ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? עד 7000 ש"ח, אפשר לחרוג אבל לא בשביל שיפורים זניחים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב מיועד בעיקר לגיימינג ולפיתוח משחקים, רצוי שיהיה גם כרטיס קול לא גרוע בשביל להקליט מוזיקה. הכוונה היא שיהיה מסוגל גרפיקה ברמה גבוהה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מסך ומקלדת חיוניים, עכבר רק אם זה משהו באמת פסיכי במחיר מטורף. רצוי גם ג'ויסטיק וקונטרולר נוסח XBOX. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך ברמקולים. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד…
-
- 4 תגובות
- 969 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500~ ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? להשתדל שלא. 2. מה שימושי המחשב? גיימינג, BF3, הגדרות גבוהות, 1920X1080, מסך 23''. 3. האם יש צורך בציוד הקפי \ מערכת הפעלה? לא. 4. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10? 7. 5. אם מתוכנן אוברקלוק (OC)? כן, בינוני. 6. לוח בגודל ATX. 7. עדיפות לחנות TMS. המפרט עבור חבר שכבר סגור על מעבד, כרטיס מסך ומארז: i5-3570K Sapphire 7850 2GB OC Fractal Design 3000 תודה מראש לעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברים הפעם האחרונה שהרכבתי לעצמי מחשב הייתה לדעתי איפשהו באמצע העשור הקודם, ולמרות שהוא עדיין עובד לא רע, נראה לי שהגיע הזמן להוציא אותו לגמלאות. אז הנה התשובות שלי לשאלון: 1) התקציב המקסימלי שלי הוא כ-5K, לדעתי זה יספיק מעל ומעבר ולכן אין צורך לחרוג ממנו. 2) המחשב מיועד בעיקר לגיימינג. הוא יתחבר למסך 2209WA של דל. אין לי ממש רעיון למשחקים ספציפיים כי די התנתקתי מהתחום בשנים האחרונות, אבל כמובן שהייתי רוצה להריץ את המשחקים החדשים ברזולוציה הטבעית של המסך.. 3) אין צורך בציוד היקפי 4) אין צורך לכלול במפרט מעבד - המחשב יתבסס על מעבד Core i7 3770K, לכן ניתן להשאיר את עלות המעבד מחוץ למשוואה 5) השקט לא חשוב בכלל 6) לא מתוכנן, אבל נחמד אם תהיה אופציה לזה. 7) אין צ…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 רק במצב של שיפור משמעותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים - פוטושופ - HD סרטי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.Battlefield4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום ג…
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני כבר לא יודע מזמן מה הטרנדים ומה הולך היום אז אני צריך את עזרתכם בהרכבת מחשב. הוא ישמש למשחקים (מהסוג של high-end אני מניח) ולפיתוח משחקים. גם אימולציה יהיה נחמד (אין לי מושג אם ואיך זה עובד על מעבדי 64 ביט). אני באופן אישי לא אוהב לשדרג כל הזמן את המחשב ואני מעדיף לקנות פצצה שתחזיק הרבה זמן ולשדרג כאשר משהו מתקלקל אבל זה לא חקוק בסלע. בעיה : המחשב יהיה תקוע בפינה של הספריה ואין לו הרבה מקום "לנשום". לא היו עם זה בעיות מיוחדות במחשבים הקודמים אבל שוב, אני לא יודע מה קורה היום עם בעיות של התחממות. עוד על זה אח"כ. תקציב : כ8000 ש"ח אפשר גם להתגמש עוד קצת למעלה מזה אם צריך. יש לי כבר מראש : עכבר, מקלדת, מסך (יש לו רק כניסת DVI ואנאלוגית, זה מפריע שאין HDMI?),…
-
- 1 תגובה
- 998 צפיות
-
-
שלום רב לכל משתתפי הפורום היקרים אני מחפש מפרט לשדרוג את המחשב שלי. חשוב לציין שאני רוצה לנדוד עם כמה שיותר חלקים מהמחשב הנוכחי אל החדש. אז הרכיבים הבאים צריכים להיכנס למפרט: כוננים קשיחים: Western Digital 80GB 7200 RPM SATA wd800jd-60lua0 Hitachi 500GB 7200 RPM SATA hds721050cla362 כונן + צורב DVD: NEC DVD-RW ND-3520A LG HL-DT-ST DVD-ROM GDR8163B כרטיס טלוויזיה: PCI AVerTV Super 007 ואחרי החפירות שלי, הנה השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3800 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וקצת עריכה גרפית …
-
- 4 תגובות
- 763 צפיות
-
-
מעבד I7 4770K יקנה בנפרד. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כפי הנדרש מהדרישות ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD, תכנות, מכונות וירטואליות, גלישה אינטנסיבית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4, WATCHDOGS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד…
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4,500 ש"ח ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח. מקסימום 5,000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב? הכי חדישים, gta v, far cry4 וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 אינצ' 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אשמח למקלדת ועכבר אלחוטי נורמלים, וזהו. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? לא חשוב בכלל. 6. האם מתוכנן…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 5% אם זה קריטי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב./3 Metro Last Lightֿ/BF4/Arma -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)."27 2560x1440 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. 4.…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?14K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשרי לנצל את הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בעוד 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב ,מחשב שישמש בעיקר לגיימינג ,כמובן שגם הרבה בגלישה באינטרנט וצפייה בסרטים,אבל זה לא אמור להוות בעיה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. : תאכלס לרוב זה PES שזה אין בעיה גם לנייד שלי להריץ על HIGH, אבל מיועד גם לBF4 ,COD וCRYSIS 3 ומשחקים ברמה הזו - -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך): , רצוי כמה שיותר גבוהה כמובן, מסך שיהיה 22" ומעלה ,אני גם רוצה שיציעו לי פה בפורום ולכן אני לא יודע עדיין דגם/גודל/רזולוציה מדוייקת -…
-
- 6 תגובות
- 681 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6K ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אופציה לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים - המחשב הזה הוא בעצם בא במקום קונסולות כמו PS או XBOX שרציתי לקנות (PC כי יש לו שימושים נוספים), שימוש ב-VR קולנוע ביתי - הרצה חלקה של 4K כבדים וסטרימינג, חיבור לרסיבר 7.2 מתקדם וטלוויזיה 4K, תמיכה בפורמטים עתידיים של אודיו/וידאו עריכה גרפית - בעיקר שימוש ב-VRAY בתוך REVIT ARCHITECTURE או GOOGLE SKETCHUP (רינדור בדרישות כבדות) גודל מסך בשימוש - 60", 4K ULTRA HD -לאילו הגדרו…
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם.. ברצוני לקנות מחשב חדש שישמש בעיקר למשחקים 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רק משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BATF 3 ובקיצור כל משחק כבד שייצא. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).אין -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? למשחקים- גבוהות 3. האם יש צורך …
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
שלום, דרוש מפרט למטרת גיימינג עד 3800 ללא ציוד הקפי וללא מסך. שיעלו משחקים בגרפיקה גבווה כמו call of duty 7 , far cry וכו' רזולוציית המסך שלי היא FULL HD 23 אינצ שהמפרט יהיה בנוי בבקשה מ www.ksp.co.il . תודה ושבוע טוב
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, דרוש מפרט לגיימינג עד 3900 ללא ציוד הקפי וללא מסך. שיעלו משחקים ברמה הכי גבווה שיש כמו call of duyt 7 , far cry וכו'. גודל המסך שלי הוא 23 אינצ' ב FULL HD. להרכיב לי בבקשה את המפרט אך ורק ב www.ksp.co.il (אני בטוח שיציעו פה מערכת מבוססת AMD הייתי רוצה תשובה מלאה למה לא intel בבקשה)
-
- 3 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש חדש, בטח אני נופל עליכם והכל, אבל אני די וותיק (לא זוכר את המשתמש הישן). אני רוצה לבנות מחשב לאח שלי הקטן (בן 13). אני מעוניין במחשב לגיימינג (שיוכל להריץ את המשחקים הנוכחיים ובפוטנציאל את הבאים, לדוגמא, שיוכל להריץ BF4) התקציב לא גבוה, אבל אשמח להצעות משתלמות תקציב: 2800 ש"ח (חריגה, עדיף שלא ל3000 ש"ח). לא כולל ציוד הקפי. תודה! * אם לא ציינתי משהו, אשמח אם תגידו ואוסיף (קראתי את החוקים ולא ראיתי שהחסרתי משהו) שבוע נעים
-
- 3 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום, הבקשה בכותרת. אשמח אם תוכלו להרכיב לי מפרט עד הסכום הנקוב. אין צורך בשום ציוד היקפי, אין צורך ב-OC או רכיבים מיוחדים. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
מה לא צריך: מיוד הקפי (מסך עכבר מקלדת רמקולים כ. קול) מה אני כן רוצה: חשוב לי מאוד שהמחשב יהייה שקט יקריר, אני רוצה קירור אמין (הכוונה לקירור למעבד שיהייה איכותי, וכרטיס מסך בעל קירור אמין). המטרה שלי היא לא אוברקלוק (למרות שיהייה נחמד שתהייה את האפשרות הזאת, בשביל העתיד) אלה שהמחשב יוכל לעבוד במצב של Full load גם אם טמפרטורת החדר היא 40 מעלות . שאלות: Crysis הוא משחק שעתיד לצאת ולהתבסס על DX10 נכון? האם כדאי לחכות לכרטיסים תומכי DX10 או לרכוש עכשיו בכל זאת? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה בבקשה מפרט לגיימניג + מסך עד 4500 אלף. וכמובן שהמחשב יהיה למשחקים כבדים לדוגמא : call of duty 4 , far cry ברמות האלו. בבקשה לבנות לי מפרט ב skypc אם אפשר. תודה.
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים,תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג ! -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. bf3 ו skyrim -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).22" 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ני…
-
- 22 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני זכאי לקנות מספר מוצרים במקום העבודה שלי במחירים מוזלים, והייתי רוצה לבנות את המחשב שלי על בסיסם. מכיוון שאני לא בטוח עד כמה יש תאימות ביניהם וכמה הם מתאימים לצרכים שלי, אני זקוק לעזרתכם, אחרי שאת המחשב הקודם שלי קניתי לפני 4 שנים בעזרתכם הנדיבה, ומאז המחשב משרת אותי נאמנה... 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדיף שלא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כן... משחקי מחשב, תוכנות CAD, סרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). solidworks ב) במידה והמחשב מיועד…
-
- 16 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום רב, אני מתכוון לרכוש מחשב חדש ולכן אני צריך את עזרתם בבניית מפרט לאחר קריאה בפורום הגעתי למפרט הבא ואני אשמח שתחוו את דעתכם לגביו. האם יש טעם להמתין למעבדי Haswell או שפשוט ללכת על הדור הנוכחי? מה התקציב המקסימאלי?: 5500 ש"ח. ניתן לחרוג עד 100 שקלים. מה שימושי המחשב: בעיקר משחקים אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: כל סוגי המשחקים. Battlefield 3/4, AC3 וכו'. רזולוציית המסך: יש ברשותי מסך DELL UltraSharp 23 1920x1080 עד כמה חשוב השקט: עדיף שלא יהיה רועש יותר מדי מעבד: Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪896 קירור למעבד: Intel Original LGA1155-1150 ליבת נחושת - עד 95W כמות: 1 - מחיר: ₪44 לוח אם: Gigabyte GA-H77M-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪431 מארז: בא…
-
- 10 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אהלן! 1. מה התקציב המקסימאלי? 5700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשר. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם ההבדל ניכר אז אפשר לחרוג ב400 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). גיימינג ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. MMO למיניהם. Destiny, Dark Souls 2, No Man's Sky, The Witcher 3. הכי חשוב שיתמוך בUnreal Engine 4 שיבוא עלינו לטובה (השערה גם טוב ). -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -ל…
-
- 0 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום לכולם אחי מחפש לקנות מחשב חדש בשביל משחקי מחשב כבדים. הוא לא צריך ציוד הקפי. התקציב הוא עד 5000 ש"ח תודה לכולם וערב טוב 1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי מחשב א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. dragon age: inquisition Assassin's Creed Unity call of duty crysis 3 -מהי הרז…
-
- 1 תגובה
- 935 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תיכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים בסגנון witcher 3 וכל משחקי ה fps החדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך רצוי 24 ברזולוציה גבוהה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות! 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי הסתכלתי כבר בשרשור של מפרטים שהוצעו כאן אבל לא מצאתי בהכרח משהו שמתאים. אני מנסה להרכיב מפרט למחשב נייח חזק. המחשב הוא לבן דוד שלי, בן 11 שהשימוש העיקרי שלו יהיה למשחקי מחשב (לכן רצוי שיהיה כרטיס טוב שיכול להתמודד עם הדרישות של המשחקים) בנוסף, רצוי שיהיה מחשב טוב שיוכל להחזיק מעמד כמה שנים (לא מצפה לניסים אבל את שלי קניתי לפני שנתיים והוא עדיין מעולה כמו ביום שקניתי אותו) התקציב ינוע עד 5,000 5,500 לערך אם יהיה צורך אני נורא אשמח אם מישהו יוכל להציע מפרט שנראה מתאים... תודה רבה מראש
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-