ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
שאני קונה מפרט מלא של מחשב בחלקים ב- newegg ניתן לבקש מהם התקנה למחשב ? לעשות בדיקה שהכול עובד ולשלוח לישראל ?
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חיפשתי ברשת דיסק קשיח חדש ללפטופ, וראיתי שהכל מתחיל ב200 ש"ח ו120 GB. אני לא צריך כל כך הרבה זיכרון, מספיק לי גם תוספת של 60. נזכרתי ששוכב אצלינו בבית מחשב ישן עם דיסק קשיח בדיוק בנפח שאני צריך. הדיסק הקשיח הישן כבן 8 שנים. האם ניתן לפרק אותו מהמחשב הנייח ולחבר אותו למחשב הנייד? אני צריך את הדיסק הקשיח לטעמי גיבוי, ולא שישמש אותי כדיסק קשיח נוסף "מן המניין". אולי עדיף בעצם לוותר על כל הבלאגן ולקנות אחד חדש וזהו? כמה הדיסק הקשיח המחודש יוכל להיות אמין, והאם שימוש באחד שכזה לא מצריך הסתבכויות פנימיות והלחמות. תודה על כל עזרה
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום לכולם. תגידו לי תתחדש השאלה בכותרת. אני רואה שיש מקום לשני כרטיסים (מקום אחד תפוס על ידי כרטיס LAN) איזה כרטיס אני צריך ואיפה ניתן לרכוש? כמה זה צריך לעלות? (כדאי ואפשר למצוא משומש?) המחשב עם WIN 98 תודה
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי T400. הייתי מעוניין שיהיו לו יכולות גראפיות חזקות יותר, ובכך לקנות אולי מעבד גראפי. השאלה אם זה אפשרי - במקום ה-X4500 שקיים כרגע. אשמח לשמוע, בתודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי מחשב נייד של HP מדגם dv5282ea עכשיו ראיתי שדגם אחר (dv8371ea) מאותה סדרה (dv5000) מגיע עם 2 דיסקים קשיחים רציתי לדעת אם יש מצב להוסיף עוד דיסק גם אצלי?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום מעוניין לרכוש מחשב נייד עם מקלדת בתצורת צ'יקלט (chiclet). זו מקלדת בה המקשים מרוחקים אחד מהשני והם כמו איים על רקע של צבע המקלדת. האם מישהו מכיר דרך להחליף את הרקע של המקשים הללו? זאת אומרת - המשטח שיש מתחת למקשים. האם יש פתרון של מדבקה או גלופה כזו? תודה
-
- 0 תגובות
- 977 צפיות
-
-
היי, האם אני יכול להשתמש במטען ללפטופ שהביאו לי מארה"ב שיש לו 2 חיבורים של פסי מתכת שטוחים (במקום ה-3 חיבורים הרגילים, מיקי מאוס נדמה לי קוראים לזה) עם מתאם שמעביר אותם ל2 חיבורים בצורת פסי מתכת עגולים (החיבורים הרגילים בהם משתמשים בישראל, לדוגמא לחיבור מנורות)? תסלחו לי על הבורות בנושא, במקרה ולא הבנתם למה אני מתכוון: http://en.wikipedia.org/wiki/NEMA_connector (החיבור שלי הוא ה-NEMA הרגיל, בלי grounding) האם ייתכן וייגרם לנזק כתוצאה משימוש כזה? תודה
-
- 4 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום אנשים, לאבא שלי יש מחשב נייד שהוא קנה לפני שנה וחצי עם פנטיום M לא מזמן שדרגתי לו את הזכרונות ל 1GB במהירות של 533 והשאלה שלי היא האם ניתן להחליף מעבד במחשב נייד באותו אופן? תודה מראש,
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
השאלה בכותרת.. אין לי נסיון עם ניידים לכן אני שואל, אם אני ארצה להחליף מחשב שנקנה עם ויסטה, לWIN 7 נאמר, אפשרי?
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
הי, יש לי ניד LG E500. הזמנתי עבורו סוללה מאיביי. במקום סוללה 10.8 וולט קיבלתי סוללה של 11.1 וולט (שניהם מסוג ליתיום 4800MAH). הסוללה מתאימה למחשב מבחינת גודל וחיבור. האם ניתן להתשמש בסוללה שקיבלתי ?
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
כיום רואים שלכל סדרת המעבדים יש יכולת גרפית עצמאית מובנית בתוך המעבד. חוץ מהכרטיס מסך החיצוני. השאלה אם הפעלת היכולת הזו היא אוט' עי המחשב (למשל בעת שימוש בסוללה מיד עובר המחשב לשבב הגרפי הפנימי ?) או שהיא ניתנת לשליטה על ידי המשתמש ועל ידי כך מאפשרת לו לחסוך בחשמל או להאיץ ביצועים תוך שימוש בכרטיס מסך חיצוני, לפי בחירתו ?
-
- 7 תגובות
- 888 צפיות
-
-
חנויות שמוכרות את המחשב http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=15617 מצהירות שלא ניתן להרחיב אחריות מעל שנתיים. מה הסיבה לכך? והאם ניתן להרחיב אחריות שלא דרך החנות?
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אנחנו 5 אנשים (אולי יותר) המעונינים לקנות פחות או יותר את אותו מחשב נייד, האם ניתן להשיג הנחות\הטבות (אחריות מורחבת, זיכרון מוגדל וכו') ואיפה?
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
7 אינץ כמו שיש למחשבי כף יד לדוגמא ואם כן אז איפו ?
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
עזבו חלק חלק האם ניתן להרכיב מפרט כולל הכל במחיר טוב יותר מזה? AMD Phenom 2 X4 945 Quad Core AM3 BOX Gigabyte GA-MA78LMT-US2H Kingston 2GB DDR3 1333Mhz CL9 כפול 2 WD 500GB 7200RPM 16MB Sata2 AAKS WD5000AAKS Palit GeForce GTS450 Sonic 1024MB GDDR5 SeaSonic M12II 620Watt 80Plus Bronze צורב LG GH22 SATA x 22 Black מארז אין לי מושג איזה אבל אמרו לי משהו מאוד פשוט.. ושאני לא צריך משהו גדול ומפואר כי המערכת הזו יכולה לקרר את עצמה טוב מאוד גם בלי מארז ענק..
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
שלום אני נמצא לפני קנייה של נייד והפנו אותי פה לדגמים קלים של 13 ו14 אינץ' בדיוק אחרי ההמלצה פגשתי חבר בלימודים עם VOSTRO V131 ונדלקתי על המחשב הסופר קל הזה (1.8KG ) אבל מה אין לו כונן אופטי (לא כזה נורא אבל מידי פעם יש צורך ) עכשיו בשביל הפעמים המעטות האלה אני מעוניין לדעת האם וכיצד אני יכול לחבר אליו את הכונן האופטי שיש לי בDV9 המושבת שלי הכונן מתפרק בקלות אך אני לא יודע בעזרת איזה כבל ניתן לחבר אותו לנייד אחר?! תודה מראש מיכאל.
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם סלוט של PCMCIA עכשיו קבלתי כרטיס ExpressCard האם יש מתאם שאפשר להכניס לתוכו את הכרטיס בחדש ולהשתמש בו.
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
היי, קניתי את המחשב הזה HP Pavilion DV5-1110ej 2.0Ghz http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6713 עם ויסטה מותקנת עליו ולא ממש בא לי על הויסטה. האם אני יכול (מבחינת תאימות של דרייברים וכאלו דברים) להתקין עליו את האקס פי במקום? המוכר בבאג אמר לי שלא ניתן כי יש דרייברים שיתאימו רק לויסטה. תודה
-
- 6 תגובות
- 705 צפיות
-
-
ברשותי דיסק קשיח חיצוני, WD My Passport ובו דיסק של 2TB . האם ניתן להחליף את הדיסק הקיים בדיסק פנימי אחר בעל קיבולת גבוהה יותר? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק עם חיבור IDE
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
במידה ומביאים מחשב מחו"ל, DELL 6500 עם תאורה אחורית לדוגמה, האם ניתן לחרוט בארץ עברית באופן שגם האותיות העבריות יהיו מוארות? האם ניתן לקנות מקלדת מוכנה? תודה אורי
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
-
מעבדי (?AMD Athlon 64 2800+ (S-754 לוח אם למעבדי ?AMD EPOX 8HDA5J S-754 sata, gbl זכרונות DDR 400 512MB A-DATA x2 דיסקים קשיחים WESTERN DIGITAL 80GB SATA כרטיסי מסך MSI RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB מארז HEC Compucase CI-6A19
-
- 12 תגובות
- 994 צפיות
-
-
היי. השאלה היא די מה שכתוב בגוף ההודעה. לאחרונה נתקלה קרובת משפחה שלי בבעיות מוזרות בנייד, וזה מריח כמו תקלת חומרה. הנייד עוד באחריות (7 חודשים מעת הקניה). הוא נקנה באתר best buy. האם יש אפשרות לקבל שירות בארץ ? ומה הפרוצדורה ? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 936 צפיות
-
-
אנ יודע שיש מטענים שיש להם מפצל גם למצת הרכב.. עכשיו יש אפשרות לקנות רק את המתאם לרכב ללא מטען חדש שבא עם זה ולחבר אותו למטען הקיים??! (כמו כן ישנה אפשרות להמר את המתח באוטו ל 220V אבל אני לא רוצה לעשות זאת( תודה רן
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-