עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי אנשים , בסופו של דבר החלטתי לוותר על רכב , ולהשתמש ברכב של אמא :] ככה שיש כסף למחשב. התקציב עומד בסביבות ה 9-10 אלף אפשר לחרוג קצת מעבר ל10 , אבל רק אם זה באמת יהיה שווה את זה. זה באופן כללי המפרט שחשבתי עליו : amd 3500 512 corsair 3200 cmx (יש לי כבר סטיק אחד כזה בבית , ככה שיחד איתו , יהיה לי ג'גה , של זכרון דיי טוב) מסך - LG f900p or samsung 959nf שניהם 19 אינץ.. אני לא צריך LCD . מעדיף 19 איכותי ביותר. הרד דיסק , 80 גי'גה יספיק לי , ב sata כמובן. (יש לי עוד 80 כאן) לוח אם , לא ממש מבין בזה , אבל מן הסתם שיהיה 939 ורצוי ביותר nForce4 כרטיס קול , רצוי משהו שיהיה יחסית איכותי (אני לא עורך סאונד או משהו) ככה שאני יסתפק ב audigy2 למשל... (הכרטיס קול על הלוח …

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימאלי?4500 כולל ציוד הקפי א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).תוכנות עיצוב של אדובי ללימודים/פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).לא מבין בזה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרש…

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. היי,סוף סוף היום אני נוסע לקנות את המחשב או בזיג2000 או בפנדס או באש מחשבים הרכבתי מפרט אש שהוא http://img220.imageshack.us/img220/2175/compfn6.gif לפנדס שהוא http://img88.imageshack.us/img88/4472/pandasvo3.gif ולזיגזאג שהוא http://img88.imageshack.us/img88/7093/zigzagut8.png היום אני קונה את המחשב ואני מבקש לדעת איזה מפרט הכי טוב מבין השלושה תודה אור

• 37 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. בתקופה האחרונה הסוללה התחילה להיגמר ממש מהר, ובזמן האחרון התחיל להופיע לי הודעה "שקול להחליף את הסוללה". המחשב שיש לי הוא GIGABYTE W566U אם אני לא טועה זה 6 תאים. חיפשתי סוללות והם נורא יקרות ראיתי חברות ש"מחליפות" תאים לסוללות קיימות בחצי מחיר (זה בכלל מומלץ?), הבעיה שלא מצאתי חברה שעושה את זה לדגם הספציפי שלי או בכלל לג'יבייט. אם מישהו מכיר חברה שכן מתעסקת איתם או שיש לו רעיון איפה יש בזול אשמח לשמוע. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. שלום רב, אשמח לעזרה בנוגע לרכישת מחשב נייד חדש המיועד למוסיקה, סרטים, עבודה עם תוכנות גרפיות כמו Photoshop ועריכת וידאו (Sony Vegas). זאת במחיר של 3,000 ש"ח. מסך 15" יהיה נהדר, לא מבריק. השאלות שבפי - האם כרטיס מסך שאינו מובנה (שאינו OnBoard) עוזר בדחיסת הוידאו (ב- Sony Vegas) ועיבוד התמונות וביצוע "פילטורים" (ב- Photoshop)? או שצריך להתרכז במעבד בשביל הנ"ל? בנוגע למעבד מול זיכרון פנימי - עדיף ללכת על i5 עם פחות זיכרון (נניח 3 ג'יגה) מאשר i3 עם יותר זיכרון (4 ג'יגה) ? אלו 2 השאלות הראשיות שאיני מצליח למצוא תשובה חד משמעית לגביהן. ובכלל, השאלה הגדולה - במחיר כזה ניתן להשיג מחשב סביר לביצוע עבודות כאלו? תודה רבה לכם, אורן.

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. ProcessorAMD Phenom X4 Quad-Core 9950 "1200 ‏M3A32-MVP Deluxe AM2+, 790FX, DDR II 1066, 2xPCI-E 2.2, 2xPCI-E 1.0, 1394a -לוח אם 1150 ‏2x2GB Corsair Dominator TwinX CL5‎ זכרונות לא משנה עכשיו החברה המחיר כזה בערךך 900 9800GX2 כרטיס מסךך 3000 ככה ModelX-Fi Xtreme Audio PCI-E 245 ‏320GB 7200RPM, 16MB, SATA II‎ שקל 244 ‏DVD±RW GH22NP20 x22 Black IDE‎ צורבב 116 ‏Thermaltake Kandalf VA9000BWS‎ מארזז 850 ספק כח טרמלטאק 700 W שקלל ככה 600 וכל זה בערף 7000-8000 שח איך המפרט ואם אפשר לשפר לא צריך מסך וציוד הקפיי ולא חובה להשתמש בכל הכסף

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. ספק כוח Zalman ZM460B-APS 460W Active מעבד INTEL CORE 2 DUO E6600 2.4GHZ 1066MHZ 4MB 64BIT LGA775 BOX לוח - אם Gigabyte GA-P35C-DS3R כרטיס מסך Leadtek nVIDIA GeForce PX8800 GTS TDH PCI-E 640MB מארז : SunBeam Samurai זיכרון: G.Skill DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL 2048MB 5-5-5-15 קירור:SUNBEAM TUNIQ TOWER 120 אני רוצה לעשות גם OC למשו כמו 3.5 ג'יגה הרץ תודה רבה על העזרה

• 38 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. שלום חברים יקרים ברשותי קונרו 6300 שאיתי מ2006 משמש אותי בתור מחשב אולפני/ויז'ואל סטודיו/פוטושופ, כרגע בעל 2 ג'יגה דידיאר 2, ומיותר לציין שמבחינת ביצועים הוא עובד בצורה מספקת+ אני נתקל לעיתים בבעיות בוט/ציפצופים, שבד"כ נפתרות על ידי הוצאת והחזרת הזיכרון, אך נראה לי שאחרי 8 שנים הלוח במצב גסיסה מתקדם, ופשוט הרגשה כללית שהוא עייף חשבתי להחליף ללוח שתומך גם בDDR3, ולהשאר עם הזכרון הנוכחי ובעתיד אחליף לDDR3, ראיתי לוח של GB ב419, השאלה שלי היא עקרונית, האם לדעתכם זה מהלך חכם או בזבוז כסף? בנוסף, גם אם במידה ואשדרג בעתיד למשהו חדש יותר, המחשב הזה ישרת את הוריי, אז זו הסיבה שנראה לי שלהחיות אותו בכל מקרה ישרת אותי נאמנות תודה רבה לכולם!!

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. יש אופצייה לרכוש את המחשב בקנדה בזמן הקרוב מאוד. אם קנדה, אז 1000$ בערך. * מטרות המחשב? פיתוח, אינטרנט, סרטים, פוטושופ, לימודים. * גודל המסך? 13 אינץ'. * רזולוציית המסך? עדיף FHD לפחות. חשוב הצבעים. * משקל רצוי? משקל לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף יותר מ 4 שעות של עבודה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? חיבור למסך חיצוני דיגיטאלי. USB3, ומאוד עדיף rj45. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיף SSD, אפשר להסתדר עם 128G אבל עדיף יותר. * כונן אופטי? בזבוז מקום, עדיף שלא. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?אם יש במחיר סביר זה יתרון משמעותי. * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא יזיק אבל חובה. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?…

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. http://ksp.co.il/?uin=23289 אחרי התייעצות אני חושב לקנות את המחשב הנ"ל. דעתכם? תקציב: 3K * מטרות המחשב? תכנות ועבודה משרדית * גודל המסך? 14 או 15.6 * רזולוציית המסך? נוחה לקריאה של טקסטים * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זמן סביר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500G * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? בגלל שאני סטודנט אני זכאי למע' הפעלה חינם לכן אני מעדיף ממש לקנות בלי מערכת הפעלה... יכול לחסוך כמה מאות שקלים * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL LENOVO HP * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם - שיעמ…

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. שלום! הזמנתי את המסך 34UM95 של LG והוא בעל רזולוציה של 3440X1440. נאמר לי בשרשור בפורום מסכי מחשב שהמחשב שלי יריץ את המסך, אך בחצי מכמות ה FPS שיש לי כעת (בגלל שהרזולוציה כפולה) אך עכשיו גיליתי שהכרטיס מסך הנוכחי שלי (Sapphire ATI 6950 2GB GDDR5 PCI-E) תומך ברזולוציה של עד 2560X1600! וזה רק ב Dual Link DVI, ואני בכלל משתמש ב DVI "רגיל". האם זה אומר שהמסך בכלל לא יציג את ה Native resolution שלו גם בווינדוס? או רק במשחקים? לטרוח בכלל לחבר את המסך החדש? לא מצויין באתר של הכרטיס מסך אם הוא יתמוך ברזולוציה הזאת אם אחבר אותו אותו ב DP-MiniDP (יש סיכוי?) המפרט של המחשב הנוכחי שלי: מעבד: Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB + Scythe Mugen 2 לוח אם: …

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. היום הגיע אלי הלפטופ החדש vostro 3550 hd6630m לאחר שהתעקשתי שיהיה בו את הכרטיס מסך החיצוני. אך מה גדולה הפתעתי, תחילה חשבתי שהכרטיס אינו עובד כי אני רץ על לינוקס אבל אחרי יום שלם של חפירה ברשת גיליתי שכולם סובלים מזה ודל יודעים מכך, כל סדרת המעבדים הגרפיים הדיסקרטיים שאמורים לפעול תחת מאמץ מחברת AMD כושלים פה ואינם פועלים או שפועלים ולא מתפקדים טוב ב OPENGL. כרגע דל מבטיחים שהם יודעים לגבי הבעיה ושהיא בטיפול אבל אינם נותנים תאריך- הפיתרון יהיה כנראה עידכון ביוס. לפרטים נוספים והתייחסות של דל לנושא: http://www.ideastorm.com/ideaView?id=087700000008XjiAAE&p=6

