ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,405 דיונים בפורום זה
-
היי חברים, ראיתי באייבי http://www.ebay.com/itm/121656115178?_trksid=p2060353.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT שזה יוצא בסביבות ה4,200 כולל מכס כולל הכל האם זה שווה לתמורה? אני מקבל מהמשפחה תקציב למחשב נייד בסביבות ה2000 ויומהולדת ולא משנה לי להשקיע 2200 מעצמי לנייד גיימינג ואם זה לא מחשב משתלם האם יש אופציה אחרת? הסכומים שראיתי בזאפ הזוים.. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
מפרט: INTEL CORE 2 DUO T5250 chipset intel 965PM 15.4 רחב Intel Media Accelerator X3000 1024MB DDRII 667MHz זכרון צורב DUAL LAYER SUPER MULTI DVD TOSHIBA 120GB SATA 5400 RPM ב- 3,570 ש"ח יש לציין שהמחשב לא לצורכי משחקים כמובן המחשב הולך לשמש אותי בעיקר לתיכנות ועיצוב (photoshop) ואופיס...
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום, אני מתחיל ללמוד החודש וכתוצאה מכך זקוק גם למחשב נייד, מהכירותי המועטה ומבדיקה קצרה.. די נדלקתי על ה- Dell XPS M1330. עכשיו אני לא יודע אם כדאי לקנות.. או אולי בקרוב יש איזשהי טכנולוגיה כזו או אחרת חדשה בתחום הניידים, שכדאי או אפשר לחכות לה? אני יודע שהפנרין צריך לצאת, האם ידוע בערך מתי אמור לצאת לניידים, ומתי בערך נתחיל לראות ניידים מצויידים במעבד הזה? תודה מראש, יניב
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת האם ב-3-4 חודשים הקרובים יהיו מגמות טכנולוגיות בשוק המחשבים הניידים - מעבדים חדשים, פלטפורמות חדשות וכו'. בסופו של דבר - האם יש טעם לחכות למשהו טוב שמגיע. תודה רבה,
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
מה יותר משתלם? זה המפרט המלא של המחשב הימני: http://www.pc-4u.co.il/product.asp?productid=580 תודה לעונים. הידע שלי בנושא הוא מינימלי, אז השתדלו לבוא לקראתי בתשובות בבקשה :-[
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא מעוניין במשחקים וכאלה, אז לא יודע אם צריך מחשב בומבסטי. רוב השימוש שלי זה בעיקר אינטרנט והורדות של סדרות (עונות שלמות, HD וכו' - שימוש די כבד בקטע הזה). האם לנובו G570 יכול לעמוד בזה או שעדיף לי להשקיע עוד קצת ולקנות דגם עם כונן קשיח גדול יותר? אם כן, מה כדאי? המפרט של המחשב: מעבד Intel Core i3 זיכרון 2048MB RAM דיסק קשיח 320GB מהירות כונן קשיח 5400 RPM רשת אלחוטית 802.11g, 802.11b, 802.11nn תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
היה לי נייד HP עם רוזולציה 1280*800 הבעיה היא שהמסך לא חד מספיק וכל תזוזה קטנה מול המסך מתחילים הצבעים להיות מעוותים והפירוט של צבע השחור מצמצם האם קניית נייד עם מסך בעל רוזולציה גבוהה תפטור את הבעיות האלה?
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
קניתי מחשב ACER נייד ללא מערכת הפעלה ורציתי לדעת האם הוא צריך אותה מערכת הפעלה כמו לשולחני? לקחתי מהחנות דרייברים של XP.
-
- 6 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ככל הנראה בעוד שבוע, אני ניסיתי לבנות מפרט כזה: מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box ¤1542 לוח אם ASUS P5K ¤868 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤363 זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 ¤488 כרטיס גרפי Leadtek nVIDIA GeForce 8400GT 256MB PCIe ¤294 (כרטיס המסך זמני!!!) מארז כולל ספק Antec SONATA-III EC 500W ¤832 מסך מחשב רחב LG 20" L206WTQ WIDE ¤1632 סה"כ מחיר לכל המוצרים:6246¤ המפרט הורכב באתר:http://skypc.co.il שוב, כרטיס המסך זמני, אני אשדרג בעוד כמה חודשים לכרטיס מהדור החדש שיצא (92G או 650R, אני כבר לא מעודכן לגביי ATI) האם זה אפשרי? -אני נעול על המסך...המחשב כולו בלי המסך עולה 4600 ש"ח.
-
- 9 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אהלן יש לי את המפרט הנ"ל: מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 + Arctic-Cooling Freezer 7 Pro --- אובר-קלוק ל 3.2 Ghz לוח אם: Abit IP35-E Chipset P35 Socket 775 זכרונות: G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ PI CL-4-4-4-12 כרטיס מסך: Gigabytes Radeon HD4870 512MB DDR5 PCle כונן קשיח: W.D 5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16mb צורב: ASUS X20 ספק: SeaSonic S122II-500 500W + מארז קאמפוס NZXT האם כדאי לי לשפר משהו על מנת להריץ טוב יותר משחקים? ואם כן מה מומלץ? או שפשוט כדאי לי "לסחוב" עם המחשב הזה ולחכות ולקנות בעוד כשעה + - מערכת חדשה. אשמח לעזרה בנושא, תודה
-
- 6 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום! לפני כחמש שנים רכשתי מחשב (לאחר התייעצות בפורום ), שמטרתו הייתה בעיקר עיצוב גרפי, כולל תוכנות עריכת כבדות 3D, סרטים ומשחקים. היום אני בקושי מצליח להתקין משחק על המחשב, ורציתי לדעת האם עליי להחליף את כולו או שניתן לבצע שדרוגי חומרה ספציפיים. intel Q9550 2.83 Gigabyte GA-EP43-DS3L 6GB RAM (DDR2) ATI HD4850 512MB זהו בגדול הבסיס שלו. אשמח לדעת מה דעתכם, וזו תעזור לי מאוד. תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שאני קונה מפרט מלא של מחשב בחלקים ב- newegg ניתן לבקש מהם התקנה למחשב ? לעשות בדיקה שהכול עובד ולשלוח לישראל ?
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חיפשתי ברשת דיסק קשיח חדש ללפטופ, וראיתי שהכל מתחיל ב200 ש"ח ו120 GB. אני לא צריך כל כך הרבה זיכרון, מספיק לי גם תוספת של 60. נזכרתי ששוכב אצלינו בבית מחשב ישן עם דיסק קשיח בדיוק בנפח שאני צריך. הדיסק הקשיח הישן כבן 8 שנים. האם ניתן לפרק אותו מהמחשב הנייח ולחבר אותו למחשב הנייד? אני צריך את הדיסק הקשיח לטעמי גיבוי, ולא שישמש אותי כדיסק קשיח נוסף "מן המניין". אולי עדיף בעצם לוותר על כל הבלאגן ולקנות אחד חדש וזהו? כמה הדיסק הקשיח המחודש יוכל להיות אמין, והאם שימוש באחד שכזה לא מצריך הסתבכויות פנימיות והלחמות. תודה על כל עזרה
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום לכולם. תגידו לי תתחדש השאלה בכותרת. אני רואה שיש מקום לשני כרטיסים (מקום אחד תפוס על ידי כרטיס LAN) איזה כרטיס אני צריך ואיפה ניתן לרכוש? כמה זה צריך לעלות? (כדאי ואפשר למצוא משומש?) המחשב עם WIN 98 תודה
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי T400. הייתי מעוניין שיהיו לו יכולות גראפיות חזקות יותר, ובכך לקנות אולי מעבד גראפי. השאלה אם זה אפשרי - במקום ה-X4500 שקיים כרגע. אשמח לשמוע, בתודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי מחשב נייד של HP מדגם dv5282ea עכשיו ראיתי שדגם אחר (dv8371ea) מאותה סדרה (dv5000) מגיע עם 2 דיסקים קשיחים רציתי לדעת אם יש מצב להוסיף עוד דיסק גם אצלי?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום מעוניין לרכוש מחשב נייד עם מקלדת בתצורת צ'יקלט (chiclet). זו מקלדת בה המקשים מרוחקים אחד מהשני והם כמו איים על רקע של צבע המקלדת. האם מישהו מכיר דרך להחליף את הרקע של המקשים הללו? זאת אומרת - המשטח שיש מתחת למקשים. האם יש פתרון של מדבקה או גלופה כזו? תודה
-
- 0 תגובות
- 986 צפיות
-
-
היי, האם אני יכול להשתמש במטען ללפטופ שהביאו לי מארה"ב שיש לו 2 חיבורים של פסי מתכת שטוחים (במקום ה-3 חיבורים הרגילים, מיקי מאוס נדמה לי קוראים לזה) עם מתאם שמעביר אותם ל2 חיבורים בצורת פסי מתכת עגולים (החיבורים הרגילים בהם משתמשים בישראל, לדוגמא לחיבור מנורות)? תסלחו לי על הבורות בנושא, במקרה ולא הבנתם למה אני מתכוון: http://en.wikipedia.org/wiki/NEMA_connector (החיבור שלי הוא ה-NEMA הרגיל, בלי grounding) האם ייתכן וייגרם לנזק כתוצאה משימוש כזה? תודה
-
- 4 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום אנשים, לאבא שלי יש מחשב נייד שהוא קנה לפני שנה וחצי עם פנטיום M לא מזמן שדרגתי לו את הזכרונות ל 1GB במהירות של 533 והשאלה שלי היא האם ניתן להחליף מעבד במחשב נייד באותו אופן? תודה מראש,
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
השאלה בכותרת.. אין לי נסיון עם ניידים לכן אני שואל, אם אני ארצה להחליף מחשב שנקנה עם ויסטה, לWIN 7 נאמר, אפשרי?
-
- 3 תגובות
- 735 צפיות
-
-
הי, יש לי ניד LG E500. הזמנתי עבורו סוללה מאיביי. במקום סוללה 10.8 וולט קיבלתי סוללה של 11.1 וולט (שניהם מסוג ליתיום 4800MAH). הסוללה מתאימה למחשב מבחינת גודל וחיבור. האם ניתן להתשמש בסוללה שקיבלתי ?
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
כיום רואים שלכל סדרת המעבדים יש יכולת גרפית עצמאית מובנית בתוך המעבד. חוץ מהכרטיס מסך החיצוני. השאלה אם הפעלת היכולת הזו היא אוט' עי המחשב (למשל בעת שימוש בסוללה מיד עובר המחשב לשבב הגרפי הפנימי ?) או שהיא ניתנת לשליטה על ידי המשתמש ועל ידי כך מאפשרת לו לחסוך בחשמל או להאיץ ביצועים תוך שימוש בכרטיס מסך חיצוני, לפי בחירתו ?
-
- 7 תגובות
- 896 צפיות
-
-
חנויות שמוכרות את המחשב http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=15617 מצהירות שלא ניתן להרחיב אחריות מעל שנתיים. מה הסיבה לכך? והאם ניתן להרחיב אחריות שלא דרך החנות?
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אנחנו 5 אנשים (אולי יותר) המעונינים לקנות פחות או יותר את אותו מחשב נייד, האם ניתן להשיג הנחות\הטבות (אחריות מורחבת, זיכרון מוגדל וכו') ואיפה?
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
7 אינץ כמו שיש למחשבי כף יד לדוגמא ואם כן אז איפו ?
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-