עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מפרט שאני הולך לקנות ב 1/1/2009: ספק: PC Power ULTRA-QUIET PSU SILENCER® 610Watt S61EPS מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3GHz 1333FSB 6MB Box 45nm קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro לוח אם: ASUS P5Q PRO Intel® P45 Chipset LGA 775 זיכרון: G.Skill 4GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 4-4-4-12 F2-6400CL4D-4GBPK כרטיס מסך: Palit Radeon HD 4870 Sonic 512Mb DDR5 PCI-e סך הכל: 3892 רזולוצית משחק: 1024*768 - 1650*1080 (בקרוב 22'). המפרט לא כולל מארז, הארד-דיסק וצורב. המפרט בנוי למשחקים כמו GTA IV, Crysis. לא יתבצע OC בעתיד, ויתבצע CF בעתיד, לכן בחרתי את הלוח והספק הנ"ל. רציתי לשים זיכרון GBPI, אבל זה חרג מהתקציב.. צריך דעות, והצעות לשיפור רק מפנדס.

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by IG,

שלום לכולם. אני מחפש מחשב נייד לצורך לימודים (ראיתי הרבה המלצות אבל זה לא התאים לי...) הדרישות: אמין, קשיח ומחברה טובה. אני נוטה להפיל דברים ואני צריך שהוא יחזיק מעמד 3 שנים לפחות. 15'' מקסימום- צריך להכנס לתיק ולא בא לי להסתובב עם קיטבג מעבד 2.6 ג"ה או יותר (רצוי כפול ליבה) זיכרון פנימי של 2 גיגה או יותר כ. מסך עם 256 מגה זיכרון (נפרד) או יותר ותמיכה בDX 10 ומעלה. תקשורת Wi-Fi ו-BT (סטנדרטי היום... כנראה יתחבר לרשת אלחוטית) HD של 250 גיגה או יותר. (הדרישות הנ"ל הן המומלצות, בערך, להרצה של SC2 זה כנראה המשחק הכבד ביותר שיותקן אי פעם על המחשב הזה... אלא אם ההמשך יהייה כבד יותר ) מערכת הפעלה- לא ויסטה שלא יהיה מאלה שמתחממים יותר מידי- אני לא רוצה לקנות לו קרור…

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. שלום, אני פונה אלייכם בהתייעצות לגבי איזה סוג מחשב יתאים לי ביותר ללימודים שלי 1) האם ישנו הבדל גדול בין 15 אינץ' לבין 12? בדגש על עבודה של שעות רבות ביום מול המחשב? 2) עד כמה המשקל הוא פקטור? 3) נדלקתי על מחשב של HP http://zap.co.il/model.aspx?modelid=717659 שהוא גם כולל מסך מגע מסתובב. אני מוצא את זה נוח תיאורתית לשבת איתו בכל מקום לסובב אותו לחצי וכך פשוט לקרוא בו טקסטים בצורה נוחה. האם התיאוריה שלי נכונה הלכה למעשה? למישהו יש ניסיון עם עבודה על המחשב הנל? הוא נרא גם חזק בנתונים שלו וקל מאוד אך עדיין זהו מסך של רק 12 אינץ'. הכוונה לכל מחשב בתצורת טבלט PC שאלה נוספת היא האפשרות של מסך מגע שימושית לי בלימודי מהנדס או שאין הבדל בינו לבין מחשב נייד רגיל וזה סתם …

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by antique,

אהלן חבר'ה.. מצטער שכבר שגעתי אתכם חח התקשרתי היום ל-rsm והם המליצו לי על מספר שינויים במחשב בכדי שיתאים יותר לצרכים שלי וגם יהיה יותר שקט אז קודם כל שוב אכתוב את הצרכים שלי: התקציב בסביבות 2500 שקל - עדיף לא לנצל את כולו אבל אפשר גם לגלוש מעבר אליו בכמה מאות שקלים שימוש המחשב הוא למספר דברים: עבודה משרדית - גלישה אופיס וכד' - אני רוצה שיהיה מהיר וטוב בתחום הזה, שיהיה אפשר לראות בו סרטים טוב ובנוסף לזה - שיעבוד טוב למשחקי מחשב (לא חזקים במיוחד אבל יחסית כן) כמו קאונטר סטרייק וכד' ככה שטוב שיעבוד גם לגיימינג אין צורך בציוד היקפי המפרט צריך לכלול את כל הרכיבים חשוב שהמחשב יהיה שקט - בסולם בערך 7.5 לא מתוכנן אוברקלוק OC אין צורך לכלול מערכת הפעלה אבל יש צורך בהרכב…

