עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Tomer Efrat,

שלום לכולם, בכמה אתרים מוכרים עכשיו את מסך 34UC79G במחיר של פחות מ-2000 ש"ח. מחיר מצויין למסך רחב "34 ואני חושב לקנות. שתי שאלות קטנות: 1. ראיתי על המסך הזה ביקורת טובה באתר מלפני יותר משנה כשהוא עלה כפול. האם המסך הזה עדיין נחשב טוב, כאשר השימוש הוא למשחקים סטייל פורטנייט? 2. במפרט של המסך מופיע שזמן התגובה שלו הוא 5ms עם 1ms Motion Blur Reduction. מישהו יכול להסביר לי במה מדובר? תודה!

2. Started by ToMeRv32,

קיבלתי את המסך הנ"ל ורציתי לדעת עד כמה הוא טוב בהשוואה למסכים אחרים, למשל הDell שכל הזמן ממליצים עליו.. ואני גם לא מצליח ממש למצוא הרבה מידע על המסך הזה באינטרנט מבחינתי רואים מעולה, אני עובר אליו אחרי שהייתי עם מסך 32" HDR ככה שהשיפור עצום. ויש סיבה שלא מקבלים אפילו כבל חשמל עם המסך הזה? מה פיליפס חשבו לעצמם.. חשבתי אני אקבל גם כבל DVI-HDMI אבל אפילו חשמל לא..

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  3. שאלה בכותרת + האם הוא נמכר בארץ? צריך לצאת מחליף מזמן הקרוב?

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. יש לי מחשב עם יציאת HDMI, ובכוונתי לקנות מסך שבו קיימת כניסת DVI. עומדות בפני שתי אופציות: 1. להשתמש בכבל ה DVI to DVI שמגיע עם המסך, ולהוסיף לו בקצה מתאם ל HDMI. 2. לוותר על הכבל שמקבלים עם המסך, לרכוש כבל 'חדש' של HDMI to DVI ולהשתמש בו ללא מתאמים. אם אנחנו לא מדברים על ההבדל הכספי (עלות רכישת כבל 'שלם' חדש לעומת רכישת מתאם בלבד), אלא רק על ההבדל באיכות ובנוחות, מהי האופציה העדיפה מבין השתיים? תודה

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by Kukishin,

לפי איך שזה נראה לא כדאי לי למהר עם 4K, למרות שאני מאוד רוצה, כי זה נראה כמו סנונית ראשונה כרגע, בטח במסכי IPS וגם לגבי המחיר, האם מסתבר שהוא יירד, האם כדאי לחכות עם זה שיתבשל או שאין טעם לחכות?

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  6. במצב שהמסך חשוך (והאור בחדר מכובה), אני רואה שהמסך מאוד מואר ויש קטע ממש מואר בחלק העליון של המסך שאני משחק או רואה סרט אני רואה שהחלק הזה יותר בהיר... מה עושים במצב כזה הבנתי שזו בעיה מוכרת.

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. שלום, עד עכשיו להשתמש במסך ברזולוציה הטבעית שלו, ולקרוא ממנו היה גורם מאמץ לעיניים. בחלונות 7 זה עומד להפסק כיון שישנה אפשרות להגדיר את כל הסמלים וגופנים וכו' בגודל יותר גדול, ולכן לא לאמץ את העיניים. גם בXP היתה אפשרות דומה, אבל היא עבדה פחות טוב. לכן, כל אלו שרוצים לקנות מסך ''22 FULL HD לא צריכים לחשוש יותר. לתשומת לבכם.

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. שלום, אני מחפש שני מסכי מחשב לעבודה - ישמשו בעיקר לתכנות ופה ושם קצת עריכה גרפית וסרטים. * גודל "24 (3.8-4.1 תופס) * המסכים יחוברו ביחד למחשב נייד. * חשוב שהמסכים יהיו קלים על העיניים לעבודה רציפה של שעות. * מסך מט * חיבור HDMI * מחיר סביב ה-1000ש"ח תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by Logix,

אהלן חברים, לפני כמה ימים קניתי מסך Samsung 226BW בלי שהיה לי מושג על מסכי lcd פשוט רציתי מסך גדול עם עיצוב סבבה, אבל כשהגעתי הביתה וחיברתי את המסך למחשב (macintosh g5) התאכזבתי והחזרתי אותו לחנות... הפורום הזה ממש עזר לי להבין דברים על מסכים ובמיוחד המדריך השלם למסכי LCD. בכל אופן, אני לא גרפיקאי או משהו אבל אני רוצה מסך איכותי שיוציא את המקסימום מהמקינטוש אז חשבתי על apple cinema display "23 או על dell 2407WFP ורציתי לדעת בלי קשר למה שמשתלם יותר מבחינת השקעה/תמורה.. אלא פשוט איזה מסך נחשב ליותר איכותי ואם יש למישהו ניסיון על מחשבי מקינטוש, איזה מסך יוציא את המקסימום מהמחשב. עוד דבר זה על קנייה בארה"ב אני יכול לקנות משם את המסך של אפל ורציתי לדעת אם באמת אין שום מכס עליו…

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. שלום. אני רוצה לקנות מסך מחשב.תקציב עד 1200 שח הבנתי שמסך איכותי הושא מIPS בעיה שלי שאני לא יודע איך לחבר 2 מקורות לרמקולים איזה מסך מומלץ ואיך אפשר לחבר רמקולים

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. שלום, ברצוני לרכוש את מסך ה-LCD 2007WFP. אודה לכם אם תוכלו להמליץ לי על חנות בה כדאי יהיה לי לקנות את מסך זה. כוונתי היא, כמובן, לחנות אמינה שתעניק את האחריות הטובה ביותר. חנות שתאפשר החלפת מסך עם פיקסל שרוף אחד תהיה מעולה, כמובן. אני מתגורר בהרצליה, אך אוכל להגיע לערים מרוחקות אם אין ברירה (אם לדעתכם יש צורך לקנות את המסך בחנות הפיזית). תודה רבה!

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by sys32,

שלום, אני חדש פה. השבוע קיבלתי את המסך החדש שהזמנתי Samsung 206bw 20" Wide 1:3000, 2ms... כבר כמה ימים שאני משתמש בו ושמתי לב לכמה בעיות מציקות שאני יכול להשתגע מהם.... דבר ראשון: כל חלק בהיר במסך הכוונה כל דבר בהיר בגוונים לבנים אני רואה אותם כמו פליקר עדין כזה... הם פשוט מהבהבים כזה... במסך שחור אני יכול להבחין בפסים של הקצב ריענון עולים כזה למעלה בצידי המסך. דבר שני: כשאני שם תמונת רקע במסך בעלת הרבה צבעים אני פשוט רואה כמו התחרפנויות של הצבעים כזה כאילו אני רואה את הפיקסלים או משהו כזה (קשה לי להסביר במילים אם הייתי יכול להראות את זה הייתם מבינים) . אני פשוט שם רקע שחור חלק בישביל לא להתחרפן. אפשר להגיד שהבעיות האלה צצות לי כל שעה וחצי בערך ואחרי כמה זמן זה חוזר לרגיל…

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. המטרה כמובן לוותר על כרטיס טלויזיה.

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by dbh123,

כיום יש לי מסך 19 אינץ 1366*768 עם כרטיס מסך ישן גי פורס 210,שאני רואה תקצירים ביו טיוב של משחקים במצב גיים פליי לא רואים מי יודע מה טוב,למרות שהם משחקים חדישים עם דרישות גבוהות,השאלה שלי ואני די בטוח בה שאם אשחק אותם משחקים במחשב חדש עם מסך FHD וכרטיס מסך לדוגמא GTX 950 אראה בהרבה טוב יותר ,לא? וכנ"ל לגבי תקציריי משחקים במחשב החדש במצב גיים פליי ביו טיוב נכון??

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  15. Started by OneWhoSink,

שלום. 8) לא מזמן לפני בערך חודש [+\-] קניתי את המסך הנ"ל [כותרת]. ומאז שיצא מהקופסא, ברגע שחיברתי והשתמשתי בו, בכל פעם שהייתי מציג עליו משהו שדורש "התאמצות" [סרטי HD, שומר מסך רגיל של ויסטה "אנרגיית Windows", וכו'] הוא התחיל להבהב בקצב מטורף. ברגע שאני סתם בדף אינטרנט הוא מהבהב בקצב רגיל, לא מטורף. אבל פשוט מהבההב פעם ל-10 דק'. אשמח להצעות לפתרון הבעיה, תודה.

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by Yanai_Gaf,

שלום, אני כנראה עוד כמה ימים קונה Dell U2412M ואני הולך לחבר אותו למחשב דרך DVI ולממיר דרך HDMI. השאלה שלי היא, כיוון שלמסך אין רמקולים מובנים, איך אני מקבל סאונד מהממיר? יש לי כרגע במחשב מערכת 2.1 שמתחברת דרך PL רגיל. אפשר לחבר אותה איכשהו ככה שתספק לי סאונד גם מהמחשב וגם מהממיר? רסיבר לא בא בחשבון, אין תקציב. אשמח אם תוכלו לעזור לי. תודה רבה

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. דרוש מסך לצורך טקסט - שימוש עיקרי, סרטים - שימוש משני. משחקים - בספק מאוד... קראתי קצת באתר, וראיתי המלצות על הדל ואני מבין למה. מבין שאפשר להשיג את WFP אצל מספר חנויות, אבל עוד לא בדקתי. מה עדיף DELL 2007FP או 2007WFP עבור טקסט ?? הבנתי שיש אפשרות נוחה לעבוד עם שתי תמונות במסך, איזה מסך יותר נוח בשביל הצגת שני מסמכים/עמודי טקסט זה בצד זה? האם המסך הרחב או הרגיל? האם מצב פיווט PIVOT יותר נוח לעבודה עם מסמכי טקסט, ואם כן - באיזה מסך? דווקא המסך הרחב יותר צר, ככה במצב PIVOT הוא יותר ארוך ואפשר לראות מסמך ארוך יותר. איך המסך 24" שלהם לצורך טקסט? לא גדול מדי?? אם צריך להתרחק מדי, זה לא טוב, כי אני כותב תוך כדי על דפים לפעמים, לא רק מקליד. אני מאוד רגיש לסוג המסך, ועובד כאמור …

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. היי, מחפש המלצה למסך מחשב 24 אינץ׳. השימוש יהיה בעיקר צפייה בסרטים כתיבת קוד. תקציב בסביבות ה800 שח, הכיוון שלי היה כמו שרשום בכותרת Dell s2415h Dell p2417h ראיתי את ההבדלים ביניהם מבלינת המפרט, יותר מזה לא כל כך מצאתי. עד עכשיו השתמשתי במסך מט ולכן אין לי מושג לגבי האיכות של מסכי glossy.

19. חברה כל המדריכים שיש באתר +ההתכתבויות בפורום הכניסו אותי לבלבלות המחשב שאני אקנה ישמש בעיקר למשחקים וסרטים איזה סוג פאנל מומלץ + יהי נחמד עם תוסיפו לינק לנתונים שלו תודה

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by tal147,

עזרה בקניית מסך מה הכי משתלם וטוב הנה כמה מסכים תגידו לי בבקשה מה הכי טוב או תמליצו על מסך אחר גג 1000 2333T hhttp://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2074 קראתי בפורום יש משהו מוזר על המסך הזה עם 233TN http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=8166 MAG H2400 FullHD 24" LED 5ms AOC Razor e2343f 23" 5ms FullHD WLED MonitoR http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=8314 AOC E2437FH 24" WIDE FULLHD LED LCD http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=8114 hhttp://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=8115 AOC E2237FWH 22" WIDE FULLHD LED LCD AOC V22 Plus "Verfino…

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by Shlomi Cohen,

שלום חברים, אני שוקל לרכוש dell 27' 4K U2718Q (מחבר למקבוק פרו). מה דעתכם עליו? בביקורות באינטרנט נראה שהכל בסדר, המחיר שקיבלתי די הוגן (באזור ה1,800 ש"ח). אדגיש שאין לי צורך ממשי ב4K, פשוט נראה לי כדאי להשקיע קצת עבור הטכנולוגיה (ובהנחה ואני רוצה לקנות מסך ל3-5 שנים הקרובות).

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. שלום לכולם למישהו יש נסיון עם המסך הזה? איך הוא בתור מסך מחשב? האם ניתן לצפות בו מקרוב ? האם יש לו אפשרות לתלייה על הקיר? תודהרבה שי

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  23. Started by esaly,

היי חבר'ה! יש לי שאלה... כרגע יש לי מסך של LG 1750SQ ונוצרה הזדמנות להעביר את המסך לאחותי ולקנות 19"... איך המסך שבכותרת? שווה? בבקשה תגובות...

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by FPSbanana,

אני חושב לקנות מסך 32" למשחקים 8MS זמן תגובה הוא טוב ?? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=499948

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. היי, ראיתי בתצוגה את המסך הזה בין כמה מסכים בינהם מסכים שנחשבים טובים יותר כמו הסמסונג בעל ה4MS וכדומה.. ה- CHI MEY הוא 20 אינץ' והגודל והצורה שלו ליד מסך 19 אינץ' רגיל זה פשוט משהו מרשים ביותר, הוא גם נראה טוב וגם נראה הרבה יותר גדול ונעים לעין מגודל של מסך 19 אינ'ץ, הוא לא 16:9 אבל הוא טיפה רחב יותר והוא פשוט מדהים.. גם הנתונים שלו טובים.... חוץ מהשם שלו שפחות מוכר כל השאר טוב כולל הנתונים. גם הצפייה בו נראת טובה, והוא נראה בהיר יותר מהמסכים האחרים, אולי קינפגו אותו ככה שם בכוונה אבל בכל מקרה יש לו 330 עוצמת הארה שזה דיי חזק. מסך 19 אינץ' רגיל הוא מסך גדול אבל קצת ארוך וזה באמת פחות נעים להסתכל עליו וטוב שהוציאו גם מסך כזה אבל טיפה רחב יותר שנעים יותר להסתכל עליו. בהת…

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים