עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימלי? 1200 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כולו, רק אם אפשר לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקלים 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית, אינטרנט וכמה תוכנות קלות(סי שארפ , פוטושופ) א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: אני לא רוצה שום משחק במחשב 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)?אין צורך בצורב ומערכת הפעלה 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין…

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  2. מה השימושים של המחשב העתידי משחקי רשת,, עבודה משרדית,C,אינטרנט וקצת משחקים קטנים הורדות ללא אוברקלוק כרגע ללא ציוד הקפי המלצה למסך תתקבל בברכה של עד 20 אינץ כרגע מסך עבה אני מעוניין לרכוש בהמשך מסך דק מערכת הפעלה : מעוניין ב win 7 חנות : אני גר בפ"ת כרגע מה שחשבתי עליו זה Intel® Pentium® Dual Core E6300 או Intel® Core™ 2 Quad Q8300 2.50GHz מארז:? ספק :? לוח אם:? כרטיס מסך :Gigabyte NVIDIA GeForce 210 512MB ו דיסק קשיח Western Digital 500GB SATA II 7200RPM 16MB Buffer Caviar Blue זכרון פנימי: 2048MB (2GB) DDR II 800MHz השאלה על מה שהשארתי פתוח עוד שאלה האם כדאי להוסיף לזכרון הפנימי ל 3mb tu 4 על מנת שהמשחב ישמש להרבה זמן ומנסיון העבר זכרון פנימי מהווה צוואר בקבוק

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  3. בקשה מפרט למחשב בסביבות 4000 ש"ח לא כולל ציוד הקפי, הכי חשוב לי במחשב זה המהירות אני רוצה מחשב מהיר.... אני גם חובב פוטושופ. וגם אוהב סתם כל מני תוכנות אני ישמח אם משהוא יכול לעזור לי, תודה!!!

4. Started by Simple-Plan,

1. תקציב מקסימלי 6 וחצי מינימום 5 (לא כולל מסך) 2. שימוש המחשב : בעיקר גיימינג ואחריזה גרפיקה ותכנים בHD (משחקים כמו : battlefield CRYSIS ) גודל מסך 16:9 FULL HD 3. ציוד הקפי : עכבר ורמקולים 4. שלא יהיה רועש מדי אממ נגיד 8 7 5. בלי OC 6. בלי מערכת הפעלה, והרכבה בחנות 7. איזור מגורים : קריית אונו והסביבה (כרגע ראשון לציון) 8. כמה שיותר חיבורי USB (וUSB3) וזיכרון בכונן קשיח משו כמו 1T 9. אולי יהיה שדרוג עתידי מקווה שלא החסרתי כלום

• 12 תגובות
    • 943 צפיות
  5. תקציב: 4000-4800 שימושי המחשב: גיימינג (COD, FIFA, GTA החדשים וכו), עריכה תוכנות גראפיות, מפעיל תוכנות סימולציה כבדות (ORCAD, CST וכו') רזולוציה מסך מקס' 1920X1080, חיבור לרמקולים 5.1, מערכת הפעלה מיועדת 64 ביט פרטים נוספים: מחשב שקט, מעדיף אינטל, ללא ציוד היקפי , לא OC, ללא מערכת הפעלה, הרכבת מחשב בחנות, קניית מחשב מאזור המרכז (רחובות) *ללא כונן דיסקים יש לי פה מפרט שחבר המליץ לי, הייתי רוצה לשמוע חוות דעת ואם יש משהו יותר טוב אז להוסיף 1420 ₪ - Intel Quad Core i7 4790 3.6Ghz S1150 439 ₪ - * מבצע * - Gigabyte GA-H97-HD3 S1150 359 ₪ - 8GB Kingston DDR3 1600Mhz 1499 ₪ - * מבצע * - GeForce Gigabyte GTX770 2GB WindForce3 279 ₪ - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracud…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by yaniv199141,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4300 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף כמה שפחות, אבל אם זה יוצא 4200 וכד' זה בסדר.. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים, רינדורים, סטריימים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים כבדים, ובנוסף בשביל לרנדר דברים מסוני ווגאס. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא צריך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3.…

• 3 תגובות
    • 928 צפיות
  7. Started by SharkGever,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 ש"ח אני רוצה מעבד של אינטל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 3/ Call of duty modern wafare 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני רוצה לשחק על איכות High גוד…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by tomer87,

המפרט מיועד למשחקים בעיקר.. אבל (ותמיד יש אבל!!!) אני רוצה מפרט של 64 ביט של AMD שאני יוכל לשדרג אותו בהמשך.... ואם אפשר והאתר של פנדה... תודה והמשך גלישה מהנה... תומר בכר (ואחיו אסף)

• 11 תגובות
    • 987 צפיות
  9. Started by crazyshit,

1. מה התקציב המקסימאלי?- 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לא חשוב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?כמה שניתן במסגרת התקציב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?יצירת מוזיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).לא חשוב ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא חשוב -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - לא צריך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - לא חשוב 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נ…

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  10. Started by MachoMan,

אני מעוניין לקנות מעכת מחשב נייד הכי פשוטה שיש לעבודה עם WORD וגיבוי קבצים

• 3 תגובות
    • 834 צפיות
  11. Started by BaRKiD,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!2200/2300 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?עדיף לא לעבור את הסכום שכתוב. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100+- 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו.משחקים. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?).לבית. ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם?19 אינץ' * באיזה סוג משחקים תשחקו?הכי חדשים שיש.. * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?כמה שהיה אפשר לסחוב. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, …

• 4 תגובות
    • 905 צפיות
  12. בבקשה תעזרו לי עם מפרט טוב במחיר הזה. דגש על כרטיס מסך מאבד טוב ואיוורור תודה רבה...

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  13. בקשה מפרט למחשב עד 4500 שקל כולל מסך (דק לא חייב ממש איכותי 1200 שקל גג) מפרט שיהיה מתאים למשחקים בעיקר תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 564 צפיות
  14. אני מתכנן לקנות מחשב חדש ואני מתלבט בנוגע ל-3 דברים: 1.הלוח-אם 2.ספק 3.כרטיס מסך לגבי הלוח-האם אני רוצה לדעת איזה לוח-אם כדי לי לקנות שיעשה עבודה טובה ולא יעלה יותר מ-400 שקל... לגבי הספק אני יודע שחברת Enermax יותר טובה מ-Thernaltake אבל המחירים שלה יותר מדי גבהוים אז רציתי לדעת אם באמת ההבדל כזה גדול שכדי לי לקנת ספק Enermax או שזה בדר לקנות ספק Thermaltake וגם רציתי לדעת אם כדי 400W או 500W למחשב חדש... לגבי הכרטיס מסך אני רוצה לדעת מה כדי לי לקנות Nvidia 8600GT או ATI Redaon 2600Pro/XT ואם כדי לי לקנות של 512MB או של 256MB DDR3 טוב..בנוגע לתקציב אמרתי ללוח-אם עד 400 שקל...לגבי הספק זה עד 400 שקל... גם ולגבי הכרטיס מסך עד 550 שקל... מטרות המחשב הם משחקים(בינוניים-כבדים…

• 13 תגובות
    • 837 צפיות
  15. Started by WarNet,

1. מה התקציב המקסימלי? 2000 ש"ח 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. בעיקרון המחשב נועד למשחקים ולפוטושופ. א.פוטושופ ב.לשימוש ביתי. ג. 1280x1024p 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. אין צורך בציוד היקפי. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? אין צורך בכרטיס מסך יש צורך בצורב. 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את הח…

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  16. Started by Oz.,

1. מה התקציב? 4000 שקלים 2. מטרות המחשב? משחקים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא צריך DVD 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? לא חשוב 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבת מחשב במעבדה 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? סביר 10. האם מתוכנן OC? לא מתוכנן 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה/גודל מסך. רזולוציה 1600*1200 / 1024*1280 פיפא 09 PES 09 CRYSIS COD4/5 NFS הכל על הגדרות הכי גבוהות שאפשר לתקציב. תודה רבה, עוז

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  17. Started by kapelnik,

פורמט מומלץ לתוכן ההודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?4000 2. מטרות המחשב? לדוגמה: משחקים כבדים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי?לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט חשוב שהמארז יהיה: Raidmax SAGITTA II + 23CM FAN http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=SAGITTA23Raidmax Sagita ll 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?מארז(כתבתי למעלה), דיסק קשיח 7…

