עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by maorizyo,

החלטתי להחליף להתחדש עם מחשב נייד חדש ולהשקיע כבר עד הסוף... ראיתי מלא מחשבים סביב המחיר הזה וכרגע יש שתי דגמים שאני מתלבט בינהם: dell n5010 go - http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-n5010-a450m.htm או מחשב של סמסונג: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=QSNPR590JS05IL המפרט של סמסונג יותר מפתה אבל אני מפחד מהעובדה שהם חדשים בשוק יחסית לחברות הוותיקות. אני אשמח אם מישהו שמבין יוכל לסגור לי את הקצוות ויעזור לי להגיע להחלטה איזה מחשב יותר טוב/מומלץ... תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Bonus,

ללא OC,ללא ציוד היקפי,וללא מסך. המחשב מיועד בעיקר למשחקים לא הכי כבדים, וגם לשימוש כולל כמו אינטרנט וכו'. המסך שאני יקנה יהיה "22 , עדיין לא יודע איזו רזולוציה. מעבד כרגע החלטתי על Quad Q660 אז להתאים את המפרט למעבד,4.5K כולל המעבד כמובן חשוב מאוד שהמחשב והמארז יהיו שקטים, ושהמחשב ירוץ מהר. המחשב אמור לשמש אותי במשך השנים הקרובות. תודה

• 28 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by amirn,

היי, אני עומד לרכוש נייד עיסקי לבן אדם מבוגר, לכן חשוב מסך 15" שימושים מצגות/אופיס/אי-מייל/אינטרנט/סקייפ (לא משחקים) חשבתי על לנובו SL500 שהומלץ כאן, אבל ראיתי את HP Pavilion dv5-1130ej http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06b/321957-321957-3329744-64354-64354-3744201-3819745.html מה דעתכם עליו (בפני עצמו ולעומת SL500)? כמה זמן מחזיקה הבטרייה שלו? היתרון הגדול שלו על הלנובו הוא משקל קל יותר (בנוסף גם דיסק יותר גדול ועוד 1GB RAM - אבל זה פחות חשוב) תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by gil_k,

איך המפרט הזה ב 5700? אני מתכנן לקנות את המחשב בעוד שבוע- שבועיים. המפרט הוא מנעה אבל אני לא בטוח שאני יקנה משם, וזה מחיר למזומן. הנה המפרט: הכנסתי E4400 בגלל שאני לא הצלחתי להכניס 8800GTS עם מעבד כמו E6420 או E6320 שיקרים יחסית כנראה אני יעשה OC, אבל אני צריך ללמוד קצת לפני :-\ שמעתי שאפשר להגיע ל 3GHZ בקלות, כדאי לי לקחת את המעבד שאני מראש יודע שצריך לעשות OC ואני לא כל כך מבין בזה? כאילו איך הוא גם ללא OC? תודה מראש, גיל

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. שלום במהלך השבוע הבא אני יזמין מחשב חדש ואני צריך אישור מהמומחים שהמפרט שאני יזמין יהיה הכי טוב שאפשר המחשב החדש יהיה בעיקר למשחקים כבדים אחרי שבמשך שבועיים עיינתי בפורומים ובאתרים שונים הגעתי להחלטה שזה המפרט שכדאי לי לקחת: מעבד INTEL Core 2 Duo E6600 2.40GHZ 4Mb SHARED CACHE BOX 3Y לוח ASUS COMMANDO P-4/P-D/Core 2 Duo P965 DUAL DDR2 2x1394+2xGIGA LAN 3Y זיכרון DDR2 KINGSTON 1GB 667MHZ NON-ECC CL5 X2 כ.מסך ASUS EN8800GTS/HTDP/320M/A GF 8800GTS PCI-E 320Mb דיסק SAMSUNG 500GB SATA2 7200RPM 16Mb BUFFER 3Y X2 רמקולים LOGITECH Z-5500 5.1 THX SET 500W RMS 2Y זה המפרט והוא בערך 10500 ש''ח המארז אני לוקח מהמחשב הישן שהוא Thermaltake Xaser 3 הספק אני לוקח מהמחשב הישן שהוא Ther…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שלום רב חברים: יש ברשותי מחשב שחלקים ממנו שודרגו במהלך השנים. יחד עם זאת הגיע הזמן לשדרג אותו.. השאלה אילו רכיבים אוכל להעביר למחשב החדש שאבנה. להל"ן המפרט של המחשב הקיים: Name Intel Core i5 2500K Specification Intel(R) Core(TM) i5-2500K CPU @ 3.30GHz Memory SPD Memory type DDR3 DUAL 8192 MBytes Monitoring Mainboard Model P67 Extreme4 (0x000003EB - 0xAD13E080) Display Adapters …

7. אהלן כולם. יש לי מחשב גיימינג שנבנה באמצע 2015, ואני מעוניין במחשב גיימינג שיוכל להריץ משחקי top tier עם מקסימום פרטים בכמה שנים הקרובות. אני מניח שאין הרבה מה לקחת מהמחשב הקיים חוץ מהמארז והדיסקים, ואולי את הזיכרון, סתם כדי לעלות ל- 32GB (אני מצרף את המפרט שלו למטה). אגב, יכול להיות שבתקציב שלי לא יתקבל הבדל גדול ברמת הביצועים ממה שיש לי עכשיו (GTX 970), בטח לא הבדל ששווה 4.5K. אשמח אם תגידו לי אם זה המצב. שאלה נוספת - האם בעקבות התמוטטות הקריפטו צפויה ירידת מחירים של GPUs, ולכן כדאי להמתין מעט עם הרכישה? תודה רבה מראש! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4,500 ש"ח. לא. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD ל…

• אהבתי!
    • 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - אין לי מושג מה המחירים היום, כמה זה מצריך לדעתכם? האם 5000 ש"ח יספיקו? אם מומלץ להשקיע יותר, אשקיע יותר אם לדעתכם זה כדאי. 2. שימוש: תוכנות adobe creative suite, ותוכנות autodesk (כמו autocad ו revit) צריכות לפעול במקביל על מסכים שונים, עם קבצים גדולים. חשוב מאוד שהכל ירוץ מהר מהר מהר. 3. ללא ציוד הקפי. ללא מסך. 4. מניח שצריך כונן SSD אחד למערכת וכונן SSD נוסף לנתונים שצריך להיות יותר מTB אחד. האם כדאי לקנות כזה היום או להמתין ולשים HDD בינתיים? 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? - חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. ללא תוכנות ללא מערכת הפעלה …

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by xMenta,

Intel i5 3470 3.2Ghz + Zalman CNP5X Cooler Gigabyte H77-DS3H Sapphire HD7870 OC Edition 2GB Kingstone 4GBx2 1333MHz Arctic Silentium T11 Black Case Powerman 600W Seagate Barracuda 1TB 7200RPM Sony DVD

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. מעבד 5820k עם קירור nh-d15 לאוברקלוק מכובד לוח x99-ud4 ספק 520 סיסוניק מודולארי כרטיס מסך יש לי קשיחים יש לי הבעיה היחידה היא זכרונות ddr4 ומארז full atx שיתאים לכרטיס מסך ולקירור ולכמות של קשיחים. חשבתי על haf x ובנוגע לזכרונות מה האופציה ההגיונית ביותר בארץ לקנות ddr4 2x8 אני לא מעוניין ב4x4 שיהיה אפשרות להוסיף עוד לעתיד אני צריך 2 סטיקים של 8 ופשוט אין. תודה רבה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Samnet,

Intel Core i5-450M CPU (2.40GHz; dure-core with Hyperthreading) 4GB of DDR3-1066 RAM 14" LCD (1366x768 resolution) Intel GMA HD Graphics (Arrandale) 640GB (5400RPM) WD Scorpio Blue WD6400BEVT 802.11b/g/n Wi-Fi 8x DVD±RW/CD-RW optical drive 0.3 Megapixel Webcam VGA and HDMI Outputs USB 2.0 x 2; USB 3.0 x 1 RJ-45 (Ethernet 10/100) Headphone / Mic Input Jacks SD / MMC / SDHC / / MS / MS Pro Multimedia Card Reader Stereo Speakers Intel Wireless Display (TV adapter not included) 'Chiclet' Keyboard Gesture-Enabled Elan Multi-Touch Trackpad 4.73 Pounds (with 8-cell battery installed) Removable 8-Cell (5600mAh) Li-ion Battery "Up To 5.5 Hours" Claimed Batter…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  12. שלום לכולם, אני מתחיל השנה הנדסת חשמל ואחרי בדיקות רבות, הגעתי למסקנה שה-Dell vostro 5470 הוא האופציה הטובה ביותר עבורי בהתחשב בתקציב, משקל, סוללה, ביצועים וכדומה.רגע לפני הקנייה, נתקלתי בבעיית ה-Wifi המפורסמת (קראתי עליה בפורומים באינטרנט, וגם כאן באשכול ישן בפורום). התגובות נחלקות לשניים - יש מי שפתר את הבעייה בעזרת שינוי הגדרות כלשהוא, ואצל אחרים - כלום לא עזר. שאלתי גם בפורום של dell - שם קיבלתי תשובה שנראית לא מספיק רצינית. למתעניינים: http://en.community.dell.com/support-forums/laptop/f/3518/t/19592320.aspx לכן אני זקוק לניסיון שלכם: א. האם אתם יודעים להגיד כיום מה קורה עם הבעייה הזו? מדובר בבעיית הגדרות פשוטה או פגם חומרתי בדגם זה? ב. האם קנייה של USB לק…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by netanelw,

אני חושב על לקנות נייד שיחליף את הנייח המתיישן שלי. מטרות עיקריות (מעבר לאינטרנט וסרטים) - שימושים רגילים לסטודנט להנדסת מחשבים: פיתוח/קימפול/מטלב וכו'. לא ממש משמש למשחקים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מעדיף פחות מ15", אבל לא קטן מדי. כנראה 14". אין העדפה בין מט למבריק. * משקל רצוי? לא ישמש רק כתחליף שולחני, אז מעדיף כמה שיותר קל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא צריך איזה תופעת טבע, אבל לא מעוניין במשקולת נייר באלפי שקלים. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. 99% מהשימוש על לינוקס. * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) בגדול מחשב חזק, קל, שקט, דק, שקט, סקסי ושקט עם סוללה לא רעה. אין צורך במסך מגע. (מחל…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by IceScream,

היי רציתי לדעת כמה המחשב הנוכחי (נקנה לפני שנתיים) שווה היום. תתעלמו מהטמפ' זה חלק מהתוכנה (אלא אם כן יש משהו חשוד שאני צריך לדעת עליו חח) אם צריך להוסיף איזה נתון תגידו לי בבקשה. תודה לכולם! CPU Intel Core i5 2400 @ 3.10GHz 57 °C Sandy Bridge 32nm Technology RAM ‎8.00GB Dual-Channel DDR3 @ 665MHz (9-9-9-24) Motherboard Intel Corporation DH67CL (LGA1155) 41 °C Graphics SA300/SA350 (1920x1080@60Hz) 1024MB ATI AMD Radeon HD 6700 Series (Gigabyte) 57 °C Hard Drives 932GB Western Digital WDC WD1002FAEX-00Z3A0 ATA Device (SATA) 46 °C Optical Drives DTSoftBusCd00 DTSoftBusCd01 HL-DT-ST DVDRAM GH22NS50 ATA Device Audio Realtek High Definition Audio

15. Started by amitsly,

1. מה התקציב המקסימאלי? - כ 4500 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך - לא משנה. כל עוד לא חורגים ממנו. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב - 100-200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) - גיימינג בעיקר ותכנות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - CSGO, WHITCHER 3, MIRROR'S EDGE... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - אני חושב שזה 1920 1080X אבל לא בטוח. נראה לי זה מה שיש לי עכשיו. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - בינוני עד גבוה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. שלום חברים, רציתי לשמוע את דעתכם (והצעות לשיפור, כמובן) לגבי המפרט הבא: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5-4590 3.3 GHz 3.7Ghz Turbo LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪940 קירור למעבד: בקניית מחשב חדש בלבד - Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2 כמות: 1 - מחיר: ₪42 לוח אם: Asus B85M-G for 1150 כמות: 1 - מחיר: ₪299 מארז: בקניית מחשב חדש בלבד SilverStone Redline 04 Black USB3.0 + FSP 650W Raider כמות: 1 - מחיר: ₪520 זיכרון: בקניית מחשב חדש בלבד - Hynix DDR3 8GB 1600 כמות: 1 - מחיר: ₪264 כרטיס מסך: בקניית מחשב חדש בלבד- Gigabyte GTX970 4GB WindForce 3X כמות: 1 - מחיר: ₪1668 קשיח למחשב שולחני: Seagate Barracuda 7200.14 1TB…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by AvlK,

שלום, אני צריך המלצה למחשב נייד עבור מישהי שמתחילה ללמוד עיצוב גראפי. בביצועי חומרה של ניידים אני לא בעניינים אז בא לפה לשאול את המבינים. * תקציב: 4.5K אם כדאי אז 5K. * מטרות המחשב? עריכה גרפית. תוכנות שהמחשב מיועד אליהן: פוטושופ,אילוסטרייטור,אין-דיזיין,פלאש,דרימויבר (ואולי אחרות בתחום). * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6" רצוי מאט. חשוב פאנל איכותי יחסית (IPS או כמה שיותר קרוב). * רזולוציית המסך? FHD רצוי אבל אם לא מצוי אז HD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. * משקל רצוי? 2 ק"ג ומטה רצוי אם לא מצוי אז אז 2.5 ק"ג נראה לי כמו מקסימום מתקבל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי כמה שיותר, אבל נהיה ריאלים. * האם יש צורך ביציאו…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by beyle,

יש המון חלונות שבהם הטקסט קטן מאוד. - - - תגובה אוחדה: - - - שום דבר לא פרופרציונלי

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by matanuri,

שלום, מבקש חוות דעת על נייד Lenovo flex 2. מייועד לצרכי סטודנט: הרצת תוכנות יחסית כבדות וסרטים. [TABLE=class: standartFont, width: 100%] [TR] [TD=bgcolor: #CCCCCC, align: right]מעבד:[/TD] [TD=align: right]Intel Core i7-4510U 2.0Ghz[/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #CCCCCC, align: right]זיכרון:[/TD] [TD=align: right]8GB DDR3 1600MHZ[/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #CCCCCC, align: right]דיסק קשיח:[/TD] [TD=align: right]256GB SSD[/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #CCCCCC, align: right]צורב DVD RW:[/TD] [TD=align: right]ללא כונן, ניתן להוסיף חיצוני[/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #CCCCCC, align: right]מסך:[/TD] [TD=align: right]15.6 LED-backlit, Multi-Touch[/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #CCC…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שלום לכולם, התחדשתי בלפטופ הבא Fujitsu a544 http://www.fujitsu.com/fts/products/computing/pc/notebooks/lifebook-a544/ אני מעוניין להוציא את הכונן האופטי בלפטופ ולהחליפו בcaddy על-מנת לשים בו כונן קשיח במקום. לדוגמה, זה הcaddy http://www.ebay.com/itm/Add-High-Quality-2nd-SATA-HDD-SSD-Hard-Drive-Caddy-for-Fujitsu-LifeBook-A544-/121367809960?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item1c4215cfa8 כעת, ניסיתי לראות ולחפש בגוגל ויוטיוב איזשהם מדריכים או קצה חוט איך מנתקים את הכונן האופטי אך ללא הצלחה רבה, כולם אינם מכסים את הלפטופ הנדון. על-פי כך שקיים בשבילו caddy אני מנחש שהדבר אפשרי אני מבקש את עזרתכם, למי שיש את הלפטופ או מכיר ויודע איך ניתן לנתק את הכונן אופטי ולהוציאו. תודה רבה לע…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by thedarkknight,

מעבד + לוח אם: 1299 ₪ Quad Core i5 7500 3.4Ghz + Gigabyte H270-HD3 DDR4 S1151 קירור אוויר למעבד: 129 ₪ Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 זכרון: 549 ₪ 16G (2x8G) Corsair Vengance LPX Black DDR4 2133Mhz CL13 כרטיס מסך: 2399 ₪ - GALAX GeForce GTX1080 EX OC 8G מארז + ספק: 420 ₪ Antec GX330 Window (2x120mm) + Antec 500W (2xPCI-E) A-PFC סך הכל 4835 רציתי לדעת האם כדאי לי לקחת לוח שתומך בSLI או שאולי זה יהיה צוואר בקבוק מהמעבד וא"כ אז אני אצטרך לקחת I7 שזה תוספת של עוד 500 שקל מה גם שזה לא בטוח שזה יפתור את הבעיה מה גם שאם אני אקנה עוד 3 שניםכרטיס נוסף זה יעלה לי 800 שזה תוספת ל500 שכבר אני אצטרך לשלם היום זה יוצא 1300 בהתאמה לכרטיסים שיוצרו לפני 3 שנים כך ש…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  22. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב נייד לצורך עבודה על ותכנות תיב"ם כמו Solidworks ו autocad ושישמש אותי לכמה שנים טובות או לפחות עד סוף התואר בהנדסת מכונות. התענייתי במחשב הזה: Lenovo IdeaPad Y700-17 80Q00090IV. יש מישהו שעובד/מכיר את התוכנות האלו ויודע להגיד לי אם המחשב הזה יספיק בפועל?אם יש מחשבים אחרים שמומלצים לגרפיקה אשמח לקבל עליהם פרטים. חשוב לציין שאני מחפש מחשב לגרפיקה ולא לגיימינג. 1. בתקציב של עד 5500 ש"ח אפשר לחרוג טיפה עבור תועלת מספקת. 2. שישמש בעיקר אם לא בלבד לגרפיקה תלת מימדית. (Solidworks) 3. אין צורך בציוד הקיפי. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8: תשובה 4 …

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by orninyo,

לצרכי גלישה מרובת טאבים באינטרנט, ועבודה אינטנסיבית עם אופיס. חשיבות גבוהה לאיכות הרכבה, משקל וזמן סוללה (אסוס?). רמקולים איכותיים יכולים להוות יתרון לא HP. תקציב: עד 3500 לא חשוב מאיזו חנות, אפשר גם מאתרים בינלאומיים. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by salty,

שיריץ משחקים בהגדרות סבירות (starcraft 2 לפחות בHIGH SETTINGS) חוץ מזה המחשב ישמש לעריכת מוסיקה (cubase guitar rig וכאלה) כל השאר לא כ''כ משנה לי, אני פשוט לא יודע מה לבחור מהמבחר הענק. רצוי שיהיה סניף ברעננה לחברה שממנה אני קונה (KSP IVORY) וכו'.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש לעריכת סאונד (אין צורך בכרטיס קול כרגע) ולגיימינג בנוני. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Cubase תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3/4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות …

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.