ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,349 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב ? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בראש ובראשונה לתכנות, כך שהקמפולים יעברו חלק. שתוכנה כמו פופקורן טיים תריץ סרטים כמו שצריך, ואולי אולי גם למשחק כמו PRO, אבל זה פחות חשוב. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): תכנות - ECLIPSE, והרצת LINUX דרך תוכנה ייעודית שמדמה מערכת הפעלה של לינוקס. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כרגע לא 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשו…
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב גיימינג עם העדפה למעבד דור שלישי של Ryzen אני אשתמש במחשב לגיימינג כללי מLoL עד RDR2ת כלומר צריך שיריץ כל משחק AAA ב5~ שנים הקרובות. העדפה למארז לבן עם RGB קניית המחשב מתוכננת לשבוע\שבועיים הקרובים. לא צריך כונן דיסקים. לא צריך ציוד היקפי. המסך הנוכחי שלי 1920x1080 144Hz.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום וברכה לכולם! לאחר שנעזרתי בפורום כבר פעמיים לבקשת עצה בנוגע למחשבים נייחים שרכשתי, אשמח לקבל את עזרתכם (ובפרט את עזרתך @napoleon45) בהרכבת מפרט למחשב נייח. המחשב מיועד לצרכים בסיסיים כמו הצגת וידאו, כתיבה בוורד, מקצת התוכנות הבסיסיות של אדובי, קצת אינטרנט וסרטים. לא משהו מיוחד. עם זאת אני ממש אשמח אם עוד שנתיים לא ארגיש שהמחשב כבר זקן. לשם כך, אשמח לעזרתכם. התקציב הוא 3500K עם חרגה אפשרית של כמה מאות לצרכים חשובים. לא צריך מסך, כבר יש לי. לגבי מערכת הפעלה גם אין צורך לדאוג. מה אני כן רוצה? מעבד לפחות i7, כונן SSD טוב ומהיר של 1 TB, צריך משום מה גם כונן דיסקים (אל תשאלו), בלוח אם אני צריך יציאת VGA וגם HDMI אם יש אפשרות כזו (יח…
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
- 1 follower
-
-
אם אפשר הצעה על מחשב בעל מעבד פנטיום 4 או דואל קור לפחות ו2 ג'יגה ראם. סך נע בין 1500-2000 תודה מראש לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך בבקשה עזרה להרכבת מפרט לעבודה משרדית נטו - בדיקת אימיילים, מעט עבודה עם אופיס ואינטרנט. אין צורך כלל במשחקים או יישומים משרדיים כבדים. אני צריך גם עכבר ומקלדת והרכבת חומרה, אני לא צריך מסך או מערכת הפעלה. אין לי בעיה עם כרטיס מסך on board. לא משנה לי AMD או אינטל, העיקר שיעבוד טוב וכל החלקים יהיו מחברות אמינות. אני מוכן להוציא 1500 שקל, עדיף ללא חריגות. הערה אחרונה - בבקשה תרכיבו לי את המפרטים רק מהחנות הבאה: http://www.lamir.co.il/computers.asp שימו לב שיש להם בחנות גם כמה מפרטים מורכבים - אם אתם יכולים להתייחס אליהם אני אשמח - יש שם בין השאר 2 מפרטים ב-1500 שקל, אחד של אינטל ואחד של AMD, לא יודע מה עדיף , לשיפוטכם: אינטל - http://www.lamir.co.il/pro…
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-
-
תקציב אני חושב על עד 5,000 ש"ח אבל אני יכול לחיות גם עם עד 6,500 ש"ח. צרכים ספציפיים יותר שטח: מספיק גדול כדי להקליד טקסט בנוחות, ולא יותר גדול מזה. עובי: לא משנה משקל: נמוך. רצוי עד 2 ק"ג (אבל לא נתקטנן). מעבד: לא אכפת לי. זמן סוללה: לא שיקול מאוד חשוב, אבל נגיד שאוכל לקחת איתו לנסיעה ברכבת בת"א ולא לדאוג בגלל זה. יציאות מיוחדות: חובה לפחות 2 USB. רצוי מאוד מאוד יציאת DVI או VGA. יציאת S-Video או RCA - נחמד אבל לא חשוב. בלוטות: לא אכפת לי. כונן קשיח: אין לי דרישות צורב DVD: לא צריך צורב ואפשר גם בלי קורא CD/DVD מבחינתי. אחריות בינלאומית: לא צריך. העדפה לחברה כלשהיא: לא, אבל אני מוכן לשלם יותר בשביל מכונה טובה בלי תקלות בשנים הראשונות, ושירות איכותי כשצריך. מסך: מט ולא מ…
-
- 4 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב לגיימינג שאני אוכל לשחק בו בלי בעייה במשחקים האלה: world of warcraft sims2\3 rome buttlefiled GTA IV PES 2010 heroes 3 ועוד משחקים חדשים שאני לא זוכר ומשחקים שעתידים לבוא. התקציב הוא 2000-4000 שח אני רוצה עם המחשב צורב וDVD אם אפשר לכלול במחיר אז גם מסך. אני פתוח להצעות בין אם אתם מצאתם מחשב שמתאים לדרישות או שאתם הרכבתם. תודה לכל העוזרים כפיר
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
1.מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 800 ש"ח (אם זה עניין של עוד 100-200 ש"ח לשדרוג רציני אז אפשר) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD (בלוריי/1080P) -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב? משחקים כגון the witcher 3 , באטמן שיצא, באטלפילד 4 ושאר משחקי הרשת/סינגל פלייר הכבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 , מסך של MAG rd24l -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ביותר - ULTRA 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? …
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, מעוניין בעזרה בהרכבת מפרט. תקציב 1500-1700 ש"ח ייעוד: כללי, שימוש ביתי, ללא משחקים יצרן מעבד: לא משנה לוח אם: בסיסי אך אמין כרטיס מסך: מתכוון להשתמש בכרטיס שיש לי מסוג RADEON x300 128MB אלא אם בלוח יש במקרה משהו טוב יותר. זיכרון: 2GB , אם בלוח יש רק שני סלוטים, אז בצ'יפ אחד, כדי שניתן יהיה להוסיף זיכרון בעתיד. או 3GB אם אפשרי דיסק קשיח: 1TB של חברה אמינה. הדיסק יהיה במחשב שעובד כמעט תמיד ומשמש גם כ"כונן רשת" לשאר המחשבים בבית מקלדת: טובה ונוחה ופשוטה (מיקרוסופט/לוג'יטק) מארז: רגיל, העיקר שהספק יספיק לכל הנ"ל, הצורב לבן אז עדיף מארז כסוף/לבן, אם במקרה יש אין צורך ב: מסך עכבר צורב (קיים צורב חדש בן שנה SATA) כרטיס מסך הערה: אני מתכוון לחבר דיסק קשיח wd 160GB s…
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש למשחקים בתקציב של 4000 ש"ח. אשמח מאוד אם המחשב יורכב בארה"ב(שמעתי שזה יותר זול) כי אני יכול להביא אותו משם בקלות וכמו שכתבתי זה יותר זול. כמו שצויין השימוש העיקרי הוא משחקים וקצת צפייה בסרטים. הדגש הוא על גרפיקה טובה ושהמחשב ירוץ חלק. תודה רבה לעוזרים!!! ;D
-
- 0 תגובות
- 475 צפיות
-
-
שבוע טוב, חדש פה שמח מהתגובות שיש בפורום זה המון ידע וטוב מאוד! אני בקרוב הולך לקנות מחשב - שרוב הצרכים איתו זה יהיה למטרת גיימיניג אשמח אם תעזרו לי להשלים עם החלקים הקימים כרגע. המפרט - ( אני בטוח בחלקים אני לא הולך לשנות אותם ) מעבד Core i5 2500K מארז Dark Fleet DF-85 ATX Full Towe קירור למעבד CoolerMaster V8 ספק Antec 850 quattro אלו החלקים בעיקרון שאני צריך, עכשיו אני צריך שתעזרו לי להשלים פה את החלקים - אני כבר לא מעודכן מה יצא ומה מומלץ לוח אם - אני צריך המלצה לגבי לוח טוב אני הולך לכיוון יותר של ASUS, תקציב לא משחק פה כרגע רק לוח שיעשה את העבודה שלו כרטיס מסך - איזה אתם ממליצים? הבנתי היום ATI טובים עם תמורה למחיר, בעיקרון רק למשחקים ומן הסתם ג…
-
- 4 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מארז ATX אפילו נדמה לי שזה קצת גדול יותר. מה דעתכם על המפרט הבא והאם תהיה בעיה כלשהי ? בעיה אחת שכבר ראיתי שה - i\o plate לא מתאים במאה אחוז. המיפרט: [table][tr][td] [/td][td]Intel Ivy Bridge Core i3 3225 Socket 1155 3MB 3.3Ghz with 4000HD Graphics[/td][td] 1 [/td][td] ₪758 [/td][/tr][tr][td]MB75MAE33[/td][td]MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0[/td][td] 1 [/td][td] ₪311 [/td][/tr][tr][td]K8G1600HRK[/td][td]Kingston Kit (4Gx2) Hyper-X XMP (extreme memory profile) RED[/td][td] 1 [/td][td] ₪237 [/td][/tr][tr][td]SS-350ES[/td][td]Seasonic 350W SS-350ES Active PFC 80+ Bulk[/td][td] 1 [/td][td] ₪186 [/td][/tr][tr][td][/td][td] סה"כ: [/td][td] 4 [/td]…
-
- 7 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום שוב. אני מתנצל על זה שאני פותח נושא חדש, אבל אני מקווה שתסלחו לי כי אני רוצה לקנות את המחשב כבר היום, וזו הוצאה כספית לא קטנה מצידי. אז זה חשוב לי מספיק כדי להיות קצת נאג'ס. שוב סליחה. אני רוצה חוו"ד לגבי המפרט הבא, בהנחה שהוא בול בתקציב שלי ושאני לא מתכנן לשדרג אותו בשנתיים הקרובות (ושאז יכול להיות שאני כבר אקנה חדש). בעיקר תגידו אם יש איזה חלק בעייתי, שיוצר צוואר בקבוק, או שאני יכול לשדרג למשהו טוב משמעותית ובזול. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB + Scythe Mugen 2- בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪1159 לוח אם: Gigabyte GA-Z68XP-UD3 כמות: 1 - מחיר: ₪780 מא…
-
- 7 תגובות
- 666 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). visual studio, eclipse, VMWare באופן תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: Team fortress 2, BF4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך ב…
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
היי, אשמח לקבל חוות דעת על המפרט לפני הרכישה. https://www.tms.co.il/67741 תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, עבור הדרישות שלמטה, מה דעתכם על המפרט ועל השידרוגים? מעבד: Intel Core i3 3220 3.3Ghz s1155, 3MB, GPU Core, Tray מאוורר למעבד: Arctic Alpine 11 Pro Rev.2 לוח אם: Asus P8H61-M LX3 PLUS R2.0 LGA1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1600, PCI-E, VGA שידרוג לוח אם? 15 ש"ח - Asus P8H61-M LE R2.0 LGA1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, PCI-E, VGA, DVI זיכרון: G.Skill 1x4GB DDR3 1333Mhz או Transcend 1x4GB DDR3 1333Mhz כ. מסך: On Board Intel HD Graphics 2500 דיסק: Western Digital Caviar Blue 500GB 7200RPM, 16MB, SATA III WD5000AAKX צורב: LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA OEM ספק: SeaSonic 500W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan PSU SS-500ET (Oem) ספק בתוספת 30 ש"ח - An…
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מעבדי אינטל Pentium E6500 מאווררים וגופי קירור Generic CPU Cooler For s775 לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5G41C-M LX s775 C2Q 1333Mhz, Intel G41, DDR2 800/DDR3 1333, PCI-E, HDAudio זכרונות Mushkin/Patriot 2GB 800Mhz זכרונות none זכרונות none דיסקים קשיחים Hitachi DeskStar 320GB 7200RPM 16MB SATA II דיסקים קשיחים none כרטיסי מסך Inno3D 8400GS 512MB HDMI כרטיסי מסך none כרטיסי קול On Board 5.1 Channel Audio צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA (Oem) ציוד רשתות Wired Products On Board 10/100 מארזים HJA-241 MIDI Black With 12cm + 8cm Fans (No PSU) מאווררים וגופי קירור none ספקי כוח Golden Tiger 450W Real, 12cm Fan (24pin) מחיר 1435₪ הוסף המח…
-
- 5 תגובות
- 782 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקלים חח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. Crysis, Assassin's Creed1+2, Prototype, COD MW2 סרטי 1080P ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? לא יודע , אבל הוא 23 אינץ' FULL HD , יהיה מחובר ב HDMI * באיזה סוג משחקים תשחקו? כל הסוגים * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, קראתי בדקתי והסתכלתי על מפרטים והגעתי למפרט הבא שהרכבתי. הדברים שאני פחות מבין בהם הם לוחות אם, מארזים ומערכות קירור. לגבי המעבד, הבנתי שהמעבד של AMD הוא יותר יציב מבחינת ביצועים למטרות כלליות (למרות שאולי פחות טוב לגיימינג לעומת נניח i7 9700K). כמה פרטים נוספים: - שקט יחסית חשוב אבל לא ברמה של 1000 ש"ח למערכת קירור. - אני לא סגור על הזיכרון (RAM), חשוב לי מהירות של 3000MHz ומעלה, אבל פחות מתמצא בדגמים. כן צריך 16 ג'יגה ומעלה. - אם מדובר ב-OC אז רק כזה שקל לעשות בעזרת תוכנה פשוטה ויעודית או באופן ידידותי שמונגש (לא בא לי לשרוף רכיבים על ידי התעסקות מיותרת). - רכישת המחשב תהיה בחודש-חודשיים הקרובים (אין לי בעיה להמתין לספטמבר א…
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב, ברצוני לקנות מחשב נייד דיי פשוט, כאשר השימושים העיקריים בו יהיו חיבור לטלוויזיה לשימוש כמדיה סנטר( להלן סרטים בFHD על מסך 40"), משחקים פשוטים (לא שיא הטכנולוגיה), מוזיקה ואופיס. חשבתי לרכוש את המחשב הבא: https://www.ynetshops.co.il/Product/1125/%D7%9E%D7%95%D7%A6%D7%A8_%D7%9E%D7%AA%D7%A0%D7%94_-_%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91_%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93_15_6_HP_ProBook_i3_4GB_500GB_ אשמח לחוות דעת על המחשב, בנוסף אשמח לדעת אם ישנו מחשב טוב יותר, או שמתאים לצרכיי אך בעלות זולה יותר. תודה מראש, שגיא.
-
- 6 תגובות
- 886 צפיות
-
-
תגידו אם אתם מוצאים משהו לשפר \ להוריד , יש דברים שסתם דחפתי בלי לדעת אם צריך כמו מאווררים .. http://www.tms.co.il/preview/spec/j9v46ys7
-
- 4 תגובות
- 636 צפיות
-
-
http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kfarsaba&uin=12996 אמרו לי שהרזולוציה שלו יחסית נמוכה, זה נכון? ובכללי, הוא יריץ את המשחקים החדשים (Crysis 2 ודומיו)? תודה!
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
שלום אני מתלבט בין 2 מפרטים מKSP CORE I3 2100 SCYTHE KATANA 3 ASUS P8H61-M G.SKILL 1333 MHZ 4GB SEAGATE 500 GB sata 3 GIGABYTE GTX460 SOC SAMSUNG צורב THERMALTAKE V4 SEASONIC 620W 80+ עם הרכבה חובה . 3006 שקל. ומפרט שני : ANTEC 100 GTS 450 INTEL I3 2120 SEASONIC 500W ואותו לוח אם 4GB 1600 MHZ GSKILL אם יש יותר טובים מKSP פתוח להצעות . תודה גולדמן
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אהלן, מעוניין לקנות מחשב ב4K השבוע, איך המפרט הבא מKSP? דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 4570 Haswell 3.2Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Zalman SZ CC92HS CPU Cooler 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte GA-B85M-HD3 LGA1150, Intel B85, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI, HDMI 1 זכרונות: זיכרון למחשב Kingston 2x4GB DDR3 1600Mhz HyperX Dual Channel CL9-9-9-27 1 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Gigabyte GTX660 OC 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E 1 דיסקים קשיחים: כונן קשיח Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB Sata III 1 כונני SSD: כונן קשיח Samsung 840 Pro Series MZ-7PD128BW 128GB SS…
-
- 1 תגובה
- 879 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חושב להזמין את המחשב הנ"ל מHP בימים הקרובים. אני מתכוון להתשמש במחשב לגיימינג במשחקים כגון - Starcraft 2, Call of Duty Black Ops, Crysis וכמובן לשימוש יומיומי - אינטרנט, סרטים\סדרות והגשת מטלות. לינק למפרט : http://www.shopping.hp.com/webapp/shopping/load_configuration.do?destination=review&email_id=2177848&jumpid=in_r329_emailconfig (במקום הדיסק הקשיח עם ה5400RPM אני מתכוון לקנות את ה7200RPM בתוספת של 10$). המחיר כולל מיסים הוא 900 דולר (המחיר באתר אינו כולל מיסים). אני כמובן לא מצפה שהמחשב יריץ את כל המשחקים על High בלי שום בעיות - אבל אני כן מצפה למשחק חלק על הגדרות בינוניות. אשמח לחוות דעת על המפרט (עלות\תועלת, וכמו כן האם הוא משתלם לצרכים שלי)…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-