ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,402 דיונים בפורום זה
-
שלום, ההיתי רוצה בבקשה שתעזרו לי לבנות מחשב חזק אני קונה את החלקים בחול התקציב הוא 3000 שח בישראל אבל כיוון שזה מחול זה אמור להיות זול יותר לא? יש חנות אולי בארהב שאתם מציעים אליה? 1. 3K שח למטרות: תכני HD, משחקים, 2048*1536 אין צורך בציוד הקפי יש צורך בהכול שקט המחשב חשוב 7
-
- 28 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 ש"ח-אך עדיף שלא,רק אם זה ממש משתלם. 2. מה שימושי המחשב? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: battlefield 3, crysiis 3,fifa -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב?1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6…
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
היי חבר'ה, הרכבתי מפרט באתר TMS ורציתי לדעת מה דעתכם.. אני פתוח לשינויים והצעות אחרות לגמרי אפילו. בעקרון אני מחפש מחשב חזק שיוכל להריץ משחקים (אפילו על מסך טלווזיה 32LCD אינץ') ללא הארדיסק לאחסון - רק הארדיסק SSD אחד של 128 GB 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רצוי לכיוון ה 5500 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 6000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וגלישה בעיקר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. prototype 2, assassins creed 3, black ops, battlefield 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב …
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מפרסם את המודעה הזאת לבקשתו של חבר. יש לו מחשב מלפני 6 שנים בערך והוא רוצה לקנות מחשב חדש בתקציב של 6K. העניין הוא שאחרי שהוא נתן לי את המפרט הנוכחי שלו אני לא בטוח שכדאי לו לרכוש מחשב חדש. אשמח לעצות ולעזרה שלכם בנושא. אני מביא לכם את המפרט הנוכחי ואת השאלון שלו. חשוב לציין שספק הכוח שמצויין כאן הוא לא בהכרח מה שיש לו. הוא אמור לבדוק זאת בהקדם האפשרי ואעדכן את הפוסט. על מנת לעזור בהתלבטות הוא היה רוצה לקבל המלצה למפרט חדש ללא קשר להאם כדאי לשדרג. המפרט הנוכחי: אינטל מעבד Core i7 2600 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray ASUS לוח אם P8Z68-V PRO s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 1600, 3xPCI-E זכרו…
-
- 17 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מעוניין לרכוש מחשב גיימינג ב 7000 ש"ח ואשמח אם תוכלו לעזור לי. :השאלון 1. מה התקציב המקסימאלי? 7k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב מיועד לגיימינג בלבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים …
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש, בעיקר לגיימינג. מכיוון שהתקציב שלי דל יחסית, חשבתי ללכת על 8800GT ומעבד אינטל זול לאוברקלוקינג (E2180 לדוג') אני לא צריך ציוד היקפי, צורב והרדיסק. ממפרטים שניסיתי להרכיב כבר, עושה רושם שזה התקציב שאני צריך, אבל אם אין ברירה אני אוכל להתגמש ב100-200 ש"ח. תודה
-
- 7 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום רב לכולם אני מעוניין לקנות מחשב שעונה על הצרכים הבאים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח, מעדיף אבל שלא יהיו חריגות גדולות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וטיפה עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש לעיתים רחוקות בתוכנות לעריכת וידאו כמו Vegas ו-Video Studio, מלבד אלו שום תוכנות כבדות שאמורות להוות שיקול. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Skyrim, Torchlight 2, The …
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, בגלל ההגבלה הפיזית של הרוכש לאזור הצפון אני מתקשה להרכיב לבד מפרט משתלם. אודה לעזרתכם. 1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר אז כן אבל לא חובה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4000 מקס' 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל טווח המשחקים כולל BF3 וחברים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש צורך במסך של לפחות 22 אינץ -לאילו …
-
- 4 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום רב לחברי הפורום. הגיע הזמן לשלוח את המחשב הוותיק שלי לגמלאות אשמח לעזרתכם. אני ממש חלוד בכל הקשור לחומרה עכשווית. . מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וסרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. witcher ,starcraft ,diablo ועוד משחקים בסגנון -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). dell 2312HM …
