ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, מחפש לפטופ לפי הנתונים הבאים: 1. תקציב מקס': עד 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך, אבל לא "להתקמצן" ב) עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. שימושי המחשב: עריכה גרפית מתקדמת (דו ותלת מימד, מיועד לסטודנט בבצלאל שעוסק בתחום ומתפרנס מהשימוש במחשב זה). א) תוכנות עיקריות ספציפיות: Toonboom, Adobe (premiere , after , illustrator , photoshop ....), Maya, Dragon frame, Tv paint וכו'. שימוש יום-יומי. 3. אין צורך בציוד הקפי. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? לא קריטי. 6. האם מתוכנן OC? לא 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח למחשב - 2000 ש"ח למסך מחשב א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 למחשב ו- 500 למסך מחשב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי. תכני HD, ריבוי משימות, וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא גיימניג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מעוניין לרכוש גם מסך 27 - 28 אינצ' ( הרזולוציה לפי המלצתכם) -לאילו הגדרות…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני מחפש מפרט לידידה שלי היא לומדת אנימציה בתלת מימד וגיימרית 1. מה התקציב המקסימאלי? --- 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Zbrush , V-ray , Marvelous designer ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אני יודע שהיא משחקת דוטה , אבל העדפה לכרטיס מסך שיחזיק דברים יותר מאסיבים -מהי הרזולוציה הטבעית (מ…
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, מחפש מחשב נייד לאשתי. שימוש בסיסי - גלישה ותוכנות משרדיות כמו אופיס. תקציב גבוה יחסית לדרישות (נראה לי) כי זו מתנה (לא ממני...:) ) - אין חובה כמובן להגיע לסכום אבל אפשרי לגמרי. חובה שהזכרון יהיה SSD. אני מניח ש256 זה בסדר. עדיף מסך 14" כי עיקר השימוש הוא בבית כמחשב סטטי אבל מה שמסתדר עם המשקל. אין דרישות מחמירות מעבר, אז כמה שאפשר לשפר תכונות "מעטפת" יותר טוב - משקל כמה שיותר נמוך (לא מעבר ל1.3 +/-), זמן סוללה וכד' מסך מגע ומחשבי 360 כאלו, נחמד אבל לא חובה, ומתועדף אחרי משקל, גודל ומפרט. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 …
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד קל משקל במחיר של עד 4,000 ₪ (אפשר לחרוג קצת) דרישות: גודל 13.3" – 14" משקל נמוך מ-1.5 ק"ג מעבד i5 זיכרון 8 GB דיסק קשיח 256 GB SSD עדיפות לדגם עם כניסת VGA לחיבור מסך סטנדרטי סוס עבודה - יצרן וסידרה איכותיים (לדוגמא ThinkPad או Vostro) כולל מערכת הפעלה כרגע מצאתי את הדגמים האלה: Lenovo ThinkPad 13 20GJ0048IV – משקל 1.4 ק"ג – 3790 ₪ HP ProBook 430 G2 P4N89EA 3Y – משקל 1.5 ק"ג – 3978 ₪ Asus ZenBook UX305UA-FB012T – משקל 1.3 ק"ג – 3999 ₪ איזה מבניהם עדיף מבחינת אחריות ואיכות מוצר ? (מבחינת רכיבים הם די זהים) יש דגמים נוספים שיכולים לענות על הדרישות שלי ?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, קודם כל - תודה מראש על העזרה! הגיע הזמן (יש שיגידו שמזמן) לשדרג את כרטיס המסך שלי (GTX 660) ואני תוהה איזה חלקים נוספים אני צריך לשדרג / להחליף כדי ליצור מערכת שתואמת בצורה טובה כרטיס חדש. מבחינת כרטיס גרפי חדש, אני חושב שאלך על GTX 970 - אני מחפש כרטיס שיכול להריץ היום את כל המשחקים בהגדרות גבוהות (מאוד) ב-1080p על מסך של 45 אינץ' ושיחזיק לשנתיים-שלוש הקרובות בהגדרות סבירות פלוס. אין לי צורך ברזולוציה גבוהה יותר (ובעתיד הנראה לעין). אני לא משחק משחקי אוןליין כמעט בכלל, אז כרטיס שעדיף בביצועים שלו בגזרה הזו מיותר מבחינתי גם. נראה לי שאין צורך בכרטיס חזק יותר ויקר יותר, נכון? ממליצים על אחר? הנה המפרט של המחש…
-
- 2 תגובות
- 941 צפיות
-
-
אחרי מחקר הגעתי למחשב הזה. ברצוני לדעת אם כדי לקנות אותו לצורך עבודה משרדית : גלישה באינטרנט ו office בתודה מראש אינה
-
- 0 תגובות
- 826 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות ל…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, אני רוצה לקנות נייד חדש ומחפש מקום עם תצוגה גדולה של מחשבים כדי לנסות אותם, להרגיש את המקלדת ולשחק איתם לפני הקנייה. מכירים חנויות כאלה?
