מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
ההבדל ששמתי לב אליו הוא במספר החיבורים. האם יש הבדל גם באיכות התמונה או בפאנל? תודה.
-
- 9 תגובות
- 5.2k צפיות
- 1 follower
-
-
המסך הוא Dell Professional P2414H 23.8'' LED IPS http://ksp.co.il/?uin=22772 לוח האם הוא Gigabyte GA-H97-D3H LGA1150, Intel H97, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI http://ksp.co.il/?uin=23030 במחשב יש כניסת HDMI, במסך יש יציאת HDMI וגם הגיע איתו כבל HDMI, חיברתי את הכבל למסך, אבל הוא לא מתאים לחיבור ה HDMI שיש במחשב, נראה שהמחבר של החבר עבה יותר. מצ"ב תמורה של הצד שלא מתאים לכניסה בלוח האם. צריך כבל אחר? מתאם לכבל? [ATTACH=CONFIG]6214[/ATTACH]
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, רציתי לשאות אתכם מה ההבדלים בין 2 המסכים הנ"ל של VIEWSONIC? אני יודע שאחד שחור ואחד אפור, אבל מבחינת נתונים טכניים? לפי מה שמצאתי, יש קצת הבדל טכני ביניהם, אבל האם ה-VP930 עדיין מומלץ כמו ה-VP930B? האם הוא באותו "קנה מידה" מבחינת איכות? אשמח לשמוע דעות מבוססות, ולא השערות (אם אפשר....) תודה מראש לכל העונים.
-
- 9 תגובות
- 890 צפיות
-
-
זה מסך שכדאי לקנות ב 1000 ש"ח.. זה במבצע איפהשהו.. אם לא זה, אשמח לדגם ספציפי במחיר הזה.. תודה.
-
- 9 תגובות
- 894 צפיות
-
-
אני יודע שיש אפשרות לפצל את המחשב לכמה מסכים ע"י כרטיס מסך מתאים, השאלה שלי היא איך זה מתבצע, העכבר עובר ממסך למסך? אני מחליט מה לפתוח בכל חלון? אשמח לפירוט לגבי הנושא הזה. תודה
-
- 9 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
אני צריך את המסך למשחקים כבדים וסרטים. הציעו לי מסך של החברה הזאת ב 850-900 ש"ח, לא יודע מה הנתונים אבל כנראה סבירים (5 MS, ניגודיות 1:700, בהירות 300). מה אתם אומרים על זה? איך החברה? שווה קניה?
-
- 9 תגובות
- 942 צפיות
-
-
כבר זה זמן אני עובד מול מסך 17 CRT בבית ו LCD במשרד ,ואני שוקל לרכוש מסך 17 LCD לבית . בחנות ראיתי מסכים , ולא נראה לי שיש צורך ב 19 LCD הוא נראה לי אפילו מוגזם. האם לדעתכם 19 מוסיף ?השימוש שלי הוא לתוכנות גלישה וסרטים.לא למשחקים . ההבדל בינהם הוא איזה 400-500 ש"ח ואני לא בטוח שזה שווה את זה .האם מישהו שקנה 19 מרגיש שיפור גדול ,נוחות רבה יותר??
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מזה תקופה רוצה\מחפש מסך חדש. התקציב הוא עד 3000 שקל (כמובן שרצוי מטה). המסך יחליף את הטלויזה 25אינץ (CRT ישנה) וגם מסך CRT ישן. אני סטודנט ולא משחק בכלל, רוב השימוש הינו לימודים\אינטרנט והרבה סרטים. לפני כיומים נתקלית במסך T240 שאותו מאוד אהבתי גם מבחינת יצוב וגם מבחינת החיבוריות שלו. מה דעתכם על הדגם של ה 26 אינץ'?
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
קיבלתי את המסך ביום חמישי אין פיקסילים שרופים אבל יש לייט בליד מכל הצדדים בעיקר מלמטה ומלמעלה..... והזוויות צפיה שלו האופקיות טובות אבל האנכויות מאוד לא טובות בלשון המעטה... 1.אם יש לי ליט בליד אני יכול להחליף את המסך??(האחריות מחסה את זה??) 2.האם זה פאק ביצור או לכל המסכים מסוג זה יש זוויות צפיה אנכיות לא טובות בכלל שכאשר אני יושב ממרחק 40-50 ס"מ שהעינים שלי בדיוק באמצע שלו ועדיין יש הבדלים בצבעים במסך אחיד????
