ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,405 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לקנות אולטרה בוק באזור 5000 ש"ח. מטרת השימוש - סטודנט גודל מסך - 12-14 (עדיף מט) משקל- עד 2 ק"ג זמן סוללה -עדיף 5 ומעלה אין צורך ביציאות מיוחדות. מעדיף עם WiDi שיהיה דק יחסית כונן קשיח - מתלבט לגבי היברדי או SSD בלבד. לא צריך כונן דיסקים. לא צריך אחריות בין לאומית. כולל רשיון למערכת הפעלה. דגמים שחשבתי עליהם: ux31,ux32, ux21 - asus samsung - סדרות 5 או 9(אולי 9 יקר מידי) folio - hp או משהו אחר, לא מכיר מספיק. מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אולטרה-בוק בארה"ב, ומתלבטת האם כדאי לקנות אולטרה-בוק עם מסך מגע (למשל Lenovo IdeaPad Yoga 13) או אולטרה-בוק ללא מגע. ראיתי שוינדווס 8 לא מאוד מוצלח למחשבים בלי מסך מגע, אבל האם הוא כ"כ נורא כשיש מסך מגע? האם כדאי לחכות שמסכי המגע יהיו נפוצים יותר? בגדול אני מחפשת מחשב קל מאוד, מעבד i5 ומעלה, מסך 13 אינץ', עדיפות למסך מט (שיהיה אפשר לקרוא בשמש). בין האולטרה-בוקים הרגילים אני מתלבטת (לפי סקירות שקראתי בpcmag.com) בין : [list type=decimal] [*]Toshiba Portege Z935-P300 [*]Asus Zenbook Prime UX32VD-DB71 [*]Dell XPS 13 [*]Asus Zenbook UX31-RSL8 [*]HP Folio 13 [*]מק-בוק אייר של אפל אשמח להצעות נוספות!! תודה
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אני יודעת שזה לא הפורום המתאים, ניסיתי גם בפורום ספקים אבל עדיין לא קבלתי התייחסות מספקת אני מעוניינת לקנות אל פסק שיעבוד בהתאמה ל-SeaSonic S12II-620 לפי חישוב לא מדוייק במיוחד הבנתי שהמחשב והמסך שלי צורכים בערך 400W, איך אני יכולה לדעת כמה וואט כל אלפסק מייצר? האם Advice PRD650 DIGITAL מייצר בפועל 400W? האם יש למישהו ניסיון עם החברה הזאת: Rostec UPS Line Interactive 1200VA ? אשמח לקבל המלצות לדגמים ספציפיים
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
היי, התקנתי לאחרונה וינדוס 10, ואני מחפש להתקין אנטי וירוס בגירסה מלאה, שהוא ללא תשלום. אני יודע שקיימות גרסאות חינמיות באינטרנט, אבל תמיד הן מגיעות עם הגנה בסיסית בלבד. הורדתי בעבר מספר תוכנות אנטי וירוס, ביניהן AVIRA, MCAFEE, AVG, ועוד.., בגירסתן החינמית, ותמיד בדיקות ההגנה היו חלקיות, ונדרש ממני בהמשך להוסיף תשלום. שתי שאלות: 1. מה האנטי וירוס הכי מומלץ, ומה ההגנות הכי חשובות שהוא אמור לספק? 2. מאיזה אתר אמין אני יכול להשיג אותו בגירסה המלאה החינמית? אודה לעזרה.
-
- 4 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתלבט בלבחור בין 3 הלפטופים הבאים. המפרטים כמעט זהים, המחיר כמעט זהה ורק דברים קטנים מבדילים בינהם, שלושתם חברות טובות ועם 3 שנות אחריות. הדרישות הראשוניות שלי: מחשב לשימוש ביתי כתחליף לשולחני שלא ישמשו למשחקים. מתעקש על I5 סדרה M (כי ככה) אנא המליצו לי מי בינהם כדאי יותר. מוכן לשמוע את כל הסיבות שבעולם (גם סתם חיבה יתרה למותג מסויים) או המצלה על מחשב אחר עם מפרט זהה (הלינקים מ KSP רק לשם הדגמה) http://ksp.co.il/?uin=19284 http://ksp.co.il/?uin=18196 http://ksp.co.il/?uin=18753 תודה רבה מראש!
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
Asus TUF Gaming דגם i5 8300H NVIDIA GeForce GTX1050 GB 1000+128 GB 8 Lenovo Thinkpad E470 i5-7200 Nvidia 920MX 256GB SSD 8GB צריך לתמוך בפעולות מאומצות של הרצת שרתים לוקאליים לבדיקות תכנות וכן להריץ משחקים כמו Fifa 20, איזה מחשב עדיף?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום , אודה על המלצה ללוח אם מיקרו ATX , לוחות לדעתי שטובים אם זאת עלות לא יקרה , ברור שיש יותר טובים וגם המחיר בהתאם לכן אודה אם אפשר ומי שרק רוצה לתת חוות דעת לאחד מהלוחות הבאים : MSI B360M GAMING PLUS או ASTROCK B360M PRO 4 שניהם כ107$ עד הבית בנוסף האם עדיף WD blue 500GB M.2 או m.2 WD black 250 GB שניהם 117$ עד הבית המחיר דומה אבל השחור מהיר בהרבה ( 8 GB) לעומת 6GB האם שווה להתפשר על אחסון בגלל המהירות הזאת ועם זאת אפשר להוסיף כונן נוסף SSD או HD תודה לעוזרים ועונים.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אבקש עזרה בבחירת מחשב נייד חזק. לעבודה עם קבצי אקסל מאוד כבדים. תודה מראש- רינה
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
אהלן אנשים, יום טוב שבוע טוב! הייתי שמח לקבל המלצה לבחירת מחשב נייד חזק ואמין שיוכל לתפעל בקלות תוכנות גרפיקה ושרטוט במקביל עם אינטרנט בלי לקרוס באמצע עבודה. עדיפות למקלדת נוחה ומסך 14 עד 15.4 אינץ', עוד דרישות: משקל של עד 2.5 קילו ומחיר של עד 5,000 ש"ח. (עדיפות ל2GB זכרון ומעלה, מעבד Core 2 Duo, גודל דיסק 250GB ומעלה וכרטיס מסך חזק). מקווה שיש חיה כזו (במיוחד בגלל הדרישות מול המחיר) אבל.. אם צריך אפשר קצת להתפשר... (על הדרישות) ( : תודה מראש! עידו
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי 3000 ש"ח - לא כולל מע"מ (אילת) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחרוג מעט. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח + - 2. מה שימושי המחשב ? משחקים ברזולוציה בינונית/ עריכה גרפית קלה / שימושים כלליים (WEB , OFFICE ...) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש - PHOTOSHOP ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: זו לא המהות של המחשב, אולי מידי פעם... -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע יש לי 2 מסכים 17 רגילים לא רחבים, כנראה ובהמשך ארכוש מסך אחד גדול יותר. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניו…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים אני מעוניין לרכוש סוללה למחשב הנייד שברשותי מדגם LG R405 מחיפוש שערכתי ב EBAY מצאתי את הסוללה הבאה http://cgi.ebay.com/5-2A-Battery-LG-V1-T1-S1-LS75-LS70-RD400-R405-R400-/190413188930?cmd=ViewItem&pt=Laptop_Batteries&hash=item2c5582af42#ht_3278wt_921 שמתאימה לי מבחינת מחיר ואני רוצה לברר מספר פרטים כמו : 1- מה אומר הנתון 5200 MAH על הסוללה ? 2-רוצה לדעת מהו זמן המירבי של עבודה עם הסוללה ? 3-האם אתם ממליצים על סוללה אחרת בטווח המחיר הזה ? מה שחשוב לי כמובן זה זמן עבודה ממושך ומירבי עם סוללה. אשמח וממתין לתשובות שלכם תודה
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא יודע אם זה הפורום המתאים אבל יש לי חבר טוב שמעוניין לקנות טאבלט הטאבלט נועד בעיקר כדי להעביר את הזמן בנסיעות ברכבת (ב"ש-ת"א) השימוש העיקרי הוא לצרכי עבודה - אינטרנט, מיילים וכתיבה ועריכה של מסמכים (אופיס) בנוסף גם קצת משחקים במידת האפשר הוא הבין ממספר אנשים שה IPAD לא יענה על צרכיו ושגם בענייני עריכה וכתיבת מסמכים התמיכה בעיברית היא בעייתי ביותר הוא מבקש המלצה על הטאבלט של חברת Archos 101 האם זו חברה אמינה? האם הטאבלט הזה עונה על הצרכים שלו? מצורף קישור של המוצר בבאג http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=10121&perur=2&t=1&c=613 אשמח מאוד לכל מי שיוכל לעזור!! אין לנו הרבה ידע בתחום של הטאבלטים ואנחנו לא רוצים לקנות IPAD רק בגלל שזה IPAD תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש במנימום כסף אני רוצה את רוב הרכיבים על הלוח האם האם מישהו יכול להמליץ לי על לוח אם טוב עם אחריות לשלוש שנים שיש עליו כבר כרטיס מסך\רשת\קול (על הלוח אם ) ועל כרטיס מסך טוב אבל לא יקר.(לא למשחקים כבדים) כאשר השימוש של המחשב לפעולות פשוטות אינטרנט אופיס מוסיקה (MP3) ווינדוס XP בתודה NAV
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום חברים! אחרי שבועות!!! של חיפושים שינויים סקירות וסריקות... ובעיקר כאב ראש..... החלטתי לשתף אתכם בהתלבטות שלי לגבי קניית מחשב חדש... 2 ייעודים למחשב: 1. הרצת מספר וינדואוזים במקביל כולל ויסטה (ע"י תוכנת VIRTUAL PC לטובת תרגול לדימוי רשת מחשבים.. אני לומד "מנהל רשתות מחשבים" של מייקרוסופט....) ככה שאני צריך בין 2-4 ג'יגה זכרון RAM ומעבד מהיר.. 2. הפעלת משחקים חדשים... כרטיס מסך ברמה בינונית -/+ שיריץ בלי שום בעיות משחקים חדשים... לא גיימר כבד... בינוני.... וזה גם לא אני.. זה לאח שלי... חחח אני חשבתי על המפרט הזה: מעבד: Intel Core 2 Duo E6600 Box 2400 MHZ 1066 FSB 4096 CACHE מחיר: 1300 ש"ח ~ לוח אם: Asus P5B Deluxe intel p965 מחיר: 1100 ש"ח ~ זיכרון: Corsair® TWIN2X20…
-
- 5 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב נייד בתקציב של 3500-5000 [עדיפות לכמה שיותר נמוך עם כמה שיותר ביצועים...אשמח לקבל פה דגמים ואם מישהו מכיר חנויות זולות, אשמח גם.אני משלם במזומן ככה שזה יכול להוזיל אני מאמין.. מטרות המחשב: משחקים,גראפיקה - פוטושופ,אילוסטריטור וגם קצת שילוב של תוכנות תלת מימד 3D MAX, CINEMA * גודל המסך: 15" * משקל רצוי: לא ממש חשוב. * זמן סוללה: שיהיה סביר, עדיפות לסוללות 8 תאים. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI ,USB 3.0 * בלוטות: כן * גודל מינימלי של כונן קשיח: 500 * שיהיה צורב DVD * כונן BLURAY: לא חובה. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא (אבל כן אחריות בארץ...) * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחב…
-
- 4 תגובות
- 887 צפיות
-
-
אהלן חברים, אחרי הרבה זמן שאני עוקב ובודק אחרי מספר מחשבים ניידים, שמתי עין על המחשב lenovo thinkpad edge e330 ורציתי לשמוע מכם מה יש לכם להגיד עליו? אני מתחיל ללמוד מדעי המחשב באוקטובר, ואני מעוניין במחשב 13.3 שיספק אותי במידה הנדרשת ולא יותר מזה. תודה על העזרה הנה קישור: http://fre.co.il/items/165307#SmallBuyNow
-
- 1 תגובה
- 944 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות מחשב נייד למשחקים נתקלתי במחשב זה באינטרנט ב K.SP הציעו לי הגדלת RAM מ 4 ל-6. מה דעתכם , האם המחשב הנ"ל עומד בקטגוריה אשמח לביקורות וגם המלצות למחשבים אחרים תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להחליף את ה - Thinkpad x40 הקיים שלי. הפעם אני מתכוון ללכת על מחשב עם מסך מעט גדול יותר (14") וביצועים קצת יותר חזקים ולכן חשבתי ללכת לכיוון של ה - Thinkpad T60/T61. אשמח להמלצה לגבי מחשבים של יצרנים אחרים המקבילים ל T60 (למשל Dell וכו'). המפרט הוא 2GB זכרון, HD סטנדרטי (כיום של לי 40 GB שזה מעט אבל אני גם לא צריך יותר מ - 120/160 Gb) מהיר, מעבד Core2Duo אבל לא בהכרח המהיר/עדכני ביותר, ואם אפשר אז כרטיס מסך ייעודי אם כי זה לא קריטי מאחר שאני לא משתמש בו לצורך משחקים. שאלה נוספת (קשורה) - האם כדאי לרכוש עם Vista Business או ללכת עדיין על ה - XP Pro ולהמתין עד שה - Vista תהיה יותר יציבה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
-
-
שלום, מעוניין לקבל המצלצה למחשב נייד עד סכום של 5500 - 6000 ש"ח : * מטרות המחשב: משחקים צפייה בסרטים. * גודל המסך? 15. אבל לא קריטי אפשרי גם 17. * משקל רצוי : אין חשיבות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות : HDMI חשוב אבל זה כבר סטאנדרט. * Bluetooth: רצוי אבל לא קריטי. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה : אין צורך במערכת הפעלה. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא. אני מתכוון לקנות את המחשב בארץ כנראה דרך קי אס פי או אם תמליצו לי על מקום אחר בשמחה. מעוניין שיהיה במחשב כונן SSD. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 901 צפיות
-
-
דבר ראשון השאלון: מטרות המחשב? לדוגמה: תכנות (eclipse,Visual studio), עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (בעיקר מולטי קליינט של משחקי רשת מבוססי פלאש), צפייה בסרטים: כן ברזולוציה גבוהה, עריכה גרפית (בעיקר תמונות, ) * גודל המסך? 15.6" * משקל רצוי? לא פרמטר חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? רצוי 3-4 שעות בשימוש לא מאומץ,יהיה לרוב בשימוש ביתי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA,HDMIוכו) HDMI, USB3, רצוי גם CARD READER * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? הגודל לא פרמטר חשוב, 500 GB זה מעל ומעבר. מעדיף מהירות 7200 RPM או אפילו SSD של 120GB ולהעביר את הכונן שמגיע עם המחשב למארז חיצוני. * כונן CD/DVD? צורב? צור…
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
היי, שלום לכולם ותודה מראש על העזרה. ב 2107 קניתי מחשב גיימינג והגיע הזמן לשדרג, בדרך כלל אני לוקח את הכי טוב שיש אבל לאור המחירים המחרידים של כרטיסי המסך אני יותר עכשיו יותר בעיניין של value for money. אני חושב שיש מספר רכיבים שקיימים אצלי היום שאולי שרדו את מבחן הזמן ואולי אין צורך לשדרג אותם. אשמח לדעת מה דעתכם. מטרת המחשב היא כאמור גיימינג, אין לי עיניין באוברקלוקינג חריגות מעבר ל 10K אפשרי אם באמת זה משהו ששווה את החריגה. מה שאני חושב שאולי אפשר עדיין להשתמש בו דיסק: Samsung - 500GB SSD 960 EVO M.2 NVMe (M2) ספק כח: Corsair - 750W RMx Series™ RM750x — 80PLUS® Gold Certified Fully Modular…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום אני מתכנן לקנות מחשב של DELL כמו בלינק שאני מצרף מהחנות "שופ אילת", המחירים שם זולים משמעותית... האם למישהו יש נסיון איתה? או עם המחשב עצמו? אני מבין שהלטיטוד היא גרסה מאוד טובה של דל, אם מישהו התנסה איתה בעבר אני אשמח לתגובות http://www.shopeilat.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=3286 תודה
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם ברצוני לקנות מחשב חדש והתקציב שלי הוא עד 1000 שקל (רק את המוח, כלומר לא מסך, רמקולים וכל שאר הציוד הנלווה). אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מחשבים שבגדר התקציב הזה. תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 804 צפיות
-
-
היי, אני בתהליך הרכבת מחשב לאבא שלי, מדובר על מחשב לשימוש ביתי בסיסי ולכן אני מסתמך על המפרט הנ"ל מרשימת המומלצים שבפורום. https://hwzone.co.il/specslist/details/?id_bundle=263930 עכשיו, קיבלתי הצעת מחיר מחנות מוכרת פה בפורום ואני לא סגור לגבי כמה רכיבים. מעבדים Intel Core i3 10100 / 1200 Tray 1 ₪ 534 קירור למעבדים Arctic Alpine 11 Pro Rev 2 1 ₪ 47 לוחות אם Asus PRIME B460M-K 1 ₪ 404 זכרונות RAM HP DDR 4 8GB 3200 CL16 V6 Bulk 1 ₪ 146 …
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
הי לכולם קניתי השבוע (כבר קבלתי ) את המערכת הנ"ל (בחלקים) ועדיין לא הרכבתי אותה אבל בהחלט רציתי לשתף אתכם בכדי שאולי יהיה חומר זה לעזר המקום נותן מחירים מעולים יחס הוגן (בדוק ) וחבל לשלם יותר אם אפשר פחות. אני עדיין לא מפרסם את שם האתר (אין לי מושג אם מותר ) למרות שאני רואה שכולם נותנים פה את " נעה מחשבים" וכו' בכל מקרה המערכת שלי היא כדלקמן: מעבד P4C 512K לוח Asus P4C E Deluxe זכרונות של OCZ 3500 512*2 433 EL מארז של Antec Sonata Piano (עדיין לא הרכבתי אבל הוא נראה מדהים) צורב DVD של LG מאוורר נוסף 120MM של ... (לא זוכר את שם החברה) דיסק קשיח של WD S.ATA 80GB אין לי צורך במקום נוסך מכיוון שיש לי דיסק חיצוני של WD 250GB Fire Wire מצורף לינק לדיסק (חבל על הזמן, משהו מדהים…
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-