ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,490 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, כמו שציינתי בהודעה בפורום גרפיקה בנוגע לכרטיסי המסך, המחשב שלי כבר בן 4 , הוא ישן וזקן ובקושי מצליח להחזיק משחקים על איכות נמוכה.. המאיץ הגרפי עובד על AGPX4 מעבד 1.8 של אינטל ולוח אם בשם סבא מאריביל 2 . המטרה שלי היא לבצע קניה רצינית שתספק את צרכיי לתקופה ממושכת. הצרכים שלי הם בעיקר משחקים באיכות גבוהה, שכן להתספק בפחות מזה גורע ואף הורס את ההנאה מהמשחק. המפרט שהרכבתי: AMD ATHLON 64 3500+ BOX 939PIN ¤1,780.00 ASUS A8N-SLI 939 ¤1,060.00 Geil 1024MB DDR 400MHZ Value (2X512( ¤1,200.00 690.00 ¤ WD 200/7200 SATA 8MB 3,700.00 ¤ PowerColor X850XT Platinum Edition PCI-EXPRESS 1,080.00 ¤ COOLER MASTER Stacker 100.00 ¤ LG X52 460.00 …
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שקל. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA:V CS 1.6 and CS:GO Call of Duty and more. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני צריך לקנות גם מסך ככל הנראה זה היה 144hz -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הוא מיועד בעיקר למשחקי FPS אני לא כל כך מבין בזה.. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, ר…
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם ברצוני לרכוש מחשב חדש וחשבתי על האופציה הבאה: http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-3350-a2410m.htm התקציב הוא עד 5000 ש"ח אבל עדיף פחות, השימושים למחשב הם דיי מגוונים, החל מתכנות, עיבוד וידאו, שימוש כ-HTPC ושיוכל להריץ קצת משחקים ברמה מינימאלית. חלק מהסיבה שחשבתי על מחשב זה שלפי הבנתי הוא מציע את כל הדברים הכי חדישים כך שיוכל לשמש אותי בשנים הקרובות וגם בגלל האחריות ל-3 שנים. רציתי לשמוע את דעתכם על המחשב הנ"ל ואם יש עדיפות למשהו אחר אני פתוח להצעות, בתודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? גם וגם כזה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא מאמין שצריך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BF4, Crysis 3, Arma 3, Planetside2 וכל הכבדים בקיצור -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)…
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל מכם המלצה לרכישת מחשב שיתאים לעבודה עם לייטרום ופוטושופ. מאחר ואני לא מבינה במחשבים אשמח אם תפרטו את הצעתכם המחשב ישמש אותי לעבודה בעיבוד תמונות כפרנסה ולא כתחביב מבחינת המחשב אני רוצה שהוא יהיה מעולה וישמש אותי לכמה שיותר זמן עם אפשרות לשדרוג רכיבים במידה והם כבר לא יהיו רלוונטיים ושיהיה ממש מהיר כדי שמספר תכנות יוכלו לפעול יחד ושזה לא יכביד על המחשב. מבחינת תקציב - לא מעוניינת לשלם המון כסף אבל אני יודעת שזה לא יהיה זול ולכן המקסימום הוא 5,000 ש"ח. ועוד משהו קטן... חשוב לי שהמחשב יהיה שקט תודה רבה
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן שלום לכולם, אני עובד מהבית במסחר + משחק במחשב במשחקי גיימינג קל לדוגמא רוקט ליג\ CS \ LEAGUE OF LEGENDS אני רוצה לקנות מחשב מעולה, אני רוצה להשקיע סכום יפה כדי שיענה לכל הצרכים ואפילו מעבר. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 9000 למחשב עד 12 אלף להכל כולל ציוד היקפי (מסך,כיסא,מקלדת,עכבר) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה מרובה מהאינטרנט (מסחר) - עבודה יומיומית, תוכנות כמו META TRADER4 למי שזה אומר משהו, דיסקורד, גיימינג קל (CS, LEAGUE OF LEGENDS, MAPLESTORY וכו) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר,…