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה לדעתכם צריך לבדוק כאשר קונים טלוויזיה LCD מה המשמעותי, ומה פחות משמעותי, ועל מה לשים דגש. אני מעונין לקנות טלוויזיה LCD בגדלים 32 או 37 אינטש מודה לכם על העזרה
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המסך התחרבש גם צבעים וגם תמונה לפעמים זה רק הצבעים בדקתי את המחשב על מסך טלויזיה ועובד רגיל תודה [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
1. אם אחבר 22" למחשב נייד, בעל כרטיס 8400M G - 256MB, לשימושים הפשוטים ביותר (אינטרנט, אופיס, סרטים לא HD וכדו'), בחיבור vga, אמורות להיות בעיות? 2. תכנוני לטווח הארוך (שבועות~) הוא לקנות מחשב (לצרכי גיימינג ובכלל), אחלק זאת בצורה של קניית הציוד הקפי תחילה, תוך כדי שימוש בו במחשב הנייד, ואז את המחשב עצמו - לאחר שוטטות הלוך ושוב (ושוב) די התבייתתי על ה-T220: א. יש לו חיבור VGA, נכון? ב. האם זהו המסך הנכון מבחינתי? 3. בנוסף, שמתי את עיני על ה-Chimei -222H, במיוחד בגלל ארגנומיותו הרבה, לכן נשאלת השאלה - עד כמה ההבדל בין-5MS ל-2MS זניח? 4. שאלה כללית, מהם ההבדלים בין כל החיבורים השונים (DVI, VGA וכו')? תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חבר'ה החלטתי שאני רוצה לפנק את עצמי (עם מסך חדש כמובן) התקציב שלי הוא 1200 שקלים ~ יחובר למפרט שלי <<< החשיבות מספר 1 שלי היא איכות התמונה והרזולוציה רק אחר כך הפאנל... וכמובן רחב. אשמח להצעות מכם
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עם הנתונים האלו: גודל המסך- 19 אינץ' אפשרויות תמונה- Movie,Text,User,Normal סוג מעמד- Tilt,Swivel,Pivot,Height צבע המסך-אפור בהירות- 300cd/m2 רזולוציה- 1280X1024 גודל פיקסל- 0.294MM יחס ניגודיות- 1:700 מהירות תגובה- 4ms מגוון צבעים- 16.2M תדר אופקי- 30~83KHZ תדר אנכי- 56~75KHZ זווית צפייה - 170°/170° כניסה אנלוגית- DSVB-15 כניסה דיגיטלית- DVI מידות- 430X445X243 mm משקל- 6.4 ק"ג אחריות- 3 שנים ובמחיר של 2200 ש"ח בערך. נראה מבטיח...מדי. האם פספסתי משהו? (מטרות השימוש, בסדר יורד: word, גלישה, משחקים)
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
איזה מבין שתי הסוגים שציינתי עדיף לשימוש במשחקים וסרטים? אני מתלבט בין ה Samsung 971P ל Dell 2007WPF . הסמסונג בעל פאנל PVA וה-Dell בעל פאנל IPS. לפי מה שהבנתי פאנל ה IPS הוא הטוב ביותר אבל החסרון שלו הוא הזמן התגובה הגובה ובגלל זה למשחקים וסרטים עדיף את את פאנל ה PVA .
-
- 9 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום. קניתי לפני ימים ספורים מסך חדש מחברת "אופיס דיפו" בדגם LG 1960TR. אני עוסק בעיצוב גרפי, ונתקלתי בבעיה, gradients (שילובי צבעים) נראים לא טוב, מקוקוים. דוגמה לגרדיאנט: http://www.wuphonsreach.org/Games/SimCity4/HbgPA/24x16_GradientHeighMap.png הייתי שמח לאיזו הצעה לפיתרון. אני משתמש ברזולוציה 1280 על 1024, 32BIT ווינדוס XP.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אנשים. עד כמה שידוע לי, היציאה המדוברת היא מסוג S-Video. הייתי רוצה לדעת אם זה נכון ואם יש מתאם מ-DVI או מ-HDMI ליציאה הזו. תודה רבה לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 901 צפיות
-
-
מחר רוכש אחד מהם,מי מהם נותן את האיכות הטובה ביותר ועם הכי פחות "פאקים" ASUS MW221C http://www.asus.com/products.aspx?l1=10&l2=89&l3=356&l4=0&model=1758&modelmenu=1 ASUS VW222U http://www.asus.com/products.aspx?modelmenu=2&model=1740&l1=10&l2=89&l3=362&l4=0 לא מעוניין לרכוש מסכי סמסונג. כמובן הדרישות הם : משחקים \ סרטים וזהו.
