ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,400 דיונים בפורום זה
-
היי חברים קודם כל תודה ענקית לכל מי שנכנס לדיון ועוזר! זה המחשב הנייד הראשון שאני קונה, כך שאני לא הכי מכיר. בגדול המטרות שלי בקניית המחשב הן לימודים ושימוש אישי דרך היישומים הבאים: -OFFICE -גלישה מרובה באינטרנט כולל YOUTUBE (אני קורא המון באינטרנט כך שחובה מסך איכותי) -ניתוח מניות בשוק ההון (לא מצריך מעבד מטורף אבל קישוריות טובה מאוד לאינטרנט) -צפייה בסרטים בבית- כאן אני לא בטוח אם כדאי לי לרכוש מסך גדול יותר לבית, מה דעתכם? עכשיו אין לי בעיה לרכוש את המחשב מחו"ל אם הסכום הכולל של העסקה כולל משלוח יוצא יותר נמוך, אך קריטי לי שתהיה אחריות בינלאומית לשלוש שנים, היות ואני מתכנן לטוס לעבוד בחו"ל בעוד כשנתיים. מבחינת תקציב אני יכול להוציא יותר מעט אם נדרש אך לדעתי …
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי , אני מחפש מחשב נייד מומלץ לחבר שמתחיל ללמוד עיצוב תעשייתי . אם למישהו יש נקודות חשובות שאני מפספס הוא יותר ממוזמן להגיב . 1) בכל דיון שמטרתו היא בקשת המלצה לקניית מחשב נייד, יש לציין את התקציב המשוער לקניית המחשב בכותרת. כמו כן, אם המחשב אמור להירכש במדינה שאינה ישראל - ציינו את המדינה במפורט. זאת משום שהדגמים הזמינים והמחירים שונים ממדינה למדינה. רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? תוכנות עיצוב ועריכת תמונה : photoshop.ACAD.scacthup וכ"ן... * גודל המסך?15.4 * רזולוציית המסך? לא קריטי (אלא אם זה חשוב לתוכנות האלה) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי?כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך?כן , שיספיק לכמה שעות טובות * הא…
-
- 7 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)גיימינג כבד,צפייה בסרטים ועריכה בפוטשופ/AFTER EFFECTS, הא אני צריך אותו גם ללימודים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?17.3 אינץ ולא משנה אם מבריק או מאט * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר)FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)?לא * משקל רצוי?לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)3…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחרונה רכשנו עבור אשתי את הלנובו Y580 - להלן סקירה של פי.סי מגזין - והוא ממש מרשים. הבעיה - אחרי שנכנס במחיר גבוה לישראל (כ-7000 ש"ח) הוא צנח למחיר הריטייל שלו (כ-4000 ש"ח) ואז המחיר עלה והאספקה נגמרה! רציתי לרכוש אחד היום ולא מצאתי אצל אייבורי, קיי.אס.פי ודומיהם. בקיצור, באסה. אני זקוק לעזרתכם: * מטרות המחשב? משחקים, כולל משחקים כבדים כמו CRYSIS 3, DISHONORED, HITMAN: ABSOLUTION ודומיהם. זאת בנוסף להיותו עמדת עבודה לסטודנט - אופיס ואינטרנט מול מסך איכותי שלא יהרוג לי את העיניים... * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מ-15.6 עד 17 אינץ'. גדולים יותר דורשים תיקים מיוחדים לנשיאה וכו'. * רזולוציית המסך? 1920X1080, FHD או כל הגדרה אחרת. ממה שאני מבין,…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קודם כל "ברוכים הנמצאים" לכל חברי הפורום [אני חדש וירוק ] OK לאחר שראיתי הצעות