מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
אני חושב שהרבה אנשים לא מודעים לעניין או מתלבטים כשקונים מסך חדש. העניין הוא רזולוציות גבוהות במסכים בגדלים קטנים. כמובן שהדברים האלה יחסיים אז רק כדי לתת פרופורציות אני מתכוון לרזולוציות גדולות מfullhd על מסכים קטנים מ27אינצ'. האם באמת בממשק (של ווינדוס לצורך העניין) כל הדברים נראים קטנים עד כדי קושי בעבודה? האם האפשרויות של הסקיילינג בווינדוס באמת לא מספקות? אשמח לשמוע תגובות של חברה עם נסיון.. אני רוצה לקנות מסך חדש (לא לגיימינג, נטו עבודה-חלונות פתוחים במקביל) ולפני שאני בכלל מטביע את עצמי בחיפושים הייתי שמח לצמצם מראש את הטווח.. מבחינתי החלום היה 34" 3440*1440, אבל המחירים לא באים בחשבון.. מסכי 27" 2560*1440 גם דיי יקרים, ולכן נשארנו עם מסכים 23-24-25 אינצ'. השאלה …
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב. צריך את העזרה של המומחים כאן לשאלה שאני מחפש עליה תשובה חד משמעית ולא כל כך הבנתי מ GOOGLE או YOUTUBE במדויק, לכן חשבתי כאן אולי תוכלו לעזור לי. כאמור המסך שאני רוצה אמור להריץ משחקים כבדים בפירוט של 1440P המסך כבר נבחר דגם עם טכנולגיית NVIDIA® G-SYNC ובקצב של 165Hz או 144 בהתאמה. כפי שאני יודע לא שווה להשקיע ברזולצייה של 4K ולכן לא לקחתי מסך כזה. רציתי לדעת האם יהיה לי הבדל עם מסך באותו גודל 1440P אבל רק עם 60MHZ ובלי הטכנולוגיה של G-SYNC מה ההבדלים האם אני ארגיש אותם משמעותית? הכרטיסי מסך שאני מתכנן להביא הם 980TI ואפילו אולי ב SLI הציעו לי כבר מסך מדגם U2715H של דל זה חוסך לי בערך 1500 ש"ח לעומת המסך שאני רוצה …
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בכמה אוכל למכור את המסך האגדי DELL U2410 שברשותי? החישוב קריטי עבורי על מנת לדעת האם אוכל להרשות לעצמי מסך חדש. תודה
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, אני מתכנת כבד, עובד המון עם טקטס, מפצל המון מסכים עושה המון דברים במקביל ואוהב להגדיל את הטקסט לפונט ענק כשאני מתכנת ופונט קטנטן כשאני מחפש משהו ספציפי. מסך קעור הוא פיצר שהייתי רוצה, אני עובד מהבית ומבקרים אותי אנשים חשובים, ככה שפוזה של מסך זה גם משהו שצריך. כיום אני עובד עם מסך 21 אינץ של סמסונג שמתחיל להבהב (ישן מאוד). אני גם עובד רק עם לפטופ ומחליף מחשב כל שנה עגולה, מחבר המון לHDMI ומנתק, ראיתי סיקורים ביוטיוב וראיתי מסכי 34 אינץ קעור ורחב מאוד שנוח מספיק לעבודה עם שלושה תוכנות במקביל, מאוד אהבתי. תג מחיר של עד 3000 שקל, הבנתי שיש חיבור חדש מחליף אמין יותר להוצאות מרובות? אני יכול לקנות מסך בגודל כזה מאמזון וכדומה?…
-
- 9 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
היי אני מתלבט בין 2 מסכי גיימינג ואשמח להמלצות / חוות דעת הראשון זה LG - LG 24GM77 24-Inch 144Hz Gaming Monitor השני זה AOC - AOC G2460PG G-Sync Monitor
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
כרגע בדקתי את הרזולוציית מסך וראיתי שזה על 1920 על 1080 ולא על 1440P ,איך זה יכול להיות ?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה למצוא מסך מחשב בגודל שבין 23 לבין 30 (מעדיף 27), שיהיה פאנל IPS איכותי, קצב רענון גדול ככל האפשר (לפחות 120Hz ) ושיהיה ברזולוציית 1080 * 1920 (כמובן שאני אשמח גם למסך 1440*2560, אבל כל המסכים שראיתי ברזולוצייה הזאת עם המאפיינים האלו הם מאוד יקרים). אם מישהו מוצא אשמח לדעת. תודה לכל העוזרים.
-
- 9 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
מסכים מבוססי פנלים מסוג ips , lps נוטים להיות איטיים מפנלים TN. האם האיטיות הזאת באמת מורגשת לגיימר הממוצע שאינו מיקצועי/תחרותי ? האם האיטיות הזאת מצדיקה העדפה של פנלים מסוג VA , שהם כשלעצמם אומנם יותר מהירים אולם בפרמטרים אחרים ,הם נחותים מאשר מסכים שמבוססים על פנלים ips/lps ?
-
- 9 תגובות
- 4.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לקנות מחשב חדש ומסך חדש, כשהמסך הרצוי הוא 27'' HD. המחשב והמסך הם לצורך גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים ומשחק מחשב - פיפ"א, ואולי עוד משחק בסגנון הזה. רציתי לדעת האם כרטיס מסך שנמצא על המעבד (i3 או i5) יעבוד טוב עם מסך בגודל כזה, או שאני צריך לרכוש כרטיס מסך נפרד? - אם צריך לרכוש, איזה כרטיס מסך מומלץ וזול יבצע את העבודה טוב? כמה הוא יעלה בערך? - על איזה מסך הייתם ממליצים בגודל כזה ובמחיר של עד 1,200 שקל (לא חובה להשתמש בכל הסכום)? תודה מראש לעונים :-)
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
דברים שזזים מהר במשחקים מעט נמרחים לי. הכרטיס מסך מייצר צפונה מ 100FPS אבל המסך מנצל רק 60. מה שהוביל אותי למחשבה של החלפת מסך. אני משתמש ב 24" ברזולוציה 1080p. האם ישנם מסכים עם קצב רענון גבוה יותר שיכולים להתאים? כי הבנתי שהרמה הבאה זה 144hz, אבל הכרטיס שלי לא עובר את הקצב הזה, ולפי מה שאני יודע (אבל אולי זו טעות) אם אין סנכרון בין קצבי הרענון זה יכול לגרום לצה שקורה קריעת תמונה, לא הבנתי בדיטק מה זה אבל לפי התיאור זה גם סוג של מריחה. בקיצור, מה הכיוון שלי אם אני רוצה זמן תגובה מהיר יותר? שאלה נוספת - האם לאור הנתונים שציינתי (1080p, 60hz) זה בסדר שאני משתמש בכבל DVI או שיש תועלת בלעבור ל DiaplayPort? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
ההבדל ששמתי לב אליו הוא במספר החיבורים. האם יש הבדל גם באיכות התמונה או בפאנל? תודה.
-
- 9 תגובות
- 5.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מסך 24" ברזולוציה של בסביבות ה 1920*1200 שישתלב כמסך ראשון או שני יחד עם ה dell U2413 שלי. כלומר יהיה מעבר חלק בין שני המסכים. אני חוקר כך שבעיקר כותב קוד וקורא מאמרים, אני עובד כ 14 שעות ביום מול המחשב לכן צריך מסך איכותי שלא אתעייף במהלך העבודה, אני לא משחק וקצת רואה סרטים... כרגע המסך שלי מוגדר על הגדרות צבע חמימות (קלווין נמוך יחסית) התקציב כרגע פחות חשוב אלא הפונקציונליות של המסך המסך יתחבר ל dell dock TB15 שמחובר ל dell xps 9550 עם כרטיס gtx960m חשבתי על U2415 http://www.dell.com/il/business/p/dell-u2415/pd או eizo ev2455 https://www.eizo-pro.co.il/eizo-flexscan-ev2455 …
-
- 9 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
שלוםיש לי בעיה מוזרה עם המסך ( AOC ) מחובר בכבל DP, כשהוא עובד ואני פתאום מוריד תריס חשמלי או מדליק אור המסך נכבה ואז נדלק שוב ולפעמים לא נכבה ויש רק ריצודים בתמונה זה התחיל בתופעה שלפעמים היה נכבה ונדלק בחזרה לאחר כמה שניות עד חצי דקה ולפעמים אני רק רואה ריצודים ותזוזה בתמונה למשך כמה שניות בודדות. ברגע שהמסך היה נכבה (מנורה כתומה) והייתי מוריד שוב את התריס המנורה הפכה לירוקה והמסך נדלק. בשבוע האחרון המסך התחיל להיכבות עבר למנורה כתומה במקום הירוקה וקיבלתי הודעה של No Signal ניסיתי שוב להוריד את התריס והמנורה הפכה לירוקה וראיתי שהוא מחפש תמונה ושוב הודעת No Signal ולא הצליחה לחזור לי התמונה. רק לאחר שחיברתי באמצעות כבל HDMI (שבזמן שהוא היה מח…
-
- 9 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
אני בתהליכי "מחקר" לגבי מסך 23 אינץ' חדש עבור מחשב חדש לצרכים כלליים+גרפיקה שאני עומד לקנות בשבועות הקרובים. מצאתי למשל את הכתבה/השוואה הבאה: http://www.bestthinbezelmonitor.com/monitor/best-23-inch-monitor/ אבל לא הצלחתי למצוא אף אחד מן המסכים הללו בארץ... אם קונים למשל את ה ViewSonic VX2376 מאמזון, סך העלות מגיע לכדי ~850 ש"ח (כולל 160 ש"ח משלוח + 122 ש"ח מיסים!) כאשר אני חשבתי במקור שמסך יעלה לי בערך עד 800 באמת. השאלה היא האם יש בארץ אלט' טובות יותר/דומות אשר יחסכו לי את כל העלות של להביא מחו"ל. אני באמת מבין מעט מאוד בתחום הזה לצערי ואשמח לעזרה.
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
בין אם מדובר בקצב תגובת פיקסלים של פחות ממילי-שנייה בודדת או בקצה רענון תצוגה של יותר מ-240 הרץ - נראה שהרצון לקבלת תמונה חדה וברורה בכל מצב עדיין כאן איתנו לכתבה
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי GTX 1080 ומעבד I5 8600K קופי לייק, איזה מסך מומלץ כדי להוציא את המירב ממנו ?
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני חושב על לקנות את המסך הזה: http://www.bestbuy.co.il/homepage.aspx?FolderID=833&ProductID=16660&VariantID=16661〈=he מהמעט שקראתי עליו הוא דווקא לא רע, הוא מתאים לי מאוד לתקציב ול-best buy יש סניף בראשון שזה בכלל מעולה. אבל אני בכל זאת מעדיף לקבל חוות דעת. אם זה חשוב אז אלה לוח האם וכרטיס המסך שלי: Gigabyte MA-770-UD3 Rev2 AMD770 CHIPSET Sapphire ATI Radeon 4870 512mb GDDR5 HDMI תודה מראש על כל עזרה שתינתן.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מכרתי את המסך הנוכחי שלי ואני מחר הולך לקנות מסך חדש. רציתי לקנות את הדל 2209WA, אולם הוא עולה מעל ל1000 ש"ח, וכאמור אני לא יכול לחרוג אפילו בשקל, ולכן אני זקוק מכם להמלצה על מסך אחר. שימושים - בעיקר משחקים. אני מעדיף שהמסך יהיה מרשת מוכרת כמו אייבורי / אופיס דיפו / באג וכד'. שוב, לא ניתן לחרוג מהתקציב. אשמח אם תסייעו לי, תודה רבה מראש.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המסך התחרבש גם צבעים וגם תמונה לפעמים זה רק הצבעים בדקתי את המחשב על מסך טלויזיה ועובד רגיל תודה [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום רב צריך לקנות מסך למחשב. השימוש הוא לאינטרנט בלבד מניסיוני (תקנו אותי אם אני טועה) ,כשמסתכלים על אתרים רגילים במסך רחב(YNET,WALA) האתר נראה מעוות ומעוך . אני טועה? יש אופ' לשנות את זה? זה לא מפריע לאף אחד? למה כולם קונים מסכים רחבים ? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום , אני קונה כבר השבוע מסך 22 dell2209wa . יש לי כמה שאלות אחרונות לפני הקנייה: 1. ציטוט מביקורת באתר prad.de : "Professional gamers will unfortunately have to opt for a monitor with a TN panel." הציטוט מתייחס ללגים , מעבר בין פריימים (אני לא בטוח - כנראה זמן תגובה)... והאמת שכתוב שלמסך יש 13ms (באתר שבחן את הזמן תגובה) , זה זמן תגובה שהיה קיים לפני 4 שנים (למסך שלי מלפני 5 שנים יש 12ms). בכל זאת , רוב האנשים בפורום שקונים מחשב עם כרטיס מסך מעל 800 ש"ח (נטו משחקים כבדים) - קונים את המסך הזה. אחד המשחקים שאני באמת משחק זה pro evolution soccer , אני לא רוצה שהמסך יהרוס לי את החווית משחק - במיוחד שאני משקיע 1200 ש"ח בכרטיס מסך. השאלה: איך המסך מתפקד במשחקים? 2…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב רכשתי מחשב חדש (לפי המלצות מפה כמובן) , המערכבת הוכבה לצורך עבודה בתלת מימד ורנדר. כמו כולנו, ביום אני עובד ובלילה משחק ואני מאוד מתלבט אם להשקיע 3K ב24 אינצ שיתן לי שטח עבודה הרבה יותר גדול לעומת 22 ב1250 שאולי יכול גם להספיק. אשמח לעצות מכם תודה
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
נכון להיום אני מוצא עצמי יושב שעות רבות מול טקסטים על מסך NT שלי (SAMSUNG SYNCHMASTER T200 ברזולוציה 1680X1050) ואני אכן מרגיש סוג מסוים של עיפות בעיניים, עכשיו השאלה שלי היא האם מעבר למסך מסוג VA או IPS והשיפור באיכות המסך מצדיק קנייה של מסך חדש? או במילים אחרות, לא הבנתי כל כך עד כמה מסך IPS עדיף לישיבה ממושכת מול טקסט (דבר שאני לא יכול לבדוק אותו בחנות, מאחר ואני לא יכול לשבת 8 שעות מול מסך מחשב בחנות ...) כך שאם משהו יוכל לחלוק איתי את ההתנסות שלו עם הפאנלים הנ"ל בתחום השימוש הנ"ל אשמח מאוד.
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
הבנתי שהמסך מומלץ ואני מהחלט מעוניין, בנוסף אני עוקב אחרי העצה החוזרת בפורום שהדבר הכי חשוב לפני שקונים מסך זה ללכת לראות אותו... בזאפ לא מצאתי חנויות באזור הדרום שמוכרות אותו, או בכלל, רוב החנויות אינטרנטיות ואין להן תצוגה. מישהו מכיר חנות (עדיף בדורם, לא חובה...) שאפשר לראות את המסך בתצוגה שלה? תודה מראש. גבע טל.
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-