מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
האם המסך זהה ובעל פאנל מתקדם ולא TN, מה אומרות האותיות-CS ???. הוא עדיין ארוז וטרי טרי, להחליף או להשאירו? תודה למסבירים ולמציעים לי כיצד לנהוג בנדון.
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מתכנן לקנות מסך בקרוב בנוסף לכרטיס מסך. השאלה היא כזו: רוצה לעלות ל27 אינצ' 2k ומתלבט בין הS2716DG של דל, פאנל TN עם 144 הרץ ו GSYNC וללכת על 1080 כמו שתכננתי או ללכת על הMG279Q של אסוס שהוא פאנל IPS ו144 הרץ עם FreeSync אבל אז אני אצטרך לחכות לRX490 או איזה הצעה של AMD שתהיה מקבילה ל1080 בלי צורך בCF. מה דעתכם? טכנית אני יכול להסתדר סתם עם פאנל IPS בלי איזה טכנולוגיה של adaptive sync או משהו כזה, ולקחת את ה 1080. הצעות?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם ! אני זקוק למסך שמטרתו העיקרית צפייה בסרטים ובנוסף שימוש באינטרנט וקצת משחקים. אני מתלבט האם להשקיע עוד קצת כסף ולקנות את מסך הדל בהצעה המיוחדת לחברי הפורום - הבנתי שאולי פאנל ה S-IPS לא כל כך טוב לסרטים ורציתי לדעת ממי שמבין האם כדאי להשקיע את הכסף הנוסף גם אם הפאנל של הדל יהיה S-IPS או בעצם האם הדל לוקח את הסוני בצפייה בסרטים ללא קשר לפאנל שאני מקבל ? תודה לעונים ! ליאור.
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מסקירה של הפורום נראה לי שה-P2414H הוא האופציה הטובה ביותר אך אשמח לשמוע אחרות. המון תודה,
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, עשיתי קצת עבודת רקע וקראתי את ההמלצה בפורום על U2311 וכדומה. הבעיה היא שאין לי צורך במסך עד כדי כך גדול - עקב מרחק הישיבה הקרובה. המסך ישמש לעבודה על מסמכים וגלישה ברשת, ללא משחקים - בעיקרון מה שקורה הוא שיש לי מחשב נייד וכשאני מגיע הבייתה אני רוצה שהעבודה תהיה נוחה וארגונומית יותר. יש המלצות? יש חלופה לסמסונג בגודל נמוך יותר? 2333T ראיתי שיש את הדל גם בגודל 21...אבל המחיר גבוה מדי - באיזה מחיר ניתן למצוא אותו בפועל? בעיקרון התחלתי בתקציב 500 ש"ח והעלייה לכמעט כפול גבוהה לי מדי. תודה עריכה: עוד נושא שמאוד חשוב לי הוא שיהיה ניתן להגביה את המסך (בחור גבוה)...כך שיהיה בגובה מתאים בישיבה מול שולחן
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
740B במחיר מצחיק של 1,520 ש"ח . יש מתחרים במחיר הזה ? (מהכיוון של LG? ) איך הוא בהשוואה ל730B ? וחוות דעת כללית עליו . תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן כמו שהמלצתם לי, קניתי את ה2007FP מנקסטופ. יש לו שתי בעיות: 1.) כשאני מחבר אותו עם חיבור דיגיטלי למחשב, יש ריצוד ירוק מוזר על המסך, אבל עם VGA הוא עובד מצויין. 2.) יש לו פיקסל שרוף לחלוטין בקצה השמאלי התחתון של המסך, ועוד אחד שאפשר לשים לב אליו רק כשהמסך צבוע בשחור (והוא נמצא קצת מעל לפיקסל הראשון). אני חושב שהבעיה הראשונה היא בעייה של הגדרות (ובכל מקרה אני אשמח מאוד אם תעזרו לי לפתור אותה) אבל השנייה קשורה למסך כמובן. האם כדאי לי להחזיר אותו לחנות? או שמא זה סביר שמסך חדש מגיע עם 1-2 פיקסלים שרופים? פשוט תמיד יכול להיות שבמסך האחר שאני אקבל יהיו גם פיקסלים שרופים, ועוד המשלוח יעלה כ100 ש"ח, אז אני מתלבט. תודה לעוזרים.
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. החלטתי לפנק את עצמי במסך הכי טוב שאני יכול להרשות לעצמי. כיוון שאני טס לארה"ב ושם ניתן להשיג מסבכים אלו בסביבות ה- 1000$ רציתי לשאול לדעתכם. האם שלי נראה כי הם זהים ופשוט ל - NEC MultiSync 2690WU2 הוסיפו מכייל לחבילה. מישהו מכיר סקירות באתרים נחשבים של ה- NEC MultiSync 2690WU2? הייתי שמח לדעת מה ניתן להשיג עימו. ל- NEC MultiSync 2690WUXi2 מצאתי סקירה של אחיו הקטן: http://www.tftcentral.co.uk/reviews/nec_2490wuxi.htm אני מניח שתקפה גם עבורו. אני מאוד נחוש על מסכים אלו כי ניתן לכייל אותם בחומרה ואז לשכוח מכל בעיות ניהול הצבע של מערכת ההפעלה. בעיקרון אני זקוק להם רק עבור עיבוד תמונה במרחב sRGB. אני בטוח שלרוב זה ישמע שהם Over Kill עבור זה, אבל לא מצאתי מסך עם כיול בחור…
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קיבלתי את המסך הנ"ל ורציתי לדעת עד כמה הוא טוב בהשוואה למסכים אחרים, למשל הDell שכל הזמן ממליצים עליו.. ואני גם לא מצליח ממש למצוא הרבה מידע על המסך הזה באינטרנט מבחינתי רואים מעולה, אני עובר אליו אחרי שהייתי עם מסך 32" HDR ככה שהשיפור עצום. ויש סיבה שלא מקבלים אפילו כבל חשמל עם המסך הזה? מה פיליפס חשבו לעצמם.. חשבתי אני אקבל גם כבל DVI-HDMI אבל אפילו חשמל לא..
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש תודה לאל וגם מסך חדש כדי שתהיה חבילה מושלמת, אני מנסה לכוון את הצבעים של המסך, אבל משום מה אני לא מצליח להגיע לצבעים טובים מבחינתי, אני יודע שזה סובייקטיבי, אבל התקנתי את VISTA ואת ה ATI CATALYST 8.6 + vista hot fix ושמתי את המסך על 75 REFRESH RATE, אחר כך התקנת את הדרייבר של המסך, וה REFRESH RATE ירד לי ל 60 MAX התקנתי את ה MAGIC TUNE, שדרך אגב לא עובד לי בויסטה, ובאתר של SAMSUNG הקישור פגום לתוכנה הזאת שלהם ל VISTA למישהו יש נסיון עם זה ויכול לעזור לי אולי יש תוכנה אחרת שאפשר באמצעותה לכוון את המסך וליצור TEMPLATES למצבים שונים בין אם זה משחקים ובין אם זה עבודה רגילה במחשב. תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
אהלן, כרגע ישלי LG 23MP75HM ואני מחפש לשדרג למסך יותר גדול ומתקדם אשמח אם תוכלו לעזור תקציב עד 2000 ש"ח כרטיס מסך Gigabyte G1 Gaming 970 GTX חשבתי ללכת על AOC G2770PQU 27
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מסך LCD חדש (כמו הרבה כאן). השימוש העיקרי שלי הוא שימוש כללי, הרבה סרטים ומשחקים (לפחות אם היה לי יותר זמן פנוי). אני הסתכלתי בעיקר על מסכי 19 של סמסונג ו-LG (בפורמט 4:3). באופי דיפו ראיתי בתצוגה מסך Ativa (מותג הבית של אופיס דיפו) בגודל 22 אינטס WIDE (רזולוציה 1680x1050). המסכים של Ativa מיוצרים על ידי Proview כך שהמסך הזה הוא בעצם מסך Proview PL2230WDB (להלן קישור http://www.proview.net/Product/Product_Page.aspx?sn=457π=2011&ii=2774). המסך נראה מרשים בחנות. המחיר שלו 1990 ש"ח (זול יחסית למסכי 22). האם כדאי ללכת על המסך הנ"ל ? כמה שאלות נוספות (כלליות יותר): 1. איך אפשר לדעת איזה פאנל יש למסך (TN, VA וכדומה)? 2. איזה יחס ניגודיות טוב יותר עבור…
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=502783
-
- 25 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה לאחרונה אני חושב הרבה על להחליף את הטריו שלי dell 23" לככל הנראה מסך אחד שהוא טוב למשחקים וכנראה אשמור מסך אחד או 2 לדברים נלווים כמו גלישה וכו' הבעיה היא שאני לא יודע איזה מסך מומל. למחשב הנוכחי שלי שהוא: i7 5820 @ 4GHz 16GB ddr4 256Gb SSD 1TB 7200RPM GTX 1080TI את המחשב עצמו אני לא רוצה לשדרג וגם לא רואה כל כך טעם לשדרג חשוב לציין שאני יושב כמטר עד מטר וחצי מהמסכים שלי נכון להרגע, השאלה היא מה מומלץ בשבילי FHD, 1440P או בכלל 4K. התקציב שלי הוא בגדול עד איזור ה3אלף אך רצוי לחסוך. תודה מראש!
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מסך באיזור ה27" עד סכום של 3000 שקל לאחר בחינת מספר מסכים ראיתי את המסך הזה http://ksp.co.il/?uin=28719&select=.1024..230..1947. האם למישהו יש ניסיון איתו ואם אתם ממליצים על משהו אחר אשמח לשמוע המסך ישמש למשחקים בעיקר עם צריך פרטים נוספים אשמח לתת
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
באיזה מרחק מומלץ לשבת ממנו? עכשיו יש לי מסך ישן.. 17" ואני יושב בערך 35 ס"מ(העיינים מהמסך).. 24" לא יהרוס את העיינים? יש לי טלויזיה 21" שאני צופה בה מהמיטה.. מה דעתכם? מי שיש לו 2407, איפה הוא ממקם אותו? רגיל על שולחן המחשב? תודה לעונים..
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שאלה בכותרת + האם הוא נמכר בארץ? צריך לצאת מחליף מזמן הקרוב?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם יציאת HDMI, ובכוונתי לקנות מסך שבו קיימת כניסת DVI. עומדות בפני שתי אופציות: 1. להשתמש בכבל ה DVI to DVI שמגיע עם המסך, ולהוסיף לו בקצה מתאם ל HDMI. 2. לוותר על הכבל שמקבלים עם המסך, לרכוש כבל 'חדש' של HDMI to DVI ולהשתמש בו ללא מתאמים. אם אנחנו לא מדברים על ההבדל הכספי (עלות רכישת כבל 'שלם' חדש לעומת רכישת מתאם בלבד), אלא רק על ההבדל באיכות ובנוחות, מהי האופציה העדיפה מבין השתיים? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שימוש שוטף, אינטרנט, אופיס, סדרות ומעט גיימינג. לא יורד מ.2K רזולוציה. תודה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, אשמח לעזרה מהירה. המסך dell שלי החזיק עשור והיום נשרף. נדלק אך לא מראה תצוגה, נוסה על שני מחשבים שונים ונדה אין תצוגה. מחפש לשדרג ל-27 או 32 אינטש פנל ips בתקציב של עד 2700 ש"ח אולי אצליח למתוח טיפה את התקציב. למטרת גיימינג וסרטים/סדרות. קיים כ.מסך gtx 1080ti תודה על העזרה.
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איך אני יודע אם המסך שלי מכוייל כמו שצריך? יש לי תוכנה כזו שמגיעה עם המסך שאני בעיקרון מכוון בה צבעים, כחול, ירוק, אדום.. מזיז ימינה ושמאלה עד שאני תופס בול ואני יכול להכין גם 'ערכות צבעים', למשל יש לי SRGB מוכן שהגיע עם המסך ואני יכול לפיו לסדר את הצבע לדוגמא כשאני כיוונתי את הצבעים בתוכנה, זה יצא בהיר יותר מהSRGB אז איך אני יכול לדעת מה באמת הצבע האמיתי או שזה לפי העין? ואת הבהירות לשים על כמה שנראה לי או לשים על 100 כמו שהמסך הגיע איתו(הורדתי ל50)
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן יש לי מסך ישן 17" LCD של AOC. הוא באופן פתאומי הפסיק לעבוד. הוא לא מראה שום תצוגה. עכשיו נורת החיווי מהבהבת כל הזמן, נשמעים "טיקים" קטנים ואם מסתכלים טוב מקרוב רואים הבזק חלש כל מספר שניות. זה נראה כיאלו המסך מנסה להדלק ולא מצליח. אתמול כבר קניתי מסך חדש, DELL U2331H (שזה פשוט עולם אחר לעומתו), אבל חשבתי שאולי אם אפשר לסדר את הקודם איכשהו ולהשתמש בו כמסך משני יכול להיות נחמד. חוץ מזה - אפילו אם הוא הלך - מה הסיבה? מהמסך - או אולי תקע חשמל לא תקין או שימוש לא נכון גורם לתקלה שתיארתי? (רק שלא יקרה למסך החדש... ??? )
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך לצרכי עבודה (תכנות וכדומה) בעל רזולוציה גבוהה. עדיפות ל1920X1200. מאוד חשוב לי שטח העבודה על המסך. מחיר בסביבות כ-1000 ש"ח תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-