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
. מה התקציב המקסימלי? האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? [glow=red,2,300]כן לנצל את כל התקציב[/glow] במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? [glow=red,2,300]500-700[/glow] 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב משחקים הכי גובהה ,אינטרנט ,HD FULL ועוד. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). אופיס 2010 ועוד ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך samsung T260 1920X1200 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? MOH COD הכי חדשים גם עתיד * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/[glow=red,2,300]גבוהות[/glow])? 3. האם יש צורך בציו…
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ז"א המחשבים בין ה2200 (N500 של לנובו הוא דוגמא טובה, למרות שיש לו כבר מחליפים במחיר) לבין ה3000. 15.6" מן הסתם, לא סוללה מדהימה, לא קלים במיוחד. משהו פשוט. עכשיו יש ענייני העדפה של תצורה כזו על אחרת, ובמחירים האלה אני משאר שכל ההבדלים בחומרה הם די זניחים. השאלה הגדולה כאן בעצם האם שווה ללכת על מחשב כמו זה (יותר נכון בדיוק זה): http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4881&CatCode=315 המפרט שלו נראה לי מעולה. למען האמת, המפרט הזה הוא כרגע יותר טוב מהנייח שלי. השאלה שלי לגבי הכרטיס מסך, האם יש כאן קצ', או שמדובר בגרסא ממוזערת בכרטיס מסך בינוני לא רע? המטרה של הכרטיס מסך, והתוספת במחיר בהתאם, הוא לאפשר לשחק במשחקי מחשב. לא קרייסיס על היי, אבל כל משחק חדש שיתאפשר לי ל…
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, אני זקוק למפרט ב-4 אלף ש"ח, להלן השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח מקסימום. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג והקלטת גיימפליי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Dxtory להקלטת גיימפליי. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Left 4 Dead 2, DayZ (Arma 2 Operation Arrowhead). -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות…
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אוקיי אני מחפש מחשב ללימודים ברוב. לכן חשוב לי רק 2 דברים מעבד, ועמידות בהעברת המחשב כמעט כל יום. התוכנות שאמורות לרוץ עליו אלו יהיו תוכנות הנדסיות\מתמטיות. אולי פה ושם איזה סרט, HD לא מעניין. כרגע אחרי חיפוש קצרצר מתלבט בין HP PAVILION DV3-2150EJ. והסדרה של HP DV6. ... ברוב ההבדל שאני ראיתי זה כ.מסך יותר טוב (שזה לא ממש אמור לעניין אותי), ד.קשיח יותר גדול בDV6 וגם זכרון יותר גדול 4GB במקום 3. (שזה לא משמעותי לדעתי). משקל של ה DV3 אמור להיות בסביבות 1.9KG כאשר הDV6 בסביבות 6KG. ומסכים DV3 13.3 1280*800 מול DV6 15.6. עכשיו גם בקשר לנוחות נשיאה אני רוצה לשאול בקשר לעמידות... עד כמה שידוע לי כמה שהמחשב יותר קל ויותר קטן ככה הוא סובל פחות מנשיא שלו ממקום למקום ושורד לאורך זמן…
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
חבר שלי מחפש מפרט למחשב נייד שהוא עתיד לקנות בארה"ב בחודש הקרוב. תקציב של 700$. המחשב ישמש בעיקר לעבודות משרדיות (אופיס, אינטרנט) וקצת צפייה בסרטים. מסך מט רגיל (לא רחב) בין 13" ל14". משקל עד 2.5kg מעבד core 2 duo עם מהירות שעון של 1.8Ghz לפחות. זמן סוללה של לא פחות משלוש שעות. הארד דיסק של לא פחות מ100 ג'יגה. צורב דיוידי. לפחות שנה אחריות. [אם תוכלו גם לתת את דעתכם על דגם מסויים שהוא ראה: Toshiba Satellite U305-S2816 13.3" Laptop קישור: http://www.electronicscult.com/product_info.php?cPath=45&products_id=464] תודה..
