עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. אהלן כמו שהמלצתם לי, קניתי את ה2007FP מנקסטופ. יש לו שתי בעיות: 1.) כשאני מחבר אותו עם חיבור דיגיטלי למחשב, יש ריצוד ירוק מוזר על המסך, אבל עם VGA הוא עובד מצויין. 2.) יש לו פיקסל שרוף לחלוטין בקצה השמאלי התחתון של המסך, ועוד אחד שאפשר לשים לב אליו רק כשהמסך צבוע בשחור (והוא נמצא קצת מעל לפיקסל הראשון). אני חושב שהבעיה הראשונה היא בעייה של הגדרות (ובכל מקרה אני אשמח מאוד אם תעזרו לי לפתור אותה) אבל השנייה קשורה למסך כמובן. האם כדאי לי להחזיר אותו לחנות? או שמא זה סביר שמסך חדש מגיע עם 1-2 פיקסלים שרופים? פשוט תמיד יכול להיות שבמסך האחר שאני אקבל יהיו גם פיקסלים שרופים, ועוד המשלוח יעלה כ100 ש"ח, אז אני מתלבט. תודה לעוזרים.

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. חייב שהמסך יהיה FHD, ועם חיבור של HDMI. מה יש להציעה?

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. שלום ושבוע טוב!! אני רוצה להחליף מסך ולקנות 22 אינצ' יש לי כרטיס מסך של פרוקולור 4850 OC עם ג'יגה 1 זכרון השימוש הוא רגיל וכמובן משחקים כמו GTA החדש,CRYSIS ועוד איזה מסך עדיף? הנה שני מסכים האלה ,המחיר בסביבות ה-800 ש"ח זה אחד: ‏LG L226WTQ 22'' LCD 2ms 1:5000 DVI WideScreen‎ זה השני: ‏SAMSUNG 226BW 22'' LCD 2ms DVI WideScreen‎ תודה רבה ליאור

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. אין לי שמץ איזה מסך כדאי לי לקחת, ואם בכלל כדאי לקחת LCD בתקציב הזה, אבל אני ישמח מאוד לשמוע את ההצעות שלכם! אני ממש חייב לבחור היום, אז אני באמת מבקש שתעזרו לי עם זה בהקדם האפשרי :-* :-* :-* נ.ב- המחשב ישמש אך ורק לעבודה משרדית, אני בספק אם יריצו עליו flash בכלל. עריכה- הייתי חייב להחליט היום עד 8 בערב, כנראה שהדרישה הייתה מוגזמת לקבל תגובה מעכשיו לעכשיו, בכל מקרה הלכתי על 740N, אם עשיתי טעות ענקית אז תגידו, יש מצב שאני יצליח לשנות

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. שלום רב, שאלתי בקשר לדגם הנל. מחפש מסך נוח ופשוט למשחקים ולצפייה בסרטים, בסדר גודל מחיר של בין 600 - 700. האם המחיר והמסך משתלמים? לינק לדגם (אומנם אני לא קונה דרך שם, אלא במקום אחר, רק לצורך השוואה): http://ksp.co.il/?uin=26737 תודה רבה מראש

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by nextop,

שלום לכם מכיוון שאין יותר להשיג את ה דל 2007WFP נאמר לי פה בפורום ש מסך HP LP2065 20-inch מחילף אותו מי יודע? מי שמע? מי חושב שזה נכון ?ומי חושב שזה לא נכון?

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by madix,

הי, אני מתכוון בימים הקרובים לקנות את ה-Dell U2412M, כנראה מ-Ivory. ראיתי בלינק הזה:http://www.tested.com/tech/1337-we-uncover-the-dead-pixel-policies-for-every-major-lcd-maker/ שלמסכי UltraSharp יש אחריות החל מפיקסל בהיר אחד, או החל מ-6 פיקסלים שחורים. רציתי לדעת קודם כל האם ה-U2412M נכלל בסדרת ה-UltraSharp? (זה ה-U בשם הדגם?) דבר שני, מהנסיון שלכם עם שרות הלקוחות של Dell (אני מקווה שאני עובד מול Dell ישירות ולא מול Ivory) אם יש לי פיקסל אחד או שתיים שחורים, האם Dell יחליפו לי את המסך או שהם שומרים על הפוליסה הזאת בקנאות? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by ArchDevil,

טוב אחרי שקניתי תמסך DELL 2209WA מאייבורי והיה לי פיקסל מת 1 אחרי יומיים החזרתי להם אותו והם החזירו לי תכסף. עכשיו ראיתי בזאפ תחנות NotebookClub ברצוני לדעת האם החנות אמינה? עושה בעיות? שווה לקנות משם? תודה לעוזרים. אהה ואם כתבתי במקום לא נכון אז בבקשה תעבירו את זה למקום הנכון תודה.

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by צפיד,

כרגע עם מחשב קצת ישן (4 שנים בערך) עם כרטיס 970GTX שככל הנראה אשדרג גם אותו בטוח הקרוב. אני צריך מסך במיידי היות ושלי נדפק לגמרי. ובלית ברירה אני עובד בREMOTE מלפטופ. אני עובד שעות ארוכות על המחשב ,בעיקר עם טקסט (מתכנת). אבל גם רוצה לשמור על האופציה לגיימניג. חשבתי על LG 34GL750-B : https://www.amazon.com/LG-34GL750-B-inch-Ultragear-Compatible/dp/B07R5R9VR9 הוא עכשיו במחיר ממש אטרקטיבי . יוצא 2200 עד הבית. האם המסך מומלץ?נראה לי פגז במחיר כזה. החסרון היחידי ואולי אני טועה הוא הגודל , אני חושש ש34 יהיה גדול מדי יומימית (אין לי בעיה פיזית למקם אותו ). אופציה שניה -27 מפרט דומה: https:…

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  10. Started by Superman1,

מה אתם אומרים איזה שווה יותר? אני מתלבט בין שני המסכים מודע להבדל בין הפנאלים אבל עדיין קשה לי להחליט על מה ללכת השימושים שלי הם סרטים גלישה באינטרנט ומשחקים , אני יודע שהכי טוב זה לראות את המסך בעיניים אבל אין אופציה כזאת לגבי ה Philips בקיצור הבנתם אותי...על מה ללכת? שחכתי לציין פרט חשוב שהוא גם ישמש כטלוויזיה באמצעות כרטיס עריכה

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by Atlon-Xp,

מסך 17 אינצ' +,שיהיה טוב למשחקים,סרטים וגם במקביל בXBOX 360 כי אני מתכוון בעתיד לרכוש את הקונסולה,עדיף חברה אמינה (חנות מהמרכז). תודה רבה לעוזרים חשבתי על המסך הזה- http://www.ksp.co.il/hpart_uin.php?uin=3083 אבל זה רק מהסתכלות ראשונית,אני מעדיף את המלצתכם.

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. מהו לדעתכם המסך הכי טוב (גם אם יקר) שיש כיום למשחקים? שיתן גם זמני תגובה מעולים, אך בלי פשרות על איכות התמונה? אני מדבר על מסכים בגדול 19 אינץ לפחות (אפשרי גם 20.1 ויותר רחבים)

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. איזה עדיף למשחקים? החנות נוטבוק אמינה? תודה!

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by saarxee,

איזה מסך עדיף? זה נכון שה-P2314H חדיש יותר? ושמתי לב שב-U2312HM יש USB בצדדים וב-P זה נמצא מאחורה...

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by Bakke,

הצגתי בקשה למפרט במדור מפרטים. מפרט גיימינג http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=441624.0 בצורה די גורפת מסכימים שם שה 24 של - DELL U2410 - הוא הטוב ביותר. אבל עכשיו הדילמה. הוא עולה 3K ככל הנראה בגלל הפאנל IPS. ומה שהבנתי זה שלמשחקים (אני קונה מערכת גיימינג) דוקא ה TN הוא יותר טוב.. לפי מה שנאמר ה TN יספק חווית משחק יותר טובה. ו IPS יספק גם חווית משחק טובה אבל הדגש גם על סרטים ומסמכים. אז השאלה הנשאלת היא האם מה ההדל בין TN ל IPS ואיזה צג יתן לי איכות תמונה צבע חיי ורזולוציה יותר טובה במשחקים. אחרי הכל SAMSUNG 24 שגם הומלץ בפניי עולה 1400+-. זה הבדל מטורף של המחיר. איפה ההצדקה בהבדל הזה? חשוב לציין גם שאני לא מחליף מסך ב 5-6 שנים הקרובות

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by TripMan,

המסך המדהים שלי VIEWSONIC VP930 המהולל הם פאנל המקצועי כנראה שהלך לעולמו לאחר4 שנים של עבודה טובה. כרגע אני מחפש תחליף בשבילו- מחפש מסך בגודל של בין 22ל24 אינץ' - לא יזיק אם יוכל לתפקד גם כמסך טלוויזיה. שימושים : לרוב גלישה באנטרנט וצפייה בסרטים\סדרות. משחקים מדי פעם. תקציב עד 1500 ש"ח. בטח רוב ההמלצות יהיו ממסכי סמסונג, אין לי שום בעיה איתם אבל יש כ"כ הרבה דגמים כך שקשה לבחור. תודה מראש!

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by עמית הוברמן,

היי מתייעץ לגבי מסך מה אומרים על ROG STRIX XG27UQ האם למישהו יש אותו \ חוות דעת?

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  18. Started by clubnet1,

היי חברים עד היום היה לי את המסך : סמסונג 22 אינץ , דגם : 2253BW הוא פשוט הפסיק לעבוד.. תאמת שירת אותי נאמנה.. בכל אופן רציתי מסך גם כן של "סמסונג" אפשר LED או LCD אם יש דגם דומה לשלי יהיה סבבה..ואם אין אז משהו דומה! זהו אשמח מאוד להמלצות מה לרכוש.. תודה לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. לאחר שקראתי חלק מהדיונים על המסך הנחשק, ומכיוון שה oled המבטיח רחוק מאיתנו במספר שנים: טרחתי לנסוע לראות את המסך, עמדתי שם שעה שלמה, ולא הצלחתי להתרגל למראה הטקסט. לאחר שביטלתי את החלקת הפונטים בוויסטה (אני לא סובל את זה, ובפרט במסך הזה, העיין שלי רואה גווני אדום בשולי הפונט), ראיתי את הטקסט מפוקסל, אינני יודע איך קוראים לתופעה הזו, אך פשוט ראיתי יותר מדי חזק את הפיקסלים הלבנים בנקודות הליכסון והכיפוף של הפונט. לעומת זו, במסך שליד (DELL2007 אולי) העין ראתה את הפונט באופן נינוח יותר. חוץ מזה לא ראיתי שום ענן של צבעים או ניצנוצים. אומנם שעסקתי רק בטקסט. כמו כן ראיתי שהצבעים נראים משונים. לדוגמה בחירת טקסט (כחול) נראית כמו צבע כחול זוהר. לא הצלחתי לשנות את המצב הזה, תוך כדי …

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. אני צריך המלצות למסכי 19" מחנויות IQPC SKYPC ...שיתאימו למשחקים ... תודה רבה : רז

• 27 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by sayroni,

אני חושב לקנות טלוויזיה חדשה לסלון 42 אינץ או 32 אני לא כל כך סגור על עצמי.. לא צריך סמארט טי.וי רק שתשדר 1080P ושהצבעים והפלטפורמה יהיו טובים. מחפש מחירים בין 1500-2000 צריך משהו טוב לגיימינג.. למישהו יש הצעות?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. מסקירה של הפורום נראה לי שה-P2414H הוא האופציה הטובה ביותר אך אשמח לשמוע אחרות. המון תודה,

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by tomz,

טוב, אתמול אחה"צ קיבלתי את המסך הנ"ל, דבר ראשון ששמים לב כשפותחים את הקופסא, מבינים למה כל הביקורות דיברו על כך שהרגל של המסך "שבירה", צריך באמת לקרוא את ההוראות בשביל לפתוח אותו, חבל סתם לשבור, ממש לא מסובך. לגבי המסך עצמו, דבר ראשון הוא נראה טוב, הכפתורים (חוץ מהכיבוי) לא ממש נוחים, אבל אני מעדיף אותם ככה, מוסתרים. בפעולה, משחקים - נוסה רק FIFA WORLD CUP 2006 עד עכשיו, עבד חלק ללא שום מריחות, אפילו יותר טוב מה CRT שלי. סרטים - ניסיתי עם מצב MOVIE, בן זונה, הבדל דיי גדול מהCRT שלי, ממש תמונה יפה. טקסט וכאלה, המסך נוח לי יותר מהCRT שלי מכיוון שהוא מאוד בהיר למה שאני רגיל, פחות מעייף את העיניים, הכל יותר ברור וחד. המסך גם נוח מאוד מכיוון שאפשר לשחק עם הגובה והזווית שלו בצו…

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by ilanb0,

עבור חמי, אדם מבוגר וחביב שגולש להנאתו באינטרנט וקורא כתבות. לא משחקים וכול'. המסך הנוכחי נדפק ומעוות לו את הצבעים. לא יכול להגיד לכם איזה יציאות יש בלוח, אבל כרטיס מסך יושב על לוח HASWELL 1150 H81M-E H81 ASUS. הוא מתעקש על מסכי סמסונג (כי זו הפירמה של הטלוויזיה שלו..) אבל אני פתוח לכל הצעה. עדיפות למסך LED (או שמיותר לציין זאת..).

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.