עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית + צורך בעיבוד ומהירות ללא תקיעות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). HYPER V – פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אין צורך במשחקים . כרטיס מסך פשוט עבור צפייה בתכני HD -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אין משהו מוגדר -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות 3. האם יש צורך בצי…

2. Started by maayan,

i need a computer+screen in 5000 shekel

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  3. היי יש לי אפשרות לרכוש את ה HP 8450P בכ 4200 ש"ח או את ה 8440P בקצת פחות. האם אמחשבים של HP בסרה הזו נחשבים למוצלחים ? יש בעיות ידועות כלשהן ?? המחשב מיוחד בעיקר לצרכים משרדיים וגלישה. מסך לפחות 14", יש חברות אחרות מומלצות יותר ? תודה !

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by Mr.Someone,

שלום, חבר שלי ביקש שאתייעץ עימכם בנוגע לרכישת מחשב עבורו, התקציב שלו למטרה זו הוא: 6000 ש"ח אך הוא מוכן להוסיף עוד 500 ש"ח אם ה"קפיצה" הזו במחיר אכן משפיעה על טיב המחשב שיקבל הוא מתלבט בין ALL IN ONE לבין נייד , חשוב לו שיהיו כמה שפחות כבלים שניתן+ מסך איכותי או אפשרות לחבר לטלויזיה + איכות סאונד גבוהה (פלוס עקרוני- אפשרות לשבת במרחק נורמלי מהמחשב בזמן העבודה) +(במקרה של נייד) מעדיף מקלדת מלאה דרישות שהחבר העלה לפי השאלון סטיקי שלכם: * מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס (עם כמה שיותר טאבים פתוחים)), משחקים (בינוניים מידי פעם - זאת אומרת שתיהיה אפשרות להריץ אותם אבל זה לא הדבר הכי קריטי שנדרש (רוצה להריץ משחקים לא על הדרישות הכי גבוהות אבל שגם לא יראה כמו מיינקרפ…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. שלום! אני מעוניין לרכוש מחשב לשימוש משפחתי רגוע (בלי ילדים): אופיס, אינטרנט בסיסי, קצת מוסיקה וסרטים ב-DVD. החלטתי לשים דגש על קומפקטיות מכיוון שאין צורך (לדעתי) בקירור מאסיבי לשימושים אלו. התקציב עומד על 2500 ש"ח (לא כולל מסך ומדפסת, אותם אקנה בנפרד). ברצוני להרכיב מפרט מבוסס AMD Sempron 2800 או 3000. 1. האם מארז מיני או מיקרו יספיק לקירור מערכת רגועה כזו? 2. אם כן - האם מישהו יכול להמליץ על מפרט בהתאם לגודל המארז (ובעיקר על מארז כזה)? המחשב ירכש ככל הנראה מ NOA או מ-KSP (או כל ספק רציני אחר באזור חיפה-עמקים שאתם מכירים). תודה.

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by BullHorn,

שלום כולם, מעוניין לשדרג את המחשב למטרת משחקים/סטרימינג/עריכת וידאו (אבל בעיקר משחקים) 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 - בתנאי שהשינוי יהיה ממש משמעותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רב תכליתי + משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל מה שיצא ב 2-3 שנים הקרובות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינ…

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. שלום לכולם! אני מתכנן לקנות בקרוב מחשב חדש, מיועד כניראה למשחקים כבדים, והרבה אינטרנט... עכשיו לפני שאני בכלל בונה מפרט (בעזרתכם כמובן ) רציתי לשאול מהו הסכום היעיל והכדאי ביותר להוצאה על מחשב נטו...(ללא ציוד הקפי). אני די לחוץ בתקציב ועוד שהשגתי סכום לאחר עבודה קשה,השאלה שלי אליכם היא עד כמה כדאי להשקיע במחשב כזה... תודה מראש

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by sagi_10,

# לוח אם # דגם: ASUS P5LD2-VM # מהירות FSB: 1066 MHz # כ.מסך משולב: Intel® GMA900 UP to 224Mb # כרטיס קול משולב: 8 ערוצים DOLBY DIGITAL # כרטיס רשת: משולב 10/100/1000 # יציאת S.ATA: ארבע יציאות # יציאת PCI Express X16: כלול # יציאת PCI: 2 סה"כ # יציאת PCI Express: 1 סה"כ # S\PDIF לחיבור מ.קולנוע ביתי 5.1: כלול # תמיכה ב- Hyper-Threading: כלול # תמיכה ב-2 Dual channel DDR: כלול # תמיכה בדיסקים S.ATA: כלול # תמיכה בדיסקים S.ATA 2: כלול # תמיכה במעבדים בטכנולוגיית 64Bit: כלול # דיסק קשיח # יצרן: WESTERN DIGITAL\HITACHI # טכנולוגיה: S.ATA 2 # נפח איחסון: 160 GB # מהירות: 7200 RPM # זכרון מטמון cache: 8 MB # אחריות: שלוש שנים # מעבד # סוג מעבד: Intel LGA…

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by Stranger,

Intel Pentium IV 2.4C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1071.89 ] 1 Motherboards for Intel : MSI 865PE Neo2-LS Motherboard (HT, Dual DDR400, 5.1 Sound, S-ATA, AGP8X, Intel LAN, USB 2.0) [ ¤ 686.17 ] 1 Memory : Twinmos DDR-RAM 512MB 3200 (TMD -50B) Memory [ ¤ 571.12 ] 2 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 542.93 ] 1 Video Cards : ATI Radeon 9800 128MB DH DVI OEM Video Card [ ¤ 1699.91 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 51.4 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : DVD-ROM Toshiba 16/48 Bulk [ ¤ 226.79 ] 1 Modems : Conexant 56K PCI Modem [ ¤ 67.29 ] 1 Cases : Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 Front U…

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימלי? 3500 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: מולטימדיה(כל הפורמטים,כולל תכני HD),עבודה משרדית,משחקים,עריכת וידאו,גראפיקה. תוכנות עריכה:After Effects,Premiere,PhotoShop וכו'... משחקים:GTA IV וכל מיני כאלה... המסך 24" אינץ' רזולוציה לדעתי 720P,בהיקף גודל כזה. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. אין צורך. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? כונן דיסקטים. 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. אין חלקים.מפרט מלא. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט ק…

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. שלום, לפני כשבוע פתחתי דיון בפורום זה שבו ביקשתי עזרה בהרכבת מפרט למחשב חדש מבוסס AMD64, לאחר שקיבלתי תגובות רבות ומפורטות (תודה רבה) מצאתי לעצמי זמן לבדוק אותן לעומק ולנסות ולהרכיב מפרט חזק שלא יהיה יקר מדי. כמו-כן גיליתי מקור לא צפוי של תמיכה כספית (AKA הורים) כך שיתכן שאוכל להרשות לעצמי מחשב חזק יותר ממה שחשבתי שאוכל. מעבד: AMD Athlon 64 2800+ (עולה 930 בKSP ו960 בנועה) לוח-אם: +EPOX 8KDA3J AMD 64 (עולה 970 בנועה) או EPOX 8KDA3J AMD 64 (עולה 670 בנועה) או EPOX 8HDA5J AMD64 (עולה 610 בנועה) זיכרון פנימי: A-DATA DDR 512 MB (עולה 490 בKSP ו660 בנועה) דיסק קשיח: Samsung 80GB SATA (עולה 480 בKSP) כונן דיסקטים: Sony 1.44 (עולה 40 בKSP) צורב CD + קורא DVD (קומבו): LG …

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. שלום לכולם ברצוני לקנות מחשב למשחקים כבדים כגון: CRYSIS,BIOSHOCK,LOST PLENET,PREY. התקציב שלי בכללי הוא 7000 ש"ח עם חריגה לעוד 99 ש"ח, את ה600 ש"ח האחרים (לא כלולים בתקציב) אשקיע בHOME PREMIUM. יש לי עדיפות למארז עם חלון, מתוכנן אוברקלוק קליל אוטומטי (גם למעבד, על ידי UGURRU וEASY SOFT ושאר ירקות), אין עדיפות למקום ספציפי בארץ, יכול להיות שיש צורך לחריץ כרטיס מסך שני לשימוש פיזיקה בעתיד, דרוש מקום לשדרוג עתידי, ויש לי מסך 20 אינץ' 1600X1200, ושאלה, האם יש טעם לחכות לפריין ולG90?, כי אני לא הכי לחוץ כרגע. וזהו בכללי, אני הצלחתי לבנות לעצמי משהו כזה: מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q66000 STEPING G0 - BOX ¤1486 לוח אם: ABIT IP35 PRO ¤989 כרטיס מסך: ALB…

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by t_elad,

יש לי מחשב gigabyte ואת האמת אני עובד הרבה עם חשמל מחובר, בזמן האחרון הופיע לי בסימון הבטריה "יש לשקול להחליף בטריה". והבנתי שיש כמה דרכים לכייל בטריה: 1. זה לרוקן לגמרי להטעין ל"מלא" לנתק מהחשמל ל"רוקן" שוב לגמרי להטעין ולהשתמש כרגיל. 2.יש משהו דרך BIOS ??? במקום מסויים ראיתי שיש לחלק פשוט הגדרה מסויימת בביוס, או חלק שטענו שפשוט לתת לבטירה להתרוקן שהוא נמצא בביוס בלי שהמערכת הפעלה עובדת . הייתי שמח להבין מה אני יכול לעשות ואיך זה עובד ? תודה מראש .

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  14. Started by roiekarp,

שלום, אני קונה macbook pro והשאלה שלי היא האם אפשר להריץ עליו משחקים הדורשים חלונות (NBA 2K10 לדוגמא) וכיצד אני עושה את זה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  15. Started by joniar,

יש חיה כזאת?! אני רוצה לקנות מחשב נייד/נטבוק {עם העדפה לנטבוק} שיוכל להריץ את המשחק הנ"ל בתקציב הנ"ל.. תודה

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by huhxd,

הסר קטגורית מוצר שם מוצר מחיר מעבד : INTEL CORE 2 DUO S775 2.66GHz(E6750) 1333MHz/FSB 4MB - BOX ¤ 1046 זיכרון : KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 667 CL5 ¤ 432 לוח אם : GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤ 598 כרטיס מסך : ALBATRON PCI-EX GeForce 8800GTS 320MB GDDR3 - DX10 - RETAIL ¤ 1578 דיסק קשיח : WD 160GB 8MB SATA2 7200 RPM - WD1600JS ¤ 291 מארז : THERMALTAKE SOPRANO (BLACK) VB1000BNS w/o PSU ¤ 395 ספק כוח : ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT ¤ 404 רוקן סל קניות סה"כ כל המוצרים (כולל מע"מ) : ¤ 4744 חרגתי קצת.. אבל לא נורא.. איך המפרט הזה?

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. רכשתי היום מחשב נייד חדש. מה ההמלצה לגבי ניהול הסוללה כאשר מגיעים ל- 100%? לנתק מהחשמל ולתת לסוללה לפרוק או להשאיר את המחשב מחובר לחשמל?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%93%d7%a8%d7%99%d7%99%d7%91%d7%a8-%d7%9e%d7%95%d7%93%d7%9c%d7%a3-%d7%97%d7%95%d7%a9%d7%a3-%d7%90%d7%aa-%d7%98%d7%9b%d7%a0%d7%95%d7%9c%d7%95%d7%92%d7%99%d7%99%d7%aa-%d7%94-g-sync-%d7%91%d7%9e%d7%97/

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. שלום לחברי הפורום! ידידה שלי ביקשה את עזרתי (להלן: "עזרתכם") לקנות מחשב נייד שיהיה לשימוש אחד בלבד: חיבור HDMI לטלוויזיה וצפייה בסרטים מוזרמים מהרשת, כמו יוטוב אבל פלאש במקום HTML5 (אני חושב). היא יכולה להוציא עד 2000 ש"ח אבל ביקשה במיוחד לחסוך כמה שאפשר. היא מתנגדת בתוקף לכל פתרון שהוא לא מחשב נייד (קופסת טלוויזיה, HTPC, טאבלט וכו'). השאלה העיקרית שלי היא האם המחשבים שמוצאים בזאפ ב-1000 ש"ח יספיקו לצרכים שלה? לדוגמה: אינטל: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=968244 AMD: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=948369 אם כן, אתם יכולים להמליץ על הכי מתאים מבין המחשבים הללו? הייתי מעדיף לא לקנות מחשב שהוא מעין טאבלט עם מקלדת, את…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. כמו בכותרת. חבר טוב שלי שאין לו ידע טוב כ"כ במחשבים ניידים מבקש עזרה. הקטע זה שגם לי אין כ"כ. התקציב הוא עד 4000, עדיף בקצת פחות למה הוא צריך לחסוך כמה שיותר. השימושים הם בעיקר ללימודים, אך שיהיה אפשרות גם למשחקים ברמה סבירה- (שיוכל לשחק במשחקים קלים לפעמים) חשוב שיהיה זמן סוללה טוב. מישהו יכול לעזור? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. שלום רב, אני עומדים לרכוש מחשב שישמש לעבודה עם קבצי אקסל גדולים (מליוני רשומות בכל קובץ). קבלתי את המפרט הבא ואשמח לתגובות תודה רבה MotherBoard Intel Desktop Board DP55WG (Warrensburg) ATX DDR3 1333 CPU Intel Core Quad i5-750 (2.66Ghz , 8MB Cache)+ CPU Active Cooler Memory 8GB (4x2GB) DDR3 1333 PC3-10666 Kingston CASE MIDI Tower – Hec 6c28 Power Supply 400 Watt Hec 400T Keyboard Microsoft® Keyboard USB Mouse Microsoft® Mouse Optical USB Video Card GeForce GT220 1024MB DDR3 Integrated Disk Controller 6 Sata Channels, 2x eSata, 2x External Sata Channels Via Dicrete Controller. Integrated RAID Support Intel Matrix Storage Technology. Support RAID 0,1,5,10 Integrated LAN Inte…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by Sparrow,

היי בערבות קנייה טיפשית במיוחד היה לי ריב עם המוכר , והוא אמר לי שיכול להיות מוצר מסויים אבל תלוי לאיזה סדרת ייצור הוא שייך, וכך המוצר הרבה יותר איכותי והמחיר שלו עולה משמעותי זה נכון ? והאם כדאי לקחת חומרה יותר חלשה מסדרת יצור יותר טובה מאשר לקנות חומרה חזקה יותר אבל מסדרת ייצור ישנה יותר ? תודה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by yasha,

הי, האם למישהו יש נסיון או מידע לגבי Asus Flip TP500LA? (זה שנמכר בארץ - יש להם מספר דגמים בעולם תחת אותו קוד) ושאלה ספציפית נוספת - האם המסך שלו IPS ? תודה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by sapartil,

לאיזה יצרן ניידים יש את התמונה הכי טובה ?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by GRiM,

אני מעוניין במחשב נייד איכותי שישמש אותי כמה שנים טובות (3-4 לפחות) לעבודה בסיסית כמו גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים, מוסיקה וכד'. נתון נוסף שאני מעוניין בו הוא משחקים, אני מעוניין לשחק קצת במשחקים, לפחות ש-Counter-Strike: Source יפעל בצורה טובה. אשמח אם תעזרו לי!

דיונים חדשים בפורומים