עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. הנה הקוד: <script language="javaScript"> function chackForm() { var msg; var num = 0; msg=" " ; if(document.club.firstname.value.length == 0) { msg = msg + "Firstname field is empty\n" ; num = 1; } if(document.club.firstname.value.length > 15) { msg = msg + "First name is too long\n" ; num = 1; } if(document.club.firstname.value.length == 1) { msg = msg + "First name is too short\n" ; num = 1; } if(document.club.lastname.value.length == 0) { msg = msg + "Last name field is empty\n" ; num = 1; } if(document.club.lastname.value.length > 15) { msg = msg + "Last name is too long\n" ; num = 1; } if(document.club.lastname.value.…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by nimrodh,

שלום פורום שפות תיכנות , אני מעוניין להתחיל ללמוד C, לעולם עוד לא נגעתי בתחום שפות התיכנות. (אין לי שום ידע מוקדם, יש לי ידע מצוין במחשבים אבל בתחום הזה לא נגעתי). עכשיו יש לי כמה שאלות: 1. האם זה נכון להתחיל ללמוד C כדבר ראשון? 2. הלכתי לסטימצקי לחפש ספר לימוד לשפה C, הבחורה אמרה לי שיש 3 הוצאות עיקריות לספרים הנ"ל (בעברית כמובן), אמרתי לה שאני הולך צריך להתייעץ לפני שאני בוחר מאיזה הוצאה לקנות. (להתייעץ איתכם ) איזה ספר מומלץ והאם שווה קודם כל להתחיל ללמוד ממדריכים או פורומים באינטרנט לפני קניית ספר? (בעברית כמובן). 3. אני מעוניין לעשות 5 יחידות מחשבים, מה לומדים שם? כי אני רוצה לבוא גם קצת מוכן מראש. בתודה, נמרוד

• 41 תגובות
    • 4.4k צפיות
  3. Started by נעמה.,

זה מה שרשמתי: struct Man { char name[20]; int num; }; איך אני נגשת בתכנית הראשית לאחד מהדות ע"מ לשנות את ערכו?? ניסתי ע"י מצביע מסוג Man ולעשות Man *m; m->numוכו' אבל זה לא עובד. וכםף איך אני קולטת מחרוזת (gets?)??

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. היי אני בונה כרגע אתר למקום העבודה שלי אחד הדברים שאני צריך באתר זה שיהיה לי קיצור דרך להפעלת המחשבון c:\windows\system32\calc.exe אז איך אני עושה את זה ?

• 4 תגובות
    • 777 צפיות
  5. Started by skywalker13,

שלום. התחלתי אם asp וניסיתי לעשות לוח שח-מט שבכלל לא הצליח לי יצאה לי טבהל 8 על 8 כאשר עמודות זוגיות שחורות ואיזוגיות לבנות. העניין הוא שאני יכול לעשות את זה בקלות ב-javascript אבל אני לא מבין את הקוד. מבקש אם מישהו יכול לכתוב לי את הקוד כי בספר ההסברים ממש בקצרה ולא מבינים כלום. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  6. Started by dingo,

שלום לכולם הביאו לי אתר שעשוי מפלאש וביקשו ממני שאני יעלה אותו לאינטרנט בקיצור העלתי אותו לשרת זמני לבדוק שהכל בסדר אבל יש לי בעיה שברגע שלוחצים על כפתור מסויים האתר נטען מחדש הנה הקישור שלו http://members.lycos.co.uk/dingoman23 תודה מראש למי שיעזור

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  7. Started by generalA,

למישהו יש רעיון ללוח כפל כלומר הצגה ע"י מטריצה, של לוח הכפל בפתרון ע"י לולאות ? בבקשה רק שורות קוד ולא עצות אחיטופל תודה !

• 2 תגובות
    • 5.2k צפיות
  8. Started by moshiko69,

שלום, חברים אני מחפש חברה טובה לבניית אתר חדש, מדובר בסכום רציני שאני מוכן להשקיע (5000$ לפחות) למימוש רעיון מקורי. רציתי לדעת איך זה הולך עם אותן החברות שמציעות בניית אתרים, זה כולל דומיין? כמובן בניית האתר, קידום האתר בגוגל וכאלה? והאם יש אפשרות להוספות ושינויים שלי בתור לקוח?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by skywalker13,

שלום יש לי שאלה איך אני בודק אם ב-<input> כלשהו כתבו רק בשפה מסויימת במקרה שלי באנגלית? ואיך אני יכול לעשות הגבלה של תווים ב-input כלשהו? תודה מראש לכל העוזרים.

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by SubX,

השאילתא סופרת מס' מופעים של שם תרופה מסויימת וממיינת את המופעים בסדר יורד , אני רוצה שהיא תחזיר את התרופה עם המס' מופעים הרב ביותר (כלומר השורה הראשונה). SELECT trufa FROM tipulei_hole GROUP BY trufa ORDER BY Count(trufa) DESC תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 924 צפיות
  11. שלום. הייתי רוצה לדעת בעזרת איזה שיטה ניתן לבדוק אם ב-<input> הוכנסו אותיות או מספרים. לדוגמה לבדוק אם במספר טלפון יש אותיות ואם יש אז להחזיר eror. תודה מראש לכל העוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. Started by skywalker13,

תראו את הקטע הבא, זה בדיקה של תופס הרשמה באתר שלי: <script language="javaScript"> function chackForm() { var msg; var num = 0; msg=" " ; if(document.club.firstname.value.length == 0) { msg = msg + "First name field is empty" ; num = 1; } if(document.club.lastname.value.length == 0) { msg = msg + "last name field is empty" ; num = 1; } if(document.club.email.value.length == 0) { msg = msg + "eMail field is empty" ; num = 1; } else { if(document.club.email.value.indexOf("@") == -1) { msg = msg + "shtrudel is missing in the eMail" ; num = 1; } if(document.club.email.value.indexOf(".") == -1) { msg = msg + "Dot is missing …

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by Pure-Gold,

כיצד אני מונע ממשתמשים אשר רושמים את המסלול המלא של מסד הנתונים בשרת להוריד אותו ? דוגמא: אם אני רושם את זה בדפדפן מופיע לי האופציה לשמור את מסד הנתונים במחשב. http://MySite/DB/DB.mdb

• 2 תגובות
    • 905 צפיות
  14. Started by perrikus,

2

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  15. שלום אני צריך להציג תיבת טקסט אשר תיתן סיכום כלשהו של שאילתא שביצעתי ואין לי מושג איך לעשות את זה אשמח לעזרה כלשהי תודה

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by dids22,

יש לי בעיה יש לי טבלה שקוראים לה "מושבים" ובה מופיעים על המושבים שקיימים (בנויה מ אולם\שורה כיסא) ויש לי עוד טבלה שקוראים לה "מושבים תפוסים שמופעים בה המושבים התפוסים (בנויה מ אולם\שורה כיסא)) רצתי לעשות שאילתה שתציג לי את כל המושבים הפנויים כלמר כל המושבים שמופיעים בטבלת "מושבים" ולא מופיעים בטבלת "מושבים תפוסים איך אני עושה את זה? תודה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by adirze,

סיימנו לא מזמן בביה"ס ללמוד את שפת C ורציתי המלצה לשפה תכנות שאני אוכל ללמוד בהמשך . תודה רבה.

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. מישהו יודע איך עושים את המסמך הרביעי - מסמך עיצוב בפרוייקט 5 יח"ל של טכ"ם? תודה לכל העונים מורוזס ;D

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  19. Started by taly88,

היי שלום לכולם. ביום ראשון אני צריכה להגיש לבית הספר פרוייקט בvb ברמת 5 יחל. הפרוייקט כמעט מושלם. ויש בו מס מצומצם של טעיות אשר כולן שייכות לשאילות Sql האם מישהו מוכן לעשות הרצת מבחן לפרוייקט שלי ולתקן את שיגאות הsql? אני יהיה אסירת תודה לאדם שיעשה זאת עבורי!! כמובן שניסיתי מספר רב של פעמים לתקן את הטעיות בעצמי אך לא הצלחתי... אני בטוחה שאלה דברים קטנטנים שאני פשוט כבר מחוקה מרוב עבודה על הפוייקט ולכן לא שמה לב לטעיות. אם מישהו כאן מוכן לעשות את זה שישאיר מייל ואני אשלח לו את הפרוייקט. חגגגג שמחחח ותודה מראש למלך או המלכה!!!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. טוב עשיתי באתר שלי <STYLE> ועכשיו שמסמנים את הלינק הוא מצבע שחור הופך לאדום אבל בכל האתר זה סבבה כי רואים את הלינק בצבע שחור כי הוא בטבלה לבנה, אבל יש לי מקום שבו אין טבלה והרקע שם ממש כהה כמעט שחור ולא רואים את הלינק... אז איך אני הופך את הלינק הספציפי הזה לצבע לבן? לא מצאתי דרך.. ולא רוצה לעשות לו טבלה זה לא יהיה יפה.

• 3 תגובות
    • 837 צפיות
  21. Started by ^DaGoN^,

זה משהו שקשה להסביר, מישהו מוכן לעזור לי באיסיקיו כי זה יהיה מאוד קשה להסביר את זה בהודעה אחת אני גם יצטרך לשלוח לו את האתר עצמו שאני עובד עליו כדי להבין מה צריך לעשות בדיוק אז מישהו שמוכן שיגיב או שישלח לי הודעה פרטית בבקשה. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by ras81,

שלום יש לי מספר טבלאות כגון תלמיד, קורס, ציון, בית ספר וכו'. הכנתי טופס עם טופס משנה וברצוני למחוק מהטופס המשנה את הצדה, לדוגמא בתוך טופס קורס יש לי תופס משנה של תלמידים ואני רוצה להסיר מהקורס תלמיד כלומר למחוק אותו מהטופס משנה, כאשר אני מנסה ידני למחוק אותו הוא נותן לי שגיאה ואומר שאי אפשר כי הוא תלוי בעוד ישויות. איך אפשר לעשות את זה??? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 694 צפיות
  23. Started by dids22,

משהו יודע איך עושים תנאי בשאילתה? תודה

• 4 תגובות
    • 861 צפיות
  24. UnregisterdInteger נתן לי את הקוד הבא: Set objMessage = CreateObject("CDO.Message") With objMessage With .Configuration.Fields .Item("[url]http://schemas.microsoft.com/cdo/configuration/smtpserver"[/url]) = "smtp.gmail.com" .Item("[url]http://schemas.microsoft.com/cdo/configuration/smtpserverport"[/url]) = 465 .Item("[url]http://schemas.microsoft.com/cdo/configuration/smtpauthenticate"[/url]) = 1 .Item("[url]http://schemas.microsoft.com/cdo/configuration/smtpusessl"[/url]) = True .Item("[url]http://schemas.microsoft.com/cdo/configuration/smtpconnectiontimeout"[/url]) = 60 .Item("[url]http://schemas.microsoft.com/cdo/configur…

• 8 תגובות
    • 793 צפיות
  25. Started by lordgod,

אני מתכוון גם לתלת מימד , והייתי רוצה ללמוד איך עושים את זה ... אם אפשר אתרים :auto:

• 18 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים