עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. אני צריכה מסך שישמש אותי בעיקר לעבודה עם גראפיקה, שיהיה בריא לקרוא ממנו אבל שיהיה גם טוב למשחקים. אני מעדיפה שהוא לא יהיה רחב כי אני רוצה לחבר 2 מסכים במקביל. ואם כבר רחב אז ראיתי שיש מסכים ביחס של 16X10 אז זה עדיף. מסך מרובע - 19 אינטש (או 20.1) מסך רחב 22 אינטש תודה רבה

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by merstik,

אני מחפש מסך מחשב לגיימינג וסדרות בגודל של 24" בתקציב של סביבות ה-1300ש"ח. המלצות?

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by habarbash,

היי הייתי מעונין להבין מה זה ה"רוחב פס וידיאו " ו "תדר אופקי" ומה ההבדלים בינהם לבין תדר רענון . ועד כמה הם משמעותים . תודה רבה .

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by Bakke,

הצגתי בקשה למפרט במדור מפרטים. מפרט גיימינג http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=441624.0 בצורה די גורפת מסכימים שם שה 24 של - DELL U2410 - הוא הטוב ביותר. אבל עכשיו הדילמה. הוא עולה 3K ככל הנראה בגלל הפאנל IPS. ומה שהבנתי זה שלמשחקים (אני קונה מערכת גיימינג) דוקא ה TN הוא יותר טוב.. לפי מה שנאמר ה TN יספק חווית משחק יותר טובה. ו IPS יספק גם חווית משחק טובה אבל הדגש גם על סרטים ומסמכים. אז השאלה הנשאלת היא האם מה ההדל בין TN ל IPS ואיזה צג יתן לי איכות תמונה צבע חיי ורזולוציה יותר טובה במשחקים. אחרי הכל SAMSUNG 24 שגם הומלץ בפניי עולה 1400+-. זה הבדל מטורף של המחיר. איפה ההצדקה בהבדל הזה? חשוב לציין גם שאני לא מחליף מסך ב 5-6 שנים הקרובות

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by iveco,

יש לי מסך LCD NU 19 דגם : L921G משהו במסך מאוד מוזר אני יודע שמסכים יקרים עובדים על 100HZ ויותר והמסך שלי היה על 60HZ וראיתי שרשום בווינדוס שאפשר לעלות אותו עד 120HZ שהעלתי אותו ל 120 הייתי בטוח שהמסך יתכבה אבל לא המסך נמצא כרגע על 120HZ איך זה יכול להיות ? אולי זה באג במערכת ההפעלה ? הכרטיס מסך מובנה ATI X1150

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by morx,

שלום D: יש לי חבר שקנה סמסונג T220 ולפני זה היה לו CRT, הרזולוציה תקועה על 1024x768 ולא משתנה שהוא משנה דרך ההגדרות או דרך הדרייבר של הכרטיס מסך, לפני שהיה לו את המסך הזה הוא שיחק בהגדרות של התוכנה REFORCE. נגיד שהוא נכנס למשחקים ומשנה רזולוציה אז זה משתנה, רק במערכת הפעלה זה לא משתנה. מה לעשות ? תודה מראש. אם זה לא פורום מתאים תעבירו בבקשה

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by maazg,

שלום גיששתי באינטרנט לגבי שני המסכים האלה ורואים שרוב הגיימרים הלכו בכיוון LG מה אתם אומרים על זה? כמה זה נכון? אגב אני כמעט בטוח שתגידו לך על הדל אז אם כך מה יותר כדאי למשחקים בין שני 2312 ו- 2412 (האם זה אותה תמונה רק שהראשון זה יחס 16:9 והשני 16:10) תדודה

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  8. ביום רביעי אני מזמין את המסך ויש לי כמה שאלות לפני.. אני רוצה לחבר אותו לממיר של יס זה אפשרי ? ( ללא כרטיס טלוויזיה ) ואני רוצה שיהיה פאנל s-ips ואני קונה את זה ב- iqpc אז נגיד אני ישאל אותם אם זה s-sips והם יגידו לי כן אז יש מצב שהם משקרים ? יש איזה דרך לבדוק את זה במקום ? תודה ומיצטער על החפירה חחח...

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by ArchDevil,

טוב אחרי שקניתי תמסך DELL 2209WA מאייבורי והיה לי פיקסל מת 1 אחרי יומיים החזרתי להם אותו והם החזירו לי תכסף. עכשיו ראיתי בזאפ תחנות NotebookClub ברצוני לדעת האם החנות אמינה? עושה בעיות? שווה לקנות משם? תודה לעוזרים. אהה ואם כתבתי במקום לא נכון אז בבקשה תעבירו את זה למקום הנכון תודה.

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by gotex,

מישהו יכול להסביר לי מה זה ניגודיות מסך

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. האם ה Samsung T240 הוא המסך הטוב ביותר בתקציב של עד 2000 ש"ח? התקציב שלי הוא 2000 ש"ח על מנת לקנות מסך 24 בעל יחס עלות מול תועלת הטוב ביותר. תודה על התגובות...

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by itai_1813,

היי חברה. אז ככה, יש לי מסך 22" של HP והייתי רוצה להשתמש בו גם כמסך טלוויזיה. אני לא מבין בדיוק איך זה עובד אז יש לי כמה שאלות ובקשות ממכם: 1. איזה דגם אתם ממליצים לי לקנות, בהתחשב באיכות (תמיכה ב-HD) ובאופציות (אני מעוניין לחבר ממיר)? שמעתי על מוצר בשם COMPRO V300 , מה אתם אומרים עליו? 2. באיזה חיבור מחברים את זה? למסך שלי יש חיבורי VGA, HDMI ושני חיבורי USB? 3. האם זה מומלץ? (נא לענות מנסיון). תודה מאש!

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by mzlbat,

היי אני חושב לקנות את המסך הזה ‏W2353V 23'' (23 אינץ ) ורציתי לדעת מה היא הרזלוציה המינמלית שאני יכול לעבוד עליה ? וגם מה היאשל ה 22 אינץ' ? ( אני עובד עכשיו על CRT על רזלוציה קטנה ורציתי לדעת איזה רזלוציה שמים ב LCD כדי לשנות אצלי ולבדוק איך הבצועים או עד כמה הפריימים ירדו במשחקים )

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by Silol,

שלום, ברשותי מסך 24" אינץ' שהרזולוציה הטבעית שלו היא 1920X1200, ובהגדרות של הכרטיס מסך יש לי רק עד 1920X1080, ניסיתי את האפשרות להוריד את ה-V מה" הסתר רזולויוציות שהמסך לא תומך" ועדיין אני עם הבעיה.. למישהו יש פיתרון ??? **אם זה חשוב אז הכרטיס מסך שלי הוא 9600pro תודה מראש.

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. כמו שרשום בכותרת חיברתי עוד מסך רק לכרטיס מסך אחר הכרטיס המובנה כמובן שהשני מקצועי ורציתי לדעת אם אפשר לעבוד אם שתיהם תודה לעוזרים

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. אני מחפש מסך רחב בגודל של כ-"22 לעבודה משרדית כבדה. רצוי מתכוונן: pivot, למעלה-למטה, וכו'. עדיפות אחרונה למשחקים וסרטים. אך פאנל מתקדם חובה! עקב בעייה בעיניים כרגע, רזולוציה גבוהה לא טובה לי: רואה כרגע ב 1024*768 ומעוניין לצפות ברזולוציה באותו סדר גודל. אולי אבחר ב- DELL, אבל הנייטיב שלהם הוא כנראה 1050*1668, וזה יותר מכפול!! ממה שאני רואה עכשיו. בכל מקרה, אראה ברזולוציה שהיא הרבה פחות מהנייטיב, אבל צריך לראות ברור. הבנתי שהטקסטים ב-"24 לא תמיד ברורים. תקציב 1300-3000 - מה לא: לא מבריק, לא רחב מאד, לא LG, לא LED, לא TN. תודה מראש לידענים ולעונים כאן!

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by Iv0ry,

אח שלי רוצה מסך טוב לגימינג של סמסונג עם זמן תגובה של 2 מיליסקנד (אני יודע שאין הבדל בין 5 ל-2 אבל משום מה הוא מתעקש) עם אפשרות לחבר פליסטשן 3 האם המסך נחשב טוב לתקציב? יש מסך עדיף ממנו ב-1000-1200 ? תודה

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  18. Started by ex_,

תודה

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by vincecarter,

מה אתם חושבים? שווה ת'כסף? אני מתכוון מסך טוב או שבכסף הזה אפשר למצוא משהו טוב יותר חשוב לציין שאני מחפש משחק 19 אינץ' ורחב כלומר רזולוצייה מקס' : 1440*900 וזמן תגובה לא מעל 5 מילי נשיה ונגידיות 1:2000 תודה רבה מראש על התגובות

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by Born2Kill,

שלום, התקציב הוא עד 2500 ש"ח, המסך במיוחד מיועד למשחקים וסרטים.

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. קראתי הרבה בפורום והמסך הזה מאוד מומלץ ע"פ הבנתי בגלל שיש לו שפופרת טובה יותר מTN ויחסית המחיר שלו זול. מה שאני לא מבין זה שהוא הרי מסך 8MS GTG וממה שאני מבין GTG זה לא זמן תגובה אמיתי אלא סטנדרט פירסומי למסכים בעלי זמן תגובה נחות. כמו כן אני רואה שהחברות המציאו סטנדרטים פירסומיים שלא באמת קיימים בשטח כגון זמן תגובה GTG וכו' רק כדי להראות שמסכים נחותים בעלי שפופרות TN הם מסכים טובים. המסך הנ"ל ממש מהולל בקרב חברי הפורום ורק על סמך זה אני חושב לקנות אותו , אך לא מצאתי לכך הצדקות נוספות באינטרנט. אם תוכלו להסביר את העניין הרב של המסך הזה אני ממש אשמח כי אני כבר אבוד בכל החיפוש הזה אחר מסך. בעיקרון אני צריך מסך שיהיה טוב לכל שימוש - משחקים , אינטרנט , מסמכים וכו' כי אין לי…

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. הרי מדובר במסך פופלארי ומבוקש,למה שהם יפסיקו לייצר אותו? הנה ההסבר שלי לעניין,לא יודע אם זה נכון או לא נכון,אבל לא מצאתי משהו הגיוני יותר: לדל יש כמות מוגבלת של משאבי יצור (מפעלים עובדים וכו' וכו') , הם מעדיפים להוריד אותו מפס היצור וליצר במקומו סדרה חדשה (מבוססת TN) שתהיה זולה יותר ותמכור יותר "חתיכות" ובכך להגדיל את הרווח שלהם. למרות האהדה בפורום ובביקורות,מדובר במסך שעולה 40%~ יותר ממסך "22 מבוסס TN וכנראה שהם לא מצליחים למכור מספיק יחידות ממנו,לפחות ביחס למה שהם חושבים שהם ימכרו בסדרה החדשה (שתהיה מבוססת TN וזולה יותר).המפסידים העקריים מכל העניין הם אותם אנשים שלא אכפת להם להשקיע עוד 500-600 שקל ולקבל איכות תמונה טובה יותר. אפשר להגביל את המצב הזה למצב הבא :פג'ו מחליט…

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. אני לא הכי מבין במסכים אבל ראיתי כמה דגמים בזאפ AOC E2343F בבאג אמרו לי שזה מסך לד בזאפ לא רשום AOC E2350SDA Philips 232EL2SB LG W2346T LG E2341T בעיקרון העתקתי מכאן http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-monitor&db55019=2957751&db4147=4152&orderby=price&db187910=187951&db187910=187935&db187910=187947&db187910=187949 איזה מהם הכי טוב מה אני צריך לחפש כי לכולם כמעט אותו מפרט בעיקר לגלישה וסרטים לא יותר מזה

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by SeaMonster,

עם איזה חומר מותר לנקות מסך LCD? ראיתי ב Office Depot בקבוקון כזה עם מטלית מייקרופייבר ומיברשת וכתוב על זה שזה מתאים לניקוי מסכים עם ציפוי כרום , האם החומר הזה יתאים? אולי יש משהו טוב יותר? ועוד שאלה קצת מפגרת... , אח שלי ישב היום מול המחשב והיתעתש וטיפה קטנה של רוק פגעה במסך ונעלמה תוך שניות, איך זה? תודה

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. היי. יש לי מסך LCD בגודל 19" (לא רחב) של LG, שנקנה לפני פחות או יותר 5 שנים. אני מעוניין לדעת מהו סוג הפאנל של המסך. הדגם הספציפי (זה מה שכתוב על המסך, אני משער שזהו הדגם) הוא FLATRON L1910S. תודה רבה לעוזרים

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים