ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,354 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מחפש מחשב נייח שיתאים גם למשחקים וגם לעבודה (הרצה של מכונות ווירטואליות) השבוע רציתי להתקין hortonworks sandbox ולא היה לי מספיק זיכרון ונראה שה cpu הרים דגל מה אני חייב 1. כרטיס מסך טוב שיריץ משחקים. אני לא גיימר אבל משחק doom , battlefield וכדומה. תמיכה בשתי יציאות 2.זיכרון לפחות 16G - בשביל מכונות וירטואליות 3.מארז כולל מקום ל 4 דיסקים קשיחים + כונן DVD 4. דיסק קשיח - יש לי מהישן , אולי שווה השקיע ב SSD .? 5.CPU - אין לי מושג מה אני צריך אשמח לקבל המלצות. מחיר בסביבות 4000. אשמח תמיד לפחות 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה למחשב בעל מסך 13-15 אינץ שמסוגל להריץ סרטי HD (כולל שיהיה לו יציאת HDMI) שמשקלו לא יעלה על 2.5 ק"ג . כונן DVD אינו נחוץ. חשוב שיהיה דק ובעל זמן סוללה ארוך. תקציב עד 4000 ש"ח. יש מחשב כזה? נא עזרתכם. דורון
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום. אני זקוק להמלצתכם למחשב עם הדרישות הבאות: המחשב נועד לצרכי משרד פלוס, אבל אם אפשר שתהיה לו אופציית שדרוג. לא נועד למשחקים (לכן חשבתי על פנטיום, אשמח לשמוע דעה שונה). זיכרון - 512 (אפשר גם להסתפק ב 256). צורב בלבד - אין צורך בסידי רום נוסף. פלופי. כרטיס רשת (בהחלט אפשר מובנה). מסך שטוח 17" שאר הרכיבים - עפ"י המלצתכם. עכבר, מקלדת, רמקולים - פשוטים בלבד. מודה לכם מראש.
-
- 4 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום חברים, אשמח להמלצה לפי המפרט הבא: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עבודה משרדית (אופיס), אינטרנט וקצת גיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. The witcher 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 21 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הק…
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, לפני שנה קניתי מחשב לפי המלצתו של Access denied בפורום זה והמחשב שנולד מהמלצה זו מתפקד בצורה מצוינת. אז קודם כל תודה רבה ל-Access denied ולחברה האחרים שעזרו אז. בעקבות ההצלחה הכבירה, עכשיו כשחבר פנה אליי בבקשה לעזרה בקניית לפטופ, אני פונה אליכם החבר היקר מחפש מחשב למטרות לימודים (עבודה נוחה עם Office, Matlab) ועריכה גרפית פה ושם (Photoshop, illustrator). ישנה עדיפות לרזולוציה גבוהה וגודל מסך 13-14 מאחר והוא הולך לבלות עליו מספר לא מבוטל של שעות קריאה. גם כניסת USB 3.0 תהיה נחמדה אם יש אפשרויות כאלה במסגרת התקציב (התקציב הוא 5K אבל אפשר להתגמש ל-6). תודה רבה וכמובן שאשמח לספק עוד פרטים שיעזרו להמליץ, יואב
-
- 1 תגובה
- 887 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סימולטורים FSX , FALCON (כבדים) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך 4. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 9 5. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת המחשב 6. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אזור חיפה 7.…
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים, אז ככה אני צריך מחשב ללא מסך, נראה לי שעדיף מבוסס אינטל ... המחשב הוא בעקרון לסרטים,אינטרנט,מוזיקה וכאלה... אני צריך צורב DVD, כרטיס טלוויזיה וזהו בעקרון... אם תוכלו לתת לי המלצות כי יש כ"כ הרבה מבחר ואין לי מושג על מה ללכת... תודה ויום טוב...
-
- 3 תגובות
- 498 צפיות
-
-
שלום 🙂, התגבשתי על מחשב לשימוש כללי, והייתי שמח לקבל את ברכת הפרום / נסיון אישי עם כזה ודומיו המחשב: Lenovo Yoga 7-15ITL Multi-touch 2-in-1 דגם: 82BJ0047I, מחירו כ-5400 ש״ח, ברף העליון של התקציב שלי שימושים: כללי, משרד, אינטרנט (לא משחקים) חשוב לי: אמין, מסך לא קטן, חיי סוללה, תאורת מקלדת, מעדיף זיכרון על מעבד פחות חשוב: משקל תודה 🙏
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש מחשב קל יחסית (עד 2 קילו, נניח) מסך 13.3 או 14 בעדיפות שנייה, אחר הקלות, נמצא מאיץ גרפי ויכולת להריץ משחקים חדשים יחסית (פולאאוט 3) אחריות לשלוש שנים היא יתרון אך אינה חובה מערכת הפעלה איננה חובה גם היא בסה"כ אני מחפש את החבילה הכי טובה שיש בטווח המחירים שבין 5000 ל-6000 ואשמח להמלצותיכם
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
חבר שלי מבקש עצה לגבי לפטופ שהוא רוצה לקנות. אלה 2 הדגמים שהוא חשב עליהם : Sony Vaio VPC-F121FX/H HP PAVILION DV7T (עם מעבד i7-840QM) מה שחשוב לו בעיקר זה עוצמת מעבד (הרצה במקביל של מספר אפליקציות כבדות) ואורך החיים בעבודה על סוללה. עוד שאלה , עד כמה קריטי בימינו שיהיה לנייד כונן בלו ריי? המחיר שהוא רוצה לשלם הוא באיזור ה 7-8K אז אם יש נייד אחר שיותר מומלץ אשמח אם תמליצו... תודה רבה וחג שמח.
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
היי כולם, אני מעוניין לבנות תחנת מדיה פשוטה שתריץ Win10, Sonarr, Radarr, SabNZBD. אני מתכוון לחבר לה כונן 8TB חיצוני ולחבר אותה ל Nvidia Shield שיריץ את ה Plex Server שלי. רציתי לדעת מה מומלץ היום מבחינת המחשב עצמו, אני צריך משהו קטן וקומפקטי. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הייתי רוצה המלצה למחשב למטרת עבודה משרדית אינטרנט סרטים אוטוקד תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש לקנות מחשב חדש לשימוש משרדי בעיקר, וחשוב לי שתהיה לו עמדת עגינה. * מטרות המחשב? עבודה משרדית * גודל המסך? לא קריטי * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אין צורך בדיסק גדול (100G זה ממש מספיק) אבל אם אפשר - שיהיה מהיר * כונן CD/DVD? צורב? לפחות כונן DVD בעמדת העגינה * כונן Bluray? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? כל חברה מוכרת עם אחריות תודה רבה על העזרה.
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
- גודל מסך 13.3-14" - משקל קל יתרון (כמה שמחשב בכזה גודל יכול להיות קל) - זמן סוללה יתרון (4 שעות זה טוב אבל אם אפשר 6 או יותר שעות זה יהיה מצויין) - יציאת HDMI - כונן קשיח מינימלי של 320GB אבל עדיף 500GB - צורב DVD יתרון אבל לא חובה - שלא יתחמם יתר על המידה או לפחות שידוע שאין לדגם הנ"ל בעיות התחממות - רמקולים טובים בעלי עוצמה גבוהה (יחסית למה שאפשר לקבל בנייד) יתרון
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות מחשב נייד 13.3` ( חריגה עד 14.1`) התקציב - 3500 ש"ח ( מחשב החזק ביותר שניתן להכניס בתקציב) לבינתיים חשבתי ללכת על המחשב הבא : http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-3450-a2410m.htm) מבחינת מפרט המחשב - זהו המחשב החזק ביותר שראיתי שנכנס לתקציב אבל אני מנייח שיש עוד פרמטרים שצריך לבחון לפני רכישת מחשב נייד. (איכות החלקים, סוללה, איכות המסך וכו.) מטרות המחשב : גלישה באינטרנט מולטימדיה (ניגון סרטים ב 1080P) הורדות וחילוץ קבצים עבודה משרדית ( אופיס) זמן סוללה - 6 שעות + משקל עד 2 קילו איכות חומרים גבוהה (מחשב שיכול לשרוד בדרכים) איכות מקלדת + פאד מולטי טאצ' אשמח לקבל עוד המלצות למחשבים דומים. תודה
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני זקוק להמלצה על מחשב נייד 14.1 אינץ ב6000 אפשר קצת לחרוג עד 6500 השימושים העיקריים הם עבודה רגילה מול אינטרנט ואופיס יכול ליהיות שימוש קל בפוטושופ וגם הפעלה של כמה משחקים כמוסיביליזישן או משחקים דומים רד אלרט 3 משחקי אסטרטגיה עוד שתי דרישות הן זמן סוללה ומשקל חשוב שיהיה כמה שיותר קל בסביות 2 קילו אז יאללה אם מישהו יכול להמליץ לי על מחשב אני אשמח יש לי שאלה כללית כמה שעות בדרך כלל מספיקה סוללה למחשב נייד ממוצע בנתיים חשבתי על כמה מחשבים האחד הוא E6400 http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-latitude-e6400.htm השני הוא לנובו T400 http://www.ibm-lenovo.co.il/pl_product~7417-TPU~2~31.htm מה הבדל הביצועים בין Nvidia 160M לבין X4500HD איזה מהם יספיק לדרישות? …
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני שוב מחפש מחשב נייד, הפעם לאח שלי, הוא התחיל ללמוד הנדסת מכונות והבנתי שהדרישה העיקרית היא תוכנת סולידוורקס. בהתחלה הבנתי ממנו ומאתר התוכנה שצריך מחשב חזק במיוחד עם כרטיס מסך לגרפיקאים אבל לאחר שחקרתי קצת הגעתי למסקנה שזה לא נכון וגם מחשב "סטנדרטי" של 3000 ש"ח אמור להספיק. בכל זאת, המחשב הזה יהיה המחשב היחיד שהוא יעבוד איתו (אין מחשב נייח) אז הייתי רוצה להכניס כמה שיותר כח שנכנס ב4000 ש"ח תוך כדי הקפדה על התנאים הבאים: חשוב שיהיה אמין מבחינת השירות, זמן סוללה ארוך וכרטיס מסך יחסית חזק. הנה הנתונים מהסטיקי: * מטרות המחשב? SolidWorks ושימוש ביתי (סרטים, מסמכים, אינטרנט), הוא נשבע שהוא לא נוגע במשחקים עד לסיום הלימודים, אבל למקרה שהוא יתחרט, הייתי רוצה לשמור …
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי כולם, אני מנסה לעזור לחברה לבחור מחשב. יש לה netbook לשימושים מחוץ לביית, כך שהוא לא צריך להיות מאד נייד. ישמש בעיקר לבית, לראות סרטים, אינטרנט וכאלה. 14'' (13 גם עובד נראה לי), מסך מט. היא זקוקה לכונן אופטי ולמערכת הפעלה. חוץ מזה, מבחינת מותגים, אני די סולד מ Dell והיא מסמסונג (לא יודע אם בצדק). חוץ מזה אין לי איזה מגבלות מיוחדות. תודה!
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3600 (אם המארז מתאים) אחרת 3800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GW2, Planet Side 2, AC3, LoL, TF2 משחקים קלים וכבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). רזולוציה מקסמלית תהיה 1080*1920 במסך של 23" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המ…
-
- 4 תגובות
- 644 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוף אבל אם ברירה אז לנצל את כול התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? הרזולוציה של המסך הים : 1920X1080 והמסך לא צריך להיות כלול במפרט * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים של גרפיקה גבוה כמו COD:BO , AS: BrotherHood , Crys…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לאחרונה קיבלתי הצעה למפרט : http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=24537 אך משום מה אמרו לי שהוא לא מאוזן אשמח לשמוע מדוע והאם יש לכם הצעה יותר טובה? 1. מה התקציב המקסימאלי? 6.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4 GTA 5 TW3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). "1080P 2…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מבקש המלצה למחשב all in one. שימושים עיקריים - תוכנות משרדיות, אינטרנט, קצת עריכת וידאו (בקטנה). תקציב - כמה שפחות עדיף עד ~3500 תודה!
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
המחשב מיועד בעיקרו לעבודת אופיס ואינטרנט,קצת משחקים לילדים קטנים. אין צורך בציוד היקפי ובמסך רק מחשב. אבקש גם לינק לחנות ממנה מגיע המפרט.
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
היי, אני מתחילה ללמוד השנה ואני מחפשת המלצה למחשב טוב ואמין המליצו לי על חברת ASUS אבל הבנתי שגם DELL טובים אז אשמח להמלצות . הדברים שחשובים לי במחשב: 1. מחיר: מקסימום 4000 עדיף בסביבות 3000 2. שלא יהיה כבד (עד 2 קילו) 3. מסך : בי13-14 אינץ 4. מקלדת נוחה 5. הבנתי שחשוב שהזיכרון יהיה 500 GB לפחות 6. מעבד i3 או i5 7. אחריות+ שירות תיקונים זמין וטוב של 3 שנים לפחות. 8. מהיר יחסית תודהההההה מראש!!! זוהר
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
חברים שלום אשמח לקישור והמלצה למחשב ASUS לסטודנט ללימודים , הכי חשוב שיהיה נוח מהיר וקליל כל שאר הדברים פחות קריטי. תקציב עד 2300 שח. תודה
-
- 0 תגובות
- 836 צפיות
-