• 8 תגובות
    • 578 צפיות
  18. שלום לכולם! לאור יומהולדתי ה-17 החלטתי שהמתנה הכי טובה והחידוש הכי טוב שיכול להיות הוא מחשב חדש. לאור התלבטויות כאלה ואחרות החלטתי לשאול אנשים שמבינים באמת והופנתי לפה, הדרישות שלי הם גבוהות, זאת אומרת אני מעוניין במחשב האולטימטיבי לתקציב זה~ מאקסימום ביצועים לאורך זמן, אני ממש לא רוצה להתבאס, אני רוצה משהו מומלץ והתרשמות חיובית ממקור אמין. אז הנה אני והדרישות שלי למחשב החדש: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? התקציב שעומד בפני הוא לא אחר מ-4,500 ש"ח ישולם באשראי. [כמובן, אם יש חומרה שממש מועדפת על אחרת היוצאת ממסגרת התקציב הנ"ל יש לציין זאת ואף לבחור בה, חריגות יתקבלו (אני מאמין שעד 5,000 ש"ח)] 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבוד…

• 8 תגובות
    • 803 צפיות
  19. אני צריך מפרט למשחקים כולל מסך 22' ובלי ציוד היקפי. שלא יעבור את ה 6700 שקל כי זה הרבה בלי OC רק אולי שהחנות עושה וזהו, עד 500 GB לא יותר... תודה מראש

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. מה שאני רוצה זה מפרט למשחקים עד 3600 שקל למשחקים שיהיה מעבד אינטל וכרטיס מסך תומך DX 10 לא צריך מארז לא מסך לא מקלדת ועכבר לא רמקולים אבל שיהיה גם מאורר למעבד וספק טוב שיספיק לא משהו יותר מדי טוב תודה מראש

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. מה שאני רוצה זה מפרט למשחקים עד 3600 שקל למשחקים שיהיה מעבד אינטל וכרטיס מסך תומך DX 10 לא צריך מארז לא מסך לא מקלדת ועכבר לא רמקולים אבל שיהיה גם מאורר למעבד וספק טוב שיספיק לא משהו יותר מדי טוב תודה מראש

• 0 תגובות
    • 477 צפיות
  22. שלום. לפני שאני יתחיל אם מה שאני מחפש ועם המפרט של המחשב הנוכחי שלי, חשוב לי לאמר שאני לא כל כך מבין במחשבים, ולכן שאתם ממליצים על משהו נא להסביר במילים כמה שיותר פשוטות למה שאתם מתכוונים כי אני לא יבין אם לא. מה שיש לי היום: (Intel® Core2 CPU 6300 @ 1.86GHz (2 CPUs 2030 MB RAM לוח אם: Intel DG965WH כרטיס מסך: Nvidia 8800 GTS 640 MB בגדול המחשב שיש לי היום הולך לעבור לאבא שלי שיש לו מחשב בן 7 שנים ולכן אני קונה חדש. ועכשיו למה שאני רוצה: מחשב למטרת משחקים בתקציב של עד 5000 ש"ח ללא כרטיס מסך. מחשב שיריץ את המשחקים החדשים ביותר על הגרפיקה כמה שיותר גבוהה ברזולוציה של 1920X1200 ( יש לי מסך בגדול 24). את הכרטיס מסך אני יקנה בארה"ב בעוד כ-חודשיים שלושה. אין לי צו…

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. מקסימום חריגה של 100 שקל התקציב עלה ל3000 OC מירבי לוח אם + ספק + קירור למעבד ואם צריך עוד משהו תציעו תודה

24. Started by kira,

. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, גלישה, צפייה בתוכן HD תיכנות , תאימות ל snow leopard א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).פרנסה FLASH CS5 FLASH BUILDER , snow leopard ב) האם מיועד לגיימינג: לא מיעד לגיימינג... 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מקלדת נוחה לכתיבה מרובה 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?כן HD WD500G משני , HD 64G ראשי ( SSD ) , כרטיס מסך HD 5770 gigabyte, זוג מאוררים 120 , ומסך …

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  25. Started by !DrAgOn~LiGhT!,

שלום לכולם, מבקש מפרט בתקציב של 3.5K + מסך. המפרט ישמש למטרות משחקים (שהמשחקים ירוצו חלק על הגדרות גבוהות יחסית, לא צריך להשתגע, גם 560 או 6870 יספקו אותו) עם מסך (רצוי המסך של DELL U2311H) ללא ציוד היקפי נוסף. רק מחשב +מסך. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 868 צפיות

דיונים חדשים בפורומים