עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. אהלן, כל הארץ חסידים של הDELL U2311H בגלל הפאנל IPS הנכסף. השאלה היא האם אין איזה מסך 24 שהוא גדול יותר אגם מומלץ? אין איזה מסך 24 אינצ' שהוא גם עם פאנל IPS? אני רוצה לקנות מסך אבל כולם רק צועקים את הדגם הזה של הDELL בגלל הפאנל. אני רוצה אינצ' אחד יותר מ23. אין איזה מסך 24 עם פאנל כזה? יש כאלה בארץ בכלל? צריכים להגיע ורק צריך לחכות? מה קורה... אני רוצה לשחק BF3 כשיצא עוד שלושה חודשים על מסך ענק של מינימום 24

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by sayroni,

תגידו יש מה לעשות עם מסך predator Acer xb271hu הפאנל שבור צד ימין למטה. אפשר למכור את זה לחלקים , או שלפח בעיקרון?

3. Started by Roy-L,

אז לבסוף, אחרי הקדיחה בפורום (שרשור מלפני כמה ימים), התחדשתי ב- Dell U2412M, ואני סה"כ מרוצה. בתור מי שרגיל ל-2209WA (ועדיין רואה אותו בתדירות גבוהה כי יש עוד אחד כזה במשפחה), אוכל לומר שהתמונה סה"כ דומה מאוד. הצבעים ב2209WA כנראה טיפה טובים יותר, אם כי לא ראיתי את המסכים זה ליד זה, כך שייתכן שישנה הטיה פסיכולוגית שלי לטובתו, שכן לגביו אני יודע שמדובר בפנל 8 ביט, כאשר ל- U2412M יש פנל 6 ביט + FRC. כך או כך, לעניין הצבע, מדובר בFeel כללי דומה עד זהה. אחרי כיול לפי ההוראות ב- tftcentral.co.uk התמונה באמת נראית יוצא מן הכלל (יש שם הוראות מדוייקות לעניין הרכב צבעי היסוד), אם כי אני מעדיף אותה בהירה יותר (הם מכיילים את הבהירות ל- 35, שזה חשוך לטעמי). Out of the box הוא בהיר מי…

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by gggil,

אני צריך המלצה למסך מחשב 24 אינץ' אם אפשר FULL HD. אם יש מסך שיכול לשמש גם כטלויזיה(כלומר עם כל החיבורים הנחוצים) זה יהיה מצויין. לסרטים ולשימוש במחשב. תודה רבה, גיל

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. שלום לכולם יש ברשותי מסך של DELL , שפופרת CRT מסוג טריניטרון בגודל 21 אינצ'. הרזולוציה המקסימלית שלו אמורה להיות 2048X1536 אך בפועל בהגדרות הרזולוציה אפשר להגיע רק עד 1800X1440, התקנתי את הדרייבר הכי מעודכן אך זה לא עזר, האם יש דרך להגיע לרזולוציה הזאת, הכרטיס מסך הוא X850XT PE כך שאין לו בעיה להתמודד עם כל רזולוציה. מותקנים גם הדרייברים האחרונים הזמינים לכרטיס מסוג זה. רעיונות בבקשה.

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. שלום לכולם! לאחר הרבה יותר מדי זמן אני סוף סוף משדרג את המסך הנוכחי שלי (SAMSUNG 2253 פאנל TN זול שבזולים מ-2008 עם רזולוציה של 1680*1050) למשהו יותר מודרני ומאחר והמסך מיועד עבור מחשב די רציני אני מעוניין למקסם את החוויה עד כמה שניתן (ואני גם נוטה להחזיק מסכים למשך הרבה יותר מדי זמן אז מוכן להשקיע כלכלית למרות הכאב בכיס). אני כרגע מתלבט מאוד מאוד בין DELL U2715H ל-ASUS PG279Q מכמה סיבות: 1. המסך יוצמד ל1080GTX ולכן 144HZ יכול להיות game changer לגמרי 2.G-SYNC בעתיד יכול לעזור כשהביצועים ירדו (והם יירדו) מהצד השני: 1.ה-DELL נראה כמו מסך הרבה יותר מקצועי ופחות 'גיימרי'-מה שאני דווקא די אוהב 2.הוא מדויק יותר מבחינת הצבעים שלו ו…

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. אני רוצה לקנות מסך 144HZ עם תמיכה בFREESYNC, הבעיה היא המחירים הגבוהים שאני נתקל בהם. בינתיים האפשרות הכי טובה שמצאתי היא הAOC G2460PF מישהו פה מבין במסכים האלו ויכול לתת לי חוות דעת או הצעות יותר טובות ? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. איך המסך הזה והאם יהיה לי בו inputlag? http://ksp.co.il/?uin=23360 אני מודע לכך שזה לא מסך מטורף של גיימרים וכאלה אבל איך הוא יהיה לגיימינג? פשוט יש לו חיבור לכבלים ואני רוצה שהוא גם ישמש בתור טלוויזיה בחדר בקיצור הוא מתאים לי ממש לשימושים רק השאלה מה מבחינת גיימינג? זה יהיה נוראי או לא אמור להיות הבדל ממסכים אחרים?

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. שלום, אני מעוניין לקנות מסך 22 אינץ שימוש עיקרי גלישה באינטרנט, תוכנת AUTO CAD (דו מימד) תמונות וסרטים. לקחתי את 2243 EWX -אבל אין לו את הארגונומיה שכתוב בהמלצה אני יכול להחליף אותו - בהנחה שהמחיר לא חשוב מה תמליצו -2243BW בגלל הארגונומיה -T220P - T220 יש לי כרטיס מסך 8600GT תודה

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by tidan31,

שלום! ברשותי מסך של dell u3011 היתה לי בעיה של זליגות אור במסך התקשרתי לדל והביאו לי מסך חדש דגם u3014 מכיוון שהדגם שלי הוא ישן ולא מחזיקים אותו יותר בערב צפיתי בחדר חשוך בסרט וגם במסך הזה יש זליגות אור התקשרתי לדל שוב והנציג שלהם אמר לי לשלוח לו תמונות והוא ידבר עם המנהל שלו לאחר בירור נירחב ברשת הבנתי שכל הסידרה של ה-3014 מגיע עם זליגות אור השאלה שלי היא האם יש סיכוי שהם יחליפו לי שוב את המסך לאותו דגם או שיביאו לי את הדגם של ה-32 אינץ 3214q למרות שהוא עולה כפול במחיר ולגבי הדגם של ה-32 אינץ בדקתי ברשת והוא מגיע ללא התופעה של זליגת אור או שלא יחליפו לי בכלל.

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. שלום, כמו שכתבתי בכותרת, אני מחפש מסך מחשב בייתי (שוקל אולי לקנות שניים כי אני שונא לעבוד עם 2 מסכים בעלי גדלים ורזולוציות שונים) בעלות של עד 1500 ש"ח למסך (אלא אם תשכנעו אותי שכדאי להשקיע יותר, או פחות). השימושים העיקריים שלי במסך, לפי סדר חשיבות הם: Gaming > watching movies/series > desktop/word/browsing כמובן שלפני שפתחתי את הThread הסתכלתי על כמה דיונים אחרים כדי להתרשם מהתמונה הכללית בשוק. אני שמח לראות שיש פה עדיין את ה-oldschools כמו QttP אני מניח שאני ארצה פאנל IPS, יש לי התלבטות האם כדאי 24 או 27 אינץ. כרגע יש לי מסך לא משהו של 22" samsung (היה לי עוד 22" שלקח לו 10 דקות כל פעם להיפתח ונמאס לי). משחקים שאני משחק בהם כרגע: WoW, Witcher3, מתכוון לשח…

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. שלום רב, לפני מספר חודשים קניתי Lenovo 2 PRO ואחרי הרבה ניסיונות להתרגל למסך 13.3 אינץ' הבנתי שאני צריך להשתדרג למסך גדול יותר, לפחות עבור עבודה בבית. מפרט המחשב : http://www.nett.co.il/shop/%D7%9C%D7%A0%D7%95%D7%91%D7%95-c-2_3/%D7%9C%D7%A0%D7%95%D7%91%D7%95-%D7%99%D7%95%D7%92%D7%94-%D7%A4%D7%A8%D7%95-2-lenovo-yoga-pro-2-i7-p-184.html העבודה שלי כוללת הרבה שעות מטלב, תוכנות פיזקליות (ADS, CST) וגם התחלתי ללמוד AutoCAD .. במחשב קיימת רזולוציה מומלצת של 3200x1800, השאלה אם זה קשור למסך שאני בוחר? בכל מקרה הייתי מאוד רוצה מסך מוח לעבודה שמעייף את העייניים במינימום אפשרי. תקציב באזור 2K, אבל אל תהססו להציע גם במחיר גבוה יותר אם המסך מושלם לצרכים שלי. תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by tidan27,

שלום! ברשותי מסך של דל על המסך מגיע ציפוי שנקרא 3h מה תפקידו של הציפוי הזה והאם הוא מגן מפני שריטות?

14. Started by IE696969,

שלום לכולם. תמליצו לי בבקשה על אחת מהאפשרויות 1-VIEWSONIC 22 דגם VX2260WM 2-LG W2262TQ 22 3-SAMSUNG P2250 *כולם 2MS תודה רבה על העזרה איציק

15. Started by Alon Shur,

אני צריך המלצות על מסכי גיימינג זולים ומעל שישים הרץ

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by Drogba,

740B במחיר מצחיק של 1,520 ש"ח . יש מתחרים במחיר הזה ? (מהכיוון של LG? ) איך הוא בהשוואה ל730B ? וחוות דעת כללית עליו . תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by motogt,

שלום לכולם, אני מחפש מסך LED בגודל 22-24 תקציב כ1500 לשימוש יומיומי. דעתי האישית היא לקנות את samsung syncmaster xl 23 http://cnettv.cnet.com/samsung-syncmaster-xl2370/9742-1_53-50076547.html

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by haim855,

קניתי מסך אסוס MG248Q ואין אפשרות ל144 ארץ למה? מחובר לכרטיס מסך דרל hdmi

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  19. היי שלשום קניתי את המסך המדובר בחנות KSP בעיר מגוריי, המסך הגיע מתאריך ייצור 04/2013, REV A00. למרות שאין זליגות אור חריגות, נתקלתי בבעיה של חוסר אחידות בפאנל - השליש השמאלי של המסך מציג גוון מעט צהבהב ו"חם" יותר משאר המסך, זה בולט על רקעים אפורים בהירים או לבנים, כמו למשל באתר ZAP, שרקעו אפרפר, או אפילו באתר הזה. מצד אחד, אני לא רוצה לחזור למסך הישן שלי (גם Dell 2007FP ששירת אותי נאמנה למעלה מ-6 שנים ובינתיים עבר לאבי) מכיוון שהמסך סה"כ מדהים בגודלו ובחדותו. מצד שני, חשבתי שאוכל "לחיות" עם התופעה אך גיליתי שהיא מציקה לי. מה האפשרויות שלי? הבנתי שכיום אני יכול פשוט להתקשר לשירות הלקוחות של החברה והם ישלחו שליח עם מסך חדש? או להתנהל מול החנות - והם יחליפו לי למסך חדש? והי…

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by oren417,

שלום יש לי מן קו כזה באמצע המסך שחוצה את התמונה בזמן משחק ויש גם קו שקרוב לצד ימין. מישהו יודע מה זה? תודה. Sent from my SM-G935F using Tapatalk

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. אהלן חבר'ה לאחרונה אני חושב הרבה על להחליף את הטריו שלי dell 23" לככל הנראה מסך אחד שהוא טוב למשחקים וכנראה אשמור מסך אחד או 2 לדברים נלווים כמו גלישה וכו' הבעיה היא שאני לא יודע איזה מסך מומל. למחשב הנוכחי שלי שהוא: i7 5820 @ 4GHz 16GB ddr4 256Gb SSD 1TB 7200RPM GTX 1080TI את המחשב עצמו אני לא רוצה לשדרג וגם לא רואה כל כך טעם לשדרג חשוב לציין שאני יושב כמטר עד מטר וחצי מהמסכים שלי נכון להרגע, השאלה היא מה מומלץ בשבילי FHD, 1440P או בכלל 4K. התקציב שלי הוא בגדול עד איזור ה3אלף אך רצוי לחסוך. תודה מראש!

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. היי, אשמח לעזרה מהירה. המסך dell שלי החזיק עשור והיום נשרף. נדלק אך לא מראה תצוגה, נוסה על שני מחשבים שונים ונדה אין תצוגה. מחפש לשדרג ל-27 או 32 אינטש פנל ips בתקציב של עד 2700 ש"ח אולי אצליח למתוח טיפה את התקציב. למטרת גיימינג וסרטים/סדרות. קיים כ.מסך gtx 1080ti תודה על העזרה.

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. אהלן כמו שהמלצתם לי, קניתי את ה2007FP מנקסטופ. יש לו שתי בעיות: 1.) כשאני מחבר אותו עם חיבור דיגיטלי למחשב, יש ריצוד ירוק מוזר על המסך, אבל עם VGA הוא עובד מצויין. 2.) יש לו פיקסל שרוף לחלוטין בקצה השמאלי התחתון של המסך, ועוד אחד שאפשר לשים לב אליו רק כשהמסך צבוע בשחור (והוא נמצא קצת מעל לפיקסל הראשון). אני חושב שהבעיה הראשונה היא בעייה של הגדרות (ובכל מקרה אני אשמח מאוד אם תעזרו לי לפתור אותה) אבל השנייה קשורה למסך כמובן. האם כדאי לי להחזיר אותו לחנות? או שמא זה סביר שמסך חדש מגיע עם 1-2 פיקסלים שרופים? פשוט תמיד יכול להיות שבמסך האחר שאני אקבל יהיו גם פיקסלים שרופים, ועוד המשלוח יעלה כ100 ש"ח, אז אני מתלבט. תודה לעוזרים.

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by Godmoney,

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=502783

• 25 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by gerdamen,

שלום אחרי שקניתי את ה8800GTS אני רוצה לקנות גם מסך חדש שלי די ישם.. מה אתם אומרים על זה? LG L196WTQ 19'' LCD שמעתי שהוא טוב..

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים