עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by iSolt,

רוצה מחשב נייד לבן או כסוף בהיר (לא שחור ולא כסוף כהה-אפור-שחור) עם מסך 1080P בגודל 15.6 עדיפות למקלדת מוארת ומסך IPS מט לא מבריק ומעדיף מחשב דק ולא עבה, לכן לא צריך כונן DVD 1. מה התקציב המקסימאלי?2000-4000 מעדיף להמנע ממחשבים מתחת ל3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אין אבל אם ממש ניסחף אז לא יותר מ6 אלף כי מעבר לזה פשוט יש מקבוק פרו 15 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה משרדית כבדה צפייה בסרטים בFHD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).לימודים ושימוש כללי וצפייה ב…

2. שלום לכולם, ביצעתי חיפוש אך לא מצאתי המלצה שמאוד דומה לדרישותיי. מקווה שמישהו רכש לאחרונה משהו דומה ויוכל להמליץ. תודה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח. ישנה אופציה לרכוש בקיץ בארה"ב, אך אני לא בטוח כמה זה משתלם בתקציב ובדרישות שלי. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג עד 3500, מעדיף שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אין גיימינג ואין צורך להריץ תכנות כבדות כמו מאטלב וכדומה. מה שיהיה בעיקר זה הרבה אופיס, מקסימום 10 טאבים של אינטרנט, קצת יוטיוב והמחשב לעתים ישמש כסטרימר ויחובר למסך חיצוני. מבחינת חומרה: אין …

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. שלום. קוראים לי דוד ואני כמה שבועות מקניית המחשב גיימינג הראשון שלי. המחשב שאני קונה עולה בין 10-12 אלף ואם הוספת כרטיס מסך בהמשך (שדרוג אחרון) הוא הולך לעלות 15 אלף. המחשב ישומש בשביל גיימינג ובשביל Rendering בAdobe After Effects/Media Encoder. הסיבה שאני רוצה קירור מים היא לא רק בגלל שאני מתכוון לעשות אווברקלק לחלקים שלי אלה גם בגלל האסטטיקה וההרגשה, זה היה חלום גדול שלי לבנות מחשב High-End ועכשיו סוף סוף אני רוצה לגבש את אותו חלום. כנראה הטראומה משימוש במחשב איטי רוב חיי ואי האפשרות לשחק במשחקים גם גורמת לי לבזבז סכום כזה רק על המפרט אני בטוח לא יודע שם דבר באיך לבנות קירור מים וגם לא הולך לנסות בגלל שאני שלא רוצה לקחת סיכונים אז אני מעדיף לתת למקצוענים לע…

• 0 תגובות
    • 840 צפיות
  4. Started by Motix,

שלום לכולם. קניתי את המחשב לפני כ7 שנים אולי יותר... הוא עובד ממש טוב, אבל התחילו לו קצת בעיות. כמו למשל הוא נתקע לפעמים כשאני פותח תיקיות (החלפתי הארדיסקים, קניתי ssd, פירמטתי ועוד והבעיה לא נפתרת), אחרי הפסקות חשמל כונן הssd כונן C נראה כלא מחובר והווינדוס לא עולה ועובד רק אחרי שאני שם את דיסק הווינדוס. חוץ מזה הכל מצויין בו. דברים שהייתי רוצה לשפר: *גרפיקה *מהירות *איוורור מלמעלה (למרות שיש הרבה). הכונן עצמו נמצא בסלון (חור בקיר ולא צריך לנשום אותו ושמוע רעש), ----------------------------------------------------------------------------------------- המפרט שלי: Intel Core …

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  5. שלום אני מתכוון להזמין מחשב שבוע הבא , המפרט הוא בלי כרטיס מסך אבל הוא נועד לrx480 של חברות צד שלישי התקציב ללא כרטיס מסך הוא 2100. זהו המפרט : מעבד:- Quad Core i5 6500 3.2Ghz HDMI לוח אם - Gigabyte H110M-S2H - DDR4 זכרון: - 8G Kingston HyperX FURY DDR4 2133Mhz CL14 דיסק קשיח: - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 7200RPM Antec GX300 Window מארז Antec 600W (2xPCI-E) Active PFC ספק קירור אוויר למעבד: Arctic Alpine 11 Rev.2 האם אתם ממליצים לשנות משהו? , לגבי הספק מה אתם חושבים טוב?יש כרטיס מסך אחר שאתם ממליצים שכבר יצא ? בתקציב של ה rx480 בערך לא יותר.. ומה אתם חושבים בכללי?

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by jac1000,

שלום! יש לי בבית מחשב שולחני. אני עד עכשיו לא רציתי לקנות טלפון חכם כי יש לי מחשב שולחני ענק בבית וחששתי שאני אתמכר לטלפון החכם. יש לי פלפון ללא אינטרנט "דורו". פשוט התקופה ודרישת הציבור "מה אין לך סמרטפון" , "מה אין לך ווטספ. בקרוב אצתרך לעבור עוד 2 ניתוכים ואני בטוח שאצתרך טלפון חכם. איזה טלפון חכם כדאי לקנות? כמובן שיהיה כדאי ללמוד או להכנס לקורס בשביל להכירו.

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  7. Started by jac1000,

שלום!

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  8. שלום לכולם, אשמח לעזרה, למרות שלא נצמדתי בדיוק לשאלון (כותב מהפלאפון וזה מעיק...מקווה שזה בסדר): בגדול, money is not an issue. אני מתכנן להוציא סביב ה6, אבל גמיש. המחשב ישמש אותי, סטודנט להנדסה, ללימודים בעיקר. צריך להיות מסוגל להריץ תוכנות מידול כמו REVIT בקצב טוב. יהיה נחמד עם המחשב יוכל לשמש גם כטאבלט וניתן יהיה לכתוב עליו עם עט סטיילוס. זה לא דיל ברייקר, אבל יחסוך לי קניה של מכשיר נוסף לצורך זה, ולכן מאפשר למתוח עוד את התקציב. מה שחשוב לי זה: גודל 13-14 (אפשר גם 15, אבל לא צריך. בבית המחשב מחובר למסך). I7, 16GBRAM, 256/512SSD חיבורי HDMI, RJ45. קונה באילת. גם חו"ל אופציה, אבל מעדיף אחריות ושירות כאן (3 שנים, אם יש). מקווה שלא שכחתי כלום. תודה ר…

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  9. Started by frogman,

שלום לכולם . מפרט למחשב גימינג בתקציב של 10 אלף מבוסס על GB גם ASUS זה טוב יש לי מסך 4K אז לא כולל מסך !

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. שלום לכולם, מחפש לפטופ לפי הנתונים הבאים: 1. תקציב מקס': עד 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך, אבל לא "להתקמצן" ב) עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. שימושי המחשב: עריכה גרפית מתקדמת (דו ותלת מימד, מיועד לסטודנט בבצלאל שעוסק בתחום ומתפרנס מהשימוש במחשב זה). א) תוכנות עיקריות ספציפיות: Toonboom, Adobe (premiere , after , illustrator , photoshop ....), Maya, Dragon frame, Tv paint וכו'. שימוש יום-יומי. 3. אין צורך בציוד הקפי. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? לא קריטי. 6. האם מתוכנן OC? לא 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח למחשב - 2000 ש"ח למסך מחשב א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 למחשב ו- 500 למסך מחשב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי. תכני HD, ריבוי משימות, וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא גיימניג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מעוניין לרכוש גם מסך 27 - 28 אינצ' ( הרזולוציה לפי המלצתכם) -לאילו הגדרות…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by Tilien,

היי, אני מחפש מפרט לידידה שלי היא לומדת אנימציה בתלת מימד וגיימרית 1. מה התקציב המקסימאלי? --- 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Zbrush , V-ray , Marvelous designer ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אני יודע שהיא משחקת דוטה , אבל העדפה לכרטיס מסך שיחזיק דברים יותר מאסיבים -מהי הרזולוציה הטבעית (מ…

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. שלום, מחפש מחשב נייד לאשתי. שימוש בסיסי - גלישה ותוכנות משרדיות כמו אופיס. תקציב גבוה יחסית לדרישות (נראה לי) כי זו מתנה (לא ממני...:) ) - אין חובה כמובן להגיע לסכום אבל אפשרי לגמרי. חובה שהזכרון יהיה SSD. אני מניח ש256 זה בסדר. עדיף מסך 14" כי עיקר השימוש הוא בבית כמחשב סטטי אבל מה שמסתדר עם המשקל. אין דרישות מחמירות מעבר, אז כמה שאפשר לשפר תכונות "מעטפת" יותר טוב - משקל כמה שיותר נמוך (לא מעבר ל1.3 +/-), זמן סוללה וכד' מסך מגע ומחשבי 360 כאלו, נחמד אבל לא חובה, ומתועדף אחרי משקל, גודל ומפרט. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 …

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. מחפש מחשב נייד קל משקל במחיר של עד 4,000 ₪ (אפשר לחרוג קצת) דרישות: גודל 13.3" – 14" משקל נמוך מ-1.5 ק"ג מעבד i5 זיכרון 8 GB דיסק קשיח 256 GB SSD עדיפות לדגם עם כניסת VGA לחיבור מסך סטנדרטי סוס עבודה - יצרן וסידרה איכותיים (לדוגמא ThinkPad או Vostro) כולל מערכת הפעלה כרגע מצאתי את הדגמים האלה: Lenovo ThinkPad 13 20GJ0048IV – משקל 1.4 ק"ג – 3790 ₪ HP ProBook 430 G2 P4N89EA 3Y – משקל 1.5 ק"ג – 3978 ₪ Asus ZenBook UX305UA-FB012T – משקל 1.3 ק"ג – 3999 ₪ איזה מבניהם עדיף מבחינת אחריות ואיכות מוצר ? (מבחינת רכיבים הם די זהים) יש דגמים נוספים שיכולים לענות על הדרישות שלי ?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. שלום לכולם, קודם כל - תודה מראש על העזרה! הגיע הזמן (יש שיגידו שמזמן) לשדרג את כרטיס המסך שלי (GTX 660) ואני תוהה איזה חלקים נוספים אני צריך לשדרג / להחליף כדי ליצור מערכת שתואמת בצורה טובה כרטיס חדש. מבחינת כרטיס גרפי חדש, אני חושב שאלך על GTX 970 - אני מחפש כרטיס שיכול להריץ היום את כל המשחקים בהגדרות גבוהות (מאוד) ב-1080p על מסך של 45 אינץ' ושיחזיק לשנתיים-שלוש הקרובות בהגדרות סבירות פלוס. אין לי צורך ברזולוציה גבוהה יותר (ובעתיד הנראה לעין). אני לא משחק משחקי אוןליין כמעט בכלל, אז כרטיס שעדיף בביצועים שלו בגזרה הזו מיותר מבחינתי גם. נראה לי שאין צורך בכרטיס חזק יותר ויקר יותר, נכון? ממליצים על אחר? הנה המפרט של המחש…

• 2 תגובות
    • 942 צפיות
  16. Started by innab,

אחרי מחקר הגעתי למחשב הזה. ברצוני לדעת אם כדי לקנות אותו לצורך עבודה משרדית : גלישה באינטרנט ו office בתודה מראש אינה

• 0 תגובות
    • 827 צפיות
  17. Started by prince8900,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות ל…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. הי, אני רוצה לקנות נייד חדש ומחפש מקום עם תצוגה גדולה של מחשבים כדי לנסות אותם, להרגיש את המקלדת ולשחק איתם לפני הקנייה. מכירים חנויות כאלה?

• 0 תגובות
    • 4.6k צפיות
  19. Started by thelevy23,

אני מחפש לפטופ בעלות של 3500-4000 כשיש כמה הגבלות: 1. מה התקציב המקסימאלי? - 3500-4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - אפשר להגיע עד ל4000 העדפה לפחות ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - אילוסטרייטור פוטושופ וגלישה באינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - אילוסטרייטור פוטושופ -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסו…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימאלי? איזור ה3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשרי אז לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? +/- 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משרדי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא. רזולוציה נוכחית 1680/1060 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? יכולת הצגת HD 1080 בלי תקיעות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא צריך בכלל ציוד הקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? …

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. אז הרכבתי מחשב, ההתלבטות שלי היא בתאכלס רק הלוח אם ששמתי. לא מתכנן oc, נטו גיימינג על 1080p( יודע ש1070 זה יותר מדי בשביל זה אבל זה כרטיס שיהיה אצלי הרבה שנים ) * הערה - אין במפרט ssd כי כבר יש לי אחד ואחבר אותו בעצמי מעבד: 879 ₪ - * מבצע * - Quad Core i5 6500 Skylake 3.2Ghz S1151 לוח אם: 389 ₪ - * מבצע * - Gigabyte GA-B150M-D3H (DDR4) S1151 זכרון: 319 ₪ - * מבצע * - 16G Kingston HyperX FURY DDR4 2133Mhz CL14 כרטיס מסך: 2379 ₪ - * בהרכבת מחשב שלם * - Gigabyte GeForce GTX1070 8G D5 1594Mhz G1 Gaming דיסק קשיח: 226 ₪ - WD 1T 3.5' Sata3 Caviar BLUE 7200RPM 64MB 2 Years Warranty מארז: 359 ₪ - * מבצע * - NZXT Source 340 Black - R…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. אהלן, אני מחפש לרכוש מחשב נייד שמותאם בעיקר לצורכי לימודים (שימוש בסיסי ביותר), אך ישמש אותי גם בבית לגלישה, שמיעת מוסיקה, צפייה בתכני HD, ומדי פעם למשחק מזדמן. אני מחפש נייד עם מסך בגודל 13.3 אינץ' במשקל של 1.5 (לערך). כמובן שבראש סדר העדיפויות ממוקמים ניידות וחיי סוללה גבוהים. רצוי שיהיה שקט מן הסתם. נפח כונן קשיח מינימלי: 512GB. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח לכל היותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עיקר השימוש הוא עבודה משרדית: שימוש בתוכנות Office, תוכנות קלות לצורכי לימודים (Math…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם לא פוגע בביצועים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב: גיימינג כבד ושימוש יום יומי multi tasking ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. bf4, bf1, forza 6 וכל החדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב 1440p על 25" עם אופציה ל4K בעתיד SLI -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? MAX 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? DELL 25" 1440P בתקציב 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? SSD ו HDD כבר יש 5. עד כמה חשוב הש…

• 0 תגובות
    • 812 צפיות
  24. Started by shevah,

היי, אני עומד לרכוש את ASUS ux501vw כמחשב עבודה ראשי לפיתוח: https://tinyurl.com/jq4y97h מישהו התנסה בו? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by אלבר,

מעוניין לשדרג ל32 גיגה ב4 סטיקים האם יש משהו יותר טוב מזה בתקציב דומה? 1600MHZ 9-9-9 2N http://ksp.co.il/?enter_zap=1&store=shipment&uin=16277 הלוח http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4145#sp 4 x 1.5V DDR3 DIMM sockets supporting up to 32 GB of system memory * Due to Windows 32-bit operating system limitation, when more than 4 GB of physical memory is installed, the actual memory size displayed will be less than 4 GB. Dual channel memory architecture Support for DDR3 2800(OC)/1600/1333/1066 MHz memory modules Support for non-ECC memory modules Support for Extreme…

• 1 תגובה
    • 638 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.