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. שלום לכולם. זה מה שראיתי שנכנס בתקציב שלי אם יש לך המלצה טובה יותר אשמח לשמוע תודה. https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13073 תקציב 3000 (ניתן לחרוג מעט אם ההוספה כדאית) * מטרות המחשב? פיתוח בגאוה לאנדרואיד , גלישה. * גודל המסך? 15.6 מט לא טצ כמובן משקל לא משנה. * רזולוציית המסך? לא משנה. הממוצעת תספיק. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא, זמן ממוצע יספיק בהחלט * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 ומעלה בנןגע לssd יש לי אפשרות להביא מחו״ל ככה שאם זה לא מסובך להרכבה אז אשמח להוסיף. * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא אך אחריות 3 שני…

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. אורח נווה
    Started by אורח נווה,

אהלן, האם Nvida geforce 940mx טוב מספיק להריץ אוטוקאד ורוויט בצורה חלקה מספיק? אם לא- אילו כרטיסים ען או כרטיסים עם איזה דירוג ומעלה כן

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by guysevi,

1. מה התקציב המקסימאלי? 9500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג, רק אם זה יכול לשפר מעט אז 150 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כל סוגי המשחקים , להגדרות גבוהות , יתחבר למסך "27 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמ…

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by tomg,

שלום חבר'ה... היום בצהריים החלטתי שהגיע הזמן לקנות מחשב חדש. אז התקציב שלי נע בסביבות ה-5000 ש"ח (בלי מסך) ובסביבות טיפה יותר עם מסך... אני רוצה שסוף סוף יהיה לי מחשב שיריץ את כל המשחקים שלא יכלתי להריץ, שקוויק 4 ישתין במכנסיים כשהוא יראה ת'מחשב הזה... משהו כזה, שיעבוד טוב. לא כמו החרא שיש לי עכשיו. אם יהיה איזה סידור ככה שאני אוכל לחבר אליו 3 מסכים זה יהיה גם נחמד. תודה רבה לעונים

• 33 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. שלום, האם מומלץ בכלל לקנות מחשב או מחשב מולטימדיה קטן כזה אם אני רוצה מחשב שיתחבר לקולנוע הביתי שלי? יחובר לטלויזיה 46'' עם HDMI באיכות של HDTV 1080P. אם עדיף מחשב, מה מומלץ ? איזה מפרט? בטח שהQUAD מיותרים... אני חושב על כיוון סדרת E או אולי אפילו AMD? אין לי מושג... צריך עזרה. תודה.

• 30 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? באזור ה5K. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודי תואר מדמ"ח, תכנות, וגיימינג קל (indie games, overwatch, apex, csgo) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא חייב 8. הא…

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. מה דעתכם על המפרט הבא: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.13GHz(E6600) 1066MHz/FSB 2MB - BOX מחיר: ¤1229 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 מחיר: ¤657 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 640MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL מחיר: ¤2221 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 320GB 16MB 7200 RPM SATA2 - NCQ - ST3320620AS מחיר: ¤541 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA מחיר: ¤217 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT מחיר: ¤716 מארז: GIGABYTE AURORA TOWER CASE ALUMINIUM - BLACK/SILVER - GZ-FSCA1 מחיר: ¤672 ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT מחיר: ¤422 מחיר סופי:…

• 27 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500. אני מקווה שאני לא חי בסרט ואם זה בכלל אפשרי... א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג.. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית (גם עריכת סרטים) אבל גם עבודה משרדית רגילה - (גלישה, אופיס...) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות של Adobe. בעיקר פרמייר ופוטושופ ואולי גם אפטר אפקטס.אופן שימוש תדיר עד כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית)…

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by Michael Rositsan,

אהלן, אני כבר כמה שנים ממש טובות סוחב עם amd phenom x3 השדרוג היחידי שנעשה מאז הקניה הוא של כרטיס מסך gtx650 ולא מעבר. השבוע החלטתי שעברו מספיק שנים והגיע הזמן להיפרד ולכן רכשתי : I5 6500 2*8 corsair ddr4 vengeance led 3000mhz WD ssd green 240gb (צפי להוספה של עוד 2 כחולים). עכשיו מרוב הבלאגן שיש בלוחות אם כבר נכנסתי לבלבול ואשמח אם תמליצו לי על לוח אם עד 750₪ (לא חייב להגיע ל 750₪ רק אם זה באמת שווה את זה). לא מחפש אוברקלוקינג וכל השטויות האלה...סהכ לוח שנותן תאימות מקסימלית למערכת ואמין למשך 5 שנים לפחות) חשוב שכן יהיה לפחות עם *2 pcie. תודה

