עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. אני לא הכי מבין במסכים אבל ראיתי כמה דגמים בזאפ AOC E2343F בבאג אמרו לי שזה מסך לד בזאפ לא רשום AOC E2350SDA Philips 232EL2SB LG W2346T LG E2341T בעיקרון העתקתי מכאן http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-monitor&db55019=2957751&db4147=4152&orderby=price&db187910=187951&db187910=187935&db187910=187947&db187910=187949 איזה מהם הכי טוב מה אני צריך לחפש כי לכולם כמעט אותו מפרט בעיקר לגלישה וסרטים לא יותר מזה

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by kenzscript,

היי חבר'ה , עני עובד מלא שעות מול המסך (9-10 ביום) אני מחפש מסך טוב ואיכותי להרבה שעות עבודה, שלא יפגע לי בעניים יותר מדי אני חושב על מסך 22-23 אינץ', יותר נכון על 4 מסכים של 22-23 אינץ'מי שמבין טוב במסכים, אשמח לעצה, תודה רבה לכם..

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by Axel Foley,

נראה לי שאני אלך עליו, רק רציתי לשמוע מה דעתכם....

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  4. Started by סופגי,

שלום לכולם! באמת הפכתי פה את הפורום וחיפשתי בכל הרשת, ביקורות על 2 המסכים (2412 וה-2410 של DELL) , והשוואות. אבל תכלס, קשה לי להחליט. אז אני מבקש את עצת המומחים פה בפורום (!). לגבי השימושים שלי: אני מעצב גרפי (פרינטים/אתרים) וגם מתעסק בהפקה ומיקס(מוזיקה, בגלל זה הרזולוציה הגדולה). מלבד זאת, אני משתמש גם במחשב אישי וגם במחשב נייד. ככה שהייתי רוצה שהמחשב האישי יהיה תמיד מחובר (לשימוש שאר דיירי הבית) והניד רק כשאני מגיע אני אחבר כבל HDMI ואבחר INPUT שונה במסך. לגבי משחקים, אני כן משחק. לצערי המסך הקודם שלי הלך לעולמו והמחשבים שלי (הנייד והנייח) כרגע לא מריצים את המשחקים הכי מטורפים בשוק(FPS ) ככה שבעתיד אני אשדרג ואני כן אשחק משחקים "כבדים" כיום אני משחק פיפא12/DA2 [וע…

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by MaC_MaN,

כך קניתי מסך LCD חדש LG1750T עכשיו פתחתי חיברתי העיה היחידה היא שאני לא מוצא את הכבל ליציאה של הDVI? אני אמור לרכוש אותו בנפרד? או מה?

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by NightElf,

שלום. אני מעוניין לקנות מסך. ודיי התלהבתי מהמסך Dell UltraSharp Widescreen 2007WFP. יש סקירה שלו כאן http://www.pcmag.com/article2/0,1895,1959668,00.asp המסך עולה בארה"ב כ-400$ שזה 1800 ש"ח. בזאפ מצאתי אותו ב-3000 ש"ח!!! . האם מישהו יודע מאיפה אני יכול לקנות אותו במחיר הוגן. והאם יש מכס על מסכים? תודה...

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. כי הבנתי שעכשיו יוצאים כמה דגמים חדשים של 22" בכל מני חברות תודה

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by Exzate,

מה ההבדל במסכי DELL בגרסאות 2X0XWFP הרגילות לבין הULTRASHARP?

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. יש לי כרטיס מסך PALIT NVIDIA 5200 DVI עם מסך 20 אינץ רחב, מחובר ב-DVI. דרייברים אחרונים מהאתר של NVIDIA. רוצה לשים רזולוציה 1280 על 768 והרזולציה הזאת פשוט לא מופיעה לי. יש אפשרות רק ל- 1280 על 720 ובגלל זה הכל טיפה מרוח אנכית. מה צריך לעשות כדי שאני אראה את כל הרוזולציות האפשריות ? בתודה מראש...

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. האם יש מסכי מחשב שהם לא Uhd אשר תומכים ב hdr10?

11. חברה כל המדריכים שיש באתר +ההתכתבויות בפורום הכניסו אותי לבלבלות המחשב שאני אקנה ישמש בעיקר למשחקים וסרטים איזה סוג פאנל מומלץ + יהי נחמד עם תוסיפו לינק לנתונים שלו תודה

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. אני מתלבט בין המסכים האלה לבין ה CHIMEI T39D... מה שאני יכול להרשות לעצמי בתקציב זה פאנל TN בלבד איזה מסך עדיף?