-
- 36 תגובות
- 4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? עד 7000 ש"ח, אפשר לחרוג אבל לא בשביל שיפורים זניחים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב מיועד בעיקר לגיימינג ולפיתוח משחקים, רצוי שיהיה גם כרטיס קול לא גרוע בשביל להקליט מוזיקה. הכוונה היא שיהיה מסוגל גרפיקה ברמה גבוהה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מסך ומקלדת חיוניים, עכבר רק אם זה משהו באמת פסיכי במחיר מטורף. רצוי גם ג'ויסטיק וקונטרולר נוסח XBOX. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך ברמקולים. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד…
-
- 4 תגובות
- 990 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500~ ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? להשתדל שלא. 2. מה שימושי המחשב? גיימינג, BF3, הגדרות גבוהות, 1920X1080, מסך 23''. 3. האם יש צורך בציוד הקפי \ מערכת הפעלה? לא. 4. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10? 7. 5. אם מתוכנן אוברקלוק (OC)? כן, בינוני. 6. לוח בגודל ATX. 7. עדיפות לחנות TMS. המפרט עבור חבר שכבר סגור על מעבד, כרטיס מסך ומארז: i5-3570K Sapphire 7850 2GB OC Fractal Design 3000 תודה מראש לעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברים הפעם האחרונה שהרכבתי לעצמי מחשב הייתה לדעתי איפשהו באמצע העשור הקודם, ולמרות שהוא עדיין עובד לא רע, נראה לי שהגיע הזמן להוציא אותו לגמלאות. אז הנה התשובות שלי לשאלון: 1) התקציב המקסימלי שלי הוא כ-5K, לדעתי זה יספיק מעל ומעבר ולכן אין צורך לחרוג ממנו. 2) המחשב מיועד בעיקר לגיימינג. הוא יתחבר למסך 2209WA של דל. אין לי ממש רעיון למשחקים ספציפיים כי די התנתקתי מהתחום בשנים האחרונות, אבל כמובן שהייתי רוצה להריץ את המשחקים החדשים ברזולוציה הטבעית של המסך.. 3) אין צורך בציוד היקפי 4) אין צורך לכלול במפרט מעבד - המחשב יתבסס על מעבד Core i7 3770K, לכן ניתן להשאיר את עלות המעבד מחוץ למשוואה 5) השקט לא חשוב בכלל 6) לא מתוכנן, אבל נחמד אם תהיה אופציה לזה. 7) אין צ…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 רק במצב של שיפור משמעותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים - פוטושופ - HD סרטי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.Battlefield4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום ג…
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני כבר לא יודע מזמן מה הטרנדים ומה הולך היום אז אני צריך את עזרתכם בהרכבת מחשב. הוא ישמש למשחקים (מהסוג של high-end אני מניח) ולפיתוח משחקים. גם אימולציה יהיה נחמד (אין לי מושג אם ואיך זה עובד על מעבדי 64 ביט). אני באופן אישי לא אוהב לשדרג כל הזמן את המחשב ואני מעדיף לקנות פצצה שתחזיק הרבה זמן ולשדרג כאשר משהו מתקלקל אבל זה לא חקוק בסלע. בעיה : המחשב יהיה תקוע בפינה של הספריה ואין לו הרבה מקום "לנשום". לא היו עם זה בעיות מיוחדות במחשבים הקודמים אבל שוב, אני לא יודע מה קורה היום עם בעיות של התחממות. עוד על זה אח"כ. תקציב : כ8000 ש"ח אפשר גם להתגמש עוד קצת למעלה מזה אם צריך. יש לי כבר מראש : עכבר, מקלדת, מסך (יש לו רק כניסת DVI ואנאלוגית, זה מפריע שאין HDMI?),…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום רב לכל משתתפי הפורום היקרים אני מחפש מפרט לשדרוג את המחשב שלי. חשוב לציין שאני רוצה לנדוד עם כמה שיותר חלקים מהמחשב הנוכחי אל החדש. אז הרכיבים הבאים צריכים להיכנס למפרט: כוננים קשיחים: Western Digital 80GB 7200 RPM SATA wd800jd-60lua0 Hitachi 500GB 7200 RPM SATA hds721050cla362 כונן + צורב DVD: NEC DVD-RW ND-3520A LG HL-DT-ST DVD-ROM GDR8163B כרטיס טלוויזיה: PCI AVerTV Super 007 ואחרי החפירות שלי, הנה השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3800 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וקצת עריכה גרפית …
-
- 4 תגובות
- 780 צפיות
-
-
מעבד I7 4770K יקנה בנפרד. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כפי הנדרש מהדרישות ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD, תכנות, מכונות וירטואליות, גלישה אינטנסיבית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4, WATCHDOGS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד…
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4,500 ש"ח ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח. מקסימום 5,000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב? הכי חדישים, gta v, far cry4 וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 אינצ' 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אשמח למקלדת ועכבר אלחוטי נורמלים, וזהו. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? לא חשוב בכלל. 6. האם מתוכנן…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 5% אם זה קריטי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב./3 Metro Last Lightֿ/BF4/Arma -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)."27 2560x1440 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. 4.…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?14K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשרי לנצל את הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בעוד 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב ,מחשב שישמש בעיקר לגיימינג ,כמובן שגם הרבה בגלישה באינטרנט וצפייה בסרטים,אבל זה לא אמור להוות בעיה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. : תאכלס לרוב זה PES שזה אין בעיה גם לנייד שלי להריץ על HIGH, אבל מיועד גם לBF4 ,COD וCRYSIS 3 ומשחקים ברמה הזו - -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך): , רצוי כמה שיותר גבוהה כמובן, מסך שיהיה 22" ומעלה ,אני גם רוצה שיציעו לי פה בפורום ולכן אני לא יודע עדיין דגם/גודל/רזולוציה מדוייקת -…
-
- 6 תגובות
- 694 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6K ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אופציה לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים - המחשב הזה הוא בעצם בא במקום קונסולות כמו PS או XBOX שרציתי לקנות (PC כי יש לו שימושים נוספים), שימוש ב-VR קולנוע ביתי - הרצה חלקה של 4K כבדים וסטרימינג, חיבור לרסיבר 7.2 מתקדם וטלוויזיה 4K, תמיכה בפורמטים עתידיים של אודיו/וידאו עריכה גרפית - בעיקר שימוש ב-VRAY בתוך REVIT ARCHITECTURE או GOOGLE SKETCHUP (רינדור בדרישות כבדות) גודל מסך בשימוש - 60", 4K ULTRA HD -לאילו הגדרו…
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם.. ברצוני לקנות מחשב חדש שישמש בעיקר למשחקים 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רק משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BATF 3 ובקיצור כל משחק כבד שייצא. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).אין -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? למשחקים- גבוהות 3. האם יש צורך …
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
שלום, דרוש מפרט למטרת גיימינג עד 3800 ללא ציוד הקפי וללא מסך. שיעלו משחקים בגרפיקה גבווה כמו call of duty 7 , far cry וכו' רזולוציית המסך שלי היא FULL HD 23 אינצ שהמפרט יהיה בנוי בבקשה מ www.ksp.co.il . תודה ושבוע טוב
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, דרוש מפרט לגיימינג עד 3900 ללא ציוד הקפי וללא מסך. שיעלו משחקים ברמה הכי גבווה שיש כמו call of duyt 7 , far cry וכו'. גודל המסך שלי הוא 23 אינצ' ב FULL HD. להרכיב לי בבקשה את המפרט אך ורק ב www.ksp.co.il (אני בטוח שיציעו פה מערכת מבוססת AMD הייתי רוצה תשובה מלאה למה לא intel בבקשה)
-
- 3 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש חדש, בטח אני נופל עליכם והכל, אבל אני די וותיק (לא זוכר את המשתמש הישן). אני רוצה לבנות מחשב לאח שלי הקטן (בן 13). אני מעוניין במחשב לגיימינג (שיוכל להריץ את המשחקים הנוכחיים ובפוטנציאל את הבאים, לדוגמא, שיוכל להריץ BF4) התקציב לא גבוה, אבל אשמח להצעות משתלמות תקציב: 2800 ש"ח (חריגה, עדיף שלא ל3000 ש"ח). לא כולל ציוד הקפי. תודה! * אם לא ציינתי משהו, אשמח אם תגידו ואוסיף (קראתי את החוקים ולא ראיתי שהחסרתי משהו) שבוע נעים
-
- 3 תגובות
- 945 צפיות
-
-
שלום, הבקשה בכותרת. אשמח אם תוכלו להרכיב לי מפרט עד הסכום הנקוב. אין צורך בשום ציוד היקפי, אין צורך ב-OC או רכיבים מיוחדים. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-