עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שבוע טוב חברים, הסוס הישן החליט להרים דגל לבן אחרי קצת יותר מעשור, בהתחלה חשבתי שזה ספק הכוח אבל התברר שזה הלוח וזו כבר סיבה לשדרוג רציני יותר. הפרט המלא בפרופיל, זה הציוד שאני נשאר איתו נכון לעכשיו: corsair 760T gigabyte GTX660 (יישן אני יודע, בהמשך אשדרג) intel 330 SSD Western Digital Red WD30EFRX 3TB corsair corsair 850x וזה מה שאני רוצה לרכוש וצריך יעוץ: Gigabyte Z390 Aorus Master i7-9700K Coffee Lake (או לחכות לדגמים המקבילים מסדרת הF?) CORSAIR Hydro Series, H100i RGB SAMSUNG 970 EVO M.2 2280 250GB CORSAIR RGB Pro 16GB (2 x 8GB) DDR4DDR4 3000 (PC4 24000) 16-20-20-38 (לא מצאתי תאימות באתר היצר…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. שלום זקוק להמלצה ברכישת מחשב נייד בתקציב של עד כ-5000 ש״ח (לא אפסול גם במעט יותר) באופן מסורתי כל שנותי המשרדיות העליזות עברו עם lenovo thinkpad למינהם, כך שזה מה שאני סומך עליו בגדול. השימוש הוא כאמור כללי (משרד, בידור, לא משחקים!) ובפרט לתחום שלי, כריית מידע / מדעי המידע, למרות שאני ממש לא לוקח את השימוש הזה ברצינות יתרה, ברגע שאהיה מועסק שוב כנראה אקבל מכונה מתאימה, אולי אני צריך מחשב מספיק חזק לתרגילי בית בראיונות עבודה. מה שחשוב לי: אמין, מסך לא קטן, חיי סוללה, תאורת מקלדת, מעדיף זיכרון על מעבד פחות חשוב: מסך מגע, משקל שאלת המשך: עבור lenovo thinkpad מוצעים מחשבים מחודשים, מה שקורץ לקמצן כמוני - האם כדאי? בתודה וכיף

3. היי, אני עוזר לאישה מבוגרת שצריכה מחשב הכי פשוט שיש, הנה השאלון: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?: מכוון ל1000-1400 ש"ח (ללא ציוד היקפי). 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה?: גלישה בכרום, סרטונים ביוטיוב, ותוכנות אופיס, זהו זה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)?: לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה): לכלול הכל. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב?: לא חשוב. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'?: …

4. שלום לכולם לאחותי יש מחשב נייד קצת ישן של חברת DELL מדגם INSPIRON 6000 . מאז שפגשתי במחשב הוא היה מאוד איטי וחסר תועלת . כשבדקתי טמפ' ראיתי שהמחשב מגיע למספרים מטורפים . 70 - 80 למעבד - וכמעט 50 ל-HDD . (ראו תמונה ) URL=http://imageshack.us] הבנתי שכבר משהו לא בסדר . תפקוד המחשב מאוד מאוד איטי ומעצבן - עד שעולה יישום או כל דבר אחר לוקח שעות המתנה ! כמות ה-CPU של המחשב עומדת מעל 70 ורוב הזמן 100% . נ.ב קרה לי אתמול שהמחשב נכבה פתאום ( כנראה מהטמפ' הגבוהה ) . הגרף תמיד למעלה או שעובד בקצב מטורף ולא נח . הזיכרון גם נשאב מהמחשב בפעילותו . כרגע אני סורק ווירוסים במחשב , מצאתי פה ושם אני עדיין עובד על זה . [אבל השאלה שלי היא = מה עושים עם הטמפ' הגבוהות הללו &am…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. אהלן חברה. אני מחפש מחשב למשחקים קלים (SPORE, SIMS), סרטים, עבודה משרדית (אופיס) ואינטרנט. התקציב הוא עד 3000 ש"ח כולל מסך, עכבר ומקלדת (אין צורך ברמקולים). שקט פחות קריטי וכן לא מתוכנן OC. צורב כבר יש הרכבתי מפרט אשמח לשמוע הערות/הצעות לשיפור: מעבד AMD Athlon 64 X2 4850e Box ¤306 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1239 לוח אם ASUS M3N78-EMH HDMI ¤349 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31624 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 16MB ¤270 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 NQ ¤241 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5D-2GBNQ כרטיס גרפי …

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. היי חבר'ה. קיבלתי משימה מאח שלי ואשתי למצוא להם מחשב חדש. מדובר על מפרט ללא מסך וציוד הקפי ומע' הפעלה. הדגשים הם ככה: מדובר על שימוש ביתי בלבד,אופיס,אינטרנט,הדפסות,מוזיקה,וסרטים. עדיפות למפרט מKSP עדיפות למעבד אינטל,אבל אם במחיר הזה ניתן למצוא מעבד AMD טוב יותר דרישה לכרטיס מסך פשוט נפרד מלוח אם בעל יציאת DVI. אני מניח שבמחיר הזה צריך לקחת מארז וספק ביחד ולא לחוד,לגבי המארז - רצוי בצבעים שחור וכסוף עם שלל כניסות מקדימה. לגבי לוח אם - שיכיל את כל היציאות והכניסות הדרושות והפופלריות היום - רשת,USB,FW,כ.קול OB,ומאוד חשוב יציאת סריאלית למדפסת. זכרון - עדיפות ל1 ג'יגה DC. סה"כ שייתן תמורה כמה שיותר טובה למחיר הזה,אני יודע שקצת קשה למצוא משהו מעולה במחיר הזה - אבל …

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. קיצרתי כי היה לי בעיית הקלדה: אני מחפש מחשב לכתיבה (השאיפה הרבה) ללימוד, לניידות, ולשימוש כמחברת. האם מקלדת thinkpad באמת משמעותית טובה יותר לעומת מחשבים אחרים? ומה לגבי עמידות ביחס למשקל? אשמח להמלצות שמשתוות. האם האפשרויות ב thinkpad yoga שוות את החסרונות שלו? מעדיף בעלי ניסיון. האם אפשר להשתמש בפתיחה של ה180 מעלות (לא 360) לכתיבה (כמחברת שטוחה) וכטבלט? מעדיף בעלי ניסיון. אשמח להמלצות לניידים שממלים את הצרכים שלי. תודה רבה. אני אשמח לכל תגובה, אני ללא ניסיון כלל עם מחשבים ניידים, אז תרחיבו את דעתי... יש לי בעיה באינטרנט, אני אשתדל להתחבר לעיתים קרובות.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by GGGG,

היי יש לי מחשב hp pavilion 15 e051se במחשב יש כרטיס רשת שהגיע עם המחשב ralink rt 2390 הכרטיס לא תומך בdoual band ולא קולט 5ghz האם החלפת כרטיס רשת למחשב היא תהליך פשוט? (האם פשוט צריך להחליף את הכרטיס וזהו... כמו בram) האם 7265ac יתמוך במחשב שלי?? (או 7260ac) האם הכרטיס הזה ישפר את איכות קליטת האינטרנט בהשוואה לכרטיס הקיים (המחשב מתנתק יחסית הרבה מהאינטרנט ואיכות הקליטה לא ממש טובה) כמה אמור לעלות כרטיס רשת? תודה מראש:-)

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימאלי?7,500- 7,800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לעשות משהו זול, למה לא? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ציינתי למעלה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD,עבודה עם קיובייס וכרטיסי קול ועריכת סאונד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). קיובייס-כבד גיטר ריג 5- כבד PHOTOSHOP-מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Batman Arkham Knight Crysis 3 Grand Theft Auto V Assassin's Creed Syndicate Star Wars Battlefront Shadow Of Mordor -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המ…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by sagi berholz,

אהלן חברה. יש לי אפס ידע בתחום ואני מחפש לפטופ ללימודים. תקציב 3000שח אבל גמיש. דרישות: מסך 13.3 משקל: עד 1.5קילו. זיכרון 500GB. לגבי מעבד אני לא רוצה לרדת מi5. מיועד בעיקר לעריכת מסמכים ושימוש יום יומי. לא לגיימינג. אבל מצד שני חשוב שיהיה מחשב חזק ואמין. המליצו לי על asus zenbook ux330ca וdell xps13 פתוח להצעות ולשמוע עוד טיפים בנושא. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Zeev86,

היי. אני מתכוון לרכוש בקרוב (תלוי במסגרת שתתאפס לי בעוד שבוע וחצי) את המחשב הזה: http://www.tms.co.il/preview/spec/1svr29tq מה שמפריע לי זה המארז הדי יקר, אבל הובהר לי שזה מגיע עם ספק. מה אתם אומרים באופן כללי על המערכת? 1. מה התקציב המקסימאלי? 7.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? קצת 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio פה ושם. אבל עיקר השימוש גיימינג. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש …

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום לכולם, מחפש מחשב נייד, שאמנם עיקר העבודה איתו היא על אופיס ודפדפנים, אך מחפש מחשב חזק (המון לשוניות פתוחות), מהיר, שלא מתחמם, שקט. יש לי אפשרות לקנות בארה"ב אך דיי נואשתי מהמחשבים מחו"ל עם אחריות שנה להלן הדרישות: * מטרות המחשב: אופיס, גלישה (מרובה לשוניות), מרובה חלונות * גודל המסך? 17 * רזולוציית המסך: רזולציה לא משנה אבל רצוי שיהיה anti glare * משקל רצוי:לא משנה לי * האם נדרש זמן סוללה ארוך: עדיף (לא צריך 10 שעות) * זיכרון: מעדיף 16GB אבל אם זה מייקר או עדיף לקנות סטיק נוסף בנפרד גם הולך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: לא משנה לי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: אין צורך בגודל ענק גם 500GB מספיק - עדיפות לSSD (לא יודע אם יסתדר בתקציב) *…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by benshy,

שלום! אני מחפש נייד ללימודים מתקדמים לאשתי. השימושים שלה כבדים בנוגע לעבודה עם Photoshop, Illustrator ועבודה עם תוכנות מקצועיות שונות הכוללות גם ניתוח וידאו. במקביל היא עובדת עם מסמכי אקסל רבים פתוחים ולשוניות רבות בדפדפן. מכול התיאור הנ"ל אני מבין שהיא צריכה מחשב עם זיכרון Ram נדיב של לפחות 8G, מעבד חזק של i7 מתקדם ככול האפשר ודיסק SSD של לפחות 256G . בנוסף חשוב לה מאוד משקל קל היות והיא מתניידת איתו גם בפקולטה וגם בכנסים, גודל מסך בן 14 ל15.6.רזולציית המסך לפחות 1080 כמה שיותר נראה לי עדיף מטבע העבודה שלה הכולל עריכת תמונות וגרפים למאמרים. אין צורך בתחנת עגינה וכונן תקליטורים. זמן סוללה של שלוש - ארבע שעות רצוף לפחות, אך רוב הזמן היא מחוברת לטעינה. מערכת הפעלה עדיפה אך …

14. Started by palin,

[h=1]מחפש מחשב ללימודים, אמין, איכותי. סרטים, אופיס, גיימינג קל HP Pavilion 15-AB006NJ Lenovo Yoga 500-15 80N6002SIV "15.6 Dell Inspiron 5558 i7-5500U תודה לעוזרים [/h]

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. Started by yossiabdu,

היי אני לא מוצא מחשב שמתאים לי הצרכים הם לצורכי לימוד ( דק וקל), ניהול העסק ( המחשב מחובר תמיד לגיבוי של דרובוקס, גוגל דרייב ואוון דריב) ועריכה פשוטה של סרטונים יש לי היום כ250 גיקה במחשב שלי מלא. מסך: 15 או 14 עדיפות ל FUL HD זיכרון 8 /16 500ssd I5 או I7 עד4000 שח איזה דגמים מומלצים?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by NadavP,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך אבל לא אם זה יעלה לי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 4000 ש"ח אם זה ממש שווה את זה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 4, Watchdogs וכו'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש לי כבר מסך Dell U2414, רזולוציה 1920x1080. -לאילו הגדרות גרפיות מי…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by justkanji,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000-2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג אבל אך ורק עם ההבדל משמעותי. עד 2500. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? HTPC, כלומר, אינטרנט וסרטים ב1080P א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? למפרט חייבת להיות יציאת spdif בין אם זה coaxial או אופטי, חייב את היציאה הזאת בשביל…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. Started by THE-MASTER,

אחותי צריכה מחשב בשביל עבודות סרטים וכדומה אז אני מבקש בבקשה מכם אם תוכלו לתת לי מפרט כולל מסך וכל החלקים הנלווים. המפרט צריך להיות בערך ב3000 שקל. תתנו את החלקים שיש להם יחס ביצועים מחיר גבוה. בתודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום לכם אני מאוד חדש בפורום ממה שראיתי עד עכשיו לפחות הפורום באמת איכותי ובעל רמה גובהה ומכיל הרבה אנשים עם ידע בחומרה ו OC... מקווה להשתלב בפורום ולהיות חלק פעיל בו... למפרט, הנה המפרט שאני רוצה לקנות שישמש אותי בעיקר למשחקים ו OC : מעבד: AMD Athlon 64 3200 (939-pin) Box Venice מחיר: 1166 ש"ח לוח אם: LANPARTY UT nF4 Ultra-D מחיר: 900 ש"ח זיכרונות: OCZ EL DDR 1024MB 400MHZ PC3200 Dual Channel Platinum Rev 2 מחיר: 1360 ש"ח דיסק קשיח: Westren Digital 200GB SATA II JS 8MB 7200RPM מחיר: 635 ש"ח כרטיס מסך: ASUS Extreme N7800GTX/2DHTV מחיר: 3800 ש"ח סה"כ: 7861 ש"ח מה אתם אומרים ? יש הערות מסויימות לגבי אחד הרכיבים שבחרתי אשמח לשמוע הערות ודעות לגבי המפרט שאני הולך לקנות... תו…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Arturh87,

יש לי תקציב של 2000 ש"ח ואני רוצה לקנות לוח אם,כרטיס מסך,זכרון ומעבד חדשים מה הכי כדי לי לקנות במחיר הזה?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. חבר שלי קונה מחשב חדש (הוא לא יודע שהוא קונה- ההורים שלו עושים לו הפתעה בעזרתי- ובעזרתכם) אם יהיה צורך משמעותי ניתן לעלות עד 5500 ש"ח אבל לא לעבור את זה באגורה, לא יהיה OC ביכלל, כיוון שהמחשב לא בישבילי ואני מעדיף AMD וNV מסיבות שלא כל כך ברורות גם לי אז אין העדפה לחברה מסוימת, אני חשבתי על ברטון 2500 עם R9100P אבל אין בעיה לשנות,אז יאללא תרביצו מפרטים נ.ב- לי רעש לא מפריע אבל לו רעשים מפריעים ובגדול חייב משהו לא מרעיש כמו ה5800 הידוע לשמצה אבל לא לתקוע איזה מאוורר שנמלה מסוגלת להרעיש יותר ממנו משהו טוב בכל מקרה (עדיף גם מאווררים בחוזק כזה זהנמלה לא תוכל לעצור אותם(:

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by PsyMor,

שלום אני חדש פה בפורום. אני רוצה להזמין מחשב ואני יוצר מוזיקה עכשיו זה המחשב: מעבד + AMD 64 BIT 3500 939 קרור מומלץ מהחברה קירור בא ביחד עם המעבד לוח אם Gigabyte K8NSNXP-939, nForce3 Ultra AMD Athlon 64 זיכרון Ocz EL DDR400 PC3200 Platinum Revision 2 CL 2-2-2-5 דיסק קשיחHITACHI 120GB 8MB S-ATA כרטיס מסך Pine XFX FX5500 128MB TV כונניםFLOPPY Sony +CD Asus 52X מערכת משולבת COMPAQ מולטימדיה שחור +Microsoft Optical מסךSamsung 17 CRT SyncMaster 793DF מארז 2 מאווררים + HEC Compucase CI-6A19 ספק שחור עצות מישהו משהו

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by gggilad13,

אני רוצה לעשות שידרוג גדול למחשב שיש לי (לוח, מעבד, זיכרון, כרטיס מסך וספק+מארז) או בכלל לקנות מחשב חדש. המטרות של המחשב זה בעיקר למשחקים ומולטימדיה וגם כל שאר הדברים היומיומיים (אינטרנט, וורד וכו'...) השאלה שלי היא כמה כדאי להשקיע בכל זה? אין לי תקציב מוגדר ובגלל זה אני רוצה לקנות משהו שלא יהיה יותר מידי בשבילי אלה ימלא את הצרכים שלי בצורה הכי טובה. אני לא הכי גיימר גדול (בעיקר בגלל שהמחשב שלי עכשיו לא מריץ משחקים חדשים) אבל אני רוצה שהמשחקים יפעלו בצורה טובה מאוד וחלקה. אז השאלה שלי היא כמה כדאי להשקיע בזה? כמה צריך לעשות מחשב טוב שיעמוד בדרישות האלה ויחזיק לי הרבה זמן?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום. אני צריך מפרט למחשב ב- 3000 כולל מסך (עדיף ''17) , לא משנה לי אם המערכת מבוססת על AMD או Intel. כולל עכבר ומקלדת וכמובן הרכבה של המחשב (אין צורך בווינדוס) תודה.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. איזה משני המפרטים עדיף? תתנו גם הסברים שאני יבין למה? מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX מחיר: ¤1024 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-S3 REV3.3 מחיר: ¤690 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL מחיר: ¤1782 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 320GB 16MB 7200 RPM SATA2 - NCQ - ST3320620AS מחיר: ¤541 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA מחיר: ¤217 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-3-5 - F2-6400CL4D-2GBHK מחיר: ¤1276 מארז: ANTEC P180-S ANODIZED ALUMINIUM SUPER MID TOWER CASE w/o PSU מחיר: ¤945 ספק כוח: ANTEC NEO HE (HIGH EFFICIENCY) 430W מחיר: ¤552 קרור…

• 23 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.