עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by barak353,

אני צריך מסך מחשב עד 27 אינץ' לתכנות, כלומר חשוב לי החדות והניגודיות שהכתב יראה טוב וברור. בנוסף חשוב לי צבעים טובים וקצב רענון טוב כי המסך מיודע בין השאר לצפייה ביוטיוב וסרטים. אשמח לקבל הצעות בתקציב עד 1,400. בנוסף חשוב שהמסך לא יתפוס הרבה מקום בשולחן למרות שהוא גדול כי יש לי שולחן קטן שיש עליו גם לפטופ. זה דגם שעניין אותי מאוד: http://ksp.co.il/?uin=38912 אשמח לקבל חוות דעת עליו, למה זה לנובו ואני לא יודע כמה הם טובים במסכי מחשב. וגם האם הדגם הזה: http://ksp.co.il/?uin=34138&select=.132..199. יותר טוב מהלנובו?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. טוב, תיכננתי לקנות את המסך DELL 2209WA שהוא מעולה, ואני יודע שלרמה שלו הוא זול מאוד (בסביבות ה1800) אבל זה עדיין קצת יקר לי, בעיקרון אני יכול לחסוך עוד קצת או לבקש מההורים קצת ולקנות אותו וזה מה שתכננתי לעשות, אבל עכשיו יש לי אפשרות לקנות את המסך T220 (שאני יודע שהוא הרבה פחות טוב) בערך ב560 שקל.. שזה כלום.... ואני לא יודע מה להחליט.. זה זה ממש משתלם לקנות את הT220... זה 560 שקל מול 1800 שקל.. זה יותר מפי 3... או בכלל יש לי אפשרות גם למסך T260HD ב950 שקל בערך... יווווו איזה עצבים אני לא יודע מה לקחת =\ תעזרו לי להחליטטטטטטטט... תודה =]

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. אני חושב כבר מעל שבוע על קניית מסך חדש (ראו פוסט קודם) לאחר הרבה מחשבות הפנמתי שעל איכות משלמים ואני חושב על לקנות את ה U2410 (לא רוצה להשקיע 4K ב2711 שנראה אפילו יותר טוב). אני קורא הרבה פעמים שצריך להקפיד לקנות RevA03 או RevA04 , איפה אני יכול לראות רשימת שינויים בכל revision? שמעתי את הטענה שאין שום הבדל וזה הכל שטויות, האומנם? בשום מקום בארץ אין מעל RevA01 במלאי, האם כדאי לקנות RevA01 או לחכות עוד? (אמור להגיע משלוח לארץ בשבועות הקרובים אבל גם הוא RevA01) מישהו בטח כבר קנה אותו, איפה , איזו גירסה , והאם כדאי? ושאלה כללית יותר האם יש בטווח מחירים שלו (אלפיים וקצת) מסך שמהווה לו תחרות? מחכה לתשובות.

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by MaC_MaN,

כך קניתי מסך LCD חדש LG1750T עכשיו פתחתי חיברתי העיה היחידה היא שאני לא מוצא את הכבל ליציאה של הDVI? אני אמור לרכוש אותו בנפרד? או מה?

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by proolam123,

שלום לכולם, אני כבר כמה שנים עם אותו מסך של סמסונג 20.5 אינץ', הגיע הזמן להשתדרג בעיקר בגלל שחסר לי פה כניסת HDMI אבל אמרתי אם אני כבר משתדרג אז אני אקנה משהו כבר יותר גדול אז אני מעוניין להמלצה למסך מחשב שיהיה LED שיהיה כמה שיותר דק , שתהיה לו כניסת HDMI, ושתהיה לו איכות צפייה גבוהה שיהיה איכותי חד ומדוייק ולא מרוח התקציב הוא בין 800 ל950 עדיפות לכמה שיותר נמוך אפילו שזה קשה בגדלים האלה אני יודע, וכמובן העדפה ל24 אינץ' אם יש משהו טוב תודה רבה רבה לעוזרים !

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  6. Started by RedSpeedy,

אהלן לכולם אז ככה אני עומד לקנות מסך "19 ואני לא יודע אם כדאי לי לקנות מסך רחב או רגיל אממ אני רואה הרבה סרטי וחשבתי שבמסך רחב אני ירוויח שיהיה שוליים יותר צרות בצפייה של סרטים (הגיוני לא?) וזהו שהופתעתי לראות באיזה תצוגה את אותו סרט במסך רגיל ורחב ובשניהם הרוחב של השוליים השחורים היה זהה : אז אני פשוט לא מבין מה היתרון במסך רחב? תודה...