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by b_e_n_i,

שלום.. אני מעוניין לחבר שני מסכים אחד של 23 אינ'צ ואחד של 20 אינ'צ סתם כדי לחוות תהרגשה במשחקים על שתי מסכים עכשיו מסך אחד ה23 אינצ של סמסונג p2350 והשני של פיליפס משהו כמו שנה פלוס מינוס יש לי אותו..אגב אני מוכר אותו.. כרטיס מסך HD5770 איך אני אמור לחבר את שניהם? שכאילו כל השולחן עבודה יהיה מחולק כזה לשניהן ובמשחק הם יראו ביחד. אם אפשר בכלל..

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by merstik,

אני מחפש מסך מחשב לגיימינג וסדרות בגודל של 24" בתקציב של סביבות ה-1300ש"ח. המלצות?

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. אני מחפש מסך רחב בגודל של כ-"22 לעבודה משרדית כבדה. רצוי מתכוונן: pivot, למעלה-למטה, וכו'. עדיפות אחרונה למשחקים וסרטים. אך פאנל מתקדם חובה! עקב בעייה בעיניים כרגע, רזולוציה גבוהה לא טובה לי: רואה כרגע ב 1024*768 ומעוניין לצפות ברזולוציה באותו סדר גודל. אולי אבחר ב- DELL, אבל הנייטיב שלהם הוא כנראה 1050*1668, וזה יותר מכפול!! ממה שאני רואה עכשיו. בכל מקרה, אראה ברזולוציה שהיא הרבה פחות מהנייטיב, אבל צריך לראות ברור. הבנתי שהטקסטים ב-"24 לא תמיד ברורים. תקציב 1300-3000 - מה לא: לא מבריק, לא רחב מאד, לא LG, לא LED, לא TN. תודה מראש לידענים ולעונים כאן!

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by Yaron123,

אהלן, אני מחפש לקנות מסך, ייעודו להתחבר ללפטופ עם כרטיס מסך NVIDIA GeForce GTX 950M חובה שיהיה חיבור HD (ומעדיף עיצוב נעים לעין כי המחשב ישב בסלון) משתמש בעיקר לסרטים גלישה ומשחק לפעמים Lol (משחק עם גרפיקה בינונית). ראיתי את המסכים הבאים: ACER Samsung (משום מה רשום שהוא 81 KH אבל לדעתי הוא רק 60) אשמח לדעתכם או להצעות נוספות, עד 150 פאונד.

17. Started by daniel0089,

היי, אני יודע שהיו הרבה נושאים בקשר למסך הזה אבל יש לי עוד כמה שאלות... 1) האם אפשר לעשות שכאשר אני הופך את המסך (PIVOT) 90 מעלות אז התצוגה תשתנה אוט' גם 90 מעלות? כי שניסיתי הייתי חייב לשנות את זה מהדייבר של הכרטיס מסך, זה ממש מציק. 2) אפשר קישור לדרייבר של המסך בגרסא A01? (הדרייבר שמגיע עם הדיסק אני לא יודע בכלל איך מתקינים את זה.. זה פותח לי דף PDF עם הדף הוראות וזהו ) 3) מה האפשרויות הנתונות בדרייבר? 4) מה הדגרות התצוגה שאתם ממליצים לי לשים? (בינתיים הורדתי לבהירות 45 וקונטרסט 55) 5) היה לי מקודם 226BW והמסך הזה פי 2 או אפילו 3 יותר חם ממנו (כאשר נוגעים בחלק האחורי), זה נורמלי? תודה רבה.

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%9b%d7%99%d7%a8%d7%95-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%9e%d7%a1%d7%9a-%d7%94%d7%9b%d7%a4%d7%95%d7%9c-%d7%94%d7%9e%d7%95%d7%96%d7%a8-%d7%95%d7%94%d7%9e%d7%99%d7%95%d7%97%d7%93-%d7%9e%d7%91%d7%99%d7%aa/

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. שלום לכולם אני מעוניין לקנות מסך מדגם LG W2262TQ רוצה לדעת האם המסך טוב? מה החסרונות של מסך זה? אשמח לתגובות. הנה המפרט: מפרט טכני: גודל מסך: ´´21.5 רזולוציה: 1920x1080 Full HD גודל פיקסל: 0.248 מ"מ פורמט מסך: 16:9 זמן תגובה: 2ms ניגודיות: 1:70,000 Ratio ניגודיות: 1:70,000 Original בהירות: 300 cd/m² זווית צפייה: 170° כניסות: DVI-D, D-SUB צבעים: 16.7 מיליון מימדים: 52x23x40 (גxעxר), כולל מעמד משקל: 4.1 ק"ג תכונות נוספות: Photo Effect: מצבי תמונה קבועים לשינוי אופי התמונה לפי הצורך (שחור/לבן, גווני צבעים שונים( F-Engine: מעבד תמונה מתקדם המאפשר קביעת תצורת מסך לפי התאמה אישית, מעבד התמונה משנה את רמת הבהירות, רמת הניגודיות וגווני המסך בהתאם לבחירת המשתמש. L…

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. כל הכבוד על פתיחת הפורום-פשוט פתרון מבורך לסטיקי המבולגן..... עכשיו לנושא שלי- אני מחפש LCD 19" לשימושים של סרטים ומשחקים (זה אומר זמן תגובה גבוה).... התקציב הוא 200-300 דולר, זה אומר אם ממירים את זה לכ-2000 שקל, לא נכון להשוות את זה בגלל הבדלי המחירים בארץ ובח"ול, אז הכי טוב שתתנו לי לינק ל-NEWEGG בתקציב הזה ואני אראה אם המסך מוצא חן בעיניי וכמובן אשווה את המחיר לארץ..... תודה לעוזרים מראש

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by proolam123,

שלום לכולם, אני כבר כמה שנים עם אותו מסך של סמסונג 20.5 אינץ', הגיע הזמן להשתדרג בעיקר בגלל שחסר לי פה כניסת HDMI אבל אמרתי אם אני כבר משתדרג אז אני אקנה משהו כבר יותר גדול אז אני מעוניין להמלצה למסך מחשב שיהיה LED שיהיה כמה שיותר דק , שתהיה לו כניסת HDMI, ושתהיה לו איכות צפייה גבוהה שיהיה איכותי חד ומדוייק ולא מרוח התקציב הוא בין 800 ל950 עדיפות לכמה שיותר נמוך אפילו שזה קשה בגדלים האלה אני יודע, וכמובן העדפה ל24 אינץ' אם יש משהו טוב תודה רבה רבה לעוזרים !

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  22. Started by redersh,

אהלן עכשיו בדיוק התחדשתי לי עם ה VP930 של ויוסונק-אחלה מסך (בזכותכם) אני מחפש מסך נוסף לחברה שלי הדרישות הן לא מאוד גבוהות אך סרט פה ושם יש מצב שהיא תראה ההמלצה בטווח המחירים של עד 2000 שח גג (19") היא או 930B או 1950B כיוון שהיא נדלקה על הPIVOT של המסך שלי אז השאלה היא אם יש מסך בטווח האיכות הזו והמחירים(+-) כולל PIVOT? ואם הפונקציה מצריכה ירידה באיכות הפאנל או בקניית פאנל ישן(ללא DVI) אז תגידו אתם אם זה שווה... ואם בכלל שווה לוותר על הפונקציה תודה לכם עומר

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. אהלן ושבוע טוב לכולם, רציתי לשאול, קיבלתי מקרוב משפחה מסך mag innvision 17" דגם LT765S ראיתי שיש לו חיבור למחשב בלבד + חיבור לאנטנה. ללא מקור מתח, כלומר, איך המסך בעצם פועל? מאיפה הוא מקבל את המתח ניסתי לחבר למחשב והמסך לא נדלק. יש עוד שני חיבורים של LINE IN/OUT אבל זה לא קשור לחשמל שהמסך צריך לקבל... מישהו מוכן לזרוק לי קצת מידע על המסך ואיך בדיוק הוא פועל, ואיך מפעילים אותו? תמונה של המסך:

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by Rbix,

שלום לכולם, יש לי מסך Samsung S22B350 ''21.5. המסך מעולה ונראה ממש טוב רק יש בעיה קטנה: הצבעים לא מוצגים בגוון שהם אמורים להיות. לדוגמא: מה שנראה כחול במסכים אחרים, נראה כחול סגלגל במסך שלי. ניסיתי לסדר את הצבעים דרך המסך אבל זה לא ממש הלך לי. מישהו מכיר אולי את הבעיה ויודע מה לעשות?

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by nikon,

שלום לכולם! רכשתי לפני שבועים את ה SAMSUNG 971P וחיברתי אותו לנייד שלי, עד אז הכל היה בסדר גמור התוכנות של ה Magic Rotation ו Magic Tune עבדו מצויין! ועכשיו קניתי מחשב שולחני חדש עם מעבד : Intel Core 2 Quad Q6600 ולוח אם GIGABYTE GA-G33M-S2H והתוכנות לא עובדות ה-MagicTune נותן לי הודעה שהוא לא מתאים ל SYSTEM שלי! ושאני צריך להיכנס לאתר של סמסןנג להוריד את העידכון האחרון! עשיתי את זה הורדתי את העידכון האחרון וגם את כל הגרסאות השונות שמצאתי שם, התקנתי אותם אחד אחד ושום דבר לא עוזר, עדיין אני מקבל את אותה התשובה עם ה-Magic Rotation הבעיה פחות מעצבנת אני מצליח להעלות את התוכנה, ועם אני לוחץ על הקליק הימני אני רואה בסרגל את התוכנה ואת האופציות לסובב את המסך, אבל אם…

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.