ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
אוקי אז זה המפרט שלי אני הולך על אינטל כן כן אז על תנסו לשכנע אותי כרטיס מסך אני לא גיימר אז זה יספיק לי כנראה ועכשיו כמה שאלות... איך הלוח האם הזה ?? ועם יש בו כרטיס קול וכרטיס רשת מובנים?? ועם הכרטיס תואם את המעבד אני כמעט בטוח שכן אבל בכל זאת אממ וזהו אני חושב שיש לי מחשב זה חזק וטוב אז תנו גם אתם חוות דעת תענו לי על השאלות תודה... [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5.5 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, פיתוח תוכנה (VS) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - overwatch למשל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 2 מסכים מחוברים, אחד 2K, השני FHD 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם …
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, רציתי לדעת האם לדעתכם 2800 ש"ח הוא מחיר הוגן למחשב Lenovo N500 במפרט הנ"ל http://www.ynet-shops.co.il/shop/template/enterpricesalesproduct.aspx?came=332&AuctionId=7716308 כמו כן, האם Vista 32bit אינה תומכת ב-4 GB זיכרון פנימי ,אלא עד 3 GB בלבד ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box ASUS P5W DH Deluxe KINGSTON HYPERX 2048MB DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL CL 4-4-4-12 WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII SAPPHIRE RADEON X1900XT 512MB VIVO PCI-E ENERMAX LIBERTY 500W THERMALTAKE BIGTYPHOON LG L1970HR 2ms DVI מארז או הAURORA החדש או ה P180 יש מה לשפר? להוסיף ? תודה.
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום כולם, מעוניין לשדרג את המחשב למטרת משחקים/סטרימינג/עריכת וידאו (אבל בעיקר משחקים) 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 - בתנאי שהשינוי יהיה ממש משמעותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רב תכליתי + משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל מה שיצא ב 2-3 שנים הקרובות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינ…
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: Intel Core i7 8700K / 1151 Tray - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪ 1599 קירור למעבדים: Noctua NH-U14S CPU Cooler כמות: 1 - מחיר: ₪ 277 לוחות אם: MSI Z370 GAMING PLUS כמות: 1 - מחיר: ₪ 593 זכרונות: Corsair DDR 4 16G (8Gx2) 3200 CL16 Vengeance LPX CMK16GX4M2Z3200C16 כמות: 1 - מחיר: ₪ 819 מארזים: Antec GX500 Window Case כמות: 1 - מחיר: ₪ 197 ספקי כוח: Corsair PSU 650W TX650M 80+ Gold Modular כמות: 1 - מחיר: ₪ 412 דיסקים SSD: Corsair SSD 480G Force Series LS MLC 2.5" SATA III כמות: 1 - מחיר: ₪ 776 דיסקים קשיחים:…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מתכנן לקנות בקרוב מחשב חדש, מיועד כניראה למשחקים כבדים, והרבה אינטרנט... עכשיו לפני שאני בכלל בונה מפרט (בעזרתכם כמובן ) רציתי לשאול מהו הסכום היעיל והכדאי ביותר להוצאה על מחשב נטו...(ללא ציוד הקפי). אני די לחוץ בתקציב ועוד שהשגתי סכום לאחר עבודה קשה,השאלה שלי אליכם היא עד כמה כדאי להשקיע במחשב כזה... תודה מראש
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני אשמח לשמוע את דעתכם בנוגע לקניית מחשב נייד בארה"ב. התקציב הוא 1200$ למחשב 13.3 אינטש. שימושים עיקריים: עבודה משרדית, קצת תכנות, קצת גרפיקה. לא משחקים. אחרי בדיקה מקיפה וצמצום אפשרויות הגעתי ל-2 הדגמים הבאים: [table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td] ASUS U36SD-XH71 http://www.xoticpc.com/asus-u36sdxh71-preorder-p-3372.html מחיר: 1221$ יתרונות: מפרט טוב יותר חסרונות: שנתיים אחריות ואיכות ייצור Toshiba Portege Z830 http://www.toshibadirect.com/td/b2c/pdet.to?poid=2000016633 מחיר: 1199$ יתרונות: 3 שנות אחריות ואיכות ייצור חסרון: מפרט חלש ביחס לאסוס.. אשמח לשמוע מה אתם חושבים. תודה, ניר [/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך לוח אם PCIE(יש לי כרטיס קול AGP אז אני צריך לוח אם שיתמוך בו), מעבד, 1GB ram dual channel, ספק כוח(שיחזיק הכל וגם את הX1800XT), מארז(משהו זול ופשוט, בלי דברים יקרים ואיכותיים). כל שאר החלקים יש לי.. הערה חשובה, אני יכול לקנות אך ורק מפנדס או מKSP אז אני מבקש מפרטים רק מפנדס או רק מ KSP(בלי חלק אחד מכאן וחלק שני משם). תודה ויום טוב.
