מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,887 דיונים בפורום זה
-
הייתי אתמול באופיס וסתם התעניינתי לגבי מסכים הם המליצו לי על שני מסכים של LG : L732TR FANTASY האם הם שווים משהו? אם לא יש המלצות לגבי מסכים עד22" לא 24" (דל אני יודע זה יהיה מוצא אחרון בשבילי) תודה לעונים
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הי, אני לפני קנייה של מסך DELL U2711. במחשב יש לי 2 כרטיסי מסך 6950 CROSSFIRE. האם אני יקבל תמונה איכותית וברורה ברזולוציה המקסימלית של המסך? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איזה מסך עדיף? זה נכון שה-P2314H חדיש יותר? ושמתי לב שב-U2312HM יש USB בצדדים וב-P זה נמצא מאחורה...
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני חושב לקנות טלוויזיה חדשה לסלון 42 אינץ או 32 אני לא כל כך סגור על עצמי.. לא צריך סמארט טי.וי רק שתשדר 1080P ושהצבעים והפלטפורמה יהיו טובים. מחפש מחירים בין 1500-2000 צריך משהו טוב לגיימינג.. למישהו יש הצעות?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, אני לא ממש מבין בכל הקטע של מסכים.. ואני מעוניין לקנות חדש.. אני צריך אותו בעיקר למשחקים וגם קצת לגרפיקה. אני לא כ''כ סגור לגבי הפאנלים של VA או TN וכל אלה יש איזה מדריך שטען שכדי VA כי הוא סוג של מערבב בין העולמות. חשוב לי איכות צבעים טובה וקצת רענון טוב חשבתי אולי על : Viewsonic VX2458-C-MHD https://www.printerdeal.co.il/items/2670761 או Dell S2419HGF https://ksp.co.il/?uin=55282&enter_zap=1&store=shipment&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap כרטיס המסך שלי כרגע הוא 1060 6GB מתכוון להחליף בקרוב ... מה אתם אומרים?
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אז אחרי שהחלפתי פעמיים את המסך, פעם אחת לאותו דגם (2311) ובפעם השנייה למסך הנוכחי (2209) לפני כ-4 חודשים (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=486754.0). היום הופיע לי במסך פס צבעוני, בצד שמאל, לאורך כל המסך (נבדק גם במחשב אחר). המסך שמור מאוד, אני מכבה אותו כשאני לא משתמש לאורך זמן. איך זה הגיוני ליפול על 3 מסכים תקולים ברצף
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חייב שהמסך יהיה FHD, ועם חיבור של HDMI. מה יש להציעה?
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך PALIT NVIDIA 5200 DVI עם מסך 20 אינץ רחב, מחובר ב-DVI. דרייברים אחרונים מהאתר של NVIDIA. רוצה לשים רזולוציה 1280 על 768 והרזולציה הזאת פשוט לא מופיעה לי. יש אפשרות רק ל- 1280 על 720 ובגלל זה הכל טיפה מרוח אנכית. מה צריך לעשות כדי שאני אראה את כל הרוזולציות האפשריות ? בתודה מראש...
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן , אני רוצה לשדרג את מסך ה 21.5' למשהו יותר רציני , ועל הדרך לכלול בוא TV .. חשבתי התחלה על טלוויזיה רגילה 32' , אבל זה גדול לי מידיי.. לכן אני סגור כרגע על 27'. התקציב הוא עד 2000 ש"ח ... אני לא מחפש פנלי IPS מטורפים למרות שהיה נחמד אם יהייה כזה. השימושים הם בעיקר לקריאת טקסטים , סרטים , ממש קצת משחקים , וטלוויזיה.
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
עבור חמי, אדם מבוגר וחביב שגולש להנאתו באינטרנט וקורא כתבות. לא משחקים וכול'. המסך הנוכחי נדפק ומעוות לו את הצבעים. לא יכול להגיד לכם איזה יציאות יש בלוח, אבל כרטיס מסך יושב על לוח HASWELL 1150 H81M-E H81 ASUS. הוא מתעקש על מסכי סמסונג (כי זו הפירמה של הטלוויזיה שלו..) אבל אני פתוח לכל הצעה. עדיפות למסך LED (או שמיותר לציין זאת..).