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. היי חברים יקרים. לאחרונה רכשתי את המפרט הבא ללא מסך: Intel Core i9 13900K / 1700 Box NZXT Kraken Elite 360 RGB Black Water Cooler Corsair DDR 5 64G (32x2) 6000 Dominator Platinum RGB Samsung SSD 1TB 990 PRO NVMe M.2 Gigabyte GeForce RTX 4090 (DLSS 3) GV-N4090AORUSX W-24GD Gigabyte Z790 AORUS XTREME ועכשיו בחיפושים אחר השלמת הסטאפ עם מסך איכותי לחוויית גיימינג מקסימלית מתלבט בגדלים וגם אם כדאי ללכת על אולד (סכנת צריבות) אודה לעזרתכם בהכוונה כאמור תקציב עד 10K תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by Shoshan,

http://www.officedepot.co.il/(ue1mih55f1gwrs35vpgbvs55)/catalogFamily.aspx?ID=593606&CID=100 הוא נראה אחד המסכים!

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. יש לי כרטיס מסך PALIT NVIDIA 5200 DVI עם מסך 20 אינץ רחב, מחובר ב-DVI. דרייברים אחרונים מהאתר של NVIDIA. רוצה לשים רזולוציה 1280 על 768 והרזולציה הזאת פשוט לא מופיעה לי. יש אפשרות רק ל- 1280 על 720 ובגלל זה הכל טיפה מרוח אנכית. מה צריך לעשות כדי שאני אראה את כל הרוזולציות האפשריות ? בתודה מראש...

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by HaEsrimVeArba,

כרגע יש לי FLATRON L1750SQ של LG עם 8 MS ואני לא זוכר ניגודיות ואני מרוצה. אני מתכוון לרכוש חדש כפי שציינתי ואני רואה שהכי פופולרי ב ZAP הוא LG L1970HR האם זה עדיף על מסך 22 אינץ'? ואם לא אז איזה מסך 22 אינץ ממולץ? כאילו אני לא ממש רואה מה ההבדל בין 2 MS ל 8 MS המסך מיועד גם למשחקים אבל בעקר תכנות ואינטרנט. בנוסף. האם יש טעם לעבור למסך רחב אם אני לא צופה הרבה בסרטים?

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by KingYes,

שלום לכם. יש לי T2333 של סמסונג. עכשיו קיבלתי איתו כבל רק של VGA. האם כדי לי לקנות כבל של DVI בשביל שיפור ביצועים או שזה ממש מיותר?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by אריק פרלס,

היי, אני לא ממש מבין בכל הקטע של מסכים.. ואני מעוניין לקנות חדש.. אני צריך אותו בעיקר למשחקים וגם קצת לגרפיקה. אני לא כ''כ סגור לגבי הפאנלים של VA או TN וכל אלה יש איזה מדריך שטען שכדי VA כי הוא סוג של מערבב בין העולמות. חשוב לי איכות צבעים טובה וקצת רענון טוב חשבתי אולי על : Viewsonic VX2458-C-MHD https://www.printerdeal.co.il/items/2670761 או Dell S2419HGF https://ksp.co.il/?uin=55282&enter_zap=1&store=shipment&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap כרטיס המסך שלי כרגע הוא 1060 6GB מתכוון להחליף בקרוב ... מה אתם אומרים?

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. אני מחפש מסך טוב למחשב חדש אותו אני רוצה לקנות השבוע. אני מעוניין שהמסך יהיה בגודל 19 כדי שאוכל להשתמש בו גם כטלוויזיה. אני מתלבט בין המסכים הבאים: Samsung 931BF Samsung 930BF LG L1970HR Samsung 960BF האם מכיוון שאני מתכוון להשתמש בו לצפיה ב-TV חשוב להקפיד עד זמן תגובה מסויים? בתודה מראש!

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. שלום, אני מעוניין בשני מסכים עבור פיתוח נקודות חשובות: 1. המסכים צריכים להיות 16:9 2. צריך שתהיה אפשרות לשנות את הגובה שלהם 3. 16.7 מליון צבעים לגבי גודל מסך, אני לא בטוח איזה גודל כדאי לי. אם מישהו מתכנת ועובד עם שני מסכים או לחילופין יש לו רעיון אחר אני אשמח לשמוע. תודה!

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by redersh,

אהלן עכשיו בדיוק התחדשתי לי עם ה VP930 של ויוסונק-אחלה מסך (בזכותכם) אני מחפש מסך נוסף לחברה שלי הדרישות הן לא מאוד גבוהות אך סרט פה ושם יש מצב שהיא תראה ההמלצה בטווח המחירים של עד 2000 שח גג (19") היא או 930B או 1950B כיוון שהיא נדלקה על הPIVOT של המסך שלי אז השאלה היא אם יש מסך בטווח האיכות הזו והמחירים(+-) כולל PIVOT? ואם הפונקציה מצריכה ירידה באיכות הפאנל או בקניית פאנל ישן(ללא DVI) אז תגידו אתם אם זה שווה... ואם בכלל שווה לוותר על הפונקציה תודה לכם עומר

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by kisin,

בשעה טובה החלטתי לקנות את המסך 2007WFP, ועכשיו ראיתי שיש את המסך 2007FP. מה בדיוק ההבדל בין המסכים הללו? האם ההבדל היחיד הוא בין מסך רחב למסך לא רחב? כי ההבדל במחיר הוא 600 שקל לטובת הלא רחב. ושאלה נוספת, המסך מיועד בעיקר לעבודה מרובה וקצת סרטים (פריזון ברייק ולוסט בעיקר), האם כדאי לי ללכת על הרחב או על הלא רחב?