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. שלום , המחשב מיועד לגיסתי . 1. מה התקציב המקסימאלי? 2800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש משרדי כללי וצפיה בסרטים באמצעות מסך המחשב אבל עדיפות שתהיה גם יציאת HDMI א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - אופיס וגלישה באינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כרטיס מסך? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק…

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. לאחי יש מחשב נייד דגם: toshiba satellite a300-1lt http://www.antec.com/Believe_it/product.php?id=MjM2NA== יש לי נייח עם מארז עם אופצייה מעניינת להכניס כונני 2.5 ממש כמו USB. http://www.antec.com/Believe_it/product.php?id=MjEyMQ==&lan=us אני רוצה להעביר לאחי סרטים גדולים של FHD וב- USB זה לא זז. קיצר חשבתי לפרק את הכונן שלו מהנייד ולהכניס אותו לנייח שלי בחיבור הייעודי הזה לכונני 2.5. החיבור הזה מחובר ללוח אם כמובן ב- SATA2 והוא מוזן בחשמל מהספק. העניין הוא שאני קצת לא בטוח מה ייקרה לנייד אם אני אוציא את הקשיח שלו עליו נמצאת מערכת ההפעלה? זה לא מסוכן קצת והאם בכלל יש לי גישה אליו בנייד? ראיתי בחלק האחורי של הנייד כמה אזורים שניתן לפרק עם ברגים אחד זיכרון ולא יודע מה השנ…

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. ערב טוב לכולם! אשמח להמלצה שלכם עבור מחשב נייד 14' שמיועד לתלמידת תיכון במחיר של כ4-4.5 אלף ש"ח. המחשב יהיה בשימוש רב במהלך היום (כללי אופיס/אינטרנט/סקייפ). יש כמה דברים שחשובים בביצועים של המחשב: - חשוב שהמחשב יוכל להריץ בלי בעיה תוכנות כמו פייתון, blue j, אקליפס. - חשוב שהסוללה של המחשב תוכל לעבוד כמה שיותר זמן. - חשוב שהמחשב יהיה קל יחסית. - זמן עלייה מהיר ושירוץ מהר בזמן העבודה. - כונן SSD (מניח שזה כבר די הסטנדרט היום) במידה ויש מחשב עם אחראיות יצרן לתקופה ארוכה זה יהיה מעולה. יתרון למחשב שבו המחשב נלקח מבית הלקוח לצורך התיקון. אם לדעתכם למחשב שכזה דרוש תקציב יותר נמוך אשמח…

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by lidorkalfa,

מפרט המחשב: Acer Aspire® 7745G (AS7745G-6384) מעבד Intel® Core i7-720QM processor (6 MB L3 cache, 1.60 GHz with Turbo Boost up to 2.80 GHz, DDR3 1333 MHz, 45 W) מסך 17.3" HD+ (1600 x 900), high-brightness (220-nit) כולל מצלמה מובנית מאיץ גרפי - Video ATI Mobility Radeon™ HD 5850 with 1024 MB of dedicated DDR3 VRAM, supporting Unified Video Decoder (UVD), OpenEXR High Dynamic-Range (HDR) technology, Shader Model 5.0, Microsoft® DirectX® 11 זכרון 8GB DDR3 SDRAM דיסק קשיח 500GB+500GB hard drive, integrated Super-Multi drive מערכת הפעלה Genuine Windows® 7 Home Premium , 64 bit version, English/French OS (user must make one-time choice of language on first start-up) תקשורת 8…

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. שלום לכולם! הדרישות שלי מהמחשב: 1. להריץ הרבה תוכנות במקביל מבלי להתקע. 2. להריץ תוכנות שישמשו אותי ללימודים-תוכנות הקומפילציה למינהן (אם מישהו יכול להרחיב לי יותר לגבי תוכנות אחרות ללימודים אני אשמח לעזרה ) 3. להריץ סרטי HD (כמובן שיהיה למחשב גם חיבור HDMI שבאמצעותו אחבר אותו למסך LCD שבחדרי ) 4. משקל: מקסימום 2 ק"ג 5. סוללה: כמה שיותר יותר טוב (באזור 8 שעות ומעלה זה מעולה אבל אפשר להסתפק גם ב5 שעות) 6. רצוי WI-FI על תקן N . והכי חשוב התקציב עד 3500 ש"ח טוב אז קראתי הרבה סקירות ומידע על מחשבים ניידים אני חושב לקנות את הנייד LG T380 צירפתי קישורים: http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=111&subcatid=251&prodid=708&keySearch= htt…

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. שלום לכולם ברצוני לרכוש מחשב חדש וחשבתי על האופציה הבאה: http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-3350-a2410m.htm התקציב הוא עד 5000 ש"ח אבל עדיף פחות, השימושים למחשב הם דיי מגוונים, החל מתכנות, עיבוד וידאו, שימוש כ-HTPC ושיוכל להריץ קצת משחקים ברמה מינימאלית. חלק מהסיבה שחשבתי על מחשב זה שלפי הבנתי הוא מציע את כל הדברים הכי חדישים כך שיוכל לשמש אותי בשנים הקרובות וגם בגלל האחריות ל-3 שנים. רציתי לשמוע את דעתכם על המחשב הנ"ל ואם יש עדיפות למשהו אחר אני פתוח להצעות, בתודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. שלום, אני מחפש מחשב נייד זול בעל זמן סוללה ארוך. חשבתי לקנות macbook air אבל מעדיף מחשב נייד של ווינדוס האם יש מחשבים זולים ממקבוק בעלי זמן סוללה ארוך ? השימושים שלי בעיקר גלישה באינטרנט צפייה בסרטונים הורדה של תכנים תודה

20. היי, אני מחפש לקנות מחשב נייד בפעם הראשונה, אשמח לעזרה מכם. * מטרות המחשב? צפייה בסרטים וסדרות (ואני לא מהאנשים שיתלוננו על איכות צבעים לא מקצועית של המסך וכו'...), גלישה, אופיס בעוד שנה שנתיים כשאהיה סטודנט * גודל המסך? לפחות 15.6" , אין לי מושג מה ההבדל בין מבריק למאט * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אסתדר עם הכל. מאמין שאחבר עכבר אלחוטי גם ככה * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אשמח שסוללה איכותית תהיה חלק מהשיקול * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) אני לא חושב שאעמיס יותר מכמה סרטים וסדרות במקביל אז עדיף איכות על קיבולת * כונן אופטי? לא קריטי * האם דרושה תמיכה בתחנת …

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. שלום ברצוני לשדרג או לקנות מחשב חדש מכיוון שהמחשב הנוכחי כבר בקושי מריץ משחקים פשוטים כמו FM 14FIFA 14 PES14 וכו' על הגדרות גבוהות התקציב לשדרוג הוא עד 2000 ש"ח. מפרט מחשב קיים: Q6600 4CORE Gigabyte P35 S3 HD4650 512MB 500GB segate HD 4GB RAM GSKILL SEASONIC 430W במידה ואי אפשר לשדרג משמועתית את המחשב הקיים אז עדיף קניית מחשב חדש: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לחרוג עד 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מסומן אדום. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב …

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by Drycos,

* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים * גודל המסך? סטנדרטי כ-15 אינץ * רזולוציית המסך? לא רלוונטי מבחינתי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין * משקל רצוי? אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך? סטנדרטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...): רצוי HDMI * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata): לא משנה * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, …

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by manahama1,

אהלן. חבר שלי רוצה לקנות מחשב סלוני לחדר שלו. המטרות העיקריות הן לראות סרטים לשמוע מוזיקה ואינטרנט. שיהיה בין 2000 - 2500 ש''ח. תודה והמשך יום מעודן

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by geebor,

(הודעה ערוכה שלום לכולם, אני מחפש מפרט למחשב בין 3500-4000 ש"ח. במקור הרכבתי את המפרט המפורט למטה, אבל התגובות פה בפורום אמרו שהוא לא טוב. אני מצרף כאן את השאלון שבחוקי הפורום לגבי צרכיי. אשמח לעזרתכם. תודה מראש ! 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500-400, עדיף לכיוון ה-3500 אבל יש גמישות מסוימת. עדיף לסגור בפחות מ-4. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר מולטי-טאקסטינג ולימודים, כולל ניתוח סטטיסטי. ברגיל אני עובד עם כמה דפדפנים פתוחים, ובכ"א מהם לא מעט טאבים פתוחים. במקביל, תוכנות נוספות כמו word, excel ואחרות, כמו paint.net, inkscape (rarely), STATA, Skype חשובה יכולת ניתוח סטטיסטי. לדוגמא, יכולת לבצע פעולות ואיטרציות…

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. אהלן, אני מעוניין לקנות מחשב חדש, אני כבר כמה שנים עם המחשב הישן שלי מוזמנים לראות במפרט בצד. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? * אפשר לנצל הכל מומלץ לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? * לא ניתן לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? * משחקים + עבודה משרדית + גלישה באינטרנט + צפייה בסרטי FULLHD. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. * כל המשחקים החדישים לדוגמא: Call of Duty Modern Warfare 3, ועוד... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) 1200*1920 (Samsung Sy…

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.