עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. כן זהו החלטתי סופית שהשמנמן CRT יעבור עם אחי... ואני אקנה מסך דק ואיכותי. הדילמה האחרונה היא בין 2 ה-DELL ה- 2007FP עם הבטחה חורצת לפאנל S-IPS או את ה-2407WFP-HC - פאנל S-PVA - החלטתי לא לקנות את ה-2408WFP גם אחרי שיגיע עם גרסא A01, לפי מה שקראתי בפורומים אחרים בחו"ל יש בעיה עם צבע, והגופנים וסיכרון בזמני התגובה - בין ההקלדה/הקלקה על העכבר לראות במסך השאלה עד כמה מורגשת הזוית צפויה בין S-PVA ל-S-IPS? אני רוגילה שהמסך מול העיניים שלי, או לפעמים אני מסתכלת מהצדדים, במידה ואבא שלי יושב מול המחשב ומקליד לו בוורד (או שאני מעבירה לו שיעורים על המחשב). ראיתי את המסך של NEC עם פאנל AS-IPS כמעט נפלתי איזו איכות מעולה לעומת ה-TN שהיו בחנות. התקציב שלי יכול לשמש אותי לבחור אחד מהמסכ…

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by Cypherlz,

אהלן, כרגע ישלי LG 23MP75HM ואני מחפש לשדרג למסך יותר גדול ומתקדם אשמח אם תוכלו לעזור תקציב עד 2000 ש"ח כרטיס מסך Gigabyte G1 Gaming 970 GTX חשבתי ללכת על AOC G2770PQU 27

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by Emmanuell,

אני עובר על זאפ ופשוט חוץ ממסך אחד של MAG עם רמקולים מובנים אין שום דבר ...יש למישהו המלצות נגד או בעד המסך הזה דרך אגב ? http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-monitor&db4165=390783&db435152=435154&db4163=181885&noidx=1 אבל בגדול אני אשמח להמלצות למסכים עם הנתונים שבכותרת , אין ממש תקציב כי אני גם לא יודע כמה זה אמור לעלות אבל בוא נגיד שאיזור ה 1500 ש"ח נשמע לי הגיוני

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. אני צריך חוות דעת על המסכים האלה .. מי יש לו ומי יודע ומבין במסכים... דרך אגב כולם לד ו 24 אינטש Acer S243HL : 2MS, 1920 x 1080, Contrast Ratio 8000000:1, http://www.acer.co.uk/ac/en/GB/content/model/ET.FS3HE.002 Asus ML248H: 2MS, 1920x1080, ASUS Smart Contrast Ratio (ASCR) : 10000000:1 http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=3P6ehzqArVg4Pc7L Asus VE248H: 2MS, 1920X1080, Contrast Ratio (Max.): 10000000 :1 (ASCR) http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=pfcLyFdl6th16GV6 Samsung BX2450: 2MS, 1920 x 1080, MEGA DCR (Static CR 1000:1) אני לא יודע כמה זה אומר אבל ראיתי באתרים אחרים שרשמו 5,000,000:1 http://www.samsung.com/uk/consumer/pc-peripherals/monitors/design/LS24B5HVFH/EN/ind…

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. מסך נקנה לפני חצי שנה סמסנוג 19" 940 משהו.....עלה מעל 2500 ש"ח... קצב ריענון הכי גבוה שניתן כרגע.... חיבור לא DVI. כרטיס מסך מובנה בלוח האם. נקנה לפני חצי שנה - גם כן מחשב חזק המטרה העיקרית לקרוא טקסט - תכנות. השאלה אם ידוע שיש בעיה כזאת של עייפות או כאב ראש....או משהו בסגנון שאחרי שעה של עבודה עם המסך... כמו כן....אני מרגיש גם כן בעיה כזאת כשאני עובד מול מסך crt למסך של הלפטופ שלי....ככה שזה לא נראה לי קשור לסוג מסוים של מסכים וכרטיסים..... השאלה - אם השקעה בכרטיס מסך חדש וטוב תפתור את הבעיה הזאת? או מסך חדש יפתור את הבעיה? בזמנו עברתי מלא מסכים ובו ראו ממש בהבדל הכי טוב ביחס לשאר....

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. נמאס לי כבר לחכות לקושחה החדשה. האם יש איזושהי סיבה לא לקנות עכשיו את ה-2709w במקום ה-2408wfp אם אני מוכן לספוג את ה-500 ש"ח הפרש? הייעוד בעיקר למשחקים ולסרטים.

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. שלום לכלם, אני צריך המלצה למסך 17" (אין אפשרות למסך רחב). המחיר הוא עד 1150 שקל. ראיתי כמה מסכים שניראו לי ואשמח לקבל מידע נוסף איזה מהם יותר טוב או שיש מסך אחר שטוב מהם. המסכים שראיתי הם: 1. LG L1752T 2. LG L1752TQ 3. SAMSUNG 740BF תודה.

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. היי, יש לי dell u2718q ששירת אותי נאמנה במשך כמה שנים, בערוב ימיו עשה קצת בלאק-סקרין קצרים כאלה משום מקום, וביום בהיר אחד פשוט כבה באגרסיביות כזו ומאז לא מגיב לכלום, לא נדלק. החלפתי כבל קומקום ועדיין לא קורה כלום. מה קורה עם מסכים כאלה בימינו? יש מי שמתקן?

9. היי, אשמח לעזרה מהירה. המסך dell שלי החזיק עשור והיום נשרף. נדלק אך לא מראה תצוגה, נוסה על שני מחשבים שונים ונדה אין תצוגה. מחפש לשדרג ל-27 או 32 אינטש פנל ips בתקציב של עד 2700 ש"ח אולי אצליח למתוח טיפה את התקציב. למטרת גיימינג וסרטים/סדרות. קיים כ.מסך gtx 1080ti תודה על העזרה.

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. היי, יש ברשותי מסך 4K 27" 60Hz . משתמש עבור סרטים ב 4K ומשחקים. משחקים לא ממש רצים ב 4K אצלי... האם אפשרי לחבר שני מסכים - אחד למשחקים, מסך 2K עם מהירות ריענון גבוהה (~144Hz) ואחד לסרטים ? אני עם I7 4770 GTX 780Ti תדה לעונים!

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by Mics,

באיזה רזולוציה אקבל חווית משחק מייטבית?

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. שניתי את התרד, קודם זה עסק בדרייבר, ברגע שהמסך שחור רואים אור שמגיע מלמעלה... דיי חזק דיי מציק... לא מילימטר שניים זה בערך סנטימטר באיזור מסויים (מצוייר למטה) לא נראה לי שהמסך דפוק.. הוא חדש לגמרי. זה משהו נורמלי?? זה הולך ככה: --------------------------------------- < light ------------ < ----- <

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by Kukishin,

לפי איך שזה נראה לא כדאי לי למהר עם 4K, למרות שאני מאוד רוצה, כי זה נראה כמו סנונית ראשונה כרגע, בטח במסכי IPS וגם לגבי המחיר, האם מסתבר שהוא יירד, האם כדאי לחכות עם זה שיתבשל או שאין טעם לחכות?

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  14. איך אני יודע איזה גירסא קיבלתי אותו ? והאם יש דרייברים או משהו שאני צריך להתקין ? עוד שאלה משהו מוזר הרי זה פאנל ips אז שמסתכלים מהצד הצבעים לא צריכים להשתנות כמו ב tn ואני מסתכל וזה משתנה אפילו יותר גרוע מ tn מה יכול להיות הסיבה ?

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. מסך ה-G-Sync הקעור הראשון יגיע מ-Acer בקיץ, עם יחד גובה-רוחב אולטרה רחב ומחיר אימתני לכתבה: http://hwzone.co.il/acer-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%92%d7%94-%d7%9e%d7%a1%d7%9a-%d7%92%d7%99%d7%99%d7%9e%d7%99%d7%a0%d7%92-%d7%a7%d7%a2%d7%95%d7%a8-%d7%95%d7%aa%d7%95%d7%9e%d7%9a-g-sync-%d7%a9%d7%99%d7%a0%d7%a7%d7%94-%d7%9c/

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by lioryb,

KSP מפרסמים שני מסכים: מסך מחשב Lenovo D27 40 FHD VA LED 27 FreeSync 67A3KAC6IS (ksp.co.il) מסך מחשב מקצועי Samsung F27T450FZM/R IPS 27 IPS צבע (ksp.co.il) מלבד הרמקולים המובנים ב-SAMSUNG, יש הבדלים מהותיים?

17. האם המסך זהה ובעל פאנל מתקדם ולא TN, מה אומרות האותיות-CS ???. הוא עדיין ארוז וטרי טרי, להחליף או להשאירו? תודה למסבירים ולמציעים לי כיצד לנהוג בנדון.

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by shloosh,

יש לי t220 של סאמסונג שגורם לי לסבל בעיניים.... גוונים אפורים נראים קצת כמרצדים, ובכללי לא נוח לי להסתכל במסך ולעבוד איתו. חשבתי לקנות משהו כמו u2211h או u2311h של דל, אך אני מתלבט כי אני לא יודע עד כמה אכן יהיה שיפור שווה לקנות מסך חדש לגמרי. אני מתעסק קצת בצילום אז חשוב לי הצבעים,אבל עניין החדות והריצוד הכי הכי- אני חייב משהו נוח לעיינים. כשאני מנסה לקרוא טקסט העיינים שלי יוצאות מהמקום. יש לי מקבוק 13 אלומיניום והמסך בו הרבההה יותר נוח. האם ה- 2410 יהווה תשובה הכי טובה לעניין הזה??? מה עם ה-ips236v החדש של lg שהוא בכלל led??? הבנתי שבled אין בכלל ריצוד?? מה אתם ממליצים? לא אכפת לי לוותר על גודל ולקנות אפילו 19-20 זה לא ממש משנה לי. התקציב בין 1000-2000 תלוי בכדאיות הקני…

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. מחפש המלצה למסך מחשב. יעוד: גלישה, תכנות. תקציב: 1000 + - כרגע יש לי dell P2414H שהתכנון הוא שהוא יעבור להיות מסך שני צמוד / טלוויזיה. כרגע חשבתי על dell U2415. מה דעתכם?

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by lior6996,

שלום לכולם ! אני זקוק למסך שמטרתו העיקרית צפייה בסרטים ובנוסף שימוש באינטרנט וקצת משחקים. אני מתלבט האם להשקיע עוד קצת כסף ולקנות את מסך הדל בהצעה המיוחדת לחברי הפורום - הבנתי שאולי פאנל ה S-IPS לא כל כך טוב לסרטים ורציתי לדעת ממי שמבין האם כדאי להשקיע את הכסף הנוסף גם אם הפאנל של הדל יהיה S-IPS או בעצם האם הדל לוקח את הסוני בצפייה בסרטים ללא קשר לפאנל שאני מקבל ? תודה לעונים ! ליאור.

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. יש לי את המסך 2007wfp 20" רחב + כרטיס 8800 עכשיו יש משחקים שבהם אין רזולוציות רחבות או שאין רזולוציה טבעית, מה הרזולוציה הכי עדיפה מבחינת איכות ושטח? תודה

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by Cereal Killer,

האם ההבדל בינהם הוא כזה שיצדיק כ 1000 ש"ח הפרש במחיר?

23. Started by Miros,

איך הוא מסך טוב? רואים בו טוב? לא בהיר? למשחקים הוא טוב? וקריאת טקסטים? חחח... כמה שאלות! תודה לעונים !

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by drmwvr,

למישהו יש ניסיון עם הדבר הזה: http://www.amazon.com/Screen-Enlarger-Fits-inch-Diagonal/dp/B000NK43A0/ref=cm_cr_pr_product_top בגדול זאת זכוכית מגדלת גדולה עשויה אקריליק, שאמורה בתיאוריה להגדיל את המסך פי שתיים. אני לא מצליח להבין מה החסרונות פה. מישהו יכול לחוות דעה?

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. בוקר טוב ילדים וילדות , מה שלומכם ? ציחצחתם שיניים ;D ? אני חושב שהכותרת אומרת הכל, לא ? טוב, קצת יותר לעומק : המסך של פיליפס הוא H - IPS והעלות שלו כרגע בארץ היא בסביבות 3200 . המסך המיועד של LG הוא e - IPS והעלות שלו ( הצפויה ) היא בסביבות 2600 ומעלה כן כדאי, לא כדאי, מי נגד מי, למה, כמה ,איפה, איך ומתי. דעתכם בנושא. שיקולים נוספים, חוות דעת והמלצות יתקבלו בברכה. תודה.

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.