-
- 9 תגובות
- 968 צפיות
-
-
לפני שבועיים הגיע המחשב החדש, עם מסך דל 2407 ברזולוציה 1920:1200. בעזרתכם רכשתי את כרטיס המסך של G FORCE 8600GT 512 שבועיים הכל עבד טוב עד שהמחשב שבק חיים. הוא חזר היום מתיקון עם הבחנה שמשהו גרם לשיבוש בכרטיס המסך ובהארד דיסק ווינדוז הותקן מחדש והחליפו לי כרטיס מסך לאותו אחד, רק פסיבי במקום אקטיבי. הבעיה: נכנסתי לאתר הזה להוריד תמונה כרקע עם רזולוציה מתאימה http://interfacelift.com/wallpaper/index.php?w=1920&h=1200&sort=date&id=&page=1 ובניגוד לפעם הקודמת שעשיתי זאת, לפני שבועיים, הפעם התמונה עלתה ממש מטושטשת, לא ברורה, כאילו שהמחשב לא קורא את הרזולוציה המתאימה. כאמור, זה לא קרה לי עם הכרטיס הקודם. אני שם לב שגם באתרים אחרים, כמו למשל YNET, אני רואה את הת…
-
- 9 תגובות
- 900 צפיות
-
-
לא מזמן קניתי את המסך (U2312) וכבר שמתי לב שיש זמזום מוזר שהמסך משמיע שהבהירות עומדת על פחות מ99. שהבהירות על 99-100 אין שום דבר אבל איך שאני מוריד ל98 מתחיל הזמזום וגובר קצת יותר על בהירות נמוכה יותר(25-50) אבל הרעש תמיד שם. עכשיו השאלה שלי היא, האם להפעיל על זה בכלל אחריות או לא? כי אני זוכר שקראתי משהו דומה בפורום פה אבל משום מה לא הצלחתי למצוא את הנושא.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות...... [תקראו כותרת].. ואני מתלבט מה הכי כדאי לי לקנות אני צופה בסרטים, משחק משחקים כבדים, כותב בוורד וגולש באינטרנט... אני מתלבט בין: מסכי 20\22 אינצ' רחבים: Samsung 226BW 22'' LCD 2ms DVI WideScreen Black LG L226WTQ 22'' LCD 2ms DVI WideScreen ChiMei 221D 22'' LCD 5ms DVI LG L206WTQ 20'' LCD 2ms DVI WideScreen מסכי 19 אינצ' רגילים: LG L1970HR 19'' LCD 2ms DVI LG L1900J 19'' LCD 2ms DVI LG L1960TR 19" LCD 2ms DVI Samsung 931C Viewsonic VP930B Viewsonic VX922 19'' LCD 2ms DVI CHIMEI 946D 19'' LCD 2ms DVI אין לי מושג מה עליי לקנות אני חייב עזרה! אני מעדיף מאוד 22 אינצ' יש לי תקציב עד 2000 שקל בתחום ה19 אינצ' אנשים הציעו לי את V…
-
- 9 תגובות
- 989 צפיות
-
-
הי! אני בתהליכי הרכבת מפרט ואני מעוניין גם במסך חדש. כרגע יש לי samsung 2243bw מדהים ואחלה. אבל לא תומך בFULL HD (עד כמה שידוע לי) והמערכת החדשה תתמוך בתכני HD. לכן, אני מחפש מסך חדש בגודל דומה (22 אינץ או 23), WIDE כמובן, תמיכה מלאה בFULL HD, חיבור DVI וHDMI-רצוי. מעדיף מאוד מאוד מאוד - סמסונג. האם יש מסכי LED (ולא LCD) שהם FULL HD שעונים על הדרישות האלה? תודה רבה! רן.
-
- 9 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, המסך הנוכחי (המעולה, ASUS mw221c) התקלקל לאחר 7 שנים בהן הפגין אמינות מופתית, התצוגה פשוט הפכה למשובשת - כמו כאן: אין אחריות ולא בטוח ששווה לתקנו והגיע הזמן להתקדם. עיקר השימוש שלי הוא: - עבודה עם Cubase - גיימינג - צפייה בסרטים (HD) המפרט שלי: מעבד - I7 2600K (OC@4.0Ghz) לוח אם - Sapphire PureBlack P67 זיכרון - 8GB DDR3 1600Mhz כרטיס מסך - Gigabyte GTX970 4GB G1 Gaming אני קצת חושש מהמעבר ל-27", שלא יפגע בגיימינג - האם אני טועה? בינתיים, ראיתי את המסך - ASUS VG248QE (סביב ה-2000 ש"ח), האם מומלץ? בכ"א, אשמח להמלצה למסך 24/27" איכותי העונה על הדרישות, לא כ"כ בקיא בסוגי הפאנלים אז מה שטוב התקציב, כמו בכותרת הוא בין 2000-2500, אפשרי לחרוג מעט אם נ…
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
חבר ביקש ממני לחפש בשבילו מסך קריסטלי (מסך שהתמונה מבריקה ולא מט) מישהו מכיר? אפשר לקבל כיוון איפה/מה לחפש?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי, יש לי אפשרות לקנות מחבר את הדל 2407 חדש מקופסא ב 2500 שקל. הקטע הוא שהמסך הוא גירסה A01. הבנתי שבעיית ה banding תוקנה רק בגירסה 02. האם המחיר הזול שווה את ההקרבה? מישהו יודע על בעיות נוספות שיש עם הגירסה הזו? ??? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-