עבור לתוכן

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by LockOn,

היי, אני בונה מכשיר למחשב שנקרא FREETRACK.. מי שרוצה שיבדוק מה זה ביו טיוב. בכל מקרה, אני צריך לחבר מפסק למהדק סוללה של 9V ויש לי חוט אדום וחוט שחור.. אני צריך לחבר את ה+ של הסוללה למפסק כי בקצה השני (של המפסק) יש נגד.. בקיצור, איזה חוט מוביל את ה+ ואיזה את ה-? האדום או השחור? תודה על העזרה.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by bezangeloo,

יש ברשותי מגבר שמוציא שמע נקי, עם בעייה אחת- אם מסובבים את מד הווליום עד קצת לפני החצי הכל טוב ויפה. אחרי זה הווליום לא משתנה, ולפרקים יש קפיצות פתאומיות בעוצמה. מבפנים לכאורה הכל נראה לי תקין (אני לא אלקטרונאי ולא מבין ברכיבי האדיו הפנימיים. רק יודע לזהות קבלים מנופחים \ מפוצצים או נזק פיזי אחר). יש כיוון כלשהו? רעיון? תודה, בז'נגלו.

• 28 תגובות
    • 5.4k צפיות
  3. Started by maormark,

שלום וברכה אני רוצה לקנות שנאי של 9V ובמקביל לחבר סוללה מרובעת של 9V כאשר השנאי יהיה מחובר לחשמל הוא ישתמש בסוללה של ה9V וכאשר השנאי לא מחובר לחשמל אז הוא ישתמש בסוללה המרובעת של ה9V איך אפשר לעשות זאת?? נ.ב אם אני קונה את זה http://www.amperel.co.il/products/75171 אז מה התפקיד של היציאה לחיבור סוללה מרובעת??..האם זה יטעין לי את הסוללה אם השנאי לא מחובר? ואם השנאי מחובר אז הוא לא ישתמש בסוללה? תודה רבה

• 9 תגובות
    • 2.6k צפיות
  4. Started by OoPpSS,

אני רוצה לבנות משהו עוד לפני שהחופש נגמר, משהו נחמד (לא חובה שימושי), יש לי בשביל זה מנוע 12V קטן, נורה זמזם ואני יכול להשיג מה שצריך אם תציעו אבל משהו שלא יעלה הרבה כסף משהו קטן לכיף כזה, יש רעיונות?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by SHAKED286,

אתמול החלטתי לנסות לחרוט בפרספקס,את החריטה ביצעתי עם הדרמל ועם ראש חריטה. התמונות לפניכם זה עוד לא גמור יש לי לעשות א תכל הקצוות ואז אני יעלה גם תמונות יותא איכותיות. אשמח לישמוע ביקורת בונה והצעות לשיפור. תודה רבה ושבת שלום שקד

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. שלום היום רציתי להתחיל ללמוד לחרוט בפרספקס אב ללקחתי את הדרמל הדפסתי דוגמא שאני רוצה לחרוט הדבקתי אותה על הפרספקקס והתחלתי בעבודה.. התמונות לפניכם

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. שלום חברים, מחפש איפה ניתן לקנות דחוף את הנקבה הזאת ואיך היא נקראת בשפה המקצועית זהו חיבור נקבה 10 PIN ואמור להתחבר ל- FLAT CABLE הנה תמונה: http://www.onlinetps.com/shop/images/Items_Images/10PIN_FRC%20_connectors.jpg והנה מכירה שלו באיבי: http://cgi.ebay.com/PKG-8-10-Pin-2-0-Pitch-Polarized-IDC-Female-Socket-/270623440360?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3f0269fde8 הייתי מזמין מאיבי אבל אני צריך את החיבורים האלה בדחיפות. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by nirnir93,

מה טווח המחירים של דרמל סיני עם ערכת כלים?(כלומר אחד של וולף או יונדאי או אלה שבא עם כל מיני ראשים) כלומר מה הכי זול ומה הממוצע? ואם מישו קנה בזמן האחרון אז בכמה ומאיפה? אני כנראה לא הולך להשתמש בו הרבה, כרגע אני רוצה לטעום מהמודינג ואולי אני יכנס לזה-ואם כן אני אשקול קניית כלי מקצועי יותר מה דעתכם על זה?: http://www.buytheway.co.il/p/415/%D7%9E%D7%95%D7%9C%D7%98%D7%99%D7%98%D7%95%D7%9C_%D7%91%D7%9E%D7%96%D7%95%D7%95%D7%93%D7%94_%D7%A2%D7%9D_40_%D7%90%D7%91%D7%99%D7%96%D7%A8%D7%99%D7%9D

• 8 תגובות
    • 3.7k צפיות
  9. Started by CyberBot,

יש לי ספק של מחשב שהחלפתי ואני רוצה להוציא משם את הרכיבים כמו נגדים קבלים וכו' ואין לי מלחם האם זה אפשרי? כן/לא?(הקף בעיגול)

• 9 תגובות
    • 8.1k צפיות
  10. Started by itaibm,

אני הולך להוסיף עוד 2 מאווררים למארז שלי השאלה היא העם כולם צריכים להוציא אוויר מתוך המארז או חלק צריכים להכניס אוויר (פעם ראשונה שאני מתעסק עם הדברים האלו)

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by nightf0x,

שלום לאחרונה קיבלתי השראה מהרמקול של supertooth שקולט מוזיקה בbluetooth ומנגן אותו ברמקול והחלטתי שאני רוצה לבנות משהו בסגנון רק יותר גדול קצת ,לפי מה שהבנתי מאלקטרונאי שאני צריך לוח reciver שישדר לרמקול של בערך 80-90 watt(כמו באוטו) את המוזיקה. ללוח צריך לחבר גם מקלט bluetooth וחיבור מתח לסוללה נטענת ... השאלה שלי זה האם מישהו פה יכול לעזור לי עם תוכנית לבניית לוח כזה או להגיד לי אם אפשר לקנות לוח כזה כבר מוכן ?? תודה לכל העונים ..

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by Blabber,

אז ככה, החלטתי לקנות דרמל כדי להחיות פרוייקט מודינג שנתקע. מפני שמעולם לא השתמשתי באחד ואני לא מכיר את הסוגים השונים של הכלי( חיקויים, סדרות וכו'), אז הגעתי לכאן כדי לברר אם מה שמצאתי מתאים לי. אז הנה הכלי: http://www.buyitcenter.co.il/ShowProduct.asp?product_id=10175 לי זה נשמע בסדר, דרמל מקורי עם ערכה מינימלית ומתאם גמיש(!!!). אם אפשר חוות דעת מקצועית לגבי הכלי הספציפי, או להיפך, הכוונה לאחד אחר,אודה מאוד!.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. השולחן שלו הוא המחשב חייבים לראות מדהים והנה החלק השני

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  14. אהלן חברה. יש לי 2 מאווררים שהחיבור שלהם הוא ישירות ללוח אם, כפי שרואים בתמונה שצירפתי. אני רוצה להחליף את החיבור שיהיה כחיבור ללוח אם, חיבור מתח בלבד. זה אפשרי? אם כן אז איך עושים את זה?.. תודה!! [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by oDot,

שלום לכולם, אני מעוניין להתחיל לעשות כל מיני דברים שנוגעים לבית חכם (למטרת לימודים ולא פרקטיקה) כמו לנעול את הדלת בעזרת המחשב או לקבל הודעה במייל כל פעם שמישהו.. אנערף.. לא באמת רלוונטי - העיקר ללמוד... אני כבר אמצא רעיונות. לפי מה שהבנתי עושים דברים כאלה בשימוש במוצרים כמו ARDUINO וIOBRIDGE. הבנתי נכון? האם יש אופציות מומלצות יותר? אפשר לקבל יותר פרטים ספציפיים? תודה רבה !! נ.ב. אם למישהו יש רעיון טוב יותר ללימוד הנושא מעבר לבית חכם - יהיה נחמד (למרות שאני מעוניין לעבוד על בית חכם כך או כך)

• 8 תגובות
    • 3.3k צפיות
  16. זה הרכיב האלקטרוני היחיד על לוחות שאני רואה שנהרס עם הזמן. אשמח להסבר פשוט.

• 5 תגובות
    • 3.6k צפיות
  17. Started by D.r Bit,

שלום לכולם אני צריך כמה מגברים של Texas Instruments OPA2107 באריזה של SOIC 8 מישהו יכול לכוון אותי מאיפה ניתן להשיגם בארץ או שרק להזמין מחול עם מישהו עושה הזמנה כזואתי אשמך עם יכול להזמין לי כמה יחידות ואני אשתתף איתו ... תודה ושבת שבת לכולם .. רום .

• 18 תגובות
    • 2.9k צפיות
  18. מדובר במוליך מבית סוללה של פלאש, יהיה לי מאוד קשה למצוא חלק כזה (לדעתי לעשות אחד תחליפי יהיה קל יותר). אני מתכוון לנסות ולנקות אותו בתור התחלה עם חומץ, אם לא יעזור, אז עם סודה לשתיה. טיפים ? הערות/הארות ?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. כן, אני יודע שזה רעיון גרוע, אבל אני סקרן: אם במקום לחבר את חיבור ה6PIN לספק הכוח לוקחים זוג שנאים פשוטים של 12V ו5V, חותכים את הפלאגים ומחברים את החוטים למקומות הנכונים, העסק יעבוד? כמובן בהנחה שהשנאים מסוגלים לספק את הזרם הדרוש... ואגב, ה5V נדרש בכלל או שהכרטיס ניזון ממסילת ה12V בלבד?

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. אני חדש בתחום המודינג ורציתי לדעת אם הפלטה הצדדית השקופה אם היא מפלסטיק ואני יתן דוגמא

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by mordoh,

מישהו אולי יודע אל חנויות אלקטרוניקה בחולון אני רוצה לקנות לדים ועוד כמה דברים מישהו יודע משו?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by momi2004,

מכירים את הפינים שתמיד נשברים מתישהוא? במכסים של מדפסות, בדלתות שמחזיקות מארזים כל מיני דברים כאלה. רציתי לדעת איזה חומר יכול לשמש תחליף לפיניים הקטנים האלה שאפשר ליצור ממנו פין תחליפי ולהדביק אותו. אני מחפש גם אפשרות ליצור לולאה מפלסטיק לאיזה דלת קדמית של מארז שנשברה לה הלולאה העליונה.

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. Started by ori14,

שלום יש לי סאב שקיבלתי ממישהו, כנראה שבפנים יש כבל שהתנתק ובגלל זה הוא לא עובד (סאב עם מערכת הגברה בפנים). יש לו בפנים 3-4 קבלים בזרם של 50V ורשום גם 10000UF, ואני מעדיף שלא להתעסק בזה לפני שהם יפרקו. כמה זמן צריך לקחת להם לפרוק את הזרם?

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. Started by BambaCore,

הי חיפשתי ולא מצאתי תשובה חד משמעית: 1. בונדו מתאים לעבודה עם עץ (לשים שכבה, ולשייף לצורה הרצוייה)? 2. איפה אפשר לקנות בונדו כזה? אני באיזור הקריות אם זה משנה. 3. אחרי שאני מסיים עם הבונדו ומגיע למרקם הרצוי, איך אני צובע כדי להגיע לצבע מבריק-מטאלי? יש צורך בפריימר? תודה!

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. Started by yariz123,

שלום לכולם אני בניתי מעגל וברצוני שיזהה כאשר מישהו מתקשר לקו הטלפון שחיברתי למעגל(לא חשוב מי מתקשר) עכשיו השתמשתי ברכיב 8841AE ובחיבור הנל המצורף (רק במקום שני הקבלים בכניסה של 100n שמתי קבלים של 10n לפי דפי היצרן) הבנתי שברגע שמתקבלת שיחה נכנסת רגל CD צריכה לרדת ל0 לוגי הבעיה היא שהיא בכלל לא מתחילה ב 1 לוגי(כלומר 5V) האלה ב0 מישהו יכול לעזור לי אולי חיברתי משהו לא בסדר אם זה משנה אז הקו טלפון בבית שלי הוא של HOT ויש לו שיחה מזוהה קו הטלפון יוצא מסוג של מודם כזה של HOT למי שמכיר תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 19 תגובות
    • 4.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים