ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
חברה אני לא יודע מה לעשות קניתי את המחשב הנל לפני פחות משבועיים והוא רועש מאוד. הוא היה במעבדה מיום ראשון עד היום ואמרו שזה תקין. ביום ראשון אני אסע לשניידר לנסות החזיר. אבל נראה לי עבוד ללא אישור של dell אין שירות לקוחות של dell בארץ אלה רק תמיכה תכנית והתשובה שלהם היא שאין תקלה. למישהו יש את הדגם הזה? ואיך ניתן לערב את dell העולמית?
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, היום בבוקר התחברתי ברשת צבורית אלחוטית והכל היה טוב ויפה, הגעתי הביתה והכפתור של הרשת האחלוטית נשאר כתום, ולא משתנה לכחול, כשאני לוחץ עליו הוא משתנה לי ממצב wlan off למצב wlan disabled וחזרה, הרשת האלחוטית בבבית עובדת(בדקתי עם מחשב אחר באותו מיקום פיזי..) מה אפשר לעשות? תודה
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
היי, אני לא כ"כ יודעת אם זה המקום הנכון, אם לא אני אשמח להכוונה. יש לי לפטופ של DELL INSPURON1520, התקנתי עליו לא מזמן ווינדוס 7. לפני כמה ימים האייקון של ההתחברות לרשת אלחוטית פשוט הפסיק לעבוד, הוא מראה שהוא מתחבר ומסמן X על התקשורת למרות שבפועל יש לי אינטנרט. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? כשאני פותחת את החלון של ההתחברות הוא מראה לי שיש תקשורת לנתב אבל אין תקשורת לרשת. במחשב אחר (שגם מחובר אלחוטית), הכל תקין תודה מראש לעוזרים..
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
נתקלתי בבעיה וגם בדילמה. אני לא מצליח לעשות שיחזור לנקודה ההתחלתית ז"א לנקודה שרק התקנתי את המחשב . אם אני אעשה פורמט אני עלול לאבד את הWIN 7 המקורי וגם את אחריות היצרן . מה דעתכם ועצתכם בשבילי ? תודה.
-
- 6 תגובות
- 939 צפיות
-
-
לכל העוזרים שלום רכשתי HP Pavilion dv6-6140ej לפני שנה ושמתי לב כי האפשרות של התאורת מסך לא עובד בכלל, לא בשילוב על כפתור הFN ולא דרך האפשרויות של צריכת חשמל, לא משנה אם המטען מחובר או לא פשוט האופציה של בהירות מסך לא עובדת במחשב בכלל. מישהו מכיר/נתקל??
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, ברשותי מחשב נייד של Asus מהסדרה K55A. הוא הגיע לי עם סטיק אחד של 4GB Ram של Kingston, והחלטתי שאני רוצה לשדרג ל8GB. בדקתי את כל הדברים החשובים שאני מכיר (מהירויות שעון, מתחים וכו') והחלטתי לקחת את הסטיק G.Skill 1x4GB DDR3 1333Mhz SODIMM, שהלינק אליו מצורף כאן: http://ksp.co.il/?uin=15070 צירפתי תמונה של 2 הסטיקים ע"פ cpu-z (מימין המקורי, משמאל החדש) ברגע שחיברתי את הסטיק למחשב הוא החל לעבוד לאט ונכנסתי לברר למה, גיליתי שבדרך לא ברורה הוא קורא את הכרטיס זיכרון עם מתח של 1.35v לפי cpu-z ולא כ-1.5V כפי שרשום בכל מקום.. ניסיתי לחפש בביוס אפשרויות לשינוי מתח/מהירות שעון אבל הביוס שיש לי נראה כאילו סירסו אותו ואין שם שום דבר שבכלל קשור לזיכרון, וזאת גם לאחר עי…
-
- 4 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לכולם, בכל פעם שאני מנתק את כבל ההטענה מהנייד הוא עובר אוטומטית למצב חיסכון בסוללה, הדבר לפעמים בעייתי כי אם המחשב מבצע פעולות כבדות הוא לפעמים נתקע. איך אני מבטל את ההגדרה הזו? בלוח הבקרה בהגדרות צריכת חשמל לא מצאתי פיתרון. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום , ברשותי לפטופ מסוג LG R560 . במחשב ישנם קיצורי דרך במקשים , עקב כך שהחלפתי לוינדוס 7 קיצורי הדרך האלו הפסיקו לעבוד . אמרו לי שצריך דרייברים כדי להחזיר את המקשים הללו לפעולה . אם מישהו יכול להביא לי את הדרייברים האלה לוינדוס 7 אני אשמח . תודה !
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
היי, ברשותי מחשב נייד מהסוג שציינתי בכותרת. לאחרונה יש לי בעיה של תצוגה. בזמן שאני לוחץ על כפתור הווליום או לחלופין על הCAPSE LOCK לא מופיע לי תצוגה על המסך עצמו בעת הלחיצה. אשמח לעזרה, תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום לכולם, חג שמח ושנה מתוקה יש לי מחשב מנייד מסוג HP G62 460SJ .. לאחרונה יש למחשב שלי בעיית חימום נוראית הוא מגיע ל 100% בצריכת CPU בדקתי בטסקמנגר ואין שום דבר חריג.. שראיתי שעובר את ה20% . בדקתי בתוכנה REALTEMP והמחשב באמת מגיע ל100% ורק לאחר 5 דקות שאני סוגר אותו הוא חוזר לעהבזר לעבוד כמו שצריךץץ אין לי מושג מה לעשות ניסיתי כבר סריקת וירוסים וכו'.. עזרה.????
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
שלום חברים, רכשתי לאחרונה DELL VOSTRO3350 ועדיין יש לי מספר דרייברים שלא מותקנים, למרות שהתקנתי ככל הזכור לי את כל הדרייברים מהאתר של DELL. צירפתי תמונה. אשמח לקבל עזרה תודה רבה! [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 625 צפיות
-
-
לחברה שלי היית בעיה עם המחשב, והוא היה זקוק לפורמט. עשיתי פורמט בעזרת הכונן-וינדוס שהיה על המחשב. באמצע הפורמה המחשב נכבה מכיוון שהכבל יצא מהמחשב ולא היה סוללה, ההתקנה נכשלה והיה צריך לעשות התקנה מחדש. אך לא היית אפשרות שוב לעשות התקנה מחדש זה הביא כל הזמן שגיאה. עכשיו למשהו, ולא אני עשיתי זאת, כונן השיחזור שהיה, נמחק. התקנתי לה את אותה גירסת וינדוס שיש לה אליה רישיון WIN 7 פריומיום 32 ביט. אבל יש בעיה עם דרייברים של NETWORK CONTROLLER. ואין לי שמץ של מושג מה לעשות? איך אני עכשיו מצליח להתחבר לאינטרנט דרך WIFI?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה בלפטופ דגם pavilion dv2700 אני מגיע לווינדוס וויסטה ומנסה להפעיל משהו והמחשב פשוט נתקע. הרצתי Diagnostics והוא כותב לי בבדיקה של הארד דיסק test status #1- 07 Fail הרצתי עוד בדיקה עם PC CHECK ושם הוא כותב לי Fail על Smart short self test. מה נתין לעשות? האם הארד דיסק גמר תקריירה? והאם יש אפשרות להציל את החומר שעל המחשב?
-
- 0 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי בעיה שכל פעם אני מדליק את הנייד הוא נדלק ומראה רק מסך שחור. רק אחרי כמה נסיונות של הדלקה פתאם הוא עובד טוב. חוץ מזה עד שהוא כבר עובד העכבר לא עובד(רק חיצוני) והמקשים במקלדת צריך ללחוץ עליהם כמה פעמים עד שהמחשב קולט. מישהו עזרה?
-
- 3 תגובות
- 791 צפיות
-
-
היי אנשים !! טוב יש לי בעיה ,בקרוב אני טס לחול ושם אני בונה לי מחשב שלהם שיורד איתי לארץ! בעיקרון הבעיה שלי היא שאני לא יודע באמת על איזה חלקים כדי להשקיע יותר ועל איזה פחות !... בהתחלה חשבתי לקנות את המעבד ליבה כפולה אבל אם אני לא לוקח אותו יש לי יותר כסף להשיקע על רפטורים שזה גם כן חשוב !... כנל לכרטיס מסך האם כדי כיום לקנות את ה 6800GT או שהוא כבר מתחיל "לרדת מהמדפים"? אז מה כדי לקנות ליבה כפולה ואז לקנות כרטיס גרפי או שכדי לי לקנות מעבד רגיל עם רפטור וכרטיס גפרי !.... בנוסף גם לי יש את הפחד הזה של צוואר בקבוק !...
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אלהן חברים, לאחרונה חלה אצלי בעיה במחשב הנייד שלי.. הוא נורא מתחמם ומתכבה לי החום של המעבד גמגיעה ל 100 מעלות יש במחשב הזה מאוור מצד שמאל שאני מרגיש שיוצא מימנו אוויר אני לא יודע אם צריך להיות גם מצד ימין מאוור אבל זה ניראה כאילו שיש שם או שהוא נהרס או שאין שם כזה השאלה כמה חום צריךלהיות למעבד באופן תקין? ומה אפשר לעשות בסיטורציה אם זה לא המאוור? זה קרה בפיתאומיות!
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
משהו נורא מוזר קורה לי אני קניתי עכשיו מחשב נייד של סוני וגם חבר שלי קנה מחשבים שנחשבים ממש יוקרתים ומחירים יקרים יש לנו תמיכת פול HD במחשב ואנחנו רואים סרט או משחק דרך כבל HDMI לטלוזייה ולפעמים יש כזה גל כזה שעובר במסך כול כמה דקות יש גל התמונה לא חלקה מישהו יודע מה הסיבה לכך ?תודה מראש מחשב עם מעבד אינטל דו קו 2 P8400 וכרטיס מסך גיפרוס ניבדיה 9300 GS
-
- 6 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי X61 ויש בעיה בחיבור לאיטרנטץ הוא לא מתחבר ()limited( קוד הבעיה הוא 024 - אני מצטט מהמחשב "the ethernet port is unplugged". וכד'. לא עשיתי כלום עם המחשב לאחרונה ולפעמים הוא כן מצליח להתחבר. רעיונות? תודה!
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
תשמעו דיפדפתי במערכת המפרטים שלכם ויש מלא מחשבים שהמחירים שלהם לא מעודכנים למשל רשום שכרטיס מסך Radeon X1900GT 256MB DDR-III 256bit עולה 1500 ש"ח? כנראה שלא הוא כיום עולה 1250 ש"ח (יש לי אותו) אשמח אם תעברו ותתקנו מספר דברים כי זה מאוד מתעה כי אני יכול להשיג כרטיס מסך טוב יותר ב1500 ואני יקנה את זה במחיר הזה לתשומת ליבכם
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
נראלי שמישהו שיחק לי אם כפתורים אני רושם אותיות והמיקלדת רושמת מיספרים בחלק מהאוטיות מישהו יודע אין לסדר את זה אמרו לי שזה שילוב של כמה כפתורים
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
המטען נהרס והבנתי שיש חוסר של המטען הזה בארץ כבר כמה חודשים.. מישהו יודע אולי על מקום שכן אפשר לקונת את זה או אולי מטען אוניברסלי שמתאים לדגם הזה ולא עולה יותר מידיי?
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום, אשמח לעזרתכם. יש לי מחשב נייד asus F5RL שהתקנתי עליו וינדוז 7 אולטימייט. מסתבר שהמצלמה שבו לא הותקנה אוטומטית ומנהל ההתקנים רק מראה "התקן USB" עם סימן קריאה עליו. באתר של ASUS אין בכלל דרייברים לנייד הזה לוינדוז 7. אשמח אם תייעצו לי איך להתקין את המצלמה. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
יש לי נייד acer וחלונות 7 ולאחרונה יש לי בעיה שעוצמת הקול עולה ל100 ולא ניתנת להורדה.יש לי גם רמקולים חיצוניים אבל גם כשהם מנותקים הבעיה חוזרת.לאחר הפעלה מחדש הבעיה נפתרת אך חוזרת כעבור זמן מה.אם זה הפורום המתאים אבקש הדרכה.לא מצאתי שום הגדרות לסאונד ולא ברור איפה הבעיה
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
היי, כשאני מחברת אוזניות, שומעים גם מהמחשב וגם מהאוזניות. זו בעיה פיזית או הגדרות?
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
היי, התקנתי לפני כמה זמן windows 7 ultimate ומאז העוצמה של הרמקולים פחתה בצורה מאוד משמעותית וגם עם המיקרופון הפנימי היו קצת בעיות. התקנתי דרייבר של realtech שסידר את המיקרופון אבל הרמקולים עדיין חלשים. מישהו אולי נתקל בבעיה ויודע איך לסדר אותה? תודה ושבת שלום גלית.
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-