עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. כמה אני יכול לקבל על מעבד amd phenom ii x4 955

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. מי שיודע, שיחלוק מוזמנים גם לחלוק מידע על חנויות *לא* מומלצות ולנמק תודה!

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by PaloAlto,

היי, תודה מראש על כל עזרה. לאחר כמה וכמה שנים עם סטרימרים והתנסות של כמה חודשים ב-XBMC על הלפטופ הוותיק, אני רוצה לעבור ל-HTPC. תקציר מנהלים: שימושים: אך ורק צפייה בוידיאו עם XBMC עד 1080p, לרוב MKV בנפח של עד 50GB, עם פס קול AC3 או DTS רגיל, בהזרמה ממחשב אחר. אולי גלישה מדי פעם. יחובר לטלויזיה FHD. דרישות: מארז שוכב וקטן ככל האפשר, שקט ככל האפשר, נאה, חובה S/PDIF. אודה לכל עזרה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם ניתן 2. מה שימושי המחשב? וידיאו 1080p עם XBMC 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן בעל נפח גבוה (לא יאוחסנו תכנים במחשב), כונן אופטי, רשת אלחוטית …

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. שלום חברים! אני מעוניין בהצעה לשדרוג השילוש - מעבד/לוח אם/זכרון, כולל קירור למעבד. פירוט לגבי החומרה הקיימת אחרי הפורמט הסטנדרטי- 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ומעט תכנון בתלת מיימד בתוכנת סולידוורקס. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. The Witcher 3,Fallout 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם …

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  5. Started by xori,

אני מעוניין לקנות מחשב נייד לסטונדט לאדריכלות ועיצוב. מחירים עד 3000-3500. תוכנות שצריכות לעבוד חלק- PHOTOSHOP, SKETCH-UP,VRAY,INDESIGEN וכאלה. גודל ומשקל לא משנה.סוללה 6 תאים לפחות. כל השאר לא קריטי בכלל [צורב/יציאות מיוחדות]. אחריות עדיף 3 שנים, או עם שדרוג 3 שנים. תודה =]

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. שלום אני נמצא כרגע בהודו ומשם ממשיך לתאילנד ואני מחפש מחשב נייד חזק ויחסית לא יקר. תקציב :עד 4000 מסך 14'' חשוב שיהיה דק. זיכרון :לפחות 8gb לפחות Hdd : 1t כרטיס מסך סבבה (שיריץ gta v ומשחקים חדשים יחסית) * המחשב ישמש בעיקר ללימודים וסרטים. לכן הכרטיס מסך לא צריך להיות כזה טוב אבל שיריץ משחקים בצורה בינונית לפחות. אשמח לקבל המלצות על דגם טוב . ואם מישהו מכיר מקום טוב שמומלץ לקנות ממנו אשמח לשמוע . תודה!

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by ardenm1,

לאחרונה רכשתי מחשב נייד DELL Inspiron n3010 בגדול המחשב נהדר אבל רציתי להסב את צומת ליבכם לבעיה ניתן לעבוד עם כרטיס הרשת האלחוטי במהירות מקסימלית של 65MBS למרות שזה כרטיס בתקן N שאמור לתת ביצועים של 300MBS מחשבים אחרים בביתי מול ראוטר D LINK 655 נותנים ביצועים הרבה יותר טובים בסביבות 170MBS מעבדה של DELL החליפה לי כבר את כרטיס הרשת לאותו אחד וזה נשאר אותו הדבר אני ממליץ למי שחשוב לו המהירות לא לרכוש נייד זה במידה ומישהוא יכול לסייע לי מול DELL בפתרון הבעיה אשמח לקבל סיוע בתודה מראש MIKE

