מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
אני צריך המלצות על מסכי גיימינג זולים ומעל שישים הרץ
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מסך בעל 21 אינצ' שהוא Full HD יהיה בעל אותו שטח כמו מסך 27 אינצ' Full HD? ז"א - האם רק הגודל משתנה, או שהמסך הגדול יותר גם יציג יותר (יהיה בעל יותר שטח עבודה)? אני שואל את עצמי את השאלה הבאה: אם אפתח שני עמודי אינטרנט זה לצד זה, על מסך 15 אינצ' בעל רזלוציה של 1920x1080, ולידו אעשה את אותו דבר (שני עמודים אינטרנט) על מסך של 50 אינצ' בעל רזלוציה זהה (!), האם המסך הגדול גם יציג יותר מידע? האם במסך הגדול אוכל לראות יותר? האם עמודי האינטרנט יתפרשו יותר? או שכל שמשתנה זה הגודל של המסך עצמו? [ואני מתבייש שאני לא מצליח להגיד לתשובה לבדי]
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי מסך של DELL , שפופרת CRT מסוג טריניטרון בגודל 21 אינצ'. הרזולוציה המקסימלית שלו אמורה להיות 2048X1536 אך בפועל בהגדרות הרזולוציה אפשר להגיע רק עד 1800X1440, התקנתי את הדרייבר הכי מעודכן אך זה לא עזר, האם יש דרך להגיע לרזולוציה הזאת, הכרטיס מסך הוא X850XT PE כך שאין לו בעיה להתמודד עם כל רזולוציה. מותקנים גם הדרייברים האחרונים הזמינים לכרטיס מסוג זה. רעיונות בבקשה.
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://youtu.be/LFhAKJRTJ0o ואו המקרן הזה מדהים תחשבו לשחק באססין קריד האחרון וללכת ברחובות של פריז אולי הדמות שלך תהיה בגודל של אדם אמיתי? נראה לי שלא שהמסך עדיין קטן מידי אבל אם הדמות שלך הייתה פחות או יותר אחד לאחד מול אדם אמיתי שעומד מולך זה בטח היה עושה משהו במוח ומוסיף אפקט למשחקיות
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן אנשים, יש לי כמה שאלות על הצגת HD. 1, בכדי להריץ HD חייב חיבור HDMI במסך המחשב? או שאפשר להעביר HD דרך DVI ל-DVI. 2, קניתי את המסך הבא לפני חודשיים בערך: http://officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=000002ikPzKf6rKLCu4EN-GnRER:12bbi68k5?id=4225074&pr=QJ5&N=2%2030250 ** במסך שקניתי אין חיבור HDMI, אבל רשום באתר: "מסך מחשב באיכות FULL HD ברזולוציה 1920X1080 פיקסלים". ** שאלתי באותו הזמן איך אפשר להריץ HD, אמרו לי תחבר DVI לDVI וסיימת. מאז הרצתי סרטי HD ואני לא מבחין באיכות HD אמיתית. אשמח לעזרה, תודה
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לפני כמה ימים, פתאום הופיע על המסך פס/קו כחול כזה לאורך המסך... ניסיתי לעדכן דרייבר - לא עזר. מה אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מה אתם אומרים זה המסך עד 1000שח? ואם כל זה שksp לא אוהבים, אני רוצה לקנות אצלהם. הם עובדים עם יבואן המומלץ של דל? תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בוקר טוב ילדים וילדות , מה שלומכם ? ציחצחתם שיניים ;D ? אני חושב שהכותרת אומרת הכל, לא ? טוב, קצת יותר לעומק : המסך של פיליפס הוא H - IPS והעלות שלו כרגע בארץ היא בסביבות 3200 . המסך המיועד של LG הוא e - IPS והעלות שלו ( הצפויה ) היא בסביבות 2600 ומעלה כן כדאי, לא כדאי, מי נגד מי, למה, כמה ,איפה, איך ומתי. דעתכם בנושא. שיקולים נוספים, חוות דעת והמלצות יתקבלו בברכה. תודה.
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מסך 17 אינצ' +,שיהיה טוב למשחקים,סרטים וגם במקביל בXBOX 360 כי אני מתכוון בעתיד לרכוש את הקונסולה,עדיף חברה אמינה (חנות מהמרכז). תודה רבה לעוזרים חשבתי על המסך הזה- http://www.ksp.co.il/hpart_uin.php?uin=3083 אבל זה רק מהסתכלות ראשונית,אני מעדיף את המלצתכם.
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לאחרונה התחדשתי ב-HTPC וטלוויזיית LED של סוני בגודל 46". בנוסף לטלוויזיה מחוברים למחשב גם שני המסכים שלי, DELL 2007FP ו-SAMSUND 943B. שני המסכים לא תומכים ברזולוציית הטלוויזיה(FHD), ולכן בכל פעם שאני רוצה לצפות בסרט מהמחשב דרך הטלוויזיה, עלי לשנות בהגדרות את יציאת המסך לטלוויזיה. לאור המחירים הנמוכים של הטלוויזיות, חשבתי להחליף את המסכים שלי בטלוויזיית 32" כלשהי שתעבוד ברזולוציה זהה לטלוויזיה הגדולה, וכך פשוט אוכל לחבר את שתיהן לרסיבר בHDMI או את הטלוויזיה הקטנה ישירות למחשב ביציאת HDMI נוספת ולהציג תמונה כפולה בשני המסכים כדי שלא אצטרך לגעת בהגדרות כל פעם שאני רוצה לעבור ממסך למסך... באילו קשיים / בעיות אני עלול להיתקל בשימוש בטלוויזיית 32" רגילה בתור מסך מחשב? (אינטרנט…
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
איך המסך הזה והאם יהיה לי בו inputlag? http://ksp.co.il/?uin=23360 אני מודע לכך שזה לא מסך מטורף של גיימרים וכאלה אבל איך הוא יהיה לגיימינג? פשוט יש לו חיבור לכבלים ואני רוצה שהוא גם ישמש בתור טלוויזיה בחדר בקיצור הוא מתאים לי ממש לשימושים רק השאלה מה מבחינת גיימינג? זה יהיה נוראי או לא אמור להיות הבדל ממסכים אחרים?
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מחפש מסך עד 2,000 ש''ח למטרות משחקים (כגון SWAT4,COD) וגלישה באינטרנט (טקסטים...) לא משנה לי רחב או לא (כרטיס מסך 7600GS) מעדיף שזה יהיה מסך חדיש ופופולארי התקציב הוא 2K (שזה נחשב הרבה) בגלל שאני מבין שמסך מחשב נשאר להרבה זמן, אפילו אחרי שהמחשב מתיישן וקונים אחד חדש. משום מה כל מסך שאני בודק יש לו איזשהו חיסרון, אבל מסך פשוט כמו ה LG L1752T שיש לי עכשיו נראה מעולה להכל... הדבר היחידי שמושך לי את העין זה ה 226BW בגלל שכולם ממליצים עליו והוא מאוד פופולארי ב ZAP, אבל לפי ביקורת של HWZONE וכמה אנשים שאומרים שהוא "ממוצע, גרוע, TN" גורם לי להתרחק ממנו. ועוד משהו..אילו חנויות נותנות לבדוק את המסך מפיקסלים שרופים לפני הקנייה? (KSP לא רצו אבל אמרו שאפשר להחזיר תוך שבוע\שבועיים) לש…
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כן זהו החלטתי סופית שהשמנמן CRT יעבור עם אחי... ואני אקנה מסך דק ואיכותי. הדילמה האחרונה היא בין 2 ה-DELL ה- 2007FP עם הבטחה חורצת לפאנל S-IPS או את ה-2407WFP-HC - פאנל S-PVA - החלטתי לא לקנות את ה-2408WFP גם אחרי שיגיע עם גרסא A01, לפי מה שקראתי בפורומים אחרים בחו"ל יש בעיה עם צבע, והגופנים וסיכרון בזמני התגובה - בין ההקלדה/הקלקה על העכבר לראות במסך השאלה עד כמה מורגשת הזוית צפויה בין S-PVA ל-S-IPS? אני רוגילה שהמסך מול העיניים שלי, או לפעמים אני מסתכלת מהצדדים, במידה ואבא שלי יושב מול המחשב ומקליד לו בוורד (או שאני מעבירה לו שיעורים על המחשב). ראיתי את המסך של NEC עם פאנל AS-IPS כמעט נפלתי איזו איכות מעולה לעומת ה-TN שהיו בחנות. התקציב שלי יכול לשמש אותי לבחור אחד מהמסכ…
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בדקות אלו סיימתי לתקן את ה VP930 השני שלי. הסמפטומים הינם קושי להתעורר ממצב המתנה ואף אי יכולת להציג תמונה כלל כאשר נורית בקדמת המסף מהבהבת בירוק. הפיתרון, להחליף שני קבלים ביציאה של הספק כוח להלן מדריך מצולם. ציוד נדרש: 1. מלחם שמתאים לאלקטרוניקה בסיסית 2. בדיל 3. VP930 מקולקל 4. שני קבלים בעלי מתח של 16V וקיבול של לפחות 1000 מיקרופארד 1. לאחר בדיקה שהמסך אכן לא מציג יותר תמונה נפתח אותו (כמובן שיש לנתק מהחשמל), ישנם ארבעה ברגים בפינות ולאחר מכן יש להישתמש בעצם כמו סכין בכדי לפתוח את הקצוות, המסך לא מודבק ולכן הפעולה קלה למדי. 2. המסך פתוח, משמאל לימין: מעגל מתח גבוה (Inverter) לקתודות של המסך, בקר תמונה, ספק כוח. 3. כעת ניתן לשים לב למקור הבעיה, שני …
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום יש לי מן קו כזה באמצע המסך שחוצה את התמונה בזמן משחק ויש גם קו שקרוב לצד ימין. מישהו יודע מה זה? תודה. Sent from my SM-G935F using Tapatalk
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם כיוון שאני משתמש ממוצע ומערכת הקירור של המחשב שלי מבוססת על מאוררים ולא על חנקן נוזלי המחשב עושה לפעמים רעש כאשר אנחנו חושבים ביחד.. בנוסף כיוון שאני מזיז את המסך לפעמים מהשולחן לשידה ליד המיטה בשביל סרטים, עלה צורך להפריד את המסך מהמחשב (בדומה למקלדת והעכבר) ראיתי בעתון איזה משדר שמיועד להעביר מידע ממחשב/DVD לטלויזה. השאלה שלי היא למישהו יש את המשדר ? אך איכות השידור ? איזה כניסה המסך והמשדר צריך? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן אנשים! קניתי מחשב שמיועד בעיקר למשחקים וסרטים אבל כמובן גם לשימושים משרדיים... כרטיס מסך X1950 PRO איזה מסך 19 הייתם ממליצים לקנות? האם כדאי WIDE ? או לא? אני לא רוצה להתפרע יותר מדי עם המסך...משהו בסביבות 1300 שח. תודה
-
- 27 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
תגידו יש מה לעשות עם מסך predator Acer xb271hu הפאנל שבור צד ימין למטה. אפשר למכור את זה לחלקים , או שלפח בעיקרון?
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
הועתק מפורום אחר אבל אילו הדרישות ובקשות שלי תודה טופס בקשת המלצה למסכי מחשב: תקציב:1000 ש''ח (ציינו מהו התקציב אותו תרצו להשקיע ברכישת המסך מחשב) חריגה:לא, אלא אם מדובר בהזמנה של מאמזון וזה עד 50\100ש''ח חריגה (ציינו את התקציב המקסימלי אותו אתם מוכנים להשקיע ברכישת המסך מחשב במידה ותהיה אופציה ששווה את החריגה) שימושים:בעיקרון קלים לראות יוטיוב ומשחקים כבדים מדי פעם(לשם איזה שימושים נועד המסך? גיימינג עריכה וכו') אם בחרת בגיימינג ציין איזה משחקים הינך משחק?CS:GO GTA V FORZA HORIZON 4 ASSASSIN CREED ORIGINS ועוד בקיצור משחקים כבדים (fps ,mmo, שמות של משחקים וכו') גודל מסך רצוי:''27 רק 16:9 כרטי…
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היום קבלתי את המסך החדש שלי LG1970HR שלפי המפרט יש לו ניגודיות 1:1600 ומה אני רואה על הקופסה? מדבקה עליה כתוב בפירוש ניגודיות 1:2000 מה זה ? פנל חדש? מישהו יודע במה מדובר?
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קניתי מסך LCD NEC 70GX2 בצפייה בסרטים הסרטים לא נראים טוב, אין הפרדה בצבעים והם נראים כאילו אתה עובד באיכות צבע נמוכה (נגיד כמו 256 צבעים בהגזמה). לפני זה היה לי מסך CRT ולא היתה כל בעיה?
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי כולם אז ככה קניתי לא מזמן מסך מחשב קעור של סמסונג מדגם Samsung LCD 27" C27FG73FQM Curved כל כך מרוצה מהמסך באמת! אני יודע שאין למסך הזה רמקולים מובנים אבל כן יש מאחורי המסך חיבור 3.5mm Audio Jack לאוזניות. כשאני מחבר את האוזניות לשם אני לא שומע כלום באוזניות בכלל. לא כשאני מחבר את המסך למחשב בDP או בHDMI, ולא כשאני מחבר את המסך לסוני 4 לדוגמא. בנוסף צד ימין של המסך טיפה מתחמם... ממש ממש טיפה אבל עדיין רק הצד ימין מתחמם כל השאר בסדר גמור אשמח לעזרה או כיוון בנושאים האלו.
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
היי מחפש מסך 4k לגיימינג ועבודה בטווח הזול, מכיוון שהכיוןן נע יותר לאזור עבודה (תכנות, מסך רחב ונוח...) נתקלתי במסך של שיאומי: Xiaomi Mi Curved Gaming Monitor 34 UWQHD שבלט במפרט והמחיר (1500₪~). תהיתי אם יש נורות אדומות בנוגע למסך הזה, ואולי שווה להשקיע טיפטיפה יותר במשהו יותר שווה בטווח הזה. תודה!
-
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
- 2 followers
-
-
היי, קראתי כבר מספר מאמרים על כיול, אבל לא ממש הלך עם אף אחד מהם. קראתי גם ביקורת של מישהו, ששם 50% bright ו 59% contrast. זה נראה סביר בהתחלה, אבל כשמעבירים בין המצבים זה נראה ממש כהה ואפור. יש מישהו פה שהתנסה עם המסך ויכול להמליץ על כיהול טוב? או מאמר ברור שיעזור להגיע לרמת כיול סבירה? כל עזרה תתקבל בשמחה!..
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מסך 22 אינץ שימוש עיקרי גלישה באינטרנט, תוכנת AUTO CAD (דו מימד) תמונות וסרטים. לקחתי את 2243 EWX -אבל אין לו את הארגונומיה שכתוב בהמלצה אני יכול להחליף אותו - בהנחה שהמחיר לא חשוב מה תמליצו -2243BW בגלל הארגונומיה -T220P - T220 יש לי כרטיס מסך 8600GT תודה
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-