עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by ktanta harta,

אני יודע שב VISUAL C++ הייתה איזה פקודה בשם SETCOURSORPOSION או בסגנון עכשיו אני צריך את הפקודה המקבילה בC# שאותה עכשיו אני לומד

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by OC,

אפשר לינק להורדת התוכנה עם זה חוקי....

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by vsnet2003,

היי איפה אוכל למצוא קומפיילר לפסקל עם תמיכה בעברית? תודה מראש לעזורים! ;D

• 0 תגובות
    • 909 צפיות
  4. Started by blabla2002,

שלום פתחתי פורום www.lexzone.com אשר נפתח רק אתמול וכאשר אני שולח הודעה פרטית לאחד הusers יש חלון pop up (דבר התמון במערכת) ובו מספר errors ענה עזרו לי למצוא את הפיתרון

• 1 תגובה
    • 978 צפיות
  5. Started by wow,

כמה שיותר טוב ולבד. 1 איזה שפות תינות אתם ממליצים לי ללמוד,אני ממש חדש בתחום ולא יודע כלום אבל ממש כלום. 2 האם אפשר ללמוד לבד 3 תוך כמה זמן אפשר ללמוד שפה 4 ואם תוכלו לתת לי רשימה של השפות עם הסבר מה כל אחת נותנת אני אשמח.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. השנה התחלנו ללמוד C, אז הורדתי קומפיילר והוא עושה לי בעיות עם XP. אחרי ההתקנה, כשאני מנסה לפתוח אותו, הקומפיילר נפתח ב-Full Screen ולא מגיב. אין עכבר, וכשאני לוחץ על המקלדת לא קורה כלום בתוכנה. אני יכול לצאת חזרה לווינדוס (Alt+Tab) ולסגור את החלון עם ה-Task Manager, כך שהווינדוס לא נתקע, אלא רק החלון של הקומפיילר. אם אני מגדיר בהגדרות של קובץ ההפעלה להיפתח כחלון ולא Full Screen, כשהקומפיילר עולה הוא מגיב להקלדה, ויש לי את העכבר של הווינדוס לעבוד איתו, אבל אם מעבירים ל-Full Screen (בעזרת Alt+Enter), הוא שוב חוזר לא להגיב, וממשיך לא להגיב גם אם אני יוצא מה-Full Screen על אותם מקשים. ב-Full Screen פשוט יותר נוח לעבוד מאשר בחלון קטן, ובגלל זה זה טיפה מפריע. אבל עם זה יכלתי לה…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by isklein,

שלום!!! אני מנסה לבנות תוכנה של לימוד הקלדה עיוורת . בין הייתר אני צריך לקבל מוינדוס מסג' שהשתנה הטקסט בתיבת הטקסט. אם מישהו יכול אשמח לקבל דוגמאת קוד מקור של קבלת ההודעה , משהו שאני יוכל להבין ממנו איך מקבלים את ההודעה גם . ניסיתי בדרך הרגילה של קבלת ההודעות עם ההודעה EN_CHANGE כמו ששמעתי ממישהו , אבל זה לא עבד . בתודה מראש , ישי קליין

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Homer,

יש לי בעיה בקוד המצורף. המבנה של הרשימה המקושרת יוצר בעיות. האפליקציה purify של IBM מודיעה על זליגת זיכרון. מישהו יודע מה אני לא עושה נכון? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. Started by DrDeath,

שלום, איך אפשר לשנות ציור גרפי שציירתי בפאנל מסויים ע"י לחיצה על לחצן שנמצא בפאנל אחר? יצרתי קלאס של ActionListener בתוך הקלאס של ה-Frame שלי (תת-קלאס) אבל הוא לא יכול לגשת למשתנים שנמצאים בפאנל עם הציור הגראפי. מישהו יודע מה הפתרון?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  10. Started by blup,

שלום, אני בונה כרגע אתר בPHP עם טקסטים בעברית, אך בגלל שאף פעם לא בניתי אתר בעברית אני לא יודע איך לפתור את הבעיה: אני מריץ את הקוד על שרת apache 2 שפתחתי על המחשב שלי, אבל משום מה כל הטקסטים בעברית מופיעים כג'יבריש ורק אחרי שאני משנה encoding אפשר לקרוא בעברית. בראש כל עמוד (בתוך <head>) שמתי את 2 השורות: <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1255"> <meta http-equiv="Content-Language" content="he"> אך זה עדין לא עוזר (לא אמורה להיות בעיה בקוד מפני שזה מועתק מכמה אתרים שבהם אין בעיות עברית) יש למישהו אולי רעיון איך לסדר שזה ישר יופיע בעברית ללא צורך לשנות ENCODING? נ.ב ניסיתי את זה גם בשרת אחר שמריץ APACHE 2 וזה קורה גם …

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by DoctorBurp,

משהו יודע כיצד ניתן לפנות ל INDEX מסויים של STRING ב VISUAL BASIC ?

• 2 תגובות
    • 987 צפיות
  12. Started by byn007,

אני צריך קוד ל BOBLE SORT (קוד למיון משתנים בסדר יורד מהגבוה לנמוך) על מערך משתנים אחד. תדה חג שמח ושנה טובה

• 0 תגובות
    • 877 צפיות
  13. Started by 114508534,

התקנתי את הפורום הזה על שרת של ליקוס ואני משתמש במוזילה וכאשר אני לוחץ על לעבור ללוח בקרה למנהלים זה מקפיץ לי דף עם הרבה פרסומות של ליקוס ,ולפעמים זה עובד כמו שצריך

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by frezi,

לאחרונה עברתי לשימוש מגרסאות הBORLAND הנפלאות לדוס אל גרסאת הVISUAL CPP של מייקרוסופט. הVISUAL מאוד נוח והרבה יותר נוח כמעט מכל בחינה אפשרית מאשר הBORLAND הישן של דוס, אבל מן הסתם כל שימוש בפונקציות מהתיקייה DOS.H לא פועלות מאחר והVISUAL הוא גרסא לווינדוז שלא קיימת בה הHEADER הזה. עבור הפקודה CLRSCR(); מצאתי תחליף ואני די בטוח שגם עבור הפונקצייה (delay(int nDelayInMiliSec ישנו תחליף שעושה את אותה הפעולה. אקצר ואסיים - איך אני יכול לתקוע DELAY שכזה ללא שימוש באחת מהפונקציות בDOS.H, כלומר - שיעבוד בMICROSOFT VISUAL CPP ....... ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. אני מתכוון להכניס ליחידה שאני משרת בה מערכת פורומים שתשמש את גופי התמיכה וה-System אצלנו. הבעיה: ביחידה שלי עובדים עם MSSQL ולא MYSQL כמו כל העולם... להכניס MYSQL יהיה כנראה בלתי אפשרי (משיקולי גיבויים/ ידע וכו'), ושאלתי היא האם ניתן לגרום ל-PHPBB/PHPNUKE או YABB/YABBSE לעבוד כמו שצריך עם MSSQL? או לחילופין, האם אתם מכירים מערכת פורטל או רק פורומים טובה וחינמית שעובדת עם MSSQL? היחידה שמצאתי נקראת snitz והיא שווה לאתם-יודעים-מה... תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום יש לי מסד נתונים באקסס - שע"מ להיכנס עליו צריך סיסמא- האם יש איזה שהיא דרך לעקוף את הקשת הסיסמא ??? תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by R.E.A,

אילו תוכנות טובות אתם מקירים ליצירת משחקים? התוכנות שניסיתי עד עכשיו הן DIV(שלדעתי די גרוע) ו game maker.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Parallel,

זהו זו השאלה...התחלתי קצת ללמוד וזה ממש קל אבל אם כדאי ללמוד שפה אחרת למתכנת מתחיל כמוני אשמח לשמוע תגובות תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by Sikamikanico,

אחרי שקראתי קצת בספר של ++C, החלטתי לעבור לתכנת רק בה (במקום C). כחלק מהמעבר, אני משדרג את משחק הסנייק שבניתי בC. אני משתמש במשחק בפקודה realloc, שזה נותן להגדיל\להקטין את הזכרון הדינמי שמוקצה כבר. רציתי לדעת אם יש מקביל לפקודה זו ב++C. בינתיים אני משתמש בזכרון זמני, מעתיק אליו את הזכרון הקיים, יוצר זכרון חדש גדול יותר, ומעתיק אליו את הישן. כמובן שזה לא יעיל, כי אני משתמש בשתי פקודות new ושתי delete, במקום realloc אחת. בלי קשר: ++C ממש שפה אדירה! האפשרות להשתמש בפונקציות ספציפיות לאוביקט, חסכה לי המון שורות קוד - בעיקר של שימוש בפוינטרים.

• 39 תגובות
    • 6.4k צפיות
  20. Started by iakovl,

אז הנה המצב: אני צריך לתכנת לחבר שלי קליקר (תוכנה הלוחצת על לינק מסויים כל פרק זמן מסויים), שילחץ על לינק מסויים כל 24 שעות. הבעיה שלי היא שאין לי מושג איך לעשות את זה ובאיזה שפה להשתמש, לכן אני בא אליכם האנשים ומבקש עזרה.

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. Started by BlOcker,

שלום לכולם, אני חדש , שמח להיות פה אני מקווה להתשלב. אני צריך בבקשה טבלת aski תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. איזה פעם ראיתי בטוק טיוי שאפשר להוסיף את המנוע חיפוש גוגל לאתר שלך אבל אני לא זוכר איך מישהו יכול בבקשה לעזור לי. ועם מישהו יודע איזה קוד צריך כדי להעלים את הפרסומות של TRIPOD באתר החינמי זה יעזור מאד

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by 114508534,

יש לי אתר בטריפוד שהוא תומך ב PHP ובו MYSQL ואני רוצה להוסיף את הפורום של IBHEB ואני לא מבין בגרוש את ההוראות שלהם . אני מעלה FTP עם WINCOMMNDER

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by 114508534,

בבקשה מישהוא תעזרו לי אני רוצה לדעת מה הקוד לסרגל כלים ב HTML זה חשוב

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. Started by 114508534,

לא מזמן התחלתי ללמוג לכתוב בHTML אז אני רוצה לשאול כמה דברים. א. איך אני מוסיף גפן שיש בוא רווח לדוגמא:basic font ? ב.איך אני מוסיף תמונה מהכונן הקשיח ?

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים