עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, אני חדש ואני לא ממש מבין בחומרה (אוהבים אותך...) יש לי עכשיו פנטיום 4, 2000 מגה הרץ 256 מגה DDRAM כרטיס מסך 64 geforce 4 440mx (סמיילי מסמיק) החלפתי לפני כשנה לוח אם לASUS P4S800D, עם ההחלפה ניפתחו בפניי אפשרויות שידרוג נירחבות יותר. השאלה שלי, מה אתם ממליצים לי לשים? אני רוצה לשים מעבד של 3 מגה הרץ(הלוח אם תומך עד 3.2+) The P4S800D motherboard supports the lastest intel pentium 4 processor via a 478 pin surface mount ZIF socket. the pentium 4 processor with 512KB L2 cache on 0.13 micron processor includes a 800/533/400 MHz system bus,intel Hyper-Threading Technology... הלוח אם כמו כן תומך בDual Channel DDR, אז רציתי לשאול, יש לי כעת 256 DDRAM, אני יכול …

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by scohen360,

שלום לכולם יש לי מחשב נייד של ibm דגם: thinkpad t40 במחשב יש מעבד intel pentium m 1300mhz אני רוצה לשדרג לו את המעבד למשהו יותר טוב ראיתי פה שיש כל מיני סוגים של מעבדים מסוג intel pentium m כמו Pentium M Banias , Pentium M Dothan , Core Duo רציתי לדעת איזה סוגים תומכים במחשב הזה ועם אפשר לשדרג אותו תודה

• 5 תגובות
    • 675 צפיות
  3. Started by הדר,

יש לי שאלה נוספת, יש לי חברה עם מחשב נייד מסוג Toshiba. 128 MB מעבד מסוג סלרון. בטעות משיהו התקין לה חלונות XP וכמובן המחשב כמעט לא זז. מה עושים? האם אפשר לשדרג מחשב נייד? האם אפשר לקנות לו עוד זכרון? תוכלו להמליץ על מפרט לשידרוג במינימום כסף?

• 2 תגובות
    • 995 צפיות
  4. Started by Mpro,

יש ברשותי מחשב נייד של ACER עם מעבד אינטל P6200 לא הצלחתי למצוא את הדגם המדוייק של המחשב הנייד, הוא דיי ישן בן 4 שנים בערך התקנתי עליו את מערכת ההפעלה אובונטו והוא עובד דווקא יפה מאוד הייתי רוצה לשדרג אותו עם SSD כלשהו או הגדלת הזיכרון האם זה אפשרי? יש פתרונות אחרים?

• 13 תגובות
    • 3.8k צפיות
  5. Started by inflictioNz,

שלום חברים יש לי מחשב נייד ASUS N75S לאחרונה נדפק לי הזיכרון קצת וכרגע במקום 8GB אני רק על 4GB. עכשיו רציתי לדעת האם יש אפשרות קצת לשדרג את המחשב מבחינת כרטיס מסך ומעבד וזיכרון SSDשיהיה יותר עדכני למשחקים של היום? והאם המחיר יהיה יותר גבוה מאשר לקנות מחשב נייח חדש לגיימרים?

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  6. Started by asaf20,

דגם satellite c655 celeron cpu 900 2.20ghz 2.0gb ram מעבר לזה שהוא בסדר בשבילי לעבודה ,אינטרנט,סרטים (תומך HD) וכו' אני מאוד מרוצה ממנו מעניין אותי לדעת אם יש אופציה לשדרג אותו מבחינת הפעלת משחקים קצת יותר מתקדמים מהיכולת שלו (אפילו שידרוגים בקטנה לשפר אותו ברור לי שלהפוך אותו לסוס משחקים צריך לקנות מחשב אחר חדש) ואם כן איזה רכיבים אתם ממליצים כמה עולה ואיך עושים את זה ?... (: תודה

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. אהלן, יש לי מחשב שאני מתלבט אם לשדרג או לקנות חדש, שימוש קצת תיכנות (כמחשב שני ולא מרכזי), עבודה משרדית (אינטרנט , הורדות וסרטים), מפרט: i3 2100 , 4gb ram , tb 1 drive 7200 כרגע הממחשב ממש מקרטע חח האם כדאי להוסיף לו ssd של איזה 250 + 8 gb ram נוספים?יתן שיפור מספיק? או שכבר לא שווה להשקיע בו ולמרות השימוש המועט לקנות מחשב חדש? יש לי מסך 23 אינץ' של דל , חשבתי אולי לשדרג גם אותו ל27 בתקציב של 1000 ? המלצות?

• 0 תגובות
    • 863 צפיות
  8. Started by Shualdon,

יש לי מחשב בן 5 שנים ואני מעוניין לשדרג אותו (יותר מהיר, יותר חזק, עוד הארד דיסק...) כעיקרון אני עובד עם תוכנות גרפיקה למיניהם, אך אני גם אשמח שיפעלו עליו גם משחקים.. המפרט שלי כרגע הוא(לפי cpu-z): מעבד - AND Athlon MP לוח אם - +GigaByte 7VTXE זיכרון - 256mb DDR-SDRAM דיסק קשיח - 40 ג'יגה (אמרתי לכם ישן...) אז אני מעוניין להוסיף לפחות עוד 40-80 ג'יגה להארד דיסק, ומעוניין ב-512Mb-1GB של זיכרון.... אז מה מאלה אפשר לשפר, כך שיהיה טוב יותר? הסכום שיש לי עומד על בערך 3000 ש"ח אם תרצו עוד פרטים - רק תכתבו תודה.

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  9. Started by shayw,

מעבד- E2180 מומהר ל 2.66Mhz עם קירור סטוק לוח- צ'יפסט P35 דגם DS3L של Gigabyte זיכרון- סטיק 2GB של CEON במהירות 800Mhz כוננים- 250GBX2 של SEAGATE כרטיס מסך- NVIDIA 8400GS ספק- 400W (ג'נרי) מארז- ג'נרי זקוק ל- קירור למעבד להמהרה של 2.8 עד 3.0 זיכרונות בקיט של 2X2 (עובד עם 64bit) כרטיס מסך למשחקים כבדים ספק 500W מבית טוב ו 3 מאווררים עם דחיפת אוויר יעילה ושקטה מפרט אפשרי- AC FREEZER 7 PRO OCZ 2GB DDR2 800 VAULE X2 SEASONIC 500W ET GAINWARD 9800GT 512MB GDDR3 SCYTHE S-FLEX 1200rpm X3 סה"כ- 1570 כולל מע"מ האם משתלם?

• 5 תגובות
    • 675 צפיות
  10. Started by omri123,

שלום אני מחפש לשדרג את המחשב שלי עד 1000 ש"ח ללא ציוד היקפי הכי חשוב זה לוח אם ומעבד, היעוד זה לעבודה משרדית בלבד, לא צריך HD, ספק, צורב, מארז, כל דבר אחר יתקבל בברכה (זיכרונות, כרטיס מסך) אני יודע שזה קשה אבל תראו מה יש לכם להציע.

• 6 תגובות
    • 662 צפיות
  11. Started by Enable,

המפרט של המחשב שלי הוא e8400 asus p5k epu hd6850 5gb ram ddr 2 thermaltake 500w אני מעוניין לשדרג את המעבד, הלוח , הכרטיס מסך , הזכרונות ואם אפשרי אז להוסיף גם כונן SSD. תודה רבה. 1. מה התקציב המקסימאלי?2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים,סרטים, אינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:GW2/BF3 והמשחקים החדשים שיוצאים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (נ…

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  12. Started by rroonnii,

רזולציה 1200 1600 ,פלוס OC ,מפרט בצד. מה אפשר לשפר? מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Tray ¤1112 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ9550ay לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3 ¤425 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39472 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 HK ¤333 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL4D-4GBHK כרטיס גרפי Gainward ATI Radeon HD4850 512MB DDR5 PCIe ¤658 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=471846200-9566 קרור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro ¤130 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=10154 הרכבת מערכת מחשב + בדיקה ¤79 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=29 אני מעוניין בהמהר…

• 36 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by andrey66,

שלום לכולם, אני מעוניין לשתרג את המחשב שלי, הצורך העיקרי שלי הוא עבודה בתלת מימד, מעבד כמה שיותר חזק אני מעוניין לשתרג את המעבד, לוח אם וזיכרון וכמובן מאורר למעבד, ספק יש לי 650W של קרוסאיר, מארז של גיגבייט שקט שאני מרוצה ממנו ודיסק קשיח אחד טרה שמספיק לי כרגע הכרטיס מסך שלי הוא GTX460 שגם מספק אותי כרגע, לא חובב משחקים למעט SMITE דבר נוסף המארז שיש לי הוא פול טאוור אני לא יודע אם זה חשוב או לא [TABLE=class: tablefull, width: 960] [TR] [TD=class: cartcolcodet, bgcolor: #FFFFFF, align: center]מק"ט[/TD] [TD=class: cartcol2t, bgcolor: #FFFFFF, colspan: 2, align: center]מוצר[/TD] [TD=class: cartcolpricet, bgcolor: #FFFFFF, align: center]מחיר יח'[/TD] [TD=class: cart…

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  14. היי קניתי לפני שנה AMD וזה היה אחלה, הרבה יותר טוב לדעתי מ AMD .... עברו הימים ועכשיו אני רוצה קצת להשתדרג ... אני רוצה לוח אם חדש, כרטיס מסך פצצתי , מעבד ואולי קצת זיכרון להוסיף השימוש העיקרי שלי הוא למשחקים, ככה שאני רוצה מפרט שיתאים למשחקים ויריץ אותם כמו שצריך התקציב הוא 3000 שח ... בערך פלוס מינוס אשמח לקבל הצעות! מצ"ב הרשימת חומרה שיש לי כרגע.... Computer Operating System Microsoft Windows XP Professional OS Service Pack Service Pack 2 DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) Motherboard CPU Type AMD Athlon 64, 2000 MHz (10 x 200) 3200+ Motherboard Name Abit KN8 / KN8 Ultra (3 PCI, 3 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR DIMM, Audio, Gigabit LAN) Motherboard Chipset nVIDIA …

• 4 תגובות
    • 718 צפיות
  15. Started by DrDevil29,

שלום אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי.. המפרט הנוכחי: E6300 2GB 800MHZ 8800GTS 512MB HITACHI 750GB ASUS P5VD2 MX כמו שאתם שמים לב הרוב ישן וצורך שדרוג.. מה שחשוב לי בשדרוג זה המעבד הלוח אם הזיכרון הארידסק חדש מארז טוב וספק מעולה.. לא צריך כונן DVD ולא צריך כרטיס מסך.. אני חשבתי יותר בכיוון של זה: מעבד AMD Phenom II X4 920 Box ¤1087 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1281 לוח אם GIGABYTE GA-MA770-DS3 ¤451 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38496 כונן קשיח Samsung HD502IJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ¤294 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD502IJ זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 900Mhz CL 4-4-4-12 PI Black ¤264 כמות:1 http://www.skypc.co…

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  16. Started by Webmonster,

זה המחשב שיש לי כרגע Intel i5 750 @ 2.67 GigaByte P55-UD3L 2x 2G g skill ripjaws F3 CL7 2x 4G kingstone sapphire radeon 5770 hd scythe mugen 2 seasonic 620w bronze antec three hundred 256 GB SSD א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מומלץ לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות…

• 1 תגובה
    • 847 צפיות
  17. Started by Yellow,

1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 4000 ש''ח 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)משחקים כבדים,אינטרנט והמון תוכנות שרצות ברקע,חובה 1GB לפחות (אם יהיה ניתן להכניס 2GB זה יהיה טוב) 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה.לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? כן,שהכרטיס מסך יהיה של NVIDIA 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמ…

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by Yellow,

חשבתי על החלקים הבאים: Leadtek WinFast PX7800GTX TDH MyVivo 256MB 256BIT Samsung DDR400 512MB X2 FSP 400W 24pin SATA 12cm איך החלקים? יהוו לי שיפור גדול בביצועי המחשב באינטרנט ובמשחקים? והאם הכרטיס מסך לא יגרום לצוואר בקבוק?

• 5 תגובות
    • 710 צפיות
  19. היום יש: מעבד: פנטיום 4 GHz 1.80 לוח אם: Asus P4S800D כרטיס מסך: GeForce FX 5200 זיכרון 1GB DDR כרטיסי קול ורשת onboard עד עכשיו המחשב סוחב בלי בעיות בעדיפות ראשונה לשידרוג זה המעבד (יש לי אותו כבר 4 שנים FFS) בעדיפות שנייה הכרטיס מסך חשבתי גם לשדרג לDDR2, ולוח אם, אבל זה בעדיפות נמוכה. תודה מראש לעוזרים

• 6 תגובות
    • 735 צפיות
  20. Started by ses30,

אני צריך עזרה לגבי שידרוג מחשב. הייתי רוצה מחשב שיכול להריץ את קרייסס על מסך של 22". הרכיבים שאני צריך הם: 1. לוח, מעבד. 2. כרטיס. 3. ספק. זיכרונות יש לי 1 גיגה. אני יודע שצריך לפחות עוד גיגה 1. מודה לכל אלה שיכולים לעזור לי.

• 8 תגובות
    • 921 צפיות
  21. Started by oleg_385,

שלום לכל האנשים שנימצאים בפורם הזה !!!! קוראים לי אולג אני מהדרום !! אני רוצה לשדרג את המחשב הישן !! היתי רוצה להחיליף רק : לוח אם , כרתיס מסך, מעבד, זיכרון פנימי. יש ברשותי 5000 אלף שקל ל 4 הדברים אילו . יש לי מארז FULL TOWER שהוא מתאים לכל לוח אם של פנטיום 4 אם ספק 450 WATT יש לי פנטיום 3 533HZ CELERON כרטיס מסך : VOODOO 5 5000 64MB זיכרון פנימי : SD-RAM 128 MB 100 HZ לוח אם : לא ידוע אם כרטיס קול מובנה אני רוצה לשדרג את החלקים אילו למשהוא חדש וטוב יותר ! כמו פנטיום 4 , כרטיס מסך ולוח אם של חברות אילו: ASUS,GIGABAIT,MSI איזה מעבד , לוח אם , כרטיס מסך , וזיכרון כדאי ליקנות בשווי של 5000 אלף שקל ? כדי שהמחשב שלי יהיה טוב בישביל משחקים ועבודה ולסרטים ! שהמחשב יהיה מהיר ו…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. המחשב שלי עושה בעיות אקראיות: (לפעמים הרשת מפסיקה, לפעמים המסך מקבל סיגנל משובש, לפעמים המחשב סתם נכבה. חלק מיציואת ה-USB לא עובדות, לסירוגין. בדקתי עם כרטיס בדיקה PCI, והוא גילה בעיות כלליות, ובכל שעה הוא מגלה בעיה אחרת. כנראה בעיה בלוח האם. החומרה התקינה: - 16GB RAM DDR3, - 2 הארד-דיסקים: SSD 128 + HDD 500, כרטיס מסך vidia כלשהו, - אבל אני לגמרי מסתפק גם ב-onboard. - הספק נראה בסדר, אבל אם זאת בעיית חשמל, אין לדעת... - ומעבד בסדר (אני לא זוכר את הדגם, המחשב בן 6 שנים.) תקציב - עד 500 ₪ האם נראה לכם הגיוני לקנות מארז + לוח + ספק, ולהעביר את אליו את כל החומרה? האם המעבד עובד רק עם לוחות ספציפיים? יש טעם לנסות להתאים לוח למע…

23. Started by liorbm,

שלום לכולם, אני מנסה להחליט כיצד לשדרג את המחשב הקיים על מנת להפוך אותו לעמדת עבודה איכותית, מהירה וחזקה ל- 3D Studio Max 2009. נכון להיום אלה החלקים שיש לי בבית: ספק כוח- 500W של טרמלטק. מארז - קומפיוקייס 6A19 שחור. זיכרונות - 2 סטיקים של ג'יגה אחת, מהירות 667. הארד דיסק פנימי - 160 ג'יגה של WD. הארד דיסק חיצוני - 500 ג'יגה בחיבור USB 2. צורב DVD - של חברת Nec. מה שחסרים לי הם: כרטיס מסך - אני שוקל לקנות את ה- HD4870X2. לוח אם - אין לי מושג איזה לקנות, אם כי יתכן וישתלם לי לקנות אחד עם כרטיס און בורד כגיבוי לאופציות שימוש בסיסיות. מעבד - הנקודה החלשה מבחינתי, אין לי מושג מה הוא המעבד המתאים ביותר ל- 3D Studio Max 2009 נכון להיום. אני מעוניין בשידרוג הרכיבים, התקציב עומד …

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  24. Started by Clint Eastwood,

אוקיי יש לי איזה משימה קטנה שאני לא יודע אם זה בכלל אפשרי! אני צריך לשדרג מחשב פנטיום 2 350 בסכום מזערי של 1500 ש"ח בלבד! האם זה אפשרי???

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by eitan019,

שלום לכולם, (CPU2) AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4400+ @ 2311MHz (Gigabyte Technology Co., Ltd. M55S-S3 mainboard) (RAM) 2GB, 1.33GB free (HDDs) 298GB, 131GB free (VGA1) NVIDIA GeForce 8600 GT (512MB), 1280x1024x32, 75Hz (OS) Microsoft Windows XP Professional (SP2), 9h 29m 11s uptime, 4d 19h 35m 21s uptime record זה החשב שלי אני יכול לשדרג מה שאני רוצה בכללי בחינם (אל תשאלו איך) אבל אני לא רוצה לשדרג סתם כי אני גם לא צריך ואני לא רוצה דברים יותר מדי יקרים (גם את זה אל תשאלו למה .. אני יודע שזה לא עולה לי אבל עדיין ) אני מעדיף לשפר את הדבר הכי חלש פה ואני יודע שזה הכרטיס מסך. אז איזה כרטיס מסך אתם מציעים? בבקשה לא להציע לי כרטיס מסך במיליון שקל כי אני יודע שאין…

• 2 תגובות
    • 557 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.