עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by oOtalOo,

יש לי מסך FLATRON L1732S שסיפק את הסחורה בזמנו (לא הרגשתי מריחות) והוא בעל זמן תגובה 8ms (לא יודע אם שחור ללבן או אפור לאפור) וקצב הרענון אני לא יודע .. עם מידע זה בידיכם ,נראה לכם שה- U2311H יספק אותי בביצועים עם משחקים? אם נראה לכם שהמסך לא מתאים למשחקים אז יהיה יפה מצדכם להמליץ על מסך שכן מתאים למטרה זו ולא עובר את המחיר של ה- U2311H תודה עריכה: משחקים מהירים ששחקתי בעבר (ולא היו לי בעיות עם המסך הישן) - UT2004 , cs:s (כן כן .. יש לי פה מחשב עם וותק של 7 או 8 שנים)

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. היי, אני אמור לרכוש אחד מהשניים. מה מומלץ? איך יודעים מה מתאים גם וגם? - מה שם החיבור? האם יש דגם שאתם ממליצים עליו? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by strider19,

שלום. אשמח לשמוע את חוות דעתכם המקצועית בעניין מסכי מחשב. חשוב לי לציין שאיכות מסך די חשובה ואני מקווה תמורה הולמת תמורת הסכום שאני מוכן להשקיע. הסכום שאני מתכוון להשקיע הוא עד 1400 שקלים. משנת 2009 ועד היום, אני משתמש במסך LGw2453 ששירת אותי בנאמנות עד היום. אני מאד מרוצה באופן כללי מהמוצרים של אל ג'י ובעיקר מהמסך שברשותי. אני מחפש מסך בגודל שבין 24-26 אינטש עם פאנל IPS שלמיטב הבנתי עדיין נחשב חזק. אני יודע שאני לא אובייקטיבי היום כי הרבה דברים השתנו מאז 2009 בתחום המסכים, לכן אשמח לשמוע את דעתכם על LG ועל חברות אחרות שמסכי המחשב שלהם שיכולים להוות תמורה טובה יותר ביחד למחיר שאני מוכן להשקיע. אני שומע הרבה מדברים על DELL וSAMSUNG אשמח לשמוע את דעתכם גם על החברות האלה.…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  4. Started by furyanaor,

היי, נדמה לי שאני חושק להחליף למסך IPS בגודל 27 על רזולוציית FHD והLG הזה הוא אחד הזולים שנתקלתי בהם כאמור התקציב דיי מוגבל אך ניתן להתגמש 100 לפה 100 לשם אם יש הבדל שמצדיק את ההשקעה.. מה אומרים?? ומה בדיוק ההבדל בין LG 27MP55HQ לדגם MP57HQ שמצדיק 50 100 שקל הפרש ???

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. אני מרכיב מערכת ששימושה העיקרי gaming ו-HTPC, הרעיון הוא לחבר את המחשב גם לטלוויזיה שלי - פיליפס 8605 40 אינצ' FullHD - בשביל משחקים וסרטים, וגם למסך מחשב LCD פשוט (אותו עדיין לא קניתי ולא אכפת לי בכלל מאיכותו, אפילו נראה לי שאקנה משומש) - בשביל קצת עבודה משרדית / תכנות. חלק מהרכיבים במערכת המדוברת: מעבד: Intel Core i5-2500K לוח-אם: Gigabyte GA-Z68X-UD3H-B3 כרטיס מסך: Gigabyte GTX570 1280MB GDDR5 Retail מארז: Lancool Midi Tower PC-K63B Black ואלו השאלות שלי: 1. הטלוויזיה הזו היא כאמור FullHD, כלומר 1080 שורות. במשחקי מחשב אפשר להגדיר רזולוציות שהן בעלות יותר מ-1080 שורות, האם במקרה שלי אין שום טעם או יכולת לשחק ברזולוציות אלו, מפני שהטלוויזיה לא מסוגלת להציג אותן? (ולכן ל…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by a55af,

המסך בדרך כלל מחובר עם חיבור dvi-dvi בין ה-PC למסך. שניסיתי לחבר אותו עם חיבור hdmi-dvi למחשב נייד, הנייד מזהה את המסך ואת הרזולוציה, אבל אין שום תמונה על המסך. זה למעשה כבל hdmi-hdmi עם מתאם לdvi. המחשב נייד עובד מצויין שהוא מחובר לטלויזיה בסלון עם אותו כבל hdmi-hdmi. חיברתי את הנייד למסך אחר עם המתאם hdmi-dvi וזה עובד מצויין. חיברתי גם ממיר DVB-T ל-2412 עם הכבל וגם אז לא הצלחתי לגרום לו לעבוד. למישהו יש מושג מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by rroonnii,

הי. לא ניתן יותר להגדיר בהירות וכדו'.. כל לחיצה בכפתורי הצד של המסך-מופיע על שולחן עבודה 'מנעול' . איך מסדרים את זה?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by Hierophant,

אני קונה מסך בקרוב ויש לי התלבטות בין שלושת המסכים הנ"ל. השאלה היא איזה מביניהם הכי טוב והאם ההשקעה של כ 500 ש"ח יותר ביקר מביניהם (VX922) משתלמת? נ.ב. שמתי לב שהקונטרסט ב LG טוב בהרבה משל שני המסכים האחרים (1:1600 לעומת 1:650 ו 1:700), עד כמה הנתון הזה משנה?

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. http://ufu.co.il/files/lri8p3frrqd12x9rvd6t.png 2 השואוות שמצאתי.זה אומר שה- 2209wa יותר טוב?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%9b%d7%99%d7%a8%d7%95-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%9e%d7%a1%d7%9a-%d7%94%d7%9b%d7%a4%d7%95%d7%9c-%d7%94%d7%9e%d7%95%d7%96%d7%a8-%d7%95%d7%94%d7%9e%d7%99%d7%95%d7%97%d7%93-%d7%9e%d7%91%d7%99%d7%aa/

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. שלום, רציתי לבקש את העזרה שלכם בחיפוש מסך מחשב, כרגע אני עם NEC MultiSync 90GX2 ישן וטוב משהו כמו 4 שנים איתו, ללא תקלה אחת, בלי שום פיקסל שרוף ומאוד מרוצה מהאיכות שלו, עממה, כבר מתחיל להיות קטן עליי מסך 19" ו-4:3 אני מחפש משהו בין 22 ל-24 אינץ', רזולוצית FHD ומעלה, והכי הכי חשוב - שיהיה פאנל IPS (הכל חוץ מ-TN) ושיהיה גלוסי! זה פשוט בלתי אפשרי למצוא מסך גלוסי בארץ! והנק שנמכרים היום יחסית יקרים ונדירים... אודה לכם אם תמצאו לי איזה DELL או ASUS נחמד... אני ממש חייב מסך גלוסי חדש

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by roi007,

אני מחפש מסך 23 פחות או יותר עדיף עם רמקולים מובנים וחשוב שתהיה כניסת HDMI, המסך ישמש לצפייה ממושכת בשיעורים דרך האינטרנט ועבודות מול אופיס ותוכנות דומות, הישיבה תהיה די קרובה, דרושה גם אופצייה לתלייה על הקיר. המסך יחובר למחשב נייד. רזולוצייה FHD היא רזולוציה מינימלית. חשבתי על תקציב של 600 ש"ח אם ההבדלים מהותיים אני מוכן להוסיף מעט.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by chap123,

חשבתי לקנות את המסך של דל ... הלכתי ל IQPC והם אמרו שהוא מצויין... בהתחלה לפני שבכלל חשבתי לקנות אותו הפריע לי זמן התגובה האיטי שלו (16ms!!!) אבל אנשים פה בפורום המליצו עליו אז חשבתי למה לא... יומיים אחרי זה הלכתי לחנות שחבר שלי קנה ממנה את המחשב והמליץ עליה כדי לשמוע על מפרט והמוכר טען שדל בכלל לא ייצרו את המסך הזה וזו איזושהי חברה לא מוכרת ייצרה בשבילם והם רק שמו את שם המותג... עכשיו הוא אמר שזמן התגובה הוא קריטי והשאלה היא האם באמת שווה להשקיע בו 2160 שקלים (לסרטים ולמשחקים) או שיש תחלופות יותר טובות מהמסך הזה... יצאתי פשוט ממש מבולבל אחרי השיחה בחנות השנייה

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by gal505,

אתם יכולים להיות על 1280x960 ב- 75HZ על כבל DVI ? תודה!

15. כותרת,המלצות? תודה לעוזרים

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. הגעתי למסקנה שמתאים לי הכי טוב זה 24 אינץ משחק משחקים בקטנה ועיקר השימוש יהיה לגלישה באינטרנט וקידוד סרטים. על סמך המסך אני ירצה אחרי זה להרכיב מפרט בהתאם. חשבתי על האופציה הזאת: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=936345 לבין זה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=927376 לא כל כך הבנתי את ההבדל ביניהם עד 1500 שח אפשר גם הזמנה מאמזון או כל אתר אחר שיכול להוזיל עלות יחסית לארץ.

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by I7210I,

שלום רב, אשמח להמלצה על מסך קעור ורחב (ultrawide) המדמה שני מסכים בשביל עבודה משרדית, תכנות וגיימינג קל. אני מבין שעדיין כדאי עם פאנל IPS היום ולכן אשמח לכזה תקציב: לא מוגבל כרגע אני עם מסך Dell u2311H מפעם החיבורים הזמינים : HDMI, Display Port, DVI (מה שבכרטיס מסך) חשוב לי במסך חיבורי USB ואילו type C יכול להיות נחמד אך לא חובה יחובר למחשב נייח GTX 970 (ישודרג בהמשך אני מניח) I7 דור 12 יכול להיות שאולי לא כדאי קעור, אבל עדיין אשמח למשהו גדול. תודה רבה

18. שלום, אני צריך המלצה למסך 19", המסך לא ישמש למשחקים, אבל חשוב שיראו בו טוב וחד. נערך: אם התקציב נמוך מדיי, אפשר לעלות עד ל 2000

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by urich,

בין סמסונג 730bf ויוסוניק vx724 LG L1732tq כולם בסביבות אותו המחיר. ועוד שאלה האם שווה להשקיע עוד 200 ש''ח ולקנות את ה760bf

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. אלו הם שני המסכים שהחלטתי עליהם מחר אני נוסע ל-KSP על מנת לראות את הצ'ימאי את הסמסונג כבר ראיתי מחר אני אראה 19 רחב ליד 22 רחב ואראה עד כמה ההבדל משנה בגודל אבל מבחינתכם, על מה כדאי לי ללכת? על מה אתם הייתם הולכים? על 22" של חברה לא ממש מוכרת ב-2350 ש"ח או על 19" של חברה מוכרת ב-1600 ש"ח ???

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. חברה כל המדריכים שיש באתר +ההתכתבויות בפורום הכניסו אותי לבלבלות המחשב שאני אקנה ישמש בעיקר למשחקים וסרטים איזה סוג פאנל מומלץ + יהי נחמד עם תוסיפו לינק לנתונים שלו תודה

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by orleans,

נראה מבדח אבל זה יכול לקרות לכל אחד...

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by yippe,

כפי שאתם יכולים לראות, פשוט הדבקתי מהאתר זאפ. מבחינת specs שנוב כמוני מסוגל להבין, הכי כדאי את ה LG. הבעיה היא שקראתי בCNET שהצבעים שלו 'מתים'. אם איני טועה ביקורות אתרי חו"ל, או שאינם מעודכנים לימים אלה לגבי המסכים האלה, או שביקרו בצורה רעה את המסכים. התקציב שלי הוא איזור ה1100 אבל בהחלט אהיה גמיש אם באמת שווה את זה. אני קונה את זה יחד עם מחשב לגיימרים. האם תוכלו להמליץ ולהסביר למה?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. היי אני רוצה לקנות מסך כמו שמפורט בכותרת, כאשר השימוש המרכזי שלו יהיה להתחבר בHDMI ללפטופ כשאני נמצא בבית דברים חשובים: 1. אני קונה אותו מפנמה אז המחיר אמור להיות יותר זול מבארץ, האם כשאני מגיע אני משלם מכס או מעמ או שמותר לי לייבא מסך אחד מחול? 2. חשוב שתהיה למסך אחריות בינלאומית לשימוש בישראל 3. FULL HD 1920 4. בגלל שהמסך נקנה בחול כנראה שיהיו שם דברים שעוד לא הגיעו לארץ, אז אם אתם יודעים על משהו טוב כזה תמליצו תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by Aviad56,

היי, אני משחק דיי הרבה גיימינג וגם בלילה אני הרבה במחשב, ושמעתי שLED שמאחורי המסך בריא לעיניים, וזה גם נוח יותר בשביל לראות את המקלדת וגם יפה, בקיצר... מה הכי מומלץ מבחינת מחיר ואיכות? חשוב שיהיה יפה ואני צריך את זה לעמדת מחשב... תודה

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.