ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
היי חברים אני עוזרת לחברים לבנות מחשב גיימינג לבן 13 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך, רצוי כמה אופציות ברמות חיסכון שונות (ולהסביר מה ההבדלים) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1500 (רק אם ממש ממש צריך אבל ממש עדיף שלא) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימניג אבל הילד גם מתכנת מעט והתחיל ללמוד במגמה כזו בתיכון (יהיה נחמד אם יוכל למשוך את המחשב לכל זמן התיכון) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). רק התחיל ללמוד תכנות בתיכון. לכן ככל הנראה שלא. ב) במידה והמחשב מיועד לג…
-
- 7 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
שלום לכל המומחים פה, לאחר ניסיון די כושל להריץ פיפא על המחשב בצורה טובה החלטתי לשדרג את המחשב שלי. קודם כל חשוב לי לדעת אם יש טעם לנסות לשדרג או לוותר לנסות למכור ולקנות אחד חדש. המפרט של המחשב הינו: מעבד i5 750 לוח intel wb55 זכרון 8gb כרטיס מסך 660gtx ספק fsp600-80ghn מארז coolermaster cm690 בנוסף יש לי עוד מחשב פחות חזק אבל יותק חדש שכולל: מעבד i3 2100 לוח ga-ph67a-ud3-b3 זכרון 2gb כרטיס מסךgts450 1gb הספק ג'נרי ומארז אין לו. עכשיו אני רוצה לשדרג את אחד מהם בלא יותר מ2500 שח ככל האפשר לרמה שיריץ פיפא מצויין ומשחקים אחרים ברמה סבירה וללא תקיעות. חשוב לציין שאין לי בעיה לקנות חלקים ביד 2 ואשמח לשמוע את דעתכם בעניין ובנוסף חלקים מיותרים א…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ואפשר לחרוג ל5.5K גג. 2. מה שימושי המחשב? משחקי מחשב 1920x1080, עבודה עם תוכנות אודיו כמו Pro Tools, Ableton. כמו כן כמה תוכנות IT כמו VMWare. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב? כבדים בעיקר, המחשב הולך לעבוד קשה. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא. 4. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10? 8. 5. האם מתוכנן אוברקלוק OC? כן, בקטנה אבל לא רציני. 6. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות? אני מעדיף להרכיב בעצמי אבל …
-
- 17 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל כי גם ככה זה גבולי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 300 ש"ח אם זה באמת שווה את זה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.GTA V -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). LCD 23' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות + 3. האם יש צורך בצי…
-
- 6 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
האם לרכוש מחשב חדש? כי משהו פה צוואר בקבוק במשחקים חדשים. האם כדאי להחליף לוח ומעבד . או לשדרג כ.מסך?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2200 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב לינוקס קטן (כלומר מארז קטן בסגנון ה-mini ITX) שיוכל לשמש למשחקי Steam למשך כמה שנים (ביצועים גבוהים לא חשובים). הרזולוציה הטבעית של המסך היא 1920x1080, מסך 24 אינץ'. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? ללא כונן SSD. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 3 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (ק…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. רכיבים טובים אך לא מיותרים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן ללא הגבלה למרות שאני לא ממש רואה צורך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, הרצת מכונות ווירטואליות (עד 4 מכונות במקביל) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF, NFS, SNIPER ELITE, AEROFLY RC7 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1200 מסך…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מדובר בשרת+5 תחנות יש מחשבי משרד מומלצים באתר האם להסתמך עליהם או לבדוק פרטני מה מתאים לי? בנוסף דרוש המלצה למפרט לשרת לכל ה5 תחנות.
-
- 0 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, לפניי שנתיים קניתי לאשתי לפטופ בהרבה מאוד כסף, ולצערי מהיום הראשון כמעט הוא עובד ממש גרוע, עשינו פרמוט וכל מיני שדרוגים, אבל שום דבר לא עוזר. כ 90% מעבודתה הוא על פוטושופ, והבעיה היא בעיקר בטעינה של קבצים, שהות ארוכה מאוד בין פעולה לפעולה, ועוד בעיות דומות שפשוט הופכים את העבודה שלה לבלתי אפשרית. המטרה שלי לקנות מחשב מאוד חזק שיריץ את פוטושופ החדש כמו כלום, ולא אכפת לי לשלם על זה... אלו נתוני המחשב שלה היום (שוב לא מספיק!) : Processor: i7-3630QM CPU@ 2.40GHz RAM : 8 GB אין לי מושג מה הכרטיס הגרפי, ואני יודע שאין לה כונן SSD אני אשמח אם תוכלו להמליץ לי על דגמים ספציפיים של מחשבים אותם ניתן…
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכל החברים כאן, אני מחפש נייד לצורך גלישה, סרטים וחיבור למגבר. חשוב לי מסך איכותי, סוללה טובה, נפח לא משנה. תקציב כמה שיותר זול..סביב 1500 באילת. איך זה? http://m.ksp.co.il/product.php?uin=27571
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני קונה מחשב שישמש בעיקר לילדים לאופיס/אינטרנט ומשחקים, בנוסף אשתי מתכננת קצת עבודות פוטושופ ואילוסטריטור. לא משחקים כבדים במיוחד ולא צריכים לרוץ בפריים רייט גבוהים . המפרט כנראה: Intel Core I5 6500 3.2Ghz 6MB Cache s1151 קירור למעבד Arctic Alpine 11 Rev.2 לוח אם Asus H110M-A D3 LGA1151, Intel H110, DDR3, PCI-E, זיכרון למחשב G.Skill Value 8GB DDR3 1600Mhz CL11 כונן קשיח Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB Sata III מארז כולל ספק Antec VSK4450B-U3 ATX Mid Tower Black 450W השאלה היא לגבי כרטיס המסך, מה עדיף (לא יכול להוסיף יותר כסף ולא רוצה משומש)? האם משנה ה-1GB או ה-2GB ברמות האלו? כ…
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, חבר שלי לפתוח סטודיו והוא מחפש ספק אמין/חנות אמינה עם דגש על שרות לאורך זמן. אשמח לקבל המלצות מכאלו שהתנסו עם חנויות כאלו ואחרות, חשוב לציין שהוא מעדיף ספק/חנות שהוא לא אייבורי או KSP (נכווה בעבר) תודה.
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 3000 שקל. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא ישוחקו משחקים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 55' FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אז כך, הכלתתי לבנות מפרט זול ככל האפשר, אם כרטיס מסך מבוסס MAXWELL 2.0. יגיד ישר שאיני גיימר, והרכבה של מפרט כזה, כי עקב צורך בתמיכה מלאה בH265 HEVC 10BIT, על הדרך אני מקבל גם כרטיס למשחקים (מידי פעם, מעדיף להשתמש בזמן החופשי לדברים אחרים). ברשותי מארז Antec 1380 שאני מעוד אוהב, הבעיה שלו, זה ספק כוח מיוחד. מדובר ב Antec AR350 350W (קיים גם איזה שדרוג שלו בשם AR352 מחיפוש ברשת), הנה פרטים של הספק: http://www.ixbt.com/power/psu/psuincase_part5.shtml http://www.xbitlabs.com/articles/cases/display/antec-psu-roundup_2.html#sect0 http://www.xbitlabs.com/articles/cases/display/antec-psu-roundup_3.html והשאלה הגדולה, האם הוא יכול להחזיק מפרט כזה: …
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
CPU:I5 3470 Motherboard:Intel DH67BL Ram:8GB DDR3 1333Mhz-CL9 GPU:Shappire 7850 Dual-X 1GB Storage : corsair force 3 ssd 120GB Seagate 500GB Hard Disk Hitachi 500GB Hard Disk Case : thermaltake Soprano RS 101 with window Powersupply : 600W Ci-Power DISK : DVD R/W LG כמה המערכת הזאת שווה ?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן חברים, אשמח אם תמליצו לי על מפרט שישמש אותי בעריכת וידאו וסאונד. תוכנות : premiere after effects cubase
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש מכונה כמה שיותר חזקה לגיימינג בתקציב של 2000 ש״ח
