עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Deddy,

יש לי מחשב נייד שנקנה בקנדה המחשב הוא של סמסונג דגם NP700Z5C-S03ca, דיברתי עם היבואן של סמסונג והם אומרים שהם לא יכולים לתקן את זה כי אין להם את הדגם הזה של המחשב אז אין להם חלקי חילוף. מאיפה אפשר לקנות מסף להחלפה? אני מפחד לקנות משהו לא מקורי שלא יגיע לי מסך באיכות זוועתית, ראיתי בEBAY כמה מסכים, על כולם כתוב שהם A+ וכו' אבל לא שהם מקוריים... יש סיבה להתעקש לחפש משהו מקורי? ואם כן אני אמצע, זה יעלה הרבה יותר? בנוסף, יש באיביי מכירות של כל החלק של המסך - כולל הפלסטיקים וכל ה"חצי" העליון של המחשב, ויש מכירות של רק המסך הפנימי עצמו, כשהייתי במעבדה של היבואן הבן אדם שם אמר שאי אפשר להחליף רק את המסך וצריך להחליף הכל אז אין להם ושאני אזמין באינטרנט ואביא להם והם יתקינו, אבל ה…

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by buggy,

שלום ,יש ברשותי לפטופ של לנובו s10e ונשבר לי המסך שלו אני מעונין לתקן אותו . התקשרתי לאחת החברות לצורך קבלתת הצעת מחיר והסכום שנאמר לי הוא 1000 שקל! המחשב עצמו חדש עולה כככה,למישהו יש המלצות למעבדות פרטיות מאזור מרכז זולות ואמינות תודה.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by almog4615,

שלום רציתי לדעת אם אני יכול בכלל להחליף את המעבד של המחשב הנייד שלי, זה הפירוט שלו? os: windows 8 64-bit GHz 1.0) processor: amd dual core processor a4-125) lcd: 11.6 multi touch hd lcd grathics: amd radon hd 8210 memory : 4 gb ddr3 memory storage : 500 gb hdd optical drive : n/a wlan/bluetooth : 802.11 b/g/n & bt wwan : n/a webcam " acer crystal eye hd webcam battery : 3-cell Li-ion batteru software : microsoft office trail . אם זה כן אפשרי, האם תוכלו להמליץ לי על מעבד חזק? כי המחשב עובד ממש לאט, השימוש הוא לצרכים לימודיים, לא למשחקים תודה רבה על זמנכם היקר!

• 4 תגובות
    • 763 צפיות
  4. Started by yakirsh4,

שלום, יש לי משחב של HP מסדרת pavilion g6 דגם 1020sj החלפתי היום משכה טרמית למעבד וגיליתי שאשר להוציא את המעבד מהלוח אם (כמו במחשב נייח) מה שרציתי לדעת זה אם אפשר להוציא את המעבד מהלוח אם כמו במחשב נייח זה אפשרי לשדרג אותו למעבד יותר טוב בעל אותו הסוקט? המעבד הוא core i3 380M תודה.

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  5. Started by e.r,

שלום יש לי מחשב נייד asus x501a יש עליו מעבד i3 2370m 2.4ghz נשפך לי על המחשב מים והלוח אם נשרף איתו גם המעבד (המעבד מולחם ללוח) קניתי לוח אם חדש עם סוקט rpga-989 וקניתי מעבד i5 560m . השאלה שלי האם במעבד שקניתי מתאים? ואם לא איזה סוג מעבד יתאים לי ללוח אם?. אם יש צורך בתמונת הלוח אם יש לי תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by shlomil,

יש לי לפטופ של טושיבה מסדרה U305 דגם S7446 . כרגע יש לי מעבד T5250 במהירות 1.5GHz אני רוצה להחליף את המעבד (אין שקולי תקציב בעלויות המעבד- אני מקבל בחינם) השאלה היא על מה עליי לשים לב, רק למהירות שעון (667)?! או לעוד כמה פרמטרים. נסיתי לחפש מה הדגם לוח אם שלי אך לא מצאתי (גם לא באתר של טושיבה). והאם זה אפשרי בכלל להחליף מעבד (אל חשש אני עושה את זה במעבדה מקצועית) או שהמעבד מולחם ללוח אם וכי אין אפשרות. תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by joniar,

שלום רציתי לשאול האם כשאני קונה מחשב נייד למשל זה.. http://www.orpc.co.il/product/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-asus-x501a-xx231h-%D7%90%D7%A1%D7%95%D7%A1 א.אוכל להחליף לו בעתיד לבא מעבד I7 או משו עם הHASWEL? (או איך שכותבים..)? כלומר האם זה אותה תושבת? ב.האם זה יבטל לי אחריות? ג.האם זה יצור לי צואר בקבוק? ד.האם זה ישנה/ישפר לי בכלל בביצועים של המחשב?

• 2 תגובות
    • 7.5k צפיות
  8. Started by Ashand,

שלום, אם יש לי בנייד אינטל DUE T2300 ואני רוצה להחליף את המעבד... 1) האם זה מסובך? 2) האם זה אפשרי? 3) איפה אפשר לקנות מעבדים לניידים...?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by doryeshua22,

שלום , רכשתי מחשב נייד מדגם לנובו y50 אני נכנס לצג עושה מאפיינים וזה פותח לי את ההגדרות של אינטל ויש במחשב 960M איך אני הופך אותו למעבד גרפי היחיד והראשי ? או שיכול להיות שהוא פשוט מופעל בשעת צורך לא הבנתי איך זה פועל לעזרתכם אודה תודה רבה,

• 2 תגובות
    • 979 צפיות
  10. שלום לכולם. יש לי אפשרות לשדרג מעבד כפול ליבה C2D E6550 למעבד מרובע ליבה בעל אותו תדר ואותה כמות זיכרון - Q8200, אני רק מוסיף לבעל המעבד כרטיס מסך Geforce 8600GT 256MB DDR3. האם משתלם?

• 5 תגובות
    • 952 צפיות
  11. Started by MoAv,

ניסיתי לעשות חיפש אך לא מצאתי תשובה, האם ניתן לשדרג למעבד טוב יותר מהסדרה הנ"ל ? תודה לעונים!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום לכולם, ברשותי מחשב נייח בן 4 עם המפרט הבא: לוח אם - D954gnt מעבד - פנטיום 4 3.00 זכרונות - 4GB DDR2 הארד דיסק - 500GB WD צורב DVD LG DUAL LAYER בהנחה כי אפשר להשאיר את המארז, ספק, קשיח וצורב, בתקציב של 1500 ש"ח האם כדאי לקנות מעבד, לוח אם וזכרונות חזקים ולשים אותם במארז הקיים? או האם כדאי לקנות מחשב חדש לגמרי? השימוש העיקרי הוא דיי בסיסי - אינטרנט וצפייה בסרטים מדי פעם. משהו בסגנון הזה: מעבד: [..] INTEL 2400 : CORE I5, S1155, 3.1Ghz - TRAY ₪886 לוח אם: [..] ASROCK H61M/U3S3 - זמין במלאי ₪396 זיכרון: [..] KINGSTON 4096MB DDR3 1333 CL9 - זמין במלאי ₪133 בתודה רבה מראש!

• 1 תגובה
    • 870 צפיות
  13. Started by gad57,

יש לי לפטופ של PACKARD BELL מדגם EN TK11BZ, המחשב בא עם מעבד E 350 שנתקע בהרצת סרטים ב 1080P. (בדקתי,בעת הרצת סרט המעבד לא יורד מ99% והזיכרון עומד על כ 2.5 גיגה ) מצאתי בEBAY שניתן לרכוש מעבד מאותה תושבת (FT1) בכ100 ש"ח,(E450/E1200/E1800). אצלי המעבד לא מולחם וניתן לפירוק, השאלה היא אם הביוס יזהה את המעבד למרות שהוא מסדרה יותר "מעודכנת"? למישהו יש ניסיון בשדרוג שכזה?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. המעבד של המחשב שלי מדגם ‏atlone x2‎ ql64 אני רוצה להחליף אותו למעבד הכי חזק של Amd ‎שיתמוך בלוח אם של הנייד שלי ..הלוח אם של המחשב הוא amd m770

15. Started by Mickel,

שלום לכולם, התעניינתי לקנות לאחותי מחשב נייד באיביי ולהביא אותו דרך מאסטופ. משם לפה נמהרתי טיפה והצעתי על המחשב הזה, שדווקא נראה לי בעל פוטנציאל לא רע לשדרוג. http://cgi.ebay.com/Toshiba-Satellite-Laptop-includes-MS-Office-Pro-2003_W0QQitemZ230374543265QQihZ013QQcategoryZ177QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem השאלה המרכזית שלי היא האם אפשר לשים עליו מעבדי C2D. ישנים בתושבת M. לדוגמא את הT5300. (יותר פשוט נראה לי בגלל שיש לו באס נמוך כמו לE1350. של 533.) ומצד שני אפשר לקבל יותר ביצועים נניח מT2400 בפחות כסף. הבעייה היא שהT2400 בעל FSB של 667. ובכלל האם זה אפשרי או שאני חייב מעבדים מתקופת הcore due. כדוגמאת הT2050. מבחינה טכנית את הידע להחליף מעבד יש לי (כולה כמה בר…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. אהלן אנשים ריצית דעת אם יש אפשרות להחליף לנייד מסוג Lenovo ThinkPad Edge 15 0301-GRG את המעבד מ -i3 ל- i5 ? תודה

• 0 תגובות
    • 967 צפיות
  17. Started by ast,

יש לי את Dell Vostro 3360 ואני מעוניין להחליף לו את המקלדת הרגילה לאחת מוארת. ניסיתי להסתכל באתר של דל אבל לא מצאתי איפה ניתן לעשות זאת. באתר שלהם מצאתי רק מספר של השירות תיקונים 24/7 שלהם. חודש הבא אני טס להולנד אז חשבתי לנסות להחליף שם אבל השירות לקוחות שלהם מדבר רק הולנדית. יש למישהו רעיון? תודה על העזרה.

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  18. Started by לוזון,

שלום,רציתי לדעת אם אני יכול להחליף מקלדת במחשב נייד בDell xps 15 אני רוצה שיהיה לי מקלדת עם תאורה אחורית

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  19. Started by d1zzy,

שלום, לאחר שנשפך מיץ על המקלדת שברשותי (של מחשב בן 4 שנים), ונסיונות חוזרים ונשנים לגרום למקשים לעבוד בעזרת דרכים שונות הכוללות אלכוהול, קומפרסור אוויר ועוד, אני מעוניין להחליף אותה באחרת - בין אם יד שניה ובין חדשה. רציתי לשאול שתי שאלות: 1. לגבי מקלדת יד שניה: דיברתי עם חבר שטוען שיש לו מקלדת שיכולה לעזור, אך אינו בטוח מאיזה דגם נלקחה המקלדת. האם זה משנה מאיזה דגם המקלדת או שכל עוד שהיא מתאימה ו"נכנסת" למחשב פיזית היא אמורה לעבוד? 2. האם אתם מכירים אפשרות לחליפין יד שניה או קניית מקלדת חדשה במחיר זול? האם עדיף לקנות ישירות מLENOVO וזה ייצא יותר זול? תודה רבה, אלעד.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by Raanan30,

שלום. יש לי לנובו N100 3000 בן 4 שנים שנהרסה לו חצי מהמקלדת. "נהרסה" דהיינו הרבה מקשים תלושים ולא נמצאים כבר והרבה מאלה שכן נמצאים בכלל לא עובדים ולא מגיבים (כשאני כן צריך להשתמש במחשב הזה מדי פעם אני משתמש במקלדת USB חיצונית) שאלתי, האם קיימת בכלל אופציה כזאת להחליף מקלדת בלפטופים? ואם כן, זה משהו שאני יכול לעשות לבד?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Kukishin,

הבן הקטן קילף לי מקשים. יעל פתרונות רוצים 370 ₪ על מקלדת חדשה. יש פתרון יותר זול?

• 10 תגובות
    • 2.7k צפיות
  22. שלום רב, ברצוני לשדרג את המתאם הקיים אצלי בלפטופ לאחד שתומך בתקן N מEBAY. פזלתי בעיקר לכיוון ה-4965/5300 - מה עדיף/האם אני צריך צורה מלבנית או מרובעת/האם יש בעיה של התאמה מבחינת החומרה?

• 1 תגובה
    • 849 צפיות
  23. המשך לדיון הזה - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=490553.msg4198427#msg4198427 היות שהנושא נהיה יותר רלוונטי כרגע, ויש לי זמן להקדיש לכך... פתחתי את המחשב ואני רואה שישנם 2 אנטנות בלבד, האם ניתן לרכוש אנטנה נוספת ולחברה? או לרכוש ערכה חדשה של 3 אנטנות? לגבי כרטיס, מצאתי משהו שאמור להתאים (4965 INTEL) היות שHP חוסמת חלק מהכרטיסים בביוס, אז אני מניח שהאנטנה היא הבעיה כרגע.

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  24. Started by AvlK,

שלום חברים בת דודה שלי הביאה לי מחשב של לנובו עם סוללה גוססת (נטענת עד 60%), והיא רוצה לקנות חדשה. אין לי בעיה להחליף את זה באופן עצמאי, אבל אין לי מושג איפה הכי משתלם לקנות סוללה ומה המחירים של סוללות בכלל.. ראיתי את זה באיביי למשל: http://www.ebay.com/itm/Lenovo-U310-Touch-OEM-Genuine-Original-REAL-DEAL-Battery-L11M3P01-11-1V-46Wh-/331301936183?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4d23225c37 זה מחיר סביר? או לחלופין אפשר לקנות בארץ במחיר סביר? אולי אפשר לקנות ישירות מלנובו? (מחפש להוריד לה את העלות כמה שאפשר.. עוד דבר, ראיתי באתר של lenovo שבסדרה הזו (u310) יש כמה מפרטים שונים (i3\i5\i7) האם בכולם יש אותה סוללה מבחינת הקיבולת או שהסוללות שונות? הדגם שלה זה ההוא שמגיע עם i…

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. Started by DavidBD,

שלום ברשותי מחשב נייד מדגם Dell D620, המחשב ישן מאוד. לפני כמה זמן קיבלתי התראה על חיי סוללה קצרים דרך הווינדוס, והסוללה מספיקה לי רק לבערך 13 דק' כאשר היא טעונה בצורה מלאה. הסוללה לפי מה שראיתי היא Li-Ion 56Wh (אם אני לא טועה ). חשבתי על קניית סוללה חדשה, אך רציתי להתייעץ פה לפני. אני לא רוצה לקנות משהו יקר מדיי. רציתי לקבל קצת פרטים על הסוללה הבאה: http://www.e-memory.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=138 כמה זמן עבודה +- היא יכולה להחזיק בלי מקור חשמל? האם היא סוללה טובה ביחס למחיר? תודה, דוד

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים