ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,366 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5K אך ניתן להוסיף 500 שקלים במידת הצורך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (כרגע רק LoL אך עם אופציה למשחקים אחרים), תכנות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש ברשותי מארז CoolerMaster CM690 III ואני מעוניין להשתמש בו, במידה ויש סיבה להחליף למארז אחר אשמח לקבל הצעה. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 8/10 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס …
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 8000₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500₪ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב מיועד אך ורק לעריכת וידאו כבדה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Aober Premiere, Adober After Effects אופן השימוש הוא יומיומי, זאת הפרנסה שלי. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). ברצוני לקבל במפרט 2 מסכי מחשב (עדיפות לסמסונג) שלא יעלו על 24'. …
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, מחפש מחשב לשימוש ביתי כללי שיאפשר עריכת תמונת ברזולוציוה גבוהה במהירות ויעילות (Photoshop + Lightroom) ובנוסף עריכת וידאו 4K מרחפן ומצלמת GOPRO (4K HEVC) אין צורך בציוד מקיף 1. מה התקציב המקסימאלי? 8K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמובן שתמיד כדאי לחסוך, אבל לא על חשבון הביצועים, לא מעוניין שהוידאו יקרטע ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם הסיבה טובה עד 1K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מפורט למעלה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Lightroom - תדיר Photoshop - מזדמן Reso…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מחשב לסטודנט שמתחיל ללמוד מדעי המחשב . ממה שאני מבין , צריך מחשב עם מעבד חזק וכמה שיותר זכרון RAM. האם מעבד i5 מספיק? או שעדיף ללכת על i7 ? אשמח לקבל המלצה על דגם של מחשב נייד כלשהו שיעמוד ברצונות, התקציב מצויין - אבל מן הסתם כמה שפחות עדיף. אשמח לעזרה, תודה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
השימושים העיקריים: פוטושופ, אילוסטרייטור, אינדיזיין ופלאש. פרמייר, או קיובייס.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כולל מדפסת + סורק + DVD + מסך שפופרת 19" לשימוש ביתי אינטרנט + משחקים. יש סיכוי?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אינטל לא ייכנס אלי הביתה לעולם אבל המפרט לא בשבילי... מאחר ואני לא יודע על אינטל שומדבר (מבחינת לוחות וכו'), אני מבקש את עזרתכם. המחשב מיועד לאחותו הקטנה של חבר שלי, שמשחקת בעיקר... אני צריך מפרט מלא למחשב, כולל מסך. אל תעזרו לי ותציעו מפרט AMD יותר טוב, לא אותי אתם צריכים לשכנע וחבר שלי לעולם לא ישתכנע לקנות AMD. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני קונה מחשב חדש! ביום ראשון והמפרט הוא: לו אם:Asus A7N8X Deluxe NVIDIA nForce 2 מעבד: AMD Athlon XP 2700+ דיסק קשיח: Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 זיכרון: CORSAIR DDR-RAM 512MB 3500 CAS2 כרטיס מסך: Gigabyte RADEON 9700 Pro 128MB DDR כרטיס קול: Hercules Game Theater XP 7.1 Sound Card + External Rack רמקולים: Creative Inspire 6600 6.1 Speakers די וי די: DVD-ROM Liteon 16/48 Retail צורב: Lite-On 52/24/52 Retail CD-RW צורב די וי די: Pioneer DVR-A05 4/2/12//16/8/32 DVD-RW Retail מסך: 19" LG Flatron F900B NEW Flatron Monitor + USB Hub מקלדת+עכבר: Microsoft Wireless Optical Desktop מארז: Thermaltake Xaser II 6000A Plus Aluminium Tower Case +…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעונין לקנות מחשב לא לoc בעיקר לראות סרטים דרך הטלויזיה שלי . הרד דיסק יש לי כבר של wd 40 גיגה 7200 rpm צורב גם יש לי וגם כרטיס קול יש. בקיצור צריך מארז כולל ספק שיהיו בו 4 מקומות לcd *צורב*ו2 מגירות. +מעבד מהיר של אינטל 2.6 +לוח אם+זיכרון 512 +כונןcd +כרטיס רשת פשוט. תקציב 2800 שח אפשרי בפחות עדיף.והאם כדאי לקנות מאיבורי?או מאיפה כן כדאי?בתל אביב. תודה לעונים.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
AMD Athlon 64 3700 CPU Box Thermaltake Venus 12 CPU Cooler for AMD Opteron / Athlon-64 EPoX EP-8KDA3+ nVIDIA nForce3 250Gb 754-pin Corsair TWINX 2048MB PC3200C2 PRO LED 2*1024MB DDR 400 Corsair 512MB PC3200LL PRO LED DDR 400 Sapphire ATi Radeon X800 XT PE 256-bit GDDR3 256MB ViVo Creative AUDIGY 2 ZS Platinium Pro Retail Sound Card WD SATA 250GB 8MB 7200 RPM WD SATA 250GB 8MB 7200 RPM WD SATA 250GB 8MB 7200 RPM WD SATA 250GB 8MB 7200 RPM NEC DVD X 16 DV5800 Black NEC ND-3500A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X Black Bulk LG 52X32X52 Black Oem Sony Floppy Drive 1.44 Black Thermaltake Xaser Silent PurePower 560W 2-fan Conceptronic C480i1 5-port USB 2.0 PCI card Conceptronic 3 port F…
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחיר כמות שם מוצר WD 160GB 7200RPM 8MB SATAII 1 ¤610.00 OCZ DDR 512MB 400MHZ Premier CL2.5 1 ¤360.00 OCZ DDR 512MB 400MHZ Premier CL2.5 1 ¤360.00 HIS X800XL IceQ II Turbo 256MB PCI-EXPRESS 1 ¤2,190.00 MSI K8N Neo4 Platinum 1 ¤910.00 AMD Athlon 64 3200+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 Processor - BOX 1 ¤1,250.00 ENERMAX EG425P-VE Ver.2.0 Noisetaker P Series 1 ¤470.00 Supertalent X-Blade Gaming Case 450W Silver 1 ¤440.00 0 מחיר כולל להזמנה: ¤6,590.00 אחרי הרבה דיונים פה אני חושב שזה יהיה המפרט שלי... אני צריך שכל המומחים פה יתנו חוות דעת על המחשב, מה כדאי לשנות …
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, וואי כמה זמן לא הייתי פה (התחיל להיות קצת משעמם) אז ישר לעניין... ידידה שלי רוצה לקנות מחשב שהתקציב שלה 3600 שקל עכשיו שהמחשב יכלול: קודם כל את המחשב עצמו וגם מסך... ובמחשב שיהיה גם כונן... את העבר המקלדת והרמקולים היא תקנה בנפרד "המטרה" של המחשב זה לא משחקם או משו היא פשוט לאינטרנט, מוסיקה, ICQ, עבודות... ולהפעיל הרבה דברים יחד שיהיה 2GB ,הייתי אומר 1GB אבל המחירים ממש ירדו ושהמעבד יהיה איזה E6300 והחנות צריכה להיות מחיפה... (נעה/פנדה/מרדנית) מספיק פרטים? אם צריך עוד אז תגידו מקווה שתעזרו...
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן אני בשלבי הזמנה של מחשב חדש.....זהו המפרט: intel due 2 core 6700 extreme quad 8 mega byte cach- giga corsire 800 mgrz-2- asus striker- primary hd wd raptor 39 giga 10000 rpm- secondery hd wd 250 giga byte- g force 8800 gtx- thermaltake armor liquid cooling- enrmax 680w- זהו לגבי הספק אני לא סגור עדיין כי אני רוצה לקנות ספק שאם בעתיד אני ירצה לעשות SLI זה יהיה אפשרי במקום לקנות כרטיס חדש..... אז אם אני יוכל להסתפק ב680 וואט זה יהיה סבבה..... -נלווים:vista ultimate,מקלדת+עכבר של logictec בלי מסך כי יש לי...
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם יש דרך לחבר אנטנה עם מתאם USB כדי להגדיל טווח קליטה לרשתות אלחוטיות<?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד עם מעבד מינימום C2D (עדיף I3 / I5) 6500 / 6600 רשת אלחוטית תומך בתקן G \ N תומך בבלוטוס יציאה HDMI זכרון 4 GB דיסק קשיח מינימום 320 GB גודל מסך 15.6" כרטיס מסך סביר למשחקים קלים / בינוניים ללא מערכת הפעלה (כמה עולה מחשב עם / בלי מערכת הפעלה [מה ההפרש?]) תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני בונה מפרט לחבר שלי, אפשר עד 2900 שקל, בעיקרון המפרט הוא למשחקים(עד כמה שניתן) ולאינטרנט, תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בתקופה האחרונה התלבטתי לגבי איזה מחשב לקנות. התקציב ההתחלתי היה 3000 ללא מסך, אח"כ עליתי ל-3500 ועכשיו החלטתי להוציא 4500 ולהשקיע במחשב חזק יותר. לכל הדרך רציתי כפול ליבה.עכשיו לאחר שבדקתי מבחני ביצועים אני כנראה אלך על AMD 3800 כפול ליבה.אני משתמש פשוט שאין לו מושג ב-OC ולא מתכוונן לשחק עם ההגדרות הקיימות ב BIOS. אני כבר בקצה התקציב אז אין לי עוד כסף להוסיף, אבל אשמח להערות והצעות לשיפור אם יש. המחשב ישמש בעיקר לגלישה, הורדות, יישומי אופיס ומשחקים לא הכבדים ביותר. להלן המפרט: מעבד: Athlon64 3800+ (S-939) X2 DUAL CORE לוח אם: ASUS A8N-E s939, PCI-E, GBE, nForce4 Ultra זכרון: DDR 400 1GB 400MHz Corsair (Value) CL2.5 (512X2 דיסק קשיח: WESTERN DIGITAL 160GB SATA II 7200RPM …
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מטרות : וירטואליזציה . מסתפק ביכולות הגרפיות של המעבד . ללא OC . שקט לא קריטי בשבילי . מעבד כעיקרון כבר יש לי . I5 2500 אני מרכיב לבד . ללא מערכת הפעלה . אין בעיה של תקציב אבל אני לא רואה לנכון להשקיע יותר מדי . ללא : מסך , דיסק קשיח , צורב ,ציוד הקפי . skypc.co.il ₪ 484 ₪ 484 1 לוח אם Intel BLKDH67CL Cold Lake BLKDH67CL ₪ 210 ₪ 210 1 זיכרון G.Skill DDR3 4096MB 1333Mhz CL 9-9-9-24 NT F3-10600CL9S-4GBNT ₪ 166 ₪ 166 1 מארז ללא ספק HEC 66RC CI-66RC-NPS ₪ 62 ₪ 62 1 קרור למעבד Zalman CC92HS 3104MM ₪ 198 ₪ 198 1 ספק כח HEC Raptor 400W RAPTOR-R400 5 פריטים 1,120 ₪ סכום כולל מע``מ פירוט : הלוח הכי זול מבחינתי . עלות מול תועלת . http://www.intel.com/products/d…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום מחפש המלצה למחשב נייד שיענה על הדרישות הבאות: * מטרות המחשב - בעיקר לימודים , אופיס וכו' , + צפייה בסרטים. * גודל המסך - 13 אינטש. * משקל רצוי - עדיף שיהיה קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך - זמן הסוללה הוא נושא חושב , עדיף שיהיה זמן סוללה ארוך יחסית. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - כן HDMI . * בלוטות - יש צורך. * גודל מינימלי של כונן קשיח - אין העדפה מיוחדת. * צורב DVD - יש צורך. תודה לכולם.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה דוד שלי הביא לי מארצות הברית לפטופ Toshiba A665-S6081 עם רמקולים של הרמן-קרדון. לצערי הרב יש בעיה בסאונד בצד השמאלי הן רמקול או באוזניה שמאלית כאשר מחברים. יש מין רעש רקע כזה מה שנקרא רעש לבן (דומה לרעש שיש כאשר יש שלג בטלוויזיה רק הרבה יותר חלש). ניסיתי להחליף דרייברים (REALTEK) ולצערי לא עזר. מבקש את עזרתכם.. תודה מראש לכל עונה!!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נייד המבוסס על האריכקטורה האחרונה "Sandy bridge" עם המעבד "i7-2720QM" האם כרגע משתלם לקנות או שבעתיד הקרוב(חודש חודשיים) צפוייה להיות ירידה דרסטית במחירים??
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב נייד מדגם LENOVO N500 ולאחרונה הוא עושה לי מעט בעיות, ואני אפרט: כשאני מדליק את המחשב אני רואה שהמאוורר מתחיל להסתובב, אך לאחר כ 4/5 שניות הוא מפסיק להסתובב. אני מגיע למסך של ההתחברות לווידנוס ואז מופיע לי מסך כחול (ככל הנראה בגלל המאוורר) ועושה ריסטרט שוב. ככה זה קורה ב 90% מהמקרים. ב 10% האחרים הוא מצליח להתחבר (המאוורר כן עובד). מבדיקות עשיתי באינטרנט הבנתי שמאווררים לא אמורים לעבוד כל הזמן אך שיש אפשרות להגדיר שהם כן יעבדו קבוע- למישהו יש מושג איך אני מגיע להגדרות האלה ועושה את זה? או לחילופין- למישהו הייתה את הבעיה הזאת ויודע מהי? כי אני מניח שהבעיה היא לא במאוורר אם הוא עובד לסירוגין... בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?400 2. מה שימושי המחשב .עבודה .משרדית. גלישה. סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא צריך -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא צריך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 4 ארדיסקים 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?כמה שיותר שקט יותר טוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא …
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי,אני מתכנן לקנות מחשב,מאילת,אז המחירים רלוונטים לשם ,עד 4.5 , כבר ריכזתי כאן אופציות אשמח אם תמליצו ואלה השימושים שלי: גיימינג בינוני עד כבד,משאיר את האופציה פתוחה למשחקי עתידיים. כתיבהאני כותב אז צריך מקלדת טובה,חשוב לי שיהיה עמיד וחזק ולא שנהרס תוך שנתיים,מתכוון שיהיה גם לצפייה בסרטים וגם לללימודים כשאתחיל ללמוד. האופציות שחשבתי עליהן : http://ksp.co.il/?uin=30673-השאלה עד כמה הוא באמת טוב כי הוא ניראה הכי חזק פה מהשאר http://ksp.co.il/?uin=29223-גם חזק,אבל אין לו SSD ,השאלה כמה זה משפיע על הביצועים בפועל,חוץ מסטארטאפ של המערכת http://ksp.co.il/?uin=31674-גם חזק אבל השאלה על איכות הבנייה שלו,והמסך,כמו כן הכרטיס מסך טיפה יותר חלש…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי ? 4K א( האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך ? לחסוך ב( במידת הצורך עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב - ? 300 ₪ 2. מה שימושי המחשב )לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה ) צפייה בסרטים סדרות שימוש פשוט באינטרנט וגם שיהיה חזק לעתיד לצורך לימודים א( במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש )מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה ). ב( במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין : - אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב . לא מיועד למשחקים - מהי הרזולוציה הטבעית )מקסימאלית( של המסך שיחובר למחשב )ניתן לציין גם גודל מסך ). - לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב )נמוכות/בינוניות/גבוהות )? 3. האם יש צורך בציוד הקפי )לדוגמא: מקלדת, עכב…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-