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בונה מפרט לחבר. רציתי להראות לכם מה בניתי בכדי שתקבלו חוות דעת על מה שהוא רוצה בערך. 1. מה התקציב המקסימלי? 2200 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים, תכני HD. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1920*1080 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים אחרונים אשר דורשים את המערכת החזקה ביותר לתקציב הנ"ל. * לאיל…
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי לקנות מחשב חדש אבל אין לי תקציב אז החלטתי לשדרג את המחשב שלי מדובר במחשב P3 667 זיכרון 128 SDR 133MHZ HD ווסטרן 20 GB 5400 סל"ד לוח FREETECH P6F116V ציפסט: VIA 683A/686B כרטיס מסך TNT2 אני רוצה להוסיף זיכרון 512 SDR לקנות כרטיס מסך R9000PRO או 8500LE לקנות הארד דיסק חדש של WD 40 גיגה עם 8 מגה קאש כל זה יעלה לי בערך 1300-1400 ש"ח הקנייה כדאית? זה ישפר את הביצועים בצורה משמעותית?או שכדאי לחסוף ולקנות חדש? עוד דבר קטן , ה-AGP של הלוח הוא X2 והכרטיסים הם X4 זה משנה ? הם בכל זאת תואמים? כדאי לקנות אולי כרטיס אחר? תודה לכולכם על העזרה! עמרי!
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
Part type Part name / Price CPU : AMD Athlon XP 2400+ Tray CPU - [1,260 NIS]1 Motherboard : Gigabyte GA-7VAXP VIA KT400 Motherboard (AGPx8, 5.1 Sound,LAN,RAID ATA133,IEEE1394,USB 2) - [658 NIS]1 Memory : DDR-RAM 512MB 2700 Samsung Original Memory - [941 NIS]1 Hard Disc : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD - [729 NI…
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מחפש כרגע מחשב נייד, ונתקלתי במחשב שעל פני השטח נראה די טוב, אבל הוא של חברה לא מוכרת בשם gateway http://www.gateway.com/systems/product/529668261.php לי זה נראה מחשב טוב מאוד (אני מבין קצת במחשבים, אבל לא יותר מדי). מחיר מאוד נמוך לא? איפה הקא'ץ? מישהו אולי מכיר את החברה ויכול לספק קצת ביקורת על מחשבים שלה?
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
OK, אז אני רוצה לקנות מחשב מבוסס AMD עוד שבוע שבועיים... כשאני אומר מחשב אני מדבר על : מעבד - אני לא מבין כ"כ את הצורך במגהרצים... אבל רק כדי לא לפגר מאחור אני חושב שאני יקח AXP1800+... אם יש סיבה טובה שאני יקח משהו אחר תגידו (אין לי כוח ל OC) זכרון - כאן יש לי שאלה חשובה! לא הבנתי אם המעבד פועל על FSB266 אז האם אני יכול לקחת זכרון יותר מהיר מזה? (שאלתי את זה גם בפורום מעבדים וזכרונות.. אבל עוד לא ענו לי) אם כן אז גם DOUAL DDR? לוח אם - כאן יש לי גם בעייה שקשורה לבעייה עם הזכרונות... השיפור שנותנים הלוחות מבוססי NFORCE2 הם בגלל ה DOUAL DDR? אם לא אז יש לי סיבה להעדיף אותו על KT400 ? הארדיסק - אני חושב ש 40GB יספיקו לי... רציתי לקחת את WD עם 8M BUFFER זה נותן הרבה שיפור?…
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן אני מעוניין לרכוש מחשב חדש , יש לי כבר מסך 27 של lg . המחשב צריך להריץ את התוכנות פוטושופ ,סקצאפ, אוטוקד, 3d max ,רוויט וכל תוכנה שמשמשת לתכנון ולעיצוב של תלת מימד . העבודה איתו היא על בסיס יום יומי וכל 5 שנים אני מתכנן להחליף מחשב , כרגע יש לי טושיבה סטלייט 5500 נייד שקניתי לפני 5 שנים והוא נתקע כאשר הקבצים נהיים כבדים ולוקח לו הרבה זמן להגיב . אני צריך מחשב שיעבוד עם התוכנות האלו במהירות. מה ההמלצות שלכם עבורי ? האם התקציב מציאותי? תודה פארי
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב אבל הבנתי שאוטוטו יורד מחירים של כרטיסי מסך בגלל שיגיע דור חדש לארץ, עוד כמה זמן זה יקרה בערך?
