מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
-
שלום לכולם קניתי מחשב חדש ואני על הדרך מחליף גם את המסך הישן שלי. אני מחפש מסך בגודל 24-27" בגלל שאני מתכוון לחבר את האקס בוקס ולשחק משחקי FPS איתו. המסך חייב להיות עם חיבור HDMI, ובעיקר הוא יפעיל משחקים. אני מתלבט אם 23-24" יספיקו או שאולי 27" זה גדול מדי.. התקציב שלי הוא 1500ש"ח, אפשר לעלות טיפה. תודה לעונים.
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני משווק דיגיטלי ויושב המון מול המחשב. אני מחפש שני מסכים 27" שאוכל לעבוד איתם כראוי. תקציב גג: 2,500. המסכים מחוברים ללפטופ בסיסי ואין לי שום צורך בדרישות טכניות מורכבות מאוד. בעתיד אני מאמין שאעבוד עם תוכנות עריכה אבל זה זניח. אני עובד על שולחן באורך 95 ס"מ כרגע. וממה שראיתי המסכים מגיעים ברוחב של 60+- לכן כנראה אלך על תלייה עם מתלה לשני מסכים. מתלבט בין שלושת אלו: https://ksp.co.il/?list_compare=.51853..56980..38912. היקר מביניהם מגיע עם 2K וממה שראיתי הבא אחריו במחיר של 2K כבר עולה 1500 בערך. מצד שני אין לו הכנה למתלה. שני האחרים ממש דומים ובשניהם יש VESA מה דעתכם על האופציות? אני בכיוון, מישהו התנסה, עוד דגמים שאול…
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
גודל המסך בין 23.6 ל 24 אינטש עבודה על תוכנות כמו אוטוקאד ורווית. נאמר לי שמומלץ לקחת מסך עם 75Hz - האם זה נכון?
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בעקבות הדיון שהיה לי בעבר פה, החלטתי ללכת על המסך של דל, לא קשה לנחש איזה. ברשותכם... מוזמנים לשאול אותי לאחר מס' שבועות איך המסך, אשמח לענות. צריך קצת להתנסות איתו מבחינת משחקים, סרטים, תוכנות ועוד... תודה רבה למשתמשיםעל העזרה... ובמיוחד ל-QttP על הייעוץ המקצועי!
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
נתקלתי במסך הזה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=718594והופתעתי ממחירו. האם מישהו משתמש בו? והמחיר ראוי?
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מהו לדעתכם המסך הכי טוב (גם אם יקר) שיש כיום למשחקים? שיתן גם זמני תגובה מעולים, אך בלי פשרות על איכות התמונה? אני מדבר על מסכים בגדול 19 אינץ לפחות (אפשרי גם 20.1 ויותר רחבים)
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לא שיש לי משהו נגד המסך אבל סתם ככה השאלה בכותרת
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מחפש מסך טוב עם אפשרות לתלייה על הקיר שיהיה ברמה טובה ככל שניתן תקציב עד 2000 שקל אין לי בעיה עם מסך 22" אבל מעדיף 24" המסך יתחבר למחשב ולממיר של יס תודה,
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הי, אני לפני קנייה של מסך DELL U2711. במחשב יש לי 2 כרטיסי מסך 6950 CROSSFIRE. האם אני יקבל תמונה איכותית וברורה ברזולוציה המקסימלית של המסך? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום ושבוע טוב!! אני רוצה להחליף מסך ולקנות 22 אינצ' יש לי כרטיס מסך של פרוקולור 4850 OC עם ג'יגה 1 זכרון השימוש הוא רגיל וכמובן משחקים כמו GTA החדש,CRYSIS ועוד איזה מסך עדיף? הנה שני מסכים האלה ,המחיר בסביבות ה-800 ש"ח זה אחד: LG L226WTQ 22'' LCD 2ms 1:5000 DVI WideScreen זה השני: SAMSUNG 226BW 22'' LCD 2ms DVI WideScreen תודה רבה ליאור
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לאחר שקראתי חלק מהדיונים על המסך הנחשק, ומכיוון שה oled המבטיח רחוק מאיתנו במספר שנים: טרחתי לנסוע לראות את המסך, עמדתי שם שעה שלמה, ולא הצלחתי להתרגל למראה הטקסט. לאחר שביטלתי את החלקת הפונטים בוויסטה (אני לא סובל את זה, ובפרט במסך הזה, העיין שלי רואה גווני אדום בשולי הפונט), ראיתי את הטקסט מפוקסל, אינני יודע איך קוראים לתופעה הזו, אך פשוט ראיתי יותר מדי חזק את הפיקסלים הלבנים בנקודות הליכסון והכיפוף של הפונט. לעומת זו, במסך שליד (DELL2007 אולי) העין ראתה את הפונט באופן נינוח יותר. חוץ מזה לא ראיתי שום ענן של צבעים או ניצנוצים. אומנם שעסקתי רק בטקסט. כמו כן ראיתי שהצבעים נראים משונים. לדוגמה בחירת טקסט (כחול) נראית כמו צבע כחול זוהר. לא הצלחתי לשנות את המצב הזה, תוך כדי …
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=502783
-
- 25 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, כנראה שאני אקנה מסך בקרוב, התקציב הוא 1100 ש"ח. דגשים: 1. המסך יחובר לכרטיס מסך Sapphire Radeon HD 4870X2 2GB GDDR5. 2. השימוש העיקרי של המסך יהיה משחקים ואינטרנט. 3. מאוד מעדיף שהמסך לא יהיה רחב, אבל אם יש משהו טוב שהוא רחב אשמח לשמוע. 4. זמן תגובה: מעדיף מאוד 2ms אבל אפשר להתפשר גם על 5ms אם יש משהו טוב. 5. חובה חיבור DVI למחשב (זה החיבור הכי טוב היום נכון?). 6. גודל המסך - 20 אינץ' ומעלה. 7. ניגודיות - אני לא כ"כ מבין בזה אבל נראה לי ש1:8000 יהיה מצויין ( ככל שהמספר השני יותר גדול זה יותר טוב כך ש1:8000 עדיף מ1:5000, נכון?) 8. חברה: לא קריטי, אבל מעדיף Samsung, LG, ASUS, MAG. 9. לא צריך רמקולים, יש לי מערכת קולנוע ביתית והם לא יהיו בשימוש. עוד משהו - כ…
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מסך LCD בתקציב הנ"ל למשחקים וגלישה באינטרנט... ראיתי שהמועמדים הם 740B של סמסונג ו1750 אם אני לא טועה של LG... מהו המסך העדיף בתקציב זה?(אין לי העדפה לחברה מסויימת, רק המסך הטוב ביותר בתקציב)
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
למישהו יש ניסיון עם הדבר הזה: http://www.amazon.com/Screen-Enlarger-Fits-inch-Diagonal/dp/B000NK43A0/ref=cm_cr_pr_product_top בגדול זאת זכוכית מגדלת גדולה עשויה אקריליק, שאמורה בתיאוריה להגדיל את המסך פי שתיים. אני לא מצליח להבין מה החסרונות פה. מישהו יכול לחוות דעה?
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני אישית מאוד אהבתי את LG במסכי CRT - אני לא יודע איך המצב עומד היום במסכי LCD. אני צריך מסך 17" (או 19") למשחקים, תקציב של עד 1500 ש"ח. אשמח לקבל כמה שיותר המלצות עם פירוטים. העדפה למסכי 17". (בלי רמקולים!)
