מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
הועתק מפורום אחר אבל אילו הדרישות ובקשות שלי תודה טופס בקשת המלצה למסכי מחשב: תקציב:1000 ש''ח (ציינו מהו התקציב אותו תרצו להשקיע ברכישת המסך מחשב) חריגה:לא, אלא אם מדובר בהזמנה של מאמזון וזה עד 50\100ש''ח חריגה (ציינו את התקציב המקסימלי אותו אתם מוכנים להשקיע ברכישת המסך מחשב במידה ותהיה אופציה ששווה את החריגה) שימושים:בעיקרון קלים לראות יוטיוב ומשחקים כבדים מדי פעם(לשם איזה שימושים נועד המסך? גיימינג עריכה וכו') אם בחרת בגיימינג ציין איזה משחקים הינך משחק?CS:GO GTA V FORZA HORIZON 4 ASSASSIN CREED ORIGINS ועוד בקיצור משחקים כבדים (fps ,mmo, שמות של משחקים וכו') גודל מסך רצוי:''27 רק 16:9 כרטי…
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
רזולוציית 4K בקצב תצוגה של 144 הרץ היא פשוט יותר מדי מידע עבור תקני הוידאו העדכניים - וזה יוצר צורך בדחיסת מידה אשר עשויה לפגוע באיכות התוצאה הסופית לכתבה
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, השבוע קיבלתי מסך 19 אינץ של חברת NEC בעל פאנל TN, כן אני יודע שהוא שנוא מאוד פה בפורום. אני עובד ברזלוציה הטבעית שלו ואני רגיל ממסך הCRT 17 אינץ שלי שהוא מציג אתרים ובמיוחד פונטים בגודלם המלא ברזלוציה של 1024 על 768 פיקסלים, במסך הזה ובכלל בכולם יש את הבעיה הזו שהאתרים הופכים להיות ממש קטנים על המסך ואתה צריך להסתכל בזכוכית מגדלת או פשוט שהעיניים שלך כואבות כעבור מספר דקות. האם יש דרך כלשהי לשנות את גודל האתרים בצורה שיראו כמו בCRT הטוב והישן? תודה, ליאור.
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני צריך המלצה למסך מחשב 24 אינץ' אם אפשר FULL HD. אם יש מסך שיכול לשמש גם כטלויזיה(כלומר עם כל החיבורים הנחוצים) זה יהיה מצויין. לסרטים ולשימוש במחשב. תודה רבה, גיל
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן. אחת המעלות החשובה ביותר של OLED (ויש שיגידו שהכי חשובה) היא שבניגוד לכל שאר המסכים, הOLED מדליק רק את הפיקסלים שהוא צריך. שאר המסכים מורכבים מפאנל אחורי שמאיר בלבן את כל המסך והמסך מסנן את הצבעים הלא רצויים (כל טכנולוגיה והשיטה שלה לעשות זאת). השאלה שלי היא כזאת: למה לא היה אפשר עד עכשיו לבנות מסך שמדליק את רק הפיקסלים שאנחנו רוצים? למה אי אפשר היה לבנות מסך שלכל פיקסל מוחברת פוטודיודה (רגילה, מסיליקון ומזהמי N וP) משל עצמו והמסך היה מזרים זרם לפיקסל הרצוי (שזה בעצם מה שהOLED עושה רק במקום סיליקון שמים שניים או שלושה חומרים אורגנים)
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מסך viewsonic vp930 מחובר לכרטיס ATI radeon x1950gt ע"י כבל DVI לפני שבוע בערך התחילה תופעה מוזרה, כשאני מדליק את המחשב או כשהמחשב חוזר ממצב חיסכון המסך לא נדלק מייד אלא הנורה של המסך מהבהבת בצורה לא סדירה במשך 5 דקות בערך ורק אז המסך נדלק. כאשר המסך דלוק אין איתו בעיות והוא לא נכבה. בדקתי את החיבורים במסך ובמחשב ואין בעייה. הבעייה התחילה לפני כשבוע שאז לקח למסך "רק" 30 שניות להדלק ולאט לאט הזמן מתארך. מה יכולה להיות הבעייה? תודה מראש על התשובות. אושרי
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
מחפש מסך טוב עם אפשרות לתלייה על הקיר שיהיה ברמה טובה ככל שניתן תקציב עד 2000 שקל אין לי בעיה עם מסך 22" אבל מעדיף 24" המסך יתחבר למחשב ולממיר של יס תודה,
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שימוש שוטף, אינטרנט, אופיס, סדרות ומעט גיימינג. לא יורד מ.2K רזולוציה. תודה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
- 2 followers
-
-
לא כלכך מצאתי הרבה ביקורות על המסך הזה.ואני שוקל לקנותו. יש פה מישהו שראה שמע או יכול להפנות אותי לאיזה ביקורת עניינית?
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://www.lg.com/us/monitors/lg-W2286L-led-monitor
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן מחפש המלצה למסך 34" Ultrawide ברזולוציה של 3440x1440, רצוי IPS צרכים: עבודת עריכה כבדה (אודיו/גרפיקה), עבודה משרדית ולעיתים רחוקות גיימינג דגש על צבעים וחדות. תקציב - עד 3K, רצוי מחו"ל כי המחירים בארץ לא שפויים חשבתי על המסך הבא מה דעתכם? https://www.amazon.com/LG-34UM88C-P-34-Inch-21-UltraWide/dp/B01CDYB5CW/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1547301019&sr=8-2&keywords=34UM88C-P
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מחר בבוקר אני לוקח את הT240 שלי ויש לי בחדר ממיר יאס(רגיל) ומחשב עם חיבור DVI במסך יש חיבור VGA DVI HDMI עכשיו לשאלות... א.אם אני עושה yes HD איך אני אחבר אותו למסך ויקבל אודיו כשהרמקולים מחוברים למחשב? ב.כל עוד לא עשיתי yesHD זה שווה לקנות מתאם DVI לHDMI ולחבר תמחשב בכבל HDMI למסך?או שבגלל המתאם זה לא יתן כלום? ג. כרגע יש לי כרטיס טלויזיה שנותן אופציות של הקלטה, פאווז וכו..אני לא ממש משתמש באפשרויות האלה ודרך הכרטיס טלויזיה השידור פחות איכותי... האם לחבר את הממיר ישירות למסך?ואם כן אז איך?יש לו VGA DVI HDMI והDVI כנראה ישומש למסך..... תודה רבה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי מסך של DELL , שפופרת CRT מסוג טריניטרון בגודל 21 אינצ'. הרזולוציה המקסימלית שלו אמורה להיות 2048X1536 אך בפועל בהגדרות הרזולוציה אפשר להגיע רק עד 1800X1440, התקנתי את הדרייבר הכי מעודכן אך זה לא עזר, האם יש דרך להגיע לרזולוציה הזאת, הכרטיס מסך הוא X850XT PE כך שאין לו בעיה להתמודד עם כל רזולוציה. מותקנים גם הדרייברים האחרונים הזמינים לכרטיס מסוג זה. רעיונות בבקשה.
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב אני שוקל להחליף את המסך שלי ל 27". אני מחפש מסך ALL ROUND שיש לו איכות צבעים גבוהה שיתאים לתכנות, ישיבה ממושכת וקריאה מהמסך, צפייה בסרטים, ומשחקים. המסך הזה נראה לי סבבה אבל הבנתי שיש לו INPUT LAG והוא לא ממש למשחקים, אז אשמח לשמוע את דעתם של אלו שיש להם את המסך. עד כמה זה גרוע? האם זה משהו שמורגש? תודה רבה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שמתי עין על המסך שבכותרת. היות ואני פחות מעודכן מעבר אודות ההתפתחות הטכנולוגית של המוצרים בשוק, אשמח לשמוע את דעתכם. אני זקוק לשטח עבודה גדול, איכות צבעים טובה, ארגונומיה טובה היא יתרון. הייתי שמח לשמור על אופציה למשחקים, אם כי אין לי כרגע זמן פנוי. כיום אני עם 2311 של דל. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הי, אני לפני קנייה של מסך DELL U2711. במחשב יש לי 2 כרטיסי מסך 6950 CROSSFIRE. האם אני יקבל תמונה איכותית וברורה ברזולוציה המקסימלית של המסך? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
נתקלתי במסך הזה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=718594והופתעתי ממחירו. האם מישהו משתמש בו? והמחיר ראוי?
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אפשר לקבל המלצות למסך רחב, שיתן את התמורה האופטימלית למחיר? המחשב מיועד לשימושים של אינטרנט, משרדיים וסרטים. רצוי כמה שיותר זול ובכל מקרה עד 1500. מבחינת גודל כמה שיותר גדול בהתאם לתקציב, עדיף (19 או יותר). תודה
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הצלחתי להוציא אותו במרכז ב 1460 ש"ח. מקווה שלא אתאכזב,אני העדכן אותכם לגביו.
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לא שיש לי משהו נגד המסך אבל סתם ככה השאלה בכותרת
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם קיים מסך 19' LCD Widescreen אשר מסוגל להציג תמונה ביחס של 5:4 או 4:3 במקום למרוח אותה לרוחב?, שיהיו פסים שחורים משני הצדדים. אם קיימת האפשרות, אילו מסכי 19' רחבים תומכים בה? יש לציין שמקור הוידאו הוא לא PC והוא יכול להציג 800X600 1024X768 , והמסך הרחב שלי מותח אוטומטית את התמונה. אין אפשרות לקווץ את התמונה חזרה מתפריט המסך (רק להזיז). תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בעקבות הדיון שהיה לי בעבר פה, החלטתי ללכת על המסך של דל, לא קשה לנחש איזה. ברשותכם... מוזמנים לשאול אותי לאחר מס' שבועות איך המסך, אשמח לענות. צריך קצת להתנסות איתו מבחינת משחקים, סרטים, תוכנות ועוד... תודה רבה למשתמשיםעל העזרה... ובמיוחד ל-QttP על הייעוץ המקצועי!
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
באיזה מרחק מומלץ לשבת ממנו? עכשיו יש לי מסך ישן.. 17" ואני יושב בערך 35 ס"מ(העיינים מהמסך).. 24" לא יהרוס את העיינים? יש לי טלויזיה 21" שאני צופה בה מהמיטה.. מה דעתכם? מי שיש לו 2407, איפה הוא ממקם אותו? רגיל על שולחן המחשב? תודה לעונים..
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
740B במחיר מצחיק של 1,520 ש"ח . יש מתחרים במחיר הזה ? (מהכיוון של LG? ) איך הוא בהשוואה ל730B ? וחוות דעת כללית עליו . תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי מחשב חדש ואני על הדרך מחליף גם את המסך הישן שלי. אני מחפש מסך בגודל 24-27" בגלל שאני מתכוון לחבר את האקס בוקס ולשחק משחקי FPS איתו. המסך חייב להיות עם חיבור HDMI, ובעיקר הוא יפעיל משחקים. אני מתלבט אם 23-24" יספיקו או שאולי 27" זה גדול מדי.. התקציב שלי הוא 1500ש"ח, אפשר לעלות טיפה. תודה לעונים.
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-