למפרטים של תחנות עבודה מחברי הפורום, החלטתי לפתוח שירשור בנושא. בשרשור זה אבקש המלצות למפרט של תחנת עבודה שתצטרך לעמוד במשימה עיקרית אחת בלבד. התקציב הוא ללא הגבלה אבל זה לא אומר שהיא צריכה להיות מערכת-על. היא צריכה לעמוד במשימה שלה, 24 שעות, לכן מה שהכי חשוב, שצריך "להגביל" אותכם, אלו הדרישות הבאות: 1. תחנת העבודה מיועדת לעבודה 24 שעות עם פוטושופ (זו המשימה שלה, לא יותר מכך אבל אסור שתקרוס). למעשה היא: מקבלת תמונה, מעבדת אותה בעזרת אוטומטים (פוטושופ) ושולחת לשרת\מחשב נוסף מאחסן. (היא אינה מאחסנת שום דבר אצלה אלא רק מחשבת, כאמור). 2. איוורור מספק לעבודה 24 שעות. 3. מפרט למערכת בלבד.…
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מבקש הסבר על ההבדלים בין מוצרים האחסון הפנימיים שאפשר לחבר למחשב /ssd/hdd/m.2 /sata/pice3 אם פיספיתי עוד סוגים תוסיפו להסבר ומתי נכנס pcie4 ? ואיך צריך להראות מחשב נייח חדש מבחינת סוגי הכוננים? איפה יושבת המערכת ההפעלה? איפה שאר התוכנות? איפה הקבצים והתמונות והסרטים?
-
- 1 תגובה
- 914 צפיות
-
-
רציתי בבקשה הערות שיפור למפרט אם צריך בכלל....התקציב הוא גג 6,000 מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪967 קירור למעבד: Shagon ARC-118 SV Ball Bearing fan כמות: 1 - מחיר: ₪96 לוח אם: Gigabyte GA-H87-D3H for 1150 כמות: 1 - מחיר: ₪513 מארז: באנדל NZXT Phantom 410 Chimera + FSP RAIDER 650W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪930 זיכרון: Crucial 4GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 2 - מחיר: ₪146 קשיח למחשב שולחני: Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3 כמות: 1 - מחיר: ₪338 כרטיס מסך: Gigabyte GTX770 2GB GDDR5 WindForce X3 OC - בקניית מחשב חדש …
-
- 37 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
מפרט: AMD Athlon64 X2 5000 AM2 BLACK EDITION GIGABYTE GA-MA78GM-S2H AMD 780G AM2 OCZ DDR2 GOLD 2048MB (1GBx2) DUAL CHANNEL 800MHZ CL4 WD 160GB 7200RPM 16MB RAID SATA2 WD 500GB 7200RPM 16MB SATA2 LITEON DVDRW LH-20A1P BLACK 20X DUAL LAYER IDE Pinnacle Movie Board Studio Plus PCI NZXT HUSH Silver Enermax Liberty-DXX 400W Modular cables Gigabyte GK-9PB Arabic/English/Hebrew Optical Set PS2/USB (יש לי כרטיס רשת אלחוטית כלשהוא, לכן זה לא נחשב לצורך המפרט כאן) (יש לי ViewSonic VP930) סה"כ מחיר (ב'נועה', ולא כולל החלקים שבסוגריים): ¤ 4,250.00 נגיד שיש לי עוד גמישות של עוד כ-500-1000 ש"ח. מה הייתי משפר? לאו דווקא ברכיבי ליבה, אם למישהו יש המלצות על bells and whistles אני גם מעונ…
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
מעבד : Interl Core 2 Duo E7500 2.9GHZ כרטיס מסך: Sapphire Radeon 6750 חדש קניתי השנה ספק : Antec VP450P 450W חדש מהשנה זיכרונות : 2x2GB RAM 800MHZ DDR2 KINGSTON (רק סטיק אחד מהשנה) לוח אם: Gigabye G31M-S2L וזהו. תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב ? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בראש ובראשונה לתכנות, כך שהקמפולים יעברו חלק. שתוכנה כמו פופקורן טיים תריץ סרטים כמו שצריך, ואולי אולי גם למשחק כמו PRO, אבל זה פחות חשוב. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): תכנות - ECLIPSE, והרצת LINUX דרך תוכנה ייעודית שמדמה מערכת הפעלה של לינוקס. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כרגע לא 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשו…
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב גיימינג עם העדפה למעבד דור שלישי של Ryzen אני אשתמש במחשב לגיימינג כללי מLoL עד RDR2ת כלומר צריך שיריץ כל משחק AAA ב5~ שנים הקרובות. העדפה למארז לבן עם RGB קניית המחשב מתוכננת לשבוע\שבועיים הקרובים. לא צריך כונן דיסקים. לא צריך ציוד היקפי. המסך הנוכחי שלי 1920x1080 144Hz.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום וברכה לכולם! לאחר שנעזרתי בפורום כבר פעמיים לבקשת עצה בנוגע למחשבים נייחים שרכשתי, אשמח לקבל את עזרתכם (ובפרט את עזרתך @napoleon45) בהרכבת מפרט למחשב נייח. המחשב מיועד לצרכים בסיסיים כמו הצגת וידאו, כתיבה בוורד, מקצת התוכנות הבסיסיות של אדובי, קצת אינטרנט וסרטים. לא משהו מיוחד. עם זאת אני ממש אשמח אם עוד שנתיים לא ארגיש שהמחשב כבר זקן. לשם כך, אשמח לעזרתכם. התקציב הוא 3500K עם חרגה אפשרית של כמה מאות לצרכים חשובים. לא צריך מסך, כבר יש לי. לגבי מערכת הפעלה גם אין צורך לדאוג. מה אני כן רוצה? מעבד לפחות i7, כונן SSD טוב ומהיר של 1 TB, צריך משום מה גם כונן דיסקים (אל תשאלו), בלוח אם אני צריך יציאת VGA וגם HDMI אם יש אפשרות כזו (יח…
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
- 1 follower
-
-
אם אפשר הצעה על מחשב בעל מעבד פנטיום 4 או דואל קור לפחות ו2 ג'יגה ראם. סך נע בין 1500-2000 תודה מראש לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך בבקשה עזרה להרכבת מפרט לעבודה משרדית נטו - בדיקת אימיילים, מעט עבודה עם אופיס ואינטרנט. אין צורך כלל במשחקים או יישומים משרדיים כבדים. אני צריך גם עכבר ומקלדת והרכבת חומרה, אני לא צריך מסך או מערכת הפעלה. אין לי בעיה עם כרטיס מסך on board. לא משנה לי AMD או אינטל, העיקר שיעבוד טוב וכל החלקים יהיו מחברות אמינות. אני מוכן להוציא 1500 שקל, עדיף ללא חריגות. הערה אחרונה - בבקשה תרכיבו לי את המפרטים רק מהחנות הבאה: http://www.lamir.co.il/computers.asp שימו לב שיש להם בחנות גם כמה מפרטים מורכבים - אם אתם יכולים להתייחס אליהם אני אשמח - יש שם בין השאר 2 מפרטים ב-1500 שקל, אחד של אינטל ואחד של AMD, לא יודע מה עדיף , לשיפוטכם: אינטל - http://www.lamir.co.il/pro…
-
- 3 תגובות
- 565 צפיות
-
-
תקציב אני חושב על עד 5,000 ש"ח אבל אני יכול לחיות גם עם עד 6,500 ש"ח. צרכים ספציפיים יותר שטח: מספיק גדול כדי להקליד טקסט בנוחות, ולא יותר גדול מזה. עובי: לא משנה משקל: נמוך. רצוי עד 2 ק"ג (אבל לא נתקטנן). מעבד: לא אכפת לי. זמן סוללה: לא שיקול מאוד חשוב, אבל נגיד שאוכל לקחת איתו לנסיעה ברכבת בת"א ולא לדאוג בגלל זה. יציאות מיוחדות: חובה לפחות 2 USB. רצוי מאוד מאוד יציאת DVI או VGA. יציאת S-Video או RCA - נחמד אבל לא חשוב. בלוטות: לא אכפת לי. כונן קשיח: אין לי דרישות צורב DVD: לא צריך צורב ואפשר גם בלי קורא CD/DVD מבחינתי. אחריות בינלאומית: לא צריך. העדפה לחברה כלשהיא: לא, אבל אני מוכן לשלם יותר בשביל מכונה טובה בלי תקלות בשנים הראשונות, ושירות איכותי כשצריך. מסך: מט ולא מ…
-
- 4 תגובות
- 758 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב לגיימינג שאני אוכל לשחק בו בלי בעייה במשחקים האלה: world of warcraft sims2\3 rome buttlefiled GTA IV PES 2010 heroes 3 ועוד משחקים חדשים שאני לא זוכר ומשחקים שעתידים לבוא. התקציב הוא 2000-4000 שח אני רוצה עם המחשב צורב וDVD אם אפשר לכלול במחיר אז גם מסך. אני פתוח להצעות בין אם אתם מצאתם מחשב שמתאים לדרישות או שאתם הרכבתם. תודה לכל העוזרים כפיר
-
- 2 תגובות
- 832 צפיות
-
-
1.מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 800 ש"ח (אם זה עניין של עוד 100-200 ש"ח לשדרוג רציני אז אפשר) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD (בלוריי/1080P) -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב? משחקים כגון the witcher 3 , באטמן שיצא, באטלפילד 4 ושאר משחקי הרשת/סינגל פלייר הכבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 , מסך של MAG rd24l -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ביותר - ULTRA 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? …
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, מעוניין בעזרה בהרכבת מפרט. תקציב 1500-1700 ש"ח ייעוד: כללי, שימוש ביתי, ללא משחקים יצרן מעבד: לא משנה לוח אם: בסיסי אך אמין כרטיס מסך: מתכוון להשתמש בכרטיס שיש לי מסוג RADEON x300 128MB אלא אם בלוח יש במקרה משהו טוב יותר. זיכרון: 2GB , אם בלוח יש רק שני סלוטים, אז בצ'יפ אחד, כדי שניתן יהיה להוסיף זיכרון בעתיד. או 3GB אם אפשרי דיסק קשיח: 1TB של חברה אמינה. הדיסק יהיה במחשב שעובד כמעט תמיד ומשמש גם כ"כונן רשת" לשאר המחשבים בבית מקלדת: טובה ונוחה ופשוטה (מיקרוסופט/לוג'יטק) מארז: רגיל, העיקר שהספק יספיק לכל הנ"ל, הצורב לבן אז עדיף מארז כסוף/לבן, אם במקרה יש אין צורך ב: מסך עכבר צורב (קיים צורב חדש בן שנה SATA) כרטיס מסך הערה: אני מתכוון לחבר דיסק קשיח wd 160GB s…
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש למשחקים בתקציב של 4000 ש"ח. אשמח מאוד אם המחשב יורכב בארה"ב(שמעתי שזה יותר זול) כי אני יכול להביא אותו משם בקלות וכמו שכתבתי זה יותר זול. כמו שצויין השימוש העיקרי הוא משחקים וקצת צפייה בסרטים. הדגש הוא על גרפיקה טובה ושהמחשב ירוץ חלק. תודה רבה לעוזרים!!! ;D
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
שבוע טוב, חדש פה שמח מהתגובות שיש בפורום זה המון ידע וטוב מאוד! אני בקרוב הולך לקנות מחשב - שרוב הצרכים איתו זה יהיה למטרת גיימיניג אשמח אם תעזרו לי להשלים עם החלקים הקימים כרגע. המפרט - ( אני בטוח בחלקים אני לא הולך לשנות אותם ) מעבד Core i5 2500K מארז Dark Fleet DF-85 ATX Full Towe קירור למעבד CoolerMaster V8 ספק Antec 850 quattro אלו החלקים בעיקרון שאני צריך, עכשיו אני צריך שתעזרו לי להשלים פה את החלקים - אני כבר לא מעודכן מה יצא ומה מומלץ לוח אם - אני צריך המלצה לגבי לוח טוב אני הולך לכיוון יותר של ASUS, תקציב לא משחק פה כרגע רק לוח שיעשה את העבודה שלו כרטיס מסך - איזה אתם ממליצים? הבנתי היום ATI טובים עם תמורה למחיר, בעיקרון רק למשחקים ומן הסתם ג…
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מארז ATX אפילו נדמה לי שזה קצת גדול יותר. מה דעתכם על המפרט הבא והאם תהיה בעיה כלשהי ? בעיה אחת שכבר ראיתי שה - i\o plate לא מתאים במאה אחוז. המיפרט: [table][tr][td] [/td][td]Intel Ivy Bridge Core i3 3225 Socket 1155 3MB 3.3Ghz with 4000HD Graphics[/td][td] 1 [/td][td] ₪758 [/td][/tr][tr][td]MB75MAE33[/td][td]MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0[/td][td] 1 [/td][td] ₪311 [/td][/tr][tr][td]K8G1600HRK[/td][td]Kingston Kit (4Gx2) Hyper-X XMP (extreme memory profile) RED[/td][td] 1 [/td][td] ₪237 [/td][/tr][tr][td]SS-350ES[/td][td]Seasonic 350W SS-350ES Active PFC 80+ Bulk[/td][td] 1 [/td][td] ₪186 [/td][/tr][tr][td][/td][td] סה"כ: [/td][td] 4 [/td]…
-
- 7 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום שוב. אני מתנצל על זה שאני פותח נושא חדש, אבל אני מקווה שתסלחו לי כי אני רוצה לקנות את המחשב כבר היום, וזו הוצאה כספית לא קטנה מצידי. אז זה חשוב לי מספיק כדי להיות קצת נאג'ס. שוב סליחה. אני רוצה חוו"ד לגבי המפרט הבא, בהנחה שהוא בול בתקציב שלי ושאני לא מתכנן לשדרג אותו בשנתיים הקרובות (ושאז יכול להיות שאני כבר אקנה חדש). בעיקר תגידו אם יש איזה חלק בעייתי, שיוצר צוואר בקבוק, או שאני יכול לשדרג למשהו טוב משמעותית ובזול. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB + Scythe Mugen 2- בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪1159 לוח אם: Gigabyte GA-Z68XP-UD3 כמות: 1 - מחיר: ₪780 מא…
-
- 7 תגובות
- 675 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). visual studio, eclipse, VMWare באופן תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: Team fortress 2, BF4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך ב…
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
היי, אשמח לקבל חוות דעת על המפרט לפני הרכישה. https://www.tms.co.il/67741 תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, עבור הדרישות שלמטה, מה דעתכם על המפרט ועל השידרוגים? מעבד: Intel Core i3 3220 3.3Ghz s1155, 3MB, GPU Core, Tray מאוורר למעבד: Arctic Alpine 11 Pro Rev.2 לוח אם: Asus P8H61-M LX3 PLUS R2.0 LGA1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1600, PCI-E, VGA שידרוג לוח אם? 15 ש"ח - Asus P8H61-M LE R2.0 LGA1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, PCI-E, VGA, DVI זיכרון: G.Skill 1x4GB DDR3 1333Mhz או Transcend 1x4GB DDR3 1333Mhz כ. מסך: On Board Intel HD Graphics 2500 דיסק: Western Digital Caviar Blue 500GB 7200RPM, 16MB, SATA III WD5000AAKX צורב: LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA OEM ספק: SeaSonic 500W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan PSU SS-500ET (Oem) ספק בתוספת 30 ש"ח - An…
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-