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימאלי?4700 כולל מסך (קונה באילת ) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך כל עוד לא יפגע בביצועים עכשיו/בעתיד ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים ,תכני HD, עריכה גרפית תוכנות ADOBE, אולי תלת מימד כמו MAYA, קצת תכנות בעתיד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקים כבדים וגם ברשת -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. WATCH DOGS 2,GTA V,BT5,FAR CRY 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).צריך לקנו…

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. שלום, אני רוצה להרכיב מחשב קומפקטי שישמש למשחקים (לדוגמא SKYRIM עם הגדרות גבוהות) ולעבודה עם SOLIDWORKS (תוכנת מידול תלת מימד). מחיר כ-4,000 ללא מסך. המארז הנבחר הוא NSK1380 (מגיע עם ספק כוח של 350W) מחיר 480 ש"ח:http://www.antec.com/product.php?id=30&pid=3 את שאר הרכיבים לקחתי ממדור המפרטים המומלצים תחת הכותרת "מפרט מחוזק לגיימינג בעלות כוללת של 3740 ש"ח": מעבדIntel i5-3450- Tray900 לוח-אםGigabyte GA-B75M-D3H400 זכרונותCrucial/Kingston/Transcend/Corsair/G.Skill/Micron 2X4GB 1333Mhz DDR3240 כונן קשיחSamsung/WD/Hitachi/Seagate 1000GB SATA2/3500 כונן אופטיLG/Samsung DVD-RW SATA110 כרטיס מסךAMD (ATI) Radeon HD6870 1GB DDR5850 סה"כ~3740 ש"ח כאמור החלפתי את ה…

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. תודה לאל אני מחליף את הגרוטאה שמעתי כבר הצעה ממישהו, אבל אני אשמח לקבל חוות דעת נוספת. המפרט צריך לכלול הכל חוץ מעכבר, מסך וצורב, בלי לעבור את ה 7000 שקל. המחשב מיועד למשחקים, אם זה רלוונטי. תודה מראש, ומצטער אם עברתי על חוקים כלשהם ??? שכחתי לציין: אין צורך ב DVD, סורק ו webcam......

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. היי יש לי HP נייד מדגם Pavilion dv6-6c59ea מעבד: 2.5 GHz Intel Core i5-2450M זיכרון: 6GB כ.מ.: AMD Radeon HD 7470M עם intel HD כמובן החלפתי קשיח ל120 SSD EVO 850 של סמסונג וגם החלפתי את כונן הדיסקים עם קשיח של 320 גיגה http://support.hp.com/gb-en/document/c03136193 והמערכת שודרגה לWindows 10 חוקי

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by המפציץ A החמקן,

צריך שיהיה כולל: מעבד זיכרון לוח אם ספק כוח מארז כרטיס מסך צורב DVD, פשוט תודה לכול העוזרים, עם אפשר מאייבורי

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. אז ככה, חקרתי לא מעט על LENOVO Y50 ומסתבר שזה מחשב סבבה אבל ברמת גימור די נמוכה (פלסטיקה, חם\רועש, מסך לא הכי איכותי). לעומת זאת אני רואה ביוטיוב כל מיני REVIEWS שהם למעשה צילום של משחק כגון CRYSIS ונראה שהמחשב אוכל את זה בלי מלח. גם רוב חוות הדעת באמאזון חיוביות. נוסף על כך יש למחשב 16GB RAM, מה שמאוד מאוד קורץ לי כי אני בדר"כ מבטל את ה PAGING FILE בווינדוס כדי למנוע SWAPPING, דבר שממש מגביר את הביצועים (אך דורש כמות RAM לא קטנה). LAST BUT NOT LEAST, צלצלתי לאחת החנויות אשר משווקות את המחשב הזה, ממש רציתי להזמין, אבל לא יכלו לענות לי על שאלה פשוטה: האם המסך הוא ANTI-GLARE!! המוכר אמר שהוא לא יודע, ושיש את הפרטים באתר. מה שיותרררר מצחיק זה שב ZAP ובאתר לנובו יש מפרט X, בז…

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. היי שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייח שיספק את צרכיי. סרטים, אופיס וגיימינג ברמה סבירה (pubg וכדומה באיכות טובה ושאהנה מאיכות סבירה בכל משחק שיצא ב3 שנים הקרובות) קיבלתי הצעה לרכוש את המחשב עם המפרט מתחת ב2500 , חשוב לציין שאין לי בעיה להוסיף כמה שקלים לשדרוג אפשרי (כגון סלוט נוסף של זכרון ראם) אין אחריות לאף אחד מהרכיבים. אשמח לחוות דעתכם, תודה מראש מעבד: Intel Boxed Core i5-6500 Skylake Quad core CPU - 3.2 GHz - Max Turbo Frequency 3.6 GHz - Socket LGA1151 - 14nm - 6MB cache קירור למעבד: סטנדרטי מאוורר של אינטל לוח אם: Biostar TB250-BTC PRO Socket : 1151 Supports 7th Generation Intel® Core™ Processor Intel B250 sin…

21. * מטרות המחשב? לימודים וכל מה שזה כולל - עבודה משרדית (אינטרנט ואופיס), עבודה ב-Matlab וכו'. כמו כן, שיהיה ניתן לצפות בסרטים. * גודל המסך? 13.3' - 14' * משקל רצוי? כמה שפחות יותר טוב כמובן אבל בשאיפה שלא יעבור את ה1.9ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? סטנדרטי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) רצוי HDMI * בלוטות? לא. * גודל מינימלי של כונן קשיח? אם SATA אז לפחות 500GB אם SSD אז 128GB * כונן CD/DVD? צורב? לא הכרחי. * כונן Bluray? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, נרכש בארץ ויהיה בשימוש בארץ. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? מעדיף שלא לכלול בתוכה מערכת הפעלה. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אין העדפה - …

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by Alonc,

מחפש מחשב נייד עד 2500 ש"ח,תתאפשר זליגה קטנה בתקציב. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס),משחקים קלים (sims3),צפייה בסרטים,סקייפ (מצלמת אינטרנט). * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? הרזולוציה המקובלת בטווח המחירים הנ"ל. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. * משקל רצוי? כמה שיותר קל,לא יותר מ2.5 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא חובה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? עדיפות לhdmi * Bluetooth? מומלץ * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? hdd,רצוי מעל 500 * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? רצוי שכן. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? dell,lenovo,hp אך כל חברה מומלצת אחרת תיש…

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by crik,

היי, מה דעתכם על המפרט הבא למשחקים כמו לדוגמא BF4. [TABLE] [TR] [TD]קטגוריות[/TD] [TD]מוצרים[/TD] [TD=width: 10%, align: center]כמות[/TD] [TD=width: 10%, align: center]מחיר[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]מעבד[/TD] [TD=width: 35%]Intel Core i5 4670 3.4Ghz (3.8Ghz Turbo) LGA1150 Tray[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪1027[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]קירור למעבד[/TD] [TD=width: 35%]Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪124[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]לוח אם[/TD] [TD=width: 35%]Gigabyte GA-B85-HD3 for 1150[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%…

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. היי אני קונה מחשב חדש מחנות מסויימת מאוד והכרטיסים שלהם סתם יקרים אז אני קונה בנפרד ~משחק משחקים~ הכיוון זה באיזור של GF 550GTX TI נעול nVidia לא לשגע אותי על ATI הם מוכרים לי אותו ב750 שיחפשו מי ישלם להם חשבתי 460GF מה אומרים ?? תקציב עד 600~! תודה

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by E-Bear,

קניתי מחשב חדש שאמור להיות מורכב ועובד בעוד כשבוע... בעקרון קניתי את החומרה ואת המארז הכוננים והדיסק הקשיח השארתי מהמחשב הקודם. בנוסף גם הציוד ההיקפי לא טוב... אשמח אם תתנו עצות לשיפור. אם כן, ניגש לעניין: מעבד: AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 4200+ 2.2GHz קירור למעבד: Thermaltake Sonic Tower + 2* thunderblades לוח אם: DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D כרטיס מסך: eVGA GeForce 7800GTX KO זכרונות: Geil ONE 1024MB TCCD PC3200 400MHz DDR Dual Channe (כנראה עוד לא סגור על זה) ספק כוח: Thermaltake PurePower 480W מארז: Thermaltake Kandalf VA9000SWA דיסק קשיח(כאן טעון שיפור...): Maxtor 80GB ATA כונן דיסקים רגיל, צורב ישן של YAMAHA, עכבר logitech mx510, מקלדת פשוטה ומסך NU "17. רמק…

• 35 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים