עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by xena,

כיום יש ברשותי את המחשב הנ"ל: Intel Core i7 860 GIGABYTE P55-UD3R Kingston DDR III 1333Mhz 2x2GB GIGABYTE 4670 512MB GDDR3 Corsair VX 550W SSD Intel X25-M 80GB Western Digital 1TB 7200RPM WD1001FALS‎ Monitor: Dell 24" 2407WFP-HC אני מעוניין להחליפו. תקציב עד 5K. שימושים בעיקר מולטיטסקינג כבד, המרות וידיאו וצפייה בסרטים. חשוב לי שהמחשב יהיה חרישי עד כמה שאפשר. הנה מפרט שהרכבתי בקפידה. מחיר: 3700 ש"ח (המעבד I7 נרכש במחיר מוזל של 600 ש"ח). קירור למעבד אבחר בקרוב (הצעות?). אשמח לחוות דעתכם. האם המפרט מאוזן כראוי?

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  2. Started by Guy1,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש ולהיעזר בכם כדי לדעת איזה רכיבים אני יכול להשאיר מהמחשב הישן. אני בעיקר מתלבט לגבי: מעבד, זיכרונות וספק. מצורף מפרט המחשב הנוכחי שלי: http://speccy.piriform.com/results/UlhzKadrLIZqKPkUBFb1zoM אשמח לשמוע את דעתכם. *המחשב החדש מיועד לגיימינג. (בעיקר APEX and Dota) **יש לי מסך מחשב גיימינג חדש -XG248Q של ASUS עם G-SYNC ו240 הרץ.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Wunderbar,

שלום, יש לנו מחשב נייד ישן מסוג MSI CR500 שהמכסה שלו בחלק שמסומן באדום נפתח, בייחוד בחלק התחתון. האם יש איזשהו חומר שאפשר להדביק איתו את החלק הזה או לחילופין אם מזמינים את המכסה מהאינטרנט כמה תעלה החלפה (לא כולל מסך, כי הוא מתפקד)? תודה רבה וחג שמח!

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by ofirs44,

שלום לכולם, המסך נשבר(השאר עובד), רציתי לדעת כמה אמור לעלות התיקון? האם זהו מסך LED? האם אוכל להתקין רגיל במקום LED וההיפך? אשמח אם תכלו להמליץ לי על חנות אמינה בדרום. תודה לכל העוזרים. אופיר.

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  5. Started by IDOnoach,

שלום. נשבר לי המסך במחשב הנייד הנ"ל. האם יש לכם המלצה למעבדה באיזור המרכז\ירושלים שבה ניתן להחליף את המסך (אפשר גם מסך משומש). תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by אין עוד מלבדו,

שלום, נשבר לי המסך(asus "10), והבאתי לחנות לחוות דעת. הציעו לי החלפה במסך משומש חצי שנה ב-350. החנות נחשבת אמינה. בנוסף מצאתי ב-pcell מסכים חדשים LED ב-320. מה כדאי לעשות?

7. Started by יוחנן,

הזמנתי מחו"ל מחשב נייד לנובו T440P ואני מעוניין להזמין מסך של פוג'יטסו באותו גודל שמגיע ברזולוציה יותר גבוהה מהלנובו ולהחליף. האם זה אפשרי (מבחינת החיבור וכן האם צריך דרייברים מיוחדים או כרטיס מסך מיוחד)?

• 20 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. Started by orentav,

היי, כמה שאלות: אני רוצה להחליף מסך ל-lenovo g510 ממבריק למאט. המטרה היא לשדרג את איכות המסך. 1. האם אפשר להחליף מסך למחשב נייד שמגיע עם 220nits ולקבל בהירות של 300nits נאמר? 2. כשאני בוחר מסך להחלפה, אני צריך לוודא רק התאמה בחיבורים, ברזולוציה ובתאורה אחורית? (האם יש סוגי מסכים שלגביהם זה ''קליעה בטוחה'' בלי הבעיות עם הלוח אם)? 3. באתר panelook יש מנוע חיפוש עם המון פרמטרים. לאיזה פרמטרים צריך לשים לב בשביל לכוון לפאנל איכותי מבחינת צבעים, ניגודיות וכן הלאה. בגדול אני רוצה לקנות lenovo g510 אחרי הרבה התלבטויות. אני קונה אותו בלי אחריות ככה שזה לא רלוונטי. ראיתי 3 ביקורות שונות של הדגם ב-notebookcheck וההבדל בין הדגמים היה ההארדיסק, המעבד והכרטיס מסך. העניין הוא שהמסכים…

• 5 תגובות
    • 3.2k צפיות
  9. Started by bv_beaver,

שלום. לפני כמה ימים כשפתחתי את הנטבוק שלי - Asus EEE PC 1015PEM גיליתי שכל המסך שלו סדוק. אין לי מושג ממה זה נגרם ולפי החברה האחריות לא מכסה את הנזק בטענה שזה נ"גרם ע"י הלקוח". בכל מקרה, התיקון עולה כמו חצי מחשב ככה שהגעתי למסקנה שאני רוצה להחליף לבד את המסך. בדקתי בכמה אתרים ומצאתי את המסך שאני צריך אבל הבעיה היא שאני לא מצליח לפתוח את המחשב בשביל להוציא את המסך השבור. מישהו פה התנסה פעם בלפתוח מחשב כמו זה? (ניסיתי לחפש מדריך אבל בכולם מראים מחשב שיש לו ברגים מקדימה ובשלי אין...) תודה מראש

• 2 תגובות
    • 816 צפיות
  10. Started by The_Settler,

ערב טוב נסדק לי המסך של המשב הנייד דל 15 אינץ. הלכתי למעבדה והציאו לי החלפה ב700 שח. אשמח לדעת האם זה מחיר הגון, או במידה ויש מקום שיציע מחיר הגון יותר באזור ראשון. תודה

• 2 תגובות
    • 988 צפיות
  11. Started by Deddy,

יש לי מחשב נייד שנקנה בקנדה המחשב הוא של סמסונג דגם NP700Z5C-S03ca, דיברתי עם היבואן של סמסונג והם אומרים שהם לא יכולים לתקן את זה כי אין להם את הדגם הזה של המחשב אז אין להם חלקי חילוף. מאיפה אפשר לקנות מסף להחלפה? אני מפחד לקנות משהו לא מקורי שלא יגיע לי מסך באיכות זוועתית, ראיתי בEBAY כמה מסכים, על כולם כתוב שהם A+ וכו' אבל לא שהם מקוריים... יש סיבה להתעקש לחפש משהו מקורי? ואם כן אני אמצע, זה יעלה הרבה יותר? בנוסף, יש באיביי מכירות של כל החלק של המסך - כולל הפלסטיקים וכל ה"חצי" העליון של המחשב, ויש מכירות של רק המסך הפנימי עצמו, כשהייתי במעבדה של היבואן הבן אדם שם אמר שאי אפשר להחליף רק את המסך וצריך להחליף הכל אז אין להם ושאני אזמין באינטרנט ואביא להם והם יתקינו, אבל ה…

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by buggy,

שלום ,יש ברשותי לפטופ של לנובו s10e ונשבר לי המסך שלו אני מעונין לתקן אותו . התקשרתי לאחת החברות לצורך קבלתת הצעת מחיר והסכום שנאמר לי הוא 1000 שקל! המחשב עצמו חדש עולה כככה,למישהו יש המלצות למעבדות פרטיות מאזור מרכז זולות ואמינות תודה.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by almog4615,

שלום רציתי לדעת אם אני יכול בכלל להחליף את המעבד של המחשב הנייד שלי, זה הפירוט שלו? os: windows 8 64-bit GHz 1.0) processor: amd dual core processor a4-125) lcd: 11.6 multi touch hd lcd grathics: amd radon hd 8210 memory : 4 gb ddr3 memory storage : 500 gb hdd optical drive : n/a wlan/bluetooth : 802.11 b/g/n & bt wwan : n/a webcam " acer crystal eye hd webcam battery : 3-cell Li-ion batteru software : microsoft office trail . אם זה כן אפשרי, האם תוכלו להמליץ לי על מעבד חזק? כי המחשב עובד ממש לאט, השימוש הוא לצרכים לימודיים, לא למשחקים תודה רבה על זמנכם היקר!

• 4 תגובות
    • 782 צפיות
  14. Started by yakirsh4,

שלום, יש לי משחב של HP מסדרת pavilion g6 דגם 1020sj החלפתי היום משכה טרמית למעבד וגיליתי שאשר להוציא את המעבד מהלוח אם (כמו במחשב נייח) מה שרציתי לדעת זה אם אפשר להוציא את המעבד מהלוח אם כמו במחשב נייח זה אפשרי לשדרג אותו למעבד יותר טוב בעל אותו הסוקט? המעבד הוא core i3 380M תודה.

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  15. Started by e.r,

שלום יש לי מחשב נייד asus x501a יש עליו מעבד i3 2370m 2.4ghz נשפך לי על המחשב מים והלוח אם נשרף איתו גם המעבד (המעבד מולחם ללוח) קניתי לוח אם חדש עם סוקט rpga-989 וקניתי מעבד i5 560m . השאלה שלי האם במעבד שקניתי מתאים? ואם לא איזה סוג מעבד יתאים לי ללוח אם?. אם יש צורך בתמונת הלוח אם יש לי תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by shlomil,

יש לי לפטופ של טושיבה מסדרה U305 דגם S7446 . כרגע יש לי מעבד T5250 במהירות 1.5GHz אני רוצה להחליף את המעבד (אין שקולי תקציב בעלויות המעבד- אני מקבל בחינם) השאלה היא על מה עליי לשים לב, רק למהירות שעון (667)?! או לעוד כמה פרמטרים. נסיתי לחפש מה הדגם לוח אם שלי אך לא מצאתי (גם לא באתר של טושיבה). והאם זה אפשרי בכלל להחליף מעבד (אל חשש אני עושה את זה במעבדה מקצועית) או שהמעבד מולחם ללוח אם וכי אין אפשרות. תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by joniar,

שלום רציתי לשאול האם כשאני קונה מחשב נייד למשל זה.. http://www.orpc.co.il/product/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-asus-x501a-xx231h-%D7%90%D7%A1%D7%95%D7%A1 א.אוכל להחליף לו בעתיד לבא מעבד I7 או משו עם הHASWEL? (או איך שכותבים..)? כלומר האם זה אותה תושבת? ב.האם זה יבטל לי אחריות? ג.האם זה יצור לי צואר בקבוק? ד.האם זה ישנה/ישפר לי בכלל בביצועים של המחשב?

• 2 תגובות
    • 7.6k צפיות
  18. Started by Ashand,

שלום, אם יש לי בנייד אינטל DUE T2300 ואני רוצה להחליף את המעבד... 1) האם זה מסובך? 2) האם זה אפשרי? 3) איפה אפשר לקנות מעבדים לניידים...?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by doryeshua22,

שלום , רכשתי מחשב נייד מדגם לנובו y50 אני נכנס לצג עושה מאפיינים וזה פותח לי את ההגדרות של אינטל ויש במחשב 960M איך אני הופך אותו למעבד גרפי היחיד והראשי ? או שיכול להיות שהוא פשוט מופעל בשעת צורך לא הבנתי איך זה פועל לעזרתכם אודה תודה רבה,

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  20. שלום לכולם. יש לי אפשרות לשדרג מעבד כפול ליבה C2D E6550 למעבד מרובע ליבה בעל אותו תדר ואותה כמות זיכרון - Q8200, אני רק מוסיף לבעל המעבד כרטיס מסך Geforce 8600GT 256MB DDR3. האם משתלם?

• 5 תגובות
    • 972 צפיות
  21. Started by MoAv,

ניסיתי לעשות חיפש אך לא מצאתי תשובה, האם ניתן לשדרג למעבד טוב יותר מהסדרה הנ"ל ? תודה לעונים!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום לכולם, ברשותי מחשב נייח בן 4 עם המפרט הבא: לוח אם - D954gnt מעבד - פנטיום 4 3.00 זכרונות - 4GB DDR2 הארד דיסק - 500GB WD צורב DVD LG DUAL LAYER בהנחה כי אפשר להשאיר את המארז, ספק, קשיח וצורב, בתקציב של 1500 ש"ח האם כדאי לקנות מעבד, לוח אם וזכרונות חזקים ולשים אותם במארז הקיים? או האם כדאי לקנות מחשב חדש לגמרי? השימוש העיקרי הוא דיי בסיסי - אינטרנט וצפייה בסרטים מדי פעם. משהו בסגנון הזה: מעבד: [..] INTEL 2400 : CORE I5, S1155, 3.1Ghz - TRAY ₪886 לוח אם: [..] ASROCK H61M/U3S3 - זמין במלאי ₪396 זיכרון: [..] KINGSTON 4096MB DDR3 1333 CL9 - זמין במלאי ₪133 בתודה רבה מראש!

• 1 תגובה
    • 880 צפיות
  23. Started by gad57,

יש לי לפטופ של PACKARD BELL מדגם EN TK11BZ, המחשב בא עם מעבד E 350 שנתקע בהרצת סרטים ב 1080P. (בדקתי,בעת הרצת סרט המעבד לא יורד מ99% והזיכרון עומד על כ 2.5 גיגה ) מצאתי בEBAY שניתן לרכוש מעבד מאותה תושבת (FT1) בכ100 ש"ח,(E450/E1200/E1800). אצלי המעבד לא מולחם וניתן לפירוק, השאלה היא אם הביוס יזהה את המעבד למרות שהוא מסדרה יותר "מעודכנת"? למישהו יש ניסיון בשדרוג שכזה?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. המעבד של המחשב שלי מדגם ‏atlone x2‎ ql64 אני רוצה להחליף אותו למעבד הכי חזק של Amd ‎שיתמוך בלוח אם של הנייד שלי ..הלוח אם של המחשב הוא amd m770

25. Started by Mickel,

שלום לכולם, התעניינתי לקנות לאחותי מחשב נייד באיביי ולהביא אותו דרך מאסטופ. משם לפה נמהרתי טיפה והצעתי על המחשב הזה, שדווקא נראה לי בעל פוטנציאל לא רע לשדרוג. http://cgi.ebay.com/Toshiba-Satellite-Laptop-includes-MS-Office-Pro-2003_W0QQitemZ230374543265QQihZ013QQcategoryZ177QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem השאלה המרכזית שלי היא האם אפשר לשים עליו מעבדי C2D. ישנים בתושבת M. לדוגמא את הT5300. (יותר פשוט נראה לי בגלל שיש לו באס נמוך כמו לE1350. של 533.) ומצד שני אפשר לקבל יותר ביצועים נניח מT2400 בפחות כסף. הבעייה היא שהT2400 בעל FSB של 667. ובכלל האם זה אפשרי או שאני חייב מעבדים מתקופת הcore due. כדוגמאת הT2050. מבחינה טכנית את הידע להחליף מעבד יש לי (כולה כמה בר…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.