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
התקציב הוא 5300 שקל. ATHLON XP 2200+ XTREME 256MB PC-2700 333MHz 8K5A3 WinFast A250LE TD 128MB MyVIVO 80GB 7200RPM IDE 8MB CACHE FS-710B -- EG 365VE (350w) LG X52 FLOPPY 1.44 --------------------------- 5226 ש"ח אבל אז חשבתי שבמקום לקחת את המארז של אנרמקס (ואז לקחת טסונמי או טסק). וכסף שחכסתי(500 ש"ח) להוסיף ל- A250 Ultra MyVIVO128MB DDR (TI 4600? מה אתם אומרים, מה עדיף לי ?
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב בכוונתי לרכוש מחשב בתקציב כולל של כ- 8000 ש"ח שמיועד בעיקר למישחקים. האם זה אפשרי שאת הדיסק הקשיח יחליף רכיב SSD ? במידה והדבר אפשרי, האם זה מומלץ? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, שאלה כללית על לפטופ: כיום יש לי thinkpad t61. מרוצה מאוד ממנו, אם כי אני יודעת שהוא יקר (לפחות היה יקר כשקניתי אותו). אני מאוד מאוד מאוד מרוצה מהמסך שלו (מט, לא מבריק, אין שום, אבל באמת ששום, השתקפות של החדר/תאורה וכו') הלכתי היום לחנות מחשבים כדי לחפש לי לפטופ והמוכר אמר לי שיותר לא מייצרים לפטופים עם מסך מט בגלל שהוא צורך אנרגיה. האם זה נכון - האם באמת אין יותר לפטופים (יד ראשונה) עם מס מט? הוא ניסה לשכני אותי שבמסך של היום (ספציפית הראה לי את הדגם: RD560-L.AD33E T4300 2.1GHz - Free dos ) רואים מצויין אבל כשניסיתי כן (!!) הייתה השתקפות של התאורה (הוא טען שזה בגלל הניאון) בכל מקרה, לא יותר חשוב ההרגשה בעיניים מאשר זמן בטריה (אם מה שאמר באמת נכון ומסך מט צורך יות…
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הנה המפרט המקורי: Geforce PCX 6600G PCI-E 256 TV/DVI Intel Pentium 4 2MB 3Ghz 64Bit 775 GA-81945PLG INTEL945PL FSB800 INTEL 865GV DDR 400 VGA ON BOARD AGP 5 CHANNEL AUDIO PC1x3 LAN SATA 2 512MB DDR2 533Mhz 3700 512MB DDR2 533Mhz 3700 160GB 7200RPM S-ATA-2 8Mb DVD-RW X 16 SONY 8 CHANNEL IN/out 10/1000 Mbps ATX 500W 24pin 4usb front black אני אצטרך להחליף משהו אם אני אקח במקום ה-6600 הרגיל, 7600GT 256MB DDR-III או GEFORCE 6600GT 256MB?
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, מחפש נייד בדגש על מסך איכותי ביותר. לאחרונה קיבלתי Macbook pro 15" 2015 מסך רטינה מהעבודה. עדיין בהלם מהמסך. מעוניין במחשב עם מסך זהה אבל לא Apple. לגבי שאר החומרה, לא קריטי, נועד בעיקר לקידוד. תקציב: אין לי שמץ מה המחירים אבל עדיף כמה שיותר זול. תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתלבט בין שני מחשבים ניידים בעליי תצורות זהות בכמעט הכל למעט העובדה שלאד 4 ג'יגה זיכרון ולשני 3 (לא קריטי כי אני מקבל איתם ויסטה פרימיום ולא 64 ביט). והמעבד .. באחד יש P8400 במהירות 2.26 GHZ בעל 3 מגה זיכרון, והשני T9400 במהירות 2.53 GHZ ו6 מגה זיכרון (L2 כמובן )... שני המחשבים בעלי כרטיס מסך חזק GEFORCE 9600M GT ואני מתכוון להשתמש במחשב למשחקים. השאלה לי היא עד כמה המעבד השני חזק יותר מהראשון והאם יש טעם להשקיע כ700 ש"ח נוספים עליו רק בגל המעבד והעוד ג'יגה זיכרון שאולי אשתמש בו בעתיד ?? אני יודע שלמעבד יש חשיבות פחותה במשחקים לעומת הכרטיס מסך, ושני המעבדים חזקים בכל מקרה, השאלה שלי היא האם יש הדבל רציני ששווה את ההשקעה או שעדיף ללכת על הפשוט יותר והמעבד …
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-