עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום כולם, כרגע יש לי מחשב די ישן DUAL CORE והיום כבר הגעתי למצב שסרט 1080P X264 נתקע קצת. מה שאני מחפש זה מפרט יחסית חזק שיהיה רלוונטי גם עוד ב3-4 שנים. עיקר הפעולה תהיה צפייה בסרטים (אני רוצה שיראו כמה שיותר טוב) אבל מידי פעם גם משחקים. רציתי לדעת כמה זה קריטי אם לקחת I5 או I7. התקציב הוא 3-3.5 ללא ציוד היקפי (כמובן שאם אפשר יותר זול אז אחלה) אשמח לקבל המלצות. תודה רבה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רב תכליתי -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל …

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. שלום, ברשותי סט של 4 גיגהבייט (2X2) של זכרונות DDR2 מהסוג הנ"ל. הם נקנו לפני מספר חודשים מועט מאוד ולא נעשה עליהם OC או שימוש אינסנסיבי. יש לי את הקופסא וקבלה מ-KSP (נקנו ב-360 ש"ח) אשמח להערכה כמה הם שווים אה, ויש לי גם לוח MSI P43T-C51 (סוקט 775) בן שנתיים במצב טוב מאוד אבל בלי קופסא... אם אפשר גם עליו הערכה (אני לא מצפה לגדולות)

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by dg_142,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין חריגה. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עריכת תמונות א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). אדובי לייטרום, אדובי פוטושופ. עבודה תדירה. ב) במידה והמחשב מיועד גם למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 22", 1680X1050 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות. (אין להתחשב בשימוש הזה באופן שיבוא על…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. אני מגבשת מפרט בתקציב של 4000-4500 שקל. המחשב ישמש למשחקים, צפייה בסרטים, גלישה ותוכנות חישוביות כגון Matlab. בנוסף, אשמח לקבל המלצות למסך 24 אינץ' בתקציב נוסף של 1000-1500 שקל (העדפה לפנל IPS אם קיים בטווח המחיר). אני מחפשת יחס עלות-תועלת יחסית גבוה: שיפור קל בביצועים כנראה לא יורגש. אני רוצה להיות מסוגלת להריץ באיכות סבירה משחקים חדשים שיוצאים כיום, ואת אלו שיצאו בשנתיים-שלוש הקרובות. הנה המפרט שחשבתי עליו: CPU – Intel Core i5 750 (tray) Motherboard – Asus P7P55D -- or -- Gigabyte GA-P55A-UD3R Graphic Card – Radeon HD 5770 -- or -- 5750 1GB Memory – 2x2GB 1333MHz DDR3 Hard Disk – 500GB Samsung HD502IJ (or any other well-known brand) CPU Cooler – Scythe…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Guy Saadon,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב המירבי הוא 5000 אבל אני רוצה להוסיף מקלדת אוזניות ומסך בכסף. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר גיימינג כבד וקל 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? בכסף צריך מקלדת אוזניות ומסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה)לא קיים 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב ברמה בינונית 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'?לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי…

6. Started by Adir207,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - 7000 ש"ח, חריגה של עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? - עבודה משרדית, תוכנות רבות שפתוחות במקביל, טאבים מרובים בכרום 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? - כרגע מחוברים 2 מסכי 24, ירכש מסך נוסף שלא במסגרת התקציב 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - לכלול הכל 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? -חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? -בלי אורות 7. האם האם יש צורך…

7. שלום למומחי הפורום. אני קורא אנונימי כבר די הרבה זמן, אבל משתדל למצוא את המידע בעצמי ולא לשאול. הבן הגיע בשעה טובה לגיל שבו הוא חושב שיש לו זכות למחשב משלו.... מסגרת התקציב היא 3000 ש"ח, די קשיח. השימוש הכבד יותר יהיה משחקים דוגמת מיינקראפט או Civilazations . *לא* יהיה לו פורטנייט gta או דברים כאלו.... על מה עדיף לשים דגש, זיכרון או מעבד? במחיר כזה, מצאתי דור 12 עם 8 ג'יגה או דור 11 עם 16 ג'יגה. מה עדיף לדעתכם? וגם, אם יש הממלצות ספציפיות- אשמח לקבל. תודה!!

8. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8,500 ש"ח, ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים (בעבר שיחקתי במשחקים כמו COD ו-SKYRIM), סרטים/סדרות ועבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך (אני יושב במרחק של כ75 ס"מ מהמסך), רמקולים, מקלדת ועכבר 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חישובות בינונית, אם זה משתלם אז אפשר להשקיע בזה עוד קצת תקציב 6. האם ישנה הגבלה או הע…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by ohad585,

מעבד -Intel i7 4820k 3.7ghz קירור למעבד -artic khuler h20 680 ראם -g.skill aegis 2x8 ddr3 1600mhz כרטיס מסך- gigabyte gtx770 2gb ddr5 דיסק קשיח- westren digital cavlar 1tb Ssd- samsung 840 evo 120gb צורב- samsung sh-224db/bsbs ספק כוח- seasonic 650w מארז- corsair carbide 330r תודה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. http://thenextweb.com/gadgets/2014/10/09/lenovo-unveils-trio-new-yoga-tablets-8-inch-10-inch-lte-13-3-inch-model/ אשטון קוטצר הוא ה product manager שלהם... http://blogs.wsj.com/personal-technology/2014/10/09/qa-ashton-kutcher-lenovo-product-engineer-doesnt-fear-the-ipad/ נחמד לראות במחשב נייד מקרן מובנה מייצרן גדול.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by eamitay1,

שלום, מבקש המלצה למחשב קל וטוב לילדה עם מוגבלות פיזית 13.3 אינצ' ,משתמשת יחסית פשוטה אך רוצה מחשב טוב, היא רואה הרבה סרטים ותכני וידאו. אני אהיה בארה"ב בשבוע הבא ואני רוצה להזמין באמאזון למקום בו אהיה בארה"ב. התקציב הוא 600-750 דולר, מאוד מעניין אותי ה SSD אך מה שראיתי הם קטנים והגדולים לא בתקציב הייתי רוצה אם יש איזשהוא שילוב עם SSD קטן למערכת הפעלה וכונן רגיל לשאר הדברים תודה רבה ערן

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by kkffiirr,

. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, אופיס,עריכת תמונות בעזרת LIGHTROOM,צפייה בסרטים/סדרות אם אפשרות לנייד את המחשב בלי יותר מידי בלגן לסלון א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מזדמן, LIGHTROOM -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? סבירות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות ל…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by biotech326,

אהלן חברים, זה לפטופ של ידידה שלי שעשה לא מעט בעיות. הוצאתי את ההארדדיסק שלה וגיביתי אותו ככה שלפחות המידע לא אבד. הגיע אליי טכנאי של דל ואמר שהבטריה מקצרת. אז הוא ניתק את החיבור שלה מהלוח אם. פרמטתי את הלפטופ וכרגע ניתן לעבוד איתו רק עם כבל מחובר, זה בגלל שהבטריה מנותקת מהלוח אם בפנים. כרגע מה שאני רוצה לעשות זה להזמין סוללה מ Ebay או מקום אחר ולהתקין אותה בעצמי. אני מתלבט איזה סוללה להזמין, אני לא רוצה סוללה סינית מעפנה שתדפוק לי את המחשב. אני רוצה להתקין את הסוללה ואז למכור את הלפטופ ביד2. הסוללות שבינתיים ראיתי הם אלו: http://www.parts-people.com/index.php?action=item&id=14448 http://www.ebay.com/itm/NEW-Genuine-Dell-Inspiron-13-3-battery-13z-5323-i13…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שלום חברים בניתי מפרט חדש לאחר שבקשתי פה מספר פעמים שיעזרו לי בבניית מפרט, כיוון שיום יום המחירים משתנים והרכיבים משתנים על בסיס קבוע החלטתי לבנות מפרט חדש קצת ולקבל חוות דעת מכם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין ג…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Intel מעבד i5-4460 Quad core CPU - LGA1150 GA-H81M-HD3 - Gigabyte לוח אם Socket LGA1150 KVR16N11-8 - Kingston זיכרון ראם 8GB DDR3 1600MHz Sapphire כרטיס מסך AMD Radeon HD7950 Crucial (SSD) 256GB MX100 Series Seagate כונן קשיח 2TB - 3.5 inch [TABLE=class: cms_table, width: 100%] [TR] [TD]GX900-550 - Antec מארז+ספק כוח Antec GX900 550W Army Edition MidiTower 3x120mm Fans included - Fan controller - USB3.0 Front ports - Dust Filters - With Antec VP-550P Arctic קירור למעבד Arctic-Cooling Freezer 7 Pro Rev.2 Samsung צורב SAMSUNG DVD-RW Burner DELL מסך 24 inch LED AH-IPS - FullHD 1920x1080 resolution התקציב המקסימלי הוא 5K לנצל את כול …

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  16. שלום לכולם. אני סטודנט לאדריכלות וצרכי המחשב שלי הם להדמיות 3D MAX, SketchUp PHOTOSHOP ועוד. באופן כללי בכוונתי להביא את המחשב מארה"ב, ע"מ לחסוך עלויות. הסכום הוא עד 10k.. אך אם באמת יש הצדקה לכך אני מוכן להוציא יותר.. (אפרט בהמשך - שאלה 3). ניידות וזמן סוללה בעדיפות נמוכה. כרטיס המסך הוא הפקטור המשמעותי כמו גם 2GB זיכרון (לפי המלצתכם) ומעבד core duo 2 במהירות 83. 1 לכל הפחות. נקודת התחלה: זהו המחשב אשר נראה לי כמינימאלי מבחינת הדרישות: dell inspirion 9400 במחיר 2143 US$ PROCESSOR Intel® Core 2 Duo processor T7200 (4MB Cache/2.00GHz/667MHz FSB OPERATING SYSTEM Genuine Windows® XP Media Center Edition 2005 LCD PANEL 17 inch Ultr…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by shedshed,

מחפש מחשב נייד קל (עד 1.5 ק"ג ועד 12 אינטש) עד 17,000 עם הדרישות הבאות: 1. נוח 2. לא חם 3. סוללה ארוכה (לפחות 5 שעות) 4. שרות טוב 5. יכול להריץ המון אפליקציות במקביל בלי שנגמר הזכרון 6. אמינות 7. תמורה טובה בעד הכסף השימוש הוא רק משרדי תוכנות פשוטות אבל שלוקחות הרבה זכרון (אפליקציות גרפיקה, מסחר, OFFICE ועוד) המליצו לי על המחשב הבא של TOSHIBA: http://www.buy4less.co.il/product.asp?f=3709&p=8 בעיקר בגלל העוצמה, האמינות, והדיסק SSD מה דעתכם? יש עוד המלצות?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. שלום ליושבי הפורום, הגיע הזמן להחליף נייד - בכוון נייד עסקי. המחשבה המקורית היא על Think pad x1 yoga אבל רוצה מדי פעם לשחק בו - ולכן מחפש אחד עם כרטיס גרפי נפרד (discrete ולא intergrated למי שצריך את המונחים בלעז). בינתיים היחידי שראיתי שיש לו מפרט כזה הוא ה surface book, אך הוא מאוד יקר (בתצורה הזאת) וגם סובל מלא מעט השמצות בעניין דרייברים ובעיות אחרות. הרכישה בחול - כך שיכול ללכת על הזמנה מיוחדת של מפרט. ולשאלות החובה: 1 מה התקציב המקסימאלי? כ 2K$ - רכישה בחו"ל. אם יש מחשב מושלם - אפשר לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משרדי, קבצי אקסל גדולים ושאר אופיס.…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימאלי? גמיש - לא קריטי אבל לא לבזבז על מה שלא צריך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? חישובים הנדסיים בזמן אמת - C+MATLAB 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. חיבור נוח למסך חיצוני + סט אלחוטי קומפקטי וטוב. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? צורב 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? רצוי שקט - לא קריטי. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? א…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. יש לי כרטיס מסך gtx 1070 gaming X של MSI צריך מעבד, לוח אם, SSD (מעדיף את ה250 של סמסונג) ומארז עם ספק. בבקשה שהמארז יהיה עם מקום לעוד שלושה הארד דיסקים רגילים HDD 3.5 ושללוח האם תהיה יציאת סאונד אופטית. תודה 1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?ניתן לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים, כל הכבדים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל F…

21. Started by elyasaf755,

אהלן חבר'ה, רציתי לשגרג את המחשב שלי, אז קניתי כרטיס מסך חדש Radeon 6990. לאחר הקנייה כשרציתי להרכיב אותו, התבררו לי שני דברים: 1)הספק כוח שלי חלש מידי ולכן הכרטיס לא יעבוד (450W) 2)המארז שלי קטן מידי ועם קירור מינימלי וזה לא יהיה בריא לחומרה שאני מתכוון לשים שם. אז קניתי ספק כוח מסוג Aurom Pro 80 Gold בעל 1200W, וגם הזמנתי מארז חדש מדגם Zalman Z11 Plus. לאחר הקנייה של המארז והספק כוח החלטתי שעליי לשדרג עוד דברים, ולכן קניתי כונן SSD בעל קיבולת של 128GB, ועוד שני כרטיסי זכרון RAM של 2x8 GB 2133 MHz. עכשיו מסתבר שהזכרונות האלנ אינם תואמים ללוח אם שלי, שהוא תומך בדור מעבדים וזכרונות ישן (תושבת מעבד 775, וזכרונות DDR3 1333MHz) סוג המעבד הוא Intel Quad 2 Core 2.6 GHz, הזכרו…

22. שלום לכולם מחפש מחשב נייח לעבודה עבור עיבוד וידאו, ועבודות גרפיקה. מתלבט בין מחשבי DELL לבין חנויות TMS-KSP בין היתר ראיתי את הדגמים הבאים וכמובן שאוסיף עליהם SSD . הנושא של אמינות ואחריות חשוב מאוד. 1. https://www.pc365.co.il/product-2599-Dell_XPS_8700_XP_RD33_7964 2. https://www.pc365.co.il/product-2612-Dell_Precision_T1700_Workstation_i7_4770_8GB_1TB_Quadro_K600_1GB_Windows_7_Pro 3.https://www.pc365.co.il/product-3809-Dell_Precision_T1700_Workstation_T1700_7207 4.https://www.pc365.co.il/product-4041-Dell_Precision_T1700_Workstation_PM_RD33_8734 1. מה התקציב המקסימאלי? גמיש - 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל אם יש צורך אמיתי והבדל מהותי בביצועי…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by DarkSlide,

שלום, היום (או אתמול) פורסמה באתר כתבה על כרטיס מסך חיצוני לניידים שייאצ בקורב והיה גם קישור לאחד שקיים, בחדש אני לא יודע אם הוא מתאים לכל מחשב, לא ממש הבנתי אבל הבנתי שב"ישן" של ASUS http://hwzone.co.il/news/1168212383/1212/ הוא מתאים לכל מחשב נייד בעל יציאת EXPRESSCARD מכאן כמה שאלות: 1. בכתבה המוצר עוד לא יצא, אבל לפי מה שרשום נכון להיום הוא יצא כבר לפני חצי שנה בערך, אם ככה, מה המחיר שלו והאם ניתן להשיג בארץ? 2. עד כמה זה ישפר את הביצועים? נגיד עם כרטיס כמו 4850 או 4870? כי הבנתי שבניידיים היום הכניסה לא מספיק מהירה כדי ממש להעביר את הכמויות מידע הדרושות, האם השיפור מספיק משמעותי כדי שיהיה שווה לקנות את התושבת לכרטיס והכרטיס? 3. האם סדרת HP DV5 כוללת את היציאה המדוברת…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by toltol,

שלום אני מתלבטת בין שני מחשבים המחשב שאני הכי מתלבטת לגביו ושאני ממש אשמח לקבל את הדעה שלכם עליו זה מחשב של LG R510 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6638&perur=2&t=1&c=322 (מצאתי חנות שהעלות שלו זה 5500) לפני העריכה רצתי חוות דעת על http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2291&CatCode=315 אחרי העריכה - מצאתי מחשב של HP באותו מחיר כמו של הLG גם חדש מאוד- http://www.shopeilat.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=2104 (אבל לא נראה לי שזה מגיע עם מקלדת מלאה) הצורך של המחשב זה דבר ראשון זה תחליף למחשב שולחני , לימודים ,אינטרנט (סרטים ולימודים) גרפיקה וגם בעוד שנה גם גרפיקה עם קצת תלת מימד והכי חשוב אני לא יוכל להשקיע במחשב חדש ב-4 שנים הקרובות אז התקווה …

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by urielka,

אני הולך לבנות מחשב נייד(לא לצחוק בבקשה זה רציני)בגדול של 120*110*25 מ"מ (אורך*רוחב*גובה) הינה המפרט שלו: מעבד- intel pentium3 1.2GHZ 512kb 0.13 micron technology זיכרון-1gb ram ddr/sdr און בוארד מולחם כ.מסך-geforceFX 5200U מסך-Lcd "5 כ.קול-און בוארד h.d-חיצוני של בערך 10gb (אני לא צריך יותר בשביל מחשב נייד ד"א הלוח בא עם 256 mb און בוארד שזה מספיק לwindows xpE +linux embeeded יענו אין צורך בחיבור הדיסק קשיח כל הזמן אלא למשחקים וידאו ומוזיקה וכו`)USB cd-חיצוני usb או dvd זה לא משנה סוללה- שזה העיקר תהיה בערך של 60-70W שזה אומר 3 שעות במצב רגיל(1.2GHZ) ו5-6 שעות במצב חיסכון סוללה(833MHZ) היתי רוצה לדעת בכמה אתם מעריכים את המחשב הזה (ביחס לגודל הקטן 12*11*2.5 ס"מ)?ואיך ה…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.