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. שלום לכולם. אני מעוניין במחשב לצורכי עבודת עריכה ועיצוב גרפי . המחשב מיועד לתכנות Avid Media Composer 5 ו תוכנות adobe CS5 (פרימייר , פוטושוף ואילוסטריטור) חשוב לציין שיש צורך בציוד היקפי מלא עם דגש על אמינות חשוב שיהיה שקט יחסית אם כי זה לא דבר שהייתי מנפח עליו את התקציב מסגרת התקציב שאני מקדיש לנושא היא 5000 ש"ח. הייתי מאוד שמח להוציא עליו הרבה פחות , נגיד 4000. היו אנשים שטענו שאפשר לקנות מחשב כזה ב3000 ש"ח אך זה כבר נשמע לי הגזמה. אני גר באזור ת"א. תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. החלטתי סופית שאני הולך על מחשב pci/agp ולא מחכה ל-pci-e. המפרט הבא הורכב ב-logicpc. שתי התלבטויות שיש לי - האחת האם להחליף את הלוח אם ב-Gigaybyte GA-K8NS nForce3 250 Motherboard שהוא גם זול יותר וגם בעל אחריות של שלוש שנים לעומת שנתיים של ה-EPOX. אני כרגע על מחשב AMD 1.33Ghz עם Gigabyte 7DX ואני חייב לציין שהוא היה מעולה, הטמפרטורה שלו תמיד הייתה נמוכה, למרות שהמארז והמחשב וכל הרכיבים חמים מאוד, ולא היו לי עם המחשב בעיות (עד לאחרונה, כשגם זו כנראה בעיה ב-RAM). השניה האם ללכת על AMD Athlon 64 3000 בסוקט רגיל, או להוסיף 200 ש"ח לסוקט 939. אילו יתרונות יש לו במערכת agp/pci רגילה? בכל אופן, הנה המפרט, עם ה-EPOX, ו-AMD 3000 רגיל. אני אשמח לשמוע את דעותכם בנושא(ים) וגם אם …

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by tamir2,

שלום לכולם.!! אני צריך מחשב..עד לסכום של 5000 שקל..שיתאים גם למשחקים וגם לאובר קלוק..ושהמחשב יכלול מסך 17 אינ'ץ שטוח.. תודה רבה לכל העוזרים!!!!!!!!!

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by House M.D.,

היי, ברשותי מחשב מדגם Dell n5010. לפעמים אני משאיר אותו להוריד בלילה אז אני צריך לכבות את המסך שלו כך שהמחשב יישאר עובד ולא ייכנס לשינה. הגדרתי בהגדרות צריכת חשמל שכאשר המחשב מחובר לחשמל, סגירת המכסה רק תכבה את המסך ולא תשים אותו במצב שינה. הבעיה היא שכאשר המכסה של המחשב סגור הרבה זמן והוא עובד, הוא מתחיל להתחמם מאוד-במיוחד הדיסק הקשיח. אני צריך דרך לכבות את המסך של המחשב כך שהוא יישאר פועל אבל עם מכסה פתוח. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by ofirlik,

1. מה התקציב המקסימאלי?6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך אבל במידה וצריך אפשר לנצל את התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).cs6 photoshop קצת after effects ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.league of legends,assasins creed ובכללי אני רוצה לשחק במשחקים חדשים שיצאו במידה ויהיה בעיית תקציב לא חייב על האיכות הטובה ביותר למשחקים חדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לצי…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. מעבד Intel i7///5-4790K 4.0Ghz box לוח-אם Gigabyte G1.Sniper Z97 זכרונות Kingston 2x8GB 1600Mhz כונן קשיח +WD 1TB 7200RPM + כונן SSD Crucial MX100 256GBSamsung/Kingston כונן אופטי DVD-RW כרטיס מסך NVIDIA GeForce GTX 980/ti 4GB GDDR5 גייהבייט/ASUS ספק כח Coolermaster 700W-/+ PSU מארז Coolermaster/Antec/Fractal Design/Nzxt/Lian-Li/Lancool/Corsair/Nanoxia כרטיס רשת להוסיף לבחריה.. כרטיס קול?! זה סך הכל מה שאני רוצה המחיר כרגע שהכי טוב שקבלתי הוא 8 אלף (דגש אני קר באילת והמחיר הוא לא כולל מ"ע) ישמח לדעה שלכם ולשיפורים אם יש מה להוסיף ..לגבי כרטיס רשת וכרטיס קול ישמח שתגידו מה לקחת ... הכרטיס קול רוצה שיהיה שליטה עם שלט ו7.1 כרטיס רשת לא ממש משנה רק שיהיה איכות…

14. שלום אני רוצה לבנות מחשב גיימינג שיהיה במחיר זול אבל שיוכל להריץ דברים חזקים באופן עקרוני המטרה של המחשב שאני מתכנן לבנות הוא להריץ אוברווטץ על אולטרה (באוברווטץ אולטרה זאת הגרפיקה הכי טובה לפני האחרונה שהגרפיקה הכי טובה נקראת אפיק) ויריץ לי את league of legends על 100-150 fps.אני כרגע בונה על מעבד איי 3 מאוד חזק או מעבד איי 5 שיתאים לדרישות שלי(לפחות 3.3 גיגה הרץ) תודה לעוזרים מהו התקציב המקסימאלי?3500 כולל מסך מקלדת ורמקולים האם לנצל את התקציב או לחסוך?לנצל עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג למה המחשב ישמש?גיימינג עדכני על הגדרות בין בינוניות עד גבוהות אילו משחקים לדוגמה ירוצו על המחשב? אוברווטץ league of legends batman arkham knight rainbow…

15. Started by Surgeon13,

השאלות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם יש מקום לחסוך אז למה לא. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 +- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים בHD, עבודה מאומצת על תוכנות עריכת מוזיקה, תכנות. אולי משחקים בעתיד לאחר צירוף כרטיס מסך. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Cubase , eclipse ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין…

16. הי - אני רוצה להרכיב מחשב לטובת בדיקה כלכלית לכדאיות של כריה של אטוריום הסכום שהקצבתי לטובת הנושא הוא 2500$ אשמח להצעה למפרט בנושא (כ 6 כרטיסי מסך ) אם למישהו יש גם הכרות (מחשב דומה בבית\ בעסק) גם אשמח לשמוע חוות דעת על הביצועים והאמינות

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. אז כמו שצייינתי בכותרת מפרט למחשב נייד עד 3 אלף, הוא רוצה אותו למשחקים עבודות אינטרנט(מהיר, ככה שצריך כ.רשת, אלוחטי עם נכנס לתקציב אם לא אז לא נורא) וכו בעיקרון זה לילדים שלו ויש להם כבר מחשב High end שולחני אבל כשהם יוצאים מהבית או כשהם רבים על המחשב הוא רוצה עוד אחד אבל לא להשתגע עם המחיר (עד 3 אלף) הוא אמר לי שהוא שוקל לקנות מאופיס דיפוט אבל עצרתי אותו ואמרתי לו שהם מביאים חרא חלקים במחיר ממש גבוה (וזה נכון, לא? [לא יודע לגבי מחשבים ניידים =\] ) אבל אופן, חשבתי לשים לו משהו עם R9600 מוביליטי וכאלה, אבל אני ממש אבל ממש לא מבין כלום במחשבים נישאים - תודה למי שעוזר!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. . מה התקציב המקסימאלי? 1600-1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי,אינטרנט,וורד ,פשוט 3 . האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. יש לי עכבר מקלדת ורמקולים, ומסך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? , לפי סעיף 3 -יש לי עכבר מקלדת רמקולים ומסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? באמצע... 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הר…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by nkkk,

מפרט למשחקים, צריך לשפר אותו קצת אני חושב. וגם בגלל ההוזלות במחירים בגלל הקונרו. צריך להוסיף ספק ומסך! רמקולים עכבר ומקלדת זה לא הבעיה.. 4167B צורב LG GSA-H10A DVD±R/RW X16 - ¤207.00 ¤207.00 לפי דעתי יש מה לשפר במעבד 1 I805 מעבד Intel Pentium D 805 2.66GHz 2x1 MB - ¤688.00 ¤688.00 מארז נחמד.. לא ניראה לי שצריך להחליף 1 מארז- Sunbeam Transformer BLACK 390 ש"ח אין לי מושג, לפי דעתי הוא בסיידר. 1 39106 לוח אם GIGABYTE GA-8I945PG-RH - ¤583.00 ¤583.00 1 250ks דיסק קשיח Westren Digital WD2500KS - ¤477.00 ¤477.00 לא יודע אם צריך לשפר 1 VS1GBKIT667D2 זיכרון CORSAIR VALUE 2x512MB 667Mhz - ¤779.00 ¤779.00 לא נראה לי צריך לשפר, והוא גם לא לאוברקלוק. 1 LV180 כרטיס מסך Leadtek W…

• 26 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by shimronfio,

שלום, אני מחפש לקנות מחשב נייד עם גודל מסך של 17.3 אינץ, הדרישה המרכזית מהמחשב שיגיע עם מעבד משושה ליבות, דגם 8750h, רצוי שיגיע עם לפחות 16 גיגה זיכרון, כרטיס מסך גרפי לפחות 1050, ובעל SSD של מינימום 256 גיגה, בנוסף אמשח מאוד אם למחשב יהיה חיבור אחד לפחות של Thunderbolt 3. רזולוציית המסך פחות חשובה, אך כמובן לפחות 1080p. אין חשיבות למשקל, ככה שהמחשב יכול לשקול גם 4 קילו. התצקיב כרגע לא ידוע אבל מכוון לכיוון 1000-1500 דולר. כרגע שמתי עין על ה-g3, אך לא הצלחתי להבין באמאזון האם הוא מגיע עם TB3, אשמח להמצלה שלכם אם קיים לגביו. במידה והמחשב יכרש בחו"ל יש עדיפות לאחראיות בינלאומית. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. קניתי מחשב נייד בחול וברצוני להטביע על המקלדת תווים בעברית מכיוון שהכל כאן באנגלית... האם יש מישהו שעושה את זה תמורת תשלום סמלי או איזהשהיא דרך לעשות את זה לבד בצורה מקצועית? הנייד הוא של ACER דגם 5620

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. שלום, ותודה לכל העוזרים בפורום! אני מעוניין לרכוש מחשב חדש, והייתי שמח להעזר בעצות המומחים להרכבת המפרט. התקציב הינו 2500 ש"ח כאשר רצוי כמובן לחסוך, אך אפשר לחרוג במעט אם זה קריטי. שימוש המחשב בעיקר לגלישה באינטרנט ואופיס, אך גם לצפיית סרטי HD (גם 1080) ומשחקים קלים. המשחק העיקרי שמשוחק על המחשב הינו megaglest (סיבת השדרוג הינה שהוא הפסיק לרוץ על המכונה המזדקנת שלי). המחשב יריץ לינוקס (ככל הנראה אחת הגירסאות האחרונות של אובונטו), כך שחשוב שהחומרה תיתמך היטב בלינוקס. המסך הינו 19 אינצ'. אין צורך בציוד הקפי, אפשר לוותר על צורב (יש לי, וגם הוא לא כל כך חשוב במאה ה21, למרות שזה לא מי יודע מה מוזיל את המחיר). השקט לא חשוב כל כך, אבל בכל זאת כשרואים סרט עדיף שיש…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by Ofir Tabibian,

הי אני עומד לרכוש מחשב נייד עם מסך 11.6 - השאלה שלי היא האם מחשב עם מעבד פנטיום N ולא M יכול להריץ סרטי FULL HD 1080P כמו שצריך ? אם לא , האם מעבד PENTIUM M יעשה את העבודה ? (מדובר במחשבים שיש להם 4 GB זכרון ...) תודה לעונים

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by Tzahi Calderon,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000. +-200. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים סימולטורים, עבודה משרדית - מאטלב, אופיס, אנטרנט. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב במידה בינונית 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא! 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  25. Started by htfriends,

1)זה: מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon 64 3000+ (S-939) 830 1 830 לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) 620 620 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512MB A-DATA /VT 245 1 ?xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3,PCI-E? 1040 - כרטיס מסך בהתקן PCI-E. דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 80 GB 7200 ATA-100 (8MB) 350 1 350 - > ד"א, זה לא SATA..למרות שאין כ"כ הבדלים. Teac/SONY 1.44 40 1 40 HEC Compucase CI-6A19 390 1 390 ?NEC 3520A DVD±RW x16 Dual x4? -305 ->צורב DVD!! 2)או זה: מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon 64 3000+ (S-939) 830 1 830 לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE Price Units Total K8NS-939 (s939) nForce3 470 1 470 זכרונות? DDR 400…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים