עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. בעקבות החלטה לרכוש את ה- vp930 ביררתי במספר חנויות ואצל היבואן לגבי מחיר ואחריות. הבחורה באומניטק זרקה מחיר גבוהה מאד ולא ידעה לפרט את האחריות. 2 החנויות שפניתי אליהם לא מאפשרות בדיקה וכן לא מבטיחות שלא יהיו פיקסלים שרופים בזמן הרכישה. אחד טען כי לאחר בדיקה בבית המוצר כבר לא נחשב חדש ולכן לא ניתן להחזירו תוך 14 יום. השני מאפשר החזרה עד 3 ימים. מעונין בהמלצה על חנות שתיתן 100% ביטחון לתקופה קצרה במחיר סביר.

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. שלום לכם, KSP מוכרים מסך chi mei cmv wide "22.1 ב 2350 שקל , נותנים לו אחריות של 3 שנים. אני יודע שהייצרן לא ממש מוכר, וכבר דיברתי עליו, ולא המליצו בגלל הייצרן. אבל העובדה שנותנים עליו 3 שנים לא משנה משהו ?? לא שווה לחשוב על העסקה פעם שנייה ? תודה MORIEL

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by liel3,

רציתי לקנות את המסך הבא: VIEWSONIC VP930 , אבל כמעט בכל החנויות לא המליצו לי עליו, לא בגלל שהוא לא טוב, להיפך כולם אמרו שהוא מסך מצויין, אבל הבעיה זה היבואן ונותן השירות (לא מזכיר שמות אבל כולם יודעים) ולכולם היו ביקורות על רמת השירות של היבואן. אני צריך מסך ברמה דומה, אולי של ASUS או SONY , המחיר של ה - VIEWSONIC VP930 היה 2300 ש"ח כלומר אני צריך מסך פחות או יותר באותו מחיר. תודה מראש!!!!

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by gotex,

אני רוצה מסך LCD ב 1500 שקל אני לא יודע בנוגע לגודל אם המחיר הזה מספיק בישביל 19 אינץ או שעדיף 17 אכותי בקיצור תתחילו להציע

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. שלום, מחפש מסך זול וטוב שישמש אותי למטרות מאוד רגילות ומשרדיות, כמו: גלישה באינטרנט, עבודה באופיס וכדומה. הדרישה היחידה שלי שהטקסט יהיה חד וברור ככל האפשר. לא מעניין אותי צבעים, אלא פונטים חדים וברורים כמו ב CRT רגיל. הגודל 17 או 19, לפי המלצתכם. אני לא הולך לצפות בסרטים (מחובר לטלויזיה), לערוך גרפיקה או לשחק דרכו. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by Bartleby,

כמה שאלות של "צעיר" בתחום לגבי מסכי LCD: שומר מסך, צריך או לא? הכנסת המסך למצב המתנה (כיבוי אוטומטי לשם חיסכון בצריכת חשמל בזמן שהמחשב פועל), צריך או לא? כשמכבים את המחשב, צריך לכבות גם את המסך? אני שואל כי הבנתי שיש ל-LCD אורך חיים מוגבל בסופו של דבר. כל עצה אחרת שמאריכה את חיי המסך תתקבל בברכה.

• 10 תגובות
    • 5.2k צפיות
  7. Started by Bartleby,

לא קיבלתי חוברת עם המסך של הוראות הפעלה אז יש לי כמה שאלות: 1. איך מנמיכים מרימים אותו? ובכלל, איך מזיזים את המסך כדי לקבל זוית יותר נוחה? 2. הצבעים בסרטים נורא חזקים. איך מנמיכים את זה? 3. הרזולוציה האופטימלית היא 1280x1024. אני לא מוצא אותה בתפריטי תצוגה של חלק מהמשחקים. מה מומלץ במקרה כזה? מעל או מתחת? 4.בנוגע לשאלה 3, האם הרזולוציה האופטימלית שלו היא גם המקסימלית ב-windows? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. אני צריך שהוא יתמוך ברזולוציה של לפחות 1600X1200 ראיתי שיש את המסכים של DELL אבל הבנתי שהם לא כל כך טובים למשחקים תודה מראש לכל העוזרים

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by Aviv C,

במה מסכי LCD טובים יותר ממסכי CRT? אני מתכוון מהבחינה הטכנית. לא היופי והנוחות וכו'.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. יש לי מסך באחריות אצל היבואן הרשמי של VIEWSONIC פה בארץ (לא יודע אם מותר להזכיר שמות) הדגם של המסך שלי הוא VP191B, היבואן דחה אותי למשך שבועות לאחר שנאמר לי שיחליפו לי את המסך לדגם המתקדם יותר שהוא ה VP930 עד שלהיום דיברתי עם מנהל המעבדה שלהם והוא אמר לי שיחליפו לי למסך 912 שכרגע כן זמין במלאי שלו ואמר לי שאי אפשר להחליף את המסך לדגם המחליף הVP930 שנאמר לי מקודם שיחליפו לי שיגיע למלאי ושאם אני רוצה אני צריך להוסיף כסף עליו ממה שנמסר לי ממנהל המעבדה שלהם ה912 הוא דומה מאוד למסך שהיה לי... אז מה לעשות? לקחת את ה192תחת אחריות או שבכלל אולי להוסיף כסף ולקחת את ה930?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by SAOD,

שווה?? 1350 + 5 שנים אחריות, 3 שנים בבית הלקוח ועוד 2 על אלקטרוניקה.. מפרט: PANEL : DISPLAY AREA (mm) : 410.0x256.5 MAX. RESOLUTION : 1440x900 DISPLAY COLORS : 16.2M RESPONSE TIME (ms) : 5ms BRIGHTNESS (nits) : 300 CONTRAST RATIO : 800:1 VIEW ANGLE: HORIZONTAL : 85/85 VIEW ANGLE: VERTICAL : 80/80 DOT PITCH (mm) : 0.285x0.285 PANEL SURFACE : ANTI-GLARE HORIZONTAL FREQ. : 30~82KHz VERTICAL FREQ. : 56~75Hz BANDWIDTH (MHz) : 137MHz I/O PORT : COMPATIBILITY : PC/MAC ANALOG INPUT : D-SUB x1 OTHER SPEC : STAND : PLASTIC VESA MOUNT (mm) : 75x75 POWER : CONSUMPTION : 60W VOLTAGE : AC100-240V/50-60Hz OFF MODE : <=1W POWER TYPE : BUILT-IN REGULATIONS : FCC-B, UL/cUL, CE, CB, TUV/…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by דנית,

שלום לכולם אני מחפש בהמלצה למסך LCD - עדיף מחברת LG, מאחר ויש לאחותי מסף SAMSUNG 730 - ועד היום היא לא מצליחה לכוון אותו כראוי (נראה שזה פשוט לא אפשרי ותמיד יש ריצוד קל). למחשב (לו אנו קונים את המסך החדש) יש כרטיס מסך מובנה Asus M2NPV-VM + GeForce 6150 Socket AM2 Motherboard - כולל יציאת DVI. למישהו יש המלצות? (אשמח לשמוע יתרונות וחסרונות כמובן

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. איפה העיניים שלכם פחות עייפות LCD או CRT?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. אהלן, לפני הכל, בחרתי במסך 19 אינצ' בעיקר בגלל ששמעתי שבגודל הזה נוח יותר לקרוא (ואני קורא הרבה בזמן הגלישה) , עד כמה זה נכון? אין לי עצבים לקמבן כל מיני פתרונות שיגדילו טקסט באם אקנה מסך גדול יותר. חיפשתי בארכיון והבנתי שהאיזו s1931 הוא המסך המומלץ בטווח המחירים שציינתי. שלוש שאלות, איזו רגלית כדאי לי לקנות אם רוצה את הרגלית שמאפשרת גמישות הכי גדולה, בעיקר בכל מה שקשור לשינויי גובה? נדמה לי שזו הרגלית בשם ezup, אני צודק? מישהו יודע אם ניתן להשיג אותה בארץ (מוכרים בארץ את המסך עם שלוש הרגליות)? שאלה שניה, ישנו ה- s1932 כבר שאלו פה לגביי ההבדלים וקראתי גם את התשובה ועדיין אני מתלבט בין השניים. מה שקורץ לי ב- 1932 זה תוספת הכיוונונים אבל אני לא בטוח שבשאר הפרמטרים הוא זהה …

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. דפדפתי בזאפ במסכי דל,ויצא לי להתקל במסך E248WFP. איזו הפתעה אחרי בירורים,אין ביקורות כרגע על המוצר כי כנראה הוא מספר ימים בשוק,מה שאפשר להגיד הוא שהפאנל TN. בהשואה ל2407,למרות החסרון של הפאנל היותר "נחות",הוא מפצה על כך במחיר שלו-2225 ש"ח להיום. אני שוקל לקנות אותו,מחיר משתלם מאוד וגם נראה לי פצצות לסרטים. מחכה לביקורות על זויוות צפיה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by jety,

הבנתי שיש בעיה שכתב נראה מאוד קטן ב dell ברזולוצייה הטבעית שלו (1600x1200) האם זה נכון והאם זה ממש גרוע? בנוסף.. האם יש איזושהי חנות שאפשר להזמין ממנה את dell 2007fp בלי לשלם לפני שזה בכלל מגיע לארץ (כמו ש nextop רוצים)? לאיזה חנויות אמור להגיע מלאי חדש?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by israelnba,

לפי התגובות של האנשים מה2408 ולפי התגובה של אנשי התמיכה בפורום של DELL נראה כי A01 לא ישפר משמעותית את ה2408. בכל אופן, יש מצב שאולי יש כמה חתיכות אחרונות 2407 על אדמת ישראל. לכן, זה או לחכות חודשיים וכנראה לא יהיו בשורות טובות מדי, או לנצל את ההזדמנות של ה2407 ה2407 עולה כיום ~2900 שח לעומת 2408 שעולה ~3350 האם כדאי לקנות את ה2407 למרות שהמחיר שלו ממש קרוב והוא גרסה "ישנה"?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by asilbob,

יש לכם המלצה על מסך LCD ?? 22 אינז' (לא פחות ) מחיר בסביבות ה2000 שקל ראיתי תמסך של הדיל ששמעתי שהוא מש מומלץ הDELL 2007 אבל הוא רק 20 אינז' וגם הרבה כסף אז לא שווהה... אין להם מסך איכותי כמו זה באותו מחיר 22 אינז '?? וראיתי תמסך של סמסונג 2253BWוSamsungו אבל אומרים שהפנל לא טוב כן טוב לא ודע מה הולך קיצר תמליצו לי על משהו טוב ....

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by x-amin,

אבא שלי קנה טלויזיה חדשה 37" LCD(עם חיבור SVIDEO כמובן..) והכרטיס מסך שלי תומך כנ"ל בSVIDEO.. רציתי לדעת אם אפשר לחבר את המחשב לטלויזיה ושהיא ממש תשמש כמסך למחשב גם בשימוש הרגיל..?! או שזה אפשרי רק בזמן צפיה בסרטים או משחקים..? תודה על העזרה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by jety,

הוא נהיה רותח בפתחי האורור העליונים. האם זה נורמלי?

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by joniar,

אני רוצה לקנות מסך חדש הכניסו לי לראש לא TN לא TN בשום פנים ואופן לא TN {זה מובן נכון?} אז אני רוצה מסך לפחות 21" ב1500 שלא יהיה TN!!

• 10 תגובות
    • 855 צפיות
  22. שלום לכולם ראיתי את המסך הנ"ל מכאן : http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IRutopia19w2mssite ורציתי לשאול אם הוא שווה קנייה? איך החברה בשוק,אמינה/לא אמינה ? תודה לעזורים מראש

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. אני רוצה ללכת על אחד מ-4 המסכים הללו למטרת גלישה באינטרנט בלבד!!! למטרת סרטים המחשב מתחבר לLCD 32! יש לי מחירים טובים יותר על כולם מלבד הדל, אני מדבר על הנחות של בערך 10-15 אחוז ממחיר המדף! לכן אפילו האיזו נראה לי מאוד ריאלי. מה באמת המסך המשתלם ביותר ולמה.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. שלום, מחפש מסך לשימושים הנ"ל. אני צלם מתקדם (5D). עד עכשיו ערכתי על CTR 17 רגיל. אני מעוניין להכיר את המעלות והמגרעות שבין מסך רחב למסך רגיל (להבנתי התמימה - מסך רחב בתמונות = שטחים מתים בצדדים). האם מסך 22 רחב מול 19 רגיל דווקא יהיה עדיף מהבחינה הזו? שימושים נוספים - סרטים, גלישה, טקסטים. אשמח לקבל המלצות. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.