עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by nirfun,

יש לי דפים שהקידוד שלהם הוא 1255. אני מנסה לקבל נתונים בעזרת האובייקט - xmlHttpRequest אך מקבך הכל ב-UTF8. ב-Firefox הסתדרתי ע"י שימוש ב-overrideMimeType (שלא עובד ב-IE) אבל ב-IE אני עדיין מקבל הכל ב-utf8 והכל מחורבש. עזרה?

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  2. יש לי ידע בסיסי של Java מ-2 יחידות שלמדתי בבצפר - אחסון דינמי, פולימורפיזם,ירושה, תכנות מונחה עצמים וכמובן כל הסינטקס הבסיסי. בזמן האחרון אני ממשיך ללמוד בעצמי מהאינטרנט, אבל זה לא מתקדם בקצב שבו הייתי רוצה שזה יתקדם. לפעמים אני נתקע, וקשה לי למצוא את התשובה באינטרנט. בכל מקרה, התחלתי בחיפוש אחר ספרים ומצאתי שניים שיכולים להתאים. הראשון שנראה לי הכי מתאים http://www.amazon.com/Introduction-Java-Programming-Comprehensive-Version-6th/dp/0132221586/ref=pd_bbs_2/002-1243508-3228005?ie=UTF8&s=books&qid=1191496142&sr=8-2 ו- http://www.amazon.com/Head-First-Java-Kathy-Sierra/dp/0596009208/ref=pd_bbs_sr_1/002-1243508-3228005?ie=UTF8&s=books&qid=1191496142&amp…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. Started by PhoenixBoy,

שלום, רציתי לדעת כיצד אפשר לחשב ממוצע עם משתנה אחד בלבד... אין מערך ואי אפשר לעשות משתנה אחת של סכום ומשתנה אחד של מספר איברים... הנחת יסוד: הקלט הוא מספרים טבעיים. לפי מה שהבנתי אפשר לעשות את זה איכשהו עם מספרים ראשוניים.

• 26 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. הי אני מנסה ליצור ולידאטור ל CheckBoxList שיקבל כפרמטר איזה סוג ואלידציאה, האם חובה לסמן n אופציות או לחילופין חובה לסמן עד n אופציות וכמובן פרמטר המציין כמה פריטים לסימון כלומר את ה n הבעיה שלי שהוא זורק הודעת שגיאה לגבי ה ControlToValidate שלא יכול לקבל את ה CheckBoxList אודה לעזרתכם בנידון כמו כן חשוב לי לציין שמדובר על קוד ב .NET גרסה 1.1 ולא 2 ואני חייב שזה ישאר כך. Imports System Imports System.Web.UI Imports System.Web.UI.WebControls Public Class CheckBoxListValidator Inherits BaseValidator Enum ValidationLogicOptions Exacty Upto End Enum Dim _ValidationLogic As ValidationLogicOptions Dim _ItemsToSelect As Integer Public Property ItemsT…

• 0 תגובות
    • 881 צפיות
  5. Started by yonir,

אני רוצה להתקין Visual Studio ורציתי לשאול איזה גרסה לדעתכם כדאי להתקין. קודם כל אני אציין שהכל חוקי, אני לוקח את התוכנה בעזרת הרשיון של הטכניון עבור סטודנטים בהנדסת חשמל. הגרסאות הזמינות הן: Visual Studio .NET 2002 Professional Visual Studio .NET 2003 Professional Visual Studio 2005 Standard Edition Visual Studio 2005 Professional Edition Visual Studio 2005 Team Suite השימוש העיקרי שלי הוא ב-Visual C++, על מחשב עם E6300 ו-2GB זכרון. אני מניח ש-2005 עדיפה על 2002-3, למרות שכבר היו מקרים שתוכנות רק התדרדרו עם הזמן.. אז אני שואל ליתר בטחון. ואם זה אכן עדיף, אז איזה גרסה מתוך ה-2005 עדיפה? (אני לא בטוח מה ההבדלים) תודה

• 3 תגובות
    • 805 צפיות
  6. Started by night-fire,

עריכה: בניתי אתר ואני רוצה לעשות טופס שכשיכתבו משהו זה ישלח לדואר האלקטרוני. בניתי טופס אך הבעיה שכשלוחצים על submet הוא מבקש משהו עם ה-outlook וזה דיי בעיה כי ילדים בגילי לא משתמשים בoutlock והאתר הוא בשביל ילדים בגילי. יש דרך שכאשר עושים טופס נגיד : שם: סיסמא: זה ישלח לי את הפרטים שנרשמו לאימייל מבלי לעשות עוד פעולות? פשוט ללחוץ על submet..? תודה וסליחה על הבורות! ד"א הבנתי שזה צריך להיות PHP או ASP הקוד רק שאני לא מבין בשפות הללו. תודה רבה רבה

• 6 תגובות
    • 635 צפיות
  7. שלום, אני צריך להגיש פרויקט די גדול באוניברסיטה בC# והפרטנר שלי נטש אותי ולא יכול היה לעזור לי עם העבודה. אין לי מושג איך לעשות אותה, אני מבקש מעומק הלב, בבקשה תעזרו לי אחרת לא אסיים את הקורס. אני מוכן לשלם 300 שקל (מחייו של סטודנט זה הרבה) עבור מי שיעשה לי אותה וישלח לי את הקוד עם הערות בצד למה כל דבר וכו'. מי שמוכן לעזור בבקשה שירשום ואחזור אליו בפרטי עם העבודה עצמה. תודה רבה רבה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by Ofir Dave,

שלוםם יש לי בעיה במוד שאני מנסה להתקין כבר הרבה זמן בפורום שלי (זה מוד שאתה מכין עוד דרגות ב "מי מחובר") התקנתי את המוד הכל הלך חלק והוא נתן לי את האפשרות בלוח הבקרה למנהלים אבל שאני מכין דרגה חדשה עם צבע והוא אומר שהדרגה הוכנה בהצלחה אבל בכל זאת לא רואים את הדרגה... למישהו יש רעיון למה? אולי אני לא משתמש בזה כמו שצריך.. תודה מראש על העזרה !

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  9. Started by sinarty,

אהלן חברים, אז ככה, אני מנסה לבנות אתר בעברית, אבל כל הטקסט שאני רושם יוצא בגיבריש... רק כשאני מעביר בIE7 את הencoding ל UNICODE UTF-8 זה עובד. אבל אז כשאני לוחץ Refresh זה חוזר לגיבריש. השתמשתי ב Adobe Dreamweaver CS3. מישהו יכול לעזור לי בבקשה? פשוט לשנות/להוסיף קוד שיתן תמיכה בעברית או משהו.. תודה. העלתי את האתר לRapidShare. http://rapidshare.com/files/59614572/otherway.rar.html עריכה: אם אני בוחר בEncoding, unicode utf-8 אז זה הופך והכל מסתדר. אבל אני לא רוצה שהמשתמש יעשה אז זה ידני. אני רוצה שברגע שהוא נכנס לאתר זה ישתנה לבד. או לפחות, יעבוד. אגב, אם אני בוחר כל encoding אחר חוץ מ UTF8, אני עדיין מקבל גיבריש.. יום טוב

10. Started by אוראלהזמיר,

הי חברה יש לי שאלה מערך בן 128 מקומות ממולא במפסרים אקראים...אחרי המילוי צריך למיין אותו בשיטת select עשיתי וזה לא מחזיר את זה ממוין חחח איך אני קורא לפונקציה תעזרו לי בבקשה עם הקוד! תודה רבה #include <stdio.h> #include <stdlib.h> #include <math.h> #include <time.h> #include <conio.h> #define n 128 void select(int a[],int size) { int i,j,temp; for(i=0;i<size-1;i++) { for(j=i+1;j<size;j++) if(a[i]>a[j]) { temp=a[i]; a[i]=a[j]; a[j]=temp; } } } void main() { randomize(); clrscr(); int a[n],i,j; //klita for(i=0;i<n;i++) a[i]=random(5000)+1; //hadpasa for(i=0;i<n;i++…

• 5 תגובות
    • 937 צפיות
  11. Started by אוראלהזמיר,

היי חברה אני יש לי קומפילר של borland 3.1 עכשיו אני מריץ תוכניות ובזמן האחרון הוא ממש איטי וכל פעם שאני עושה RUN הוא כותב לי checking dependencies ואז רק אחרי איזה 15 שניות התוכנית רצה מישהו יודע מה בעיה?

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  12. Started by SweeT_EviL,

אני רוצה נגיד לשלוח לפונקציה שרשור. הנה מה שאני מתכוון: ההצהרה: int f(char* str); השליחה: char c='a'; f(c + ".k"); כמובן שניסיתי וזה לא טוב. השאלה איך כן לעשות את זה טוב? (לחפש תפונקציה של STRING.H שמרשרת ולעשות את השירשור בתוך הקריאה לפונקציה?)

• 25 תגובות
    • 2.6k צפיות
  13. Started by MasterDK,

לפי מה שידוע לי קיימים שני סוגי קידום PRE ו POST קידום PRE: ++var; קידום POST: var++; עכשיו אני שואל את עצמי מה ההבדל? כבר הרבה זמן אני מנסה להבין את ההבדל.. והאם ה FOR הזה: for(i=0;i<n;++i) שונה מה FOR הזה for(i=0;i<n;i++) ? אם כן במה? תדוה רבה על העזרה.

• 8 תגובות
    • 749 צפיות
  14. שלום אני די רוצה ללכת בצבא לכיוון המחשבים, משהו שבאמת יקדם אותי בעתיד. 2 בעיות יש לי : פרופיל 97 ואי ידע בתכנות בגרוש! אני יכול להשיג זימונים. הבעיה היא המבחנים. אני רוצה להתחיל ללמוד די מהר תכנות, מאיפה כדאי להתחיל, איזה שפות לרוב יש במבחנם האלה? תודה

• 65 תגובות
    • 10.5k צפיות
  15. היי חבר'ה אני די חדש ב C ואני ישמח אם תעזרו לי במשהו כתוב פונקציה הקולטת שני זמנים ומוצאת את ההפרש בינהם עכשיו אני לא כזה מבין בפונקציות ואת ה syntax שאני צריך לעשות #include <stdio.h> #include <conio.h> #include <math.h> int clock(int hour,int hour1,int min,int min1,int sec,int sec1,int totalseconds,int totalseconds1,int temp) { totalseconds=(hour*60+min)*60+sec; totalseconds1=(hour1*60+min1)*60+sec1; temp=abs(totalseconds1-totalseconds); return temp; } void main() { int hour,hour1,min,min1,sec,sec1,temp; printf("enter hour,min and sec"); scanf("%d %d %d",&hour,&hour1,&min,&min1,&sec,&sec1); clock(hour,hour1,min,min1,sec,s…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by eliau21071981,

מישהו יכול להסביר מה זה script ולמה זה כל הזמן עולה לי במחשב אזהרה כזאת שאני פותח תאיי סי ואיך מסדרים את זה יותר נכון במירנדה אני גם רוצה לדעת מה סקריפט אומר ובמה הוא קשור

• 2 תגובות
    • 3.6k צפיות
  17. Started by Alex89,

#include <conio.h> #include <string.h> int nocis(char,char); void main(){ char str[10],c; int num; gets(str); scanf("%c",c); num=nocis((char)str,c); } int nocis(char str[10],char c){ char *p; int counter=0; p=strchr(str,c); if(p!=NULL){ counter+=1; nocis(*p,c); } return counter; } #include <stdio.h> אלו הן הבעיות: Cpp1.obj : error LNK2001: unresolved external symbol "void __cdecl nocis(char,char)" (?nocis@@YAXDD@Z) Debug/Cpp1.exe : fatal error LNK1120: 1 unresolved externals Error executing link.exe. עזרה בבקשה

• 9 תגובות
    • 890 צפיות
  18. Started by RunningWithScissors,

אני יודע שזה בסיסי אבל זה פשוט עף לי מהראש :\ אם אני בודק שני תנאים כך: if(table[i][j]==true && checkT(i,j,table)) האם בזמן ריצה כאשר התנאי הראשון יהיה FALSE ייבדק גם התנאי השני (זה חשוב ליעילות של התוכנית). ועוד דבר לא מזמן עברתי לVisual C++ ואני זוכר שבקומפיילרים מודרניים אחרים (כמו ECLIPSE בשביל JAVA) הייתה אפשרות שכאשר פותחים סוגר מסולסל ועוברים שורה הסוגר השני ייווצר אוטומטית. האם יש דרך לעשות את זה בVISUAL C++ 2005? תודה

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by syaron66,

שלום לכולם! אני מנסה לכתוב תוכנה שגולשת לאתרים ומרידה משם מידע (ב C#), הבעיה שלי היא שכרגע הקוד שלי מאוד מסורבל וגם לא תמיד עובד.......... תהיתי אם מישהו יודע על מימוש שכזה כלומר אחד שתומך בגלישה לאתר, לחיצה על לחצנים, קומובו בוקסים וכו'. תודה לעונים.

• 6 תגובות
    • 743 צפיות
  20. Started by TaZeR,

לאחרונה נודע לי כי נידבו אותי לבנות אתר לכיתה (אני אפילו לא יודע למה...) ושרוצים שהוא יהיה מוכן כמה שיותר מהר. החלטתי לבנות את האתר על בסיס המערכת PHPNUKE - אך כיוון שבזמן הבניה של האתר נוצרו המון בעיות החלטתי לנסות לחפש מערכת שונה, עם פחות בעיות. אתם מכירים מערכת חינמית לבניית אתרים, שמבוססת על שפת PHP? ד"א, ניסיתי גם את ג'ומלה (Joomla) - אבל בגלל שהשרת עובד ב-SAFE MODE אי-אפשר להתקין אותה ו/או להוסיף מודולים. יש אפשרות לכבות את מצב ה-SAFE MODE? בן.

• 4 תגובות
    • 715 צפיות
  21. אני עכשיו בי'א לומד מחשבים (java, access) עם מורה שלא בדיוק יודעת מהחיים שלה (היא ביקשה מטכנאי לצרוב לה דיסק כי היא לא יודעת | בקיצר לא נראה שזה ממש יעזור לי בתכנות כל הלימודים האלה, מה שגם מתקדמים בקצב איטי וטיפשי... אז החלטתי שאני אלמד לבד בבית כי אני באמת אוהב את זה ורוצה לעסוק בזה כמקצוע. (אני עדיין אשאר במגמה כמובן אבל זה כדי לשחק בפלאש כל השיעורים) קראתי והתעניינתי בנושא ונראה לי שjava היא השפה המתאימה בשבילי ללמוד- מהירה, תומכת בכל המערכות, אפשר להריץ אותה על הרשת ומתקדמת כל הזמן. אז אני רוצה לקנות ספר java רציני כדי ללמוד ממנו, עדיף בעברית אבל לא חובה (יותר קל לקרוא בעברית אבל כל המושגים פשוט נשמעים מטומטמים בשפה שלנו) כרגע יש לי את הספר מבצפר: יסודות מדעי המ…

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  22. Started by 11iceman11,

שלום לכולם, אני רוצה להשתמש בקוד שקיים באתר הנ"ל: http://www.codeproject.com/jscript/TableFilter.asp עם שינוי מסוים שאני לא יודע איך עושים אותו ואשמח אם מישהו יוכל לעזור לי או לשלוח לי קוד המאפשר זאת כי אני לא בדיוק מתמצא ב-JS. כפי שניתן לראות באתר ניתן להזין את השדה הרצוי לחיפווש או לסנן מתוך רשימה. במקום האפשרויות הנ"ל, אני רוצה שיהיו לינקים שמהם יבוצע החיפוש, לדוגמא : יהיה לינק שבו רשום המילה "Joe" ובעת לחיצה על המילה תבצע את החיפוש ותציג לי רק את האפשרויות שעונות על החיפוש בטבלה... איך עושים את זה, מישהו יכול לעזור לי ? תודה מראש.

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by HaEsrimVeArba,

יש לי 4 מחלקות ראשית נימ1 נימ2 מבנה נתונים שתי הנימים אמורים לעבוד על אותו האובייקט מסוג "מבנה נתונים" שמוגדר במחלקה הראשית. איך אני גורם להם לעשות את זה? ב CPP הייתי משתמש במשתנה גלובלי או שולח לשניהם מצביע אבל כזכור לי אין בJAVA מצביעים..

• 6 תגובות
    • 741 צפיות
  24. Started by wow,

יש לי ספר בעברית ואני רוצה בוף סוף לשבת וללמוד כמו בן אדם. אני מחפש קומפיילר ל-C שיעבוד על ויסטה אם אפשר. ואם אפשר אז גם הסבר מה בדיוק להתקין וכו' כי אני ממש בור בזה. תודה וחג שמח.

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by orninyo,

איך אפשר לעשות שהפונקציה הזאת לא תשנה את L שבמיין? Stack fromListToStack(const List L,Stack S) { Position P=L,Head; Position TmpCell=L; ElementType i; bool flag; P=Advance(P); while(P) { Push(Retreive(P),S); i=(Retreive(P)); Delete(Retreive(P),P); while(P) { flag=false; if(Retreive(P)==i) { Delete(Retreive(P),P); P=Advance(P); Head=Header(P); flag=true; } if(!flag) P=Advance(P); } P=Head; } return S; } איך אפשר למיין סטאק עם הפונקציות האלו?: #ifndef _Stack_h #define _Stack_h struct Node; typedef int ElementType ; typedef struct Node *PtrToNode; typedef PtrToNode Stack; int IsEmpty1(Stack S); Stack CreateS…

• 37 תגובות
    • 2.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים