ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
http://www.xbitlabs.com/news/mobile/display/20071011235817.html
-
- 7 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום רב, אני סטודנט להנדסת תוכנה. צריך מחשב כמו ה-ATIVBOOK או ה-ZENBOOK. יש לי התלבטות גדולה בין השניים.. מצד אחד מסך מדהים(מבחינת רזולוציה) מצד שני, 4 ג'יגה זיכרון נוספים(8 ג'יגה לאסוס). אני סגור על זה שאחד משניהם הוא המחשב הבא שלי. לינקים: האסוס: https://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=23771 הסמסונג: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=16651
-
- 1 תגובה
- 968 צפיות
-
-
אנחנו הולכים על מפרט כלשהו שכולל את כרטיס המסך GEFORCE GTS450 1GB DDR5 VGA/DVI/HDMI. המחשב אמור לתפקד כל יום, לעבודות גרפיות כבדות לצורכי פרנסה. מדובר במפעל שעוסק בעבודות גרפיקה, ועובד עם תוכנות גרפיות כגון: FREEHAND 11 PHOTOSHOP 8 Adobe Illustrator CorelDraw המפרט יוצא לנו בסה"כ כ-4,000 שקל והוא כולל מעבד I7, וכולל זכרון 8. כעקרון המפרט נראה מעולה, השאלה היא האם כרטיס המסך הנ"ך מתאים לעבודות גרפיות חזקות? הנה המפרט אם צריך: מעבד INTEL Core i7 2600 3.4GHZ 8MB BOX G.CPU 1 לוח אם INTEL BUFFALO FLAT P67BA USB3 ESATA+ 2FW 1 זיכרון DDR3 4GB HyperX 1600Mhz CL9 KINGSTON 2 דיסק קשיח 1TB 64MB 7200RPM SATA III 6GB/s FAEX BLACK WD 1 כרטיס מסך כרטיס מסך - GEFORCE GTS450 1G…
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
חולמים על טאבלט חלונות ראוי אבל מתבאסים מהתמחור ומהזמינות של הגירסה מבית מיקרוסופט? ללנובו יש הצעה מעניינת מאוד עבורכם לכתבה: http://hwzone.co.il/ה-miix-700-הוא-האח-הבינלאומי-של-ה-surface-pro-3/
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מחפש notebook ליישומי אופיס וגלישה. הדרישה העיקרית נוחות ההקלדה והעבודה עם המסך. דרישה משנית משקל נמוך ככל הניתן. תקציב 2.5K ש"ח עם אפשרות לתוספת קלה. בשלב הראשון אני רואה עדיפות למסכי 10" שנותנים גם שטח מסך רחב יותר ובעקיפין מגדילים במקצת את שטח המקדלת ומשטחי העבודה. מבין הניידים בדרישות הנ"ל אני רואה מספר חלופות: MSI wind U100 - נותן לכאורה את יחס התמורה הטוב ביותר למחיר (2048MB ו-160GB) ב-2.3K ש"ח ובמשקל של 1.3 ק"ג (איבורי משווקים אותו עם 6 סוללות פנימיות). ASUS Eee 1000H - בעל מפרט דומה ל-MSI (אבל עם מחצית מגודל זכרון ה-RAM ומחצית גודל HD) במחיר זהה אבל במשקל של 1.45 ק"ג. LG x100 - המפרט דומה ל-MSI עם מחצית זכרון ה-RAM וHD בגודל 160 GB ומשקל 1.2 ק"ג. עפ"י ביקורת בנענע…
-
- 4 תגובות
- 883 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד בשביל לימודים ומידול תלת ממד בblender כתחביב. הקישור שפרסמו באתר (https://www.amazon.com/dp/B09127DDVT?tag=hwzone0f-20) נראה לי מתאים, קראתי כמה ביקורות שהמסקנה של רובם היתה שלא כל כך משתלם כי יש באותו מחיר מחשבים יותר טובים. עכשיו שיש הנחה לא מצאתי משהו מאלה שהציעו שם במחיר קרוב. השאלה שלי בסוף היא כמה באמת הנתונים (i7 דור 11, RTX 3070) באמת עדיפים על נייד עם רכיבים שעל הדף יותר חלשים אבל בתכלס יתנו יותר תפוקה. מישהו עם קצת ניסיון יוכל לייעץ לי אולי איך אפשר לבדוק משהו כזה? בנוסף שאלתי פה קודם על מחשב והומלץ לי לחכות ליציאת מעבדי דור 12 לניידים, מכיוון שאני לא רוצה לחכות חצי שנה שהמחירים לא יהיו מחירי השקה, השיפור בין הדורות הוא משמעותי ברמה שאותו…
-
- 0 תגובות
- 328 צפיות
-
-
הדור הרביעי לטאבלט של מיקרוסופט הוא קומפקטי עוד יותר, מגוון ועוצמתי. האם הוא גם סוף סוף יהיה רלוונטי עבור הישראלים? לא בטוח לכתבה: http://hwzone.co.il/ה-surface-pro-4-הוא-טאבלט-משוכלל-יקר-ומופלא/
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני כבר כמה חודשים מתלבט לגבי האולטרבוק האידיאלי בשבילי. מה חשוב לי: שיהיה יפה שיהיה קל ודק שיהיה מהיר (SSD, זיכרון) וחזק שלא יהיה מקבוק אייר (רתיעה שלי מאפל). היה נדמה לי שצימצמתי את זה ל-Samsung Series 9 ול-Asus Zenbook מרוויז'ן שאחרי התיקונים כמובן (אבל אני לא נעול - אם יש לכם המלצות נוספות - אני אשמח לבדוק ולקרוא), אבל אני לא מצליח להחליט. יותר מזה - שני חברים שלי קנו עכשיו מחשבים, אחד את האסוס ואחד את הסמסונג - ויצא לי לשחק איתם ולראות אותם יום יום... ועדיין אני לא מצליח להחליט. מצד אחד האסוס זול יותר משמעותית (והוא מגיע עם קייס מגניב! ) מצד שני הסמסונג יפה יותר. למעשה הדבר היחידי שמפריע לי בסמסונג זה הרזולוציה שלו שהיא לא FHD משום מה.... השאלה האחרו…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, נדפק לי ה-WINDOWS, ולפני הפירמוט אני רוצה לבצע גיבוי לכל מיני קבצים ותמונות ולהעתיק אותם לאיזה כונן חיצוני או דיסק און קי. איך אפשר לעשות את זה ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוהבים את משפחת ה-Yoga? הכירו את הדגם הקומפקטי ביותר שנוצר בה עד היום מתקפת הניידים המעודכנים של לנובו ב-CES 2016 ממשיכה, הפעם עם ה-Yoga 900S החדש – דגם היברידי שנמצא איפשהו בין משפחת ה-Yoga 900 למשפחת ה-Yoga 700, ומתהדר במשקל של קילוגרם בדיוק לצד דקיקות שוברת שיאים בתחום הניידים ההיברידיים – כ-12.8 מילימטרים בלבד. ראוי לציין כי לנובו מתייחסת אך ורק לניידים היברידיים 'דמויי Yoga' עם ציר שיכול לבצע סיבוב של 360 מעלות כשהיא מדברת על שיאי הדקיקות – בשוק כן תוכלו למצוא מחשבים ניידים סטנדרטיים דקים יותר, וגם מחשבים היברידיים שבהם ניתן לפרק את המקלדת ורכיב המסך/טאבלט, אך אלו הן תת-קטגוריות שונות במקצת, בלקסיקון של היצרנית. ה-900S שומר על 'ציר שעון' נאה ועל …
-
- 0 תגובות
- 841 צפיות
-
-
-
בשעה טובה הוא בידי. לא היה לי זמן להתעסק איתו יותר מידי. השקע של השנאי הוא אמריקאי,מישהו יודע איפה ניתן להשיג חיבור שמתאים לארץ? אני צריך כבל שמתחבר לשנאי מצד אחד ומצד שני לחשמל. תודה
-
- 6 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אהלן, אני בדיוק לקראת קניית לפטופ בימים אלו ודי נסגרתי על ה N3010 של DELL היום במקרה נתקלתי ב U35F של ASUS שנראה מבחינת כל פרמטר יותר טוב מהDELL - מעבד יותר חזק (בהשוואה בין I3-350 של DELL ל I3-370 של ASUS) - סוללה יותר חזקה (8 תאים מול 6) - משקל יותר נמוך (בכ200 גרם) - הASUS במפרט 3G RAM 500GB HD עולה כ500 שקל פחות מה DELL פרט לשנתיים אחריות על הASUS לעומת 3 על הDELL אני לא מוצא יתרונות לDELL. מה דעתכם? הU35F : http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKU35F
-
- 0 תגובות
- 810 צפיות
-
-
השקתו של ה-MacBook המחודש והמתקדם גוררת שלל תגובות מזלזלות, הומוריסטיות ולוחמניות מצד המתחרות המרכזיות של אפל בשוק האולטרבוקים. מלחמת ה-Mac וה-PC מתחדשת? לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%90%d7%95%d7%9c%d7%98%d7%a8%d7%91%d7%95%d7%a7-%d7%9e%d7%aa-%d7%9e%d7%a6%d7%97%d7%95%d7%a7-%d7%99%d7%a6%d7%a8%d7%a0%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%94-pc-%d7%9c%d7%90-%d7%9e%d7%a9%d7%99%d7%91%d7%95/
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אם אני לא טועה צוין כאן בפורום שאם רוכשים אחריות NPD או משהו בסגנון .....אז אני מכוסה בארץ אם קניתי את הלפטופ של דל בחו"ל העניין הוא שבדקתי באינטרנט באתר של DELL בארה"ב ולא מצאתי איפה יש את הסוג אחריות הזה.....הדגם שהרכבתי הוא XPS 1530 אם מישהו יוכל לעזור יהיה נחמד...
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
התקלקל הHDD של WD 250GB 540RPM , החליפו לי ל- SEAGATE 320GB 7200RPM שניהם SATA ,זה שווה לי ? אני לא מבין בזה , תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 527 צפיות
-
-
DELL XPS 17 CORE I7 740QM Intel Core I7-740QM MOBILE CPU 1.73GHZ DDR3 Dual Channel 1x4096 1333MHz 4096MB 3GB NVIDIA GeForce GT 445M 750GB 7200rpm 8X DVD+/-RW Drive 17.3in HD+ WLED True-Life 1600x9000 HDMI 1.4,USB 3.0 X2,USB 2.0/ESATA X1,MINI DISPLAY PORT X1,MIC+HEAD, WINDOWS 7 HOME PREMIUM 64 BIT ENG האים הוא שווה את המכיר - 7200 ש"ח ??? זאת השאלה !
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-
-
האים יש גיבוי להתקנה של ווינדוס שמגיע אם המחשב ? דגם 5930 של איסר הוא מגיע עם ויסטה ואני רוצה להתקין אק פי במיקרה ואני רוצה לחזור לויסטה אני יוכל?
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
Intel GMA 4500HMD GF 8200 ואם כן מה הוא (פרוט וטכני)
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
מיתלבט בין שני מיני האחד 1005HA עם N280 והשני 1101 עם Z520 מה עדיף מבחינת מהירות ? מבלי להיתיחס לגודל המסך שעדיף כמובן ביגלל הגודל.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אם אני אוסיף עוד 1 GB זיכרון ב ASUS N10E זה יגביר את המהירות? המעבד הוא N270 תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
לאחר שאני עושה LOG OFF או hibernate במחשב הנייד האינטרנט מתנתק לגמרי כלומר אני לא יכול לגשת לאינטרנט אלא רק לאחר איתחול של המחשב. כאשר המחשב מחובר לא דרך הכבל אלא דרך WIRELESS הבעיה אינה קיימת. איך לתקן את המצב ?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה בנייד האינטרנט איטי למרות שבנייח הכל עובד כראוי קצב ההורדה גם איטי והאתרים עולים באיטיות מבחינת עומס אין לי תוכניות כבדות שמופעלות בזמן הגלישה ורק אתמול מחקתי את הקבצים הלא נחוצים אבל זה לא עזר צריך לציין שהנייד רחוק מהראווטר והאוט נמוך אבל זה היה גם בימים הקודמים ולא היתה בעיה עם זה מה צריך לבדוק?
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום, יש לי במחשב הנייד בעיה מאוד מעצבנת כאשר אני מחובר לאינטרנט ופותח את הדפדפן של אקספולרר החדש אז הוא פותח את דף האינטרנט לדוגמה גוגל לשנייה הוא מראה את האתר ואז נעלם לבד, כלומר הדף של הדפדפן ניהיה לבן. עוד משהו מוזר זה כאשר אני "ממזער" או "משחזר" את הדפדפן ו"מגדיל" חזרה האתר מופיע לי כאילו רגיל. האם מישהו ניתקל בבעיה כזו?
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום אני קונה בארה"ב נייד ורוצה שיהיה קל משקל לשימושים בסיסיים : גלישה מייל וכצאת אופיס ראיתי את הדגם הנ"ל שנימכר עם ויסטה ושידרוג חינם ל7 האם יעבוד חלק ונוח עם המעבד הזה ? תודה
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-