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שקל. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA:V CS 1.6 and CS:GO Call of Duty and more. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני צריך לקנות גם מסך ככל הנראה זה היה 144hz -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הוא מיועד בעיקר למשחקי FPS אני לא כל כך מבין בזה.. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, ר…
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש''ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 - 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 4, PvZ2, Battlefield Hardline, Assassin's Creed, Just Cause 3, TW3 ועוד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) 1360x768 (אולי בעתיד הרחוק אשדרג לFHD). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המח…
-
- 39 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
מיועד לגלישה באינטרנט ועבוד תמלילים כך שלא נדרש מעבד אדיר או כרטיס מסך מדהים. מה שכן נדרש זה לוח ומארז קומפקטיים ככל האפשר, ודגש על פעולה שקטה. מסתפק בקשיח רגיל. תקציב - לא ממש קריטי (אם כי אני מעריך שעקב ההסתפקות בביצועים חלשים לא יהיו הפתעות מגונות). תודה מראש לעונים. בן
-
- 10 תגובות
- 3.6k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - 6500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל את הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 500 ש"ח אם זה שיפור משמעותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - בעיקר משחקים, קצת תכנות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -FAR CRY, XCOM, GTA5 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. - אשמח …
-
- 42 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
היי אשמח לשמוע דעה מהמבינים לפני שאני סוגר עסקה : מחשב עבור גיימינג כבד במינימום כסף .מעבד:Intel i7-6700 3.4Ghz(4.0Ghz Turbo) Skylake LGA1151 Tray - בקניית מחשב שלם בלבדכמות: 1 - מחיר: ₪1487קירור למעבד:בקניית מחשב חדש בלבד - Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2כמות: 1 - מחיר: ₪44לוח אם:Gigabyte GA-H110M-S2H for 1151כמות: 1 - מחיר: ₪304מארז:בקניית מחשב חדש בלבד NZXT H230 Glossy White + FSP HYPER 700Wכמות: 1 - מחיר: ₪619זיכרון:DDR4 8GB 2133Mhz CL14 1.2V Kingston HyperX Fury Blackכמות: 2 - מחיר: ₪198כרטיס מסך:בקניית מחשב חדש בלדב - Gigabyte GTX980Ti 6GB OC GV-N98TWF3OC-6GD WF3כמות: 1 - מחיר: ₪3199קשיח למחשב שולחני:WD 1TB Sata3 Caviar Blue 1TB Platterכמות: 1 - מחי…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד לגיימינג בעיקר, כאשר 99% מהזמן הוא נייח. האם יש מחשב נייד, בתקציב סביר (נניח עד 4K), שאני יכול לשפר את הביצועים שלו בעזרת תחנת עגינה? לא אכפת לי שהוא יכיל כרטיס מסך חיצוני וכאלה, בזמן שהוא נייד אני צריך אותו רק ללימודים ולא למשחקים. יש חיה כזו? באותה נשימה, האם הדיל הבא משתלם?: http://www.store.asat.org.il/deals/636
-
- 0 תגובות
- 891 צפיות
-
-
מטרות המחשב: סרטים, אינטרנט. מחשב לסטודנט. גודל המסך 14'' בערך. אפשר גם משהו שונה (יש יותר מבחר הרי עם 15.6) כל עוד זה מחשב קל לנשיאה (נועד לסטודנטית) בקשת מסך שאפשר לראות את הסרטים בזווית רחבה ובאיכות טובה. מקלדת 3 שפות רוסית אנגלית ועברית. מצלמה מובנית במסך. יציאת HDMI. לפחות שלושה USB. משקל: לא כבד זמן סוללה: לפחות 3 שעות בהפעלה רצופה דיסק קשיח גדול. (לא יודע אם SSD או רגיל) אחריות ל3 שנים בארץ. (כמו שבאסוס שאוספים מהבית) המחיר כולל מע' הפעלה שאמורה להיות מותקנת על המחשב. העדפה לקניה בKSP כיוון שזה קרוב לבית ואנחנו ביום רביעי הולכים בתקווה לקנות כבר. *ניתן במידת הצורך להעלות קצת את התקציב בכ500 שח.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-