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום הנכבדים :> אני מחפש המלצות למסך איכותי בגודל של לפחות 22' שמיועד למשחקים (בעיקר FPS מהסוג הכבד ביותר) וסרטים (720P ישירות מהדיסק הכשיח) חושבים שאפשר למצוא חייה כזאות במחיר ריאלי ? שזה אומר לא יותר מ 3000ש"ח אבל רק אם זה באמתתת שווה כל גרוש
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אלו הם שני המסכים שהחלטתי עליהם מחר אני נוסע ל-KSP על מנת לראות את הצ'ימאי את הסמסונג כבר ראיתי מחר אני אראה 19 רחב ליד 22 רחב ואראה עד כמה ההבדל משנה בגודל אבל מבחינתכם, על מה כדאי לי ללכת? על מה אתם הייתם הולכים? על 22" של חברה לא ממש מוכרת ב-2350 ש"ח או על 19" של חברה מוכרת ב-1600 ש"ח ???
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין בהמלצה מכם למסך מחשב בגודל 24" עלות המסך עד 1000 ש"ח עיקר השימוש הוא באופיס, אינטרנט, וייתכן וייעשה בו שימוש לתוכנות כמו Solidworks ו Matlab (לא באופן תכוף). המסך הולך להתחבר למחשב נייד dell שיש לו רק יציאת HDMI ולכן דרוש עם כניסה כזו במסך, וכניסת VGA. תודה לעונים.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך בגודל של סביבות 22", תקציב סביבות 600 ש"ח בלי רמקולים ועדיף עם חיבור HDMI בעיקר לשימוש משרדי וקצת גיימינג וסרטים ראיתי את hp pavilion 22cw שנראה טוב ויש עליו ביקורות מצויינות באמזון - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=904966 מישהו מכיר? ואשמח לשמוע על חלופות או המלצות אפילו אם יעלו קצת את המחיר כדי לקבל תמורה יותר טובה תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם יש הבדל כלשהו בין IPS ל AH-IPS? איכות תמונה או זווית צפיה?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם עריכה: מחפש מסך איכותי, תקציב עד 1400 ש"ח לא יותר. מסך 19 אינץ' שיהיה פחות מ8MS. עדיפות לצבע שחור. חשבתי על ה931B, יש עוד הצעות? תודה ניב ** התקציב ירד , מחפש את המסך 19 אינץ' הכי טוב שניתן לקנות בתקציב. המסך צריך להיות חלק במשחקים, בלי מריחות וכ'ו. צריך המלצה ממש ממש דחוף.
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לאחרונה התקלקל אצלי מסך יקר למדי זמן קצר אחרי תום האחריות. פניתי למעבדה פרטית והטכנאי אמר לי שהיבואן חייב להחזיק מלאי חלפים לתיקון מסך במשך 7 שנים מיום מכירתו ואם הוא לא עשה זאת ,מחובתו לספק ללקוח מסך חילופי זהה או טוב יותר. פניתי ליבואן ותשובתו הייתה שאכן החוק מחייב להחזיק מלאי חלפים לתיקון מסך במשך 7 שנים מיום מכירתו ,אבל בתנאי שיש בו tuner פנימי לקליטת שידורי טלוויזיה . מכאן נובע לטענתו שבעצם החוק הזה לא חל בכלל על מסכים למחשב, גם אם יש בהם כניסות המאפשרות לחבר dvd או ממיר של yes /hot . האם לדעתכם היבואן צודק? אם הוא צודק ,המשמעות האמיתית היא שאם המסך מתקלקל יום אחד אחרי תום האחריות אז אין בעצם אפילו טעם לטרוח לתקן אותו מפני שרוב הסיכויים שלא יהיו חלקי חילוף או לחילופ…
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן עכשיו בדיוק התחדשתי לי עם ה VP930 של ויוסונק-אחלה מסך (בזכותכם) אני מחפש מסך נוסף לחברה שלי הדרישות הן לא מאוד גבוהות אך סרט פה ושם יש מצב שהיא תראה ההמלצה בטווח המחירים של עד 2000 שח גג (19") היא או 930B או 1950B כיוון שהיא נדלקה על הPIVOT של המסך שלי אז השאלה היא אם יש מסך בטווח האיכות הזו והמחירים(+-) כולל PIVOT? ואם הפונקציה מצריכה ירידה באיכות הפאנל או בקניית פאנל ישן(ללא DVI) אז תגידו אתם אם זה שווה... ואם בכלל שווה לוותר על הפונקציה תודה לכם עומר
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי חברים! אני מחפש מסך לעבודה גרפית והרבה זמן מול המסך. בעיקר עבודה כמו פוטושופ אבל גם מעט וידאו. המליצו לי פה בפורום על Dell P2416D. היום שמעתי ממוכר באייבורי על hp 24SE. מישהו מכיר את הדגם? תודה רבה
-
היי, האם כדאי להשאיר מסך LCD כל הזמן דולק או לתת ל WINDOWS להכניס אותו ל stand by? מה "ישמור" על המסך לאורך זמן? תודה, אופיר
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני צריך מסך מחשב עד 27 אינץ' לתכנות, כלומר חשוב לי החדות והניגודיות שהכתב יראה טוב וברור. בנוסף חשוב לי צבעים טובים וקצב רענון טוב כי המסך מיודע בין השאר לצפייה ביוטיוב וסרטים. אשמח לקבל הצעות בתקציב עד 1,400. בנוסף חשוב שהמסך לא יתפוס הרבה מקום בשולחן למרות שהוא גדול כי יש לי שולחן קטן שיש עליו גם לפטופ. זה דגם שעניין אותי מאוד: http://ksp.co.il/?uin=38912 אשמח לקבל חוות דעת עליו, למה זה לנובו ואני לא יודע כמה הם טובים במסכי מחשב. וגם האם הדגם הזה: http://ksp.co.il/?uin=34138&select=.132..199. יותר טוב מהלנובו?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
טוב, תיכננתי לקנות את המסך DELL 2209WA שהוא מעולה, ואני יודע שלרמה שלו הוא זול מאוד (בסביבות ה1800) אבל זה עדיין קצת יקר לי, בעיקרון אני יכול לחסוך עוד קצת או לבקש מההורים קצת ולקנות אותו וזה מה שתכננתי לעשות, אבל עכשיו יש לי אפשרות לקנות את המסך T220 (שאני יודע שהוא הרבה פחות טוב) בערך ב560 שקל.. שזה כלום.... ואני לא יודע מה להחליט.. זה זה ממש משתלם לקנות את הT220... זה 560 שקל מול 1800 שקל.. זה יותר מפי 3... או בכלל יש לי אפשרות גם למסך T260HD ב950 שקל בערך... יווווו איזה עצבים אני לא יודע מה לקחת =\ תעזרו לי להחליטטטטטטטט... תודה =]
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני חושב כבר מעל שבוע על קניית מסך חדש (ראו פוסט קודם) לאחר הרבה מחשבות הפנמתי שעל איכות משלמים ואני חושב על לקנות את ה U2410 (לא רוצה להשקיע 4K ב2711 שנראה אפילו יותר טוב). אני קורא הרבה פעמים שצריך להקפיד לקנות RevA03 או RevA04 , איפה אני יכול לראות רשימת שינויים בכל revision? שמעתי את הטענה שאין שום הבדל וזה הכל שטויות, האומנם? בשום מקום בארץ אין מעל RevA01 במלאי, האם כדאי לקנות RevA01 או לחכות עוד? (אמור להגיע משלוח לארץ בשבועות הקרובים אבל גם הוא RevA01) מישהו בטח כבר קנה אותו, איפה , איזו גירסה , והאם כדאי? ושאלה כללית יותר האם יש בטווח מחירים שלו (אלפיים וקצת) מסך שמהווה לו תחרות? מחכה לתשובות.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני עדיין לא יודע מה להחליט חשבתי שבחרתי מסך טוב לקנות (ASUS - MW221U) אבל חצי מהאנשים פה אומרים "לא" והחצי השני אומרים "כן" אני עדיין מעוניין במסך גדול, עדיפות למסך 20 אינטש ומעלה ברור לי שמומלץ בחום המסך המדובר פה בפורום של DELL 2007WFP בכל אופן כל העסק גורם לי לרצות מסך 22 אינטש CRT במקום LCD !!! ??? אני עדיין אובד עצות כמעט ואין בארץ חנויות עם תצוגה טובה של מסכים גדולים מעל 19 אינטש שזה ממש עצוב!!! אני מחפש מסך טוב למשחקים לגרפיקה ולסרטים (אז רצוי שיהיה WS) כבר אמרתי שיהיה גדול מ 20 אינטש תומך HDCP מומלץ בחום כי גם הכרטיס מסך החדש שלי תומך HDCP אין לי בעיה של זוויות צפייה, ז"א שלא מזיז לי אם אני אסתכל מהצד ואראה צבעים מוזרים כי אני לא מתכוון לעשות את זה בכ…
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בשני מסכים עבור פיתוח נקודות חשובות: 1. המסכים צריכים להיות 16:9 2. צריך שתהיה אפשרות לשנות את הגובה שלהם 3. 16.7 מליון צבעים לגבי גודל מסך, אני לא בטוח איזה גודל כדאי לי. אם מישהו מתכנת ועובד עם שני מסכים או לחילופין יש לו רעיון אחר אני אשמח לשמוע. תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-