מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
היי מחפש מסך שהוא מצויין בצבעים- לגיימינג ועבודה 31.5-32 לא רוצה מסך 34 רחב (כי הגובה שלו נמוך מדי- שווה ערך ל27) רזולוציה של 1440P צריך להיות 144HZ לפחות. למרות שגם לא ממש צריך יותר מזה. צבעים מצוינים תקציב 1500-3000 יש לי את המסך הזה שהוא סך הכל מהיר מאוד, אבל הצבעים בינוניים: https://www.maordeal.co.il/product/lenovo-g32qc-10-curved-gaming-monitor-66a2gacbis/?utm_source=Google&utm_medium=Zap.Group&gad_source=1&gclid=Cj0KCQiA67CrBhC1ARIsACKAa8Ra7CcZasV1pegJ-6i7tFYNF0PySYnuKq2TY1I73lVDeGhpfIzvWd0aAgmzEALw_wcB האם יש מסך בתקציב שיהווה שדרוג משמעותי ממנו? האם יש OLED\QLED בגדלים האלו?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב, יש לי שאלה שאני שואל כבר הרבה זמן, ואף אחד עוד לא פתר אותה! (מקווה שתעזרו). יש כמה משחקים אשר כאשר אני משחק בהם פתאום כתוב על המסך :Power Saving Mode המחשב ממשיך לעבוד, וגם המשחק, אבל לעומת זאת המסך לא. דגם המסך שלי הוא:Flatron L1953TR אני יפרט עוד קצת: אני משחק ופתאום אין אזהרה או משהו המסך נסגר וכתוב לי על המסך: "Power saving mode" גם אם מנסים לסגור ולפתוח זה לא פותר את הבעיה. חשוב לציין שהמחשב נשאר עובד לאחר שמסך נסגר וכך גם המשחק (ניתן לשמוע את המוזיקה של המשחק). פתרונות שבדקתי: *חידוש דרייברים *החלפת כבלים *בדיקה בהגדרות של המסך (משהו כמו Power Saver) *בדיקה בהגדרות של המסך (לא רוצה להשמע כמו מטומטם אבל בכפתורים הצדדים של המסך). *בדיקה בביוס אחד אמר לי לבדוק…
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש מעמד ל-2 מסכים, 27' ו- 24'. צריך שתהיה ארגונומיה מלאה - שליטה בגובה, tilt, swivel, rotation. השולחן שלי די עמוק (כמעט מטר) אז אם זה מתקן תלייה בלי מעמד כנראה שאזדקק לאופציה להבריג את המתקן באמצע השולחן. ראיתי את זה - https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14003 אך לא ברור לי אם יש שליטה בגובה והאם אפשר להבריג אותו לאמצע השולחן? המלצות למוצרים אחרים עד 500 שקל יתקבלו בברכה, עם עדיפות למתקן עם מעמד. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
כותרת,המלצות? תודה לעוזרים
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ראיתי פירסום של קרביץ ב 888 ש"ח ניראה לי אטרקטיבי מישהוא מכיר?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מסך מחשב... בטווח המחירים של שני המסכים שרשמתי בנושא.. אני רוצה לדעת איזה מסך אתם הייתם לוקחים וממליצים עליו ולמה.. והאם יש מסך אחר שאתם הייתם מעדיפים משני המסכים האלה. וגם, יש לי כרטיס מסך 460GTX 768MB, ורציתי לדעת אם אני יוכל להריץ משחקים עם גרפיקה טובה כמו Crysis 2 ו-DiRT 3 וכאלה ולראות טוב עם הכרטיס הזה ועם אחד המסכים האלה ברזולוציה של 1920x1080 .. תוודה
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. אני לא כל כך מתמצא בנושא. האם יש מסך lcd סביר למחשב שיכול לתפקד גם כטלויזיה ? מישהו אמר לי שיש כאלה מסכים בגודל 22 אינץ. האם יש מסך כזה עם כניסות כמו של טלויזיה רגילה s-video , scart ו rgb ?
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מסך בן 3.5 שנים (לא באחריות) דל P2414H - מספיק לי לכל הצרכים בהיבטי איכות / גודל, וכו'. לאחרונה מופיע פס תכלת אנכי בצד שמאל של המסך (מצ"ב תמונה) - ללא ספק מדובר בבעיית מסך כי זה קורה גם בבדיקה עצמית כאשר כל הכבלים מנותקים. 1. מישהו יודע היכן ניתן לתקן מסך דל באזור המרכז? כל המעבדות שראיתי מתעסקות עם מסכי לפטופ ולא עם מוניטור. 2. האם בכלל כדאי לתקן מסך כזה (מבחינת העלות - המסך כבר לא באחריות) או שלא מתעסקים עם זה וקונים חדש? (כ-750 ש"ח להערכתי ל-P2419H). אשמח לשמוע דעה ממי שיש לו ניסיון בנושא. תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. אשמח לשמוע את חוות דעתכם המקצועית בעניין מסכי מחשב. חשוב לי לציין שאיכות מסך די חשובה ואני מקווה תמורה הולמת תמורת הסכום שאני מוכן להשקיע. הסכום שאני מתכוון להשקיע הוא עד 1400 שקלים. משנת 2009 ועד היום, אני משתמש במסך LGw2453 ששירת אותי בנאמנות עד היום. אני מאד מרוצה באופן כללי מהמוצרים של אל ג'י ובעיקר מהמסך שברשותי. אני מחפש מסך בגודל שבין 24-26 אינטש עם פאנל IPS שלמיטב הבנתי עדיין נחשב חזק. אני יודע שאני לא אובייקטיבי היום כי הרבה דברים השתנו מאז 2009 בתחום המסכים, לכן אשמח לשמוע את דעתכם על LG ועל חברות אחרות שמסכי המחשב שלהם שיכולים להוות תמורה טובה יותר ביחד למחיר שאני מוכן להשקיע. אני שומע הרבה מדברים על DELL וSAMSUNG אשמח לשמוע את דעתכם גם על החברות האלה.…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
היי , המסך הגיע עם הגדרות מהמפעל של בהירות וניגודיות 50 . מה הדרך הכי טובה לכייל אותו בשביל גרפיקה למשחקים ? יש לי כרטיס מסך ATI HD4770 ו WINDOWS 7 בנוסף , יש לי בבית חיישן SPYDER 2 PRO עם התוכנה גרסה 1. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מדובר במסך : Samsung T260HD 26''. רציתי לברר בבקשה מספר דברים. הביקורות עליו ב ZAP טובות ושליליות לסירוגין, חלק מרוצים וחלק לא. בעיקר בגלל רמקולים חלשים של המסך, האם הדבר נכון? וחלק מתלוננים על צבעים "קרים" ולא נעימים לעין במסך? ורציתי לדעת המסך הנ"ל, איך הוא מתפקד בתור מסך מחשב וטלוויזיה ביחד? האם אפשר לחבר אותו גם למחשב, גם לממיר HOT וגם לDVD? אגב מזה פאנל TN? ראיתי שחוזרים על זה הרבה בפורום. והאם המסך הזה אי אפשר להטות אותו אחורה ולשחק עם זוית? והאם הוא מתהפך לקרוא טקטסים וכו' איך זה נקרא? אשמח לתשובות לשאלותיי וביקורות על המסך חיוביות ושליליות. תודה רבה ויום נעים.
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
?מה ההבדל בין ?DELL 2407/2007 חוץ מהגודל והרזולוציה[מן הסתם]
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם שווה להשקיע 1200 ש"ח במסך LCD בגודל 19 אינץ' בכלל? אני יודע שזה תקציב של 17 אינץ', אבל מכיוון שכרגע יש לי מסך CRT בגודל כזה - לא בא לי לקנות מסך חדש ולהשאר עם אותו הגודל. מה דעתכם על ה-Nu Tech L922A? האם גודל נקודה 0.294 מ"מ זה משמעותי? ראיתי מסכים 0.20 מ"מ. איך הוא יהיה עם כרטיס מסך 7900GS במשחקים, סרטים וגלישה באינטרנט?
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, אני מחפש המלצה למסך איכותי שיהיה טוב למשחקים וסרטים בHIGH DEFINITION מלא, ושאפשר יהיה לראות בו טוב גם ממרחק של 1-2 מטר בערך... אני כבר יותר מחצי שנה מחכה שהרוויזיה החדשה של ה2408WFP תגיע, ואני לא יכול לחכות יותר... אני יודע שזה הגיע לחנות אחת, אבל 3350 שקל זאת לא אופצייה בשבילי.. רצוי שהמסך יהיה לפחות 24 אינץ', אבל אם אפשר משהו איכותי במחיר טוב- אז אפילו יותר... וחשוב לי שיהיה לו HDMI אני לא ממש מבין במסכים, אז אני לא יודע כל מיני מונחים כמו GLOSS ואיך הם משפיעים על הצפייה... התקציב הוא בסביבות ה2500 שקל אגב, עם אופצייה לשים יותר אם יש משהו ממש טוב במחיר קצת יותר גבוה... תודה מראש! עריכה: אה, ויש העדפה למסכים רחבים, לא מרובעים...
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הגעתי למסקנה שמתאים לי הכי טוב זה 24 אינץ משחק משחקים בקטנה ועיקר השימוש יהיה לגלישה באינטרנט וקידוד סרטים. על סמך המסך אני ירצה אחרי זה להרכיב מפרט בהתאם. חשבתי על האופציה הזאת: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=936345 לבין זה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=927376 לא כל כך הבנתי את ההבדל ביניהם עד 1500 שח אפשר גם הזמנה מאמזון או כל אתר אחר שיכול להוזיל עלות יחסית לארץ.
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=4508 מה אתם אומרים ?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כרגע יש לי FLATRON L1750SQ של LG עם 8 MS ואני לא זוכר ניגודיות ואני מרוצה. אני מתכוון לרכוש חדש כפי שציינתי ואני רואה שהכי פופולרי ב ZAP הוא LG L1970HR האם זה עדיף על מסך 22 אינץ'? ואם לא אז איזה מסך 22 אינץ ממולץ? כאילו אני לא ממש רואה מה ההבדל בין 2 MS ל 8 MS המסך מיועד גם למשחקים אבל בעקר תכנות ואינטרנט. בנוסף. האם יש טעם לעבור למסך רחב אם אני לא צופה הרבה בסרטים?
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב dell אם שני מסכים,כרטיס המסך שלי הוא ATI RADEON HD3650 256MB ,כל כמה שעות הצגים מהבהבים כמה שניות ואז הוא נותן לי message"-display driver stopped responsing". ואז נכבה המחשב. אשמח אם תוכלו לעזור. תודה,תומר.
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
וכמובן שעדיין יהיה איכותי... חשבתי לקנות את ה 226BW אבל החנויות שראיתי שמוכרות את המסך הזה נראות לי מפוקפקות משהו (ובראשון גיבור מחשבים - שקראתי עליהם רק דברים רעים פה בפורום...). למישהו יש הצעות?
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני צריכה מסך שישמש אותי בעיקר לעבודה עם גראפיקה, שיהיה בריא לקרוא ממנו אבל שיהיה גם טוב למשחקים. אני מעדיפה שהוא לא יהיה רחב כי אני רוצה לחבר 2 מסכים במקביל. ואם כבר רחב אז ראיתי שיש מסכים ביחס של 16X10 אז זה עדיף. מסך מרובע - 19 אינטש (או 20.1) מסך רחב 22 אינטש תודה רבה
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היה מעניין אותי גם לראות את ה-N2200P (מסך CRT 22" של LG) אבל זה מן הסתם עוד פחות מעשי בעידן הזה. אשמח לשמוע עוד רעיונות למסכים לעיבוד תמונה בגודל 19 (LCD) או 21~22 (CRT), ובתקציב של עד 2600 ש"ח, וכמובן היכן ניתן לראות אותם. תודה!
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה קניתי מסך רחב LCD, סמסונג T240.. לאחר הפעלה של פוטושופ CS3 אני מקבל הודעת שגיאה שפרופיל המסך פגום ועלי להפעיל את תוכנת הכיול של המסך (הודעת שגיאה מצורפת) לכן התקנתי את MagicTune בתקווה שזו תעזור לי לתקן את הבעיה.. ניסיתי להכנס למסך Color Calibration, אבל לא כל כך הבנתי מה אני אמור לעשות.. בכל מקרה הרצתי את חמשת השלבים קדימה וה Preview היה נראה לי בסדר גמור.. למרות זאת הודעת השגיאה בפוטושופ לא נעלמה.. אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי איך אני אמור לתפעל את MagicTune ואיך אני מעלים את הודעת השגיאה.. תודה רבה! [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום ! בתחילת חודש מרץ אני מתכנן לרכוש מסך חדש. התחלתי לחקור קצת והרבה ממליצים על 120HZ למטרת משחקים (BF3 בעיקר) אז יש לי בעצם כמה שאלות: 1. האם קיים מסך (ששווה את הקנייה) בארץ בסביבות ה1700 שח ? (23-24) 2. האם ה-120HZ באמת עדיף על פאנל ה IPS ? 3. האם כל מסך 3D הוא בעצם 120HZ וההפך? תודה !
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מסך 17' LCD של יונדאי, בן משהו כמו 4-5 שנים, מסך מצוין, לא נשרף בו פיקסל אחד.. נהנתי ממנו ממש. שלשום הכל עבד בסדר וכרגיל.. אני מכבה את המחשב... בא להדליק למחרת ורואה מסך שחור (המסך דלוק אבל שחור). כיביתי את המסך, הדלקתי שוב, ואז למשך חצי שניה אני רואה את הווינדוס וכל מה שצריך לראות והכל נראה טוב, אבל כל זה למשך חצי שניה ושוב הוא חוזר להיות שחור. איתחלתי.. אותו דבר..... ניתקתי את החיבור למחשב (נגיד וזה משהו בכרטיס מסך) ואז נשאר לי המסך רק מחובר לחמשל, ואז עשתי את אותו דבר, כיביתי אותו, הדלקתי, אני רואה לחצי שניה מסך תכלת כזה שרשום שאין חיבור למחשב, ושוב פעם חוזר להיות שחור.. מסקנה--> זה לא קשור למחשב מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה? זה הגיע פשוט משוםמקום, לא קיבלתי שו…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אח שלי רוצה מסך טוב לגימינג של סמסונג עם זמן תגובה של 2 מיליסקנד (אני יודע שאין הבדל בין 5 ל-2 אבל משום מה הוא מתעקש) עם אפשרות לחבר פליסטשן 3 האם המסך נחשב טוב לתקציב? יש מסך עדיף ממנו ב-1000-1200 ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-