עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Miros,

איך הוא מסך טוב? רואים בו טוב? לא בהיר? למשחקים הוא טוב? וקריאת טקסטים? חחח... כמה שאלות! תודה לעונים !

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. בוקר טוב ילדים וילדות , מה שלומכם ? ציחצחתם שיניים ;D ? אני חושב שהכותרת אומרת הכל, לא ? טוב, קצת יותר לעומק : המסך של פיליפס הוא H - IPS והעלות שלו כרגע בארץ היא בסביבות 3200 . המסך המיועד של LG הוא e - IPS והעלות שלו ( הצפויה ) היא בסביבות 2600 ומעלה כן כדאי, לא כדאי, מי נגד מי, למה, כמה ,איפה, איך ומתי. דעתכם בנושא. שיקולים נוספים, חוות דעת והמלצות יתקבלו בברכה. תודה.

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. המטרה כמובן לוותר על כרטיס טלויזיה.

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by jambo2006,

האם מי מכם יודע היכן ניתן לראות את המסך הנ"ל בתצוגה? בחנות notebook club אמנם ממליצים עליו אולם הוא לא נמצא בתצוגה ואנשי החנות גם לא ידעו לאמר אם הוא יהיה אי פעם. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. מסקירה של הפורום נראה לי שה-P2414H הוא האופציה הטובה ביותר אך אשמח לשמוע אחרות. המון תודה,

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. נגיד ואני קונה מסך, והופיע לי פיקסל שרוף, מדיניות ההחלפה היא מעל 3 פיקסלים. יש אפשרות לשרוף פקסלים בצורה מכוונת?

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. שימוש שוטף, אינטרנט, אופיס, סדרות ומעט גיימינג. לא יורד מ.2K רזולוציה. תודה לעוזרים.

8. עיקר הפעולה עם המסך מחשב הוא סרטים + משחקים(לא הרבה). תקציב - עד 2500(אפשר אולי לחרוג אם זה משהו ששווה את זה) וזהו נראה לי

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by razidan,

מחפש מסך סופר איכותי 22-24 אינטש בעיקר לצורך צפיה בתצלומים ועיבודם (אני צלם חובב עם ציוד איכותי).... איזה משתי החברות על פי ניסיונכם תענה על הצורך הזה?ומה הדגם הספציפי המומלץ? התקציב 3000-4000 ש"ח.... תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by Neil Hen,

שלום רב לוכלם. אני צריך 3 מסכי מחשב לעבודה משרדית , המסכים ישמשו אותי בין 9-11 שעות עבודה ביופ. אשמח לקבל חוות דעת ואפילו המלצה למסכי מחשב עדיפות ל DELL לא כל כך קריטי לי להוסיף עוד כסף בכדי לקבל תמורה יותר טובה לשנים הבאות. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by lior6996,

שלום לכולם ! אני זקוק למסך שמטרתו העיקרית צפייה בסרטים ובנוסף שימוש באינטרנט וקצת משחקים. אני מתלבט האם להשקיע עוד קצת כסף ולקנות את מסך הדל בהצעה המיוחדת לחברי הפורום - הבנתי שאולי פאנל ה S-IPS לא כל כך טוב לסרטים ורציתי לדעת ממי שמבין האם כדאי להשקיע את הכסף הנוסף גם אם הפאנל של הדל יהיה S-IPS או בעצם האם הדל לוקח את הסוני בצפייה בסרטים ללא קשר לפאנל שאני מקבל ? תודה לעונים ! ליאור.

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. היי, מחפש המלצה למסך מחשב 24 אינץ׳. השימוש יהיה בעיקר צפייה בסרטים כתיבת קוד. תקציב בסביבות ה800 שח, הכיוון שלי היה כמו שרשום בכותרת Dell s2415h Dell p2417h ראיתי את ההבדלים ביניהם מבלינת המפרט, יותר מזה לא כל כך מצאתי. עד עכשיו השתמשתי במסך מט ולכן אין לי מושג לגבי האיכות של מסכי glossy.

13. אין לי שמץ איזה מסך כדאי לי לקחת, ואם בכלל כדאי לקחת LCD בתקציב הזה, אבל אני ישמח מאוד לשמוע את ההצעות שלכם! אני ממש חייב לבחור היום, אז אני באמת מבקש שתעזרו לי עם זה בהקדם האפשרי :-* :-* :-* נ.ב- המחשב ישמש אך ורק לעבודה משרדית, אני בספק אם יריצו עליו flash בכלל. עריכה- הייתי חייב להחליט היום עד 8 בערב, כנראה שהדרישה הייתה מוגזמת לקבל תגובה מעכשיו לעכשיו, בכל מקרה הלכתי על 740N, אם עשיתי טעות ענקית אז תגידו, יש מצב שאני יצליח לשנות

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by dbh123,

כיום יש לי מסך 19 אינץ 1366*768 עם כרטיס מסך ישן גי פורס 210,שאני רואה תקצירים ביו טיוב של משחקים במצב גיים פליי לא רואים מי יודע מה טוב,למרות שהם משחקים חדישים עם דרישות גבוהות,השאלה שלי ואני די בטוח בה שאם אשחק אותם משחקים במחשב חדש עם מסך FHD וכרטיס מסך לדוגמא GTX 950 אראה בהרבה טוב יותר ,לא? וכנ"ל לגבי תקציריי משחקים במחשב החדש במצב גיים פליי ביו טיוב נכון??

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  15. Started by FireCharge,

מתכנן לקנות מסך בקרוב בנוסף לכרטיס מסך. השאלה היא כזו: רוצה לעלות ל27 אינצ' 2k ומתלבט בין הS2716DG של דל, פאנל TN עם 144 הרץ ו GSYNC וללכת על 1080 כמו שתכננתי או ללכת על הMG279Q של אסוס שהוא פאנל IPS ו144 הרץ עם FreeSync אבל אז אני אצטרך לחכות לRX490 או איזה הצעה של AMD שתהיה מקבילה ל1080 בלי צורך בCF. מה דעתכם? טכנית אני יכול להסתדר סתם עם פאנל IPS בלי איזה טכנולוגיה של adaptive sync או משהו כזה, ולקחת את ה 1080. הצעות?

16. Started by עמית הוברמן,

היי מתייעץ לגבי מסך מה אומרים על ROG STRIX XG27UQ האם למישהו יש אותו \ חוות דעת?

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  17. Started by Drogba,

740B במחיר מצחיק של 1,520 ש"ח . יש מתחרים במחיר הזה ? (מהכיוון של LG? ) איך הוא בהשוואה ל730B ? וחוות דעת כללית עליו . תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. רזולוציית 4K בקצב תצוגה של 144 הרץ היא פשוט יותר מדי מידע עבור תקני הוידאו העדכניים - וזה יוצר צורך בדחיסת מידה אשר עשויה לפגוע באיכות התוצאה הסופית לכתבה

19. האם המסך זהה ובעל פאנל מתקדם ולא TN, מה אומרות האותיות-CS ???. הוא עדיין ארוז וטרי טרי, להחליף או להשאירו? תודה למסבירים ולמציעים לי כיצד לנהוג בנדון.

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. אהלן אנשים! קניתי מחשב שמיועד בעיקר למשחקים וסרטים אבל כמובן גם לשימושים משרדיים... כרטיס מסך X1950 PRO איזה מסך 19 הייתם ממליצים לקנות? האם כדאי WIDE ? או לא? אני לא רוצה להתפרע יותר מדי עם המסך...משהו בסביבות 1300 שח. תודה

• 27 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. שמתי עין על המסך שבכותרת. היות ואני פחות מעודכן מעבר אודות ההתפתחות הטכנולוגית של המוצרים בשוק, אשמח לשמוע את דעתכם. אני זקוק לשטח עבודה גדול, איכות צבעים טובה, ארגונומיה טובה היא יתרון. הייתי שמח לשמור על אופציה למשחקים, אם כי אין לי כרגע זמן פנוי. כיום אני עם 2311 של דל. תודה

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by gal426,

הועתק מפורום אחר אבל אילו הדרישות ובקשות שלי תודה טופס בקשת המלצה למסכי מחשב: תקציב:1000 ש''ח (ציינו מהו התקציב אותו תרצו להשקיע ברכישת המסך מחשב) חריגה:לא, אלא אם מדובר בהזמנה של מאמזון וזה עד 50\100ש''ח חריגה (ציינו את התקציב המקסימלי אותו אתם מוכנים להשקיע ברכישת המסך מחשב במידה ותהיה אופציה ששווה את החריגה) שימושים:בעיקרון קלים לראות יוטיוב ומשחקים כבדים מדי פעם(לשם איזה שימושים נועד המסך? גיימינג עריכה וכו') אם בחרת בגיימינג ציין איזה משחקים הינך משחק?CS:GO GTA V FORZA HORIZON 4 ASSASSIN CREED ORIGINS ועוד בקיצור משחקים כבדים (fps ,mmo, שמות של משחקים וכו') גודל מסך רצוי:''27 רק 16:9 כרטי…

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by kobibo,

הצלחתי להוציא אותו במרכז ב 1460 ש"ח. מקווה שלא אתאכזב,אני העדכן אותכם לגביו.

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by XpHunTeR,

מחפש מסך עד 2,000 ש''ח למטרות משחקים (כגון SWAT4,COD) וגלישה באינטרנט (טקסטים...) לא משנה לי רחב או לא (כרטיס מסך 7600GS) מעדיף שזה יהיה מסך חדיש ופופולארי התקציב הוא 2K (שזה נחשב הרבה) בגלל שאני מבין שמסך מחשב נשאר להרבה זמן, אפילו אחרי שהמחשב מתיישן וקונים אחד חדש. משום מה כל מסך שאני בודק יש לו איזשהו חיסרון, אבל מסך פשוט כמו ה LG L1752T שיש לי עכשיו נראה מעולה להכל... הדבר היחידי שמושך לי את העין זה ה 226BW בגלל שכולם ממליצים עליו והוא מאוד פופולארי ב ZAP, אבל לפי ביקורת של HWZONE וכמה אנשים שאומרים שהוא "ממוצע, גרוע, TN" גורם לי להתרחק ממנו. ועוד משהו..אילו חנויות נותנות לבדוק את המסך מפיקסלים שרופים לפני הקנייה? (KSP לא רצו אבל אמרו שאפשר להחזיר תוך שבוע\שבועיים) לש…

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.