אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי 10 מכשירים עם מקלט gps דגם fastrax upatch 300 שנרכשו לפני 10 שנים . יש לי בעיה שבכל מכשיר אני קולט מספר שונה של לוונים באותו מקום ובאותו זמן . 1. מה הסיבה לכך ? 2. מה אורך חיים של מקלט מסוג זה? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אנשים ראיתי פה פרויקטים ופשוט מדהים ! אז החלטתי לעשות גם משהו, מה בתיכנון: א. צבעית המארז כולו בשחור ב. שילוב צבע אדום סביב כל המארז ג. צביעת מאוררים ד. ליצור שרבול מהחלק הקידמי של המארז לכרטיס מסך מפה אתם תתנו לי את הרעיונות. אוקי יש לי גם את הMATRIX TT [יש לי גם את הטרנספומטור אבל הוא אצל אחותי... לא אהבתי אותו] יש לי 3 מאווררים מאוד רועשים עם לד כחול + מאוורר שקט של TT עם לד אדום+ לד ירוד+מאוורר 120 אני מתכנן לקנות עוד איזה 3 מאוורים ג'נרים ולצבוע אותם באדום. עכשיו בקשר לצביעת המארז, אני רוצה לעשות להבות אז או שאני יצייר משהו מהרוש או שלמישהו יש איחזה שבלונה שאני יוכל לצייר /להדפיס אותה. משהו דומה לזה : http://www.streetglo.net/streetglo_files/image/classic.f…
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום קוראים לי מיכאל אני חדש כאן בפורום... החלטתי על לבנות מאחורי המסך של המחשב שלי תאורה חזקקה של לאדים כחולים ושהם יהבהבו לפי המוזיקה... ליפני זה קרראתי מללא בפורוום מה צצריך איך עושים את זה וועוד אבל עדין לא הבנתי כולכך... אז אני אני רוצה משהו כמו 25 לאדים חזקים שיהבהבו לפי המוזיקה (כרגע יש לי רק אחד בצבע כחול) בקיצור יש לי מיקלדת מפורקת שאני לא צריך אז חשבתי שיש שמה חלקים שמהם אני יכל ליבנות... את וכול זה אני רוצה שיתחבר דרך USB עכשיו זה אפשרי? או שיותר מידי לדים? בקשר לכלים ולהלחמה וכול זה זה לא בעיה בישבילי אני פשוט צריך עזרה איך ליבנות מה לחבר ולאן לחבר כי מאיפה יגיעו כול הפקודות למנורות? והנה התמונה של החתיכה הזאת מהמיקלדת...
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
כלים יש לי את כל הכלים הנדרשים מוטיבציה יש לי תקציב יש לי מארז אני הולך לקנות סתם איזה זבל ב-100 ש"ח אפילו פחות הכי פשוט שיש זה בעצם נועד לאימון וליצירת משהו מיוחד אבל אין לי רעיונות אני רוצה נושא מקורי שיאמץ אותי קצת ושבסוף ייצא ממש יפה יש רעיונות?
-
- 9 תגובות
- 998 צפיות
-
-
תראו מה קיבלתי במייל- הכניסו את כל החלקים החיוניים לתוך אקווריום ומילאו אותו בנוזל מיוחד?! והוא עבד מעולה!! http://fun.mivzakon.co.il/flash.aspx?id=12031 מישהו יכול להסביר לי איך הוא עבד למרות שהיה נוזלים?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לבנות פנס לד 100W שיופעל ע"י סוללה 12V. יש ברשת מלא סוגים של נורות לד וכרטיסים, דוגמה: http://www.ebay.com/itm/100W-Cool-White-15000K-LED-Light-DC12V-24V-Input-Driver-LENS-Holder-Heatsink-DIY-/121159236040?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item1c35a739c8 האם למשהו פה יש נסיון עם הרכיבים הללו, או בכלל הצעות וידע בתחום? תודה.
-
- 41 תגובות
- 13.5k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי , לא הבנתי אף פעם מה ההבדל בין סטריאו למונו ? מונו בלטינית זה אחד וראיתי שבחיבור מונו יש חיבור אחד בסטיראו 3 ? אבל על מה זה משפיע ?
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי מעגל ויש לי שאלה אם ניתן במעגל זה להחליף את הממסר בלד איכשהוא? ובשבי מה צריך P1??? האם אפשר בלעדיו?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם! קיבלתי מסך נורמי וחיברתי (את כל החוטים דוד שלי חיבר..) אותו למחשב הכל עובד סבבה וכו' אבל עכשיו אני רוצה לחתוך לו חלון במארז השאלות שלי הם: 1) אייך אני יסדר את הכבלים בתוך המארז? חיברתי את המסך עם חיבור של מדפסת ובשביל הכח חיברתי לusb ועכשיו המסך מחובר עם כבל usb וכבל של מדפסת אייך אני אמור לחבר הכל במארז?? 2) אני חייב דרמל בשביל לחתוך חלון? כי דוד שלי (מיכאל ליבשיץ אם מישהו מכיר (מתקן כינורות ידוע מאוד בארץ..),לא זה שחיבר לי את החוטים והביא לי את המסך) אמר לי שעם ג'קסון (או משהו כזה) אי אפשר, אז אייך בכל זאת אפשר בלי דרמל (אני לא מוכן להתפשר על מספרי ברזל!)? תודה לעוזרים וחג פסח שמח!
-
- 9 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות מטען נייד לפאלפון משהוא עם בטריות שיטעין אותו מישהוא יכול להביא לי סכימה?ואיזה בטריות אני צריך?
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
http://yourpsychogirlfriend.com/beav/ אני חושב שזה הפרויקט מודינג היחיד שגרם לי לצחוק ככה
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני עומד לבנות מחשב חדש וראיתי הרבה אזהרות על כך שצריך להיזהר שלא להעביר חשמל סטטי לרכיבים רגישים כשבונים את המחשב (לוח אם, כרטיס מסך, מעבד, זיכרונות). אין לי את הצמיד הזה שמבודד, אז אני לא סגור איך כדאי לעשות את זה. עוד שאלה, היא האם צריך להקפיד שהלוח אם יהיה על איזה משטח מיוחד עד שמניחים אותו במחשב?
-
- 17 תגובות
- 4k צפיות
-
-
-
ערב טוב הגיע לידי נייד של HP עם בעיית טעינה - צריך לשחק עם הכבל של השנאי בשקע כדי שיהיה חשמל. פתחתי את הנייד , ניתקתי את השקע טעינה ובדקתי עם רב מודד , הכל תקין , יש מתח כניסה . חיברתי חזרה ומה הפלא שאני מחבר את השנאי צריך לשחק עם הכבל ככה שיהיה מתח, נבדק עם שנאי נוסף הבעיה אותה בעיה , עשיתי הצלבה עם השנאי הנוכחי על מחשב אחר והכל בסדר . מה יכולה להיות הבעיה ? עכשיו סוגיה נוספת, פירקתי את המקלדת ויש חיבור ריבן ממש ממש מעצבן, נילון שאני לא מצליח לתפוס אותו בחזרה בתושבת שלו, בד"כ הריבן הם מפלסטיק ופה העניין הוא עם ניילון. אני מעלה תמונה - אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בחיבור הסורר הזה , יש שתי בליטות בצדדים שמונעות ממנו להכנס לבית שלו עד הסוף. תודה
-
- 36 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
תראו תתמונה הלדים דולקים אבל לא מהבהבים למה? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 931 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות מסך קטן שיראה פרמטרים של המחשב, מסך כמו של שעונים מעוררים עם ספרות דיגיטליות בצבע אדום כזה מקווה שאתם מבינים מה אתן מתכוונים. אני רוצה לחבר אותו למחשב ולקבוע בעזרת תוכנה את הפרמטרים שהוא יראה, נגיד לראות באיזה מהירות אני מוריד משהו מסויים או אחוז התקדמות של משהו או כל מיני דברים כאלה. אפשר לעשות דבר כזה?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש מולטימטר המודד זרם DC בערכים של עד 200A(כמובן שיותר זה לא רע). הכי פשוט שמצאתי שעונה על התנאים שלי זה UNI-T UT203 גם UNI-T UT202A מתאים לפי הפרוספקט אבל אין לו את האפשרות על הסקאלה שזה קצת מוזר, שלחתי לחברה הודעה נראה מה הם יגידו. לעניין: חיפשתי משהו פשוט ואיכותי, האם יש משהו יותר זול שיענה לי על התנאים האלו? האם אני אוכל להשתמש בו גם למדידת התנגדויות וכאלו?(השאלה היא יותר האם הוא פרקטי למדידת דברים מלבד זרמים האם הוא מכיל פיוז פנימי כי לא מצאתי את זה בפרוספקט. אני מתכנן להזמין מאיביי והמחיר שלו הוא באזור 30 דולר. תודה!
