מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
עיקר הפעולה עם המסך מחשב הוא סרטים + משחקים(לא הרבה). תקציב - עד 2500(אפשר אולי לחרוג אם זה משהו ששווה את זה) וזהו נראה לי
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לפי איך שזה נראה לא כדאי לי למהר עם 4K, למרות שאני מאוד רוצה, כי זה נראה כמו סנונית ראשונה כרגע, בטח במסכי IPS וגם לגבי המחיר, האם מסתבר שהוא יירד, האם כדאי לחכות עם זה שיתבשל או שאין טעם לחכות?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי את המסך ואני בעיקר משתמש בו במשחקים וסרטים אז אתם יכולים להביא לי את ההגדרות שהכי כדי לשים לשימוש במשחקים וסרטים? ואם אלה שתיי הגדרות שונות אז אין לי בעיה כל פעם להחליף.
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
היי, מחפש המלצה למסך מחשב 24 אינץ׳. השימוש יהיה בעיקר צפייה בסרטים כתיבת קוד. תקציב בסביבות ה800 שח, הכיוון שלי היה כמו שרשום בכותרת Dell s2415h Dell p2417h ראיתי את ההבדלים ביניהם מבלינת המפרט, יותר מזה לא כל כך מצאתי. עד עכשיו השתמשתי במסך מט ולכן אין לי מושג לגבי האיכות של מסכי glossy.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
מחפש מסך סופר איכותי 22-24 אינטש בעיקר לצורך צפיה בתצלומים ועיבודם (אני צלם חובב עם ציוד איכותי).... איזה משתי החברות על פי ניסיונכם תענה על הצורך הזה?ומה הדגם הספציפי המומלץ? התקציב 3000-4000 ש"ח.... תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כיום יש לי מסך 19 אינץ 1366*768 עם כרטיס מסך ישן גי פורס 210,שאני רואה תקצירים ביו טיוב של משחקים במצב גיים פליי לא רואים מי יודע מה טוב,למרות שהם משחקים חדישים עם דרישות גבוהות,השאלה שלי ואני די בטוח בה שאם אשחק אותם משחקים במחשב חדש עם מסך FHD וכרטיס מסך לדוגמא GTX 950 אראה בהרבה טוב יותר ,לא? וכנ"ל לגבי תקציריי משחקים במחשב החדש במצב גיים פליי ביו טיוב נכון??
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן חברים, לפני כמה ימים קניתי מסך Samsung 226BW בלי שהיה לי מושג על מסכי lcd פשוט רציתי מסך גדול עם עיצוב סבבה, אבל כשהגעתי הביתה וחיברתי את המסך למחשב (macintosh g5) התאכזבתי והחזרתי אותו לחנות... הפורום הזה ממש עזר לי להבין דברים על מסכים ובמיוחד המדריך השלם למסכי LCD. בכל אופן, אני לא גרפיקאי או משהו אבל אני רוצה מסך איכותי שיוציא את המקסימום מהמקינטוש אז חשבתי על apple cinema display "23 או על dell 2407WFP ורציתי לדעת בלי קשר למה שמשתלם יותר מבחינת השקעה/תמורה.. אלא פשוט איזה מסך נחשב ליותר איכותי ואם יש למישהו ניסיון על מחשבי מקינטוש, איזה מסך יוציא את המקסימום מהמחשב. עוד דבר זה על קנייה בארה"ב אני יכול לקנות משם את המסך של אפל ורציתי לדעת אם באמת אין שום מכס עליו…
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המטרה כמובן לוותר על כרטיס טלויזיה.
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום ושבוע טוב!! אני רוצה להחליף מסך ולקנות 22 אינצ' יש לי כרטיס מסך של פרוקולור 4850 OC עם ג'יגה 1 זכרון השימוש הוא רגיל וכמובן משחקים כמו GTA החדש,CRYSIS ועוד איזה מסך עדיף? הנה שני מסכים האלה ,המחיר בסביבות ה-800 ש"ח זה אחד: LG L226WTQ 22'' LCD 2ms 1:5000 DVI WideScreen זה השני: SAMSUNG 226BW 22'' LCD 2ms DVI WideScreen תודה רבה ליאור
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי שלשום קניתי את המסך המדובר בחנות KSP בעיר מגוריי, המסך הגיע מתאריך ייצור 04/2013, REV A00. למרות שאין זליגות אור חריגות, נתקלתי בבעיה של חוסר אחידות בפאנל - השליש השמאלי של המסך מציג גוון מעט צהבהב ו"חם" יותר משאר המסך, זה בולט על רקעים אפורים בהירים או לבנים, כמו למשל באתר ZAP, שרקעו אפרפר, או אפילו באתר הזה. מצד אחד, אני לא רוצה לחזור למסך הישן שלי (גם Dell 2007FP ששירת אותי נאמנה למעלה מ-6 שנים ובינתיים עבר לאבי) מכיוון שהמסך סה"כ מדהים בגודלו ובחדותו. מצד שני, חשבתי שאוכל "לחיות" עם התופעה אך גיליתי שהיא מציקה לי. מה האפשרויות שלי? הבנתי שכיום אני יכול פשוט להתקשר לשירות הלקוחות של החברה והם ישלחו שליח עם מסך חדש? או להתנהל מול החנות - והם יחליפו לי למסך חדש? והי…
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי מהו לדעתכם מסך ה LCD הטוב ביותר שאפשר להשיג עד גודל של 24 אינץ'? בלי להתחשב במחיר כמובן. תודה
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי חבר'ה! יש לי שאלה... כרגע יש לי מסך של LG 1750SQ ונוצרה הזדמנות להעביר את המסך לאחותי ולקנות 19"... איך המסך שבכותרת? שווה? בבקשה תגובות...
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי t220 של סאמסונג שגורם לי לסבל בעיניים.... גוונים אפורים נראים קצת כמרצדים, ובכללי לא נוח לי להסתכל במסך ולעבוד איתו. חשבתי לקנות משהו כמו u2211h או u2311h של דל, אך אני מתלבט כי אני לא יודע עד כמה אכן יהיה שיפור שווה לקנות מסך חדש לגמרי. אני מתעסק קצת בצילום אז חשוב לי הצבעים,אבל עניין החדות והריצוד הכי הכי- אני חייב משהו נוח לעיינים. כשאני מנסה לקרוא טקסט העיינים שלי יוצאות מהמקום. יש לי מקבוק 13 אלומיניום והמסך בו הרבההה יותר נוח. האם ה- 2410 יהווה תשובה הכי טובה לעניין הזה??? מה עם ה-ips236v החדש של lg שהוא בכלל led??? הבנתי שבled אין בכלל ריצוד?? מה אתם ממליצים? לא אכפת לי לוותר על גודל ולקנות אפילו 19-20 זה לא ממש משנה לי. התקציב בין 1000-2000 תלוי בכדאיות הקני…
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, בכמה אתרים מוכרים עכשיו את מסך 34UC79G במחיר של פחות מ-2000 ש"ח. מחיר מצויין למסך רחב "34 ואני חושב לקנות. שתי שאלות קטנות: 1. ראיתי על המסך הזה ביקורת טובה באתר מלפני יותר משנה כשהוא עלה כפול. האם המסך הזה עדיין נחשב טוב, כאשר השימוש הוא למשחקים סטייל פורטנייט? 2. במפרט של המסך מופיע שזמן התגובה שלו הוא 5ms עם 1ms Motion Blur Reduction. מישהו יכול להסביר לי במה מדובר? תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
האם מי מכם יודע היכן ניתן לראות את המסך הנ"ל בתצוגה? בחנות notebook club אמנם ממליצים עליו אולם הוא לא נמצא בתצוגה ואנשי החנות גם לא ידעו לאמר אם הוא יהיה אי פעם. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הצלחתי להוציא אותו במרכז ב 1460 ש"ח. מקווה שלא אתאכזב,אני העדכן אותכם לגביו.
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
למישהו יש ניסיון עם הדבר הזה: http://www.amazon.com/Screen-Enlarger-Fits-inch-Diagonal/dp/B000NK43A0/ref=cm_cr_pr_product_top בגדול זאת זכוכית מגדלת גדולה עשויה אקריליק, שאמורה בתיאוריה להגדיל את המסך פי שתיים. אני לא מצליח להבין מה החסרונות פה. מישהו יכול לחוות דעה?
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לאחר שקראתי חלק מהדיונים על המסך הנחשק, ומכיוון שה oled המבטיח רחוק מאיתנו במספר שנים: טרחתי לנסוע לראות את המסך, עמדתי שם שעה שלמה, ולא הצלחתי להתרגל למראה הטקסט. לאחר שביטלתי את החלקת הפונטים בוויסטה (אני לא סובל את זה, ובפרט במסך הזה, העיין שלי רואה גווני אדום בשולי הפונט), ראיתי את הטקסט מפוקסל, אינני יודע איך קוראים לתופעה הזו, אך פשוט ראיתי יותר מדי חזק את הפיקסלים הלבנים בנקודות הליכסון והכיפוף של הפונט. לעומת זו, במסך שליד (DELL2007 אולי) העין ראתה את הפונט באופן נינוח יותר. חוץ מזה לא ראיתי שום ענן של צבעים או ניצנוצים. אומנם שעסקתי רק בטקסט. כמו כן ראיתי שהצבעים נראים משונים. לדוגמה בחירת טקסט (כחול) נראית כמו צבע כחול זוהר. לא הצלחתי לשנות את המצב הזה, תוך כדי …
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. 8) לא מזמן לפני בערך חודש [+\-] קניתי את המסך הנ"ל [כותרת]. ומאז שיצא מהקופסא, ברגע שחיברתי והשתמשתי בו, בכל פעם שהייתי מציג עליו משהו שדורש "התאמצות" [סרטי HD, שומר מסך רגיל של ויסטה "אנרגיית Windows", וכו'] הוא התחיל להבהב בקצב מטורף. ברגע שאני סתם בדף אינטרנט הוא מהבהב בקצב רגיל, לא מטורף. אבל פשוט מהבההב פעם ל-10 דק'. אשמח להצעות לפתרון הבעיה, תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם ההבדל בינהם הוא כזה שיצדיק כ 1000 ש"ח הפרש במחיר?
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם קיים מסך 19' LCD Widescreen אשר מסוגל להציג תמונה ביחס של 5:4 או 4:3 במקום למרוח אותה לרוחב?, שיהיו פסים שחורים משני הצדדים. אם קיימת האפשרות, אילו מסכי 19' רחבים תומכים בה? יש לציין שמקור הוידאו הוא לא PC והוא יכול להציג 800X600 1024X768 , והמסך הרחב שלי מותח אוטומטית את התמונה. אין אפשרות לקווץ את התמונה חזרה מתפריט המסך (רק להזיז). תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://www.lg.com/us/monitors/lg-W2286L-led-monitor
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן. אחת המעלות החשובה ביותר של OLED (ויש שיגידו שהכי חשובה) היא שבניגוד לכל שאר המסכים, הOLED מדליק רק את הפיקסלים שהוא צריך. שאר המסכים מורכבים מפאנל אחורי שמאיר בלבן את כל המסך והמסך מסנן את הצבעים הלא רצויים (כל טכנולוגיה והשיטה שלה לעשות זאת). השאלה שלי היא כזאת: למה לא היה אפשר עד עכשיו לבנות מסך שמדליק את רק הפיקסלים שאנחנו רוצים? למה אי אפשר היה לבנות מסך שלכל פיקסל מוחברת פוטודיודה (רגילה, מסיליקון ומזהמי N וP) משל עצמו והמסך היה מזרים זרם לפיקסל הרצוי (שזה בעצם מה שהOLED עושה רק במקום סיליקון שמים שניים או שלושה חומרים אורגנים)
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך המלצה למסך ב1000, אשר יקנה מהדיוטי פרי לקראת פסח. עדיפות למסכי 19 אינץ. תודה לעוזרים! אלון
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי מסך אחד שהוא DELL U2414H ואני רוצה לקנות בקרוב עוד אחד או אפילו עוד שתיים כאלה. עכשיו יש לי כמה שאלות, 1. הסטנד של המסך הזה הוא די גדול בשביל השולחן שלי, 1 זה לא בעיה אבל 3 כאלה אני לא בטוח שיהיה לי מקום, רציתי לדעת אם יש מעמד שאני יכול לחבר לקיר ושיצא ממנו 3 מוטות שעליהם יעמדו המסכים? אם לא, האם יש פתרון אחר? 2. מהי הדרך הכי טובה לחיבור המסכים? המסך שיש לי כרגע מחובר ב HDMI למחשב עצמו, איך לחבר את שאר המסכים? אני לא רוצה שכל המסכים יראו אותה התמונה כל הזמן, לדוגמא לפעמיים אני ירצה לשחק משחקים על כל המסכים ביחד כמו מרוצים וכו', ולפעמיים אני ירצה לשחק רק על מסך אחד משחקים אחרים. איך אני יכול להגדיר ולשנות מה אני רוצה לראות בכל המסכים כל פעם? יש לי כרטיס …
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-