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 אפשר קצת לחרוג 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? doom eternal , משחקים שיצאו בשנים הקרובות לא חייב על ההגדרות הכי גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא מאוד חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? בלי אורות משום סוג 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה …
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 150 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, מקס פיין 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום …
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני בונה מפרט לחבר... תקציב שלו אחרי כל התוספות הוא גג(!!) עומד על 2500-2600 ש''ח. עכשיו יש לו מסך 19' לא עם רזולוציות גבוהות(1270*720 בערך).. מחשב ביעקר לאינטרנט ומשחקים(מוכן להתפשר בהגדרות)... מפרט שבניתי כעת הוא: AMD Athlon 2 X3 435 2.9Ghz Triple Core AM3 Box, יחתידו 1 ₪400 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1212 Gigabyte GA-MA78LM-S2 760G+SB710 CHIPSET, יחידות 1 ₪321 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1541 WD 500GB 7200RPM 16MB Sata2 AAKS WD5000AAKS, יחידות 1 ₪240 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=88 צורב Samsung SHS223 x 22 Sata- ATA Black, יחידות 1 ₪111 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=844 הרכבת מחשב עד 3000 ש"ח ובדיקת מאמץ לח…
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה אני מחפש מפרט למחשב לא כולל את הדברים הבאים : צורב, סידי-רום, כונן דיסקטים, מארז, ספק-כוח. המחשב החדש שיהיה מבוסס AMD ושהלוח-אם יהיה מובנה עליו: כרטיס קול, כרטיס רשת (לא חייב), כרטיס מסך ומעבד גם כן. זכרון DDR - 256MB. והארדיסק חדש הכי קטן שיש 40GB נכון? של WD. תודה
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעדכן את המחשב שלי לסטאפ חדש. התקציב בערך 6K גמיש לאזור ה 7K. המחשב אמור להריץ משחקים, תוכנות עריכה, אופיס ואינטרנט, ואני רוצה שהכל יעבוד מהר.יהיה OC בעתיד. לפעמים אני מוצא את עצמי עם וורד, אקסל, 5 חלונות אקספלורר, תוכנת סטטיסטיקה ותוכנה למודלים מתמטים פתוחים ביחד ואני לא רוצה להרגיש איטיות. אני רוצה שהמחשב יחזיק לכמה שנים. לא נראה לי שאני מעוניין להוציא על החלקים הבאים יותר ממה שאני רושם כאן. מעבד עד 1500, לוח אם עד 1500, זכרון עד 1000, ודיסק קשיח עד 1500.אלו הדברים החשובים. אני צריך מעבד רוצה אינטל, קירור למעבד שיהיה חזק, אין לי העדפה אמיתית לחברה מסויימת, לוח אם עם USB 3, SATA3, ESATA נחמד אם תהיה תמיכה טובה בOC, זכרון 8 גיגה, דיסק קשיח SSD בנפח של 12…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אך קשה לי להחליט איזה לקחת. אני צריכה אותו בעיקר לצרכים ביתיים, אני לא משחקת במשחקים התלת מימדיים, אך מורידה לפעמים סרטים. הלהן הההצעות שאני מתלבטת, מועתק מהאתר של KSP: הצעה ראשונה: ------------- מעבדי ?AMD Athlon XP 2600+(333) לוחות אם למעבדי ?AMD EPOX 8RGMI+(n-force2)sb,GF4,lan זכרונות DDR 333 256MB Xtron דיסקים קשיחים Hitachi(IBM) 60 GB 7200 ATA-100 כרטיסי מסך GF4 32(up to 128)MB Shared DDR כרטיסי קול On Board 128Bit כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD? CD-ROM MSI x52 ציוד רשתות On Board 10/100 מארזים ATX MIDI PFC, usb מקלדות 2/3 Lang. Rus or Arb עכברים MOUSE PS2 + roll רמקולים 400 W מסכים IIYAMA 17''V.M. PRO1404 Flat מחיר 2580 ¤ הצעה שניה: ------…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. אין לי מושג בחומרה ופרט במחשבים ניידים. מטרות המחשב: אופיס וגלישה גודל המסך: לא חשוב רזולוציית המסך: לא חשוב דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: לא חשוב משקל רצוי: לא חשוב זמן סוללה: 4 שעות האם יש צורך ביציאות מיוחדות: לא חשוב Bluetooth: לא חשוב גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: לא חשוב כונן אופטי: לא חשוב האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית: לא חשוב האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא חשוב, אחריות בארץ מספיק האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: כן!!!!!!!!!!!!!!! האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא חשוב אני מחפש באמת מחשב מנימלי לצרכים מינימלים במחיר מינימלי :] תודה רבה לעוזרים!!@!!@
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נייד...התקציב הוא בערך 3500 ש"ח ואני מתלבט בין שני מחשבים: http://www.traklin.co.il/product.asp?pc=124345 i3 370 2GB זכרון (אולי בכסף שאני חוסך בבחירת המחשב הזה, אוכל להרחיב את הזכרון ל4 ג'יגה...) וכרטיס מסך 550V מול http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=6571&CatCode= i3 380 4GB וכרטיס מסך Radeon 6370. אני רוצה את המחשב למשחקים בינוניים-כבדים, עיצוב גרפי וכמובן גלישה באינטרנט. מה אתם אומרים? מה כדאי? האם מומלץ מחשב אחר בתקציב הזה? מה שחשוב לי אלו הביצועים, נפח הארד דיסק ושאר הירקות מסביב (כמו מצלמה וכ'ו) פחות חשובים לי... תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חברה! סבתא שלי מחפשת לקנות לפטופ חדש אחרי בערך 10 שנים עם אותה גרוטאה. * מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס, סוליטר, אימיילים.. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 17 אינץ. * רזולוציית המסך? אין דרישות מיוחדות. * משקל לא רלוונטי - המחשב ישמש כמחשב נייח לכל דבר.. היא לא מזיזה אותו אף פעם. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא משהו יוצא דופן - תמיד מחובר לחשמל.. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? מומלץ. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מעל 500GB * כונן אופטי? ממש לא חובה. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, נדרשת אחריות רגילה, עדיפות לשלוש שנים. …
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין בקניית מחשב חדש (למרות שאני לא ממש צריך) מבוסס AMD ATHLHON XP אני צריך 512 מגה זכרון(DDR) לוח אם איכותי (אבל שלא יעלה יותר מ800) אני אקח את ההארד דרייב של WD ה80 גיגה עם 8MB CHACH ועוד אחד של 40 גיגה של SEGETA המחשב אינו מחשב למשחקים!!! ואני לא רוצה להוציא מעל ל500 ש"ח על כרטיס מסך אז אני אקח את הREDEON 9000 עם יצאה לטלווזיה המחשב אמור לשמש כתחנת עבודת עבודה ומולטימדיה אני גם צריך רמקולים איכותיים(אבל שלא יעלו מעל ל400) כרטיס קול טוב(עד 300 ש"ח) את המקלת הפשוטה ביותר (עד 80 ש"ח) כלומר עם מעט פונקציות אבל שתהיה נוחה כנ"ל על העכבר עדיף עכבר אופטי של לוגי'טק (יש לי נסיון טוב עם לוגי'טק) כרטיס רשת אני אקח אחד מבוסס REALTEK אני זקוק גם למסך איכותי וגדול עדיף …
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, ותודה לכל העוזרים בפורום! אני מעוניין לרכוש מחשב חדש, והייתי שמח להעזר בעצות המומחים להרכבת המפרט. התקציב הינו 2500 ש"ח כאשר רצוי כמובן לחסוך, אך אפשר לחרוג במעט אם זה קריטי. שימוש המחשב בעיקר לגלישה באינטרנט ואופיס, אך גם לצפיית סרטי HD (גם 1080) ומשחקים קלים. המשחק העיקרי שמשוחק על המחשב הינו megaglest (סיבת השדרוג הינה שהוא הפסיק לרוץ על המכונה המזדקנת שלי). המחשב יריץ לינוקס (ככל הנראה אחת הגירסאות האחרונות של אובונטו), כך שחשוב שהחומרה תיתמך היטב בלינוקס. המסך הינו 19 אינצ'. אין צורך בציוד הקפי, אפשר לוותר על צורב (יש לי, וגם הוא לא כל כך חשוב במאה ה21, למרות שזה לא מי יודע מה מוזיל את המחיר). השקט לא חשוב כל כך, אבל בכל זאת כשרואים סרט עדיף שיש…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם יש מחשב נישא שעונה על הדרישות חוץ מאשר מאק בוק ? (מחשב שניתן להשיג בארץ למרות שבמקרה של אין ברירה, אפשרי להשיג מחו"ל) אפשר להתעלם מהמחיר בעקרון..אבל אם המחיר יעלה על 9999 אעדיף כבר לקנות מאק ... 15.5"-17" led display anti glare/glossy matte הסתכלתי על המפרטים הספיציפיים של כל מיני דגמים של טושיבה..דל ואסוס ... ברגע שיש תאורת לד הם פשוט מורידים כל פרט על תכונות כגון מבריק glossy/shiny/bright וכל מיני שמות.. אבל הבנתי שאי אפשר להתייחס לכך כאילו הם לא מבריקים אלא חייבים למצוא מט\מאט או אנטי-גלר\מבריק באופן ספציפי המחשב מיועד (בעיקר) לכל מה שסטודנט צריך (עם קצת בעיות בעיניים- יובש,לכן החשיבות מהמנעות ממסכים מבריקים וכו') - מעדיף אפשרות למחשב חזק,כרטיס מסך שכן מסוגל להרי…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני חדש בפורום ואשמח לעזרתכם . מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 ללא אפשרות חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים ולימודים של בית ספר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן, מקלדת, עכבר,רמקולים ומסך (24 אינטצ full hd ושהמקלדת והעכבר יהיו עם חוט 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? שלא ירעיש כמו מטוס אבל לא קריטי שיהיה שקט ברמה שלא שומעים אותו 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגוד…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני פירסמתי כבר אשכול בפורום מעבדים לוחות אם וזיכרונות http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=256640.new#new עד עכשיו אני עובד על מעבד אינטל פנטיום 1.6 רגיל קניתי את המחשב הזה כמעט לפני 6 שנים. לא יודע איזה לוח אם יש לי, אם צריך אז בבקשה תביאו לי לינק לכלי הזה שבודק ואני אגיד לכם מה הדגם שלו. בקיצור אני רוצה ללכת לקנות את המעבד פנטיום 4 3.4 בגלל שהמחיר שלו ממש זול ואני רוצה כבר להתחיל לשדרג את המחשב אבל אין לי כסף לעשות הכל בבת אחת כי אני חייל. בעיקרון הייתי רוצה לקנות AMD כי הם יותר זולים ואני חושב גם יותר טובים אבל זה סיפור כי צריך להחליף את כל הלוח אם בשביל זה. בבקשה תנו לי תשובות וגם ייעוץ מה לעשות אוקיי קצת נתונים בקשר למעבד הוא Socket478 mPGA לוח אם הוא i845…
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי נייד HP DV5 1179 מהיום הראשון הנייד מוציא רעש חוץ מרעש המאורר וזה כמו תקתוקים ורצוצים שלחתי למעבדה ואמרו שזה מהמחט של הדיסק קשיח וחשמל סטאטי מכל מיני חלקים ומבחינתם המחשב נבדק והכל תקין הרעש הזה שומעים אותו רק בסביבה שקטה מאוד האם אני צריך לקנות את הסיפור הזה ? האם דבר טבעי שנשמעים כל מיני רעשים במחשבים ניידים חוץ מרעש המאורר?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי אני מחפש מחשב נייד זול ובעל חומרה סבירה... * מטרות המחשב? לדוגמה: אינטרנט, סרטים, משחקים קלים ופוטושופ בסיסי * גודל המסך? לא ממש משנה, אבל לא נטבוק עם מסך 10 אינץ'. לפחות 14. * משקל רצוי? לא חשוב, במגבלות הסביר - לא איזו מפלצת של 5 קילו. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא, אבל שתהיה יציאה כלשהי לחיבור מסך. (VGA, DVI...) * בלוטות? רצוי שכן. היה לי נסיון רע עם דונגל בלוטות' בעבר. * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא חשוב. * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה מראש, מקווה שקיים מחשב שעונה על הצרכים האלה
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-