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by clubnet1,

היי חברים עד היום היה לי את המסך : סמסונג 22 אינץ , דגם : 2253BW הוא פשוט הפסיק לעבוד.. תאמת שירת אותי נאמנה.. בכל אופן רציתי מסך גם כן של "סמסונג" אפשר LED או LCD אם יש דגם דומה לשלי יהיה סבבה..ואם אין אז משהו דומה! זהו אשמח מאוד להמלצות מה לרכוש.. תודה לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by nextop,

שלום לכם מכיוון שאין יותר להשיג את ה דל 2007WFP נאמר לי פה בפורום ש מסך HP LP2065 20-inch מחילף אותו מי יודע? מי שמע? מי חושב שזה נכון ?ומי חושב שזה לא נכון?

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by Bakke,

הצגתי בקשה למפרט במדור מפרטים. מפרט גיימינג http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=441624.0 בצורה די גורפת מסכימים שם שה 24 של - DELL U2410 - הוא הטוב ביותר. אבל עכשיו הדילמה. הוא עולה 3K ככל הנראה בגלל הפאנל IPS. ומה שהבנתי זה שלמשחקים (אני קונה מערכת גיימינג) דוקא ה TN הוא יותר טוב.. לפי מה שנאמר ה TN יספק חווית משחק יותר טובה. ו IPS יספק גם חווית משחק טובה אבל הדגש גם על סרטים ומסמכים. אז השאלה הנשאלת היא האם מה ההדל בין TN ל IPS ואיזה צג יתן לי איכות תמונה צבע חיי ורזולוציה יותר טובה במשחקים. אחרי הכל SAMSUNG 24 שגם הומלץ בפניי עולה 1400+-. זה הבדל מטורף של המחיר. איפה ההצדקה בהבדל הזה? חשוב לציין גם שאני לא מחליף מסך ב 5-6 שנים הקרובות

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. חיברתי את המסך לממיר היס באמצעות חיבור הקומפוזיט והתמונה איך לומר, די ירודה (בטלויזיה הישנה כבר ראיתי טוב יותר) הבנתי שזה בגלל הרזולוציה הגבוהה של המסך והאיכות הנמוכה שבקומפוזיט יש דרך אחרת לצפות בשידורים באיכות גבוהה יותר, חוץ מלהזמין ממיר HD?

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. היי, יש לי היום SAMSUNG 2253BW בגודל 22" שהוא סביר כל עוד אני יושב בדיוק מולו (בעיקר בגובה) - ואז הצבעים ממש משתנים כל סנטימטר שאני מזיז את הראש... אני מחפש מסך שיתן לי צבעים אחידים בזווית ראיה שהיא לא רק 90 בדיוק (גם אופקי וגם אנכי). שימוש המסך הוא כללי וגם פוטושופ (הרבה שעות ביום מול המסך) רצוי גם מצב PIVOT לקרוא עמודי A4 על המסך. אני כנראה אחבר את שני המסכים במקביל, האם זה אומר שכדאי לי לקנות מסך 22" 1650X1050 (כמו הנוכחי)? תקציב 1500 - גמיש. תודה

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. http://www.ynet-shops.co.il/shop/Template/groupsalesproduct.aspx?came=519&AuctionId=7706789 אפשר לחבר למסך הזה PlayStation 2? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by iveco,

יש לי מסך LCD NU 19 דגם : L921G משהו במסך מאוד מוזר אני יודע שמסכים יקרים עובדים על 100HZ ויותר והמסך שלי היה על 60HZ וראיתי שרשום בווינדוס שאפשר לעלות אותו עד 120HZ שהעלתי אותו ל 120 הייתי בטוח שהמסך יתכבה אבל לא המסך נמצא כרגע על 120HZ איך זה יכול להיות ? אולי זה באג במערכת ההפעלה ? הכרטיס מסך מובנה ATI X1150

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by itai_1813,

היי חברה. אז ככה, יש לי מסך 22" של HP והייתי רוצה להשתמש בו גם כמסך טלוויזיה. אני לא מבין בדיוק איך זה עובד אז יש לי כמה שאלות ובקשות ממכם: 1. איזה דגם אתם ממליצים לי לקנות, בהתחשב באיכות (תמיכה ב-HD) ובאופציות (אני מעוניין לחבר ממיר)? שמעתי על מוצר בשם COMPRO V300 , מה אתם אומרים עליו? 2. באיזה חיבור מחברים את זה? למסך שלי יש חיבורי VGA, HDMI ושני חיבורי USB? 3. האם זה מומלץ? (נא לענות מנסיון). תודה מאש!

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by Axel Foley,

נראה לי שאני אלך עליו, רק רציתי לשמוע מה דעתכם....

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים