עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by sagiiiii,

היום קיבלתי את המחשב שקניתי אחרי התייעצות בפורום מפרטי מחשב! המליצו לי ללכת על מסך smsung 2333T ולמרות שקראתי עליו הרבה ביקורות טובות אני רציתי לוודא פעם אחרונהשזאת רכישה נכונה ששיתי! הכרטיס מסך שלי הוא leadtek nvidia geforce gtx460 oc 1GB! אני בדר"כ משחק משחקי fps שצריך מהירות תגובה הכי גבוהה שיכולה להיות! רציתי לדעת עם המסך הזה עמדבדרישות האלה? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=768814 *הוא אצלי בבית אני עוד לא יודע אם לפתוח אותו או לא!

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  2. Started by SOME12,

שלום, אני רוצה לקנות מסך מחשב חדש בגודל של 24 אינץ'. בעקבות המלצות וסקירות גם אתר הזה, גם מחו"ל המסך שהכי תפס את תשומת ליבי הוא 2408WFP של דל. שמתי לב שבכל שנה החברה מוציאה דגם חדש של המסכים שלה - לפני שנה זה היה 2407WFP למשל והשנה 2408WFP. אם הבנתי נכון את המצב, בדגם האחרון של המסך היו בעיות מה שגרם לחברה להוציא עידכון לתוכנה הפנימית של המסך לפני כמה חודשים. לכן אני כרגע מתלבט - האם לקנות את 2408WFP, או לקוות שיצא 2409WFP בתקופה הקרובה? (לא הצלחתי למצוא שום מידע מבוסס שאכן יצא כזה מסך..) אני אשמח אם תוכלו לחוות דעה בעניין. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by עמית הוברמן,

היי מתייעץ לגבי מסך מה אומרים על ROG STRIX XG27UQ האם למישהו יש אותו \ חוות דעת?

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  4. Started by homerJS,

המסך נקנה לפני שנה וחצי ולא היו בו בעיות (מסך מעולה!) בשבוע האחרון מופיע פס אנכי של פיקסלים שרופים לכל הגובה של המסך, הפס נעלם אחרי 2 דק' ומופיע כל פעם מחדש אחרי שהמסך יוצא מ sleep. מה יכולה להיות הבעיה?

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. האם המסך זהה ובעל פאנל מתקדם ולא TN, מה אומרות האותיות-CS ???. הוא עדיין ארוז וטרי טרי, להחליף או להשאירו? תודה למסבירים ולמציעים לי כיצד לנהוג בנדון.

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. מסך נקנה לפני חצי שנה סמסנוג 19" 940 משהו.....עלה מעל 2500 ש"ח... קצב ריענון הכי גבוה שניתן כרגע.... חיבור לא DVI. כרטיס מסך מובנה בלוח האם. נקנה לפני חצי שנה - גם כן מחשב חזק המטרה העיקרית לקרוא טקסט - תכנות. השאלה אם ידוע שיש בעיה כזאת של עייפות או כאב ראש....או משהו בסגנון שאחרי שעה של עבודה עם המסך... כמו כן....אני מרגיש גם כן בעיה כזאת כשאני עובד מול מסך crt למסך של הלפטופ שלי....ככה שזה לא נראה לי קשור לסוג מסוים של מסכים וכרטיסים..... השאלה - אם השקעה בכרטיס מסך חדש וטוב תפתור את הבעיה הזאת? או מסך חדש יפתור את הבעיה? בזמנו עברתי מלא מסכים ובו ראו ממש בהבדל הכי טוב ביחס לשאר....

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. http://youtu.be/LFhAKJRTJ0o ואו המקרן הזה מדהים תחשבו לשחק באססין קריד האחרון וללכת ברחובות של פריז אולי הדמות שלך תהיה בגודל של אדם אמיתי? נראה לי שלא שהמסך עדיין קטן מידי אבל אם הדמות שלך הייתה פחות או יותר אחד לאחד מול אדם אמיתי שעומד מולך זה בטח היה עושה משהו במוח ומוסיף אפקט למשחקיות

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. בדקות אלו סיימתי לתקן את ה VP930 השני שלי. הסמפטומים הינם קושי להתעורר ממצב המתנה ואף אי יכולת להציג תמונה כלל כאשר נורית בקדמת המסף מהבהבת בירוק. הפיתרון, להחליף שני קבלים ביציאה של הספק כוח להלן מדריך מצולם. ציוד נדרש: 1. מלחם שמתאים לאלקטרוניקה בסיסית 2. בדיל 3. VP930 מקולקל 4. שני קבלים בעלי מתח של 16V וקיבול של לפחות 1000 מיקרופארד 1. לאחר בדיקה שהמסך אכן לא מציג יותר תמונה נפתח אותו (כמובן שיש לנתק מהחשמל), ישנם ארבעה ברגים בפינות ולאחר מכן יש להישתמש בעצם כמו סכין בכדי לפתוח את הקצוות, המסך לא מודבק ולכן הפעולה קלה למדי. 2. המסך פתוח, משמאל לימין: מעגל מתח גבוה (Inverter) לקתודות של המסך, בקר תמונה, ספק כוח. 3. כעת ניתן לשים לב למקור הבעיה, שני …

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by Pandiani,

לפני כמה ימים, פתאום הופיע על המסך פס/קו כחול כזה לאורך המסך... ניסיתי לעדכן דרייבר - לא עזר. מה אפשר לעשות?

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. אני צריך המלצות למסכי 19" מחנויות IQPC SKYPC ...שיתאימו למשחקים ... תודה רבה : רז

• 27 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. אני רוצה לשאול אם דבר כזה חייב לעבור? או שיש מצבים שזה ישאר לעד כי לי יש כבר חודש את זה. אבל תענו רק מי שיודע למה אני מתכוון לקנות מסך חדש. איזה באסה שאין לי את האחריות אצלי .כזה מסך איכותי ופחות משנה שיש לי אותו.

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. שלום יש לי מסך ישן - חמש שנים פלוס, של 19 או 17''. אשתי מאד אוהבת אותו, וגם אני מסכים שלעבודה של עיבוד תמלילים הוא מצויין. מצד כבר יש עליו, והייתי רוצה מסך חדש LED, יתר חד וכו'. וגם לסרטים יתר נחמד יתר גדול. הבעיה היא שהים אני לא רואה בשום מקום מסכים מרובעים - רק מאורכים. 23'' וכיצ"ב - כולם מאורכים. 1. האם אפשר להשיג בכלל מסכים מרובעים? האם זה רק בגדלים של 17 ו-19 - או שיש מרובעים גדולים יתר - ואיפה אפשר לקנות? 2. האם יש אפשרות במסך מאורך לראות בתבנית מלבנית מרובעת יותר - כלומר שני מצבי צפיה (מאורך כמו בסרט ו"רגיל")? 3. אם אפשר בכמה מלים - אם אני מעוניין במסך לסרטים, משחקים, ומשרדי - חד וטוב, מעט אנרגיה וצבעים מדוייקים - מה האפשרוית? אני הולך לאיבוד בין כל הכותרים. אם אפ…

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. שלום לכולם! השבוע אני קונה מחשב חדש, שמיועד בעיקר לגיימינג. הכרטיס מסך הוא GTX970. בדקתי קצת באינטרנט וגם פה באתר וראיתי שהרבה ממליצים על P2314H או P2414H. יש לי כמה שאלות, האם המסכים האלה טובים גם כאשר אני יחבר כמה מהם? אני רוצה להתחיל עם 2 מסכים ואולי בהמשך אני יגדיל ל3, לא יותר מ3. ואם כן, מה הדרך הכי טובה לחבר בניהם? דרך איזה כבל. תודה רבה על העזרה !

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by gal426,

הועתק מפורום אחר אבל אילו הדרישות ובקשות שלי תודה טופס בקשת המלצה למסכי מחשב: תקציב:1000 ש''ח (ציינו מהו התקציב אותו תרצו להשקיע ברכישת המסך מחשב) חריגה:לא, אלא אם מדובר בהזמנה של מאמזון וזה עד 50\100ש''ח חריגה (ציינו את התקציב המקסימלי אותו אתם מוכנים להשקיע ברכישת המסך מחשב במידה ותהיה אופציה ששווה את החריגה) שימושים:בעיקרון קלים לראות יוטיוב ומשחקים כבדים מדי פעם(לשם איזה שימושים נועד המסך? גיימינג עריכה וכו') אם בחרת בגיימינג ציין איזה משחקים הינך משחק?CS:GO GTA V FORZA HORIZON 4 ASSASSIN CREED ORIGINS ועוד בקיצור משחקים כבדים (fps ,mmo, שמות של משחקים וכו') גודל מסך רצוי:''27 רק 16:9 כרטי…

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by gilad267,

קניתי מסך LCD NEC 70GX2 בצפייה בסרטים הסרטים לא נראים טוב, אין הפרדה בצבעים והם נראים כאילו אתה עובד באיכות צבע נמוכה (נגיד כמו 256 צבעים בהגזמה). לפני זה היה לי מסך CRT ולא היתה כל בעיה?

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by Drazick,

שלום. החלטתי לפנק את עצמי במסך הכי טוב שאני יכול להרשות לעצמי. כיוון שאני טס לארה"ב ושם ניתן להשיג מסבכים אלו בסביבות ה- 1000$ רציתי לשאול לדעתכם. האם שלי נראה כי הם זהים ופשוט ל - NEC MultiSync 2690WU2 הוסיפו מכייל לחבילה. מישהו מכיר סקירות באתרים נחשבים של ה- NEC MultiSync 2690WU2? הייתי שמח לדעת מה ניתן להשיג עימו. ל- NEC MultiSync 2690WUXi2 מצאתי סקירה של אחיו הקטן: http://www.tftcentral.co.uk/reviews/nec_2490wuxi.htm אני מניח שתקפה גם עבורו. אני מאוד נחוש על מסכים אלו כי ניתן לכייל אותם בחומרה ואז לשכוח מכל בעיות ניהול הצבע של מערכת ההפעלה. בעיקרון אני זקוק להם רק עבור עיבוד תמונה במרחב sRGB. אני בטוח שלרוב זה ישמע שהם Over Kill עבור זה, אבל לא מצאתי מסך עם כיול בחור…

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by The_Byter,

שנייהם WIDE ? כי אני עובד על 1600 וזה 4:3 ... אני מפספס משהו ?

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. באיזה מרחק מומלץ לשבת ממנו? עכשיו יש לי מסך ישן.. 17" ואני יושב בערך 35 ס"מ(העיינים מהמסך).. 24" לא יהרוס את העיינים? יש לי טלויזיה 21" שאני צופה בה מהמיטה.. מה דעתכם? מי שיש לו 2407, איפה הוא ממקם אותו? רגיל על שולחן המחשב? תודה לעונים..

19. מה אתם אומרים זה המסך עד 1000שח? ואם כל זה שksp לא אוהבים, אני רוצה לקנות אצלהם. הם עובדים עם יבואן המומלץ של דל? תודה מראש

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by smit,

היי, קראתי כבר מספר מאמרים על כיול, אבל לא ממש הלך עם אף אחד מהם. קראתי גם ביקורת של מישהו, ששם 50% bright ו 59% contrast. זה נראה סביר בהתחלה, אבל כשמעבירים בין המצבים זה נראה ממש כהה ואפור. יש מישהו פה שהתנסה עם המסך ויכול להמליץ על כיהול טוב? או מאמר ברור שיעזור להגיע לרמת כיול סבירה? כל עזרה תתקבל בשמחה!..

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. לאחרונה התחדשתי ב-HTPC וטלוויזיית LED של סוני בגודל 46". בנוסף לטלוויזיה מחוברים למחשב גם שני המסכים שלי, DELL 2007FP ו-SAMSUND 943B. שני המסכים לא תומכים ברזולוציית הטלוויזיה(FHD), ולכן בכל פעם שאני רוצה לצפות בסרט מהמחשב דרך הטלוויזיה, עלי לשנות בהגדרות את יציאת המסך לטלוויזיה. לאור המחירים הנמוכים של הטלוויזיות, חשבתי להחליף את המסכים שלי בטלוויזיית 32" כלשהי שתעבוד ברזולוציה זהה לטלוויזיה הגדולה, וכך פשוט אוכל לחבר את שתיהן לרסיבר בHDMI או את הטלוויזיה הקטנה ישירות למחשב ביציאת HDMI נוספת ולהציג תמונה כפולה בשני המסכים כדי שלא אצטרך לגעת בהגדרות כל פעם שאני רוצה לעבור ממסך למסך... באילו קשיים / בעיות אני עלול להיתקל בשימוש בטלוויזיית 32" רגילה בתור מסך מחשב? (אינטרנט…

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by אור*,

שלום לכולם כיוון שאני משתמש ממוצע ומערכת הקירור של המחשב שלי מבוססת על מאוררים ולא על חנקן נוזלי המחשב עושה לפעמים רעש כאשר אנחנו חושבים ביחד.. בנוסף כיוון שאני מזיז את המסך לפעמים מהשולחן לשידה ליד המיטה בשביל סרטים, עלה צורך להפריד את המסך מהמחשב (בדומה למקלדת והעכבר) ראיתי בעתון איזה משדר שמיועד להעביר מידע ממחשב/DVD לטלויזה. השאלה שלי היא למישהו יש את המשדר ? אך איכות השידור ? איזה כניסה המסך והמשדר צריך? תודה

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. אהלן, עשיתי קצת עבודת רקע וקראתי את ההמלצה בפורום על U2311 וכדומה. הבעיה היא שאין לי צורך במסך עד כדי כך גדול - עקב מרחק הישיבה הקרובה. המסך ישמש לעבודה על מסמכים וגלישה ברשת, ללא משחקים - בעיקרון מה שקורה הוא שיש לי מחשב נייד וכשאני מגיע הבייתה אני רוצה שהעבודה תהיה נוחה וארגונומית יותר. יש המלצות? יש חלופה לסמסונג בגודל נמוך יותר? 2333T ראיתי שיש את הדל גם בגודל 21...אבל המחיר גבוה מדי - באיזה מחיר ניתן למצוא אותו בפועל? בעיקרון התחלתי בתקציב 500 ש"ח והעלייה לכמעט כפול גבוהה לי מדי. תודה עריכה: עוד נושא שמאוד חשוב לי הוא שיהיה ניתן להגביה את המסך (בחור גבוה)...כך שיהיה בגובה מתאים בישיבה מול שולחן

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. מסקירה של הפורום נראה לי שה-P2414H הוא האופציה הטובה ביותר אך אשמח לשמוע אחרות. המון תודה,

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים