחפש לקנות מסך מחשב חדש הבייתה עד 1000 ש"ח. רוצה גודל של 23-24 אינץ. לא רואה בו סדרות או משחק משחקים אלא נטו ללמידה (וורד, אינטרנט).. כרגע המסך שלי ישן מאוד של סמסונג ועושה לי המון כאבי עיניים. יש לי במשרד מסך של DELL וממש אהבתי אז נראה לי DELL זו יכולה להיות אחלה אופציה. תודה ושבוע טוב
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
קניתי את המסך היום מהיבואן, עלה לי 1600 שקל במקום ב1800-1900 שמוכרים בחנויות.. מצתער בתמונות על האיכות הגרועה זה מה שיש בLG8300... וגם שהתמונה האחרונה יצאה חשוכה חוות דעת : אני פשוט חייב להגיד שבמסך הזה יש איכות תמונה פשוט מדהימה, נבדק ליד ה226BW והאיכות של הLG יותר טובה. אני עדיין לא מבין למה אנשים אומרים שאין הבדלים משמעותיים בין מסך 22" TN שנמכר ב1300 שקל למסך 22" TN שנמכר ב1700 נגיד. אני מסתכל על מסך של מאג שנמכר בזול ואני פשוט נגעל מהאיכות הזוועתית, לעומת זאת במסכים כמו ה226BW, LG, וMW221C יש איכות תמונה הרבה הרבה יותר טובה. המסך מגיע אם כבל חשמל, כבל DVI וכבל VGA. אני משתמש בו בDVI עם ה6200 שלי. במסך יש גם כל מיני פיצ'רים מגניבים, למשל שאפשר בלחיצת כפתור לעבו…
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני משתמש במסך Philips Brilliance LCD monitor 190S9FB למחשב ואני כבר הרבה זמן איתו והוא נוח לי כי הוא מרובע ורואים בו טוב אני עובד ברזולוציה של 1024X768 למרות שזו לא הרזולוציה שלו אבל פשוט היא הכי נוחה לי מבחינת גודל הגופנים וגודל הטקסט (ככה אני יכול לקרוא פחות או יותר בלי משקפיים 8) ) עכשיו עד לפני 3 ימים בערך הכל היה בסדר המסך היה מחובר לDVI והוא בנוסף היה מחובר לטלויזיה רגילה 29' וגם שם עם הרזולוציה אזאת היה פחות או יותר סביר (פיצול מסך מוגדר CLONE) לפני 3 ימים קניתי LCD של סוני 40' "sony kdl40bx400" וחיברתי בינקום הטלויזיה הישנה גם לDVI TO HDMI ועכשיו בגלל שLCD החדשה והיפה עובדת בFULL HD אז שמתי את הרזולוציה על 1920X1080 ואז ניהיה מצב שבמסך של המחשב לא רואים את כל המס…
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני צריך אותו למשחקים ולסרטים באופן שווה.. תקציב 1700 בערך לא רוצה לחרוג יותר מדי יש לי מחשב חדש וכרטיס מסך ATI 4870HD 512 אני מעדיף שהוא יהיה כבר 24" אם כבר אני קונה מסך שיהיה איתי לתקופה ושיהיה FULLHD כי אני מתכנן לראות בתכנים אלו ואם יש אחד כזה שהוא 2MS למשחקים אז מצוין השאלה שלי ותהיו באמת אמיתיים כי אין לי מושג האם הכרטיס מסך שלי יעבוד טוב במשחקים על 24" ואם לא אז במקסימום אני יכול להוריד רזולציה כמו של 22" ולראות אתה המשחק כמו כאילו יש לי 22" נכון?
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. אני בוחר עכשיו איזה מסך לקנות , בתקציב של עד 2.5K. השימושים שלי זה סרטים,אינטרנט,קריאת טקסטים, עבודה ממושכת על המחשב,בהמשך גם משחקים. אני לא מבין בעניין, אולי מסך כזה לא קיים , אך בכל זאת חשבתי נכון לציין שרצוי שיהיה מסך בעל פליטת קרינה נמוכה ככל האפשר, הראייה שלי לא הכי טובה, ואני לא רוצה שהיא תמשיך להידרדר. הגודל הרצוי של המסך לא ממש מוגדר בינתיים.. אני חושב ש-24 אינץ יהיה המקסימום... 22 גודל טוב, אבל לפי מה שהבנתי אין מסכי 22" איכותיים. תודה ! יום טוב.
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
-
קראתי בזאפ את הנ"ל: IPS - In Plane Switching: פאנל זה מציג כמות צבעים משופרת ביחס לTN ומאפשר זוויות צפיה רחבות. החסרון של הפאנל הוא זמני תגובה איטיים יחסית. VA - Vertical Alignment: טכנולוגיה זו היא מעין פשרה בין הISP לTN. הפאנל מאפשר זוויות צפיה רחבות וכמות צבעים גדולה. בפאנל זה יחס הניגודיות הוא הגבוה מבין שלושת הסוגים. האם זה ההבדל סה"כ בין שני הפאנלים במסך הנ"ל ? וזה אומר שאם אני ייקח פאנל VA אז זמני התגובה יהו מהירים יותר או מה ? אני מעוניין להזמין את המסך אבל החנות לא יודעת איזה פאנל אז מה הם ההבדלים בדיוק ? האם זה עקרוני ? תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב, לפני מספר ימים רכשתי את המסך (האמת שאמא שלי רכשה אותו אבל לא משנה) CMV T39D 20" בחנות KSP ברעננה. המסך עונה על צרכיה של אמי בצורה סבירה מאוד ואף מעבר לכך ואני מרוצה. הבעיה- ישנו פיקסל שרוף בקצה העליון של המסך. הפיקסל אינו ממש מפריע, אך עם זאת, זה פיקסל שרוף על ההתחלה.... הפיקסל נראה שרוף רק בחלק מהצבעים (מה שאני חושב שנקרא "סאב-פיקסל" או משהו כזה). האחריות של KSP מכסה בימינו גם פיקסל שרוף אחד ב 10 הימים שלאחר הרכישה (סוף סוף). האם אתם יודעים אם זה כולל גם "סאב-פיקסל"? (אין לי רצון להטריח את אמא שלי לחנות סתם, היא עובדת הרבה מאוד) תודה
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, אני בהתלבטות אם זה נכון או שווה לרכוש מסך גיימינג ברזולוציה 4K, 144HZ לכ.מסך שלי בכותרת... האם הכרטיס יעמוד בדרישות לרזולוציה כזאת, עד כמה שהבנתי מקריאת פוסטים/מאמרים/תגובות של אנשים GTX970 יתקשה במשימה. האם זה נכון והמשחקים פשוט יקרטעו? מפרט לצורך העניין: 2500K 3.3GHZ P8Z68-V 8GB DDR3 1333MHZ במידה וזה לא נכון, הכרטיס יעמוד בזה, איזה מסכים אתם ממליצים? כעיקרון הייתי מעדיף מסך 27", תקציב - בהתאם לדרישות שצריך למסך גיימינג טוב במינימום מחיר. רק רוצה להגיד תודה על כל העזרה שתינתן, מעריך את זה מאוד!
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
משום מה לא ראיתי כאן יותר מדי אנשים מדברים על האסוס. איזה מבין המסכים טוב יותר? מכל הבחינות.
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
אז ככה, כמו שחלקכם יודעים רכשתי Viewsonic VP930 שעל אף מחירו הגבוה סבל מבעיית קורונה בצער רב וביגון החזרתי אותו והחלטתי שאני לא רוכש מסך עד שאני רואה פיזית בעיניים. יצא לי לאחרונה להיות ב-Sale של LG בו רכשתי לאחר לבטים רבים ועקב המלצות בפורום ששמו כאן קישור אליו, את ה-L204WT. אכן מסך טוב, השחור יפה, סרטים סבבה, משחקים על הכיפק אבל הצבעים לא מגיעים לדרגת ה-Viewsonic (צפוי לא? מדובר בפאנל TN שהוא נחות יותר). המסך עלה לי 1690 ש"ח ולדאבוני גיליתי שיש לו Pixel תקוע (צבע כחול)... ניסיונות רבים לשחרר אותו בעזרת לחיצות ותוכנות עלו בתוהו וכך חזרתי אל אותו Sale למצוא מסך חליפי. עוד לפני שקניתי את ה-L204WT שקלתי את ה-L2000C שראיתי שם אבל כל הדיבורים על ה-L204WT כאן גרמו לי לקנות…
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
MVAו(3) P-MVAו(5) PVAו(7) S-IPSו(6) S-PVAו(5) TN Filmו(127) מה זה אומר?
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אומר מראש, שאני לא מבין כלום במסכים. כבר יותר משלוש וחצי שנים יש לי מסך LCD בגודל 17" של LG - הL1730B. הוא עלה לי הון בזמנו, ושירת אותי נאמנה. אני חושב שהגיע הזמן לשדרג. הייתי רוצה שתמליצו לי על מסך, בהתחשב במפרט שלי הנמצא בצד. המחשב הזה יישאר איתי 3 שנים, אולי תוך UPGRADE של כרטיס המסך והזכרון - אבל לא מעבר. גם המסך שאקנה מצופה להישאר איתי כ3-4 שנים. היות ואני קצת לחוץ בתקציב ואין לי את הכספים שהיו לי לפני 3.5 שנים, אבקש להמליץ לי על המסך הטוב ביותר בכמה שפחות. הייתי אומר שהתקציב שלי כ1300-1400 ש"ח. חשבתי על 22", אין טעם לקנות אחד פחות בימים אלו כאשר ה22" הוא הגודל הממוצע, אבל אני לא בטוח שיש משהו טוב בתקציב הזה, מצד שני אני לא מת להשקיע הרבה מעבר. כמובן שלפני כל …
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי את המסך במסגרת פרויקט המודינג שלי שקרוב לסיום. ועשיתי לו מיני REVIEW עם תמונות . לא משהו מקצועי מי יודע מה אבל בסדר למי שרוצה לקנות. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=357605.630 תהנו עידו
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אני צריך עזרה בלהחליט איזה מסך יותר כדאי לי לקנות: את הרחב (2007WFP) או הרגיל (2007FP) של DELL?? בקשה רק מי שמבין או שיש לו ניסיון עם המסכים הנ"ל שיענה פה כי אני לא רוצה סתם עובדות מטעות. אנא קחו בחשבון שהמסכים נועדו לשמש למשחקים כבדים, כמו כן גם צרכים בסיסיים.
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן. אני מעוניין לרכוש מסך 24" שתומך ב3D וב120HZ כמובן ראיתי שיש את 2 המסכים האלה: http://www.samsung.com/sg/consumer/pc-peripherals-printer/monitor/led-monitor/LS23A950DS/XS ואת זה http://www.samsung.com/hk_en/consumer/computer-peripherals/monitors/consumer/LS23A700DS/XK?subsubtype=series-7-and-9-3d-led אני מתלבט ביניהם איזה כדאי לקחת הראשון עולה 200 שקל יותר מאשר השני... מה אתם ממליצים לקחת לי? תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם היום סוף סוף קיבלתי את המסך מבאג. הגעתי הביתה ניסיתי להתקין את התוכנות magicTune ו magicRotation בגרסת הפרימום (התקנה משולבת של שתיהן). כפי שקרה למס' אנשים פה אחרי שהתוכנה עלתה היא טענה שהיא לא תומכת במערכת ההפעלה (דיחלק XP איזה מין תוכנה את?). הורדתי אותה והלכתי לאתר כפי שהפנו פה, הורדתי משם גירסה חדשה שמחליפה את גרסה 4, גם גרסה זו היא "פרימיום". אחרי שהתקנתי אותה המחשב עלה , נתן מסך כחול ונתן לעצמו אתחולים בלי להתייעץ איתי קודם. חשבתי שאולי התקנתי את הגרסה של הויסטה אז הורדתי והתקנתי מחדש ושוב קרתה אותה תופעה. אמרתי לעצמי , אוקי לא נאמר נואש ואחרי שהורדתי את ה"פרימיום" החלטתי להתקין בנפרד את שתי התוכנות האמורות כשהתחלתי מ magicTune לבדה (בלי הmagicRotation)…
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המסך החדש של הענקית מקוריאה מציע גודל ענק של 34 אינץ\', מבנה קעור, יחס רחב של 21:9, רזולוציה גבוהה - וגם זוג רמקולים מובנים ותג מחיר שטרם נחשף לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a1%d7%9e%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%92-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%92%d7%94-%d7%9e%d7%a1%d7%9a-%d7%94%d7%92%d7%99%d7%99%d7%9e%d7%99%d7%a0%d7%92-%d7%94%d7%90%d7%95%d7%9c%d7%98%d7%99%d7%9e%d7%98%d7%99%d7%91/
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
ברזולוציה של לפחות 1200-1900 פאנל לא TN היום הייתי באידיגיטל ונגנבתי לגמרי מהצבעים של וזווית הצפיה של המסכים של אפל, מחפש משהו דומה לחבר ל PC (למה הו למה אפל צריכים להמציא חיבור משלהם שלא מתחבר לכלום..? ). תודה
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.gadgety.co.il/179615/dell...18q-announced/יש מישהו שיכול להסביר לי על זה והאם זה רלוונטי לגיימינג? האם יש מסכי 2K שמיוצרים עם הטכנולוגיה הזאת?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-