-
- 0 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
אני מחפש לפטופ בעלות של 3500-4000 כשיש כמה הגבלות: 1. מה התקציב המקסימאלי? - 3500-4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - אפשר להגיע עד ל4000 העדפה לפחות ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - אילוסטרייטור פוטושופ וגלישה באינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - אילוסטרייטור פוטושופ -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסו…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? איזור ה3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשרי אז לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? +/- 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משרדי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא. רזולוציה נוכחית 1680/1060 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? יכולת הצגת HD 1080 בלי תקיעות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא צריך בכלל ציוד הקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? …
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אז הרכבתי מחשב, ההתלבטות שלי היא בתאכלס רק הלוח אם ששמתי. לא מתכנן oc, נטו גיימינג על 1080p( יודע ש1070 זה יותר מדי בשביל זה אבל זה כרטיס שיהיה אצלי הרבה שנים ) * הערה - אין במפרט ssd כי כבר יש לי אחד ואחבר אותו בעצמי מעבד: 879 ₪ - * מבצע * - Quad Core i5 6500 Skylake 3.2Ghz S1151 לוח אם: 389 ₪ - * מבצע * - Gigabyte GA-B150M-D3H (DDR4) S1151 זכרון: 319 ₪ - * מבצע * - 16G Kingston HyperX FURY DDR4 2133Mhz CL14 כרטיס מסך: 2379 ₪ - * בהרכבת מחשב שלם * - Gigabyte GeForce GTX1070 8G D5 1594Mhz G1 Gaming דיסק קשיח: 226 ₪ - WD 1T 3.5' Sata3 Caviar BLUE 7200RPM 64MB 2 Years Warranty מארז: 359 ₪ - * מבצע * - NZXT Source 340 Black - R…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש לרכוש מחשב נייד שמותאם בעיקר לצורכי לימודים (שימוש בסיסי ביותר), אך ישמש אותי גם בבית לגלישה, שמיעת מוסיקה, צפייה בתכני HD, ומדי פעם למשחק מזדמן. אני מחפש נייד עם מסך בגודל 13.3 אינץ' במשקל של 1.5 (לערך). כמובן שבראש סדר העדיפויות ממוקמים ניידות וחיי סוללה גבוהים. רצוי שיהיה שקט מן הסתם. נפח כונן קשיח מינימלי: 512GB. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח לכל היותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עיקר השימוש הוא עבודה משרדית: שימוש בתוכנות Office, תוכנות קלות לצורכי לימודים (Math…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם לא פוגע בביצועים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב: גיימינג כבד ושימוש יום יומי multi tasking ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. bf4, bf1, forza 6 וכל החדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב 1440p על 25" עם אופציה ל4K בעתיד SLI -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? MAX 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? DELL 25" 1440P בתקציב 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? SSD ו HDD כבר יש 5. עד כמה חשוב הש…
-
- 0 תגובות
- 810 צפיות
-
-
היי, אני עומד לרכוש את ASUS ux501vw כמחשב עבודה ראשי לפיתוח: https://tinyurl.com/jq4y97h מישהו התנסה בו? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מעוניין לשדרג ל32 גיגה ב4 סטיקים האם יש משהו יותר טוב מזה בתקציב דומה? 1600MHZ 9-9-9 2N http://ksp.co.il/?enter_zap=1&store=shipment&uin=16277 הלוח http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4145#sp 4 x 1.5V DDR3 DIMM sockets supporting up to 32 GB of system memory * Due to Windows 32-bit operating system limitation, when more than 4 GB of physical memory is installed, the actual memory size displayed will be less than 4 GB. Dual channel memory architecture Support for DDR3 2800(OC)/1600/1333/1066 MHz memory modules Support for non-ECC memory modules Support for Extreme…
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג קל, בניית אתרים wordpress א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי טייטאל , אסטרטגיה, לא משחקים כבדים מאוד . -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?מעדיף גבוהות 3. האם…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מתכנן לקנות מחשב מדיה סנטר שיחובר לטלויזיה בסלון. הייעוד העיקרי הינו סרטים, אבל שיתמוך גם במשחקים החדשים שיש. בנוסף אני צריך עכבר ומקלדת אלחוטיים שיתחברו למחשב. להלן הפירוט: 1. מה התקציב המקסימאלי? - 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לחרוג עד 500 ש"ח אם הכרחי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? HD 4K + משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות סטרימינג בעיקר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -א…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
צריך מחשב גיימינג עד 4000 חריגה עד 500 שקל, צריך להחזיק הרבה.
-
- 0 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי להתייעץ עם המומחים פה על רכישת לפטופ באיזור ה5K. 1 מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עשרות שקלים בודדים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב נייד ללימודים, עבודה עם תוכנות הקלטה,קיובייס,פוטושופ וגם תכנות. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?5 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במערכת הפעלה. 9. מתי מתוכננת קניית המחשב?בימים הקרובים. 12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: …
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אשמח לעזרתכם למחשב עבודה לגרפיקאי בדו מימד, עם קצת עריכת וידיאו (ממש קצת). חשוב מאוד שיהיה יציב ושירוץ חלק עם WIN10 לפחות 3 שנים, כשהתקווה היא שלאחר מכן יתאפשר לשדרג זיכרון ואולי HD, ולהמשיך לעבוד עוד כמה שנים. אין צורך בשום ציוד הקפי או תוכנות. אין גם צורך במארזים מפוארים תודה!!! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת דו מימד כבדה עם שני מסכים וקבצים גדולים של מאות מגה, ולעיתים גם עריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש ל…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1350 פחות או יותר . א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשרי לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי דפדפן ומשחקי מחשב קלים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920 /1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, …
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך כמה שאפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים בHD ואינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא מיועד לגיימינג בכלל 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא:…
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי, אני מעוניינת לקנות מחשב נייד. אני מתלבטת בין TUSHIBA SATELLITE L50-C לבין DELL INSPIRON 5559 I56200. אני צריכה מחשב 15", לצורך גלישה + OFFICE, לצורך עבודה. לא מיועד למשחקים או תוכנות גרפיות. אשמח לעצה. תודה, אינה
-
- 3 תגובות
- 904 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וסטרימים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מתכנן סטרימים לעיתים תכופות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). התכנון הוא לקות מסך 4K, לא כלול בתקציב הנ"ל -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש …
-
- 12 תגובות
- 3.2k צפיות
-