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לפני כ-2 שבועות וחצי רכשתי שני מסכי סמסונג S27D850T - אחד מתצוגה והשני חדש (שניהם נקנו מאייבורי). 3 ימים אחרי הקנייה, המסך מתצוגה לא קיבל תמונה מה-displayPort והבהב בצורה שברור שמדובר בתקלה. הגעתי לאייבורי, ובניגוד להחלפה שהובטחה לי במקרה כזה, הציעו לי החזר כספי, וכמובן שזה לא היה רלוונטי כי אז אני נשאר עם מסך אחד במחיר מלא וזה לא היה הדיל שרציתי. לבסוף שלחתי את המסך לתיקון - נכון להיום, מאז הקנייה המסך היה יותר ימים בתיקון מאשר אצלי. הבעיה היא, שכבר פעמיים קרתה בעייה דומה במסך השני (החדש), וריסטארט למחשב פתר זאת. בפעם האחרונה שהבעיה קרתה הייתי באמצע סימולציה שכבר רצה מעל 24 שעות, מה שאומר שהייתי צריך להתחיל אותה מההתחלה ויצא שהזמן הזה התבזבז. מכל הסיפור הזה אני מסיק שהמס…
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה אתם אומרים איזה שווה יותר? אני מתלבט בין שני המסכים מודע להבדל בין הפנאלים אבל עדיין קשה לי להחליט על מה ללכת השימושים שלי הם סרטים גלישה באינטרנט ומשחקים , אני יודע שהכי טוב זה לראות את המסך בעיניים אבל אין אופציה כזאת לגבי ה Philips בקיצור הבנתם אותי...על מה ללכת? שחכתי לציין פרט חשוב שהוא גם ישמש כטלוויזיה באמצעות כרטיס עריכה
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
(אם זה מתאים לפורום צרכנות, אשמח אם תעבירו לשם. לא ידעתי לאן זה מתאים יותר.) אני מתכנן לקנות את המסך Dell U2412M ואני רוצה להמנע מכמה שיותר תקלות (שמעתי שיש בעיות עם זליגת אור וכו'). במסך הקודם שלי היה פיקסל שרוף וזה מאוד עצבן אותי. דיברתי עם KSP ואייבורי - אייבורי אמרו שאי אפשר לפתוח את המסך במקום וKSP אמרו שאולי יסכימו לעשות את זה אם אני אגיע לא בשעות העומס. מה אתם ממליצים לעשות? לוותר על זה או ללכת לחנות אחרת (ואם כן, איזו?). בנוסף איפה אני רואה איזה REV אני מקבל? (הבנתי שיש REV כמו 00 שיש בהם תקלות וכאלה כמו 05 ו06 שתקינים.) תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לפי איך שזה נראה לא כדאי לי למהר עם 4K, למרות שאני מאוד רוצה, כי זה נראה כמו סנונית ראשונה כרגע, בטח במסכי IPS וגם לגבי המחיר, האם מסתבר שהוא יירד, האם כדאי לחכות עם זה שיתבשל או שאין טעם לחכות?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן , אני רוצה לשדרג את מסך ה 21.5' למשהו יותר רציני , ועל הדרך לכלול בוא TV .. חשבתי התחלה על טלוויזיה רגילה 32' , אבל זה גדול לי מידיי.. לכן אני סגור כרגע על 27'. התקציב הוא עד 2000 ש"ח ... אני לא מחפש פנלי IPS מטורפים למרות שהיה נחמד אם יהייה כזה. השימושים הם בעיקר לקריאת טקסטים , סרטים , ממש קצת משחקים , וטלוויזיה.
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
- 3 followers
-
-
האם ההבדל בינהם הוא כזה שיצדיק כ 1000 ש"ח הפרש במחיר?
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מסך ה-G-Sync הקעור הראשון יגיע מ-Acer בקיץ, עם יחד גובה-רוחב אולטרה רחב ומחיר אימתני לכתבה: http://hwzone.co.il/acer-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%92%d7%94-%d7%9e%d7%a1%d7%9a-%d7%92%d7%99%d7%99%d7%9e%d7%99%d7%a0%d7%92-%d7%a7%d7%a2%d7%95%d7%a8-%d7%95%d7%aa%d7%95%d7%9e%d7%9a-g-sync-%d7%a9%d7%99%d7%a0%d7%a7%d7%94-%d7%9c/
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-