-
- 39 תגובות
- 9k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מסך LCD קטן עם חיישן טמפ' (של טרמלטק) שלא הגיע עם חיבור לספק כוח אלא עם מקום לסוללה קטנה כזאת כמו של שעונים (של 1.5V). הוא זולל לי סוללות בהיסטריה, איך אני יכול לחבר אותו לספק של המחשב בלי שישרף? איזה נגד צריך וכו'... תודה.
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
הי חיפשתי ולא מצאתי תשובה חד משמעית: 1. בונדו מתאים לעבודה עם עץ (לשים שכבה, ולשייף לצורה הרצוייה)? 2. איפה אפשר לקנות בונדו כזה? אני באיזור הקריות אם זה משנה. 3. אחרי שאני מסיים עם הבונדו ומגיע למרקם הרצוי, איך אני צובע כדי להגיע לצבע מבריק-מטאלי? יש צורך בפריימר? תודה!
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לבנות מעגל שמתחבר לארדואינו התרשים של המעגל נמצא בקישור הזה : http://amblone.com/guide בפסקה השנייה בשל 1 (Step 1: Soldering and wiring) כתוב שם שהטרנזיסטור צריך להיות של 200mA ולא משנה איפה חיפשתי עם זה באיביי או באריהב או בכל חנות אלקטרוניקה בחול לא מצאתי את הטרנזיסטור הזה בגירסא של 200mA. אבקש אם מישה יוכל להסביר לי למה ביקשו 200mA ומה אפשר לשים במקום. תודה רבה שבוע טוב שקד
-
- 16 תגובות
- 3k צפיות
-
-
מישהו יודע היכן ניתן להשיג רק את ה"עכבר" של המחשב נייד? פרטים נוספים יתקבלו בברכה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שאלה קצת מטומטמת: מישהו יודע מאיפה אני יכול לקנות זוג קתודות אדומות באזור חולון - ראשון הזמנתי מנועה קומפ והם הביאו לי קופסה שרשום עליה קתודות אדומות והם בכלל כחולות
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
כל כמה זמן נגמרים המים במערכת הקירור? למחשב שעובד כמעט כל היום?
-
- 2 תגובות
- 993 צפיות
-
-
אז ככה.. אני מחפש פאנבאס או בקר מאוררים איך שתרצו לקרוא לזה במחיר של עד 200 שקלים (כמובן שאם זה 220 אז זה בסדר) עכשיו העדפות שלי הן כאלו. 1)אני מעדיף שיהיה לפאנבאס מדי טמפרטורה דבר שכמובן מוביל להעדפה הבאה 2)מסך LCD המציג את המהירת והטמרפטורה 3)אפשרות לחיבור של לפחות 3 מאוררים שונים (דהיינו: אפשרות לשליטה ב3 מערכות איוורור) 4)העדפה שולית אבל רצויה: יכולת של חיבור של יותר ממאוורר אחד לכל בקר (דהיינו: הספק מספיק גבוהה שיכול לתמוך בשני מאוררים באותו חיבור- יכולת לחבר שני מאוררים באותו סלוט) 5)אין צורך בחיבורי USB ורשת יש לי מספיק. 6)אין העדפה לחברה מסוימת. 7)אני מעונין בבקר שמתחבר לספק הכוח ומספק את החמשל למאוררים בעצמו. ואינו מהווה תחנת בין המאורר לחיבור ה3PIN בלוח האם. (כי…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-