מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
חרטא כמו שאני חושב או יש דבר אמת?
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, רכשתי מחשב חדש והכל נפלא. חיברתי את הכרטיס מסך באמצעות כבל HDMI לטלוויזיית 24 אינץ' של AKAI. א. המסך לא מציג את כל התמונה (השוליים נעלמים מחוץ למסך). ב. הכל מטושטש (בהגדרות נראה שה-native resolution של המסך היא 1440X900 למרות שהמסך עצמו תומך ב-1920X1080. כמובן שאיני נצליח למצוא דריבר ספציפי לטלוויזיה הזו... האם יש מקום שבו ניתן להוריד דרייבר גנרי? מה הייתם ממליצים כדי לפתור את הבעיה? המון המון תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש את המסך הזה, אבל ידועה הבעיה של זליגת אור בפינות המסך, לפחות בדגמים הראשונים. בעוד שב U2410 ישנה בעיה של הדגל האיטלקי. האם מישהו שקנה את המסך לאחרונה יכול לומר אם הבעיה הזאת עדיין קיימת אצלו, ובאופן כללי במכשירים שנמכרים לאחרונה בארץ ? תודה...
-
- 10 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אני כבר כמה שבועות מחפש מסך בהתחלה הייתי יותר בכיוון ה 22 אינץ למיניהם אבל ירדתי מהם עקב איכותם הנוראית. הסכמתי להתפשר על 20 אינץ. וגם מצאתי אפילו מסך שאהבתי כמו ה 2007wfp שכן הכניסות וידאו USB ו pIVOT מאד מדברים אלי. ( אני אוהב צעצועים), בכל מקרה התעניינתי עליו והוא נראה לי קניה נכונה . הבעיה היא שנראה שהוא קצת מיושן. המסך הזה הוא כבר בן יותר משנה . וכמו שהטכנולוגיה מתפתחת זה דיי ישן. האם יש המלצה על מסך דומה אולי עם פאנל יותר חדש . או שחברה הפורום יכולים להרגיע אותי שלא צפוי או קרה חידוש משמעותי בפאנלים האחרונים תודה .
-
- 10 תגובות
- 934 צפיות
-
-
רציתי לקנות את המסך הבא: VIEWSONIC VP930 , אבל כמעט בכל החנויות לא המליצו לי עליו, לא בגלל שהוא לא טוב, להיפך כולם אמרו שהוא מסך מצויין, אבל הבעיה זה היבואן ונותן השירות (לא מזכיר שמות אבל כולם יודעים) ולכולם היו ביקורות על רמת השירות של היבואן. אני צריך מסך ברמה דומה, אולי של ASUS או SONY , המחיר של ה - VIEWSONIC VP930 היה 2300 ש"ח כלומר אני צריך מסך פחות או יותר באותו מחיר. תודה מראש!!!!
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה, כמו שחלקכם יודעים רכשתי Viewsonic VP930 שעל אף מחירו הגבוה סבל מבעיית קורונה בצער רב וביגון החזרתי אותו והחלטתי שאני לא רוכש מסך עד שאני רואה פיזית בעיניים. יצא לי לאחרונה להיות ב-Sale של LG בו רכשתי לאחר לבטים רבים ועקב המלצות בפורום ששמו כאן קישור אליו, את ה-L204WT. אכן מסך טוב, השחור יפה, סרטים סבבה, משחקים על הכיפק אבל הצבעים לא מגיעים לדרגת ה-Viewsonic (צפוי לא? מדובר בפאנל TN שהוא נחות יותר). המסך עלה לי 1690 ש"ח ולדאבוני גיליתי שיש לו Pixel תקוע (צבע כחול)... ניסיונות רבים לשחרר אותו בעזרת לחיצות ותוכנות עלו בתוהו וכך חזרתי אל אותו Sale למצוא מסך חליפי. עוד לפני שקניתי את ה-L204WT שקלתי את ה-L2000C שראיתי שם אבל כל הדיבורים על ה-L204WT כאן גרמו לי לקנות…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב, לפני מספר חודשים קניתי Lenovo 2 PRO ואחרי הרבה ניסיונות להתרגל למסך 13.3 אינץ' הבנתי שאני צריך להשתדרג למסך גדול יותר, לפחות עבור עבודה בבית. מפרט המחשב : http://www.nett.co.il/shop/%D7%9C%D7%A0%D7%95%D7%91%D7%95-c-2_3/%D7%9C%D7%A0%D7%95%D7%91%D7%95-%D7%99%D7%95%D7%92%D7%94-%D7%A4%D7%A8%D7%95-2-lenovo-yoga-pro-2-i7-p-184.html העבודה שלי כוללת הרבה שעות מטלב, תוכנות פיזקליות (ADS, CST) וגם התחלתי ללמוד AutoCAD .. במחשב קיימת רזולוציה מומלצת של 3200x1800, השאלה אם זה קשור למסך שאני בוחר? בכל מקרה הייתי מאוד רוצה מסך מוח לעבודה שמעייף את העייניים במינימום אפשרי. תקציב באזור 2K, אבל אל תהססו להציע גם במחיר גבוה יותר אם המסך מושלם לצרכים שלי. תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. קיבלתי אתמול את הדל החדש שלי. האם צריך לכייל אותו בדרך מסוימת? כי יש לו אינספור כיונונים? והכי חשוב מהי הרזולוציה שבו אתם עובדים עם המסך? אני כרגע עם 1920* 1080 וכל השולחן עבודה והכל נראה מאוד קטן. האם זוהי רזולוציה רק לסרטים ומשחקים? מה המומלץ לשימוש אינטרנט וכאלה? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מסך LCD בתקציב של עד 3000 ( אבל לא נתקטנן על עוד אקסטרא 200 ) היעד שלי מהמסך הוא איכות אמינה במיוחד ( שנתיים שלוש אורך חיים ופעילות אינטנסיבית) קצב רענון גבוה עיקר העבודה יהיה תהיה בקריאה ועריכה של מסמכים ( בסביבת visualsutdio ) ולאחר מכן אבל חשוב לא פחות גם שיתאים למשחקים ולבסוף גם לסרטים אם כי זה בעדיפות הנמוכה מהשלוש. חפרתי קצת באתר והגעתי למסקנה שבתקציב זה יש תמימות דעים לגבי מסכים של EIZO רק שבתארים אחרים שנכנסתי קראתי חוות דעת לא ממש טובות על אורך החיים של המוצר ( בין חצי שנה לשנה) ןבמחיר כזה למסך אני מעדיף משהו שיהיה אמין. אופציה נוספת שחשבתי עליה היא ה LG L2000c אני רגיל לעבוד ברזולוציה של 1024 * 768 ככה שמבחינת רזולוציה אני מסתפק די במועט ( לא…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני כבר שבוע מחפש את ה DELL הזה - בתצוגה. אני מעדיף לשחק עם המסך לפני שאני קונה אותו באינטרנט. החנויות שחיפשתי: bug - שני סניפים - לא בטוח , כנראה לא מוכרים DELL. שקם אלקטריק - אין DELL. מחסני חשמל - best buy - לא מוכרים DELL office depot - שני סניפים - בכלל לא מוכרים DELL ivory - מוכרים , אין בתצוגה ksp - לא מוכרים DELL קרביץ - לא מוכרים DELL מישהו יודע איפה אני יכול למצוא אותו? יש סיבה ש70% מהחנויות לא מוכרים מסכים של DELL ?
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם הקדמה קצרה אני עובד בשוק ההון וצריך את הפונקציה של ריבוי מסכים שמקושרים למחשב אחד. מהכתבה הבנתי כי צריך שיהיה שבב במחשב ושבב במסך. איך אני יודע שיש לי את השבב במחשב או שצריך לקנות כרטיס לחבר למחשב? האם זה אומר שאני לא צריך כרטיס מסך בכלל? איך אני יודע באיזה מסכים יש את השבב הזה? אולי אפשר להוסיף רשימה של מסכים כאלה הבנתי שאם אין את השבב במסך אפשר לקנות מתאם איפה אפשר לקנות אותו וכמה הוא עולה? ושאלה אחרונה האם זה משתלם כלכלית? תודה חזי
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך חדש לשימוש במשחקים,אינטרנט וסרטים/סדרות. התקציב הוא בעקרון 1000 ש"ח אבל יש אפשרות לחרוג בכ-200 ש"ח במידה ויש אפשרות למסך איכותי יותר. הדרישות העיקריות שלי מהמסך הן שיהיה ברזו' של 1680X1050 (כלומר יחס צפייה של 16X10 - אני ממש לא מחבב את ה16X9 ) וזמן תגובה מהיר על מנת שבמשחקים יהיו כמה שפחות "מריחות". ארגונומיה פחות חשובה לי (מבחינתי שתהיה הכי בסיסית שתתבטא בהטיית המסך בזווית למעלה/למטה). חיבורים - DVI /VGA ואם יש אפשרות לHDMI מה טוב (שיהיה HDCP). אחריות - 3 שנים וכמה שפחות פיקסלים שרופים על מנת להצדיק החלפה. אני מקווה שזה מספיק פרטים. תודה מראש!
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום! יש לי מסך LCD 22" של סמסונג ורציתי לשאול אם אני נגיד משאיר את המסך דולק למשך הרבה זמן כשהשומר מסך מוגדר להתחיל לעבוד אחרי 5 דקות (והמסך מתכבה לגמרי אחרי 30 דק') אז המסך שלי יכול לאבד צבעים ("לדהות") או שייגרם לו נזק בכל אופן שהוא? *השאלה נשאלת כיוון שהיה לי מסך LCD של LG 19" ואחרי שנתיים-שלוש של שימוש הוא "דהה" קרי איבד צבעים באופן חלקי כך שאם נגיד יש צבע שבהיר אבל לא ממש לבן אז במסך ההוא רואים אותו כרגע לבן. (בסה"כ אפשר לעבוד איתו פשוט האיכות ירדה). תודה לעוזרים!
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לכם המלצה על מסך LCD ?? 22 אינז' (לא פחות ) מחיר בסביבות ה2000 שקל ראיתי תמסך של הדיל ששמעתי שהוא מש מומלץ הDELL 2007 אבל הוא רק 20 אינז' וגם הרבה כסף אז לא שווהה... אין להם מסך איכותי כמו זה באותו מחיר 22 אינז '?? וראיתי תמסך של סמסונג 2253BWוSamsungו אבל אומרים שהפנל לא טוב כן טוב לא ודע מה הולך קיצר תמליצו לי על משהו טוב ....
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שמעו, לא יודע מה קרה להורים שלי פתאום בא להם לקנות לי מסך חדש ולהעביר את שלי לאחותי...לא משנה. העיקר זה שאני צריך מסך חדש עד עכשיו היה לי L1730B של LG, תאמת שקנינו אותו לא הבנתי כלום במחשבים אז זה לא הייתי אני שבחרתי אבל אני דיי מרוצה ממנו ב 3 שנים שהוא היה אצלי, במריחות לא הרגשתי והאיכות שלו איכשהו סבבה, אבל לפני כמה שבועות ראיתי אצל חבר שלי מסך עלוב של צ'אי מאי שהוא קנה מ KSP (בעע) והאיכות שם לוקחת תמסך שלי ! טוב לא משנה... קראתי את שני הכתבות שיש באתר על מסכים, ממה שהבנתי 932B לתקציב נמוך ו 971P לתקציב קצת יותר גבוה. עכשיו אני לא ממש יודע מה התקציב המדוייק אבל אני מעריך שבערך 1400 אז אני לא יודע מה לקחת.. עכשיו אם ב 971P לא היו מריחות הייתי לוקח אותו אבל בכתבה…
-
- 10 תגובות
- 835 צפיות
-
-
המטרה היא להחליף מסך 17" CRT שהיה מוגדר על רזולוציה של 1024x768 ועשה את העבודה מצוין. רוב העבודה היא סביב Word ואינטרנט. העדפה למסך לא גדול ולא בפורמט רחב, עם רזולוציה לא גבוהה. אשמח לשמוע המלצות תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
למישהו יש ניסיון עם הדבר הזה: http://www.amazon.com/Screen-Enlarger-Fits-inch-Diagonal/dp/B000NK43A0/ref=cm_cr_pr_product_top בגדול זאת זכוכית מגדלת גדולה עשויה אקריליק, שאמורה בתיאוריה להגדיל את המסך פי שתיים. אני לא מצליח להבין מה החסרונות פה. מישהו יכול לחוות דעה?
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מסך מחשב חדש 23" שאיתו אני הרוב אשתמש במשחקים בגלל האקסבוקס שאני אחבר אליו. אני רוצה מסך שיהיה אפשר אותו לתלות אותו על הקיר ורצוי שיהיה עם חיבור hdmi בגלל האקסבוקס. אני לא רוצה שתציעו לי מסכים של דל כי אין להם מסגרת "נוצצת" כמו של סמסונג וlg.(אני לא יודע איך להסביר). התקציב המקסימלי שלי הוא 1600. תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מי רוצה מסך 34 אינץ' אולטרה-רחב בקצב רענון גבוה בעלות של פחות מ-2,000 שקלים? לכתבה
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ראיתי את המסך הזה בתצוגה ומאד התרשמתי ממנו המסך מציג תמונה ממש יפה מה דעתכם עליו? ראיתי אותו ב 850 שקלים
-
- 10 תגובות
- 9.4k צפיות
-
-
אהלן חברים, רכשתי 2253BW לפני איזה שבועיים שלושה מבאג, והיום פתאום צץ לי פיקסל שרוף אחד די מעצבן במרכז המסך, מה אומרת האחריות בנושא? האם יש מצב להחלפה בחדש מטעם החברה או החנות?(אם נגיד קניתי לפני שעברו 21 יום, אך אין לי עדיין את האריזה) אני פשוט די בור בנושא, עד עכשיו מניסיון עם 8 מסכי סמסונג אף אחד לא עשה בעיות.. תודה
-
- 10 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
האם יש הבדל הנראה לגיימר לעין בין מסך 144HZ עם GSYNC מאשר מסך 240HZ ללא GYSNC הכרטיס מסך שיש לי הוא RTX2070
-
- 10 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום לכם, פעם ראשונה בפורום הזה. אז מקווה שכתבתי נכון את הנושא בכותרת. לפני שאשאל, אציין שכבר קראתי את ההמלצות בתחילת הפורום, אבל יש לי עדיין התלבטויות והרבה שאלות. אני מעוניינת לקנות מסך מחשב. הצרכים שלי: בעיקר גלישה באינטרנט וצפייה מעטה בסירטונים קצרים. לא משתמשת לצורכי משחקים או גרפיקה. כשקראתי קצת על מפרטי מחשב, נתקלתי בהרבה קריטריונים, ולכן חשוב לי לדעת עד כמה הם חשובים. 1. מהירות תגובה: עד כמה משנה עם מדובר ב- 8 MS (כמו זה של המסךשל סמסונג שעליו המלצתם בתחילת הפורום) או ב- 2 MS. 2. עד כמה חשוב הפאנל ( TN, IPS) למי שלא משחק במחשב או לא עוסק בגרפיקה? 3. עד כמה חשוב חיבור DVI וחיבור HDMI? 4. איזו ניגודיות מומלצת? 5. רוחב מסך: עד כמה משנה, אם המסך מרובע (כמעט שלא מוכרים…
-
- 10 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
כפי שכתבתי בכותרת, התקציב הוא 2000 ש"ח -גג עליון. לא משנה לי אם המסך יהיה 19" או 17" העיקר שיהיה איכותי במיוחד ויריץ משחקים מהירים וחדשים בלי מריחות ובעיות. חיבור DVI חובה. תודה לכולם.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה דעתכם על המסך הזה "27 Asus LED IPS MG279Q https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=15966 לצורך משחקים וגם עריכה גראפית ושימוש בתוכנות כמו פוטושופ מאיה מאדבוקס וכו
-
- 10 תגובות
- 3k צפיות
- 1 follower
-