עבור לתוכן

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by MacGyver,

אם אני רוצה להדביק פרספקט למארז אני יכול עם דבק חם?? יש סיכוי שזה ימס או מהשהו???

• 27 תגובות
    • 3.1k צפיות
  2. Started by Philip,

במקום להתחיל להעלות תמונות לכאן ויהיו בעיות עם השרתים וכו'... פתחתי את האתר הקטן הזה, בינתיים אין גירסא אנגלית, אז כנסו לעברית ;D http://users.tapuz.co.il/techsupport/modding/index.html אגב, אני כתבתי את התוכן במערכת לינוקס, באמצעותה composer של מוזילה, אז יכול להיות שיהיו קצת בעיות של יישור לימין בגלל שב IE זה נראה הפוך :-\ בכל מקרה, מה שחשוב זה התמונות, שאותן רואים ברור.. אשמח לשמוע חוות דעת, ביקורות, עצות, טיפים, שאלות וכו'

• 22 תגובות
    • 3.2k צפיות
  3. Started by Asaf.Y,

שוב שלום לכולם....והפעם הכנתי גריל מאגניב התמונה המקורית: 1.שלב השירטוט על פלסטיק קשיח: 2.התוצאה: --- מה אתם אומרים? תנו בבקשה הרבה תגובות(חיוביות[!]) --- עידכון!!!! הצעות,טענות,וכל מה שקשור ...לכתוב בבקשה!!!

• 25 תגובות
    • 3.6k צפיות
  4. Started by Revolver.Ocelot,

שלום אחים שלי אני אפשר להגיד חדש פה (היה לי משתמש אבל לא יודע מה קרה לו ומאז לא הגבתי) הקיצר אני מחפש מקום לקנות מסך או כמה מסכים (תלוי במחיר) של LCD אז אם תוכלו לעזור לי איפה אני יכול לרכוש במקום זול ושמספק מהר (אם זה אתר) נ.ב היה לי אתר אבל שחכתי אותו :'( תודה רבה לכם ורק משהו אחד להגיד לכם זה שלא הייתי רשום לא אומר שלא ראיתי מה הולך פה ואני רק רוצה להגיד לכם שיש לכם אחלה של קהילה ופורום ממש נהנה לקרוא פה נושאים כולם עוזרים אז.. תודה לכם!

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by Jook,

אז ככה, אני מתכנן לבצע הזמנה מג'אב טק בימים הקרובים ורציתי לברר עניין מסוים. ההזמנה שלי היא סכום של 40 דולר לכל המוצרים בלבד ללא המשלוח. עם המשלוח זה יוצא 53 דולר. רציתי לדעת האם אני אני אשלם 17אחוז מע"מ או שסכום ההשמנה הוא ללא המשלוח ואז אני לא צריך לשלם מע"מ. אני מבקש מאנשים שמבינים בנושא זה ויצא להם להזמין משם לכתוב פה, תודה רבה אגב, כתבתי פה את זה בגלל שלא מצאתי פורום אחר מתאים יותר מפה, מפני שפה סביר להניח נמצאים האנשים שמבינים בעניין. תודה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by Qtec,

אני רוצה לעשות חור עגול למאוורר 92מ"מ/80מ"מ בגג של המארז. איזה קוטר זה צריך להיות?? (יש לי כוס של 35מ"מ- זה יספיק? (לא נראה לי)) נ.ב- הנה תמונות של המארז שלי - http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=36;action=display;threadid=63079

• 27 תגובות
    • 3.4k צפיות
  7. Started by FARKASH7,

הוצאתי את המאוורר מהספק הישן שהתקלקל לי ויש לי את כול חיבורי המולקס שאיתו ואני רוצה להשתמש במאוורר הזה כמאוורר למארז אך אני לא יודע איך לחבר אותו. מהמאוורר יוצאים שתי חוטים אחד שחור ואחד אדום, ומהמולקס יוצאים4 חוטים 2 שחורים אחד אדום ואחד צהוב בבקשה מי שמבין שיגיד לי איזה חוטים אני תריך להלחים ??????

• 19 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. http://www.metku.net/mods/uv_drawing/drawing.jpg זה יכול להזיק לכרטיס ואיפה אני יכול לצייר בדיוק?

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by zenbaga-,

הרבה חלקים של לגו, הרבה שיעמום והמון זמן פנוי... תהנו ...

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. Started by STONE_COLD,

מישהו יודע איך אני פותח את העכבר האופטי שלי למה ניסיתי איזה מאה פעם(פעם הבעה תיהיה עם פטיש )

• 16 תגובות
    • 2.7k צפיות
  11. אני צריך די בדחיפות שירטוט של זה, עדיף בEWB תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. Started by Yanivi,

רציתי לשאול האם במצב סטנד-ביי ישנה בעיה לנטרל או להפחית את עוצמת המאווררים (גם של המעבד וגם של כרטיס המסך)? כלומר אני מעוניין לבנות מערכת שתדע לכבות אותם בכניסה למצב סטנד-ביי ותדע להעיר אותם אוטומטית כשהמחשב מתעורר. רציתי לוודא שלא עלול להיגרם נזק למעבד בכל זאת כתוצאה מחימום יתר.. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by wiz,

אז ככה. הכי קריאה של כמה מדריכים, בדקתי איזה כלים יש לנו בבית. ואז עלו לי כמה שאלות : אחד מקדחה: כל מקדחה מתאימה למתכת? רק צריך לקנות להב מתאים, נכון? אבא שלי אמר שאין לנו הברגת כוס, אבל שרק קונים את ההברגה שמיוחדת למתכת, ואז אין בעיה? JiggSaw - יש לי בבית, הבעיה היא שאני לא יודע אם אפשר לעבוד איתה גם על מתכת? האם זה כמו מקדחה, שזה פשוט עניין של להב? או לא? כי בהוראות לא רשום ייעוד או משהו בסגנון. אבל יש תמונה של אדם משתמש בזה על עץ, אז אני לא ממש יודע? ואם לא, כמה בערך עולה Jiggsaw סביר? הדגם הוא: Bosch gts 85 pbe. שאלה אחרונה, ראיתי בכמה מדריכים שעושים חור אוורור עם דרמל, למה? לעשות עם כוס נראה לי הרבה הרבה יותר קל ומקדחה לכל אחד יש בבית, מה היתרון לעשות את זה עם דרמל?…

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. Started by The_overclocker,

היי !לכם סוף סוף החלטתי לבנות פאן-באס, לאחר שהרעש של המחשב שלי )5 מאווררים( כמעט ושיגע אותי ! יש לי ידע בסיסי באלקטרוניקה, קראתי כמה מדריכים ועוד התחלה של איזה ספר אבל פה זה מסתיים. עכשיו, אני שמעתי שיש כזה דבר שנקרא "נגד משתנה" או משהו דומה, ולפי מה שהבנתי זה נגד שמשנה את ההתנגדות שלו, בערך משהו כמו ברמקולים שמעלה ומוריד את הווליום. אז שרטטתי פאן-באס ששולט במאוורר אחד ,עם נגד כזה ,הנה : OK עכשיו אחרי שראיתם מה עוללתי, אשמח לקבל תיקונים עזרה והצעות והכי חשוב - האם זה באמת הולך לעבוד ?

• 16 תגובות
    • 3.1k צפיות
  15. Started by idan1836,

אני רוצה להכין מאוורר לדים, וברצוני לדעת כמה דברים: 1. איזה לדים לשים? 2. איך לחבר אותם? 3. איזה נגדים לחבר ואיך? 4. האם המאוורר חייב להיות שקוף? ואני רוצה משהו דומה למאוורר כזה......

• 18 תגובות
    • 4.4k צפיות
  16. Started by Qtec,

הנה תמונה של המארז שלי- איזה סוג הוא, האם "יש לו פוטנציאל"?-מה אפשר לעשות איתו (חשבתי לעשות חור בגג ל92מ"מ -מה אתם חושבים ואיך לעשות את זה איזה סוג חור לעשות ובאיזה גודל???)

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by MacGyver,

אני מחפש מדבקות בסגנון הזה(משחקים,סמלים וכדומה...) איפה אני יכול למצוא כאלה??

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by ati radeon,

שלום!,אני רוצה לקנות לדים 2 UV ו-12 לדים חזקים במיוחד כולל נגדים,איפה בראשון יש חנויות אלקטרוניקה עם מחירים זולים? ???

• 12 תגובות
    • 4k צפיות
  19. Started by PhP dUdE,

שלום אפשר בבבקשה לינקים לאתרים של חנויות אלקטרוניקה בארץ?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by manbot,

שלום לכולם! את השבועיים האחרונים ביליתי ללא מחשב (רק בבית ספר קראתי חדשות מהאתר) בכדי שאוכל לעשות כמה דברים. תחילה-לקחתי שני מארזים בעלי אותה שילדה (ג'נריים) ואותו גובה, וחיברתי ביניהם ע"י הברגת בנדים לשניהם. (תאמינו לי אני צריך את המקום העצום שעכשיו יש לי במארז) דבר שני, החלטתי לקחת את אחד מספקי הAT (מידע נוסף על הפרוייקט יפורסם היום בפורום אוברקלוקינג [נדמה לי שאני הראשון בארץ שעושה את מה שתראו שם-ותקנו אותי אם אני טועה] ואערוך את הודעה זו+קישור:http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=2;action=display;threadid=63072;start=0) שלי ולהוסיף לו מאורר ע"י לקיחת כיסוי של ספק כח אחר, בו המאורר נמצא מעל הרכיבים שצריכים את רוב הקירור. גזרתי את כל הגריל המובנה עם מספרי…

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. Started by VBMaster,

שלום לכולם אני מעונין ליצור מפסק פשוט שברגע שיהיה קול כלשהו (היציאה מוגברת, לא מיקרופון) הממסר יפעל וכשאין כל הממסר יפסיק לגשר. הבעיה היא שמדובר במתח ממש קטן וכל הממסרים שאי פעם עבדתי איתם עבדו על מינימום 12V... חשבתי גם על רכיב SCR שיש לי בבית, שהוא מין ממסר למתחים נמוכים, אבל לא כל כך הצלחתי לחבר אותו נכון ה-DATASHEET שלו הוא: http://www.onsemi.com/pub/Collateral/C106-D.PDF שם הרכיב הוא C106-D. מישהו יכול לעזור? תודה, נדב

• 5 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. Started by Asaf.Y,

מוד קטן שעשיתי למוד הזה אני קורא Sun Grill מפני שלקחתי את ההשראה מ EC . ;D ;D ;D אז מה עשיתי בעצם? שלב סימון השמש על פלסטיק שקוף: שלב חיתוך: הגריל על המאוורר-זוית אחת: הגריל על המאוורר זוית שנייה: --- תגובות בבקשה ותזכרו שזה המוד הראשון שלי

• 19 תגובות
    • 3k צפיות
  23. Started by EC,

יש גריל בשם "websun" יש לי תמונה של זוג שלו(חיפוש בגוגל..) אני זקוק לתמונה של הגריל סרוקה באיכות יותר טובה, ובלי שינויי אור אם למישהו יש גריל כזה, אשמח אם הוא יסרוק ויעלה לפורום או ישלח לי לפרטי זה הגריל..

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. Started by Arik.G,

אבא שלי הכין אותה והיום סיימתי להרכיב את הלדים (10 לדים , 5 מלמעלה ו 5 מלמטה) זה חרוט על חתיכת פרספקס בגודל מטר*מטר ומסביב יש מסגרת אלומיניום מצופה בבד שחור שבתוכה מותקנים הלדים.

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. Started by Vatos-Locos,

SunBeam Vs. CoolerMaster שתיהם מגיעים עם אדפטר, שתיהם בערך באותו מחיר מי יותר אמין, מי יותר מסיבי מי יעשה יותר אור - חשוב מאוד מי מהם יותר בהיר ? תודה רבה, רועי.

• 24 תגובות
    • 3.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים