עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני צריך מפרט חלקי לגיימינג וOC בינוני, אין לי צורך בציוד הקפי או משהו כזה. כמו כן יש לי כבר כרטיס מסך 7850HD, ספק כוח חזק, ודיסק קשיח, לכן אני צריך רק מעבד, לוח,זיכרונות, ומארז (אולי גם איזה קירור חמוד) התקציב שלי הוא בערך 2000 שקל,אפשר לחרוג ב300-400 שקל אם זה שווה את זה. . מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה של עד 400 שקל מעבר ל2000 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג וOC בינוני ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. קריסיס 3 , BF3-4 בקיצור כל החדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של…

• 5 תגובות
    • 601 צפיות
  2. היי, ניסיתי לקרוא את כל ההמלצות באתר ופשוט הלכתי לאיבוד אני מחפש מחשב שישמש אותי לשימושים משרדיים, בעיקר גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים וכו' מאוד מאוד חשובה לי האמינות של המחשב ושל המקום ממנו אני קונה אותו. (כמה שיותר אחראיות על הרכיבים, יתרון) עדיפות לחנויות עם מעבדות באיזור הרצליה. אין צורך בציוד היקפי, מסך, או צורב. אשמח לשמוע הצעות לגבי מפרטים וגם לגבי מקומות מומלצים לרכישה. אורן

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  3. Started by r0ckY,

שלום, אני מעוניין לרכוש נטבוק למטרות לימודים. בהתחלה התעניינתי ב- Asus 1000HE שמצליח להריץ דברים רבים בין השאר גם Win7 ו Hackint0sh. השאלה שלי, האם הנטבוק Acer 1810T הוא טוב כמוהו או אף טוב יותר? התקציב שלי עד 2.1K +/- ד"א, את ה 1810T התכוונתי לייבא לכן הוא נכנס לתקציב. תודה.

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  4. היי, מעוניין בחוות דעת למחשב שהכנתי עבור חבר, מעוניין במחשב לישומיים כלליים ומשחקים. מצ"ב המחשב שהכנתי: https://ksp.co.il/t/mDp90E האם ישנם רכיבים שהייתם מחליפים, אני משער שאת המסך לא יחליפו (קנו אותו לפני שנה וחצי). לא בטוח לגבי איכות המאיץ גרפי אל מול המסך. לא בטוח אם צריך עוד מאוורר (שמתי שניים). האם הספק מספיק למערכת. תודה לעוזרים https://img.ksp.co.il/allimg/lrg16014.jpg[/img] דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: [url=https://ksp.co.il/?uin=42987]מעבד אינטל Intel Core i5 8400 2.8Ghz 9MB Cache s1151v2 - Tray [/url]1 מאוורר למעבד: [url=https://ksp.co.il/?uin=1167…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. מעבד שיהיה חזק אבל לא הכי טוב והכי יקר זיכרון חובה 2ג'יגה לוח שיהיה משהו סביר כרטיס מסך - לא חייב משהו פצצתי כי אני לא גיימר- בעיקר רואה סרטים HD וכאלה אז אפשר אפילו ONBORD הרדיסק סביר אבל שתהיה לו מהירות טובה מארז סופר סופר שקט - זה הכי חשוב פה צורב DVD מסך יש לי את ה2007WFP אז לא צריך ומקלדת עכבר לא צריך לא נעול על אינטל או AMD מה שיותר טוב הולך תנסו למצוא לי את זה רצוי בתקציבים כמה שיותר נמוכים אם אפשר את המפרטים מפנדס.

• 10 תגובות
    • 831 צפיות
  6. המחשב נועד לאינטרנט, סרטים (hd), משחקים ברמה של fifa 2011 חשוב שתהיה מקלדת נוחה,עדיף יציאה לבלוטוט, + האם שווה להשקיע במסך Led? תודה לעוזרים!..

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  7. Started by erjerjerj,

אני מעוניין לקנות 2 מחשבים (אחד לי ואחד לאחי) - פתחתי שירשור נוסף עבור המחשב השני האם יש סיכוי לקבל איזושהי הנחה עבור 2 מחשבים או שהמחיר של שניהם ביחד נחשב נמוך מידי להנחה? 1. מה התקציב? 2000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך, אם ניתן לבנות מפרט שייענה על הצרכים בפחות במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-300 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? תכני HD, משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך קיים - 17 …

• 7 תגובות
    • 846 צפיות
  8. אנינ חשבתי על הפרט הזה מה אתם חושבים תודה SAMSUNG 17'' 793 DF FLAT? מסך P4P800SE DUAL (i865) sb,SATA,lan ? לוח אם Intel p-4 2.4 Ghz 800zh מעבד 256Mb 400MHz Samsung? X2 זיכרון 80GB SATA 7200 8MB WD800JD? דיסק קשיח Sony 16x48? כונן DVD NEC 3540A DVD±RW x16 Dual x8? צורב EDIMAX Router 4port BR-6104K? נתב ?2439 ATX MIDI PFC, usb? מארז Fx 5200 128mb asus/abit כ.מסך מקלדת(סטדרט + עכבר אופטי

9. מטרת המפרט הבא הוא לבנות מחשב היי אנד גיימינג מתוך הבנה בסיסית מינוס בדקויות פרטי החלקים,אלא בבחירה בהבנה "מלמעלה". ועל מנת שלא להחליף חלקים כל שנה שנתיים, אלא לרוץ עם חומרה מעולה כמה שנים שקטות וטובות. החלקים המוצעים הם אופציונלים והם ממש ניתנים לשינוי במידה ומישהו מבין שדרושה תוספת השקעה בחלק מסויים, וודאי שאם אפשר לגרוע משהו שהוא מיותר בוודאי כדאי לחסוך הוצאת מיותרות. הצוות כאן משתמש הרבה במושג אוברקלוקינג, ולמרות שקראתי באופן די מופשט למה הכוונה, קצת קשה לי לשאול שאלות על דבר שעצם מהותו המעשית איננה ברורה לי, אודה לכם אם על הדרך מישהו יוכל לשפוך עלי קצת אור ולבאר האם אדם מן השורה שרוצה לשחק בתנאים גרפים מעולים זקוק לתכונה זו, ולחומרה שהיא דורשת, או שכדאי ל…

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by Aviv943,

היי, מתכנן לקנות מחשב נייד חדש בימים הקרובים. אתחיל עם השאלה אם כדאי בכלל לקנות כרגע או לחכות עוד חודש חודשיים בעקוב ההכרזות האחרונות בתחום. יש לי היום XPS 13 אבל הוא קצת קטן. אני מתחיל ללמוד מדעי המחשב ורוצה מחשב נורמלי לתכנות. חשבתי ללכת על XPS 15 ולגדול קצת במסך, הבעיה שאין ממש מבחר שלו באמזון UK או US ומשם אני מזמין. כדאי להשאר ולנסות להשיגו בכל זאת? אולי יש תחליף ראוי אחר? חשוב לי שיהיה דק וקל שאוכל לסחוב בין השיעורים. התקציב שלי הוא 2000 דולר. (אני יודע שיספיק מחשב גם בהרבה פחות, אבל חשוב לי שיהיה מהיר וחזק). *יש לציין שמבחינתי מחשב הוא לא רק מפרט אלא גם איכות חומרים וסוללה. חשבתי ללכת על זה, אבל ה…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. תשמעו נמאס לי להזיל ריר על הדרישות של המשחקים החדשים יותר. מחכה להצעות, תודה!

• 11 תגובות
    • 829 צפיות
  12. מדובר בנטבוק הבא:IdeaPad U350 SU3500 4GB 320GB 13.3 דגם M22E6IV הוא עולה 3,700 שקל... שזה יקר... אבל הקץ' אצלו שזה שהוא שוקל רק 1.6 קילו וזה ממש נחמד, השאלה היא אם הוא שווה את הכסף, ואם המעבד לא חרא...

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  13. Started by shooki787,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500 ש״ח, גמישות במקרה חריג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, קריאת ספרים, תכנות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מאוד חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך לכלול מערכת הפעלה או אופיס. המחשב יריץ ארץ׳ לינוקס בלבד 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר …

14. Started by Rd,

שלום אני חדש בפורום ואת האמת שאני ממש צריך עזרה!! אני מעוניין במחשב חדש לרגל שחרור מצה"ל (מגיע לא?) והבעיה מתחילה כאן! אין לי כל כך מושג מה המצב היום בשוק המחשבים והחלקים.!! העניין הוא שעד לפני הגיוס לצה"ל הייתי מעודכן ואפילו מבין ברמה טובה! בנעשה בשוק החלקים אבל מאז הצבא לקח לי את הזמן ואת היכולת להישאר מעודכן במה שנעשה... אני פשוט חייב מפרט למחשב איכותי עד 5000 ש"ח עכשיו אם אפשר לרשום סיבות למה רשמתם את החלקים האלה ולמה לא כדאי משהו איכותי יותר זה יהיה מדהים ואם תוכלו קצת לפרט באופן כללי על המצב בשוק וכל המעבדים החדשים מה מו מי. כביכול אני רוצה מעבד של אינטל ולוח אם של ASUS כרטיס זיכרון שיהיה איכותי אמממ הארד דיסק של WD בתקופה שלי זה היה מטורף שלא נדבר על MAXTOR אממ …

• 6 תגובות
    • 718 צפיות
  15. Started by mushee,

שלום לכולם... ברשותי מחשב macbook (לא יודע את השם של הדגם אבל הוא 13.3 אינץ' widescreen עם מעבד t7200)... על המחשב כרגע יש 1 giga זכרון וברצוני לשדרג ל2 giga. האם ניתן לשים עליו כל סוג של זכרון (למשל kingston או g/ skill)... תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 860 צפיות
  16. Started by Saar Avraham,

אשמח לשמוע וגם מבחינת חיי סוללה. אשמח גם לשמוע מבעלי מחשבים דומים בסדרה או אפילו המלצה למחשב אחר. תודה לכל

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by Talker,

תגידו לי אם זה שווה את המחיר ומי יודע מזה משלוח+מסך (תסתכלו בתמונה איפה שהעכבר...?)

• 6 תגובות
    • 605 צפיות
  18. Started by Masasa,

http://ww w.siz .co.il/my/hnz4bjkumggy.bmp "מחשב למשחקים ושימוש גרפי עד 3.5K ללא ציוד היקפי אחר וללא OC".

• 3 תגובות
    • 566 צפיות
  19. Started by שירן ויצהנדלר,

היי! אשמח להמלצה על מחשב נייד קל לצרכי לימודים ועניינים ביתיים עד 2000 שח +/- תודה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. 1. התקציב הינו 7500שח , ניתן לחרוג במידה והצרכים שלי דורשים תשלום נוסף 2. שימושי המחשב הם לצורך הפעלת המשחק Black Desert Online Remastered ב1080p עם ההגדרות הגבוהות ביותר ושיתן לי לפחות 60FPS והפעלת המשחק League of Legends על ההגדרות הגבוהות ביותר ב1080p עם לפחות 120FPS. בנוסף לצפיית סרטים/סדרות באיכות 1080p BlueRay 3. אין צורך בציוד הקיפי! 4. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? שלא יהיה רועש, אך עם דממה דורשת סכום נכבד, אשמח לאיזון כלשהו 5. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 6. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס? לא 7. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? Plonter, KSP....לא ממש העדפה, פשוט רכשתי מהם …

21. Started by ronmar,

מה אתם אומרים על המפרט הזה? אני יכול להביא משהו יותר טוב לגיימינג בתקציב הזה? מעבד: : Intel Core i5-3470 Tray בקניית מחשב חדש ₪ 795 x 1 קירור למעבד: : 95W מאוורר ופתרון קירור Intel E41759-002 ₪ 40 x 1 לוח אם: : MSI B75MA-E33 USB3.0 x2 בקניית מחשב חדש ₪ 250 x 1 מארז: : מארז מחשב CoolerMaster K350 + Seasonic SS500BT 500W בקניית מחשב חדש בלבד ₪ 450 x 1 זיכרון: : זיכרון Crucial Ballistix Sport 4GB Single DDR3 1600 ₪ 150 x 1 כונן קשיח : : Toshiba 500GB Sata 3 32MB DT01ACA050 ₪ 255 x 1 כרטיס מסך: : Gigabyte GeForce GTX760 2GB GDDR5 OC בקניית מחשב חדש בלבד ₪ 1310 x 1 ---------------------------- סה""כ מחיר: 3250₪

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  22. Started by Vstop,

http://www.dc-tech.co.il/Product.aspx?ProductID=7192 שלום הייתי רוצה לשמוע אם זה מחיר הגיוני? או שכדאי לחכות קצת... תודה

• 0 תגובות
    • 804 צפיות
  23. Started by Dimness,

שלום, אני מחפש עזרה בהחלטה על מפרט בתקציב של 2000 ש"ח מהחנות זיגזג - www.zigzag2000.co.il אין אפשרות לחריגה מהתקציב :-\ המפרט צריך לכלול צורב DVD. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 763 צפיות
  24. שלום אני מחפש מחשב הכי זול שאפשר אשר יהיה ניתן לשדרג בעתיד. ז"א תושבת חדשה, חיבורים חדשים, וכו'. בינתיים יש לי את זה, מזיגזג: AMD Athlon 64 (3600+) (65W) - Dual Core 1MB Cache [AM2]- RETAIL 323.18 ש"ח GB KINGSTON DDR II - 667 - KINGSTON Original 224.68 ש"ח WD 160GB-8MB AAJS - 7200RPM S-ATA II 294.52 ש"ח COMPUCASE CI-6a19 SUPER MIDI (white) TOWER CASE - no PSU 206.72 ש"ח NEC DVD-RW AD-7170A x16 (WHITE) DUAL LAYER DVD RAM X12- BULK 174.59 ש"ח HEC-300AR-TF ATX 12V - 300W - PSU 142.76 ש"ח ASUS M2A-VM HDMI (AMD 690G) - mATX 439.25 ש"ח סה"כ: 1,806 ש"ח המחשב שעובדים עליו כרגע הוא P4 עם לוח אם של אינטל מלפני כ5 שנים, עם כרטיס מסך OB. ככה שבינתיים הX1250 על לוח האם ה…

• 7 תגובות
    • 637 צפיות
  25. Started by idanra,

קניתי לפני כחודש לפטופ של DELL מהסדרה INSPIRATION 1525... הוא הגיע בלי ווינדוס והתקנתי ווינדוס בעצמי... ויסטה ביזנס. לאחר כמה ימי עבודה התחילו תופעות מאד מוזרות. בסמל של הרשת האלחוטית יש איקס אדום למרות שהאינטרנט עובד. המחשב מאד איטי. תוכנות נתקעות. אי אפשר לפתוח את הTASK MANAGER התוכנה פשוט לא נפתחת. אם אני מנסה לעשות ריסט או כיבוי זה פשוט נתקע במסך שהוא הכחול שרושם windows is shutting down. ניסיון להכנס במצב בטוח לא מצליח גם ,אחרי שאני מכניס תסיסמא פשוט יש לי מסך שחור שבארבעת צדדיו רשום safe mode אבל הווינדוס לא עולה. הקטע המוזר שהבעיה הזאת פשוט באה ונעלמת. בלי איזשהו הסבר הגיוני. מDELL אמרו שלא התקנתי תמחשב עם ה MEDIA DIRECT שלהם , אז התקנתי מחדש הפעם HOME PRIMI…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים